עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום אנשים. יש לי בעיה מוזרה ומעצבנת במחשב,וקיוויתי שתוכלו לעזור לי.. אקיצר,בכל פעם שאני מדליק תמחשב,אחרי שתיים שלוש דקות בווינדוס הוא נתקע,וכשאני אומר נתקע אני מתכוון שהסמן של העכבר זז,אבל כל החלונות תקועים לחלוטין ולא מגיבים לכלום(גם לא לקונטרול אלט דליט וכל אלה)..וגם המקלדת לא מגיבה. ניסיתי לפרמט,בתקווה בטוחה שזה יעזור ו...זה לא,גם אחרי פירמוט(מחיקת ווינדוס והתקנת אחד חדש,לא "תיקון" הווינדוס הישן),הבעיה ממשיכה... מישהו אמר לי שיש מצב שזאת בעיה בחומרה של המחשב..בדקתי את הזיכרונות,והם בסדר..בדקתי את החיבורים של כל החומרה,והם כולם נראים בסדר..סרקתי את הלוח אם לתקלות אפשריות ולאמ מצאתי כלום.. למישהו יש רעיון,הצעה או פתרון? אני אשמח לתמיכה ולתשובות..תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  2. היי. אז זאת בעיה שהתחילה אתמול. המחשב מרסט את עצמו בלי שום אזהרה או הודעת שגיאה, רק זמזום קצר שנשמע זמן קצר לפני הריסוט. אני לא בטוח אם הזמזום נשמע מהרמקולים או מהמחשב, אבל אני אבדוק את זה. בעקרון כבר כמה שבועות שאני שומע קליקים ב HDD חדש שקניתי ב RSM ואני מתעצל ללכת לחנות ולהחליף אותו, כך שהוא חשוד (כשאני חושב על זה, מערכת ההפעלה לא מותקנת עליו. אז הוא לא חשוד מרכזי). אני גם חושד בספק הכח שלי, אולי הוא מתחיל להפגין חוסר יציבות (מה לעשות, הוא לפחות בן 3). בכל מקרה, בגלל שאני כבר לא ממש מעודכן בשטח, הייתי רוצה המלצה לתוכנות של בדיקת יציבות הקשיח, בדיקת יציבות ה PSU, בדיקה לזכרונות לא תזיק, וגם למאמץ המעבד והכ.מסך . בנוגע לתוכנה - הדרייברים מעודכנים, וירוסים נבדקים. תודה.

• 10 תגובות
    • 983 צפיות
  3. במחשב הנייח שלי מערכת ההפעלה לא עולה (win7) , לא מצליח לאושש אותה, חיברתי את הדיסק הקשיח לתוך קופסא של כונן חיצוני כדי להציל את הנתונים, הלפטופ שלי מזהה את הכונן אבל כשאני מנסה לגשת לתיקיית users שבה נמצאים רוב הדברים שאני רוצה להעתיק אני מקבל שגיאה שאין לי הרשאה להכנס לתקייה הזאת, אשמח לעזרה אם מישהו מכיר פתרון, תודה

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  4. Started by דנינו,

תוך כדאי עבודה על המחשב הכונן פלופי עושה רעשים ונדלקת המנורה שלו כאילו שהכנסתי דיסקט. זה קורה לי הרבה פעמים לאחרונה..וזה חושב זה מאיט לי תמחשב לאותו רגע. ממה השיגעון הזה נובע ? והאם יש פיתרון ?? בתודה מראש !

• 10 תגובות
    • 983 צפיות
  5. 1. סמלים בדסקטופ משנים מיקום וגודל כל דקה בעיה נפתרה עם שינוי 2 מפתחות ברג'יסטר HKEY_CLASSES_ROOT\Wow6432Node\CLSID\{42aedc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1}\InProcServer32\ HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{42aedc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1}\InProcServer32\ ב-InProcServer32 יש לערוך כך: דאבל קליק על Default ולשנות את %SystemRoot%\SysWow64\shell32.dll ל: %SystemRoot%\system32\windows.storage.dll 2. הגדרות תצוגה של תיקיות מתאפסות מדי כניסה לתיקיה (לדוגמא במקום תצוגת סמלים הוא מציג תצוגת פרטים אפילו כשעושים 'חזור') 3. מקלדת אלחוטית מגמגמת ובדכ לא מגיבה או קופאת (הבעיה לא קשורה למקלדת ולא לסוללות ולא למתאם USB שנמצא מרחק של 20סמ, במחשב אחר אין שום בעיה וזה התחיל רק לפני שבוע) העכבר ש…

6. פרמטתי את המחשב לפני יומיים והתקנתי ווינדוס 8 64ביט. לא התקנתי שום תוכנה מיוחדת. לאחר עדכוני ווינדוס המחשב לא עולה. לפני עלית הווינדוס הוא נעצר על מסך שחור, לפני עדכוני המערכת הווינדוס עבד תקין

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  7. ההוי אנשים אמיצים ואמיצות גם, נתון: Intel Core i5 650 @ 3.20GHz Gigabyte Technology Co. Ltd. P55-S3 (Socket 1156) Windows 10 Pro 64-bit Computer type: Desktop כרטיס רשת עובד ותקין. ברגע שמחבר כרטיס הרחבה pci-e בשביל להוסיף כניסת usb 3.0 כרטיס רשת לא עובד ויש לי כאן גם כרטיס ישן יותר עם usb2.0 גם לא עובד איתו! אני מרגיש שחזרתי עם הדלוריאן לשנת 99! הושיעו! הושיעו! תודה אוהד

8. Started by domuzy,

כשאני מדליק את המחשב יש את שלב הDETECTING IDE ואח"כ הוא רושם לי FLOPPY DISK FAILED (40) ונעצר עד שאלחץ F1 לאישור והמשך. אחרי שאני ממשיך הלאה המנורה בכונן הדיסקטים לא נכבית בכלל והוא גם לא קורא לי את הכונן- כשאני מכניס דיסקטים הוא חושב ואז אומר להכניס דיסקט לכונן A. פרקתי כונן אחר ממחשב אחר וחיברתי אותו, אבל הבעיה נשארת זהה. מה זה ומה עושים? הדפנות של המחשב כבר פתוחות אז אם יש משהו פיסי לעשות/לחבר/לנתק אולי אוכל לנסות. תודה רבה מראש.

• 14 תגובות
    • 982 צפיות
  9. Started by ilanb0,

נכנסתי לביוס לפני שפירמטתי על מנת לשנות את סדר ה - BOOT. ראיתי שיש כמה אפשרויות לביוס - עידכון ביוס, שחזור ברירות מחדל וכד'. האם יכול מישהו לפרט מה כל אפשרות טומנת בחובה והאם זה עלול לגרום נזק בלתי הפיך? כמו כן, נניח שבחרתי והשתמשתי באחת האפשרויות - האם פירמוט המחשב מחזיר הכל לקדמותו?

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  10. Started by ImAllMostAwake,

היה לי 3 HDD במחשב הוספתי 2 חדשים יש לי 5 והוא לא קולט את כל ה5 אם אני מחבר אחד מהחדשים בנפרד הם עובדים

• 12 תגובות
    • 982 צפיות
  11. לגרום לנזק למסך? קורה לי לפעמים שאני שוכח ששמתי את המסך על stand by ואז הוא נכבה לי כל דקה עד שאני מבטל את זה אבל אני מדבר גם על כל שעה למשל או שעתיים אני מתכוון למסכי LCD כי שמעתי שהמנורה שלהם נחלשת אם מכבים ומדליקים אותם הרבה האם זה תקף גם לגביי כניסה למצב STAND BY ואם כן איך אפשר להמנע מגרימת נזק למסך אם אני לעיתים מאוד קרובות הולך וחוזר אל המחשב ולא רוצה להשאיר סתם את המסך דולק להשאיר שומר מסך? תודה מראש

12. שלום רב, השבוע קניתי מחשב לפי המפרט המומלץ למחשב קולנוע ביתי ב1500 ש"ח עם שינויים קלים (אני מפרט את הרכיבים הרלוונטיים) Amd Athlon64X2 (AM2 5050E) לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-S2H - AMD 780G Socket AM2+ - HDMI - mATX 400 מארז HTPC - EZcool T-280D Piano Black/Silver 400W HTPC Case היום קיבלתי את המחשב, וכשבאתי להתקין את מערכת ההפעלה, שמתי לב שישנה רק יציאת USB אחת שעובדת על המחשב,יציאה שיושבת על הפאנל הקדמי, מתוך סה"כ 4. בנוסף לכך, אם אני מנסה לחבר ליציאת הUSB השנייה מקדימה כבל USB עם מכשיר נוסף, זה משבית את היציאה הפעילה. יתירה מכך, המחשב לא מזהה מקלדת ועכבר אלחוטיים שמחוברים בכניסה הרגילה (P/S2) . מה יכולה להיות הבעיה? יש כיצד לפתרה או פשוט איאלץ להחליף את לוח האם בחנות?…

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  13. במחשב השני בבית שלי, המשמש את שאר בני המשפחה חוץ ממני, התחילו תקלות מוזרות. המחשב נתקע פעם ביום לפחות, כלומר הוא קופא לגמריי שאי אפשר לעשות כלום. היום נתקע המחשב והופעל מחדש מעצמו, ואז כשעלה המחשב הוא נתקע בבדיקות הקבצים לפני העלאת המערכת, ב0 אחוז. מדובר על ווינדווס אקס פי, הארד דיסק של מקסטור 9 ג'יגה ישן יחסית. בסופו של דבר אחרי איזה חצי שעה עלתה המערכת, וראיתי שכונן E השייך להארד דיסק המשני של מקסטור 9 ג'יגה, לא מתפקד ורשום לי שהוא לא מאותחל ויש לאתחל אותו למרות שהוא עבד לפני כן והיו בו קבצים. מה אפשר לעשות? איך אפשר לשחזר את מה שיש שם? למה זה קרה?

14. אחים שלי, יש לי פה לוח אם Biostar u8568 ואני לא מוצא דרייברים לכרטיס קול שלו!! חרשתי כבר על כל התוצאות שגוגל נתן לי ואין! יש רק מכירות אבל אני לא מוצר מקום עם דרייבר, יש איזה אתר לדרייברים שאני אמצא שם משהו? איפה עוד יש לחפש? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  15. Started by sector5,

שלום לחברי הפורום. יש לי כרטיס SSD עם חיבור NVME מחובר עם מתאם לslut של pcle. הכרטיס מזוהה על ידי המחשב וגם מופיע בביוס כmass storage אבל לא ניתן לבצע ממנו booting זאת משום שאני מנסה לשתמש בו על מחשב ישן יחסית עם chipset H-81 שתומך pcle-gen2. האם יש דרך לעקוף את המגבלה? להתקין משהו? להתקין bios אחר? תודה

16. שלום לכולם , המחשב שלי התחיל להתקע פעם בכמה ימים בשבועות האחרונים... לוח האם מדגם p55-us3L של GIGABYTE . המחשב בן 9 חודשים. פתחתי היום את המחשב ופירקתי אותו לגורמים וניקיתי כל גרגר אבק ועדיין המחשב ממשיך להשמיע את האזעקה. העלתי את ה"אזעקה" ליוטיוב : http://www.youtube.com/watch?v=apDTopeKvAE מה הבעיה? תודה על העזרה!

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  17. Started by The-Magician,

אני מנסה לפרוץ פלאפון וזה נותן לי את השגיאה הבאה: http://jpg.co.il/view/510ce46ceca41.jpg/ והמחשב קורס, ואח"כ מבצע הפעלה מחדש ומשחזר את הכל מחשב נייד דואל קור e660 2 גיגה זיכרון מערכת הפעלה windows 7 64 bit מזה?

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  18. Started by VoLcAnO11,

שלום, יש לי מחשב שמורכב מ R9 290 ו i5 2400, ובשבוע האחרון המסך לא מגיב. מופיעה הודעה No video in put , enter sleep mode. הדרייבר שלי לא מעודכן עד הסוף, אבל אני אפילו לא יכול להפעיל את המסך לעדכן. מה עושים? תודה.

19. Started by haristo,

יש לי בעיה מוזרה עם המסך הצבעים שהתנו והכול כהה והצבעים מוזרים, שאני בא לשנות את זה בהגדרות של המסך זה את הBrightness וContrast זה כותב לי sRGB ולא נותן לי לשנות את כלום בשניהם. סוג המסך סמסונג SyncMaster 753dfx. אם זה עוזר התקנתי עידכון של JAVA לפני זה בלילה ושקמתי זה ניהיה ככה, ומחקתי תJAVA עכשיו וזה עדיין נשאר!? תמונה להמחשה: אני לא יודע למה זה לא מראה בתמונה אבל מצד ימין למעלה יש מין צבע סגול שזה מתחיל טיפה משמאל וניהיה יותר ויותר סגול

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  20. בחודשיים האחרונים המחשב שלי הפך איטי בהרבה משהיה קודם לכן. אמנם מדובר במחשב לא צעיר, כבן 4, אך מאחר ולא מותקנות עליו תוכנות כבדות במיוחד הוא עבד מצויין עד לאחרונה. לפני כשבוע פתחתי את המארז על מנת לראות אם משהוא אולי לא בסדר בפנים, ומצאתי כי המאורר האחורי, זה שיונק ומוציא את האויר החם מהמארז, אינו עובד. לאחר מכן הורדתי תוכנה לניטור טמפ' המעבד (Intel core 2 dou E7300) ונראה לי שהיא גבוהה עד גבוהה מאוד - בשעת מנוחה היא נעה סביב ה-65 מעלות, בשעת פעילות מינורית (נגן מוסיקה ודפדפן) היא סביב ה-77 מעלות ואם אני מפעיל סרט בברזולוציה גבוהה המעלות מרקיעות עד לכמעט 100. אני לא מבין גדול בטמפרטורות של מעבדים, אבל זה נראה לי חריג ורע. אגב, מאז שגיליתי שהמאורר לא עובד השארתי את דופן המ…

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  21. Started by Niccolo Machiavelli,

יש לי רמקולים Z506 5.1של kogitech יחסית חדשים, אחרי פירמוט והתקנת דריברים הם לא עובדים כשניסתי אותם בלינוקס אובונטו הם עובדים יופי. כלומר אין בעיה ברמקולים. בתוכנה של הכרטיס קול (HD ADeck) הוא מזהה את הרמקולים וכשאני עושה בדיקה הוא משמיע סאונד דרכם (אם כי הוא מזהה את הקמיים בתור אחוריים והאחוריים בתור קדמיים) אבל בפועל שום צליל לא יוצא מהם. התחרפנתי כבר פירמטתי שוב(מסיבה אחרת) ושוב הבעייה לא נפתרה יש למשיהו פתרון? תודה מראש לעוזרים!

22. Started by Real_Me,

לחבר שלי ישנו סורק MUSTEK SCANEXPRESS 6000P שעד היום עבד כשורה. לפתע כל תמונה הנסרקת ב-PRESCAN לא מופיעה בחלון הסריקה אלא כאסופה של קווים צבעוניים או לחילופין המסגרת נשארת ריקה. הדבר שאולי יכול להיות קשור לזה הוא ששינינו רזולוצית מסך מ-800*600 ל-1024*768 וצבע מ-16 ל-24 ביט לפני כן אבל כשחזרנו להגדרות הקודמות עדיין לא נפתרה הבעיה. יש לציין שמדובר בחלונות 98 ותוכנית הסריקה היא IPHOTO 1.2. מה שמוזר שלקחתי את הסורק והתוכנית לבדיקה אצלי, בחלונות XP, והכל עובד. מישהו יכול להסביר מה קורה כאן? בתודה מראש RM

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  23. Started by neta3200,

המחשב הינו נייח שפת מערכת ההפעלה : עברית קצב הביט, 64 סיביות תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: המעבד שלי הינו E8400 בעל 2ליבות של 3Ghz ופתאום המחשב מראה לי ליבה אחת שהיא 2.67GhZ למה? ממתי התקלה קיימת? שבוע. האם בוצעו שינויים כלשהם בחומרה, או שהתקנתם תוכנות לאחרונה? לא.

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  24. מדובר בכרטיס קול מובנה. באתר של creative אין אזכור לדריברים עבורו. באתר יצרן הלוח יש דריבר ישן (לא מדי, אבל לא הכי חדש). ב windows update יש עדכון, אבל אני מעדיף להוריד ZIP או EXE ולנבור (וגם לא רשום לאיזה גרסא זה מעדכן). ב softpedia יש דריברים אבל לא ברור איך המספור שם הולך. המלצות איפה אפשר למצוא באופן מסודר דריברים לכרטיס הזה ?

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  25. Started by purple-hey,

שלום, אני מנסה לקנפג שרת FTP על Windows Server 2k8 R2. עשיתי צעדים זהים להסבר שכאן. אני מצליח להתבר ל localhost אבל לא מצליח להתחבר מבחוץ. ניטרול של הפיירוול (של .Z.A) לא עזר. אשמח להכוונה. תודה.

• 1 תגובה
    • 982 צפיות

דיונים חדשים בפורומים