עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Dako,

היה לי מחשב ישן שנתתי לחברה שלי. הבעיה היתה שהלוח אם שלו נדפק ולכן נאלצתי לקנות לה חומרה חדשה... אז אכן, קניתי לוח אם חדש וכמובן זיכרון (כי הישן כבר לא התאים). עכשיו הבעיה היא שאחרי שהתקנתי הכל המחשב משום מה לא עובד... אני מדליק את המחשב, הכוננים מתחילים לעבוד (ה-Cd וה- HD), המאווררים עובדים. אבל המסך לא נדלק. ז"א שהכרטיס מסך עוד לא התחיל לעבוד. וחוץ מזה לא קורה יותר כלום. (הכרטיס מובנה בלוח). המעבד הישן שלי היה פנטיום 4 , 1.5 ג'יגה הרץ. סוקט 478 כמובן הלוח החדש הוא Asrock p4i65G . גם כן סוקט 478. מישהו יודע מה הבעיה? יכול להיות שהמעבד הישן לא מתאים ללוח החדש יחסית משום שאין תמיכה או משהו כזה? בבקשה תעזרו לי בנושא זה דיי דחוף. הדגם של המעבד הוא: Intel Pentium 4 1.5GHZ / …

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  2. שלום לכולם לפני כחודש ניסיתי להוסיף עברית למחשב (השתמשתי ב windows מיוחד לגיימרים שאין את כל השפות) אחרי שהתקנתי ועשיתי restart למחשב המחשב פשוט נדלק אני רואה בהתחלה את הנתונים ו אחרי המסך הראשון פשוט נהיה מסך שחור הוא לא מגיע לזה שהוא טוען windows בכךך ניסיתי לפרמט אבל אחרי setup is inspecing systems hardware שוב נהיה מסך שחור יש משהו שאפשר לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  3. היי המחשב שלי עושה רעשים של עיכול כ3 פעמים בדקה :s05: כן כן אני רציני ביותר...הוא פשוט עושה לי רעשים של עיכול בהתחלה חשבתי שזה מהבטן שלי למישהו יש רעיון מאיפה זה בא?

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  4. Started by skydancing,

האם יש מקלדת עם תאורה זאת אומרת בלילה לפעמים כשבאים לכתוב משהוא אז לא רואים את האותיות אם יש אוליי אפשר קישור? תודה!

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  5. Started by יונדב,

שלום לכולם! יש לי הארד דיסק אחד , כונן דיסקים אחד וצורב אחד. אתמול עשיתי ניקיון יסודי למחשב, לבסוף חיברתי הכל בחזרה, אך המערכת הפעלה לא עלתה.. ניסיתי לחבר מחדש, לשנות חיבורים ולעשות הכל אך שום דבר לא עבד.. לבסוף ניתקתי את 2 הכוננים (כונן דיסקים+צורב) ולאחר מכן המחשב כן זיהה את ההארד דיסק והעלה את המערכת הפעלה...כשאני מחבר את הכוננים זה שוב לא עובד.. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  6. אלהן חברה, יש לי מעבד CORE 2 DUO E6400 המהירות שלו היא 2.13GHz ומחשב חדש דנדש כאשר אני עובד עם המחשב לפעמים אני נכנס לתוכנות בנצ'מארק כדוגמת PC Wizard 2006 והוא מראה לי מהירות של 1.6GHz כאשר אני עושה ריסט אני רואה שגם בביוס רשום 1.6 (AWARD BIOS) וכדי לעלות את המהירות אני נכנס להגדרות של הביוס ב- M.I.T ומשנה אתה- Multiplier במקום X6 -> X8 כדי שהמהירות תיהיה שוב 2.13 אני לא עושה OC והמהירות המקורית היא 2.13 השאלה היא האם זה תקין (זה לא קורה כל פעם) אולי זה חלק מהטכנולוגיה של המעבד (שכאשר אין עבודה הוא מוריד מהירות כחלק מחיסכון בחשמל), ואם כן איך אני יכול להעלות שוב את המהירות מהווינדוס ללא כניסה לביוס וגם איך אפשר לנעול את המהירות (אם ניתן בכלל) כדי שלעולם לא ישתנה? נ.…

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  7. שלום, יש לי מחשב נייד של קומפאק משנת 2002 ("קצת" ישן :), המכיל מעבד (family 6 model 8 stepping 1) כנראה פנטיום 3, ומערכת הפעלה Win-2000 professional. יש לי כניסת USB יחידה מאחור, ואין לי בעיה לחבר אליה זכרון disk-on-key או מודם ADSL. קשה לחיות עם USB אחד, אז חיברתי "מפצל" USB לארבע כניסות (USB HUB). אבל המחשב לא מזהה את ה- HUB , וכל הכניסות אליו לא פעילות כרגע. אם זה יעזור הבקר של ה-USB הוא Intel 82371AB/EP , והדרייבר הוא של מיקרוסופט version: 5.0.2183.1 . כיצד ניתן לפתור את הבעיה? האם זו בעיה של מערכת הפעלה או דרייבר ל- USB ? תודה, דוד

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by adizarko,

זו ההודעה שאני מקבל כל פעם שאני מעלה את המחשב. היא מופיעה בתחילת הביוס המחשב... מישהו יודע איך ניתן להעיף אותה??

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  9. Started by RoNeR,

אני לא מוצא בו את ההגדרה של הboot של הסידי פשוט אין דבר כזה בלוח אם איך אפשר לפרמט מחשב כזה מדובר בלוח asus p4xp-x

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  10. Started by spring2k,

שלום התקנתי את vtp_5 שהוא בעצם עידכון איקונים של VISTA על וינדוס XP כאמור התקנתי את התוסף לאחר שראיתי אצל בנאדם אחר שהיא עובדת מעולה לאחר יום עבודה התוכנה מעוד מפריעה ומעטה את המחשב ניסיתי להסיר אותה דרך הוספתה והסרה והצלחתי אך בפועל היא לא נעלמה שיניתי בהגדות לא קרה הרבה עשיתי סריקת רוגלות בעזרת adware ועוד תוכנה חינמית באינטרנט לא עזר כלום ביצעתי שחזור מערכת לא עשה כלום השאלה שלי כיצד אפשר לסלק את התוספת מהמחשב תודה לכל העוזרים תומר

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  11. Started by lader,

צילמתי מהאברסט תראו: האם הנתונים טובים כי הטמפרטורה של המעבד מדאיגה?

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  12. זה בשביל חבר שלי לא בשבילי, אין לו משתמש תנסו לעזור לו אני לא הצלחתי אוקיי יש לי זכרונות חדשים אלו הזכרונות - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3284 עכשיו הבנאדם שקניתי ממנו אמר לי שצריך לסדר את הוולט של הזכרונות מהביוס אם זה עושה בעיות [במקרה שלי עולה לווינדוז ואז עושה מסך כחול וריסטרט] ולעלות את הוולט לזכרונות ללפחות 2.7 - 2.9 אם זה לא עושה את זה אוטומטית. קיצר עברתי בביוס וחיפשתי בהכללל ולא ראיתי שום דבר שקשור לוולטים של 2.0 או משהו בסגנון ושום דבר שקשור ל MEMORY הנה הלוח אם שלי - http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1939&ProductName=GA-K8N51GMF-9 עזרה בבקשה אנשים, מה אני עושה ב…

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by someone,

בעייה ממש מוזרה.. המחשב שלי פשוט כל הזמן קופא (ובכל הזמן אני מתכוון שאם הוא נשאר דולק שעתיים בלי לקפוא זה הישג) ואז מסרב להדלק למשך כמה דקות, ורק אחרי שהוא כבוי כמה דקות הוא נדלק שוב. עשיתי בדיקה לזיכרון בעזרת MEMTEST, והכל תקין.. מה עוד יכולה להיות הבעייה?

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  14. אהלן חבר'ה, אז זה הסיפור. ביום שלישי היתה נפילת מתח בבית, המחשב נכבה וכנראה משהו השתבש בהרד דיסק. כשניסיתי להפעיל את המחשב הוא עבר את הPOST אבל ברגע שהגיע לטעינת הXP הוא הראה את המסך טעינה לחצי שניה ואז מסך כחול לרבע שניה. מה שהבנתי זה שכנראה הנפילת מתח דפקה משהו או פיזית בהרד דיסק או בווינדוס. כשניסיתי לעשות התקנה מחדש לXP דרך BOOT עם הדיסק התקנה כתוב לי שההתקנה לא מצאה HD ולכן היא לא יכולה להמשיך. בקיצור היום אבא שלי לקח את ההרד דיסק לחנות שיתקנו אותו. האידיוט שם אמר שהHD בסדר..... ואז פירמט אותו!!! דביל מטומטם. טוב אז אבא שלי מביא לי את ההרד דיסק ואני לוקח את הדיסק של הXP ומעלה אותו בBOOT. בקיצור כשאני רוצה להתקין את הXP הוא אומר לי שהוא לא מזהה HD ולכן הוא לא יכול להת…

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  15. Started by maccabeast,

כאשר אני מפעיל את המחשב, המסך מציג את התמונה בטשטוש וקפיצה של כל הצבעים, בריצוד וכו' .יש לציין שאין שום בעיה עם המסך, כי החלפתי מסך, וגם בישן הייתה אותה בעיה. רק לאחר שהוינדוס עלה, ולאחר כמה ריסטרטים טובים המחשב מואיל בטובו להציג כמו שצריך. חשבתי שזו בעיה בכרטיס המסך, אני צודק? מה עוד שלאחרונה הוספתי זכרון למחשב ,ובאותה הזדמנות הוצאתי והכנסתי את הכרטיסים וניקיתי. יתכן שהכרטיס לא יושב טוב?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by מכבי חיפה,

המחשב לא מזהה את ה DVD .. תסתכלו בתמונה למטה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  17. Started by flying_g,

היי, אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים בשביל זה אבל זה התאים לי הכי הרבה בשביל זה. אני תוהה מה היא הדרך הכי קלה\מהירה לחבר לפטופ למחשב אישי למטרה של העברת קבצים. תודה.

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  18. Started by slimshady21,

שלום. לפני כמה ימים בא אליי טכנאי מהכבלים והחליף לי מודם, ומאז (כמעט בטוח שזה התחיל מאז) כל פעם שאחי היה נכנס למשחק מסויים המחשב היה נתקע והיה מסך כחול. אז ערכתי מספר בדיקות - בדיקות זכרון, מעבד, כ.מסך, ארדיסק, וכמובן איחוי, ניקוי, סריקות וכו' וגם נתקתי את המחשב מהמודם ליתר בטחון, ונתתי לאחי לשחק במשחק ואז הוא שיחק הרבה בלי שהמחשב נתקע. אז היום חיברתי חזרה את המודם, ולאחר איזה חצי שעה של משחק נתקע המחשב ושוב מסך כחול. אז מזה הסקתי שאיכשהוא המודם גורם לזה. השאלה שלי היא אם זה יכול להיות בכלל, מכייון שהמשחק שאחי משחק לא קשור כלל לאינטרנט (הוא משחק רק מול מחשב), וגם העובדה שהמחשב השני שלי (זה שאני משתמש בו עכשיו) הוא גם מחובר למודם (דרך כבל רשת, לעומת המחשב האחר שמחובר דרך U…

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  19. יש לי כרטיס TV במחשב חיברתי אותו והוכל עובד כמו שצריך אבל אין קול, בא אלינו טכני אבל הוא לא ידוע מה הבעיה כי הוא לא מתעסק במחשבים והוא אמר שכל החיבורים מחוברים היטב. אז למה אין קול? מה הבעיה? בבקשה תעזרו לי....

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  20. שלום . יש לי כבר הרבה זמן בעיה כזאת ... שנדלק לי המחשב והוא עולה הוא נתקע אחרי כמה דקות . בלי שום קשר לעומס יתר אין כלום והוא נתקע . ושנית רוב הזמן הוא לא עולה בכלל פשוט עושה ריסט . במצב בטוח הוא עולה מצוין .. 100 אחוז , מאיפה יכולה לנבוע הבעיה ? תודה רבה .. לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  21. שלום לכולם ובוקר טוב. פתאום קרה לי משהו מוזר אתמול וגרר אותי למשך כל היום.המשהו המוזר הזה כאשר אני בא להוריד איזה קובץ בהורדה ישירה (לא קשור לגודל הקובץ נע בין5 20 מגה) המחשב נדלק לי מחדש. ממה יכול לנבוע הבעיה? אני משתמש ב-windows 7 ultimate אני צריך אולי איזה תוכנת מנהל הורדות? תודה רבה לעוזרים. בן.

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  22. Started by L1ron,

למה זה קשור? http://img532.imageshack.us/img532/7598/aaaatxc.jpg (באדום) , מה משפיע על זה וכו'..האם יש קשר עקיף או ישיר לזיכרון פנימי? תודה מראש עם אפשר קצת בהרחבה על הPF

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  23. יש לי מערכת עריכת וידאו מקצועית- עיקר המפרט: לוח אסוס חדיש, מעבד Q9550, כרטיס מסך- ATI4850 של גיגה בייט, וכרטיס עריכה של קנופוס- DVSTORM2. יש לי בעיה שהרבה זמן לא מצאתי בה פיתרון. מי שמבין בתצוגה יודע מה זה בכיות קווים Interlace , בדומה לזה: http://www.dtek.chalmers.se/groups/dvd/interlace_demo.jpg בהתחלה, חבר אמר שכנראה צריך להחליף כרטיס מסך- היה לי אותו כרטיס רק של חברת "ספייר", החלפתי- וזה לא פתר את הבעיה בכלל. זה קורה תוך כדי עריכת וידאו, וגם שאני מנגן סרט במדיה פלייר ,או אפילו PREVIEW בתוכנת צריבה. זה כבר ממש נמאס, מה יכול להיות הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  24. Started by ziv124,

c6183 hp הוא רושם לי Eror 0xc18a0206 ובמחשב הוא רושם תקלה במערכת הזרקת הדיו, ניסיתי להוציא את הדיו ולהחזיר, לנתק מהחשמל ולהחזיר. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. יש לי מחשב נייד של nec versapro vy20a\w-1 ואין לי תדרברים שלו של לי win7 ואני לא מוצא תדרייבר שך הכרטיס מסך שהוא ATI RADEON Xpress 1300M (RS600M) + SB450 זה הצ'יפ סט שלו אני צריך את זה דחוףף בקשה תעזרו לי תודה!!

• 4 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.