עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כשמפעילים על קובץ את "פתח באמצעות"... ובוחרים בתוכנה כלשהיא המותקנת במחשב, המערכת "זוכרת" בחירה זו, ובפעמים הבאות היא מציגה תוכנה זו בתפריט התוכנות האפשריות ל"פתוח" באמצעותן את הקובץ. איך אפשר "להשכיח" מהמערכת את הבקשה ההיסטורית. זאת אומרת למחוק את התוכנה מרשימת התוכנות האפשריות עבור סיומת X ???

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  2. Started by saharmal,

שלום, הגיע לי היום המחשב שקניתי בעזרת המלצות פורום "מפרטי מחשב" והוא נראה מצויין! התקנתי עליו ווינדווס 8 64...ואת כל העידכונים אבל משום מה הוא לא זיהה את הכרטיס מסך לבד. אז ניסתי להתקין את הכרטיס גם דרך דיסק ההתקנה וגם דרך הורדה של הדרייבר מהאתר של nvidia מדובר בכרטיס מסך geforce gtx770 לאחר ההתקנה המחשב החל להיתקע ולעשות מלא סימנים כאלה בכל מני צבעים על המסך...סוג של "מטריקס" כזה... ואז המחשב פשוט נכבה ונדלק שוב ועדיין אותם סימנים היו. ניסתי להסיר את הכרטיס מסך וזה הפסיק ואחרי שהתקנתי שוב מדיסק ההתקנה הבעיה שוב חזרה. מה זה יכול להיות?! זה מחשב חדש! שעלה לי הרבה כסף! הכרטיס מסך לבד עלה 2000 שקל...מה כבר יכולה להיות הבעיה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  3. Started by yanivd28,

windows 7 64bit יש לי הארד דיסק ישן sata ששימש אותי במחשב ישן ועליו הייתה מותקנת מערכת ההפעלה, לוח האם שבק, ואני מנסה להעביר את ההארד דיסק שישמש למחיצה נוספת למחשב אחר, ההארד דיסק western digital caviar blue 500gb sata לא מזוהה בכלל, גם ב disc management הוא לא מופיע כלל, חיברתי אותו לחשמל וללוח אם שהוא לא מג'ומפר בכלל (הבנתי שבסאטה אין slave master ) ניסיתי גם במחשב אחר חדש windows 7 של חבר , אותה תוצאה לא מזוהה. יש למישהו רעיונות?

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  4. מה עושים? אגב,הדיסק שבור,כנראה. הוא בלט החוצה קצת והכנסתי אותו כי חשבתי שאם הוא יחזור פנימה אני אוכל לפתוח את הכונן,אבל לא. מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 941 צפיות
  5. Started by LinkTree,

שלום שלום, המחשב שלי כאילו מאבד כוח, אני מדליק אותו הוא מתחיל לרוץ ואז הכל נכבה - אמנם האור שנכנס חשמל דלוק (הנורה הירוקה במארז) אבל ה HD והמאווררים כבו - כמו גם הלוח. אחר כך אני צריך לנתק את החשמל בשביל שהוא ידלק מחדש, הלך לי הספק ? אתם יכולים לראות את המפרט שלי לפרטי המחשב. תודה תודה :'(

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  6. Started by VolTAge,

היום קניתי לי Logitech Mouseman Wheel Optical חדש ונוצץ ( הלוגו שלהם על העכבר נראה מ-ד-ה-י-ם בחושך ), התקנתי את הדרייבר שבא עם העכבר, אבל הוא לא היה מותאם ל WinXP, קיצר הורדתי איזה דרייבר וקיבלתי בהתקנה שלו איזו הודעה שאומרת שמצאו במערכת שלי קבצים ישנים של הדרייבר, והאם למחוק אותם כדי להתקין את החדשים, לחצתי ok, המחשב עשה ריסטרט ( היה אמור לעשות, זה היה כתוב בחלון ) ופתאום במסך בחירת משתמשים של WinXP העכבר לא זז, עשיתי ריסטרט עוד פעם, והפעם עלה לי ה disc check או משהו כזה של WinXP, כמו תמיד רציתי להעביר את המסך על ידי לחיצת כפתור במקלדת, אבל משום מה היא לא הגיבה, וככה זה חוזר על עצמו.. יש לי גם Win98 מותקן על המחשב, שבדקתי את זה הכל עובד שם טוב.. אין לי מושג מה קרה…

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  7. Started by hamoodit,

יש לי מחשב די משוגע. הספק שלי ג'נרי (300W) ומחזיק 3 דיסקים, 3 CDROM 5 כרטיסים 4 דימים של זכרונות, מלא USB DEVICES וכו' וכו' (אה...כן ושכחתי....5 מאווררים. בקיצר השאלה היא כזו: ברור לי שאני צריך איזה ANTEC TRUE POWER דחוף אבל יש לי אל פסק שתומך ב 300W, מה קורה אם אני מחבר אותו לספק שנותן, נגיד 450W, הרם אני צריך לשדרג גם את ה UPS ומה ההשפעה של ה UPS על הספק וכמות הוואט שהורא נותן למחשב ? חשמלאים יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  8. Started by TaMiRn2,

רציתי לדעת אם יש התקן בלן טות' פנימי(pci) ואם כן אז איפה אפשר להשיג כזה?

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  9. שלום לכולם ושבת שלום! פירמטתי את המחשב וקרה לי דבר שבחיים לא קרה לי! המחשב לא מזהה את הכרטיס קול! חיפשתי דרייבר כל היום ולא מצאתי! יש לי את התכנה אוורסט אבל אני לא יודע איפה רשום איזה כרטיס קול יש לי (הוא onboard) מישהו יכול לעזור לי בבקשה???? זה מאוד דחוף לי! תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  10. Started by Or ei,

כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא נותן צפצוף אחד ו2 שניות אח"כ נכבה (מחשב של חבר) לפני שניקיתי את הגוף קרור המעבד היה עובד על 70-80 מעלות אם החיישן לא זייף זה אינטל 3GHZ יכול להיות שהמעבד\לוח נשרף לפי איך שזה נכבה?

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  11. Started by idoleff,

שלום, הגיע אלי מחשב מלפני 3 שנים שעד ללפני חצי שנה היה באחריות מלאה אבל היא הסתיימה. עקב בעיה בהארד דיסק החלפתי אותו וכשאני מנסה להתקין את הווינדוס מחדש (עותק מקורי) אני לא מצליח. בפעם הראשונה הוא התחיל לטעון את הדיסק התקנה (עותק עם SP2 מובנה) אבל כתב על קובץ חסר והפעיל את המחשב מחדש. ניסיתי להכניס את הדיסק המקורי אבל הוא רק מתחיל לטעון אותו ומפעיל מחדש. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 12 תגובות
    • 941 צפיות
  12. קניתי מחשב מקיי אס פי והיו לו המון מסכים כחולים. אחרי שבוע במעבדה שלהם אמר לי הטכנאי בסוף שהוא שכח לשים גמפר בהרד דיסק וזה גרם לכל הבעיות... הקטע הוא שההרד דיסק הוא בכלל SATA ועד כמה שידוע לי אין גמפרים לסטא..... הגיוני???? מה אתם ממליצים לעשות?

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  13. file:///C:/Users/eyaly/Desktop/Untitled Project/Untitled Project.html כאן אפשר ליראות

14. Started by yoni blender,

יש לי בעיה (אני חושב שזה בעיה) הנקודה חמה של המחשב שלי כל הזמן דלוקה אפי אם אני לא מחובר לאינטרנט זה בעיה? מה אני יכול לעשות

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  15. Started by eliezer,

לאחר ששיפרתי את ביצועי המחשב ע"י העברת חלונות לדיסק SSD שהוספתי, אני מתכנן להחליף את מעבד I3 במשהו חזק יותר. המחשב ולוח האם בני כמה שנים טובות ולא הצלחתי למצוא באתר של אינטל טבלאות compatibility שמתאימות ללוח האם. מצ"ב פירוט מעבד ולוח אם קיימים, ופרטי CPU פוטנציאלי שאוכל לרכוש. - האם לדעתם ניתן להחליף אחד לאחד את המעבד? - האם תהיינה למעבד החדש דרישות קירור אחרות ממה שמותקן? תודה

16. הפעלה ראשונה של מחשב חדש שהגיע מהחנות, הותקנה מערכת הפעלה. עולה למסך ה- bios ומפה אני צריך את עזרתכם. למה לא נכנס למערכת הפעלה? ההגיון אומר בגלל ה- boot sequence אבל אין לי מושג איך לשנות אותו ואם זו בכלל הבעיה. אודה לעזרתכם. תודה .

17. הסיפור קצת מוזר וארוך אני אנסה לנסח אותו הכי טוב שאני יכול. יש לי שני מחשבים, אחד ממש ממש ממש ישן, מעבד סלרון, 256MB זיכרון, 40 גיגה הארדיסק, geforce 2 mx400 בקיצור גרוטה שלא שווה אגורה. הבעיה במחשב הזה היא שלפני חודש בערך ראיתי פסים על המסך, ואז המחשב קפא ועשה ריסט. ידעתי שזה כנראה הכרטיס מסך ואז לקחתי את הכרטיס מסך מהמחשב החדש יותר (geforce 6800GT) וחיברתי למחשב הישן יותר. ואז הווינדוס עלה והכל היה בסדר אבל בערך חצי דקה אחרי שהווינדוס עולה הוא עושה ריסט. קבוע. במחשב השני, AMD 3500, זיכרון 512MB, 40 גיגה הארדיסק, geforce 6800GT. הבעיות במחשב הזה היו, 1. שחיברתי אותו למסך המסך לא זיהה את הכרטיס והמסך כתוצאה מזה לא עלה. אבל שלקחתי אותו למעבדה הוא חיבר למסך שלו וזה עבד. …

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  18. Started by rockerr,

כרטיס מסך - 4850 של saphire . מעבד - 2140 עם OC ל3 ג'יגהרץ. 4 ג'יגה זכרון. ויסטה/XP.. שאני משחק בCOD למשל או כל משחק אחר ,אני מפעיל שני מסכים יחד(dual screen) רואה את המשחק על הTV 32 אינץ ואינטרנט וכד' במסך המחשב הרגיל(LCD),הטלויזיה מחוברת בHDMI . עכשיו ,תוך כמה דקות המחשב נכבה פשוט ולא נדלק לבד מחדש,בדקתי טמפ' (100 מעלות במאמץ בכרטיס מסך),ניקיתי אבק,כל מה שאפשר ועדיין הבעיה חוזרת על עצמה... כשאני מנתק לגמרי את הHDMI שבכרטיס מסך הכל עובד מעולה והמחשב לא נכבה בכלל גם בזמן מאמץ.. מה הבעיה לדעתכם? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  19. Started by ramit02,

שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בנושא מסויים, קצת פרטים לפני תיאור הבעיה : מעבד : |Intel core2 Dou 1.86Ghz לוח אם : asus p5b delux זיכרון : 2X 1GB כרטיס מסך : leadtek winfast px8600 gts tdh 256mb אני חווה בעיה עם המחשב שלי בתקופה האחרונה, המחשב מאוד מאוד איטי בתגובות שלו (לפתוח את המחשב שלי לוקח לי כחצי דקה), כשאני גורר אותו מצד לצד יש מלא לגים כשאני גולל דף אינטרנט למטה או למעלה זה בדילי ומקרטע. התקנית את המחשב מחדש (פירמטתי את הHD לפני) והתקנת XP (גם 32 וגם 64 ביט) בשניהם אותה הבעיה. החלפתי זכרונות אך זה לא פתר את הבעיה,. אשמח לעזרתכם בנושא. תודה.

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  20. הוינדוס כבר עלה לי, הספקתי לעשות כמה דברים, ואחרי כמה דקות המחשב נתקע לי וכלום לא זז כאן. קפצה לי הודעה והיה כתוב בה ככה: {כתיבה מושהית נכשלה}- ל-windows לא הייתה אפשרות לשמור את כל הנתונים עבור הקובץ .......... ואז רשום שמה איזה משהו על הLOCAL \DOCUMEMNTS AND SETTIND ואז עוד איזה משהו כזה.///settings\Temporary Internet Files\content משהו עם מספרים אנערף.. הנתונים אבדו. ייתכן ששגיאה זו נגרמה עקב כשל של חומרת המחשב או של החיבור לרשת. נסר לשמור קובץ זה במקום שונה. לא בדיוק ידעתי איך לכתוב איך הקובץ שרשום בהודעה הזאת כי הסתבכתי, אבל זה פחות או יותר מה שהיה רשום שמה. אני לא מבין מה הבעיה במחשב שפתאום צצה לי...עד 10 בבוקר הכל היה טוב ויפה ועבד חלק. ב14:00 בצהריים שעליתי שוב פע…

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  21. Started by KroydKrenson,

שלום, קניתי מחשב לפני 10 חודשים מ RSM. לפני שבועעים בערך החלו בעיות שהלכו והתגברו. משחקים היו קופאים לכמה שניות עד כמעט דקה או שהסאונד היה כאילו קופץ או "נמרח" אם זה הגיוני. אתמול המחשב לא הצליח אפילו לעשות ריסטרט. אין לי מושג איפה להתחיל אפילו. יש למישהו רעיונות מה אפשר לעשות? או פשוט לתת את המחשב לטכנאי? תודה.

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  22. Started by eranshani2,

אז נתחיל... מחשב הינו נייח בקצב של 32 ביט. בעיות שקורות הם :1. כל פעם שיורדים עם הגלגלת למטה אז בקצה העליון של המסך יש מין קפיצות כאלה.במשחקים אחרי כמה דקות המשחק מתחיל להיות עם תקיעות שהולכות וגוברות (סגרתי את כל היישומים האחרים שפועלים כולל דפדפנים והורדות...) [*]ממתי התקלה קיימת? מהיום D: [*]הסיבוך מתחיל במה שהיה בזמן האחרון : במשך כמה חודשם המחשב נתקע והיה פעמים שלא היה עולה בכלל (לא היו שומעים את צליל ההפעלה) הייתי מחכה שבוע ואז הוא היה עולה אבל שוב אחרי כמה זמן הוא היה מפסיק לעבוד ולא עולה ... קיצר לקחתי אותו 3 פעמים ל KSP ... פעם ראשונה אמרו שניקו תמחשב וחיברו את המגעים טוב יותר - המחשב הגיע הביתה וקרס .. חח פעם שנייה אמרו שאין שום בעיה בכלל לפעמים יש בעיות במח…

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  23. Started by 6847761,

שלום: קניתי את הדבר הזה: http://www.mediagalaxy.co.il/rec/527 בשביל להפעיל אנטנטה לקלוט שידורי טיוי (1,2,10) אבל לא משנה חיברתי את זה למחשב ובצד של המאריך דיסק אונכי והוא אומר שהוא לא מצליח לקלוט למה? יש למישהו רעיון מה לעשות?

24. חח שאלה שעניינה אותי תמיד... שלי מרעישממש מעט לדעתי זה הדיסק קשיח של המחשב ... עוד שאלה - מה בדרך כלל עושה את הרעש של המחשב ? נ.ב - אם זה לא המקום אשמח שתסבירו לי היכן פותחים נושאים כאלה

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  25. משום מקום הופיע לי "כונן" (Q) במחשב (תמונה ראשונה). כשפותחים את המאפיינים רואים שהוא בגודל 0KB. כמו כן, כשאני נכנס ל-Disk Management (תמונה שנייה) הכונן לא מופיע כלל. איך זה קרה ואיך אני יכול להפטר מזה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.