עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by elad-k1,

שלום.. לפני כמה ימים ניקרע לי חוט ירוק שיוצא מהמאוור של המעבד (יש שלוש חוטים עליו ירוק שחור וצהוב). עכשיו הירוק ניקרע לי והמחשב נידלק רגיל והכול! עכשיו אני מנסה להדליק תמחשב המנורה של הלוח אם נידלקת אבל אין המחשב מת לא נידלק ולא כלום! יכול ליהות זה ביגלל החוט הירוק שניקרע? אם לא מה יכול ליהות שהמחשב לא נידלק..? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  2. Started by gal555,

המחשב לא נידלק הוא מחובר לחשמל וניסתי הכול הוצאתי את הכבל של החשמל וחיברתי ניסתי לחבר למקום אחר וכלום כאלו הוא לא מחובר לחשמל יכול להיות שזה הספק כוח

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  3. Started by ProRules,

היי. טוב אז ככה. הכל טוב ויפה. עד שרציתי לשים משחה טרמית חדשה אז הוצאתי את צלעות הקרור ניקיתי מהם את הישנה. הוצאתי את המעבד מהSOCKET שלו ניקיתי הייטב. הכנסתי בחזרה ואז מרחתי עליו. מרחתי על צלעות הקרור. החזרתי את צלעות הקרור. וכשאני מפעיל את המחשב זה מצפצף שניה אחרי ההדלקה פעם אחת. ואחרי עוד שניה פעם שניה. וזהו כל המאווררים פועלים וכלום אין כלום וזה ציפצף ציפצוף מוזר ופעמיים חשוב לציין שהייתי על OC יציב מאוד של 3GHZ לQ6600 בלי שגיות ותד מקורי לזיכרונות. הלוח אם הוא GA-P35-DS3L. מה זה אומר כשמצפצף פעמיים?

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  4. יש לי מחשב עם לוח GIGABYTE עם צ'יפסט P43 וכרטיס מסך של PALIT ATI 4870 עכשיו כשאני מדליק את המחשב לא רואים בכלל תמונה ואין ציפצוף של הפוסט, כאשר אני מוציא את כרטיס המסך ואני מדליק יש ציפצוף של הפוסט. זה מחשב שעבד בערך חודש ולא היה שום שינוי בחומרה. אני יכול לשלול בעיית זיכרון RAM בגלל שהורץ עליו MEMTEST מבעוד מעוד ויצא תקין. בנוסף בוצע CLR CMOS בתקווה שזה היה עוזר אבל לא עזר. לפי התיאור הנ"ל אני יכול להגיע למסקנה שהכרטיס מסך אינו תקין?

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  5. היי אנשים. יש לי בעיה עם המחשב, כל פעם שאני לוחץ על כפתור ההדלקה הוא מתחיל לעבוד, על לא מעלה אפילו את המסך הבסיסי שבו הוא כותב כמה זיכרון פנימי יש למחשב. אם למשל אני לוחץ על הכפתור של הסידי רום, אז הוא נפתח, אבל כשאני מדליק את המחשב, הוא אפילו לא משמיע את הצליל של ה"ביפ" בהתחלה. יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. יש לי מחשב פנטיום 1 לא מיזמן חיברתי לו הארדיסיק חדש לבדיקה דגם שונה כנירא זה לא היה מתאים. אז החזרתי לישן ועכשיו המחשב לא פועל וכאשר אני מדליק ללא הארדיסיק אז הוא עולה ורושם שהוא לא מזהה את הארדיסיק מישהו יודע אם אולי חיברתי משהו או שנישרף משהו בתודה יקיר.

• 11 תגובות
    • 910 צפיות
  7. Started by Idanp,

נסיתי לעשות קצת OC למחשב הישן שלי העלתי קצת תFSB ואחרי אישור בביוס המחשב לא נידלק פשוט רואים מסך שחור יש מצב שהוא נישרף או משהו? זה P4 2.66 על לוח MSI עם ציפסט של SIS *ניסיתי לאפס תביוס וזה לא עוזר :'(

• 11 תגובות
    • 989 צפיות
  8. כנראה בעקבות הפסקות החשמל המחשב היה דלוק הוא משמש אצלי גם בתור טלויזיה עם ממיר. קמתי בבוקר וראיתי את המסך "קפוא" על איזה סרט והמחשב לא הגיב ניסיתי להפעיל מחדש (ריסטרט) ומאז הוא לא מגיב הוא לא מדליק את המסך ולא מראה את הנורות הירוקות על המחשב רק את נורת החשיבה האדומה והכוננים. מה קרה? מה הלך? אשמח לעזרה תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. זה התחיל כשהחלפתי מסך (המסך עובד). כשהדלקתי אותו המאווררים נדלקו אבל אין אות למסך, אין שום סימן לזה שהמחשב עולה, אין ציפצופים, אין כלום והלד של הפאוור השתגע - או שהוא לא נידלק, או שהוא מהבהב. פתחתי אותו, שיחקתי עם כל החיבורים כולל כולם - ואותו הדבר מאווררים מסתובבים אבל עדיין לא נידלק ואין ציפצופים. הורדתי את הזיכרון - עדיין אותו דבר בדיוק הורדתי את כרטיס המסך - הלד דולק כרגיל! ציפצוף ארוך ו3 קצרים (כמו שאמור להיות בלוח שלי כשאין כ"מ) שמתי את כרטיס המסך על מחשב אחר - פועל גם פועל, ומגיע לווינדוס מזה אני חושב שהבעייה היא בלוח, ספציפית בחיבור הPCI-E מה אתם אומרים יש עוד בדיקות שאני יכול לעשות או שהבעייה היא 100% בלוח ואני יכול לשלוח אותה לממש את האחריות? נ"ב המחשב מהמפרט …

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  10. Started by vacuuuum,

יש לי בעיה, המחשב לא נידלק. הכל התחיל שכפירקתי את המחשב כדי לנקות אותו, וכשהרכבתי בחזרה הוא לא נידלק, לא משמיע ציפצופים, אבל הLED של ה POWER נידלק ברגע שאני מחבר אותו לחשמל. אם מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי אני אשמח מאוד!

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by eranmor,

הבעיה היא ככה החלפתי לוח אם וכעת יש לי GIGABYTE 8ST800 מאז שהחלפתי המחשב לא ניכבה כמו שצריך כשאני נותן פקודה של כיבוי דרך הוינדואס הוא מכבה ומפעיל את עצמו אחרי פחות משניה בפעם השניה שאני נותן לו פקודה שיכבה את עצמו הוא מפעיל את עצמו אחרי בערך 10 דקות למה זה קורה לעזאזל? זה קשור לביוס?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום רב, יש לי בעיה שהתחילה מאז שקניתי זוג זיכורנות וחיברתי אותם X 2 STICK Kingston 1GB DDR 400Mhz PC3200 CL3 יענו 2GB זיכרון. (לוח אם שלי היא CL 2.5) חיברתי את הזיכרונות והוצאתי את שלי שהיו, מאז שחיברתי אותם כל פעם שאני מדליק את המחשב המסך נדלק לכמה שניות, ניכנס למצב כנראה של STANDBY (הנורית מהבהבת והמסך שחור) והמחשב עובד. כאילו המסך לא מגיע בכלל ל- WIN, בכדי זה יעבוד מה שאני מנסה לעשות זה: 1. עושה ריסט למחשב ---- לא עוזר עדןי מגיע לחלון שחור עם נורית מהבהבת. 2. מכבה את המחשב ומחכה דקה ----- לא עוזר עדין מגיע לחלון השחור. 3. מכבה שוב את המחשב ומחכה עוד דקה ------ כנ"ל שוב פעם לא עוזר. 4. מכבה את המחשב ומדליק שוב ורק אז המסך נדלק וזה מגיע לחלון של היצרן של הלוח ומגיע ל- W…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by matan770,

לפניי שבוע פירמטתי את המחשב,ביום הראשון אחרי הפירמוט סגרתי אותו אבל הוא לא נסגר,הייתי צריך ללחוץ על הכפתור שבדרך כלל הוא נסגר בלי זה. זה קרה 3 פעמים ובשאר הוא נסגר כרגיל... מזה יכול להיות

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by galh_5,

רוב הפעמים מתי שאני מכבה תמחשב לאחר 15 שעות שהוא היה פתוח אז הוא לא נכבה לי המחשב גם אחרי 40 דקות פעם גם השארתי שיכבה והוא לא נכבה גם אחרי 5 שעות!!!!!!!!! מה הבעיה? לפי דעתי הבעיה היא בספק בגלל שיש לי ג'נרי אבל אני רוצה לדעת 100%מ שזה הספק לפי שאני קונה ספק חדש

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  15. Started by zippobuyer1,

קודם כל תודה לכל מי שעונה ;D ;D ;D החלפתי למארז FULL TOWER GENERIC ויש לי בעיה כשאני מכבה את המחשב דרך הווינדוס רק המסך נכבה וכל שאר המחשב נשאר דולק! המאווררים / עכבר / הכל! למה זה?? ועוד דבר יש במארז חיבור כזה כמו ה LED של הHD וכל זה.. קטן לבן שכתוב P- וקטן ירוק שכתוב P+ ואין לי מושג לאיפה לחבר אותם? אולי זה זה? מישהו מתמצא בעניין זה? תודה מראש לעונים

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by hmickey,

המחשב כאילו נכבה, אך הוא נשאר במעין מצב של כאילו Standby. כדי לכבות אותו לגמרי עלי לסגור את כפתור ההדלקה של ספק הכוח. כל הנסיונות שנסיתי לעשות בהגדרות של הביוס (כמיטב הבנתי וידיעותיי) לא הועילו. דבר נוסף: כשאני מאתחל את המחשב, הוא מגיע ב-Post לנקודה של פירוט אפשרויות ההפעלה ובמקום לפרט את האפשרויות, מופיעה השורה: Fixing firmware, ספירה מהירה עד 100%, אתחול מחדש שלוקח הרבה זמן ואז המחשב עולה בצורה נורמלית. אני מקווה, שניתן לפתור את הבעיה. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום יש לי מחשב עם windows xp עבדתי עליו כרגיל ואתמול פתאום לא ניתן היה לכבות אותו ניסתי לאתחל גם לא היה אפשרי כיבתי מהמתג לצערי ושקמתי בבוקר המחשב היה דלוק מה עושים נראה לי שהיתה מתיי שהו הודעה על בעיה באתחול קובץ dll מסויים

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  18. שלום ביומים האחרונים נוצרה לי בעיה במחשב כאשר אני מנסה לכבות את המחשב ,המחשב מבצע כיבוי רק למערכת הפעלה וכל השאר ממשיך לפעול המאווררים העכבר ועוד כמה דברים ממשיכים לעבוד אבל המחשב עצמו כבוי נראה כאילו המחשב לא שולח פקודות ללוח אם לכיבוי ניסיתי לכבות דרך הכפתור זה לא עוזר ,ניסיתי לשנות בהגדרות צריכת חשמל לפי כמה מדריכים שמצאתי באינטרנט גם לא עזר הדרך היחידה שאפשר לכבות אותו זה רק להוציא מהחשמל או לכבות את המפסק של הספק כוח איך מסדרים את הבעיה הזו ? תודה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 8.2k צפיות
  19. שלום לכולם. לא מזמן החלפתי לוח ששבק ללוח חדש GIGABYTE GA-MA P43 ES3G rev 1.0. לאחר זמן לא רב החלו בעיות : לוחץ על כפתור ה-POWER ישנו ציפצוף רציף של כשניה לערך אבל המחשב אינו נכנס ל-POST (המאווררים פועלים אבל גם המסך אינו נדלק) המחשב עולה רק לאחר מספר רב של איתחולים וניתוקים מהחשמל,הוצאתי זכרונות,כרטיס מסך,כוננים קשיחים,ניתוק מאווררים ניסיתי איפוס,ג'ימפורים,הוצאת סוללת CMOS.. ועדיין זה קורה. מה יכולה להיות הבעיה? (לא מצוין בחוברת של הלוח אודות הציפצוף הנ"ל)

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. אז ככה, כשבאתי להיכנס לווינדוס, פתאום היה לי כל הזמן ריסטים בזמן הטעינה של הווינדוס, ואחרי כמה פעמים הופיעה הודעה שאומרת שחסר או פגום קובץ בתיקיית סיסטם 32, אז צריך להכניס דיסק של ווינדוס ולעשות REAPIR. עשיתי את זה ואז זה כותב לי פתאום שזה לא מצא שום הארד דיסק מותקן במחשב שלי, איך זה יכול להיות? יש לי אפילו 2 הארד דיסק.... אז מה אני צריך לעשות עכשיו? בבקשה תצילו אותי אני לא רוצה לפרמט, יש לי המון דברים חשובים על המחשב, ואני צריך אותם, אז אני יודה לכם מאוד אם תמצאו לי דרך לתקן את זה בלי לפרמט. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by A.J,

שלום, המחשב לא נכנס לוינדוס מגיע לבחירה של "להפעיל את הוינדוס רגיל או לבחור תיקון". ברגע שאני בוחר אחד מאפשריות האלה הוא מפעיל את עצמו מחדש וחוזר לאותו נקודה. ניסתי לאיכנס למצב תיקון או SAFE MODE ואז מופיע מסך כחול, המסך הכחול מופיע גם מתי שניסתי לפעיל את המחיצה עם הוינדוס. מדובר על מחשב נייד של לינובו דגם U550 עם וינדוס 7 מקורי שהגיע עם המחשב. הרצתי בדיקת זיכרון וזה לא מצא בעיה. חיפשתי את הקוד של המסך הכחול באינטרנט וכתבו שאולי זאת בעיה עם הBIOS. אבל זה לא הגיוני כי לא עשו שום שינוי למחשב, רק כיבו אותו רגיל בערב ובבוקר הוא לא נדלק. אני מצרף תמונה של המסך הכחול אולי תעזרו לי למצוא את הבעיה. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by P-F.,

שלום,תמיכה טכנית. יש לי בעיה די מוזרה,כאשר אני לוחץ על הכפתור במקלדת של הStandby,הכותרת קצת מטעה,כי המחשב אכן נכנס לstandby אבל המארז(Sunbeam Transformer)לא.כל המאווררים שיש בו(5) פלוס המאוורר של המעבד ממשיכים לעבוד,אבל המחשב כן בסטאנביי,כלומר,אם אני לוחץ על המקלדת או העכבר המסך נדלק והווינדוס עולה,אבל מה שמוזר לי שהמאווררים ממשיכים לפעול ולא נכבים כשנכנסים לסטאנדביי. אני הרכבתי את המחשב וחיברתי את כל הכבלים האפשרים,אז אני לא מבין מה הבעיה. מה שכן בחוברת של הלוח אם יש שני יציאות-SYS_FAN וPWR_FAN שאינם מחוברים לשום דבר.יכול להיות שזו הסיבה לבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by מכירה,

ניסיתי להסיר תוכנה כולשהי וכנראה לחצתי על משהו שביטל לי את האפשרות להכניס את המחשב למצב המתנה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  24. Started by eranratzon,

שלום, מאז העדכון האחרון של ווינדוז 10 המחשב לא נכנס למצב שינה אחרי 30 דקות-כמו שמוגדר בצריכת החשמל-ההגדרות תקינות. המחשב כן מכבה את המסך אחרי 5 דקות. ריסטארט וכיבוי לא עזרו. יש עיצה? ערן

25. שלום רב, מדובר במחשב שולחני ישן. העכבר מחובר למחשב דרך יציאת PS/2, לא USB. כאשר העכבר מחובר למחשב, המחשב מסרב לעבור למצב שינה. כאשר אני מנתק את העכבר, המחשב עובר למצב שינה ללא שום בעיה. חשוב להדגיש שלא ניראה שהסמן של העכבר זז מעצמו, אך כניראה משום מה המחשב חושב שהעכבר בתנועה. מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה !

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.