תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
התקלה הזאת לרוב מתרחשת בזמן שאני משחק ב-World Of Warcraft. המשחק עצמו נתקע לכמה שניות, אחרכך מתקבלת תמונה של פסים צבעוניים/אפורים על המסך גם כן לכמה שניות בודדות, ואחריהן המסך פשוט נהיה שחור ומופיעה לי הודעה בצד שמתחלפת בין דיגיטאלי לאנאלוגי! התקלה מסתדרת אחרי שאני עושה ריסטרט למחשב. צירפתי כאן תצלום של טמפרטורות שונות בזמן שהמשחק פעיל, והן נראות לי תקינות. את המפרט אתם יכולים לראות בצד. מה יכול לגרום לבעיה הזאת? אני לא מאמין שזאת תקלה תוכנתית, כי הווינדאוס עבר פירמוט והתקלה המשיכה למרות זאת. http://img269.imageshack.us/my.php?image=17391044.jpg http://img269.imageshack.us/my.php?image=19841509.jpg
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
מפרט: לוח אם Gigbyte אין מולי את הדגם כרטיס RAM 1 של 512 כרטיס מסך Fx 5200 הבעיה: אם אני מנתק את הראם אז הוא מצפצף. אם אני מחבר בחזרה הוא נדלק אך לא נשמע צפצוף אישור (צפצוף יחיד) ונורת HD דולקת משום מה למרות שניתקתי את ההארד דיסק. אפשרויות: איך לזהות אם הבעיה בלוח האם(ויזואלי)? איך לזהות אם הבעיה בראם מבלי להחליף אותו(ויזואלי)? איך לזהות בעיה בספק? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום יש לי תקלה חדשה ומעניינת במחשב של אחי הקטן ולפני שאני רץ ומנסה לפרמט והכל אני מעוניין לבדוק דרכים אחרות לפתרון הבעיה התקלה היא כזאת שהמחשב עושה לעצמו ריסט כל הפעלה ולא מגיע לשלב הווינדוס למעשה בגלל שלא הייתה עליה של הווינודס הוא כל פעם שם אותך במצב של בחירת מצב העליה ולא משנה מה בוחרים עם רגיל שחזור אחרון או מצב בטוח הוא עושה שוב ריסט וזורק אותך למעגל הזה שלא נגמר אשמח לשמוע הצעות רעיונות, אם מישהו מכיר דרך פתרון לבעיה
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם... בעקבות החום העז השבוע קרס החשמל בבית שלי ומאז אני חווה בעיה מעיקה עד מאוד... על המחשב שלי מותקנים שני כוננים... אחד 160GB על כבל IDE ואחד 320GB על כבל SATA... מאז נפילת החשמל המחשב מזהה רק את הכונן של ה160... בשלב הזה כמובן שחשבתי שהלך הכונן בכלל נפילת החשמל אבל! הדבר המוזר הוא שבביוס מופיע הכונן של ה160 ובמקום בו אמור להופיע הכונן של ה320 מופיע חלל ריק (ומסתורי יש לציין)... ניסיתי לא מעט דברים, להחליף את הכבל חשמל שמתחבר לכונן, לחבר את הכונן לחיבור SATA אחר, להתעצבן על המחשב ולהגיד לו שלא נהיה חברים יותר לעולם... אך לשווא! מה אתם אומרים? הלך הכונן או שיש פתרון אחר? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מחשב המשמש כמדיה סנטר. המחשב מחובר למסך LCD בסלון בעזרת חיבור hdmi. היום כשהדלקתי אותו, הוא נדלק, אך על המסך הופיע "no single". ניסתי לחבר את המחשב למסך מחשב אחר בעזרת חיבור VGA ועדיין אותו הדבר. בשלב זה, ניתקתי את כל ההתקנים המיותרים למעט החשמל וכבל המסך, פתחתי את המחשב ושם גם ניתקתי את כל ההתקנים המיותרים - אך עדיין המחשב לא עולה. כמו כן ניסיתי להחליף זיכרונות למחשב וכ.מסך ממחשב אחר ועדיין אין שינוי. האם לאחר כל הנסיונות הללו עלי להסיק שהלך לוח האם או המעבד? ??? מפרט המחשב - AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 ASUS M2A-VM HDMI תודה מראש, אבי.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
--סודר-- אפשר לנעול
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
האם הכונן הקשיח (מתוצרת WD) צריך להיות MASTER או SLAVE?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
הבעיה שהם תקינים כי כשאני בודק אותם הם תקינים לחלוטין [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
לא יודע אם זה מתאים או לא.. אולי יש לי בעיה בחומרה יש לי ווינדוס XP וכל כמה חודשים אני עושה פירמוט והתקנה מחדש,מה שהפעם לא מצליח. כן נכנסתי ל BIOS והראשון זה ה CD ואחר זה השני זה ה HARD DISC ככה שזה אמור לעלות לבד זה אומר לי לחץ על כפתור כלשהו כדי שזה יטען מה CDROM אני לוחץ וכלום מה שתמיד היה עובד.. והקטע הוא שלא שיניתי כלום.. למישהו יש מושג למה? אגב בדקתי ובמחשב של אחותי זה עובד מצויין ככה שהבעייה זה אצלי...
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
יש לי בעיה כל פעם שהמחשב עולה יש לי מסך כחול עם הודעת שגיאה כזאת stop : 0x0000008e גם כשאני מנסה להכנס לSAFE MOD עולה לי מסך כחול[ ניסיתי לחפש בגוגל עזרה לא הצלחתי אני מקווה מאוד שתעזרו לי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם. מותקנות לי על המחשב ויסטה וכן 7RC. מתוך 7 בנסיון לאתחל אותו לחצתי בטעות על כניסה למצב שינה ומאז אני לא מצליח להפעיל את המחשב מחדש. בנסיון הראשון לחצתי קלות על מתק ההדלקה בכדי להעיר את המחשב, לאחר שזה לא עבד כיביתי אותו והדלקתי אותו שנית. המארז עצמו נראה כי המחשב פועל אולם אין כל תצוגה על המסך. אני לא בטוח מה יכול לגרום לזה או כיצד להוציא מידע מהמחשב במצב שכזה. אשמח להצעות.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בזמן משחקים יש יל מסך כחול ובדתקי ב WINDBG ומסתבר שהקובץ הוא NDIS.SYS שלפי מה שבדקתי זה קשור לכרטיס רשת זה הדגם שיש לי Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet Adapter ) ויש לי תדרייבר הכי מעודכן עשיתי בדיקה גם עם MEMEST והכול יצא תקין יש לי ויסטה 64BIT ULTIMATE לוחם אם EP43-DS3L מה עליי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מקווה שאני שואל בפורום הנכון.... יש לי מחשב חדש, אני מגדיר אותו הגדרות ראשוניות. רציתי לדעת מה צריך להגדיר ב - OnChip Sata TYpe, האם לבחור: 1. Native IDE 2. AHCI ןלמה, מה ההבדל ? ( יש לי דיסק SATA 2 בגודל 320GB ) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, היה לי בעיית מסך כהה מאוד בלאפטופ, לאחר חיפוש הבנתי שצריך להחליף את האינוורטור. הזמתי מאיביי אינוורטור והחלפתי. המסך היה תקין אבל עכשיו כל כמה זמן (לפעמים אחרי הרבה שעות) המסך חוזר להיות כהה מאוד, לאחר הפעלה מחדש זה מסתדר. השאלה מה הבעיה עכשיו? אולי להחליף את המנורת מסך? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב ישן מסוג פנטיום 4 2.8 על לוח אם מסוג biostar u8668-d ver:7.1 אני מנסה לחבר דיסק קשיח חדש בנפח 500GB בחיבור IDE אך ללא הצלחה. הביוס מזהה את הדיסק אך במהלך התקנת מערכת ההפעלה ( xp pro sp3 ) מתקבלת הודעת שגיאה חמורה עם מסך כחול. ההתקנה הצליחה בפועל רק לאחר שחיברתי את אותו הדיסק במחשב אחר. נכון לעכשיו לאחר שמערכת ההפעלה כבר מותקנת כראוי על הדיסק, המסך הכחול מופיע כבר בהתחלה ומיד חל איתחול של המחשב מחדש, מכאן אני מניח שהבעיה היא לא בדיסק הקשיח עצמו. השאלה הגדולה היא האם הלוח אם שלי בכלל תומך בנפחים גדולים ? ד"א ניסיתי לבדוק את הפרטים הללו באתר של יצרן הלוח, אין שום איזכור בנושא. אשמח לשמוע את עצותיכם.
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום כולם! חזרתי לא מזמן לשחק אחרי תקופה ארוכה, אבל המחשב(הרטיס המסך?) עושה בעיות. הרבה פעמים המשחק נתקע לגמרי ואני צריך לעשות RESTART או שהוא מתאושש אבל יש הפעות בתצוגה(התמונה כאילו מזוזגת ויש ריבועים שחורים כאלה שמחוברים באלכסון לאורך רוב המסך). כל פעם שהריבועים מופיעים, המסך נכבה, ואז או שהוא נדלק מחדש והתמונה מזוגזגת או שהוא מראה no signal(סטנדביי) ואז צריך לרסטט. אם אני מצליח לצאת מהמשחק בלי שהוא נתקע, אז השולחן עבודה גם הוא נשאר מזוגזג. בהתחלה הבעיה הייתה רק ב heroes 5. שיחקתי על הכי גבוה וזה קרה לעיתים קרובות מאד, ואז הורדתי רזולוציה ואיכות תמונה וזה קורה רק בסרטים כשיש הרבה עשן. חשבתי שזה סתם בעיה במשחק הזה אבל זה קורה גם בFallout3(אפילו לא הצלחתי ליצור דמות כי זה…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב. למשל היום התקנתי Far Cry 2 ועשיתי הכל על מדיום וניסיתי גם על הכי נמוך ויש לי תקיעות. נפילת FPS משו כזה. עשיתי הרבה פעמים פירמוט למשחב לא עזר מעדכן דרייברים גם לא עזר עידכנתי Bios לא עזר קניתי קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro עם גריז טרמי Arctic Cooling MX-2 וקניתי גם קירור קירור לכרטיס מסך Arctic Cooling Accelero Twin Turbo וגם הכרטיס מסך עם גריז טרמי Arctic Cooling MX-2 ויש לי מאוורר גדול בצד של המחשב 120MM עובד על חשמל ישיר מהשקע זה מאוורר של ארונות חשמל. אני יביא לכם את המיפרט של המחשב שלי אולי תידעו מה הבעיה הינה מיפרט של המחשב שלי בידיוק! לוח אם: ASUS P5GC-MX/1333 מעבד: Intel Pentium 4 540 (3.2Ghz) 800MHz Socket LGA 775 Processor Review …
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום אז הבעיה שלי היא כזאת קניתי הארד דיסק חדש של 500GB של WD, באתי להוסיף אותו למחשב, חיברתי ושמתי לב ש המחשב לא מזהה אותו עוד בשלב ה BIOS, שיחקתי קצת בין החיבורים של ה SATA בכדי לראות שזה לא בעיה של חיבור וחיש מהר המחשב כבר לא מזהה את ההארד דיסק הישן שלי, אלא רק את הכונן DVD שלי. - ניתקתי את כל ההארדיסקים והשארתי רק את הכונן, ניסיתי לשים דיסק התקנה של windows אבל ברגע שהוא מנסה לטעון הוא מראה לי אותו ERROR. - ניתקתי את כל הסטיקים של הזיכרון והשארתי רק אחד - אותה ERROR. - החלפתי לסטיק אחר - אותו בעיה, כלומר זה לא הזיכרון. - החלפתי כרטיסי מסך לאחד ישן שיש ברשותי ועדיין אותו ה ERROR. - כעת אני חושד בעיקר בספק המצ'וקמק שלי, הוא ג'נרי וסוחב את המערכת שלי כבר 3.5 שנים בכבוד …
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
למחשב שלי יש בעיה- בזמן האחרון הוא מרבה להתקע. אני לא מעמיסה עליו תוכנות ברצף. המחשב כבן שנתיים, יחסית חזק. שמתי לב שכאשר אני מקודדת בעזרת אביריקומפ הוא נתקע כמעט בכל פעם, הורדתי גרסה חדשה לריקומפ וזה פתר את הבעיה. אך לאחר 3-4 קידודים זה שוב חזר. הפעלתי תוכנה ש"מקודדת" לMP4 שמשך הקידוד הוא 2-4 דקות קידוד וגם זה תוקע את המחשב אך לא תמיד. זה קורה גם שרק תוכנת הקידוד פעילה ושם דבר אחר לא דלוק. עכשיו, שאני עושה קונטרול אלט דליט לבדוק את PF USAGE המחשב בכלל לא מתאמץ גם הסיפיו עומד על מספר לגיטימי של 800-900 יחד עם האימיול ודפדפן האינטרנט. במחשב הישן יכולתי לשמוע איך המחשב מתאמץ, וכאשר הקידוד היה מסתיים, אז המחשב נהיה שקט יותר, במחשב הישן הפעלתי הכל רגיל ולא נתקע כלום.…
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את המחשב הוא נכבה לאחר 5-6 שניות לערך ומדליק את עצמו מחדש וממשיך כך לסירוגין לא רואים בתצוגת המסך סימני עליה של מערכת BIOS וכו' מישהו מכיר את הבעיה או יש לו רעיון לפתרון המחשב ממש חדש אולי 4 חודשים תודה רבה לעוזרים אביחי
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מסך:Flatron l1953tr, וכל פעם כאשר אני משחק רק במשחק The Godfather 2 המסך נסגר וכתוב:Power Saving Mode. חשוב להגיד שהמחשב נשאר פתוח, רק המסך נסגר. אז נכנסתי להגדרות של המסך ועשיתי שם על כל הדברים הקשורים לסגירת המסך Never (כמו שפעם אמרו לי בפורום). זה עזר לי בחלק מהמשחקים, אך ב-The Godfather 2 זה לא עזר. אשמח לדעת אם יש איזה דרך לתקן את זה? (אני לא בטוח שזה הפורם המתאים אם לא אז אני מצטער).
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכם אני כותב עכשו מהמחשב הנייד של אבא שלי בגלל בעיה במחשב שלי אז ככה: יש לי מחשב חדש שנקנה מKSP לפני כחודש עכשו המחשב החדש נקנה בגלל שהיה לי מחשב ישן אבל בעיקר כי הוא עשה בעיות ולא היה נדלק זאת אומרת שהייתי מדליק אותו המחשב נדלק והמסך לא {יש חשמל} והוא מראה כיאלו המחשב מכובה בקיצור עבר חודש והמחשב החדש לא עשה ביות חוץ מזה שהמעבד היה חם מהרגיל שבדקתי {50 מעלות במנוחה והכרטיס מסך 47 ובמאמץ 60 והכרטיס 70} עכשו אני לא מכבה את המחשב שלי והוא עובד במשך השבוע גם בלילה בגלל שאני אדם דתי ושומר שבת אני מכבה אותו פעם בשבוע משישי עד מוצאי שבת והיום במוצאי שבת באתי להדליק אותו וקרה בדיוק אותו דבר המחשב נדלק והמסך לא למרות שיש חשמל וזאת לא בעיה בכבל כי החלפתי אותו לפני שבוע לDVI…
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר התקנת מערכת הפעלה Win Xp Sp3 המחשב לא מזהה התקן USB,לאחר בדיקה במנהל ההתקנים,לא נראה זכר להתקן USB במחשב ניסיתי להתקין את הדרייבר מהדיסק ועדיין לא מזהה כלום,ז"א זה לא שאני רואה איזה סימן שאלה או קריאה על ההתקן אני אפילו לא רואה שקיים דבר כזה.. מישהו יודע איך אני יכול להפעיל את ההתקן?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי לוח אם GA-MA78GM-S2H ובביוס שלו יש מספר אפשרויות: OnChip SATA Type : Native IDE RAID AHCI אם אני בוחר ב AHCI נפתחות לי אפשרויות ב OnChip SATA Port4/5 Mode: IDE As SATA Type אני יודע מה זה RAID ואין לי כוונה לעבוד עם זה. אבל השאלה שלי , מה לגבי השאר שהם Native IDE ו AHCI כלומר , מה עדיף לי?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תאור הבעיה: מחשב שנמצא אצל גברת אחת (לא אצלי). מודיעה לי שאין אינטרנט. אני בודק וחושב שאולי הבעיה בכרטיס רשת. לוקח את המחשב אלי, מחליף כרטיס רשת בודק והכל נראה תקין. יש אינטרנט, אני מוריד תוכנות מעדכן אנטי וירוס וכו'. מחזיר את המחשב אליה ומחבר את הכל. מכבה ומדליק את המודם והראוטר של 012. לא עובד. אין אינטרנט. לוקח את המחשב אלי, בודק כרטיס רשת. אין אינטרנט. כרטיס רשת לא מתפקד. מעלה לינוקס (SystemRescueCD). לינוקס לא יכול לעבוד עם הכרטיס רשת הנוכחי. מחליף כרטיס רשת לכרטיס רשת אחר - שלישי. מעלה לינוקס. יש אינטרנט. יש כרטיס רשת. הכל בסדר. מכבה מחשב, מחליף חזרה לכרטיס רשת שני. מעלה לינוקס. לינוקס לא רוצה לדבר איתו. מכבה מחשב. כותב בעיה בפורום. מסקנה: הראוטר של 012 שרף 2 כרטיסי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-