עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום ! שמי אור ויש לי בעיה במחשב של אחי. לאחי יש מחשב נייד מחברת IBM thinkpad t30 זהו הדגם. בזמן האחרון כל פעם שהיינו מדליקים את המחשב, הייתה בעיה, בפתיחת החלונות ועליית שולחן העבודה הייתה הודעה שאומרת שצריך לכוון את השעון והתאריך. תמיד צריך לכוון מחדש. בעליית המחשב רוב הפעמים היו מוצגות שגיאות של מסך שחור ואירור למעלה שאומר שצריך לכוון גם את התאריך והזמן. הייתי נכנס לפעמים להגדרות המחשב ומכוון מחדש אבל כל פעם זה היה משתנה למרות ששמרתי. חיפשתי את הבעיה באינטרנט והבנתי שזה סימן שהבטריה של משהו או ביוס\מעבד חלשים וזמנם תם. הייתי שמח לקבל עוד מידע על הדבר ומה אפשר לעשות בנידון. עוד כמה נקודות לציון: *המחשב היה דולק רוב השעות ביממה, ובקושי הוא היה כבוי. *הוא 90% מהזמן גם שהוא…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום לכולם ביצעתי low level format ( בעזרת הכלי הזה: http://hddguru.com/content/en/software/2006.04.12-HDD-Low-Level-Format-Tool/) והיה לי קצר בבית בזמן התהליך, וכעת ההארד דיסק לא מזוהה בשום מחשב ובשום חיבור. האם זה אבוד? או שיש פתרון?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  3. Started by strifer,

שלום , לפני כמה ימים המחשב שלי פשוט קפא כשרואים שהעכבר זז . מה שישר שולל כרטיס גרפי ומעלה חשד שמדובר בתקלה במערכת ההפעלה. אז ניסיתי לפרמט את הפרטישן ולהתקין מחדש. רק מה.... ההתקנה אומרת שאי אפשר לפרמט את הפארטישן. שגיאה לא ידועה. האם זה אומר שהלך על ההארד דיסק? או שאתם מכירים טריקים שימושיים להציל אותו מבעיטה חזרה לSkypc. תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  4. Started by shahar900,

המחשב נתקע לי במשחקים ובסרטים הוא עושה קול של תקליט שרוט ואז הוא מאתחל את עצמו. מאיפה הבעיה יכולה להגיע. שמתי לוחות קירור על הram שמתי משחה תרמית על המעבד ניקיתי אבק התוצאה ב3dmark03 היא 5130 אני לא יודע מאיפה הבעיה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  5. Started by isragal,

בחודש חודשים האחרונים כל משחק שאני מריץ על רזולציה של 1024 או יותר נתקע תוך כמה זמן ואני מקבל מסך שחור התסכלתי בטמפ' של הכרטיס מסך - GEFORCE 9600 והוא מגיע ל59 מעלות לעומת 42~ במנוחה אני די בטוח של זה בכלל הטמפ' אבל אני לא יודע מה לעשות (זה לא אבק כי המחשב חדש לפני חצי שנה ככה והסתכלתי אין שם כלום) וזה לא דריבר כי עדכנתי כבר שמעתי על התוכנה SPEEDFAN כדאי להשתמש בה? זה מחשב חדש אז יש אחריות אני לא רוצה שזה יהרוס לי משהו שם תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. יש לי את המסך הכחול וזה רושם לי משהו שגיאה בזיכרון ואין לי מושג מה עושים כדי ליפתור את זה יש לי 2 כרטיסים של 2 ג'יגה זיכרון אז לא יכול להיות שיש לי בעיות זיכרון כי אני לא פותח מלא דברים בו זמנית

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  7. יכול להיות שזה עושה בעיות למחשב ?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. כל סרט שאני מפעיל בנגן, מכל סוג שהוא, בהתחלה הוידאו והסאונד נתקעים כזה לאיזה 10 שניות ואז זה ממשיך לעבוד כרגיל אם אני מנסה להעביר קצת קדימה בסרט אז שוב אותה בעיה.. הסאונד שוב מתחיל לגמגם והוידאו נתקע לאיזה 10 שניות ואז ממשיך כרגיל. כמו כן כשאני נניח שומע שירים בwinamp וגולש באינטרנט, אז כשהדף קצת כבד מדיי ואני מגלגל למעלה/למטה את העמוד הwinamp מתחיל להתקע ושוב הסאונד מגמגם כזה והמחשב קופא לכמה שניות. יש למישהו מושג למה זה יכול לקרות? תודה

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  9. שלום לכולם, היום אחר הצהריים עזבתי את המחשב דלוק וכשחזרתי עליוהוא היה במהלך ריסט. המחשב עולה עד לטעינת הWINDOWS ואז מאתחל בחזרה, כלומר הWINDOWS איננו עולה. מה עושים? חשוב לציין שאף אחד לא נגע במחשב בזמן שלא הייתי ליידו. כמוכן במחשב היה HD קרוב לסוף חייו, נתקתי אותו וגם לאחר מכן המחשב לא עלה כמו שצריך. בנוסף המחשב לא עולה גם בSAFE MODE. מה עושים? תודה רבה לעוזרים, אני ממש זקוק לעזרתכם! ניצן

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by djdjdjj,

הכרטיס רשת לא מגיב אך מוגדר כראוי במחשב מה עושים ? הבעיה אצלי אחרי בדיקת הכבל במחשב אחר שמקבל אינטרנט יש פתרון לבעיה ? תודה

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  11. ביום שישי החלטתי לנקות אבק מהמחשב שלי. כחלק מהתהליך החלטתי גם לנקות אבק מספק הכח ובעיקר מהמאוורר שלו. מיותר לציין שתוך כדי עבודה ניתקתי את הספק (ג'נרי) מלוח האם (asus p5l-mx). שסיימתי את העבודה, המחשב עלה כרגיל ואז לאחר מספר דקות הוא נכבה בלי אזהרה מוקדמת (ללא מסך כחול). בהדלקה הבאה שלו כבר קיבלתי את ההודעה הבאה: Overclocking failed! Please enter setup to reconfigure your system. Press F1 to Run SETUP Press F2 to load default values and continue כמובן שהופתעתי, כי לא ביצעתי שום דבר שקשור לOC. ממה שהצלחתי להבין בכמה אתרים יש בעיה ידועה בלוחות של אסוס אחרי ניתוק מהחשמל. אני רק אציין שזאת לא הפעם הראשונה שניתקתי את הספק מלוח האם (הפעם הקודמת הייתה בעשיתי סליבינג לספק). …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אוקי הבעיה : כפתור הריסטרט לא נותן תחושה של ריסטרט כאילו במחשבים קודמים אז המאווררים היו נעצרים לשניה ואז ממשיכים במחשב הזה זה לא קורה הוא כאילו ממשיך רצוף ומה שקורה בעצם זה שאין הכבות ואז הידלקות אחרי הריסטרט רק מחשב שדולק מבלי צפצופים של הספיקר של המחשב(שהכל נטען מחדש) והמסך שמראה לי NO SIGNAL והווינדוס לא עולה( כי אין רעש מהרמקולים של וינדוס שעולה). בשביל להדליק אותו כמו שצריך לא יעזור שום דבר חייבים להוציא מהחשמל ולחבר שוב אחרי חמש שניות בערך(כשהנורה בתוך הלוח אם נכבת לגמרי רק אז אני מחזיר את החשמל). *יכול להיות שהספק לא פורק את הזרם כמו שצריך ? הבעיה קוראת לי גם שאני מכבה את המחשב עם כפתור הכיבוי, לפעמי םזה קורה עם האופציה של כיבוי או ריסטרט דרך הוינדוס VISTA. וזה ק…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. קניתי מחשב חדש לפני חודש וחצי ועד לפני שבוע הכול הלך יופי (GAINWARD GTX 260 Q9400 2GB RAM) ובהתחלה הכול הלך לי ממש חלק המשחקים רצו חלק הכול היה יפה וטוב אחרי שלא שיחקתי בו כשבועיים (בגלל הבגריות...) חזרתי לשחק וגילתי שמידי פעם יש תקיעות במשחקים ושלא נדבר על CRYSIS שבקושי עובד (למרות שהוא עבד חלק) פעם אחת הוא הראה לי מסך כחול והיתכבה מיד אז לא הספקתי לקרוא מה הוא רוצה האם זה יכול להיות בגלל שיש לי רק 2GB או שזה בעיה בכרטיס או שזה בכלל בעיה בחומרה

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  14. המחשב לא עולה אחרי שהדלקתי אותו בלי הסוללה.. המסך נראה פשוט שחור. בדקתי את החיבורים של המסך והם תקינים, המסך תקין (חברתי למחשב אחר והוא עובד) הלוח הוא D850GB של אינטל. המחשב לא משמיע שום קול או ציפצוף

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  15. Started by ssbb,

שלום רציתי לשאול התקנתי את התוכנה של הפלאפון שלי =סמסונג של חברת אורנג והכנסתי את כבל ה usb , לאחר בירור עם חברת אורנג הוסבר לי שהבעיה כנראה מהתקנים של ה usb לא מזוהה ע,י הווינדוס 0יש לי ווינדוס XP, בבקשה דלוך אני צריכה עזרה לא מצליחה להעביר תמונות או שירים מהפלאפון למחשב, תודההההההההה, מחכה לעזרתכם תודה שרית

• 10 תגובות
    • 985 צפיות
  16. Started by gsk,

שלום רב ואשמח אם תוכלו לסייע לי בתיקון תקלה לאחרונה מסיבות כאלו ואחרות פרקתי את לוח האם שלי מהמארז (פירוק כולל כל הרכיבים של הלוח). כאשר החזרתי אותו (אני חושב שחיברתי הכל נכון כי כל שאר הדברים עובדים יופי) למארז גיליתי שמערכת WINDOWS פשוט לא יוצאת ממצב STANDBY. המערכת יודעת להכנס למצב STANDBY אבל שמנסים להעיר את המחשב הוא פשוט נתקע וצריך לאתחל מחדש. לפני פירוק הלוח וההחזרה לא הייתה בעיה כזו. מישהו יודע מדוע זה קורה? כיצד ניתן לפתור הבעייה? מפרט אם זה חשוב: לוח אם GIGABYTE GA-7VA ומעבד AMD 1800+

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  17. Started by orenmj23,

בוקר טוב לכולם, במחשב שלי יש תופעה מוזרה בתקופה האחרונה, אני מחובר לרשת האלחוטית בעזרת מתאם USB שעובד בערך שנתיים. התופעה שמתרחשת היא שהסטיק מתנתק ומתחבר למחשב (המחשב מאבד את הזיהוי שלו ובהחלט ניתן להבין שהמגע רופף). השאלה שלי היא כזאת מאחר והסטיק עובד במחשב השני ללא כל בעיה בעוד מוצרים אחרים (מקלדת, מצלמה, סטיק רגיל) עובדים על אותן יציאות בעייתיות במחשב הבעייתי. היא ממה נגרמת הבעיה ומה יש כדי לפתור אותה, מצד אחד חבל לי לקנות מתאם נוסף ולקבל את אותה בעיה, מצד שני האם היציאה במחשב עצמו כבר דפוקה (הבעיה מתרחשת בכל היציאות ולא באחת ספציפית). אשמח לשמוע את דעתכם. המון תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. רק אחד מבין שני הכוננים הוא צורב, שמתי אותו ראשון על הפס IDE (קרוב יותר ללוח אם) כ SLAVE , והשני מרוחק יותר (החיבור שבקצה ה IDE) כ MASTER. הם קוראים יחד, והכל היה בסדר גמור חוץ מהשלב שבו הגעתי לצריבה (והצורב היה עובד מצוין במחשב הקודם) תוכנת הצריבה של NERO מראה טעות מוזרה: DMA-driver error, CRC error מה גם, שאחרי שניתקתי את הכונן קצה, את הלא צורב, הכל מסתדר ויש צריבה תקינה, לפחון במצב הסימולטני, ומראה תוצאה של הצלחה... תעזרו לי, אני רוצה ששני הכוננים יהיו מחוברים ביחד, ושאוכל לצרוב. מה גם שזה לוח אם חדש, ויש לי עליו יציאה אחת בלבד של IDE, הארד מחובר בSATA, וכנראה אין לזה שום השפעה שלילית על המצב. הנה הLOG - 1K22-2867-0K95-61K4-5000-CKAC-**** Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: …

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  19. ה- HTPC שלי לא שרד הרבה זמן: אתמול כשהדלקתי אותו הוא סירב לעבוד. מקבל חשמל, הלדים דולקים, המאווררים מסתובבים, אין תמונה. אפילו לא POST. אחרי כמה ניסיונות הוא פתאום נדלק, עבד כמה דקות וקפא - ומאז גורנישט. פתחתי את המארז, בדקתי שהכל מחובר כמו שצריך, לא עזר. ניתקתי כל מה שאפשר לנתק - כרטיס רשת אלחוטי, דיסק וצורב, יציאות אודיו ו- USB, אפילו הוצאתי את הזיכרון - עדיין אין אות על המסך. גוף הקירור שעל ה- IGP מתחמם, כך שלפחות מתח הוא מקבל. אם לא פספסתי משהו, נראה שהמעבד או לוח האם הלכו. יש רעיונות לבדיקות נוספות לפני שאני הולך לנסות לממש את האחריות (קצת בעייתי מאחר שכנראה שאי אפשר להשיג את לוח האם הזה יותר ואין לו מחליף ראוי)?

20. Started by DrStyle,

התקנתי CATALYST 9.5 וסתם עשיתי בדיקת מאמץ ופתאם המסך נהיה שחור וזה כתוב אי אפשר לשחק ואפשר בלחץ לראות תמונות כל שנייה המסך נהיה שחור מה זה לעזעזאל? ומה לעשות פרמוט זאת האפשרות האחרונה.. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by valera199309,

היום חיברתי צורב ide כי הצורב הישן sata 2 לא פועל כמו שצריך והמחשב וגם הביוס לא מזהים אותו הצורב עבד מעולה במחשב אחר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  22. Started by MalGano,

שלום לכולם. המחשב המזדקן שלי (בן 6 בערך) תמיד ידע לעשות בעיות שונות ומשונות. פעם נשרף הצ'יפסט, חיבור של הכרטיס מסך והזיכרון עשו הרבה טרור ועוד שלל בעיות. לאחורנה הוספתי לו הארד דיסק חדש שתקופה סיברה הוא והמחשב עבדו ללא בעיות. עד לשבוע שעבר בערך, שהמחשב החל להיתקע תוך כדי השמעת קליל כזה ששומעים כשמכבים את המחשב. הוא ממשיך לעובד ונורית ההרדדיסק האדומה דולקת באורך קבע. אם מבצעים ריסטרט אז 99% שהוא יקפא שוב בשלב ה-boot של ה-bios. אחרי עוד כמה ריסטים כאלה או כיבוי והפעלה מחדש, המחשב עולה שוב כאשר יש הודעת COMS checksum error וצריך להגדיר את כל הביוס מחדש. לפעמים אחרי קפאון וריסט המסך לא נדלק. אין לי מושג למה זה קשור בדיוק. האם לדיסק החדש, אם כי היו בעיות כאלה בעבר אך לא באותה…

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  23. Started by dor21600,

יש לי geforce 9500gt וברגע שאני מתקין את הדרייבר בגירסת 64 ביט יש לי מסך כחול בצד השמאלי של המסך הוא מופיע בשולחן עבודה במשחקים סרטים בהכול אי אפשר ליהפטר ממנו עזרה בבקשה

• 10 תגובות
    • 866 צפיות
  24. אורח
    Started by אורח,

יש לי 260 GTX ועשיתי לו OC, עכשיו קורה לי במשחקים שהמשחק נתקע או יוצא לדסקטום ורשום בצד שהיתה תקלה בדייברים והם עשו ריסט ואחרי זה זה פועל רגיל. למה זה קורה ויש מצב זה בגלל הOC?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  25. Started by philip_s,

יש לי דיסק און קי של חברת TRANSCEND דגם JF V85 והוא 16GB אם זה חשוב. הבעיה היא שכשאני מכניס את הדיסק און קי למחשב ומנסה להכנס אליו אני מקבל את ההודעה הבאה: please insret a disk into removable disk. הבעיה התחילה פתאום, לפני כשבוע הבעיה לא הייתה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.