עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. רציתי לבדוק אם יש בעיה בספק כח של אחד מהמחשבים בבית. ברגע של טיפשות חיברתי ספק כח ממחשב תקין ללוח אם של המחשב השני ולא ניתקתי את הספק מהכוננים (hdd, צורב) של המחשב הראשון, והדלקתי.. לאחר מכן כשהחזרתי הכל והדלקתי את המחשב התקין הוא קפא במסך פתיחה של הווינדוס. ניסיתי להתקין ווינדוס 7 - ההתקנה לא עלתה (הגעתי עד לטעינה). ניסיתי xp, קפץ מסך כחול. מה הלך במחשב? ההארד דיסקים? יכול להיות שהלכו הזכרונות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הי חבר'ה, אל תשאלו המחשב קרס לפני כשבועיים הווינדוס קרס לאחר מכן התקנתי ווינדוס חדש, המחשב עבד ולאחר דקה נכבה לבד ללא התראה מוקדמת. המצב עכשיו כאשר אני מדליק את המחשב אז אין תגובה!! נסיתי לנתק מהחשמל ולהחזיר בחזרה, ניקתי אבק, חזקתי כרטיס זיכרון. אל ללא הועיל.. אודה לכם אם תתנו לי רעיונות נוספים.. מה לדעתכם הבעייה? תודה מראש ישי

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  3. Started by sza,

חבר שלי הביא לי את המחשב הנייד שלו שאחותו הקטנה ראתה בו סרט ושפכה עליו כחצי כוס מים. המחשב, מדגם לנובו n3000 לא עלה. הפכתי את המחשב ונתתי לו ככה כשהוא עם המסך והמקלדת כלפ מטה להיות כחצי שעה, אח"כ בעזרת פן ייבשתי כל מקום שהצלחתי להגיע מתחת לכפתורי המקלדת (גם פרקתי חלק מהם) כמובן עשיתי את זה לרוב עם פן קר, וקצת קצת עם פן חם... פרקתי את המחשב ממתחת וניסיתי להגיע מתחת לדיסק הקשיח והזכרונות כמה שיותר פנימה ולתת גם שם פן אציין שהדיסק קשיח, זכרונות ומעבד היו יבשים משני צידיהם... חיברתי הכל והפעלתי את המחשב והוא נדלק ועלה, הבעיה היא שכשאני נכנס לוורד זה עושה כאילו כל הזמן איזה מקש נלחץ... וכשאני לוחץ על האות "נ" זה כותב "נא" וכשאי כותב "מ" זה כותב "טמ" וגם להפך, כשאני כותב "א" זה…

• 39 תגובות
    • 7.2k צפיות
  4. שלום לכולם. לאחרונה הרמקולים שלי החלו לעשות רעשים מוזרים. נשמע כמו רעשים אלקטרונים מוזרים. המוזר הוא שהרעשים מתחילים רק בלילה. אין לי מושג מה עושים עם זה. יש למישהו מושג אולי על מה מדובר? חשוב לצייין כי המחשב עובד מצויין בלי קשר לזה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  5. Started by gil13,

אני נכנס ל-DMC4 ואחרי דקה בערך זה עושה לי מסך שחור ונתקע והאפשרות היחידה שאני יכול לעשות זה ריסט. מישהו יודע מדוע זה קורה? זה קרה לי כבר 4 פעמים... עדיין לא ניסיתי משחקים אחרים כי לא הספקתי להוריד (מחשב חדש ). לאחר שאני אבדוק אם גם בהם זה קורה אני ארשום פה. תודה. עריכה: ניסיתי במשחקים אחרים ושם זה פועל פיקס.

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  6. Started by KF,

אני מחבר את הלפטופ לטלויזיה בעזרת כבל HDMI ה-HDMI עובד לי רק כשאני נכנס לביוס . (רואה אותו דרך הטלויזיה) אבל ברגע שיש את הלוגו של הווינדוס אז הטלווזיה נכבית ואני מקבל תמונה רק דרך הלטפופ. (כאילו הHDMI מפסיק לשדר אות). פירמוט לא עוזר , איפוס הגדרות דיפולט של הביוס לא עוזר , דרייברים חדשים לא עזרו, שילוב CTRL + P לא עוזר . אני כבר ממש נואש , מה לעזאזל הבעיה ? חשוב לציין שהמחשב תקין לחלוטין וזו לא הפעם הראשונה שאני מחבר אותו לטלויזיה. WIN 7 64B כרטיס מסך INTEL 4000 מובנה

7. Started by eladh16,

שלום יש לי בעיה. כל פעם שאני פותח את המחשב, עולה לי מסך בהתחלה כזה: http://img339.imageshack.us/img339/6180/dsc00750n.jpg ואחרי רק איזה דקה שזה נטען הוא ממשיך ונכנס לווינדוס. מזה בכלל ואיך אני מבטל את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  8. היום אני משחק BF2 כל פעם שאני מת ולפעמים גם בלי קשר המשחק ניתקע לכמה שניות המסך הוך לשחור לאיזה שניה ואז חוזר וליד השעון יש משולש אזהרה וכתוב שהDISPLAY DRIVER או משו כזה נפל או הפסיק לעבוד והמערכת שיחזרה אותו בהצלחה . אני בטוח שDISPLAY DRIVER זה הדריבר של הכרטיס מסך :\ (לא התקנתי שום דריברים חדשים בזמן האחרון ולא התקנתי תוכנות ולא כלום ואני משתמש בויסטה) נ.ב היום זה פעם ראשונ שזה קורא לי והטמפ' בסדר...

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  9. עשדיתי רייד 0 עם 3 HDD של 250GB 16MB SATA2 והוא בקושי עושה 120MB/S האם זה בסדר או שפשוט הביצועים גרועים ביגלל שזה רק מערך זוגי ואני צריך 4HDD/2HDD כדי לקבל מקסימום ביצועים?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  10. המחשב עבד עד לפני יום , נחלטתי לעשות סדר ולסדר את כל החוטים מאחורי התושבת של לוח האם כלומר בצד הסגור של המארז, סידרתי את כל הכאבלים וחיברתי הכל כולל כרטיסים כולל דיסקים קשיחים כולל זיכרונות, כולל מאוררים, כולל חשמל ללוח אם חיבור גדול וקטן, לאחר שחיברתי את המסך לכרטיס מסך וחשמל המחשב ניראה כאילו הוא נדלק כל הנורות נדלקות, מאווררים עובדים, הנורות בסידירום נדלקות ניראה כי גם הדיסקים הקשיחים עובדים, מסך לא מציג תמונה, עם מחשב אחר הוא עובד ומציג תמונה, כאבל תין נבדק עם מחשב אחר(כאבל מסך למחשב), המחשב לא מצפצף , הוא פשוט נדלק והמסך לא מציג כלם אין גם את הציפצוף היחיד של הביוס כשהמחשב עולה בהתחלה, מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 6.8k צפיות
  11. שלום רב. התקנתי את לוח האם על המגש, את הזכרון, הכרטיס הגרפי, וכן הלאה. בסיום כל זה - וכאשר כל זה נעשה על מגש לוח-אם נשלף (בעוד שהמארז עצמו נמצא במקום אחר), הופתעתי לגלות (ברוב בורותי) שאין לי שום דרך להדליק את המחשב - למיטב ידיעתי. ז"א - אני מבין שכפתור ההדלקה נמצא על המארז. והוא איננו. אז כיצד מדליקים את המחשב? :

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. יש לי בעיה בשידור אינטרנטי ששומעים את האודיו לפני שרואים את הוידאו ..או הפוך בעצם ..לא שמתי לב כלכך חח יש דרך לסדר את זה ? הבעיה אצלי בכלל ?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  13. Started by saarxee,

שלום, אני לא מצליח להפעיל את המערבל.. צפיתי במדריכים ביוטיוב ועשיתי בדיוק את אותו הדבר, הבעיה שאין לי את האופציה הזו, אולי כרטיס הקול שלי לא תומך בה? מה אפשר לעשות? תמונה: Uploaded with ImageShack.us

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. ערב טוב.. קיבלתי לאחרונה הרדיסק של היטאצ'י בנפח 160 גיגה,וכאשר אני היום בא להתקין ווינדוס אני מקבל את השגיאה הבאה: הנה תמונת הג'מפרים של ההרדיסק (אם זה עוזר למישהו) האם תוכלו בבקשה לעזור לי למצוא את הפתרון כיצד להתקין ווינדוס ללא בעיות? (ההרדיסק בחיבור ATA 133) אודה למאוד למענה מהיר. אסף.

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  15. Started by joseph_elkayam,

שלום לכולם, לאחרונה התחיל ההרדיסק שלי לעשות קולות של חשיבה חזקה כזאת (סתם באמצע שיטוט באינטרנט) ולאחר כמה שניות יש מן ירידת מתח כזאת (בהרדיסק) שגורמת למחשב לחשוב כמה שניות ואז להתקע.. מישהו יודע במה מדובר? תודה..

16. Started by 1_AviV,

אני מעוניין לקנות את זה. http://ksp.co.il/?uin=14427 עכשיו המוכר שאל אותי אם יש לי PCI Express[כמובן לא ידעתי] ואמר שאם המחשב שלי לא תומך אין להם אחריות[טוב בצדק]. קיצור מה שרציתי לשאול: אני צריך עוד משהו חוץ מהחיבור הזה בלוח אם? זה שבתמונה זזה כן? אם הוא תומך יש לי עוד שאלה....

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Silver Dragon,

שלום, אני מנסה להדליק את המחשב, הוא עולה עד למסך הטעינה הראשון שבו יש את הלוגו של ווינדוס בגדול, לאחר כמה שניות, יש קפיצה של מסך כחול לכמה מאיות השניה, ומכאן המחשב עושה לעצמו ריסט וחוזר לאותו המצב בלופים תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  18. שלום לכולם ברשותי מחשב AMD 6400X2 AM2 3.2 GHZ ASUS M2A-MVP 2 GIGA MEM היום רכשתי עוד סטיק של 2 גיגה בדיוק אותו אחד כמו המקורי שברשותי של קינגסטון ddr2 800. לאחר התקנה הביוס מזהה מציון 4 גיגה אך שהווינדוס עולה הוא ישר מתחיל במסך כחול . לאחר מס ניסיונות והחלפות מיקום של הסטיקים שום דבר לא עזר אלא רק הרצה של הסטיק החדש לבד (שדרך אגב עובד מצוין) לאחר בחינת הסטיקים מקרוב הבחנתי שהתזמון שלהם קצת שונה: הסטיק הראשון הוא 1670391 הסטיק השני הוא 1660967 עכשיו אינני יודע איך לכוון בביוס את אותו התזמון לשני הסטיקים מבקש עזרה דחחווף תודה מראש לכל העוזרים עידן

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  19. Started by rtuci,

צריך הוראות איך לפרמט תמחשב

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום חברים, תקלה מוזרה: לפני כמה ימים הורדתי איזשהו קובץ pdf של איזה ספר מאתר של מאגר של ספרים הניתנים להורדה(הכתובת:www.readallbooks.net( זמן קצר לאחר שפתחתי את הקובץ נתקלתי בבעיה שלא הופיעה לי לפני(למיטב זיכרוני): העכבר עושה סימן של חושב(העיגול הכחול מעל הסמן של העכבר שמסתובב מתי שהמחשב מתאמץ יותר מדאי) כל איזה 5 או 6 שניות באופן קבוע, גם שאני לא מפעיל כמעט תוכניות(רק אולי דפדפן אינטרנט) מזכיר לי שנתקלתי פעם בתופעה זו בהקשר לוירוס במחשב. השאלה אם זה בהכרח וירוס שנדבק מהקובץ שהורדתי, כי הבעיה קרתה כאמור זמן קצר אחרי ההורדה משהו עוד יותר מוזר זה שיש לי עוד מחשב שמחובר לאותה רשת וגם לו התחיל לקרות אותה תופעה בדיוק באותו זמן. מה שיכול לחזק את הרעיון שהרשת של …

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by Or_s,

יש לי בעיה בצורב שהוא הפסיק לזהות דיסקים של 900 מגה הוא מזהה אותם כ- 702 מגה ניסיתי להתקין גירסה ישנה יותר של נרו וזה לא עזר מה אני אמור לעשות?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Moooshe,

במסגרת בקרת הנזקים שאחותי עשתה למחשב בזמן שלא הייתי בבית (וכמובן שאני צריך לסדר את הכל בזמן שאני כן בבית), יש לי בעיה מוזרה עם המקלדת. מדי פעם (לפעמים אחרי שעה של שימוש ולפעמים אחרי שלושה ימים), המקלדת פשוט מפסיקה להגיב. מה זאת אומרת? ברגע שלוחצים על מקש כלשהו נשמע צליל מעצבן מה-PC Speaker (אותו אחד ששומעים כשיושבים על המקלדת בטעות, לדוגמה). לפעמים ניתוק וחיבור מחדש עוזרים, לפעמים עשר ניתוקים וחיבורים מחדש עוזרים ולפעמים רק הפעלה מחדש של המחשב עוזרת. המקלדת מחוברת ב-PS/2 למחשב. מה ניסיתי עד עכשיו: להחליף מקלדת להתקין מחדש windows (עשיתי את זה בלי קשר) לאפס הגדרות ביוס אני חושש שזו בעיה בלוח האם... מישהו חושב אחרת? יש עוד משהו שכדאי לי לבדוק לפני שאני קונה מקלדת USB (או מח…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by db9,

שבוע טוב לכל חברי הפורום, אני סובל מהבעיה הזאת מספר רב של חודשים אך כתוצאה מחוסר זמן לא התעמקתי בנושא. קצת בעייתי בשבילי להסביר את המצב. כאשר אני מפעיל את המחשב ממצב 0 המחשב מתחיל לבצע תהליכי הדלקה (HD מתחיל לעבוד, לוח אם מצפצף) אך שום DATA לא מועבר למסך. המחשב עצמו לא ממשיך בפעולת ההדלקה ולאחר כ- 20 שניות לערך כובה. לחיצה על כפתור ה RESTART מכבה אותו ישר ולאחר כ-5 שניות הוא נדלק שוב לאותו מצב. הדרך היחידה להתגבר ולהפעיל את המחשב היא לנתק את כבל החשמל מהמחשב להמתין מספר שניות ולהדליק. בשיטה הזאת המחשב עולה ומציג את ההודעה הבאה overclocking failed please enter setup to re-configure your system. אופציה אחת באמת להיכנס לתפריט הBIOS ואופציה שניה לשחזר להגדרות ה- "דיפולט". במי…

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  24. Started by rjjb7,

למישהו יש מושג איך ייתכן שהמחשב מראה שהכל בסדר עם הכונן הקורא כרטיסים Generic USB SD,CF,MS,SM Reader USB Device הכל מוגדר וכנראה שהדרייבר גם מוגדר, הנורה דולקת מה שמראה שגם החשמל שלו מחובר וכשמכניסים כרטיס כלשהו גם נדלקת נורה המורה על כך שהוא זוהה (בצבע כתום) רק שבמום לפתוח את מה שיש בכרטיס - או שהמחשב נתקע או שאין תגובה. ?!?!?!!?!?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  25. Started by Guy950,

האמת שאני לא בטוח שמדובר בHTML5, אך זהו הקורבן שנוח לי להאשים כרגע מחוסר ידע. המחשב שלי עובד חלק, אין לו בעיות לאגים ועבודה שוטפת תמיד עוברת חלק למעט למקרה אחד - צפייה בלייב סטרימינג. בכל פעם כשאני צופה בTwitch או במאקו טיוי (אצלהם זה קורה גם לא בלייב) או כרגע בשידור חי של המונדיאל מאתר "כאן", אני סובל מלאגים כבדים ברמה שהמחשב כולו קופא למעט הסטרימינג. בעוד שהסטרימינג רץ חלק ומתפקד, שאר המחשב לא מתפקד כלל. חיפשתי באינטרנט וניסיתי כל מני "פתרונות" שלא הועילו בשום דבר, ולכן אשמח לרעיונות איך אפשר לצמצם את הלאגים בלייב סטרימינג.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.