עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shahar0592,

אני ואישתי רוצים להרכיב מחשב מאפס שיכול להריץ שתי מערכות הפעלה במקביל שעובדות באופן אוטונומי אחת מהשניה. אני אשמח לדעת איך עושים את זה ואיזה מחשב אני כניראה אצטרך לקנות. לפי ההבנה שלי אני צריך להריץ לינוקס ועליו שתי מערכות vm ולהגדיך לכל אחת משאבים אבל אם יש מדריך מסודר לכל ההגדרות אשמח לקישור. ותודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  2. Started by t_elad,

לחבר שלי יש בעיה במחשב. המחשב מאתחל את עצמו כל הזמן, מיד לאחר המסך של בחירת מצב הפעלה של WINDOWS (מצב בטוח, רגיל וכל השאר). המחשב היה מחובר לאימיול יממה שלמה, יכול להיות שנפגע מוירוס. מה לעשות???

• 11 תגובות
    • 999 צפיות
  3. הורדתי משהו בטורנט שבאיזשהי דרך השתכפל, זה סיים להוריד וכנראה מחקתי את המקורי בכל קמרה פתחתי אותו וזה שאל אותי בעזרת מה לפתוח עשיתי לו WINRAR ועכשיו כל הקבצי EXE שלי רוצים להפתח דרך WINRAR בקיצור - שום דבר לא עבד הכל הפסיק לעבוד אני לא יודע איך בכלל הצלחתי להכנס לFIREFOX, כל דבר שאני מנסה לפתוח זה שואל אותי בעזרת מה לפתוח - אני לא יכול לצלם הצייר לא עובד השחזור מערכת גם לא עובד אני לא יודע מה לעשות - עזרה?

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  4. החלפתי ספק וכנראה לא חיברתי נכון איזה חיבור כתוצאה מכך נוצר מצב שבו אני מחבר את המחשב לחשמל מייד מתחיל לעבוד ללא לחיצה על כפתור הפאוור היכן טעיתי :s05:

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  5. Started by G-BOY10,

יש לי מסך MAG 796FD ויש במסך עצמו מעין שני קווי רוחב למסך וזה נראה לי נורמלי כי הם קטנים כאלה אבל יש לי קו אורך די גדול שדיי מפריע ונראה לי שזה לא תקין ולא ראיתי את זה אצל אף אחד מהמסכים של החברים שלי לעומת שני הקווים הקטנים שכן ראיתי אז הקו הגדול הזה זה משהו נורמלי?

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  6. Started by ram4000,

שלום לכם. אני מעוניין לקנות מחשב ואני רוצה להשקיע עד 5000 בערך המפרט שהציעו לי: מארז:gigabyte gz-fa1ca מעבד:intel core 2 duo e6600 לוח אם:asus p5w dh deluxe זיכרון kingston ddr2 1024 512x 2 דיסק קשיח:western digital 320gb 7200RPM כרטיס מסך:sappire ATI raedon x1900xt כונן דיסקטים כונן dvd צורב DVD הבעיה שהלוח אם והכרטיס מסך יותר מידיי יקרים לי אתם יכולים בבקשה לעזור לי בבחירת לוח אם של אסוס שתומך ב אינטל core 2 duo ובכרטיס מסך של nvidia או ATI זול עם חיבור s-video תודה רבה על עזרתכם.

• 12 תגובות
    • 998 צפיות
  7. Started by itzkoo,

חיברתי את הHDD לראוטר אבל כשאני מנסה לעשות MAP NETWORK DRIVE הוא כותב לי שהמערכת דורשת SMB2 ומעלה ידוע לי שאפשר להפעיל את הSMB1 ולגרום לזה לעבוד אבל האם יש דרך יותר בטוחה? מה עושים במצב כזה?

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  8. Started by hamoodit,

יש לי מחשב די משוגע. הספק שלי ג'נרי (300W) ומחזיק 3 דיסקים, 3 CDROM 5 כרטיסים 4 דימים של זכרונות, מלא USB DEVICES וכו' וכו' (אה...כן ושכחתי....5 מאווררים. בקיצר השאלה היא כזו: ברור לי שאני צריך איזה ANTEC TRUE POWER דחוף אבל יש לי אל פסק שתומך ב 300W, מה קורה אם אני מחבר אותו לספק שנותן, נגיד 450W, הרם אני צריך לשדרג גם את ה UPS ומה ההשפעה של ה UPS על הספק וכמות הוואט שהורא נותן למחשב ? חשמלאים יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  9. המחשב עושה רעשים כאילו הוא נדלק אבל אין שום תגובה במסך או ברמקולים והוא לא מגיב בכלל (לא באמת עולה). לפעמים הוא כן מצליח לעלות ואז הכל עובד מצוין. מה זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  10. אתמול בזמן משחק המחשב נתקע (תמונה סטאטית, סאונד צורם בלופ). נסיון לסגור את המשחק באמצעות מערכת ההפעלה לא צלח, ולכן עשיתי ריסט. אחרי הריסט, המחשב לא מבצע POST. הממצאים כרגע: 1. הדלקת המחשב מפעילה את כל האורות והמאווררים, אך אין צפצוף (הביפ היחיד שמעיד שהPOST תקין, או כל צפצוף אחר) ואין תצוגה. 2. המצב הנ"ל המשיך לאחר הסרת כרטיס המסך ואיפוס הביוס, עם חיבור לכרטיס המובנה, כך שכרטיס המסך אינו אשם. 3. נבדק עם כל סטיק זכרון בנפרד, ללא שינוי. אז גם הזכרון לא אשם. 4. וזה החלק המוזר: נסיון להפעיל את המחשב ללא זכרונות כלל הביא לצפצופי התלונה הרגילים מצד הלוח על כך שלא זוהה זכרון. האם מזה יש להסיק שגם הלוח לא אשם, אם לכאורה הוא מנסה לבצע POST ומחזיר שגיאה הגיונית? יצויין שהמחשב נרכש…

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  11. Started by catcher,

אהלן התקנתי לוח אם חדש ASUS TUSL2-C ומעבד סלרון 1200. פירמטתי את הדיסק, התקנתי ווינדוס 98, התקנתי את הדרייברים של הלוח אם מהדיסק (INF update utility for 815 chipset) והבעיה היא שאני מסמן את ה dma במאפיינים של כונן הדיוידי (ASUS E-612) ואחרי אתחול הוא לא מסומן. בלוח הקודם שהיה לי (ASUS P3B-F) לא היתה לי בעיה עם אותו כונן דיוידי. פניתי לתמיכה של אסוס והם אמרו לי לחזור על התהליך (התקנת ווינדוס+דרייברים) ובנוסף להתקין את Intel Applicatin Accelerator. זה גרם ל IDE controllers שב- task manager להפוך ל ultra ATA IDE controllers אבל ה secondary, שעליו יושב הדיוידי סומן בסימן קריאה ו האייקון של הדיוידי נעלם מה task manager וכמובן מ my computer. הביוס של הלוח האם הוא המעודכן ביות…

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  12. Started by EasyPooper,

שלום. יש ברשותי דיסק מקורי של VISTA 64 BIT ULTIMATE ומחשב חדש לחלוטין. עשיתי BOOT FROM DVD ויש לי מסך שחור שכתוב בו מלא דברים ובסוף כתוב שהוא עושה BOOT מהDVD... אחרי כמה דקות המסך ניהיה שחור ואז כתוב עליו PCI PARITY EROR PRESS F1 TO CONTINUE F2 TO REBOOT כשאני לוחץ על F1 וF2 התמונה חוזרת על עצמה. יש לי לוח אם GIGABYTE GA-P43-DS3L מעבד Q6600 4 ג'גה ראם וכרטיס מסך ראדאון 4870. מה שלא חדש במחשב הוא ההארד דיסקים שנישארו לי מהמחשב הישן שניהם מחוברים היטב (דרך IDE) מה עלי לעשות?

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  13. Started by Kaligula Imperar,

שלום, נתון: לוח אם 1700 Asus Prime H610M-A-CSM DDR5 נתון מסך: Dell 27 inch מחבר מסך למחשב לא מזהה מחבר מסך גנרי עובד יופי כבל HDMI רעיונות יתקבלו בברכה, כן, גם להוסיף כרטיס מסך. בברכה, אוהד

14. Started by yanme,

חבר שלי קיבל מחשב חדש ויש בו הרדיסק סריאל אתא עשיתי לו fat רגיל והתחלתי להתקין ווינדוס xp רגיל באמצע ההתקנה הוא מראה לי מסך כחול ולא ממשיך בהתקנה. רציתי לדעת אם צריך לעשות משהו שונה שיש הרדיסק סריאל אתא אם זה תהליך שונה משל ide ?? ד"א הזיכרונות לא יכול להיות שהם לא בסדר כי זה מחשב חדש ולא יודע מה עוד יכול להיות בבקשה תעזרו

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  15. Started by gtx980sli,

שלום התקנתי כרטיס מסך חדש של amd r9 290 msi והתקנתי את הדריברים שלו גם מהדיסק וגם מהאתר יש לאגים על המסך , מין קוים שרצים אנכית הפכתי את ההכרטיס מסך .) 9600gt (הקודם מסוג נוידיה ללא זמין ומחקתי את הדריברים מא לעשות?

16. משום מקום הופיע לי "כונן" (Q) במחשב (תמונה ראשונה). כשפותחים את המאפיינים רואים שהוא בגודל 0KB. כמו כן, כשאני נכנס ל-Disk Management (תמונה שנייה) הכונן לא מופיע כלל. איך זה קרה ואיך אני יכול להפטר מזה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  17. Started by AmonAmarth,

אהלן התחיל לי לפני כמה ימים מסכים כחולים שלאחר בירורים מצביעים על כשל בחומרה. אני לא מצליח לשים את האצבע מה לא בסדר אני חושד במעבד\דיסק קשיח מפרט דיי ישן: i5 750 p55-ud4 hd7850 wd green הרצתי בדיקות מאמץ של זיכרון מעבד דיסק קשיח וכרטיס מסך ושיחקתי אפילו בac:syndicate וכלום לא היה נראה חריג.. הכל עבד. זה קורה בדרך כלל רק שאני משתמש בפיירפוקס והייתה גם פעם אחת שזה קרה סתם ככה. מצורפת תמונה עם פירוט של כל מה שצריך לדעתי. חיפשתי מלא בגוגל ולא חידש לי הרבה. http://oi65.tinypic.com/2iu26m9.jpg איך אני מגיע לשורש הבעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  18. Started by Big_Guy7,

פתחתי את המחשב כדי לנקות אותו קצת מאבק.. הוצאתי גם את הגוף קירור של המעבד, החלפתי משחה טרמית והחזרתי אותו למקום. ניתקתי כמה כבלים מהלוח אבל אני בטוח ב 99.9% שהחזרתי את כולם למקום. ניסיתי להדליק את המחשב, הוא מגיע למסך של טעינת הווינדוס, ונתקע. ניסיתי כמה פעמים, ושוב הוא נתקע. באחת הפעמים ניסיתי להיכנס ל Safe Mode, וזה עבד. כל הקבצים שלי היו שם. אחרי כמה פעמים של נסיונות הדלקה, הגעתי שוב למסך הבחירה של הווינדוס (תמונה מצורפת), וקיבלתי הודעה שלא מוכרת לי. מקווה שתעזרו לי להפעיל את המחשב, תודה, גיא [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  19. שלום, לפני זמן מה שדרגתי את המחשב (ראו מפרט). כמו במחשב הקודם, גם כאן כשאני לא משתמש במחשב אני מעביר אותו לשינה במצב S3, שמכבה מאווררים, דיסקים וכו'. הבעיה היא זמן ההתעוררות ממצב השינה הנ"ל. במחשב הקודם, קליק מקלדת או עכבר היו מעירים את המחשב תוך שנייה או שתיים. אבל עם המחשב החדש זה לוקח כ-10 שניות. זמן ארוך ומעיק. אני חושד שזה קשור ללוח האם החדש: Gigabyte P67A-UD3-B3. אשמח לכל עזרה שהיא. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  20. Started by Proww,

היי, העניין הוא די דחוף.. בזמן ההתקנה של ה-WIN7, פתאום המסך נכבה וכתוב: ATTENTION CANNOT DISPLAY THIS VIDEO MODE CHANGE COMPUTER DISPLAY INPUT TO 1280X1024 60HZ מה עליי לעשות? בהגדרות במסך אין לי כל כך דרך לעשות את זה, אולי דרך הביוס? אשמח לעזרה

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  21. Started by VolTAge,

היום קניתי לי Logitech Mouseman Wheel Optical חדש ונוצץ ( הלוגו שלהם על העכבר נראה מ-ד-ה-י-ם בחושך ), התקנתי את הדרייבר שבא עם העכבר, אבל הוא לא היה מותאם ל WinXP, קיצר הורדתי איזה דרייבר וקיבלתי בהתקנה שלו איזו הודעה שאומרת שמצאו במערכת שלי קבצים ישנים של הדרייבר, והאם למחוק אותם כדי להתקין את החדשים, לחצתי ok, המחשב עשה ריסטרט ( היה אמור לעשות, זה היה כתוב בחלון ) ופתאום במסך בחירת משתמשים של WinXP העכבר לא זז, עשיתי ריסטרט עוד פעם, והפעם עלה לי ה disc check או משהו כזה של WinXP, כמו תמיד רציתי להעביר את המסך על ידי לחיצת כפתור במקלדת, אבל משום מה היא לא הגיבה, וככה זה חוזר על עצמו.. יש לי גם Win98 מותקן על המחשב, שבדקתי את זה הכל עובד שם טוב.. אין לי מושג מה קרה…

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  22. לפני הפירמוט ועם זה הוא בא במקור זה היה WIN XP HOME עכשיו אחרי הפירמוט החלטתי ללכת דווקא על PRO מה שאני שם לב זה שהבטריה נגמרת לי נורא מהר אני לא בטוח אם זה בגלל הווינדוס החדש אבל הגיוני שPRO צורך יותר חשמל מHOME??? והאם יש דרך לבדוק את תקינות הבטריה.... כי תוך בערך שעה ומשהו אולי שעתיים היא מתרוקנת

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  23. יש לי בעיה די מוזרה במחשב שקשה לי אפילו לתאר אותה... הכל התחיל מזה שהיה לי מודם ALE 130 שגרם למחשב לכבות את עצמו, לכן החלפתי למודם רשת + נתב בהתחלה זה עבד בסדר, אבל שוב כל פעם שאני מנסה להדליק את המחשב חוזר אחד מהתסריטים הבאים: 1. המחשב לא נדלק בכלל (במקרה הזה אני מנסה לחבר אותו מחדש לחשמל ולשחק עם החיבורים..) 2. המחשב "חצי נדלק", כל המנורות הקדמיות שאמורות לחוות על תפקוד תקין מהבהבות והמחשב עושה הרבה רעש, אבל כלום עולה 3. המחשב נדלק, מגיע על הסמל של WINDOWS ואז עושה RESET 4. אני מצליח להכנס לWINDOWS ואז המחשב עושה RESET רק אחרי כיבויים/הדלקות/תפילות לבסוף המחשב מצליח להכנס לWINDOWS, ואז הוא נשאר יציב ועובד רגיל. כאשר אני מנתק את התקני הUSB ואת הראוטר אז כמעט תמיד אין בעי…

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  24. Started by free_me_0,

-

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  25. שלום. יום שישי שעבר, בלילה הייתה הפסקת חשמל. בבוקר כשבאתי להדליק את המחשב, הוא נדלק לשנייה עם צפצוף חורק קטן, אך המאווררים של הספק עבדו (נראה שהספק עובד). פתחתי את המחשב ובדקתי את המאווררים וגיליתי שהמאוורר הקדמי של המסך תקוע. היום קניתי מאוורר חדש בתקווה שזו הבעיה. התקנתי אותו במחשב, אך גיליתי שהמחשב עדיין לא פעל. כאשר אני מדליק את המחשב, נראה כי הכל עובד לרגע (כל המאווררים וכו'), אך באותו רגע הכל מפסיק לעבוד. מה שמוזר הוא שהמאווררים של הספק ממשיכים להסתובב ונראה שהספק עובד. אני חושש שמשהו נדפק בספק, אך איני יודע בוודאות מניין הבעיה נובעת. מה אני יכול לעשות? תודה. ד"א, הספק הוא Enermax Noisetaker.

• 2 תגובות
    • 998 צפיות

דיונים חדשים בפורומים