תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם יש לי לוח אם - K8N Neo2 Platinum http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=587&maincat_no=1 לאחרונה קניתי HD עם חיבור SATA לאחר שחיברתי אותו ללוח כמו שצריך אני מעלה את הWINDOWS ולא מוגדר לי הHD כמו כן כאשר אני נכנס ל BIOS האפשרות של ה SATA היא מאופשרת וכמו כן גם ה IDE יש לציין שכרגע יש לי שני HD מסוג IDE ללוח ושני CD ROM שגם מחוברים דרך ה IDE השני כך שכל 4 החיבורים של ה IDE תפוסים מדוע אני לא מצליח להגדיר את הBIOS ל 4 IDE ו SATA אחד למרות שמבחינת החיבורים פיזית זה אפשרי ? נ.ב שאלה נוספת מה בדיוק RAID תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של ASUS P5GD1 כרטיס מסך GEFORCE 6600GT זיכרון DDR1 443MGHZ 1G כרגע יש לי תקלה עוד לפני שעולה המערכת הפעלה אני רואה גרשיים על כל מילה ולפעמים רואה מסכים שלמים של ג'יבריש עד שהמערכת הפעלה ניטענת עכשיו שאני בסביבת WINDOWS הכל עובד תקין עד שאני מנסה לשחק חלק מהמשחקים כמו PRO EVULTION 2008 עובד ומופיעים ארטיפקטים ויש משחקים שפשוט המחשב ניתקע ועושה ריסטארט. עידכנתי את הדרייברים של הכרטיס לדרייבר הכי עדכני החלפתי את הכרטיס הזה בכרטיס אחר 7100GS ואז לא הופיעו התופעות ניסיתי לעדכן את הביוס של הלוח אם והכרטיס מסך חוץ מלהחליף את הכרטיס מסך לא מצאתי פיתרון אחר. אם יש איזשהו דרך להציל את הכרטיס מסך שלי אשמח לקבל כל הצעה תודה לכל מי שטרח ליקרוא את ה…
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לפני כמה שבועות המחשב התחיל לעשות בעיות אני נאלץ לנתק אותו מהחשמל ולרסט אותו הרבה כדי שהמסך ידלק [שאר הרכיבים עובדים לפי מה שאני שומע] ברגע שהוא נדלק הוא מתפקד בלי בעיות כמעט, משחקים עובדים טוב יש ריסטים מוזרים\תקיעות כאלו שקורים לא הרבה שגורם להתעצבן מהם [אולי יש קשר לבעייה ?] והספק טוב לא משהו סיני תודה על כל עזרה מפרט: CPU Type DualCore Intel Pentium E6300, 2800 MHz (10.5 x 267) Motherboard Name Gigabyte GA-EP43-UD3L (2 PCI, 4 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) DIMM1: Kingston 4 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) 3D Accelerator ATI Radeon HD 4830 (RV770) Monitor LG W2261 (Digital) [22" LCD] …
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אין לי כונן דיסקטים והבנתי שאפשר להשתמש בדיסק און קיי. מישהו מכיר את זה או שמכיר מדריך טוב? נ.ב אני מעדיף להפוך אותו לboot disk של partition magic ולא לרגיל של windows תודה!
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב מחשב חדש, עם רכיבי חומרה מעולים, ווינדוס XP עם SP2, תוכנות פיירוול, אנטיוירוס, תוכנות נגד רוגלות וכל מה שצריך. דרייברים מעודכנים לכל החלקים. הכל הכל!!! מה שקורה זה, שלאחר 10 דקות רבע שעה של הפעלת אימיול וגלישה בדפדפן האינטרנט, פתאום מופיע לי מול הפרצוף מסך כחול למשך שנייה אחת, ואז המחשב מופעל מחדש. עוד פעם, אני רוצה להפעיל אימיול, גולש בדפדפן כמה דקות, ועוד פעם מסך כחול ישר בפנים למשך שנייה אחת, ואז המחשב מופעל מחדש. סתם ככה, בלי שום אזהרה, בלי שום סיבה!! מה קורה כאן??? המחשב חדש, משחקים אפילו עוד לא הפעלתי בו (כמובן שאי אפשר, להוריד באימיול אי אפשר להמשיך יותר מרבע שעה). לפעמים אני אפילו מפחד מהאימיול, אז אני רק גולש קצת בדפדפן ומפעיל קצת מוזיקה, וב…
-
- 10 תגובות
- 981 צפיות
-
-
לאחרונה לאחר זמן קצר של עבודה על המחשב הוא מתחיל לקרטע, כאשר אני פותח את ה Task Manager אני רואה שהמעבד אומנם עובד על 1%-2% אבל המחשב משתמש בכ 3.8Gb מתוך ה4 שיש לו וזאת למרות שכל החלונות סגורים ושום תוכנה לא רצה, ניסיתי להריץ סריקת וירוסים עם הנורטון ולא מצאתי כלום. ב Processes לא רואים שום תהליך שלוקח כל כך הרבה זיכרון. איך אני יכול למצוא מה תוקע לי את המחשב?
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש לי מדפסת okipage 14ex, המדפסת מדפיסה סתם דפים מתי שעולה ה-windows. התקנתי והסרתי את הדריבר המקורי שקיבלתי עם המדפסת. בדקתי את הכתובת שלו ב-bios. והחלפתי כבל. ולא עזר כלום. לפני שהתחילה הבעיה המדפסת פעלה מצוין. הצילו!!! מה אפשר לעשות? תודה לעונים!!!
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
מתלבט בין XP, 7,8 המפרט: intel core 2 quad Q8300 @ 2.5 GHz ram 4 GB win 8 pro 64 bit השימוש שלי זה אינטרנט וקיובייס (תוכנה לכתיבת מוזיקה ועריכת סאונד) באינטרנט אני נוטה לעבוד עם הרבה טאבים (יכול להגיע עד לכמה חלונות שבכל אחד מהם כמה טאבים, כרגע יש 14 טאבים סהכ לדוגמא..) איזה ווינדוס מהשלושה צורך הכי פחות משאבים / הכי 'קל משקל'? ואשמח לעוד המלצות חוץ מהווינדוס- למשל לעבור חלק בין הטאבים, בלי לחכות כמה דק' לפעמים.. יש לזה פתרון? .. תודה
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
משום מקום הופיע לי "כונן" (Q) במחשב (תמונה ראשונה). כשפותחים את המאפיינים רואים שהוא בגודל 0KB. כמו כן, כשאני נכנס ל-Disk Management (תמונה שנייה) הכונן לא מופיע כלל. איך זה קרה ואיך אני יכול להפטר מזה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
החלפתי לפני יומיים דיסק קשיח במחשב, והתקנתי בו ווינדוס מחדש. היום בבוקר כשניסיתי להפעיל את הווינדוס אחרי הביוס היה מסך כחול והוא אותחל אוטומטי, ניסיתי שוב ושוב ואותו דבר קרה כל פעם, ניסיתי את תיקון המחשב של ווינדוס, אבל הוא כתב שהוא לא מוצא פתרון. החזרתי את הביוס לברירת המחדל הוצאתי את הסוללה, כלום לא עזר. לאחר מכן הכנסתי את הדיסק הישן והוא עלה אבל עבד מאוד מאוד לאט, עד שכבר נתקע טוטאלית ואתחלתי אותו ואז אותו הבעייה התחילה גם איתו, ניסיתי שוב את כל הנ"ל וכלום לא עזר, אפילו החלפתי את הRAM לבדוק אבל לא עזר. עכשיו התקנתי ווינדוס מחדש, ובנתיים זה עובד. אבל הישן לא עובד, סרקתי מווירוסים בנורטון אבל הוא מצא רק 3 קבצי קוקי למעקב. בסריקת הדיסקים הקשיחים, בחדש ווינדוס לא מצא שום…
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
כיצד ניתן למחוק מחיצה של הרד דיסק על מנתצלהשתמש בכל הקיבולת
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
שאני מחבר דיסק קשיח נוסף למחשב אז המחשב ניתקע לפני העלייה לווינדוס (מראה קו תחתון מהבהב). ניסיתי לחבר דיסק קשיח מאותו דגם והמחשב גם ניתקע... איך מסדרים את זה? מחשב: celeron 500mhz קשיח western digital 20gb מערכת הפעלה win98 נ.ב לפני חודש המחשב לא עשה את הבעיה הזו מתי שחיברתי קשיח.
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
רציתי לדעת כיצד אני יוכל במדיוק לדעת מה החלקים שיש לי במחשב לוח אם מעבד וכו'.. יש אוזשהיא תוכנה מיוחדת?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
בהתחלה זה נתקע עם משחק אחד, ניסיתי להתקין עוד פעמיים את אותו משחק וכשזה המשיך להיתקע חשבתי שזו בעיה עם הקבצים של המשחק. עכשיו ניסיתי להתקין משחק אחר ושוב, אותה הבעיה, המחשב נתקע לגמרי ואני חייב להפעיל מחדש, אחרי שזה מגיע ל-25% בערך מההתקנה (גם במשחק הראשון). ניסיתי פעם שניה ושוב זה קרה. יש לכם רעיונות מאיפה נובעת הבעיה? אני לא ארשום אתהמפרט אבל למחשב לא אמורה להיות שום בעיה להתמודד עם ההתקנה או עם המשחקים עצמם תודה
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש לי מחשב dell vostro 5471 והסוללה שלו כבר נחלשה. האם כדאי לקנות אחת מקורית פנימית : https://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=23675 או שעדיף לקנות סוללה חיצונית ניידת שתעשה את העבודה טוב יותר ? במידה ויש אחת כזו אשמח לקבל המלצה.
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך מדגם ABIT Readon 9600XT. בתקופה האחרונה המאוורר שלו משמיע רעש בלתי נסבל. בדיקה זריזה ברשת מעלה שזוהי בעייה נפוצה למדי בכרטיסים מסדרה זו (חסכו על הרכיב הזה, מסתבר). שקלתי לפרק את המאוורר ולנקות אותו, אבל נתקלתי בקושי להסיר את כיסוי הפלסטיק השקוף של הציר (תמונה מצורפת). השאלה אם במצב כזה מומלץ: א. לפרק את המאוורר ולשמן אותו (איך זה נעשה? נראה שהכיסוי מקובע למקומו, אולי בהדבקה) ב. להחליף את המאוורר ולהשאיר את צלעות הקירור הקיימות. ג. להחליף את המאוורר + צלעות קירור. אודה אם במידה ואתן ממליצים על אופציה ב או ג, תפנו אותי למוצרים מתאימים. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש לי תקלה מוזרה במחשב של אחותי זה פנטיום 4 מלפני שנתיים בערך(אני חושב שמהירות 3G ) לפני ששבוע החלה תקלה מוזרה שזה המסך פיתאום היה יורד בבהירות שלו ומתחיל להיחשך ואז ניכבה היינו צרכים לכבות את המסך ולהדליקו כדי שהמצב יחזור לתצוגה בהירה מלאה אתמול גם זה לא הצליח - המחשב נידלק...שובעים את המאוורר של הספק ורואים את המאוורר של הCPU והכוננים מהבהבים....כל התופעות שהיו בהדלקת מחשב אבל המסך מוחשך ואין תצוגה 1. ניסיתי לחבר את המסך ללפטופ שלי במשך שעה = והוא עבד 2. ניסיתי לחבר את כרטיס המסך למחשב אחר...וגן כן הוא עובד מצויין מדובר בכרטיס מסך פשוט של ג'יפורס 5200 (_MSI) אני עובד עצות כרגע....מה יכולה להיות הבעייה? :s05: מי עוזר לי ? THX
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אוקיי...אז קיבלתי צורב חדש...יש לי מערכת הפעלה XP... ואינעל העולם... אני לא מצליח לצרוב דיסק אחד כמו שצריך!! הוא כל הזמן כותב לי COMMUNICATION FAILURE החיבורים בסדר הכל בסדר הצורב מזוהה... בבקשה תעזרו ליייייייייי :bash:
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 נתבים DIR-615 של D-Link אני רוצה לעשות אחד מהם מרחיב טווח על ידי שימוש ב-WI-FI בלבד אחד מהשני כיצב ניתן לעשות זאת? תודה
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
השאלה בכותרת......אין לי מושג מה זה צריבת ביוס ......והבנתי שאפשר לעשות את זה דרך כרטיס PCI ..מה זה אומר???? מישהו יכול להביא לי איזה לינק להסבר(עדיף בעיברית) תודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היי, שאני מפעיל את המחשב מופיעה לי הודעה: PCI DEVICE NO, LISTING BUS NO , DEVICE NO, FUNC NO, VEDOR/DEVICE CLASS DEVICE CLASS DISK BOOT FAILUFE אני ממש מיואש מה עושים????????????
-
- 10 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות ממיר usb למחשב כדי לקלות שידורי עידן + (או בשפה יותר פשוטה dvb-t usb). איזה מאפיינים אני צריך לבדוק שיש בUsb שאני אקנה ? הבנתי שבארץ משדרים בשיטה mpeg-4, ומה לגבי האודיו ? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
זה קורה לי המון, פשוט האייקונים בשולחן העבודה זזים מהמקום שלהם וצריך לסדר אותם מחדש. למה זה קורה? וינדוס 10. יש לי דרייבר לכרטיס מסך וגם רזולוציה אופטימלית.
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי שלח את המחשב שלו לתיקון כי המחשב לא עלה, (הפסיק לעלות אחרי שהגיע לתמונה של הלוח אם ממש בהתחלה) ואז טכנאי אחד החליף לו את זה, אז אמרתי לחבר שלי שיבקש ממנו את הארד דיסק (אולי בכל זאת הוא עובד). אז חיברתי את זה למחשב שלי, לי יש הארד דיסק בS-ATA, והארד דיסק שהוא הביא לי זה IDE: WD caviar 120GB. חיברתי אותו בתור סלייב, והמחשב לא עבר את ההודעה של הלוח אם. אחרי זה ניתקתי את הארד דיסק שלי שהוא S-ATA וחיברתי את הארד דיסק שהוא הביא לי על מאסטר. ואותה בעיה, לא עובר את המסך של הלוח אם. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר חודשים פירקתי כרטיס קול מהמחשב שלי, לאחר הפירוק, בלי סיבה מובנת, הספק התחיל לאותת לי שהוא מתקרב לסוף ימיו במארז. לפני כשבוע הוא מת סופית (או לפחות כך אני סבור), המחשב לא נדלק יותר... סוף סוף מצאתי זמן לקנות ספק כח חדש, החלפתי אותו בישן, חיברתי הכל בפנים וחיברתי אותו לחשמל - והמחשב לא נדלק! ניסיתי לשחק עם החיבורים האלו של הפאנל הקדמי ללוח אם, חיברתי לפי ההוראות במדריך של הלוח (gigabyte us3l) והפכתי אותם (אני לא באמת יודע איפה הפלוס ואיפה המינוס כשהם לא כתובים...) ושום דבר... רעיונות?
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-