עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. חבר שלי מנסה להתקין כרטיס מסך אבל המחשב נותן לו הודעת שגיאה לקראת סוף התקנת הדרייבר. מה שאני יודע על התקלה זה שהיה כרטיס קודם במחשב, אבל יום אחד ווינדוס הפסיק לזהות אותו ולא היה ניתן להתקין את הדרייבר מחדש. (הכרטיס פעל, אבל ברזולוציה נמוכה - ללא דריבר). הם חשבו שהבעיה בכרטיס וקנו אחד חדש, אבל נתקלו באותה בעיה... מה יכולה להיות הסיבה לכך? (מערכת חלונות XP)

2. היי, אין לי מושג אם זה הפורום הנכון - אז תגידו לי אם לא. עד אתמול המחשב עבד כמו שצריך. אתמול הוחלף הקירור של המעבד (Athlon XP 1700+), ומאז המחשב לא עולה. מה זה אומר? הוא לא מצליח להגיע לשלב שבו בוחרים משתמש (windows XP) = לפני שהוא מגיע למסך הזה המסך הופך לשחור, ונשאר ככה. ב- safe mode המחשב כן עולה. בד"כ הייתי מאשים את מערכת ההפעלה, אבל בעצם שום דבר בתצורת המחשב לא השתנה, רק הקירור של המעבד, והמחשב לא ממש אמור להיות מודע לזה... לכן אני חושד שאולי דפקו איזה משהו כשהרכיבו את הקירור החדש. למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לבעיה שהמחשב עולה רק ב-safe mode ? יש מצב שזו בעיית חומרה? אולי נדפק משהו במערכת ההפעלה? (למרות שאני בספק) כמו כן, אשמח לאיזה-שהם הוראות כדי שאוכל…

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  3. שלום לכם לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב שלי באופן רגיל ופתאום ראיתי שבשלב מסוים כמה שניות אחרי שאני פותח אותו אפילו לפני שעלה הוינדוס הוא עושה ריסט חזרה וכך זה חוזר וחוזר ריסט ושוב ריסט. רציתי לשאול אם מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה לזה אני מתאר לעצמי שפרמוט לא יפתור את הבעיה הזאת אני אשמח לקצת עזרה. תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  4. לא מזמן קניתי מחשב חדש ואת במחשב הישן חברתי לו את הכרטיס מסך ודיסק קשיח למחשב של אישי של אבא שלי כי החומרה שם יותר חזקה . הבעיה שאני בא לעשות התקנת windows 10 לצורך הענין דרך usb ובזמן הטעינה שהוא מגיע להתקנה יש את המסך הזה בדקתי במחשב החדש אם זו בעיה של ההתקנה אבל עובד כמו שצריך, הוא צריך לפתוח לי תמונה כמו שזו למטה אבל פה הוא עוצר

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. איפסתי את הביוס ולא עזר כלום ניתקתי את כל מה שמחובר ללוח ועדיין הוא מתכבה אחרי שני שניות ללא שום צפצוף או הודעה על המסך. מה יכולה להיות הבעיה? המפרט בחתימה.

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם. מחשב PC שולחני, שמור ולא עשה בעיות מעולם, מורכב מחלקים חדשים (כמו כרטיס מסך) וחלקים מלפני כמה שנים (כמו הלוח אם וכל השאר בערך). כל החלקים איכותיים מחברות טובות וללא אף חלק גינרי. המחשב נדלק ואחרי בערך 10 שניות עושה לעצמו ריסטארט, נדלק מחדש, עושה ריסטרט וכו וכו.. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לנתק אותו לגמרה, להוציא את הסוללה על הלוח אם, לנקות אותו... אבל כלום לא עזר. יכול להיות שההרד דיסק של המערכת הפעלה קרס? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היי, יש לי בעייה מוזרה, אני מנסה לפרמט את המחשב כי הוא עושה קצת בעיות אבל הדיסק של ווינדוס 7 לא עושה BOOT כשאני מפעיל את המחשב מחדש. ההגדרות בBIOS מסודרות כראוי שהמכשיר הראשון שהמחשב יעשה ממנו BOOT הוא הCDROM, וגם בדקתי את הדיסק במחשב אחר הוא עושה שם BOOT, וגם ניסיתי איזה דיסק ישן של XP וגם הוא לא עושה לי BOOT במחשב.. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה? ואיך אני מסדר אותה? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. כשאני מנסה להוסיף זכרון שלישי נוסף בסלוט שליד ..לא מקבל ביפ וכן הנורה של המסך אדומה,מנסה בסלוט הפנוי שבצד השני..אותו סיפור.הזכרונות נבדקו אחד אחד ונמצאו תקינים..איפסתי את הביוס..המחשב מגיב רק לשניים מתוך הארבעה.אולי מישהו יוכל לעזור לי בבעיה..? תודה

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  9. Started by Ridn1k,

אהלן, מצרף כאן את המפרט מחשב: Gigabyte b550 AORUS pro v2 Ryzen 7 5800x sapphire radeon rx 6700 xt nitro+ G.Skill Ripjaws V Series 32GB 3600mh (2 x 16GB) Seasonic gx850 80plus gold Antec aio water cooling 240mm SAMSUNG EVO 850 500GB SAMSUNG EVO 860 1TB ADDLINK M.2 500GB WD BLACK M.2 1TB המחשב עבד מעולה במשך חודשיים על טמפרטורות שלא עוברות את ה75-80. ביצועים מעולים בבאנצ' מארקס שונים וסהכ מאוד מרוצה מהמחשב. לפני כמה ימים עבדתי כרגיל עם פוטושופ והכרטיס מסך קרס והמחשב נכבה. ניסיתי להדליק אותו מחדש והנורת BOOT LED נשארה דולקת והמסך נשאר קפוא על התמונה של AORUS. נכנסתי לביוס ובדקתי אם יש קריאה לSSD עם המערכ…

10. שלום לכולם, כבר כמה חודשים טובים שאני חווה בעיה מעצבנת והיא שהמחשב פשוט לא מצליח לשמור על התאריך והשעה. הדבר הראשון שקופץ לראש הוא שסוללת ה-CMOS התרוקנה או התקלקלה. העניין הוא שהמחשב חדש יחסית (כמעט שנתיים) ואני לא רואה סיבה שסוללת CMOS תתרוקן תוך פרק זמן קצר יחסית, מה גם שהגדרות הBIOS נשמרות, לכן לא כל כך סביר לי שהיא התרוקנה או התקלקלה. עד לפני חודש הייתי יכול פשוט לעדכן ידנית את השעה לשעה העדכנית ואז המחשב היה מצליח לשמור על הזמן, אך לאחרונה השעה הולכת אחורה בזמן שימוש במחשב. הבעיה היא שהמחשב עם OC ואני לא רוצה לעשות OC מחדש אם אצטרך להחליף סוללת CMOS. האם ישנה דרך להחליף את הסוללה ללא איפוס הBIOS? אשמח לשמוע …

11. Started by Elapsed,

נפתר.

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  12. Started by hushu,

שלום, יש לי כונן DVD של LG דגם GH22NS30 . אתמול שמתי לב שב"מחשב שלי" לא רואים את כונן הDVD . נכנסתי למנהל ההתקנים ולחצתי על uninstall ולאחר מכן הפעלתי מחדש את המחשב. עם עליית הווינדואס התבצעה התקנה אוטומטית של ההתקן והיה כתוב שההתקן לא הותקן טוב. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? *ערוך: הצלחתי לסדר את זה. למקרה שלמישהו יש את אותה הבעיה הפתרון הוא להיכנס לרג'יסטרי ל HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} ולמחוק את UpperFilters ו LowerFilters

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  13. שלום, אני לא יודע אם זה בעיה או לא אבל זה די מעצבן - בימים האחרונים , המחשב נכנס למצב של שומר מסך (מסך שחור) והכל טוב אבל כשאני לוחץ על המקלדת\עכבר זה נשאר על מסך שחור (הוא לא יוצא ממצב של power saving להיות פועל כרגיל ולהציג תמונה. הוא נשאר על מנורה כתומה [של כפתור הכיבוי\הדלקה שלו] ואם אני מנסה להדליק את המסך ע"י לחיצה על כפתור הכיבוי\הדלקה שלו הוא עושה נורה כחולה לכמה שניות ושוב נכנס לsaving power [נורה כתומה]) כפתור הריסטארט של המחשב לא פועל במצב הזה ורק כפתור הכיבוי של המחשב פועל .. המסך הוא U2312HM כרטיס מסך HD7950 (שלא עושה בעיות) לא נגעתי בשום הגדרות אז מה זה יכול להיות? עריכה: הנה סרטון שצילמתי : View My Video

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום, שהיתי כחצי שנה בחו"ל, בניתי שם מחשב ושלחתי אותו לארץ שחזרתי. אתמול הוצאתי אותו מהאריזה (כבר השתמשתי בוא בחו"ל), חיברתי הכל, ואחרי הדלקה זה נתקע במסך הראשוני (!!!) של הBIOS, לצורך העניין איפה שרשום הCPU כמה RAM יש וכו'... פתחתי את המארז והתחלתי לחבק ולנתק מחדש מחשש שמשהו השתחרר במשלוח, שהפעלתי את המחשב אחרי זה, כבר שום דבר לא הוצג על המסך, עכשיו זה לא מראה כלום. דיי ברור לי שזה או המעבד (לצורך העניין A64 3500+ SKT939) או הכרטיס מסך, אבל הכל מסתובב ודולק בכרטיס מסך. יש איזה רעיונות? אני עכשיו בצבא אז אין לי הרבה זמן להתעסק עם זה, יש איזה מעבדת מחשבים שיכולה לאתר לי את הבעיה? אני כבר דיי נואש במחשבה שהרסתי את המעבד שהזזתי את הHEATSINK שלו, אחרי שהוצאתי לראות אולי משהו …

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  15. Started by og0411,

שלום אני מפעיל את המחשב והוא לא מראה לי את הביוס ולא מצפצף לי בדקתי את כרטיס המסך על מחשב אחר והכל עובד טוב ביצעתי את הבדיקה גם כשיש את כל הרכיבים וגם כשאין ועדיין אני לא רואה את הביוס כאשר כל הרכיבים מורכבים המנורה של כונן הדיסקיןם דולקת קבוע (אין בפנים דיסק)הכוונה שלי היא שהמחשב בכלל לא עולה לא נותן לי מסך ולא צפצופים מה יכול להיות הבעיה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  16. שלום, כשאני עושה RESTART או שאני מדליק את המחשב, כשמתבצע ה-BOOT אין לי את המסך הזה שבו רואים את כל הנתונים הבסיסיים של המחשב, יש מן סאונד כזה של שגיאה כמו במחשבים הישנים , צליל קצר כזה של טיק (למרות שאין שום הודעה של שגיאה) ואז ישר זה מדלג למסך ההפעלה של הווינדווס. בעיקרון זה לא שמשהו לא עובד כשורה אבל מה אני צריך לעשות כדי לראות את המסך הזה של הנתונים בהתחלה? יש למישהו רעיון?

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  17. יש ברשותי מעבד amd phenom ii x4 925. אני רץ איתו כבר למעלה מחצי שנה אך היום לצורך בדיקת תקינות של המעבד הישן שלי הרכבתי מעבד amd athlon ii 3800, המעבד היה תקין והריץ את המחשב בצורה חלקה אך לאחר שהחזרתי את המעבד החדש שלי למערכת, המחשב סירב לעלות כמו שצריך. המחשב בזמן ההדלקה מראה סימני חיים (המאווררים עובדים) אך אין שום תצוגה במסך, המארז גם לא מצפצף ומצביע על תקלה..לאחר כמה נסיונות להדליק ולכבות ביצעתי איפוס לביוס אך גם זה לא עזר. לאחר כמה זמן לקחתי מעבד נוסף מהבית amd athlon ii 4200 וניסיתי לחבר למערכת אך גם כאן הייתה בעיה: אמנם המחשב כן עלה וראיתי תצוגה אך הוא נתקע על המסך שבו ניתן להיכנס לביוס באמצעות כפתור del. בזמן לחיצה על הdel המחשב רושם enter bios.. אך שום דבר לא קו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. שלום יש לי מערכת דיי חזקה אבל משום מה המשחקים לא רצים לי טוב. מעבד E8400 לוח אם GA-EP43-DS3L זיכרון 4 גיגה של קרוסייאייר כרטיס מסך GTX 480 EVGA וזה אחרי פירמוט של מחשב. ***לחבר שלי אם כרטיס מסך GTS 450 ומעבד i5 הכל עובד חלק. מישהו יכול בבקשה לעזור לי אם התקלה. כל המשחקים החדשים כגון : באטלפילד 3, ניד פור ספיד החדש, LA NOIR, ועוד משחקים חדשים עובדים לי אם לאגים ולא חלק ואני פשוט לא מבין איפה הבעיה שלי??? תודה

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  19. Started by POPCORN,

יש לי מחשב נייח מעבד intel e7500 core 2 due חיברתי 4 זכרונות של 2gb כל אחד שאני עושה מאפיינים על המחשב אני רואה שרשום זיכרון מותקן ram: 8gb (2.96 gb ניתנים לשימוש) משהו יודע למה זה?? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by zoyaniv,

שלום לפני כמה ימים הייתה לי בעייה עם הכרטיס מסך.המאוורר לא עבד והיו בעיות עם התצוגה.אתמול סידרתי את המאוורר ושהפעלתי מחדש את המחשב.אני שומע שהוא מופעל אבל אין לי שום תצוגה והאורות של ה-USB לא נידלקים.מה אני יכול לעשות? תודה מראש יש לי לוח ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 מעבד athlone xp 2200 ווינדוס XP

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  21. שלום, כשהמחשב עולה, הוא לא מתחבר למודם אלא צריך להפעיל את החייגן בצורה ידנית. איך אני מגדיר באופן אוטומטי כשהמחשב עולה שהוא מיד יתחבר לאינטרנט?

22. Started by Ori Meidan,

מקרה מוזר ממש.. יש לי מחשב DELL INSPIRON עם כרטיס רשת Qualcom qca9377. לאחרונה עברתי לאינטרנט עם סיב אופטי ובהתאם גם ראוטר חדש שמתחבר לסיב האופטי ומאפשר שידור גם ב2.4 וגם 5 הרץ. מאז המעבר המחשב מאפשר להתחבר רק לתדר של ה5g . כאשר אני מנסה להתחבר לרשת בתדר 2.4 הוא אינו מוצא אותה כלל, או שהוא מוצא אותה, מנסה להתחבר ואז חלון הWIFI נסגר בפתאומיות והוא כותב שלא ניתן להתחבר אליה. יש לציין שבכל מקום אחר המחשב מתחבר מצוין לכל רשת בלי בעיה. דרייברים מעודכנים, ביצעתי ריסטרט להגדרות ראוטר, שום דבר לא עבד. המחשב מתעקש להתחבר רק ל5g והמהירות גלישה בו איטית בצורה איומה (5 מגה בקושי, כאשר בטלפון שגולש על 2.4 המהירות היא קרוב ל100 מגה והמחשב השולחני שמחובר ישירות לראוטר גולש במהירות 350 …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by יעקב סויסה,

המחשב לא מתחבר לטלוויזיה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. היום הדלקתי את המחשב והמסך לא הראה כלום, ניסיתי לנתק ולחבר את המחשב ואת המסך וניסיתי כמה כבלים בין המחשב למסך ועשיתי הכל בסדר הנכון אבל זה לא עזר, עד עכשיו לא היו בעיות, מה נראה לכם שהבעיה פה?

• 25 תגובות
    • 15.5k צפיות
  25. אז ככה: שמתי עוד HDD למחשב כ SLAVE הדלקתי אותו, הכל בסדר הוא נכנס לשם משתמש שלי(עידן),כיביתי אותו הוצאתי את הHDD הדלקתי וכשהוא עולה לWIN הוא רושם לי שהקבצים נפגמו וניכנס לאדמיניסטראטור למה זה קרה? יש לי XP PRO

• 0 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.