תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם של gigabyte ga-p35-ds3p http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2747#ov ספק כוח של corsair 450W וקניתי כרטיס הרחבה של USB3 ו SATA3 של חברת transcend http://ksp.co.il/?uin=13814 כאשר אני מנסה לחברת את הכרטיס למחשב, יש לי כמה סלוטים פנויים של PCI-E, המחשב לא נדלק לא משנה כמה פעמיים אני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב לא מגיב כאשר אני מוציא את הכרטיס מהסלוט המחשב נדלק רגיל ועובד ( אפילו אם לא הוצאתי את החשמל מהכרטיס) כאשר חזרתי לחנות ממנה קניתי חיברנו את הכרטיס למחשב אחר שהיה שם ( בדיוק כמו בבית ) והכרטיס עבד הכל תקין האם משהוא יודע מה הבעיה יכולה להיות? תודה העל העזרה
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי לא נדלק כשאני מנסה להפעיל דרך כפתור ההדלקה - אבל יש אורות על לוח האם. מה ניסתי עד כה: 1. חיברתי סיכת בטחון לכבל הירוק והשחור בספק והוא נדלק (מה שלא קורה כאשר אני לוחץ דרך הכפתור במחשב) 2. החלפתי סוללה בלוח אם (למרות שהיו אורות בלוח האם גם לפני) אני חושד שאולי משהו בחיבור בין כפתור ההדלקה של המחשב לבין החלק אליו הוא מחובר בלוח האם. האם יש דברים נוספים שיכולים להיות? תודה!
-
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
- 4 followers
-
-
המחשב שלי לא נדלק בהתחלה חשבתי אולי זה הספק אבל אז הוצאתי את הכבל והכנסתי חזרה וכאילו החשמל חזר למחשב אפילו המנורה של הUSB נדלקה כי החשמל התחיל לזרום מחדש ואז אחרי 1-3 שניות שהמחשב דולק הוא התכבה אבל כשהוא התכבה שוב כל החשמל יצא מהמערכת והUSB נכבה כאילו חשמל לא זורם במערכת יותר לUSB אם אני מוציא תכבל שוב החשמל חוזר ואני ידליק והמחשב ידלק ל2 שניות ויתכבה ואז כל חשמל פשוט קופץ מהמערכת אפילו החשמל שמוזרם לUSB בזמן שהוא דולק מכובה לגמרי
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
:nixweiss: מחשב חדש שבועיים שלוש אצלי. החיבור של המסך התנתק באמצע עבודה על המחשב ואז כשחיברתי אותו חזרה המחשב נכבה, ומאז הוא לא נדלק יותר! ניסיתי להחליף ספק כוח וזה לא הבעיה. בדקתי כבלים, הכל ניסיתי להפעיל את המחשב כשהכרטיס מסך מנותק (אולי הכרטיס מסך עשה בלאגן), ובעצם רק הספק כוח מחובר לחשמל - לא עבד. חשבתי אולי הבעיה בסוויץ' של ההדלקה אז חיברתי את הלוח לסוויץ' אחר ו... לא. יש לציין שלמשל אחרי שהחלפתי ספק עם החדש המאוורר שלו התחיל להסתובב לבערך 0.1 שניות ונכבה. מה יכולה להיות הבעיה?? לוח אם GIGABYTE מעבד INTEL PENTIUM D חיבור כ.מסך PCI Express
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי, מחשב ישן שלי (Celron) הפסיק לעבוד פתאום. כשאני מדליק אותו המאווררים מתחילים לפעול הדיסק הקשיח מתחיל להסתובב אבל שום דבר לא קורה ואין כלום על המסך. ניסיתי להוציא את כל הרכיבים ( לנתק כוננים כרטיסים זיכרון...) וכלום לא עזר. פעם אחת פתאום הוא התחיל לצפצף על בעיית זיכרון ( כשהזיכרון היה בחוץ ) אבל זהו לא הצלחתי לשחזר את זה עם זיכרון בלי זיכרון כלום פשוט דממה חוץ מהמאווררים. יש למישהו רעיון מה לעשות? חשבתי אולי שיש איזה קצר בלוח אם אבל אני לא יודע אם זה משהו שאני יכול לסדר או איך בכלל למצוא דבר כזה ואל תגידו לי להחליף לוח אם כי אין לי אחר ואני מעדיף לזרוק את המחשב מאשר להתחיל להשקיע בו כסף.
-
- 12 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
מה קורה ! לא התקנתי שום דבר חדש וככה סתם אני מפעיל את המחשב והמסך לא מזהה אפילו את המחשב. ושומעים בוידאו את ה3 צפצופים. (אחד ו2 מהירים) שומעים את זה ב0:30 מה לעשות ?? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח ASUS P5W DH Delux, היום יצאתי מהבית אז כיביתי מאחורי הספק את המתח וכאשר אני מדליק את הספק שוב ולוחץ על הדלקת המחשב אין תגובה הוא לא נדלק. הנורית הירוקה על גי הלוח דולקת ונראה שיש מתח. מישהוא יכול לשער מה קרה ? לא נראה לי שהלך הלוח אבל בטח יש איזה דרך לנסות להדליק אותו לא דרך כפטור ההדלקה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אוקי אז ככה, קודם כל הקדמה לסיפור של המחשב. המחשב נקנה לפני כחודש מ-KSP, הייתי שם עם האיש במעבדה הוא פתח הראה לי שהכל החלקים שהזמנתי. עכשיו אחרי ששמתי למחשב ווינדוס והכל הוא השתגע מדי פעם היה עושה ריסטים (לעיתים רחוקות). אבל מה שכן אחרי שהתקנתי לו משחקים פתאום הסאונד במחשב נהיה מקורטע, וזה לא הרמקולים עצמם כי בדקתי. קיצר היום אבא שלי חיבר אוזניות של microsoft שמתחברות ל-USB, ושניה אחרי שהוא חיבר אותם המחשב נכבה. וזהו לא נדלק יותר. אין ריח של שרוף אבל לא רוצה לפתוח אותו כי זה יסיר לי את האחריות של KSP. קיצור אני עדיין לא בטוח מה הבעיה. אני מסיק שה-USB קיצר והספק נשרף או משהו כזה. (הספק עצמו הוא איכותי של HEC 500 אז מוזר) עכשיו אני יותר מעוניין לדעת מה גרם לכל הבעיות והביא …
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
כבר כחודשיים קיימת בעיה שבאה והולכת שהמחשב נתקע בעיקר במשחקים, צפייה בסרטים ובמקרים נדירות אפילו בלי לעשות שום דבר מיוחד. פעמיים החלפתי את מיקום שני כרטיסי ה-RAM שלי (512+256) ל-slot 1+3 או 2+3 וזה עזר לזמן מסויים לפעמים. היום המחשב נתקע הרבה פעמים אז כיביתי אותו במקום לעשות reset, החלפתי את מיקומי ה-RAM וניקיתי רצת אבק וכורוזיה(?) שהיו על הדברים העגולים האלו שנראים כמו סוללות קטנות על לוח האם (זה באמת סוללות?). כשהדלקתי את המחשב האור שתמיד פועל (ירוק) הבהב, נשמעו 3 ביפים והמסך לא נדלק. זה חוזר על עצמו כל פעם שאני מנסה להדליק אותו מאז (לפני איזה 5 שעות) בזמן שהוא מנסה להידלק נשמעים גם כמה רעשים חלשים "תיק תיק תיק" כאלו של משהו שלא מצליח להידלק כאילו. לא הצלחתי לשמוע מאיזה…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום התקנתי דיסק קשיח חדש והוא עובד מצויין. הבעיה היא שכדי להתקין את הדיסק הקשיח, מפאת צפיפות באזור החיבורים - ניתנקתי את הכבלים המחברים את כונן הדיסקטים למחשב (גם מחבר ללוח האם וגם מתח). כשחיברתי את הכבלים של כונן הדיסקטים בחזרה המחשב לא נדלק בכלל. כשניתקתי את הכבלים של כונן הדיסקטים - המחשב פעל כראוי. ניסיתי לחבר מחדש - וגיליתי כי כאשר המחבר ללוח האם (IDE) מחובר לכונן הדיסקטים (אפילו שכבל המתח מנותק) המחשב לא נדלק וכאשר מוציאים אותו הוא נדלק ופועל כראוי. ראיתי את התשובה ב-FAQ של הפורום וראיתי את הסרטים ונראה לי שחיברתי בסדר גמור את כונן הדיסקטים. ניסיתי גם עם כבל אחר וגם איתו זה לא עבד. הנה תמונה איך חיברתי את כונן הדיסקטים: איך ניתן לפתור את הבעיה? בתודה מרא…
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היי, היה לי היום הפסקת חשמל ומאז המחשב שלי לא נדלק - לפעמים הוא נדלק לשנייה ונכבה. החלפתי ספק כוח(חיברתי הכל חוץ מה כ. מסך) זה גם לא עזר אז חשבתי אולי יש קצר באחד החלקים אז ניתקתי הכל חוץ מהכרטיס מסך והוא נדלק. אחרי זה חיברתי את הכונן קשיח ואת הכונן האופטי והוא עוד פעם לא נדלק אז עוד פעם ניתקתי הכל ועדיין הוא לא עובד. לאחר כמה זמן חיברתי הכל והדלקתי את המחשב והוא נדלק אבל המסך שלי לא קלט את המחשב.. כאילו הכרטיס מסך היה מת למרות שהמאווררים בו עבדו. יש לציין שהמאווררים נראלי היו ממש חלשים - המחשב היה על הצד והם לא זזו אבל נתתי להם סיבוב והם החלו לעבוד... אני לא מצליח להבין במה הבעיה.. אשמח לעזרתכם
-
- 4 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כיביתי את המחשב במפסק מאחורה שנמצא בספק כח (כמובן כשהמחשב היה כבוי), ומאז הוא לא נדלק לי. מישהו נתקל בדבר כזה? יכול להיות שהספק נשרף? מדובר בספק כח של HEC.
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום וחג שמח לאחר כיבוי המחשב בצורה מסודרת המחשב לא נדלק, אציין שלאחר זמן מה המחשב כן נדלק לאחר לחיצה נוספת על מתג ה-POWER (יכול להיות כמה שעות) אשמח לעזרה בנושא תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן של P3. ועברתי למארז אחר,גם מחוסר מקום פירקתי את הספק מהמכסה שלו. דוד שלי שהוא חשמלאי בא ובדק הכל ואין שום קצרים והכל מבודד ועובד פיקס. אבל המחשב פשוט לא נדלק! הקטע הוא שלפני כמה זמן שמתי הכל ככה מחוץ למארז וניסיתי להדליק וזה גם לא נדלק,ובטות נגעתי ב2 החוטים החשופים של החיבור לחשמל של הספק וחטפתי זרם קטן,אחרי זה שהדלקתי הוא נדלק! עכשיו הכל מבודד וזה פשוט לא נדלק! החשמל עובר טוב מאוד והכל תקין. מה יכולה להיות הבעיה? איך אני יכול להפעיל את הספק בלי הלוח אם כדי לבדוק אם הוא עובד? תודה.
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום. המחשב סלרון 600 משהו כזה, 64mb זכרוןX2. כרטיס מסך 3D voodoo נדמה לי... קיצר... אם אני מדליק את המחשב אחרי הרבה זמן שהוא כבוי הוא נדלק בלי בעיה. אם אני עושה לו ריסט, אפילו ריסט של יציאה מהביוס, הוא נשאר במסך שחור ולא מעלה כלום. גם אם אני מכבה את המחשב ומדליק שוב, הוא עדיין לא עולה ונשאר במצב של "מסך שחור", המאווררים פועלים. לא נשמעת פעולת הארד דיסק כך שאני משער שזה לא מהכרטיס מסך. גם בדקתי אותו במחשב אחר והוא בסדר. ניתקתי הכל מהלוח M חוץ מהכרטיס מסך, הזיכרונות והמעבד. ועדיין אין שינוי. נסיתי עם זיכרון אחד, עם השני, להחליף להם סלוט, כלום. לסיכום: המחשב נדלק רק לאחר הפסקה ארוכה (פעם דקות, פעם שעות) לאחר שהמחשב דולק כהלכה ומתבצע איתחול כלשהו (גם כיבוי והדלקה) אין יותר א…
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לחבר של אחותי יש בעיה במחשב.... לוחצים על כפתור ההפעלה והמחשב לא נדלק (אפילו לא לשניה....) :-\ ועד לפני יום הוא עבד מצויין!-לא נגעו במחשב מאז שנדלק בפעם האחרונה ועד שלא הצליח לפעול(לא יודע אם הסברתי טוב ) חשוב לציין שהמחשב עצמו!!! לא נדלק (גם המסך לא נדלק אבל זה בגלל שהמחשב לא נדלק... הנורית הקבועה של המסך עובדת) בדקנו את כל הכבלים של כל המחשב והחשמל והכל מחובר היטב! אפילו ניסינו שקעים אחרים בקיר... עכשיו... פתחתי את המחשב שלו ובדקתי ככה שהכל מחובר ומחוזק והכל באמת מחובר טוב וחזק... גם אין שום ריח של שריפה משום אזור במחשב... ממה יכולה לנבוע הבעיה?? תודה לילה טוב כולם!
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
מפרט: c2d6320 (נרכש לפני 3 שנים) לוח P5b (לפני 3 שנים) כ.מסך HD4770 (שנה וחצי) זכרונות 4GB (שנה וחצי) ספק שגם נקנה לפני 3 שנים, לא זוכר אפילו אם זה 300 או 350. לא היה איזה הפסקת חשמל או משהו אחר, קמתי בבוקר, אני לוחץ להדליק את המחשב והוא פשוט לא נדלק, מנסה כל מיני לחיצות (ארוכות) עובר איזה דקה והוא נדלק לבד פתאום. לאחר מכן ניסיתי שוב לכבות אותו, ושוב להדליק - ושוב לקח לו דקה בערך עד שהוא נדלק לבד. מה יש לבדוק כבדיקה ראשונית? מה לדעתכם זה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי היה בחול חצי שנה..עכשיו הוא חזר והמחשב לא עולה ..כאשר מפעילים אותו המסך פשוט שחור המחשב מתחיל לפעול כאילו מאווררים אבל יש ציפצופים מוזרים ממש ציפצופים מהירים אחד אחרי השני תיתיתיתיתי תיתיתיתיתי וזהו באיזה חלק הבעיה יכולה להיות?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
ילד אחד מקונטאר שלח לי "ציטים" (זאת אומרת וירוס אני חושב) הוא שלח לי באי סי קיו, כשקיבלתי את הציט פתחתי אותו היה שאלה של y/n לחצתי יס אחר כך הוא אמר לי לעשות ריסטרט למחשב, עשתי מה שהוא אמר אחר המחשב נכבה ואז נדלק היה את הקטע שהוא רושם לי את הטמפרטורה אחר כך הייתה ההודעה הזאת: windows could srart because the fdlowing fille is missing orcorrupt <windows foot> system32/hal.dll plase re-install copy of the above
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, אני השמתמש asichen רק שהייתי חייב להרשם מחדש כי הסיסמא של המשתמש השני שמורה לי על המחשב שלא פועל עכשיו: אז ככה, אתמול המחשב עבד מעולה, כיביתי אותו כראוי, היום אחרי הבית ספר חזרתי, הדלקתי את המחשב וכל מה ששמעתי זה שתי ציפצופים ארוכים-הפסקה-שתי ציפצופים ארוכים-הפסקה וכן הלאה וכן הלאה. על המסך אני לא רואה כלום, פתחתי את המחשב ניסיתי לנקות אולי זה יעזור אבל לא, תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים שהבעייה, יש לי את המפרט הבא: - מארז USB ATX P-4 חזית - לוח LAN+CS+ELITE 533 P-4 - מעבד 2.66 P-4 אינטל 478 - זכרון DDR 256MB -כ.מסך Geforce FX 5900 vivo 128 DDR - כ. רשת PCI 100\10 - דיסק קשיח ATA100 40G - כונן דיסקטים 1.44 - צורב MSI 52*24*52 - כונן CD-ROM X52 - כ.קול…
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו!! הוצאתי את המעבד סלרון 366 מגה הרץ שעובד במחשב השני בסלון כדי לבדוק פטניום 3 500 על לוח שאני יודע שתומך בו והמחשב לא פעל, החזרתי שוב למעבד שפעל איתו (הסלרון) והמחשב לא עובד, לא מעלה אפילו תביוס מה עושים??? לא יכול להיות הרי שזה נשרף כי הוא עבד לפני דקה והוצאתי שהמחשב היה מכובה
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לוחץ על כפתור ההדלקה, אין תגובה כאיו לכום... חשבתי שזה בעיה של הספק-חיברתי ספק אחר והמחשב עדיין כאילו כלום המחשב לא נדלק,המאווררים לא עובדים כלום לא זז... הנורה שעל הלוח אם עובדת-אם זה חשוב... בבקשה תעזרו לי אני כמעט בטוח שזה בעיה קטנה וחבל להביא טכנאי שישדוד אותי...
-
- 46 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
לאחותי יש P4 ישן באמצע שימוש בו הוא האט וכבה הנחתי שפשוט חם לו ופתחתי אותו ונגעתי בגוף קרור והוא היה לוהט. אחרי שהתקרר ניתי להדליק אותו אבל רק המאוורר של המעבד הכל לפעול ושקט מוחלט... אין ציפצופים ואו פיב להלקת המסך פשוט כלום מה אני עושה?????
-
- 13 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לפני כמה ימים המחשב פתאום לא נדלק, פתחתי אותו ובדקתי לראות מה הבעיה ואז ראיתי שמתי שאני לוחץ על כפתור ההדלקה, המאוורר של המעבד עושה מן חצי סיבוב כזה ונעצר, ואז שום דבר לא קורה... חשבתי אולי הבעיה היא בספק, אבל אם המאורר עושה חצי סיבוב, זה אומר שעובר זרם, יש מצב זה הלוח אם?
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
לא ניקיתי את המחשב איזה שנה, אז דפקתי לו ניקוי קטן עם מטליות לחות למאווררים.. בקיצור אני מחבר הכל לחשמל ולא נדלק, אין שום תגובה בכלל.. המפרט: E E8400 EP45-DS3 2X2GB RAM 640GB SAMSUNG HD4870 1GB TOXIC CM690 CM REAL POWER PRO 650W .. יש משהו לעשות/לבדוק או רק להזמין טכנאי? :s05: תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-