עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Ori5555,

אהלן המחשב שלי עמוס בחשמל סטטי וכל מקום שנוגעים בו מקבלים זרם כולל המקלדת שמחוברת אליו . מה אפשר לעשות ? תודה לעונים

2. היי, השבוע הייתיי באמריקה וקניתי לפטופ I3153-5025 של DELL http://www.bestbuy.com/site/dell-inspiron-2-in-1-11-6-touch-screen-laptop-intel-core-i3-8gb-memory-128gb-solid-state-drive-blue/4453601.p?id=1219749485735&skuId=4453601 ללפטופ יש חיבור אמריקאי עם שלושה פינים, חיברתי למתאם לחשמל עם שלושה פינים אבל נראה שנורת החיווי במחשב נדלקת לשניה ונכבת מיד, בשנאי קיים לד כשמנסה לטעון הוא דולק באופן קבוע, והמחשב לא מצליח להטען או להדלק. אשמח מאוד לשמוע אם למשהו יש רעיון או פתרון, דייי מבאסססס.תודה , ותודה רבה על הפורום המדהים הזה. ניצה

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  3. Started by VolTAge,

היום קניתי לי Logitech Mouseman Wheel Optical חדש ונוצץ ( הלוגו שלהם על העכבר נראה מ-ד-ה-י-ם בחושך ), התקנתי את הדרייבר שבא עם העכבר, אבל הוא לא היה מותאם ל WinXP, קיצר הורדתי איזה דרייבר וקיבלתי בהתקנה שלו איזו הודעה שאומרת שמצאו במערכת שלי קבצים ישנים של הדרייבר, והאם למחוק אותם כדי להתקין את החדשים, לחצתי ok, המחשב עשה ריסטרט ( היה אמור לעשות, זה היה כתוב בחלון ) ופתאום במסך בחירת משתמשים של WinXP העכבר לא זז, עשיתי ריסטרט עוד פעם, והפעם עלה לי ה disc check או משהו כזה של WinXP, כמו תמיד רציתי להעביר את המסך על ידי לחיצת כפתור במקלדת, אבל משום מה היא לא הגיבה, וככה זה חוזר על עצמו.. יש לי גם Win98 מותקן על המחשב, שבדקתי את זה הכל עובד שם טוב.. אין לי מושג מה קרה…

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  4. Started by Sergey Shalit,

שלום לכולם. מכירים את זה שבזמן ניגון סרט האפקטים כמו פיצוצים וכאלה ממש חזקים בזמן שהדיבור חלש יותר בהרבה. השאלה אם יש דרך לאזן את זה לאותה עוצמת סאונד כדי שלא יהיה הבדל ביניהם. אני רואה את הסרטים שלי דרך vlc עם מנוע ace. צפיה ישירה בטורנטים למי שלא מכיר. חייב להשתמש בנגן זה בגלל שרק הוא תומך במנוע ace. תודה מראש על העזרה...

5. Started by shlomi_x,

היי, קניתי UPS חדש מסוג 'מוסטק' 600. כאשר אני מכבה את המחשב, ה UPS, בדרך פלא, מדליק אותו מחדש לאחר כ 20 דקות. אני לא התקנתי כל תוכנה, ולא חיברתי כל כבל, להוציא כבל חשמל. לוח האם:גיגהבייט+AMD|. יש לכם מושג? תודה, שלומי

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  6. שלום כאשר החלפתי מחשב בפעם אחרונה זכרון מעבד ולוח אם הWIN XP לא פעל והייתי צריך להתקין הכול מחדש לפי מה שהבנתי זה אזשיה הגנה אם אני אשדרג את כרטיס מס וזכרון אם אצטרך להתקין את WIN XP מחדש?

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  7. Started by The Leo Moons,

יש לי בעיית מתח כלשהי במחשב, היה לי אותה גם לפני שעברתי דירה. הבעיה מתחלקת ל-2 תקלות. הראשונה, התקני Usb שלפעמים מפסיקים לתפקד ואני צריך לנתק אותם לכמה דקות ולחבר שוב כדי שיעבדו, ניתן דוגמה. יש לי כ- 6 יציאות usb מהלוח אם, אם אני משתמש ב-3 יציאות במקביל, התקן אחד פתאום מפסיק לעבוד, למשל המתאם רשת wifi דולק, אבל המחשב לא מזהה תמיד, אומנם אם אני מנתק ומחבר במקום אחר, הוא יכול פתאום לעבוד. אני מרגיש שזה משגע את המתאם רשת, המודם תקין, המחשב מזהה את המתאם ומראה לי שהWifi מחובר, אבל אין אינטרנט או יש אבל טוען דפי אינטרנט בצורה איטית להחריד. או לחלופין, אם אני מחבר את הטלפון כדי להעביר ולגבות קבצים, קצב ההעברה איטי מהרגיל ובמקביל המחשב מתחיל לעבוד…

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  8. Started by tk4,

לאחרונה יש לי נפילות של המחשב כלמור הוא עוצר באמצע משחק ומראה לי מסך כחול שכתוב עליו שהמערכת עברה משהו עם אלקטרוניק פרובלמס לא יודע בקיצור נזכרתי שהחלפתי תספק לפני איזה 3-4 חודשים כי ההוא נשרף מההפסקות חשמל (היה לי ספק של המארז שכתוב בחתימה) עזרה בבקשה... שאלתי ת'מוכר והוא אמר שזאת לא בעיית ספק כוח למרות שאני דיי בטוח שזאת כן ושהוא סתם הומו... : כוס אמא שלו

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  9. Started by Agqwe,

לאחרונה רכשתי חיבור חצי מגה adsl של בזק, כשהספק הוא נטויז'ן. מהירות ההורדה בחיבור @Obezeq הסתכמה ב8k מבזק נשלח טכנאי שבדק את מהירות ההורדה בקו שלי דרך מחשב נייד שהביא עמו - 67k אז: חיבור הקו של בזק תקין. הבעיה איננה בספק. למישהו רעיון? כרטיס רשת - realtek מודם אלקטל חלונות 98, 800 מגהרץ, 128 ram תודה, אריאל

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  10. Started by lironshamir,

שלום, לא מזמן קניתי 8800GTS Leadtek 320 mb שיחקתי שיחקתי שיחקתי(למרות אזהרות של מבינים) ואז התפוצץ הספק כח(הישן). כנראה שמה ששבר אותו זה שהעלתי את הרזולוציה למקסימלית וזה כבר היה יותר מידי בשבילו. בכל אופן, צריך ספק חדש... אז קניתי את ה Corsair 520HX שהבנתי שהוא אמור להיות מספיק לכרטיס מסך הזה. השאלות שלי הם: 1) האם הספק הזה אמור להתחמם(Corsair 520HX) ? זה נורמלי? 2) יכול להיות שזה לא הכרטיס מסך זה זה שפיצץ את הספק הקודם? 3) האם הספק הזה (Corsair 520HX) באמת טוב ואמור להספיק בשביל הכרטיס מסך הזה? 4) יכול להיות שמטבעו של המעבד שלי .. זה מה שגורם לכל הטמפרטורות לעלות בתוך המארז?.. ולהשפיע על טמפרטורות הספק? 5)האם מערכת קירור טובה.. כמו של זלמן(היא שקטה?) למשל תפתור לי את כל…

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  11. Started by ShOw-Time,

יש לי בעיה שצצה רק בחודשיים האחרונים משהו כזה כל משחק שאני מתחיל לשחק,גם הכבדים יותר וגם הפחות,קורס לי המחשב אחרי רבע שעה של משחק בערך ככה סתם בוינדוס זה לא קורה,רק כשהמחשב מתאמץ בעצם במסך פתאום הכל נהיה שחור,ומופיעה הודעה שהמסך מנותק מהמחשב,והמחשב פשוט נתקע,וריסט לא פותר את הבעיה כי עדיין המסך רושם שהוא מנותק אז חייבים לכבות את המחשב ולהדליק מחדש בעיה מוזרה,יכול להיות שזה טמפרטורה אבל לא נראה לי כי בחיים זה לא קרה אז למה שעכשיו המחשב יתחמם פתאום יותר מדיי 1950 PRO מעבד 3600X2 2GB RAM

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  12. שדרגתי מ 8.1 ל 10 ( ב 8.1 הבעייה לא הייתה קיימת ) . אני מגביל את ה CPU ל 80% לדוגמא דרך : Control Panel > Hardware and sound > Power options > Change plan settings > Change advanced power settings > Processor power management > אבל הוא עדיין מגיע ל 100% בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  13. אז ככה היום בפעם הראשונה הוא עשה לעצמו ריסט לבד (זה עם המסך הכחול אתם בטח מכירים!) אבל אני לא בטוח שזה מהלוח ואם כן אז איך אני בודק? הכרטיס רשת (שאני בטוח ששוכן בו רוע כלשהו!!!) אז הבן *ונה הזה מסרב במלוא מובן המילה! להתחבר כל פעם שאני מדליק את המחשב אז לוקח לו 5 דקות כן 5 דקות! לתפוס את עצמו ביידים, ולהתחבר, ובמשך הזמן שהוא לא מחובר אז מופיע התמונה הזאת של שתי המחשבים הקטנים למטה מהבבים ואז שהוא מתחבר הם נעלמים! ושלוש ואחרון יש לי דיסק קשיח של wd 80 giga 8 buffer והוא משמיע רעשים של דיסק ולא דיסק מוזיקה אלא דיסק שחותך ברזלים (רק שבעוצמה הרבה יותר נמוכה!) וגם אני חושב שהכרטיס קול שלי (שעל הלוח) מתחמם בצורה רצינית ביותר כי לפעמים במשחקים ושירים אני מתחיל לשמוע את האנשים כ…

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  14. התקנתי windows 8 על SSD , לאחר ההתקנה אני לא מוצא את הדיסק הקשיח הקודם שלי פעולות שעשיתי הוצאתי את החיבור בדיסק הקשיח מאחור וחיברתי חזרה נכנסתי ל"ניהול דיסק" ולא מצאתי את הדיסק

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  15. Started by oded6188,

הרצתי Scan Disk וזה מצא לי כמה קבוצות של Bad Sectors. הסריקה סימנה את אותם מקומות כדי לא להשתמש בהם שוב... עכשיו השאלה היא אם זה מונע את ההתפשטות של הבאד סקטורס? או שברגע שמופיע הבאד סקטור הראשון אז צריך לזרוק את ההארד-דיסק לפח?

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  16. Started by meital eliasko,

שלום, 1. מה ההבדל בין שני קבצי WINNT.EXE ו- WINNT32.EXE ב- WIN XP PRO? 2. האם ב- WIN XP יש אפשרות להגיע לDOS תחת WIN - כמו ב- WIN98 ( דרך תפריט F8) ? מלבד דרך RUN-CMD? ומה ההבדל בינהם?

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  17. שלום לכולם. מחשב קצת ישן של HP , מעבד Q8200 , לוח אם HP 0AA8H , גרסת הביוס 786F1 V01.28 הביוס מעודכן מ 26/2/09 לאחר התקנה של WIN 8 נעלם הסאונד במחשב ואפשר לשמוע רק דרך אוזניות וגם זה לא היה אפשרי עד שהגדרתי ב servises תחת לשונית windous audio את ה log in כ local servis. אני מעוניין לבצע עדכון ללוח אם ולביוס ואשמח אם מישהו יוכל לספק קישורים לעדכונים חדשים יותר כמוצא אחרון לפני שנמוך ל WINDOUS7 האם הגדרות אלו יכולות להזיק ומה הסיכונים בעדכונים הללו ? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  18. בס"ד שלום שלוםם יש לי בעי'ה קטנה.. המחשב שלי נתקע! אין לי מושג למה.. אבל אני חושד במאווררים.. נראה לי שהוא מתחמם אז קודם כל איך זה קורה.. תוך כדי עבודה עם המחשב.. לפעמים גם שהוא סתם יושב בלי שיגעו בו אבל רוב הזמן כשנוגעים.. המחשב נתקע.. פשוט נתקע העכבר לא זז המסך נתקע על אותה תמונה וכלום לא קורה.. לא ריסטרט ולא מסך כחול.. פשוט נתקע ולא זז.. השירים גם נתקעים. אממ.. המחשב שלי פנטיום 3 1000 מגהרץ.. 512 זיכרון רגיל.. (יענו DDR אבל הרגיל.. לא 2..) ואממ שני הארדיסקים אחד 20 ג'יגה אחד 320.. חחח איזה מחשב לא קשור.. אמממ כרטיס מסך ג'יפורס 4 עכבר של Magitch מקלדת.... סתם חח אה והנה תמונה שבדקתי עם התוכנה SpeedFan: אם מישהו יכול להגיד לי מה זה אומרר.. אז אני אודה לו מאוד …

• 12 תגובות
    • 981 צפיות
  19. Started by MeTaLhAmMeR,

לחבר שלי יש לוח אם של אינטל דגם d845pesv בבוקר הוא הדליק את המחשב והמחשב נדלק ולאחר 3 שניות התכבה, הוא ניתק את כל חיבורי החשמל והשאיר רק את הרכיבים החשובים (מעבד, כרטיס מסך, זיכרון) ניסה להדליק את המחשב שוב פעם אבל הבעיה נמשכת... לאחר בדיקה שערכנו גילינו גם שמוציאים ומנתקים את כל הרכיבים בלוח אם (חוץ מהחשמל ללוח) אין post המסך לא נדלק והספיקר לא מגיב... אחרי כמה זמן גילינו שכשמוציאים את כבל ה 12 V עם ה 4 פינים מהלוח אם (תמונה מצורפת) הספיקר מתחיל לצפצף אבל כל איזור ה IDE לא מגיב. ניסינו לחבר ספק חדש והבעיה נמשכת... יש למישהו מושג למה אין post? או למה שכאשר ה 12 V מחובר המחשב נכבה לאחר 3 שניות? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 981 צפיות
  20. [table][tr][td]שבת שלום לכולם. במהלך התקנה של מערכת הפעלה חדשה נתקלתי בדבר המוזר שנראה כמו שורות שורות של סימני דולר ע"ג מסך כחול. יש תמונה מצורפת. המחשב מבוסס מעבד AMD Athlon 64 3200 ע"ג לוח אם של ALBATRON דגם KM51PV. ראו תמונה מצורפת של תכונות הלוח. כמובן שלא המשכתי בהתקנה, למרות שהמחשב כן המשיך לבצע את העתקת הקבצים. בהתחלה (למרות שמראש זה לא היה לי הגיוני) עשיתי LOW FORMAT לדיסק הקשיח. בהמשך שמתי לב שתופעת ה"דולרים" הופיע כבר בהתחלת ה-BOOT כלומר במסך השחור שמופיע ב-STRAT כשפתחתי את המכסה שמתי לב לכמה קבלים שלכאורה נראה שהכובע שלהם קצת נפוח. צירפתי תמונה עם סימון חצים אדומים שמראים איזה מהם התנפחו. כמו כן ה-NORTH BRIDGE זה עם ה-COOLER עליו (מסומן עם חץ סגול) מאוד מאוד ח…

• 9 תגובות
    • 981 צפיות
  21. אורח איתי
    Started by אורח איתי,

שלום, רציתי לשאול האם יש בעיה להתקין office חוקי לwindows 7 לא חוקי. האם יהיו בעיות עם הoffice במקרה זה או תהיה בעיית התקנה? תודה

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  22. Started by asher323,

יש לי בעיה בהתקנת ווינדוס XP אני רוצה לציין שעל המחשב היה מותקן ווינדוס XP לפני התקנה זו שאני מבצע כרגע אבל יום אחד המחשב פשוט נתן מסך כחול עם הודעת שגיאה ביצעתי במחשב FDISK ופורמט והתחלתי בהתקנה של ווינדוס XP אני מגיע לשלב הזה: ראו תמונה מצורפת..... ואחרי זה הוא אומר לי שהוא לא מזהה את הדיסק הקשיח והאפשרות היחידה היא ללחוץ F3 ליציאה מהתקנת ווינדוס XP. ניסיתי להתקין ווינדוס 98se וזה כן עובד במחשב. כמו כן התקנתי על אותו דיסק קשיח את ווינדוס XP אבל במחשב אחר וזה עבד(במחשב אחר) ניסיתי גם להוסיף או להחליף את הזיכרון וגם זה לא עזר תוכלו להסביר לי מה יכול לגרום לבעיה זו? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 981 צפיות
  23. הי האם הבעיה היא בדרייורים ? הגדרות ? המחשב הוא LENOVO I3 WIN 7

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  24. Started by shaithebest,

שבת שלום לוח ASUS P5GC-MX DDR2 מעבד דואל קור יש לו מאוורר מעבד של אסוס 4 פינים ללוח משתולל על 4200 סיבובים לדקה וגורם למחשב להשמע כמו טרקטור. בביוס העברתי לSILENT MODE לא עוזר כל כך. בSPEED FAN אני מנסה להוריד ל2000 אבל גם לא מצליח יש לי 2 ליבות שמראים אותו סיבובים לדקה אז או שאני לא יודע להשתמש בSPEEDFAN או ביוס או שהמאוורר דפוק ומקבל וולטים לא נכונים. אין לי עוד מאוורר כדי לבדוק לכן אשמח לעזרה בתפעול התוכנות שמורידות RPM THANX

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  25. Started by jackhammer,

יש לי עכבר GENIUS מודל GM-03009U יש לו מלא כפתורים (איזה 10) אחד הכפתורים הוא להחליף בין החלונות עכשיו עם הIE7 החדש איך אני מגדיר את העכבר שיחליף לי TABים ולא חלונות? אין בדריבר אפשרות כזאת ואי לא מצא דרייברים כאלה מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 981 צפיות

דיונים חדשים בפורומים