עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי לכולם יש לי לפטופ Lenovo Z570, מעבד i5 2410, זכרון 4GB RAM. באמת שהמחשב פצצה ועד עכשיו עבד כמו שד. היום ההארד דיסק שלו התפחלץ, ובינתיים הבאתי הארד דיסק חלופי מחבר. עכשיו אני רוצה לקנות לו SSD מהבלאק פריידי (60$ בבלאק פריידי ל240GB) השאלות שלי הן: 1. איזה בדיקה\כלי\תוכנה אני יכול להריץ כדי לוודא שהבעיה היא רק בהארד דיסק ולא עמוקה יותר בעוד רכיבי חומרה? 2. האם כדאי בכלל להשקיע ואולי לשדרג גם את הזכרון ל8 ג'יגה? או שחבל על הזמן וגם הSSD מיותר? 3. הוא תומך בכלל במהירויות של SSD? אולי כדאי בכלל לקנות SDHD וזהו?... 4. איך ההארד דיסק הזה של San Disk? http://www.amazon.com/SanDisk-Internal-240GB-2-5-Inch-SDSSDA-240G-G25/dp/B00S9Q9VS4/ref=sr_1_5?s=pc&ie=UTF8&qid=14485…

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  2. Started by jhonston,

אני מחבר את הDOK המחשב מזהה אותו ומקצה לו כונן (ז"א נותן לו אות) אבל כשאני מנסה להכנס הוא אומר לי להכניס דיסק ... צירפתי קובץ צילום מסך מישהו נתקל בזה בעבר? יש למישהו פיתרון? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 997 צפיות
  3. Started by airforce,

שלום רב, לאחר קבלת המחשב לאחר שינמוך לגרסה קודמת לביוס (f11), בכל פעם שאני לוחץ על הפעלת המחשב, לוקח לו פרק זמן של 16 שניות עד שהוא עולה (בזמן הpost). אין לי ניסיון רב בביוס יש לכם איזה טיפים או סרטון שמסביר, להלן הבעיה שהייתה לי במחשב. ביום שבת במהלך עבודה מול המחשב אני עושה עדכון לכרטיס המסך המובנה על המעבד I9 13900K דרך windows update, ועושה אתחול לאחר כמה דקות מקבל BSOD עם hardware failure. המחשב מבצע אתחול ואני מקבל הודעה מהביוס על חזרה להגדרות אחרונות בביוס (משהו כזהה), לוחץ אנטר ומגיע לשולחן העבודה. בתום עבודה של שעה וחצי אני מבצע אתחול בשביל לראות אם הכל בסדר, ואז המחשב לא עושה אתחול רק חמישה צפצופים, מיד הזמנתי ט…

4. Started by TheDiesel,

רכשתי כבל HDMI 4K לצורך צפיה במחשב דרך הטלויזיה וראיתי שאין את החיבורים המתאימים במחשב מה אני צריך לעשות? להחליף כרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  5. Started by CASSPY,

שלום ! איך אפשר לאלתר אנטנה לנתב d-link 524 האנטנה החיצונית נשברה ועוצמת האות מאוד חלשה ???

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  6. זה קורה לי המון, פשוט האייקונים בשולחן העבודה זזים מהמקום שלהם וצריך לסדר אותם מחדש. למה זה קורה? וינדוס 10. יש לי דרייבר לכרטיס מסך וגם רזולוציה אופטימלית.

7. יש לי במחשב הישן שני כוננים קשיחים שאחד מהם יש שם רק מדיה שאני רוצה להעביר למחשב החדש, הבעיה איך אני מזהה איזה מהם אני צריך להוציא.SLAVE או MASTER???

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  8. Started by regev_k,

היי לכולם , האם יש מצב שמשחקים ב SSD M.2 קורסים? אני יסביר: התקנתי כמה משחקים (פרוצים) ואחד מקורי לא פרוץ ב SSD 2.5 והכל עבד פיקס. לאחר רכישה SSD M.2 התקנתי מחדש את כל המשחקים ואז התחילו הקריסות , לאחר משחק כלשהו בזמן רנדומלי לחלוטין המשחקים קרסו. יש לציין כי כל המערכת עברה בדיקות תקינות ומאמץ , והטמפרטורה תקינה לחלוטין. בנוסף מחשקים אחרים שמותקנים ב SSD 2.5 עדיין עובדים כרגיל ללא קריסות גם לאחר התקנת המשחקים ל M.2. אשמח לחוות דעת.

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  9. קנו לי מחשב נייד חדש ואין לו כרגע וינדוס ויש לי בUSB וינדוס 7 הבעיה אני לא מצליח להעלות אותו דרך הביוס בוט וכדומ..אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי אפילו טלפונית.. - - - תגובה אוחדה: - - - יש לציין שבדקתי אופציה להציב את הUSB ראשון ברשימה ולא הצליח

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  10. Started by rosesr,

יש שם שני חיבורים ואני לא יודע איזה אחד נכנס למקום שלו. בבקשה תעזרו לי. תודה מראש מור רוזס

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  11. Started by DANTAL,

הי, בכל פעם שאני מדליק את המחשב , עולה האשף שמודיע לי שנמצאה חומרה חדשה Multimedia controler , מערכת ההפעלה Windows XP Pro. לא ברור לי איזו חומרה היא ה- Multimedia controler אני מנסה לאפשר לאשף לחפש באינטרנט את התוכנה הדרושה אך הוא אינו מוצא. כרטיס הקול שמותקן במחשב הוא של CREATIVE דגם Vibra 128 . ניסיתי לשלוח את האשף ל-CD המקורי של הכרטיס, אך הוא לא מוצא את התוכנה הדרושה איך פותרים את החידה??????? אודה על עזרתכם. ???

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  12. שלום לכולם . לחבר שלי יש בעיה מסויימת עם הכרטיס מסך 9500GT , הבעיה היא : כשהוא משתמש ( בעבודה רגילה במחשב ) המסך נכבה ונדלק כל זמן מסויים ואז מופיעה הודעת שגיאה כזו : וכשהוא משחק משחק מסויים , המשחק קופא לרגע ואז המסך נהפך לצבע לבן כולו בערך ל-10 ש' , ואז המשחק חוזר לעצמו .. המערכת הפעלה היא 7 -64ביט ... דנדשה ! המחשב פורמט בכדי לראות אם הבעיה נפתרה , אך לא שינה דבר . נ.ב - הוא ניסה את הדרייבר 251 או משהו כזה , ועכשיו עבר לדרייבר הנ"ל , אותם בעיות בכל הדרייברים שניסה . מפרט המחשב הוא : E7400 P5KPL-AM 2GB RAM 9500GT DDR2 1GB ספק ג'נרי כלשהו ( 500W ) ומסך 15" LCD ישן .. תודה .

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  13. מישהו אמר לי שיש דרך דרך הוינדוס עצמו בלי תוכנה חיצונית זה נכון או שניתן רק עם תוכנה חיצונית?

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  14. שלום, יש לי בעיה שנמשכת כבר כמה חודשים, לא היה לי כח להתעסק עם זה. עכשיו זה כבר נהיה מעצבן. אז כך: יש לי כרטיס מסך R9-280X GIGABYTE. לא משתמש בו יותר מדי למשחקים, אבל כן לצפיה בסרטונים. הבעיה היא שלפני כמה חודשים AMD הוציאו עדכון לדרייבר שלהם והוא התחיל להופיע לי כך : מאותו יום כשאני מפעיל סרטונים מופיעים לי באגים מוזרים כאלה - כתמים מעצבנים, בעיקר כשאני מזיז את העכבר, ובמקביל קופצת לי הודעה שאומרת לי לפתוח את התוכנה של הדרייבר כפי שמופיעה בתמונה. עידכנתי כמה פעמים את הדרייבר אך ללא הועיל. אני מדגיש, לפני שהתקנתי את התוכנה הזו (הווינדוס ביקש לעדכן לתוכנה הזו), לא היו לי בעיות בכלל. אני מדגיש - הבעיה היא בצפי…

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  15. אחים שלי, יש לי פה לוח אם Biostar u8568 ואני לא מוצא דרייברים לכרטיס קול שלו!! חרשתי כבר על כל התוצאות שגוגל נתן לי ואין! יש רק מכירות אבל אני לא מוצר מקום עם דרייבר, יש איזה אתר לדרייברים שאני אמצא שם משהו? איפה עוד יש לחפש? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  16. Started by VoLcAnO11,

שלום, יש לי מחשב שמורכב מ R9 290 ו i5 2400, ובשבוע האחרון המסך לא מגיב. מופיעה הודעה No video in put , enter sleep mode. הדרייבר שלי לא מעודכן עד הסוף, אבל אני אפילו לא יכול להפעיל את המסך לעדכן. מה עושים? תודה.

17. אני בקושי רואה מה שאני כותב עכשיו.. לא יודע מה קרה למסך שלי הכל מטושטש לא רואים כתב טוב, את האיקונים על המסך לא רואים טוב. כלום... שמתי לכם תמונה של איך שרואים את העמוד הראשי של הפורום.. מקווה שתוכלו לעזור לי..תודה..ניר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  18. Started by VIPERANAF,

שבועיים שלוש אני סובל מקריסות רנדומליות של המחשב ללא אזהרה מוקדמת לפי דעתי זה הספק (שהוא גם די זול) וגם שמתי לב שהמאוורר שלו לא עובד (מי יודע כמה זמן) ולכן החלפתי לו את המאוורר - אומנם התדירות של הקריסות ירדה אבל עכשיו הבעיה מעט שונה - אני שומע כמו רעש כזה של נפילת מתח (כמו נקישה כזאת) מקידמת המארז לפעמים המחשב קרוס אבל לרוב הוא נתקע כמה פעמים כאילו הכל קופא ואז ממשיך. מה דעתכם, האם הבעיה בספק? האם עליי להחליף? ואם כן אז ספקי כוח זה תחום שאני לא כל כך מבין בו (מבחינת שמות של חברות), אתם יכולים אולי להמליץ לי על ספק לא יקר אבל שישרת אותי לזמן רב?

• 12 תגובות
    • 996 צפיות
  19. מדובר בכרטיס קול מובנה. באתר של creative אין אזכור לדריברים עבורו. באתר יצרן הלוח יש דריבר ישן (לא מדי, אבל לא הכי חדש). ב windows update יש עדכון, אבל אני מעדיף להוריד ZIP או EXE ולנבור (וגם לא רשום לאיזה גרסא זה מעדכן). ב softpedia יש דריברים אבל לא ברור איך המספור שם הולך. המלצות איפה אפשר למצוא באופן מסודר דריברים לכרטיס הזה ?

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  20. Started by skyfire,

שלום, כתבתי בעבר הלא רחוק על הבעיה שלי.. בד"כ היה לי מסך כחול והמחשב היה נתקע, בפעם האחרונה המסך הופיע עם כתוביות: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL אין לי מושג מה זה אומר, אני מצרף minidump אשמח אם מישהו יוכל לעזור. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  21. Started by froggy,

שלום. יש לי את המפרט הבא: מעבד: AMD PHENOM II X3 720 2 דיסקים קשיחים 500GB segate baracuda המחוברים מערך RAID לוח אם: gigabyte MA770-UD3 המחשב נקנה לפני שנה בדיוק. היום לראשונה ניקיתי אותו, את המארז ע"י שואב אבק, החלקים הפנימיים עם לחץ אוויר ושואב ללא שום מגע בחלקים ההפנימיים. לפני הנקיון ניתקתי את כבל החשמל מהמחשב. אחרי הנקיון חיברתי הכל חזרה, כל החיבורים תקינים. אך המחשב לא נדלק כלל, מת. לא צפצופים כפתור ההדלקה לא מגיב. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  22. חברה אני ממש בפנינקה! אני בטעות שמתי את הזכרונות שלי (ראו מפרט) על 800מה"ז במקום 667 ואז המחשב לא עולה! הוא חדש! אני חושב שזה בגלל שהלוח אם יכול רק 667 ומשהו, אבל לא 800! כשהו נדלק הוא עושה 3 ציפצופים ארוכים ואז פשוט כלום! אפשר איך שהו לאפס או משהו? בבקשה תעזרו מהר!

• 10 תגובות
    • 996 צפיות
  23. Started by easyuri,

כל פעם שאני עוזב את האימיול ללילה בבוקר מופיע המשולש הצהוב וכתןב שם DELAYED WRITE FAILED בקשר לתיקיה הזמנית של האימיול. מה המשמעות של זה? האם יש מה לעשות ( מדובר במחשב חדש ,האחריות עדיין בתוקף)

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  24. שלום לקראת פסח, אתמול ניקיתי את המחשב שלי בעדינות רק ע"י ניקוי אבק בלי נגיעה בכלל ברכיבים. בכל מקרה הוא עבד בסדר אתמול. היום כמה דקות לאחר שהדלקתי אותו המסך נכבה והמחשב נתקע ולא הגיב כשניסיתי להדליק את המסך בזמן שהוא נתקע היה כתוב no signal input ורק ע"י ריסטרט המחשב חזר לעצמו וגם זה רק לכמה דקות ושוב חזרה הבעיה. מישהו יודע מה הבעיה? המפרט אגב: Intel pentium 4 3ghz 512 ram gigabyte geforce 6600gt ומארז atx 400 midi ומסך aoc 17 אינץ'

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  25. Started by SupeRnovA,

אני יודע שפתחתי כבר פעם ת'ארד בנושא אבל לא קיבלתי תשובה וכנראה לא הסברתי נכון מה היה לי אוקיי אז יש לי: AMD Athelon 64 3000+ ספק 300W וכ-4 מאוררים לא כולל של הספק עכשיו שמתי לב שהמאוורר של הספק מוציא חום בטירוף!! ( לא כל פעם, בשעת מאמץ ) אז בזמן האחרון המחשב נכבה לי בשעת מאמץ בעיקר במשחקים וכ'ו.. והטמפרטורה שלי הייתה פעם אחת 82 ופעם 30 היא כל הזמן משתנה. אז מה יכול לפתור את הקריסות האלה? החלפת ספק ל400W? הוספת קרור? אולי אין מספיק כוח מהספק? בבקשה אני ממש רוצה לפתור את זה כי זה מתחיל לעצבן ואני מפחד שיגרם לי נזק לאחד החלקים או יותר.. תודה רבה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 996 צפיות

דיונים חדשים בפורומים