עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by emperor,

שלום לכולם, יש לאחותי מחשב בן 3 שעבד ופעל מצויין עד כה. לאחרונה המסך שלו החל לבצע כיבוי בזמן העבודה. זמני הכיבוי רנדומליים לחלוטין ומתרחשים אחת לשתיים שלוש הפעלות מחשב לאחר כחצי שעת עבודה. לאחר הכיבוי לא ניתן להדליקו אלא בפעולת ריסטרט. המסך הוא lcd של סמסונג אבל הבעיה כנראה אינה בו כי כשחיברתי מסך תקין אחר (CRT) למחשב, הבעיה חזרה על עצמה. פתחתי את המארז וציפיתי למצוא משהו שרוף או קבל דולף אבל הכל נראה לפחות מבחינה ויזואלית כשורה, יש למישהו רעיון ממה זה יכול לנבוע? תודה.

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  2. הי, יש לי מחשב נייד מדגם Sony Vaio VGN-FZ21Z כל פעם שאני מנסה להעביר קבצים גדולים דרך הרשת האלחוטית (העברת קבצים דרך רשת Adhoc, דרך הראוטר, הורדת קבצים גדולים, או הרבה עדכוני ווינדוז) המחשב קופא. אין מסך כחול, אין הודעת שגיאה, פשוט קופא. זה קורה רק כשהקובץ או ההורדה הם קבצים גדולים - זה קורה אחרי בערך 20 דקות של העברה. אחרי הפעם הראשונה, זה קורה שוב ושוב באופן מיידי אם אני מנסה פעם נוספת. כרטיס הרשת כאן הוא Intel 4965AGN, הורדתי את הדרייבר המעודכן ביותר מהאתר של אינטל. מערכת הפעלה: ווינדוז ויסטה Home Premium מקווה שמישהו יכול לעזור, כי אני לא מצליח למצוא שום דבר באינטרנט בנושא הזה. תודה

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  3. Started by avrahams1,

היי, ברשותי מחשב נייד דגם Asus K50IN, ויש לי בעיה ממש מוזרה איתו: (הבעיה בהתחלה נראית כמו בעיה פשוטה של אבק במאווררים או משהו כזה, בבקשה תקראו עד הסוף) לאחר כמה זמן של צפייה ביוטיוב או משחקים (כבדים יחסית), המסך נתקע (המחשב קופא לגמרי) לכמה שניות עד דקה, והצליל שיצא באותה שנייה מהרמקולים נמשך כל זמן התקיעה. תקלה זאת קורית לעיתים קרובות בעיקר כשהטמפרטורה בחדר היא גבוהה. פתחתי את המחשב וניקיתי אבק עם ספריי לחץ אוויר, זה לא עזר. כמו כן (וזה הדבר המוזר כאן), כשאני מכבה את הדרייבר של הכרטיס קול (מה device manager) ומשחק אותם משחקים, המחשב עובד חלק. עידכנתי את הדרייברים של הכרטיס קול ושל הכרטיס מסך, אף אחד מהדברים האלה לא עזר. אשמח לעזרה בנושא - כרגע אין לי ממש 250 שקל לשלוח את…

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  4. Started by yosi_mirel1,

יש לי בעיה בנוד מחקתי את הנוד בקודם שהיה לי שזה היה בשפה spenish ועכשיו הורדתי משהו אחר באנגלית אבל הוא לא נותן להתקין ועשיתי מחיקה מהכול מההוספה הוסרה והכול אבל הוא עדיין אומר לי שאני צריך למחוק את התוכנה אני לא יודע מה לעשות אם מישהו יעזור לי אני ישמח תודה מראש

• 14 תגובות
    • 973 צפיות
  5. Started by חלישות,

כתבתי את ההודעה הזאת בפורום אודיו אולי כאן ההודעה יותר מתאימה יש לי כרטיס קול און בורד לוח אם MSI 865 NEO2 יש לכרטיס שלושה סוגי יציאות להוצאת האודיו החוצה א.רגיל PAL ב. אופטית אני מתכוון קרן אדומה מי שמכיר ג. קואקסלית היציאות עובדות מצוין אני יכול לראות סרטים עם פענוח של המגבר הנפרד שיש לי אבל אחרי כשמונה שעות היציאות ב וג האופטית והקואקסלית מפסיקות להוציא אודיו ורק היציאה האנולגית ממשיכה להוציא את האודיו רק שאני מכבה את המחשב לחלוטין כלומר כיבוי ולא הפעלה מחדש היציאות חוזרות לעבוד חובה לציין שהורדתי את כל הדרבירים המועדכנים של הביוס כרטיס הקול וכדומה אשמח אם מישהו יכול לעזור בתודה מראש

• 15 תגובות
    • 973 צפיות
  6. Started by -LosNir-,

טוב תשמעו, אני בא להתקין וינדוס, אני עושה BOOT דרך הדיסק, ברגע שהוא טוען את כל הקבצים הוא עושה BSOD ורושם: The bios in this system is not fully ACPI compliant בקיצור הוא טוען שהביוס לא תומך ב ACPI אין לי מושג מה לעשות, ניסיתי להחליף כרטיס מסך ולא עזר, אני כרגע עם כרטיס מסך Geforce 4 MX 420 ב PCI אם זה קשור.. תודה.

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  7. Started by law89,

היי חברה מישהו כאן התנסה ברכישת מחשב נייד או פלאפון מחו"ל ויודע לומר אם המטענים שלהם מתאימים לארץ?

8. Started by Agqwe,

לאחרונה רכשתי חיבור חצי מגה adsl של בזק, כשהספק הוא נטויז'ן. מהירות ההורדה בחיבור @Obezeq הסתכמה ב8k מבזק נשלח טכנאי שבדק את מהירות ההורדה בקו שלי דרך מחשב נייד שהביא עמו - 67k אז: חיבור הקו של בזק תקין. הבעיה איננה בספק. למישהו רעיון? כרטיס רשת - realtek מודם אלקטל חלונות 98, 800 מגהרץ, 128 ram תודה, אריאל

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  9. שלום, הורדתי את העדכון הכי עדכני מהאתר של NVDIA לכרטיס מסך GEFORCE 9600GT 512DDR3 והמשחק בהגדרות שלו על HIGH ואני רוצה להתאים לו את ההגדרות האופטימליום שלו בלוח הבקרה של הכרטיס מסך... מה אני צריך להגדיר ? כי אני רואה שקיפות של השלטים והכי גרוע אני רואה את הפס של החצי כאילו מעוות - זז ימינה ושמאל שאני מוסר פס רוחב על החצי... צריך את עזרתם בכיוון נכון של הגדרות כרטיס המסך ! תודה מראש, אוהד כהן.

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  10. Started by Leonid.,

שלום רב לחברי הפורום, ברשותי מחשב נייד ישן (בן 6) השבוע ההארד דיסק הפסיק לעבוד. כשאר חיברתי את ההארד דיסק למחשב הנייח קיבלתי הודעה של boot disk failure הרצתי דיסק של LiveCD וגם את תוכנת Acronis Disk Director ואף אחת מהתוכנות לא מזהה את ההארד דיסק. האם יש תוכנה או אופציה לאפס את ההארד דיסק או שאני יכול לומר עליו קדיש? תודה מראש, בברכה, לאוניד

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  11. זה קורה לי המון, פשוט האייקונים בשולחן העבודה זזים מהמקום שלהם וצריך לסדר אותם מחדש. למה זה קורה? וינדוס 10. יש לי דרייבר לכרטיס מסך וגם רזולוציה אופטימלית.

12. Started by ilana,

שלום לכם. אני צריכה דחוף לשלוח קובץ מכונן 1.44 באינטרנט והמחשב לא מזהה שכבר קיים כונן כזה.דחוף מאוד HELP

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  13. ניסיתי F8, לא עובד מה זה עוד יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  14. Started by TalmoR,

שלום, לפני מספר חודשים פירקתי כרטיס קול מהמחשב שלי, לאחר הפירוק, בלי סיבה מובנת, הספק התחיל לאותת לי שהוא מתקרב לסוף ימיו במארז. לפני כשבוע הוא מת סופית (או לפחות כך אני סבור), המחשב לא נדלק יותר... סוף סוף מצאתי זמן לקנות ספק כח חדש, החלפתי אותו בישן, חיברתי הכל בפנים וחיברתי אותו לחשמל - והמחשב לא נדלק! ניסיתי לשחק עם החיבורים האלו של הפאנל הקדמי ללוח אם, חיברתי לפי ההוראות במדריך של הלוח (gigabyte us3l) והפכתי אותם (אני לא באמת יודע איפה הפלוס ואיפה המינוס כשהם לא כתובים...) ושום דבר... רעיונות?

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  15. יש לי כ. רשת אלחוטי (מחשב נייח) ואני גם מחובר באופן חוטי לראוטר. אני מעדיף להשתמש בחיבור החוטי, מן הסתם, אבל המחשב לא מזהה את החיבור הישיר לראוטר. שמעתי ממישהו שזה כנראה בגלל שיש לי כ. רשת אלחוטי, ואם אנתק אותו אז החיבור החוטי יעבוד. יש בסיס לטענה הזו? אני לא כ"כ יודע מה לעשות... windows 7 אמור לזהות את החיבור באופן מיידי, לא?

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  16. Started by er0101,

שלום יש לי AMD 2500+ Powercolor 9550 256X2 MB DDR Samsung XP PRO Sp1 באמצע משחקים כמו: True crime streets of LA Battlefield vietnam The suffering נפסק המשחק בן רגע וללא שגיאה ויוצא לווינדוס. עדכנתי דרייברים לCatalyst הכי חדשים והדרייבר של המסך (Viewsonic) מותקן. ניסיתי לשחק במצב Enable VGA של XP וזה גם לא עזר. במחשב השני שלי עם מעבד דומה וג'יפורס 4 זה לא קורה. צריך עזרה דחוף!

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  17. Started by B@By-KiLLeR,

שלום, כשאר אני מתחיל משחק Age Of Empiers II : The Conquerors באתר Zone.com אז בדיוק כשהמשחק מתחיל לעלות אני המחשב עושה ריסטרט בלתי צפוי המפרט של המחשב שלי הוא : Pentium 4 2.4Ghz Gforce 4 ti4200 Aopen Asus P4s533 256mb DDR מה אני יכל לעשות ? ניסיתי כבר להסיר ולהתקין מחדש וזה לא עזר.

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  18. ההוי אנשים אמיצים ואמיצות גם, נתון: Intel Core i5 650 @ 3.20GHz Gigabyte Technology Co. Ltd. P55-S3 (Socket 1156) Windows 10 Pro 64-bit Computer type: Desktop כרטיס רשת עובד ותקין. ברגע שמחבר כרטיס הרחבה pci-e בשביל להוסיף כניסת usb 3.0 כרטיס רשת לא עובד ויש לי כאן גם כרטיס ישן יותר עם usb2.0 גם לא עובד איתו! אני מרגיש שחזרתי עם הדלוריאן לשנת 99! הושיעו! הושיעו! תודה אוהד

19. Started by ilanb0,

נכנסתי לביוס לפני שפירמטתי על מנת לשנות את סדר ה - BOOT. ראיתי שיש כמה אפשרויות לביוס - עידכון ביוס, שחזור ברירות מחדל וכד'. האם יכול מישהו לפרט מה כל אפשרות טומנת בחובה והאם זה עלול לגרום נזק בלתי הפיך? כמו כן, נניח שבחרתי והשתמשתי באחת האפשרויות - האם פירמוט המחשב מחזיר הכל לקדמותו?

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  20. החלפתי היום לכ.מסך חדש, וכבר פעמיים המחשב נכבה לי באמצע משחק (HG:L), לחיצה חוזרת על כפתור ה-PWR לא עוזרת, אלא רק ניתוק של כבל החשמל מהספק והחזרתו ואז הפעלה של המחשב. מפרט מלא: Intel CoreDuo E6550 ASUS P5B motherboard CORSAIR CL4 800 1024gb X 2 BFG Geforce 8800GT OC2 512MB NEC DVD-RW ND-3540A WD 2500JS הספק הוא CoolerMaster RS-430-PCAR (400W)

• 11 תגובות
    • 972 צפיות
  21. Started by matizami,

החלטתי לנקות אבק סביב המאווררים, אז ניקיתי אותם בעזרת שואב אבק. כשפעלתי את המחשב, הארדיסק לא עלה, קיבלתי את ההודעה: disk boot failure. insert system diisk and press enter לא נגעתי בכלום. בדקתי את החיבורים והכל נראה מחובר כרגיל.

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  22. Started by edbd,

שלום לכולם, המחשב של אימא שלי משמיעה רעש נוראי מהמאוורר והוא מסתובב במהירות של 5000 RPM בערך (מחשב ישן.. יותר מ3 שנים..) וניקתי אותו מבפנים והמאוור בסדר גמור דווקא.. ואני לא מצליח להגיע בביוס לאפשרות של הSMART FAN זה שונה בביוס שלי למשל הצלחתי להגדיר את זה.. והספר הדרכה של הלוח אם לא קיים ממזמן .. אז מישהו יכול לתת לי כיוון ?

• 11 תגובות
    • 972 צפיות
  23. Started by idani1983,

שלום, לאחר החלפת מארז המחשב לא נדלק. הוצאתי את כל הרכיבים מחוץ למארז, חברתי רק את המעבד,זכרונות ולוח אם לספק והדלקתי אותו בעזרת מברג ואז הכול פועל. כשאני מחזיר הכל למארז שוב פעם הוא לא נדלק. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  24. Started by ariel_rg,

שלום לכולם אני רוצה לכבות ולהפעיל (ברצף) מנהל התקן של USB-HUB. ולשים במתזמן המשימות. האם יש דרך פשוטה לעשות זאת בקובץ BAT? (אני לא מבין שום דבר, אבל ממש שום דבר, בתכנות). win xp. תודה

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  25. נקנו החלקים הבאים: מעבד פנום 2 980 לוח אסרוק 880 8 גיגה זכרון יצא לי בעבר להתקין מערכות, אך מעולם לא נתקלתי בבעיה. המחשב עולה אך נראה כי המסך לא מגיב. ואין שום צפצפוף מהמחשב. תודה רבה! תמיר.

• 4 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים