תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אהלן, הגיע לידי מחשב ישן שעבד טוב עד לאחרונה, עד שלפתע החליט להפסיק להידלק. אני לוחץ על הכפתור וכלום לא קורה. 1. בדקתי את הספק והוא תקין. סגרתי מעגל חשמלי עם מהדק והוא מתפקד. 2. בדקתי את הכבל שמחבר בין המתג ללוח האם והוא מחובר טוב גם ללוח וגם לפאנל ההדלקה. 3. הוצאתי את כל הרכיבים מהמחשב והוא עדיין לא נדלק. יש למישהו רעיון? אני כבר אובד עצות.. ???
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
המחשב סלרון שלי עובר את כל הבדיקות בהתחלה וכשהוא בא לעלות את המערכת- הוא מראה לשניה את הסמל של ווינדוס (כשיש את המסך של הטעינה) ואז עושה את מסך כחול לאפילו לא שניה ואז עושה ריסטרט וככה ממשיך. חשבתי לנסות להאריך את הזמן של המסך הכחול כמו שעושים דרך ווינדוס אבל מהמצב הזה אני לא יודע איך. איזה רכיב פגום או לא עובד ממש טאוב לדעתכם?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כל פעם שאני מרסטרט את המחשב עולה לי הודעה על בעיה כלשהי בארד-דיסק הרצתי CHACK-DISK של ה-WINDOWS ותוכנה כמו Ariolic Disk Scanner אך הוא לא מצא כלום. מה זה יכול להיות (מצ"ב תמונה) האם יכולה להיות בעיה בביוס או SMART?
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
הלוח הוא Gigabyte GA-73PVM-S2H דיסקים קשיחים 2 * W.D. 500G SATAII 16MB הבעיה היא ברגע שרציתי להגדיר Raid 1 או Raid בכלל, כידוע שצריך לכנס לביוס ולעדכן את ההגדרות של ה SATA-II RAID Config החלפתי את ה Onchip SATA mode למצב RAID וכלל ה SATA-II Pri\Sec Master\Slave במצב enabled וגם הגדרות של NV Serial-ATA Controller למצב All Enabled ההגדרות נשמרות אבל מה שמפתיע הוא אי הצגת הודעת בניית מערך הריד בעליה של המחשב שהוא בלוח זה לחיצה על F10 כפי שרשום בספר הלוח , ( Press F10 to enter RAID setup utility.. ) את ההודעה הזאת אני לא רואה מישהו יכול להסביר לי איפה הבעיה כאן ???
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אני משחק ב GTA ולאחר כמה דקות פתאום יוצא צליל של אמבולנס מהמחשב. ב- Task Manager רשום שה- CPU Usage ממש גבוה, קרוב ל- 100% איך אני יכול להוריד את ה- CPU Usage ???
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
בעיות במערכת עריכה הראשית שלי... היו בעיות אחרות, נפתרו עכשיו שוב: המחשב לפעמים "מקרטע" בזמן עריכת הוידאו. אפילו בזמן שסתם מזיזים את העכבר- הוא מקרטע. תקלה חדשה שצצה- פשוט עושה ריסטרט, ואז עולה מסך הדוס ,ריק, רק פס למעלה מהבהב ושום כלום... ככה תקוע... הוחלף זיכרונות, הוצאתי את כל הארדיסקים (יש 9), הוצאתי את כל הכרטיסים והחזרתי, ביטלתי אוברקלוק עדין שהיה - עדיין זה ככה. בפוקס זה עולה, נתקע שוב ושוב חוזר... מה הבעיה? נתקלתם? (לוח אסוס P5WD2, כרטיס מסך X850 GTO ).
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המצד הרגיל אצלי זה כך : כל פעם שאני נכנס ל Team fortress 2 אז עם אני מדבר במסנג'ר או בטים ספייק הקווים יורדים בתוכנת הדיבור ובמשחק. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של gigabyte [כרטיס משולב] :s05:
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מחשב חדש עם מעבד E8400 לוח גיגה בייט זיכרון 4G ופעם בשבועיים אני מקבל את ההודעה הבאה : מישהו יודע מה זה אומר ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שאני שם שירים (גם ביוטיוב וגם אחרים) כל כמה זמן יש מין "קפיצה" כזאת.. וזה לא בקצב קבועע.. פעם זה יכול להיות כל 4 שניות ופעם כל 10 שניות.. ניסיתי להתקין מחדש ת'דרייבר של הכרטיס קול על הלוח אם וזה עזר קצת אני חושב אבל עדיין יש תקיעות. לפני שניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר, הבעיה הייתה נפתרת אחרי כמה זמן של שמיעת מוזיקה, אבל בינתיים (משהתקנתי ת'דרייבר לפני איזה חצישעה- שעה) היא לא נפתרת
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
חבר שלי פנה אליי לעזרה.הוא קיבל מחשב Toshiba Tecra A4 והוא לא מפסיק לעשות לו בעית. הבעיה היא שהמחשב נכבה לאחר שהוא נכנס לווינדוס,לפעמים לאחר שניות,ולפעמים לאחר כמה דקות. שמתי לב שבדוס הוא לא נכבה בכלל,אלא רק כשהווינדוס עולה. כמובן שפירמטתי את המחשב פירמוט מלא,והתקנתי ווינדוס XP שוב,אבל הבעיה חוזרת על עצמה. שדרגתי את הביוס של הנייד לביוס האחרון , ועדיין לא עוזר. בדקתי עם memtest את הזכרונות-והכל תקין איתם. כל מה שנשאר לבדוק זה כרטיס מסך,הרד דיסק ולוח אם... מישהו יכול לעלות השערות אחרות,או אולי למקד את הבעיה ?
-
- 13 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
היי אתמול המחשב קפא לי ועשיתי ריסטרט. מרגע שהוא חזר הוא עושה בעיות - איטיות כללית ובעיה בסאונד. כל קטע אודיו, בין אם זה שיר או פס קול של וידאו מקרטע, אפילו צלילי המערכת של ווינדוס, מאט ונתקע בקטעים מסויימים וממשיך בסדר בקטעים אחרים. ניסיתי להסיר ולעדכן דרייברים, עשיתי שחזור מערכת ליום לפני שהתחילה הבעיה - ממשיך אותו דבר. יש רעיונות? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב, הכל פועל אבל על המסך רשום no signal input ואז המסך הופך לנורה אדומה.... האם המסך מקולקל?..
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
זה דיי דחוף - חבר שלי טס איתו מחר לחו"ל . זה HD נייד של VERBATIM 500GB , יש לי windows XP pro , הוא אומר שהוא מזהה אותו והוא מוכן לשימוש , אך לא רואים אותו כשפותחים את המחשב שלי , לא מופיע שום דיסק נוסף, זה אמור להיות PLUG AND PLAY , וזה פועל על ה MAC של חבר שלי . תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
המסך הכחול שמתאר את התקלה בקובץ המצורף. תודה מראש ולילה טוב, dr70 [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מישהו יודע למה יש לי את ההודעה הזאת 4 פעמים ביום ולאחריה כל החלונות נסגרים [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הבעיה מתחילה פה אחשלי היתעסק עם המחשב והוא שיחרר חוטים שהם בצבעים מסויימים אדום ירוק צהוב עכשיו זה שני יציאות אחד של USB ואחד AUDIO יש לי לוח דגם P5VDC-MX הכרטיס קול שלי זה Realtek AC'97 AUDIO והוא מובנה אחי יש לי בספר הסבר איך לסדר אותם אבל מה שכתוב לי בספר לא כתוב על החוטים האלה מבין זה למשל כתוב בספר LINE_OUT AGND R IN ועל החטים של המחשב כתוב L IN L OUT MIC BAIS אז כך זה הסדר לפי הספר : mic2 - agnd micpwr - +5va line out r - bline out r - nc line out l - bline out l וזה מה שכתוב על החטים בתוך המחשב : L-IN R-OUT R-IN L-OUT MIC-BAIS MIC-IN GND GND מקווה שמישהו הבין בבקשה תעזרו לי :[
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
ברשותי מחשב מסוג M520 של חברת MSI (אני יודע שזה חר*) . אני לוחץ על כפתור ההדלקה ויש גם אור שהוא מודלק אך המאוורר למטה לא פועל ולא זז, והמסך נשאר שחור, פשוט אין שום רעש. זה מאוד מוזר כי זה קרה ממש יום אחרי שהוא עבד פיקס. מה יכול להיות שנשרף? מעבד? HD ? RAM ? בבקשה תעזרו לי . תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה כשהוא מדליק את המחשב הוא הוא עובר פוסט ורושם boot0: error ולא עולה מה לעשות בבקשה?
-
- 10 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי בחו"ל זכרונות Corsair Dominator PC8500 2048MBX2, הם עבדו ללא תקלות במשך מס' שבועות, בימים האחרונים חוויתי מס' BSOD, כנראה בעקבות תקלה בזכרונות. מצורפים קבצי ה Dump. מה עלי לעשות? תודה,[br]פורסם בתאריך: 27.06.2009 בשעה 21:17:02 שלום,מוסיף שבימים האחרונים אני מקבל שגיאה מהסוג הבא, וכן אינני יכול לבצע עידכון לאנטי וירוד (NOD32 גרסה 4 חוקי למהדרין). יש לציין שבסריקות ווירוסים אינני מוצא וירוסים וכן גם בסריקות של Adaware. נדב. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלומות המסך שלי הפך הרבה פעמיים לסגול.רק לעיתים הןא נייההיה רגיל. ניסיתי להחליף את החיבור שבין המסך לכרטיס-לא עזר מה יכולה להיות הבעיה תודה.
-
- 9 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
האם לוח אם תקול יכול לגרום לירידת FPS במשחקים ולעוד דברים ? פירוט: FPS נמוך קרה לי ב 2 משחקים - ARMA 2 ובפרוטוטיפ. בשני המשחקים לא משנה על איזה איכות שמתי את המשחק ה FPS היה בסביבות ה 10, ככה שזה גם לא משנה מה הפרט שלי כי זה לא יתכן שה FPS לא משתנה בין ההגדרות הנמוכות ביותר לגבוהות ביותר, (והמפרט זה Q6600, 8800GTS 512MB, 2GB, P35 SD3L) עוד משהו - לפעמים ה IE נתקע (עשיתי סריקה עם Malwarebytes' Anti-Malware והמחשב נקי) ולמה לוח אם תקול ? כי לפני כמה זמן פתחתי אשקול שבוא אמרתי שהמחשב לא עולה בכלל, לשום שלב. ורק אם אני עושה ריסטרט איכשהו הוא פיתאום עולה. אז אמרו שכנראה הלוח אם תקול. חוץ מזה אם הוא תקול איך בכל זאת המחשב ממשיך לעבוד ?..
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
המחשב שלי מרעיש כבר בערך מהחודש הראשון שלו (הוא כבר בן 4 בערך) לי אישית זה לא מפריע , אבל קניתי מחשב חדש ואני מעביר אותו להורים שלי רציתי לדעת איזו דרך יש לי לברר בדיוק מה מרעיש ניסיתי פשוט להאזין אבל הספק שלי , המאוורר של המארז + המאוורר של המעבד נמצאים באותה נקודה אז קשה לי להבדיל בדיוק מי גורם לרעש העיקרי , בנוסף נראה לי שהכונן של הצורב גם עושה הרבה רעש (אבל לא קרוב לכמות הרעש באזור של הספק והמאווררים) בנוסף רציתי לדעת אם יש דרך להוציא פירוט על בדיוק מה יש לי על המחשב (לוח אם , מעבד וכו') כדי שאם אני מחליף פה משהו אולי אני אשדרג גם וכמובן שאני אדע כמה הספק אני צריך אם אני מחליף את הספק כוח וכו' תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי קיט של שני כרטיסי זיכרון של חברת g.skill DDR2 5-5-5-15 800mhz 1GB כל אחד מהם ביחד 2GB נקנו עם המחשב ב2006 אבל בחודשיים האחרונים עושים לי בעיות הפעלתי memtest86+ וזה הציג לי באמת איך שהתחיל את הסריקה מלא שורות אדומות של שגיאות אז הפעלתי עם סטיק אחד ולא היו בעיות הפעלתי עם סטיק שני ולא היו בעיות ואז הפעלתי עם שתי הסטיקים בדואל צ'אנל ופתאום ששניהם ביחד בבדיקה אין בעיות ואז אחרי כמה זמן במשהו שמפעיל המון מאמץ עוד פעם בום! עכשיו זה לא משנה אם המחשב באוברקלוק או לא כי גם שהוא לא באוברקלוק בהגדרות ברירת מחדל זה קורה אז מה עושים? קונים קיט חדש? או זה שבכלל הלוח אם שעושה את הבעיות?
-
- 14 תגובות
- 983 צפיות
-
-
כל פעם שאני מעביר איזה קובץ מדיסק קשיח אחד לשני או מדיסק קשיח לדיסק און קיי כשאני משאיר את החלון העברה ברקע ועובר למשהו אחר ההעברה נתקעת, אני צריך להישאר עם החלון של ההעברה עד שזה מסיים ורק ככה זה לא נתקע. מה הבעיה? ויסטה 64 SAMSUNG F! 1T MAXTOR 1 T