עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכם לפניי כפחות משבוע התקנתי וינדוס חדש התקנתי את כל הדריברים.. הכל טופ המחשב עבד מעולה עד אתמול.. מדובר בוינדוס ויסטה אולטמייט וראיתי שיש בוינדוס אפשרות לעשות IMG לכונן C [ יענו לעשות עותק צל של הוינדוס],אז עשיתי את זה. התוכנה של הגיבוי טענה ולקח לה הרבה מאוד זמן, ואז התוכנה אמרה שהיא לא הצליחה לעשות עותק IMG [בגלל סיבות שלא זוכר מה היא רשמה] מאז נסיון לעשות עותק צל המחשב התחיל לעשות בעיות מוזרות תוכנות היו נתקעות בלי הפסקה וכאשר התוכנות היו נתקעו ולא היה אפשרות לשחחר את המחשב אז אחרי 10 דקות של תקיעה הוינדוס היה כותב " כשל אבטחה" הייתי עושה אישור ואז המחשב היה חוזר לחיים.. אתמול בלילה היה לי מקרה מוזר שהאנטי וירוס לא פעל לי בכלל ורשם שגיאה כלשהי,כל פעם …

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by Avivc4,

אחרי שניקיתי את המחשב יסודי מאבק זה מראה לי שהוא עדיין ממש מתחמם: (ואחרי שהוא פועל עוד קצת, הטמפרטורה הראשית (GPU) גם עולה ל-51 ויש גם ציור של להבה. וכשאני מפעיל את המחשב בהתחלה הוא מפסיק לעלות ורושם לי שיש בעיה במאוורר של המעבד (CPU Fan Error) וללחוץ F1 כדי להמשיך. והפעלתי את המחשב כשהמארז היה פתוח וראיתי ש/המאורר של המעבד כן מסתובב. מה הבעיה? מה אני אמור לעשות? להחליף קירור למעבד/ספק כוח?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by unidcom,

שלום לאחרונה אני נתקל בהרבה מסכים כחולים...עשיתי פירמוט/ניקוי וירוסים עידכון דרייבים וכדומה אפילו ניקוי אבק. מצורף קובץ DUMP אחרון שיניתי את הסיומת ל TXT מ dmp תודה (איפה יש מדריך טוב לקריאת DUMPS) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  4. Started by asi_oz9,

שלום אני מנסה להתקין את הדריבר של הכרטיס מסך ומופיעה לי שגיאה לא מוכרת הכרטיס מסך שלי הוא Intel דגם:Intel®Graphics Media Accelerator DriverVersion:6.14.10.4864 סוג ה-WINDOWS XP פרטים נוספים Installs drivers for the integrated graphics controller of Intel®chipsets. This is not to be used if the system has a third party graphics card. To Enable HDMI, Make sure the "Microsoft UAA Bus driver for High Definition Audio" has been installed form the motherboard driver disk and your operation system has been updated with the latest Service Pack for Windows before installing the graphics card driver. זה הלוח אם וזה השגיאה שמופיעה תודה מראש אסי =]

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  5. יש לי מחשב חדש, וזה פעם ראשונה שאני מקבל מסך כחול. הטמפרטורות תקינות. אני מצרף קובץ DMP http://www.2shared.com/file/6383224/dab6ee69/Mini062009-01.html (אני כרגע מוריד את התוכנות בשביל לקרוא את הקובץ אבל זה מוריד מאד מאד לעט) ------ זהו הוריד לי מה עושים? Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Documents and Settings\Alex\Desktop\Mini062009-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\WINDOWS\Symbols Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestam…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by ROYality,

שלום, אז ככה, יש לי כאן מחשב P4 לוח אם של אינטל.. אין לי יותר מדי פרטים כי זה לא מחשב שלי. למחשב יש כרטיס מסך שלפי מה שהבנתי הדגם הוא Radeon 9800 של ATI פירמטתי את הדיסקים הקשיחים של המחשב דרך מחשב אחר, התקנתי XP, מגיעים למסך של המשתמשים במחשב, לוחצים על המשתמש, ואז לא רואים הרבה מעבר לפסים צבעוניים, העכבר מופיע כקובייה של פיקסלים, מעבר לפסים צבעוניים על המסך אין כלום. התקלה גם הייתה לפני, שיערתי שפרמוט של המחשב, ניקוי ובדיקת חיווט תפתור, אבל הבעיה עדיין קיימת. מה ניתן לעשות? הכרטיס שווק חיים? רואים הגדרות ביוס, רואים מסך עלייה, אבל לשולחן עבודה כבר אי אפשר להגיע.. בתודה, רוי.

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  7. Started by ^pb^,

לפני כשבוע גיליתי שיש בעיה עם הכרטיס מסך שלי - אז הוצאתי אותו ושלחתי לאחריות והם החזירו לי אחד חדש. כשניסיתי לחבר אותו למחשב ולהפעיל אותו, הBios נתקע במסך מסוים, אשר בתחתית המסך היה רשום 6B38 (ולפי חיפוש בגוגל, זה קשור ליציאות USB מסוימות) ואכן כך היה - לפני כשלושה חודשים גיליתי שיש לי תושבת USB שבורה במחשב, אבל לא עשיתי עם זה כלום. כשראיתי שהמחשב ממש נתקע במצב ה6B38 ולא סר ממנו, ניסיתי להוציא את חיבור הUSB (ה2 הקדמיים) מלוח-האם, ומאז המחשב אף לא מגיע לBIOS. הוא נדלק ולא מציג שום נתונים למסך. * לפני שביטלתי את הUSB נתקעתי במסך ה6B38, לכן, כרטיס המסך עובד כשורה והבעיה לא בו. * ניסיתי גם להחזיר את הUSB, זה לא שינה דבר... * המאוררים עובדים כדרוש בכרטיס המסך ובמעבד. * ניסיתי …

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by haim652,

לבן דוד שלי יש בעיה שאיך שהוא מדליק את המחשב יש את המסך השחור הזה בהתחלה שכתוב את הממורי וכל זה אז שם נתקע המחשב, והדבר היחידי שהיא יכול לעשות זה ריסט למחשב עם CTRL + ALT + DELETE. האמת שאני לא הייתי אצלו כדי לבדוק את הבעיה בדיוק, יכול להיות שכתוב שם מה הבעיה. למישהו יש רעיון איך אני יכול לעזור לו, כי הוא בכלל לא מבין בעניין הזה ואני עוזר לו בטלפון. אז אם מישהו יכול לחשוב על איך אני יכול לעזור לו אני ישמח. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  9. Started by gman_il,

יש לי Seagate FreeAgent Xtreme 1.0TB ביום בהיר אחד הכונן פשוט לא נדלק יותר. נורות החיווי לא נדלקות כאשר אני מחבר את הכונן למחשב. ניסיתי בעזרת USB וגם ESATA. יש רעיונות?

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  10. Started by bullet,

טוב אז ככה עד לפני כמה חודשים שלחתי את המחשב לטכנאי שיחליף לי כמה חלקים במחשב כולל לוח אם והכל לפני שהוא עשה את זה יכולתי לפרמט חופשי לא הייתי צריך לגעת בביוס בכלל פשוט הייתי מכניס דיסק וזה היה עושה לי את ההודעה הזאת של press any key... קיצר עכשיו אני מנסה לפרמט את המחשב אבל ההודעה לא מופיע ויש לי bios מוזר אין שם את ההאפשרות לסדר את ה bios order מה אני עושה? כבר הכנתי מלא קבצים לגיבוי ומחקתי אפילו מלא דברים אני חייב לפרמט יש לו גם מלא תקלות בזמן האחרון של מסכים כחולים מכל מיני סוגים :-\ אם זה עוזר.. הגרסא של הביוס שלי היא : v6.0 Award Modular BIOS __________________

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Or94,

טוב זה קורה לי הרבה בזמן האחרון שכאשר אני מכבה את המחשב הוא מתחיל להיכבות ואז פתאום באמצע הכיבוי מופיע מסך כחול למשך שנייה ואז המחשב עושה ריסטרט ורק בפעם השנייה שאני מכבה אותו הוא נכבה בצורה נורמאלית. מה יכולה להיות הבעיה? עשיתי סריקות באנטי וירוס ובעוד תוכנות סריקה והן לא מצאו שום וירוס.

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  12. Started by erez_hazan,

שלום לכולם, אני לא יודע איך זה קרה אך לפתע נהייה מסך כחול. אחרי כמה דברים ונסיונות לתקן ניסיתי להפעיל את המחשב והוא אמר לי שקובץ של הוינדוס פגום או לא נמצא אז החלפתי אותו וזה עבד אך עדיין יש מסך כחול. התקלה קורה כאשר אני מנסה להיכנס לוינדוס אחרי ההטענה וכאשר אני מנסה להגיע למצב בטוח זה פשוט עושה ריסטרט אחרי שהוא מטעין את הקבצים. הנה העיקר של ה dump file: *** WARNING: Unable to verify timestamp for mssmbios.sys Unable to load image watchdog.sys, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for watchdog.sys Probably caused by : nv4_disp.dll ( nv4_disp!nvCSCreateVppSurfaces+f1 ) לפי מה שהבנתי זה קובץ של הכרטיס מסך אז מחקתי דרך מערכת הפעלה חלופית דרך הדיסק ומחקתי א…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Mini062009-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows Server 2008/Windows Vista Kernel Version 6001 (Service Pack 1) MP (4 procs) Free x64 Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 6001.18226.amd64fre.vistasp1_gdr.090302-1506 Machine Name: Kernel base = 0xfffff800`02413000 PsLoadedModuleList = 0xfffff800`025d8db0 Debug session time: Sat Jun 20 01:38:29.090 2009 (GMT+3) System Uptime: 0 days 0:37:20.877 Loading Kernel Symbols ............................................................... ...............…

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  14. אחרי ששיחקתי בassassin creed, prototype כמה שעות המחשב מתחיל להיתקע ואחרי כמה שניות מופיע מסך כחול ואז יש ריסטרט. הטמפ' בסדר לגמרי.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by allison,

פירקתי דיסק קשיח מהמחשב הישן שלי IDE וקניתי מתאם SATA USB 2.0 כדי להעביר קבצים ולא מצליח לעשות זאת אין זהוי במחשב החדש. קראתי שצריך להגדיר את ה IDE כ Master ב BiOS. צריך עזרה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. קניתי מדפסת של חברת EPSON לפני שעתיים דגם CX4300 התקנתי את הדיו והכל לפי ההוראות. חיברתי למחשב ולחשמל והתקנתי את הדרייברים. אני בא להדפיס דף אז המדפסת אומרת לי שיש לי יבעיה עם המחסנית דיו הוורודה והשחורה(כולם חדשות קניתי אותם לפני שעתיים) הוצאתי והכנסתי את המחסניות 300 פעם אותה בעיה הנורית של הדיו והנורית של הכפתור ON מהבהבות בלי להפסיק. הנה תמונה של מה שמראים לי במחשב : בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות!! תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by yaniv.s,

יש לי מחשב די ישן 3 וחצי 4 שנים בערך.. לפני שנה בערך קניתי הארד דיסק של 150 GB (לפני זה היה לי 120) הוספתי אותו לקודם שהיה לי והוא לא עשה בעיות השנה רציתי להגדילל את המקום של המחשב אז במקום ה150 קניתי אחד חדש של 500 עכשיו ההארד דיסק היה חדש יחסית ועכשיו מאז שהחלפתי ל500 המחשב מתכבה לי מדיי פעם (עם המסך הכחול ) והוא עובד גם קצת לאט.. עכשיו חשבתי אולי עוד הארד דיסק מעמיס אבל לא נראלי הגיוני כי לפני זה הכל היה בסדר גמור.. עלה לי רעיון שזה אולי בגלל הספק.. יכול להיות שהוא חלש מדיי ?! ובגלל שהארד דיסק חדש אז הוא צורך יותר חשמל ובגלל זה המחשב מתכבה ועובד לאט.. יש מצב כזה? אם לא יש למישו עוד רעיון ?! תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  18. Started by Buzz15,

לפני כמה ימים התחילה לי תופעה מדאיגה במחשב בזמן כל פעולה פשוטה,המחשב פשוט "קופא",אי אפשר להזיז את העכבר,אי אפשר ללחוץ ctrl alt del כלום,רק ריסט. אמרו לי שככל הנראה מקורה של הבעיה היא בהתחממות יתר של המחשב והמליצו לי להוריד את התוכנה speedfan ולבדוק אלה הממצאים,תגידו לי מה דעתכם,אם באמת מקורה של הבעיה היא במאווררים או באמצעי הקירור של המחשב. עריכה: ראוי לציין גם שלא מדובר בוירוס\רוגלה. אני מחזיק במחשב את התוכנות החדשות והמעודכנות וסורק איתן יום יום אם צריך פירוט של המחשב,תגידו

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  19. אהלן יש לי לוח אם gigabyte ep43 היום המחשב התחיל לקרוס בצורה פתאומית באמצע הפעילות בוינדוס, ומאז זה חוזר על עצמו. משום זה גם לפעמים קורס בBOOT של הBIOS. ניסיתי לעשות FLASH מF5 לF8 וזה לא עזר ניסיתי להחזיר הגדרות CMOS להגדרות יצרן יש לציין שלא התקנתי שום דבר חדש ואתמול המחשב עבד מצויין. בעייה דומה קרתה לי עם הלוח אם שעשיתי OC בעבר. עכשיו המחשב ללא OC ואותה בעיה. בדקתי טמפרטורות והכל נראה תקין. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  20. Started by WitheNoise,

שלום הסיפור הוא כזה, יום שבת שעבר המחשב עבד עד 23:00, כובה, הכל כרגיל. חזרתי ממילואים אתמול והמחשב לא עובד, אני אפרט: המסך נדלק ולא מראה כלום, הספק עובד (מאווררים עובדים), החשמל של לוח האם עובד (הנורות שעליו עובדות), כ.מסך מקבל חשמל (שוב, נורית החיווי), לא שומע את הדיסקים הקשיחים מסתובבים ולא שומע ציפצופים, לטענת שאר תושבי הבית אף אחד לא נגע במחשב בזמן שהייתי במילואים. ניסיתי לנתק ולחבר מחדש את הזכרונות ללא הצלחה (המחשב עדיין לא עובד). אני עובד עם קירור מים, ומתעסק עם מחשבים כבר 11 שנה, ככה שהעסק לא חדש לי, אבל דבר כזה עוד לא קרה לי, מי אמר שאין שום דבר חדש תחת השמש. אני פשוט חסר רעיונות, ועדיף כמה שפחות פירוקים, אין לי עצבים לנקז את כל המים מהמערכת. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by valera199309,

אתמול קניתי את הכרטיס,והבעיה שיש שם שתי כבלים של ספק אם אני לא טועה 6 פין חיברתי את שתיהם והמסך לא עולה ניסיתי כמה כבלים ושום דבר לא עוזר,יש לי ספק 500 של ezcool ואני לא יודע מה הבעיה. תעזרו בבקשה

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  22. Started by shimronfio,

הלוח אם שלי משמיע יותר מידי צפצופים כאשר המעבד עולה על 50% נצילות.. בדרך הכלל הציפצוף הוא ארוך ומייגע ולא מפסיק עד שאני סוגר תתוכנה או תמשחק שגורמים לנצילות רבה של המעבד.. איך אני יכול לפתור תבעיה? הבעיה לא הייתה קיימת אצלי באותם תוכנות לפני מספר חודשים.

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by chiff,

שלום . היום במהלך משחק (HOMM5) התרחשו כל מיני תקיעות במשחק (לדעתי הן קשורות למשחק עצמו כי הן קרו גם במחשב אחר) אולם הן היו תכופות ואחרי כל תקיעה היהצריך לכבות ולהדליק מחדש את המחשב . לאחר כמה פעמים כאלה הופיעו פסים כחולים מרצדים על המסך לעתים והמחשב היה נתקע. כמה שאלות: הספק שלי מספיק הוא enermax חדש ניסיתי להתקין ווינדוס שוב עד לרגע התקנת הדרייברים היה נראה שהוא בסדר ישר לאחר מכן חרו הבעיות... הנקודה שלדעתי הכי מעניינת היא שבמהלך ההפעלה מחדש עצמה לפני שעלה הווינדוס בכלל לפעמים יש פסים כחולים מרצדים . ניסיתי להריץ atitool ולבדוק ארטיפקטים לאחר כמנ הניות כל המסך היה מופיע כחול וצהוב והיה נתקע המחשב. למישהו רעיונות? האם כרטיס מסך תקול יכול לתקוע את המערכת לגמרי? ת…

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  24. Started by nirh216,

שלום לכולם, הרכב המחשב שלי הוא כזה: מעבד: Intet Quad 8200 2.33MHZ לוח: Gigabyte GA-EP45-UD3R זיכרון: Corssair 2x2GB 1066 5-5-5-15 1066MHZ כרטיס מסך: Gainward GTX260 896MB 448bit ספק כוח: Corssair 550W VX HD: WesternDigital 500GB sATA II 16MB Buffer מסך: Samsung T260HD TV 26" 2xHDMI, מחובר עם כבל DVI->HDMI, על הכרטיס מסך יש יציאת SPDIF פנימית שמחובר עם כבל 2 גידים ללוח-אם. נתונים מקדימים: 1. החלפתי לוח 3 פעמים תוך שבועיים בערך. 2. החלפתי הארדיסק. 3. החלפתי כרטיס מסך. 4. החלפתי זיכרונות. מה עשיתי: 1. בדיקת זכרונות עם MemTest 86+ 2.11 - עשיתי 10 בדיקות (PASS) - נמצא תקין ללא שגיאות! 2. בדיקת דיסק קשיח עם Hiren's Boot CD 9.2 SegateTools Desktop, עשיתי Full Test + Quick Te…

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  25. יש לי מחשב חדש כרטיס מסך gtx260 והמחשב נהיה איטי ולפעמים כשאני מדליק יוצא מסך שחור הלכתי למעבדה עשו לי בדיקה ולא מצוא אצלי כלום יש מצב שבגלל שיש לי מסך 17 אינץ לא דק הוא עושה את הבעיה אולי? אפילו פירמטי את המחשב ועדין יש אותו בעיה

• 4 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים