עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, התקנתי אתמול ויסטה, יש לי שני כוננים, אחד 500 שהיה מחובר תמיד ועליו מע' ההפעלה ועוד אחד 320 שלא היה מחובר.. ישנו גם כונן DVD, איך הוא קשור? אז ככה, בקצרה: נכנס וירוס, שלפתי את הדיסק הקשיח, פרמטתי ניתקתי את ה-320 ואז ניסיתי להתקין מע' הפעלה, שיחקתי עם ה-SLAVE/MASTER בכוננים חוץ מה-500 במצב הנוכחי הכונן DVD מאסטר והשני על סלייב, שניהם IDE, בהדלקת המחשב לוקח לו יותר זמן מהרגיל, והוא גם לא מזהה את הדיסק הקשיח הקטן יותר, או שהוא מזהה אבל הוא לא מופיע ב-"מחשב שלי". עוד בעיה, יש דיסק קשיח חיצוני, בחיבור למחשב(מקבל כוח רק מ-USB) הוא מתחיל להסתובב, ואז קורס, וחוזר על זה.. אין לי מושג מה הבעיה, הוא עובד בכל מחשב אחר מצויין.. יכול להיות שהספק כוח חלש מדי? הוא עבד בעבר עם הדיסק …

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  2. טוב אז ככה...זה קורה לי מדי פעם וזה איכשהו מסדר את עצמו... אבל הפעם זה לא הסתדר....מה שקורה זה יום אחד המחשב יכול לעבוד...אבל נגיד אני מתעורר בבוקר ופתאום לא בא לו לעבוד. הוא לפעמים עושה ריסטים (ואת הרעש של הכונן, כאילו יש בפנים דיסק והוא מסובב אותו) וגם לפעמים יש רעש של 3 צפצופים כאלו מוזרים... אני גם מקבל NO SIGNAL.... אין לי מושג מה הבעיה....פעם עובד פעם לא.... 8) וזה נראה כאילו הכל פועל כמו שצריך...המאווררים, הלוח, הכרטיס מסך.... אם צריך אני אעדכן עם המפרט... ומה זה בדיוק JUMPER? אנשים עם אותה בעיה אמרו לי תזיז תJUMPER....אני נוב מה לעשות עריכה: לא משנה..הסתדרתי, מחקתי עם מחק טיפה קורוזיה או איך שלא קוראים לזה מהזכרונות ועכשיו עובד פיקס תודה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. יש לי מעבד Q6600 שנימצא על מחשב שהמפרט שלום מפורט בצד. עכשיו כשאני מריץ CPU-Z על WIN 7 אני רואה שתדר המעבד נמוך מזה שאמור להיות. (שמתי תמונה) איך אני מחזיר את התדר להיות כמו שאמור להיות מבלי לעשות OC. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  4. שלום לכולם, אתמול כשסתם עבדתי על המחשב (מפרט בצד) פתאום התחילה בעיה מוזרה. הופיעו כל מני פסים אלכסוניים על המסך בצבע כחול, אך המחשב עבד כרגיל. כעבור כמה שניות זה הסתדר לאחר מכן כשנכנסתי למשחק כלשהו שמותקן אצלי במחשב פתאום זה חזר אך הפעם זה לא הסתדר... עשיתי ריסטרט ועכשיו המסך בכלל לא מזהה SOURCE, יש לי samsung 931C אם מחכים קצת הוא בסוף מזהה והמחשב עולה, אבל לא רואים כלום, רק פסים וכמו שלג כזה מדובר בבעיה בכרטיס מסך? כי יש לי אחריות עדיין

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  5. Started by AdiD,

שלום, יש לי ווינדוס 7, אין לי מסך רחב, המסך שלי זה 17 אינצ', אני אמור להיות על 1170x936, אבל אין את זה באפשרויות אז אני על 1280X1024 אבל זה לא נוח כי הכתב והסמלים קטנים יחסית, יש אפשרות להוסיף אפשרויות נוספות? כי כל מה שיש שם לא מתאים חוץ ממה שאני עכשיו .

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  6. היי חברים עברתי על כמה נושאים פה ולא מצאתי תשובה טובה. המחשב שלי היום פשוט הפסיק לפעול, מתחת לסלוט PCIE יש נורה שדולקת גם בעת שהמחשב כבוי, מה הנורה הזו ומה תפקידה? איך אני יכל לבדוק נשרף המחשב או לא?

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  7. Started by shmizan,

שלום עד לפני שבוע הכל היה בסדר, אני פועל על XP SP3 עם 3 כוננים קשיחים פיסיים. כנראה נכנסו וירוסים והייתי צריך לפרמט. לאחר הפרמוט כוננים C וE נשארו תקינים אך כונן D הציג הודעה של CORRUPT MBR ואז התחילו הבעיות. הכונן הוא WD3200KS SATA2 עם אחסון 320 גיגה. שחזרתי את כל המידע שיכלתי ומחקתי את המחיצות, פרמטתי מחדש, בדקתי עם כל תוכנה אפשרית של WD. בדקתי עם הרבה תוכנות מ Hiren's Boot CD בדיקות מקיפות, לא נמצאו שום BAD SECTORS או פגמים כאלה או אחרים בכונן. החלפתי חיבורי כוח של הכוננים האחרים, החלפתי את הסדר של כבלי הSATA, אותה תוצאה. לכאורה הוא פועל כרגיל, העברת קבצים מתאפשרת אך במהירות איטית במיוחד. כשבדקתי עם תוכנת BENCHMARK קיבלתי תוצאה עגומה במיוחד: Transfer Rate של 6 מגה לשני…

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  8. Started by ido2309,

שלום, אחד מההארד דיסקים, שעליו מותקנת מערכת ההפעלה, לא עולה. בביוס הכל כרגיל הוא מזוהה. התקנתי ווינדוס על ההארד דיסק השני, ודרכו המחשב עולה. אני יכול לסייר בין הקבצים של 2 ההארד דיסקים. אז עם ההארד דיסק תקין, והוא תקין, מה בדיוק קרה? ההודעה שאני מקבל: disk boot failure insert system disk and press enter ניסיתי כל מיני פתרונות שונים שמצאתי ברשת, שום דבר לא עזר. רעיונות? תודה.

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  9. Started by ariely3,

המחשב שלי נדלק והספק עובד (גם ניסיתי להחליף ועדיין אותה תופעה) אך נדלקת רק הנורה האדומה של הHDD ולא הירוקה של ההפעלה והמחשב עצמו לא מתחיל לפעול - אין ציפצופים, אין מסך ואין כלום. התקלה הזו כבר קרתה מספר פעמים ושיחקתי עם המגעים של החיבור לחשמל וזה נדלק אך עכשיו המשחק כבר אינו מועיל. מז זה יכול להיות ??? מעבד \ לוח אם תקול ? כרטיס מסך ?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  10. אני מישתמש ב WIN XP PRO אורגינל ושאני מריץ לפעמים משהו יוצא לי שגיאה Only part of a ReadProcessMemory or WriteProcessMemory request was completed.מזה?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  11. Started by No_Man,

אחרי ישיבה לא ממושכת מדי על המחשב, בערך חצי שעה, לפעמים יותר, לפעמים פחות, הוא פשוט נכבה (לא מבצע הפעלה מחדש - נכבה). בדקתי טמפ' - במנוחה - 48 בזמן הכיבוי - 63 הטמפ' לא נראות לי מוגזמות מדי, בעבר היית עובד עם טמפ' כאלו ללא בעיה. מייד לאחר שהמחשב נכבה, אני מדליק אותו, והוא נדלק (לרוב בבעיות טמפ', הוא נדלק רק אחרי התקררות, לכן אני חושד שזה לא טמפ'). בזמן שהוא נדלק, מופיע לי הודעה Boot Failure, ואני צריך ללחוץ F1 כדי שהוא ימשיך להדלק. אז מה הבעיה ? הטמפ' לא נראה לי סביר, אבל אני יבצע פעולת מנע בנושא ויחזר תשובה. מה עוד יכול להיות ? ספק ? זיכרון ? יש דרך לבדוק ספק בלי להחליף (אין לי כחלופי כרגע) - ספק ג'נרי. תודה. עריכה: עכשיו בדקתי, והוא נכבה גם בטמפ' נמוכות יותר.(55~+)

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  12. Started by VanGuard,

קניתי מחשב נייד חדש של MSI הפעלתי אותו והכנסתי דיסק התקנה של ווינדוס. הוא התחיל את התהליכים הראשונים ולפני שעולה המסך של ההסכם , איפה שלוחצים F8, הגיע הודעה שההארד דיסק מושחת. המחשב חדש לגמרי אז בגלל זה נראה לי מאוד תמוה שה-HD דפוק אך אני לוקח בחשבון שזה אפשרי. האם יש סיכוי שהדיסק של הווינדוס פשוט דפוק? האם שווה לנסות לפרמט את ההארד דיסק דרך BOOT DISK ואז לנסות להתקין את ווינדוס?

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  13. שלום. נראה לי שהכרטיס מסך שלי נדפק - הוא מציג על גבי המסך צבעים מעוותים ומשובשים: הכל מופיע בגוון כחול-ירקרק, וצבעים אדומים הופכים לשחורים. גם האותיות בביוס, שבדר"כ הן בלבן, מופיעות בטורקיז. הבעיה לא במסך, בדקתי, וגם לא במערכת ההפעלה (כי הבעיה מופיעה גם בביוס). מה לעשות? תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. ערב ניתן לומר לילה אז ככה, קניתי היום זיכרון 2GB כי היה מבצע חח. ניתקתי הכל מהחשמל שמתי את המחשב על המיטה והתחלתי בהליך ההרכבה עד כאן הכל עבר בשלום, אני מדליק את המחשב מופיע 3GB (היה לי מלפני 2 סטיקים של 512)... ועולה לי המסך הבא: http://eliad.org/viewer.php?id=1241754102.jpg אממ גם אחרי הוצאת הזיכרון שהוסף מתקבל אותו מסך...

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  15. יש לי "בעיה" מוזרה במחשב. ב"המחשב שלי" מופיע כונן תקליטונים (דיסקטים) ואין לי אחד כזה עד כמה שאני רואה. ניסיתי להסיר אותו והוא חוזר ומופיע שוב.. זה לא הכי מפריע לי אבל זה נראה לי מוזר. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה? XP PRO SP3.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  16. Started by 3pac,

היה לי מסך כחול בWIN7 . עשיתי את מה שכתוב במדריך שפורסם כאן (הורדתי סמלים של WIN7BATE) וWinDbg כותב לי : Unable to load image \SystemRoot\system32\ntkrnlpa.exe מה זה אומר ? הנה הקובץ שנמצא בתיקיה MiniDump http://rapidshare.com/files/229520258/MiniDump.rar.html מישהו בבקשה יכול לבדוק את הdump ולראות מה גורם לבעיה ?[br]פורסם בתאריך: 5.05.2009 בשעה 21:09:06 מישהו?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  17. Started by Evilized,

זה קורה בעיקר בזמן משחקים אבל לפני כמה דקות שלא הייתי במחשב הוא עשה ריסט בדקתי בתוכנה WINDBG את ה MINIDAUP ועולה מזה שהבעיה היא ב ntoskrnl.exe שהבנתי שזה תוכנה של הווינדוס אולי אני לא בטוח יש לי VISTA ULTIMATE 64BIT יש למשהו פתרון?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  18. Started by שניצל,

המחשב שלי מת אתמול, פתחתי אותו וגיליתי שנשרף אחד הכבלים שמחבר בין הספק ללוח האם. חיפוש קצת בגוגל העלה שקוראים לו P4 Connector או 12V power connector, והוא נראה ככה: http://www.cartft.com/image_db/P4-P4-Stecker.jpg הבעיה העיקרית היא שגם המחבר שבקצה של הכבל נשרף, וגם חתיכה קטנה ממנו נשברה בתוך המחבר שיושב על לוח האם. יש משהו שאפשר לעשות? אני מניח שאצטרך לקחת את המחשב לתיקון... כמה אמור לעלות לתקן דבר כזה? (ואם כבר, אז יש למישהו המלצה לחנות או טכנאי באיזור צפון תל אביב?) תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום. קראתי רבות וניסיתי רבות לתקן את בעיית המחשב שלי אבל עדיין שום דבר לא עוזר. המחשב דיי חדש. נקנה לקראת סוף שנה שעברה, הורכב בחנות לפי מפרט שביקשתי. מפרט המחשב: cpu core 2 duo e8400 cpu cooler zalman (model unknown) with 3 cables mobo gigabyte ep45-ds3r memory 2x2gb of aeneon ddr2 800mhz gfx card gigabyte - nvidia 9800gt 512mb with zalman cooler power supply EZcool 450W with large fan generic/colors-it midi tower WD 500gb harddrive sata , but I dont use it as raid or sata אני משתמש במחשב ללא כל אובקלוקינג. בעיקרון אני על פייל-סייפ קונפיגוריישן בביוס (פלוס שינויים זניחים), ביוס הכי אחרון של לוח האם שהוא F10 בהתקנה הראשונה שלי האינפ של הציפסט נתקע באמצע ההתקנה ונתן שגיא…

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. Started by boim,

אהלן, יש לי בעיה של CPU גבוה (בסביבות 40-50%) שנגרם בעקבות hardware interrupts. (את זה אני רואה דרך ה PROCESS EXPLORER). אני מחפש דרך לאתר את החומרה (או את הדרייבר שלה) שגורמת לבעיה. אבל אין לי מושג איך, וחיפוש ברשת לא עזר לי.. מישהו יכול לעזור לי? המחשב אגב זה LENOVO X200 עם VISTA 32.

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  21. אני גולש במחשב פתאום הוא נכבה והמערכת בחדר נכבית גם אבל המדפסת דולקת האור בחדר דולק גם ... המערכת מחוברת לשקע אחר והמחשב לשקע אחר משהו מוזר בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה בדקתי טמפרטורה של מעבד 45 - 50 מעלות . בדקתי מתחים ספק תקין מחשב נכבה לא נדלק הוצאתי את החיבור 24 מהלוח וחיברתי מחדש ונדלק אחרי שה WIN עולה שוב נכבה החלפתי ספק כח עדיין נכבה הוצאתי את ה 24 מהלוח והפעלתי מחדש לא נדלק ואחרי כמה פעמים נדלק. עכשיו זה עובד ! למה ? מישהו יודע ? בהגדרות של כיבוי כוננים הכול על לעולם לא ...

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום לכולם ....מאז שהתקנתי את הויסטה בפעם האחרונה יש לי בעיה מוזרה שהמחשב מתחיל להתקע כזה בקטנות כאשר אני שומע מוזיקה למשל ועושה משהו באינטרנט ,בדרך כלל אף פעם לא היה לי דבר כזה ,הנ"ק כאן היא על זה שזה לא קורה אחרי ההפעלה של המחשב אלה אחרי כמה שעות שהוא עובד וכאשר אין בו שימוש כלום דלוק ולא עושה כלום למשל אחרי לילה שהוא היה דלוק ואף אחד לא נגע בו ,רק אז ,אחרי ריסטרט הכל עובר . עכשיו שמתי לב לעוד משהו מוזר שלזכרוני לא תקין אולי אני טועה , ב windows task manager באופציה של הביצועים בתפריט של הזכרון יש TOTAL CASHED FREE אז ב TOTAL יש לי 2000 גיגה ב CASHED 1400 ובפנוי כלום ....זה הגיוני ?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  23. בעת הדלקת המחשב המסך כותב GOING TO SLEEP ואז נכבה. הרכיבים שאני מניח שאינם תקינים: *זכרונות *HDD עשיתי בדיקה קצרה לזכרונות: הוצאתי את שניהם, וכל הפעלה הכנסתי זכרון אחד לבדוק אם הוא תקין יש לי 2 זכרונות של 256MB כל אחד. בשני הנסיונות המחשב לא הראה שום POST חוץ מ GOING TO SLEEP (לא קשור ל-POST). איך אני מבצע בדיקה ל-HDD והאם הבדיקה לזכרונות שלי הייתה מספיק טובה? ועוד משהו קטן שראיתי בדביק: . הפעלת המחשב במערך מינימלי בכדי לשלול בעיות חומרה מרכיבים לא הכרחיים (גם במקרים שהמערכת לא נדלקת וגם במקרים שהמערכת נדלקת אך לא פועלת כראוי): * חיבור אך ורק ספק כוח+לוח אם+מעבד+סטיק זיכרון בודד (אם יש לך יותר מאחד תחבר אחר כל פעם)+כ.מסך (במידה ואין מובנה בלוח) איך מחשב יעבוד בלי קשיח?

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by a_a_aa,

מעבד בן 2 שנים-AMD X2 5000 64 AM2 -עדיין באחריות לוח אם בן 2 שנים- GIGABYTEGA-M55S-S3זכרונות 2 GB-עדיין באחריות כרטיס מסך לא רע. אתמול המחשב עושה רעשים שקשה לי להגדיר מאוד חלשים אחרי 10 דק' מופיע מסך כחול ותוך שנייה המחשב מפעיל עצמו מחדש. אך לא מצליח להעלות את ווינדוס וכך מעלה עצמו שוב ושוב ללא יכולת להעלות את ווינדוס.כיביתי את המחשב ניתקתי מהחשמל פתחתי אותו לראות שלא קפץ איזה זיכרון מהסלוט-כלום! הכל יושב בסדר.נוגע במעבד הוא לוהט!!! לא יודע אם ככה זה בד"כ! ניסיון נוסף לחבר לחשמל ואני לא מקבל אפילו תמונת מסך כלומר המסך כבוי. חשוב לי לציין שהמחשב עד כה לא עשה תקלות בכלל!לא מסכים כחולים ולא שום דבר אחר.לא שידרגתי חלק נוסף לאחרונה ולא התקנתי תוכנות חדשות. לפני שאני רץ לחנות ל…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by 114508534,

אהלן בוקר טוב הבעיה שלי היא כזאתי המחשב של עבדה שלי פתאום איתחל את עצמו ומאז אין תצוגה. אז ככה המחשב עולה יש את התצוגה של הלוגו של הלוח אם, אפשר להיכנס לביוס הכל בסדר, מופיע החלון של חלונות שטוען אותו ואז המסך נכבה ומופיעה ההודעה . video mode not supported אבא שלי לא עשה שום שינויי בהגדרות ולא שיחק עם כלום, המחשב איתחל את עצמו ולאחר מכן זה המצב, המסך הוא Hyundai L90D + והכרטיס מסך אני לא סגור עלי נראה לי זה geforce 7900 GX2 אשמח לקבל עזרה ולשמוע רעיונות ככה שאוכל לסדר את הבעיה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים