עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום יש לי בעיה במחשב מאז שפירמטתי אותו- אף משחק לא עובד לי. יש לי כרטיס מסך RADEON X550 פנטיום 4, ואני מדבר על משחקים כמו FOOTBALL MANAGER 09 או אפילו CM 01/02 שבעבר שניהם היו עובדים לי חלק על המחשב ופתאום אני מקבל הודעה שגיעה "CM0102 נתקל בבעיה ועליו להיסגר" המעצבנת של ווינדוס עם השליחת דו"ח. מה לא עשיתי- התקנתי ווינדוס מחדש, חיפשתי את הדיסק של הכרטיס מסך והתקנתי דרייברים מחדש, אני חייב עזרה!!!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Alexkmr,

ניסיתי בנתים את Left 4 Dead וDevil May Cry 4. או שהם ניתקעים לרגע ואז ממשיכים או שהם פשוט קורסים. יש לציין שזה ניתקה וחוזר כל הזמן ולפעמים ניתקה לגמרי בLEFT 4 DEAD -הורדתי דרייברים מעודכנים מNV, ואת הקודמים מחקתי, ולאחר מכן מחקתי מה שנאר עם Driver Sweeper. אני מריץ אותו על רזוצויה נמוכה כי כרגע אני על 17 אינצ'. 1024 -768 -בLEFT 4 DEAD שמתי 4X MSAA E5200 OCZ Vendetta CPU Cooler DFI LANPARTY UT UT P35-T2R Socket 775 Antec Three Hundred SeaSonic 550W SS-550HT G.skill DDR2 4096MB 800MHZ HK CL4-4-4-12 260GTX gainward golden simple

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  3. Started by oded6188,

אני מתעסק בעבודת אודיו יש לי כרטיס קול כזה: Motu Ultralite (עולה יותר מ 1000$) אני לא מאמין ששמעתם כאן על כזה כרטיס, כי זה לא משהו סטנדרטי שקונים בחנויות מחשבים זה כרטיס שמתחבר ב Firewire קניתי אותו לפני שנה והוא כל הזמן עושה לי בעיות: (זה וידאו שמצאתי ביו-טיוב עם אותה הבעיה בדיוק כמו אצלי) הכרטיס פשוט מתחיל להוציא קליקים דיגיטליים כאלה (אפילו כששום קובץ אודיו לא מתנגן) למשך של 30 שניות בערך... זה בא בהתקפים כאלה..... זה יכול להימשך אפילו כמה דקות.... ברגע שמתנקים את הכרטיס מהמחשב - זה מפסיק מה לא ניסיתי?! ניסיתי את כל סוגי הדרייברים, וכל ה Firmware האפשריים ניסיתי כמה כבלי פייר-וויר ניסיתי כמה התקנים של FireWire (ביניהם גם ההתקן המומלץ ע"י החברה, התקן של…

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  4. שלום, לאחרונה רכשתי כרטיס מסך חדש וספק כח חדר בשביל הכרטיס מסך - לא ג'נרי 500W אמיתי. ושבוע שעבר פירמטתי את המחשב והתקנתי מערכת הפעלה חדשה... אתמול באמצע משחק רשת בפרו אבולושן קיבלתי ריסט פתאומי (יש לציין שהמחשב עבר בדיקת זיכרון ונמצא תקין והמעבד הוחלף לפני שבועיים ושציהם תקינים בסופו של דבר). יש לציין שלפני קניית החומרה היו לי גם ריסטים לא תכופים מידי פעם בוא נגיד אחת ל3 שבועות ככה.. ניתחתי את הקובץ DUMP ויצא ככה : BugCheck 9C, {4, 80546e70, b2000000, 70f0f} Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt!KeContextToKframes+1eb ) Followup: MachineOwner BUGCHECK_STR: 0x9C_AuthenticAMD CUSTOMER_CRASH_COUNT: 1 DEFAULT_BUCKET_ID: DRIVER_FAULT PROCESS_NAME: pes2009.exe LAST_CONTROL_TR…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום, זה המפרט שלי: http://i41.tinypic.com/1zbtjx2.jpg הערה: הכרטיס מסך הוחלף והוא כעת ATI RADEON 4770 כפי שאתם רואים יש לי מעבד 4 ליבות. הקטע הוא שאני לא ממש מרגיש כאילו למחשב יש 4 ליבות, כלומר אני לא בטוח שהוא מנצל את ה4 ליבות האלה בצורה יעילה (אם בכלל). אני חושב שמחשב\מערכת ההפעלה כן מנצלת את כל ה4 ליבות כי שאני עושה CTRL ALT SELETE ואני רואה את הגרפים האלה (cpu history usage) בזמן שהמחשב עסוק אני רואה את כל ה4 גרפים זזים ומשתנים. אבל בכל זאת יש לי הרבה מקרים (לפחות זה נראה לי הרבה...בטח במיוחד למעבד עם 4 ליבות) שהמחשב קופא\נתקע. בדרך כלל זה לזמן קצר יחסית אבל יש גם מקרים (יחסית נדירים) שאני ממש צריך לעשות ריסט. כל זה פשוט לא נראה לי הגיוני ממעבד עם 4 ליבות... האם יש …

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  6. שלום אני יספר את הסיפור כמו שקרה לי התקנתי מערכת הפעלה חדשה windows xp לאחר ההתקנה ראיתי שהעכבר והמקלדת עבדו וכיביתי את המחשב. למחרת הדלקתי שוב את המחשב לא מזהה את המקלדת ואת העכבר. החלפתי עכבר+ מקלדת לא עזר, ניתקתי את החשמל מהספק והחזרתי שוב לא עזר. ניסיתי לאפס את הביוס ע"י ג'ימפור על הלוח כך שהוצאתי את הג'מפר (כאשר החשמל לא מחובר למחשב) שיניתי לצד השני הדלקתי לא עבד, והחזרתי שוב למקום הקבוע של הג'מפר וחיברתי את החשמל והפעלתי את המחשב. ופה נוצרה לי בעיה שלא ניתקלתי בה ולא מצאתי בשום פורום מישהו שקרה לו דבר כזה. המחשב נדלק יש צפצוף אחד וישר מגיע המסך של V class של הביוס שאומר לי ללחוץ del כדי להגיע לbios אבל אין לי שום אופציה להגיע כי העכבר והמקלדת לא עובדים. נסיתי אחרי …

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. שלום יש לי מחשב פנטיום 4 (ישן, בן 4-5 שנים) לאחרונה היום בעית בספק מתח (לעיתים הייתי מוצא מחשב כבוי) ,עד שהוא הפסיק בכלל לעבוד. החלפתי ספק. הבעיה נפתרה. אחרי חודש באופן פתאומי המחשב כבה תו"כ עבודה. מאז לא שב. תוך כדי הנסיונות, גם בטעות העברתי ל-100V לשבריר שניה, אבל כנראה שזה בכל מקרה גמר את הספק. בכל מקרה, קניתי ספק חדש (שונה מהקודם שקניתי) אבל ההחלפה לא עזרה. לא מצליח להפעיל את המחב - נדלק לשניה (נורית הפעלה נדלקת, מאוור המעבד מתחיל להסתובב) ואז נכבה. אפילו אין רעש צפצוף, כלום. האם הלך לוח אם? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  8. אהלן. כבר כמה ימים שבכל הדלקה מגיע המסך של בדיקת דיסק - עם האחוזים שרצים, ורק לאחר מכן עולה הווינדוס. לא משנה אם נתתי לו לסיים את הבדיקה או שדילגתי עליה, תמיד בהדלקה הבאה מתבצעת שוב בדיקה. האם זה סימן שההרדיסק נדפק או שזה בכלל קשור לווינדוס? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  9. Started by cena00,

שלום יש לי בעיה במחשב. כל פעם שאני נכנס לאיזהשהוא משחק, אני מצליח לשחק רבע שעה - עשרים דקות , ואז המשחק / המחשב קורס.. בכל ההודעות שגיאה שהופיעו לי זיהיתי את זה: nv4_disp.dll אני משער שהבעיה היא בקובץ.. עכשיו אני ניסיתי כמה פעמים להחליף את הDLL שיש לי עם אחד של מחשב טוב, ועדיין יש בעיות. גם ניסיתי להתקין את הווינדווס מחדש לפחות 2-3 פעמים, ועדיין.. מישהו יודע מה קורה פה?? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  10. Started by x-boy_24,

שלום . היום המחשב התחיל להתחרפן כל כמה זמן (משהו כמו כל שעה חצי שעה) המחשב נתקע ורק ריסט עוזר . כשהמחשב נתקע שומעים מהרמקולים מין רעש כמו גרררררררררררררר ואז חייבים לעשות ריסט. כמובן שזה לא עוזר לכם . איזה בדיקות צריך לעשות ? וממה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  11. Started by assaf181,

שלום לכולם, לאחרונה קיבלתי כמה שגיאות של מסך כחול, ומקריאה קצת על השגיאה ראיתי שהאפשרות הנפוצה ביותר לקבלת השגיאה שקיבלתי היא מעבד שמתחמם יותר מידי. לכן רציתי לדעת מה הטמפרטורה הנורמלית בעבודה של E6400. אני משתתף בפרויקט של World Community Grid, כך שהמעבד כל הזמן במאמץ. (מי שלא יודע על מה אני מדבר - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=407879.0) המעבד נמצא רוב הזמן בסביבות ה-50 מעלות. זה נורמלי? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  12. שלום. פירמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים של המדפסת המשולבת עם פקס , וכשאני שולח פקסים מעביר את הניירת ולא משגר את המכתבים, אבל מקבל וגם משמיע קול צילצול . דגם המדפסת הוא ברדר MFC - 5440CN אם אפשר לעזור. תודה.

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  13. Started by orv89,

שלום , את האמת אני כבר מיואש ! קנייתי מחשב מאיבורי ( אל תקנו ) והוא במילים עדינות חרא מחשב - די חדש . עכשיו , המחשב התקלקל , אני מפעיל אותו הוא מגיע לרגע שהוא טוען את הויינדוס, מופיע מסך כחול ועושה ריסטרט (אני לא יכול לראות מה מופיע במסך כחול כי זה מהר ) עכשיו אני הולך לוקח את הארדיסק שלו מחבר למחשב אחר פועל מצויין , אני הולך לאיבורי , הם מחזירים לי את המחשב באותו צורה, אבל מה הם החליפו ? את הצורב שבכלל עבד מצויין ! וכתבו לי הבעיה בווינדוס של הלקוח .. אמרתי טוב עשיתי פירמוט , עדין אותו בעיה , ושוב אניצריך להחזיר להם את המחשב שזה די רחוק .. יש לכם הצעה אחרת ?! תודה אור.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by biju2006,

שלום שאני בא לצרוב שירים בנרו "Make Audio CD" או Make MP3 CD זה נכנס והכל, אבל שאני בא לגרור לשם שירים (לא משנה איזה) זה כותב לי את הבעיה הזאת: אם אני עושה סתם צריכה רגילה של DATA CD אז אני יכול לשים חופשי.. הקטע שאני צריך דיסק שירים בשביל לשמוע באוטו.. אז אני חייב את אחד מאלה.. מישו יודע מה הבעיה? תודה..

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, נכנסתי לאתר בהמלצת חבר ואעריך עזרה מראש. לא מזמן התחלתי להרגיש בבעיה מוזרה , המחשב רץ נורמלי ופתאום קופא ונתקע, אחרי ריסט הוא לפעמים עובד רגיל, לפעמים נתקע ממש טיפה אחרי הריסט ולפעמים מראה שגיאה זו : *Warning: System BOOT Fail* Your system last boot fail or POST interrupted Please enter setup to load default and reboot again. F1 to continue DEL to enter Setup כאשר אני לוחץ F1 המשחב רץ רגיל ולפעמים ממשיך לעבוד רגיל, לפעמים פועל ונתקע אחרי כמה שעות ולפעמים כמה ימים ללא שום בעיה. ניסיתי כמובן להחזיר את הגדרות הביוס לרגילות כמו שרשום אבל זה לא עזר. לאחר שבוע - שבועיים ששרדתי איכשהו עם התקלות האלו והתקיעות, המחשב חזר לעבוד בצורה נורמלית לכמה חודשים טובים. אחר לאחר כמ…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by maormark,

הלוח אם מחברת ASUS הדגם הוא: P4S800D-X זה המעבד שחובר לפני: P4-2A GHz Socket478, 400 FSB, L2 cache:512KB ניסיתי לחבר מעבד חדש יותר מסוג: P4-2.80 GHz 800 FSB, L2 cache:512KB, HT, D1 עכשיו באתר רשום שיש אפשרות לחבר את המעבד הזה רק מצוייין דגם P4-2.80C מה זה אומר C??. האם בגלל זה המחשב לא עולה?. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  17. Started by PhoeniX-FlamE,

האמת היא שהבעיה אצל חבר, ויש לי כבר תיאוריה, אבל רציתי להתעייץ עם מבינים ממני, וכמבון שחשבתי על hwzone אז ככה, בקצרה - זה הפירוט של הבעיות מפיו: "איטיות ועלגות. עוזר כשאני מכבה את האימיול אבל לא מפסיק את הבעיה לגמרי. המחשב איטי אפילו כשהמד בטאסק מנג'ר מראה שהסיפיו בכלל לא מתאמץ. בא לידי ביטוי לפעמים כשאני רואה סרטים ובעיקר בהפעלה מסיבית של המחשב (קידודים או צריבה - ורוב הפעמים, הצריבה לא מסתיימת ואני מקבל הודעה על unknown error או power calibaretion error)" הוא חושב שאולי הזיכרון שלו דפוק, ויש מצב. למרות שאני חושב שהבעיה היא הספק. לפניי חצי שנה בערך החליפו לו כרטיס מסך לRadeaon HD 4850 512mb, ומאז שהמחשב נקנה גם נוסף לו עוד הארד דיסק, ועכשיו מחוברים אליו 2 הארד דיסקי…

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  18. התכני האמר שרשום על הקופסא ווינדוס ויסטה ועל הדיסק רשום XP והוא אמר לי ללכת לאן שקניתי את הכרטיס ולומר להם על זה על מה הוא מדבר מה זה הבולשיט הזה ?

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  19. Started by doktor1,

החלפתי לוח אם לאחר שנישרף וגם ספק כוח ועכשיו כל הזמן המחשב מרסט עצמו מה ניתן לעשות חוץ מפורמט למחשב כדי לשמור נתונים

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  20. שלום לפני כשבוע פירסמתי נושא על בעיות שהמחשב שלי התחיל לעשות המחשב שלי התחיל לעלות ממש לאט זמני הטעינה במשחקים נהיו אכרוים נורא משחקים בקושי עובדים למרות שיש לי מחשב די חזק(Q9400 GTX 260 2GB RAM מה שיותר מוזר שבמשחקים אחרי 5 דק' של משחק (איטי בצורה מחרידה) המחשב עושה ריסט ללא כול אזהרה ומסך כחול אחרי מספר בדיקות שעשיתי גיליתי שהדיסק הקשיח שלי עובד בצורה איטית ביותר הרצתי את התוכנה HD TUNE והיא הוציא לי שקצב קיריאה עומד על 4 מ"ג לשנייה ושבמחשב היישן שלי מלפני 6 שנים קצב הקריאה עומד על 54 מ"ג לשנייה בין הבדיקות שעשיתי הרצתי MEMTEST למשך שש שעות והוא לא מצא שום דבר הדיסק הקשיח הוא מתוצרת western digital דגם WD5000AAKS חדש ניקנה ביחד עם המחשב החדש בפסח האם זה יכול להיות בעיה…

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  21. שלום! לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות בעיות: כשאני מדליק אותו יש מספר ציפצופים רצופים ולאחר מכן המסך אינו מתחיל לעבוד וכתוב NO SIGNAL INPUT. אך לאחר שאני לוחץ על כפתור הריסט המחשב אינו משמיע את הציפצופים והמסך עובד כרגיל אבל אם אני משנה בוינדוס את הרזולוציה שלו לרזולוציה אחרת מ640X480 שוב המסך כבה ומפסיק לעבוד מה יכולה להיות הבעיה שגורמת לכך?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  22. אומנם זו בעיה שכנראה פתרתי, אבל מעניין אותי אם מישהו נתקל בה. בעליית windows, בין אם ב- safe-mode או באופן רגיל, ואפילו בהפעלת התקנה מחודשת של windows (עם SP3 כאמור), מופיע מסך כחול בלי הרבה פרטים מזהים. אחרי הרבה משחקים (החלפת זכרונות, נסיונות repair) ניסיתי פשוט לבטל את בקר ה- RAID ה- On-board (הלוח הוא GA-8I955X Pro של Gigabyte), ופתאום הבעיה נפתרה.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  23. בוקר טוב, לפני מספר ימים הרמקולים שלי הפסיקו להשמיע מוסיקה. כל מה שהם משמיעים הוא מעין רחש סטטי. 1. בדקתי חיבור חשמלי - מחובר ועובד. 2. בדקתי חיבור אות - מחובר. 3. בדקתי גם מוסיקה מהאינטרנט וגם דיסק - שניהם מתנהגים זהה. הדיסק/סרט יוטיוב רץ, ה-WMC נפתח ורץ (בדיסק) אבל אין שום מוסיקה. המחשב הוא ישן למדי (כ-4 שנים) ועם XP אבל עד עכשיו עבד תקין. תודה מראש.

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. המסך כחול קורה לי רק במשחקים ובדקתי ב WINDBG וntoskrnl.exe זה הבעיה בדיקת זכרונות עשיתי הכול יצא תקין יש לי VISTA 64BIT PREMUIM לוח אם של GIGABYTE P43-D3SL מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  25. כמו שציינתי בכותרת. אתמול קיבלתי את המחשב בשעה טובה אחרי תיקון תקלה מסויימת, אך לצערי צצה בעיה חדשה - בכל חיבור לאינטרנט, פתיחה של הSTEM וכדומה המחשב נתקע על מסך שחור, או לחלופין עושה "ריסטרט" (ה" " מכיוון שהוא פשוט לא עולה בחזרה, מה שלא מפריע למאוורר האימתני של הHD4870 לקדוח לו ב100% תוך כדי....). יש לציין שהוחלף כבר רשת, כך שככל הנראה הבעיה היא לא כבל מקצר. יש הצעות לפיתרון?

• 26 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים