עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, יש לי רשת ביתית המבוססת על ראוטר Netgear בתקן N של בזק, וזוג מתאמי PLC (אינטרנט על תשתית חשמל) מחברת Netplug שקיבלתי מ-YES כדי להתחבר לממיר. אני מעוניין להגדיל את טווח הקליטה האלחוטי באיזור מסויים בבית. להבנתי, יש לי כרגע 2 אפשרויות: לרכוש רפיטר (ממסר) המגביר את הסיגנל האלחוטי - בזק משווקים דגם אחד של Netgear (ל-Netgear יש דגם נוסף WN3000RP חדש וקומפקטי יותר שאינו משווק עדיין בארץ). האפשרות השנייה (שנראית לי אטרקטיבית יותר) היא לרכוש מתאם PLC נוסף שיש לו יציאה אלחוטית (כלומר מקבל את האינטרנט דרך תשתית החשמל ומשדר אותו לסביבה אלחוטית). הבעייה היא שהמוצר היחיד מסוג כזה שמצאתי בארץ משווק ע"י בזק (Home Plug אלחוטי) ומחירו גבוה יחסית (360 ש"ח). האם מישהו מכיר מוצרים דו…

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  2. Started by asili,

ההגדרות שאני מכוון לא נשמרות במסך כלומר אני מכוון את הגדרות הכל טוב ויפה אחרי כמה שעות נגיד אני שוב יושב ליד המחשב ואני רואה שהתמונה השתנתה כלומר החלו עיוותים והתמונה לא ישרה יש דרך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  3. Started by E-tay,

יש לי את המשחק c&c generals ואני רוצה לשחק מולטיפלייר עם חבר אז נכנסנו למשחק ורשום שצריך להוריד patch הורדתי אותו אבל אני לא מצליח להתקין אותו...ההתקנה נפסקת באמצע למישהו קרתה הבעיה ויודע איך לפתור אותה?

4. Started by WillieT,

אני ודוד שלי קנינו שני מחשבים זהים. AMD 64 3000+ וניס לוח של אביט AN8-ULTRA כרטיס מסך ג'יפורס 6600GT של ג'יגהבייט 512 זיכרון ו80 ג'יגה HD (סתם שיהיו לכם כל הפרטים, אולי זה יעזור במשהו) התקנתי את הוינדוס(עם SP2) ואת כל הדברים במחשב שלי והכל עובד מצויין וסבבה. כשאני מתקין את הוינדוס במחשב שלו, אז המחשב עולה וכשאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך (אלה שבאו עם הכרטיס וגם האחרונים מהאתר של NVIDIA) המסך פשוט עובר ל POWER SAVING MODE אחרי הריסט. יש מסך פוסט, רואים את הבאר של התקדמות טעינה של וינדוס אבל כשהמערכת עולה, לא רואים כלום... פירמטתי כבר פעמיים והתקנתי את הוינדוס מחדש ואז ישר את הדרייברים ולא עבד. המסך אגב הוא LG 1750HQ (LCD) אם זה קשור למשהו.... אודה לעזרה כי אני משתג…

• 11 תגובות
    • 981 צפיות
  5. שלום רב יש לי מחשב עם מעבד quatro 6600 לוח אסוס p5k , שני גיגה פנימי,כרטיס מסך gecube 1650 512 ומסך רחב סמסונג 206bw עשרים אינץ יש לי בעיה בעת הפעלת משחקים או סרטים בעת תזוזה מהירה על המסך, נוצרים מן פסי רוחב על המסך המפצלים אותו לחלקי רוחב לא שווים..... התקנתי את הדריוורים הכי חדשים גם של הכרטיס מסך וגם של המסך אך זה לא עוזר ידוע לי שהכרטיס מסך ממש לא חזק יחסית למחשב אך עדיין יש הרבה יותר גרועים וזה קורה גם ברזולציות נמוכות........... אשמח בעזרה....

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  6. Started by iidoido,

לא יודע מה קורה לי בשבוע האחרון עם מחשבים, אבל כל הזמן יש בעיות. המצב כרגע, זה שמחקתי את הדרייבר הישן שלי והורדתי את הדרייבר החדש של Nvidia, לכרטיס מסך שלי - 8800GT. ואז מה שקרה הוא ככה: באתי להכנס למשחק דיאבלו 3 בטא, ופתאום אני קולט שהמסך כולו נהיה כחול ומרצד. ניסיתי לצאת כרגיל בכל מיני אפשרויות אבל לא התאפשר לי, כאילו המחשב נתקע. סגרתי את המחשב בלחיצה ארוכה על הכפתור והדלקתי שוב. אבל מאז שהדלקתי הכל השתנה: פתאום במסך הביוס בהתחלה אני רואה את המספר "0" בכל מיני מקומות, משהו מוזר לגמרי. המסך נהיה כחול מדי פעם, אבל כשהוא נכנס לווינדוס, הרזולוציה צונחת ל- 640X400 או משהו בסגנון ויש מלא פסים צהובים וירוקים על אורך המסך. אי אפשר גם לשנות רזולוציה ואי אפשר כלום. זה נוראי ככה. …

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  7. בהרבה מקרים, כשמחליפים לוח אם בחלונות XP, חייב להתקין מחדש את חלונות (בדרך כלל זה קורה כשהצ'יפסט שונה בלוח אם החדש) האם יש דרך לשנות את הלוח אם מבלי להתקין את כל הWindows מחדש? ???

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  8. היי, לא ידע למה אבל פתאום התחלתי לקבל את השגיאה הזאת- You are not authorized to view this page You might not have permission to view this directory or page using the credentials you supplied. -------------------------------------------------------------------------------- If you believe you should be able to view this directory or page, please try to contact the Web site by using any e-mail address or phone number that may be listed on the www.cracks.am home page. You can click Search to look for information on the Internet. HTTP Error 403 - Forbidden Internet Explorer אני מקבל את השגיאה הזאת רק כשאני רוצה להוריד משהו מאתר אינטרנט כלשהו.... הקאזה עובד, האייסיקיו עוב…

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  9. Started by isenberg,

חבר שלי הביא לי את ה-"טאף-בוק" שלו, כדי שאני אפרמט אותו ואתקין חלונות מחדש. בכל הפירמוטים וההתקנות שעשיתי עד היום הייתי מגדיר את הCD-ROM בתור כונן ראשי ואז המחשב היה מאתחל ועובר לCD. הבעיה היא שה"טאף-בוק" הזה, שזה מחשב נייד מאוד קטן וחזק (פיזית), לא מכיל כונן סידי איטגרלי, אלא דרך USB. לכן לא ניתן להגדיר את הכונן CD דרך הBIOS- כי אין אפשרות כזאת. מה לעשות? האם אפשר לפרמט את המחשב דרך חלונות ואז להתקין וינדווס חדש? בבקשה תעזרו - כי נגמרו לי כבר הרעיונות.

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  10. Started by זוהר א,

אני מדליק את המחשב ומבקש ממני כל מיני פקודות ואני לא מבין בזה בבקשה עזרה לטלפון הזה בווטסאפ 0537230102

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  11. Started by VIPERANAF,

שבועיים שלוש אני סובל מקריסות רנדומליות של המחשב ללא אזהרה מוקדמת לפי דעתי זה הספק (שהוא גם די זול) וגם שמתי לב שהמאוורר שלו לא עובד (מי יודע כמה זמן) ולכן החלפתי לו את המאוורר - אומנם התדירות של הקריסות ירדה אבל עכשיו הבעיה מעט שונה - אני שומע כמו רעש כזה של נפילת מתח (כמו נקישה כזאת) מקידמת המארז לפעמים המחשב קרוס אבל לרוב הוא נתקע כמה פעמים כאילו הכל קופא ואז ממשיך. מה דעתכם, האם הבעיה בספק? האם עליי להחליף? ואם כן אז ספקי כוח זה תחום שאני לא כל כך מבין בו (מבחינת שמות של חברות), אתם יכולים אולי להמליץ לי על ספק לא יקר אבל שישרת אותי לזמן רב?

• 12 תגובות
    • 981 צפיות
  12. אורח אביחי
    Started by אורח אביחי,

שלום חברים יש לי מחשב ישן עם מעבד e 5500 ורציתי להחליף לe 8600 העם זה ישפר את המהירות של המחשב . אני רק גולש באינטרנט לא משחק משחקים

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  13. יש לי משהו כמו 4 מסכים כחולים ביום התוכנה windbg מציינת סיבות שונות לקריסות. ביניהן: memory corruption ntfs.sys alcxwdm.sys afd.sys win32k.sys ntkrnlpa.exe wg3n.sys pool corruption ati2cqag.sll vsdatant.sys aswmon2.sys יש עוד אבל הרעיון הוא שאין איזה משהו שחוזר על עצמו ככה שאני לא יודע מה הסיבה לקריסות

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  14. Started by RACHTZO,

יצרתי קבוצה מסוימת ב"אנשי קשר" ושלחתי לכולם מייל אחיד. קיבלתי בחזרה את ההודעה הזאת: Hi. This is the qmail-send program at mail14g.g14.rapidsite.net. I´m afraid I wasn´t able to deliver your message to the following addresses. This is a permanent error; I´ve given up. Sorry it didn´t work out. האם זה אומר שכולם לא קיבלו את הודעתי, או שרק חלק? תודה רבה

15. Started by Tamar Tal,

המטען הקודם של הלפטופ שלי לא עבד קניתי מטען חדש והוא לא מצליח להטעין מה לעשות?

16. Started by Proww,

היי, העניין הוא די דחוף.. בזמן ההתקנה של ה-WIN7, פתאום המסך נכבה וכתוב: ATTENTION CANNOT DISPLAY THIS VIDEO MODE CHANGE COMPUTER DISPLAY INPUT TO 1280X1024 60HZ מה עליי לעשות? בהגדרות במסך אין לי כל כך דרך לעשות את זה, אולי דרך הביוס? אשמח לעזרה

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  17. יש לי בעיה די מוזרה במחשב שקשה לי אפילו לתאר אותה... הכל התחיל מזה שהיה לי מודם ALE 130 שגרם למחשב לכבות את עצמו, לכן החלפתי למודם רשת + נתב בהתחלה זה עבד בסדר, אבל שוב כל פעם שאני מנסה להדליק את המחשב חוזר אחד מהתסריטים הבאים: 1. המחשב לא נדלק בכלל (במקרה הזה אני מנסה לחבר אותו מחדש לחשמל ולשחק עם החיבורים..) 2. המחשב "חצי נדלק", כל המנורות הקדמיות שאמורות לחוות על תפקוד תקין מהבהבות והמחשב עושה הרבה רעש, אבל כלום עולה 3. המחשב נדלק, מגיע על הסמל של WINDOWS ואז עושה RESET 4. אני מצליח להכנס לWINDOWS ואז המחשב עושה RESET רק אחרי כיבויים/הדלקות/תפילות לבסוף המחשב מצליח להכנס לWINDOWS, ואז הוא נשאר יציב ועובד רגיל. כאשר אני מנתק את התקני הUSB ואת הראוטר אז כמעט תמיד אין בעי…

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  18. אני מצטרף לשאלה שעלתה כאן לאחרונה מצד משתמש אחר. אני פתחתי שרשור חדש מהסיבה שאצלי הבעיה היא לא בדיוק אותו הדבר (לא רציתי גם לגנוב לו את הדיון) ועם כותרת יותר אינפורמטיבית. אני מקווה שהמומחים בפורום יתנו לי פתרון מוצלח ואולי יעזרו בדרך לעוד אנשים עם הבעיה שלי. מפרט המחשב -- מעבד E2200 שני סטיקים של זיכרון קינגסטון 1GB+2GB לוח אם ג'יגהבייט GIGABYTE GA-73VM-S2H מערכת הפעלה - חלונות וויסטה 64 ביט אולטרא (חוקי!) מעודכנת. כרטיס המסך מובנה. מארז ארנמקס לגונה. המחשב בעבר היה עם OC אבל מזה חודשים רץ בסטוק. משמש כשרת ומחשב מדיה והגישה אליו דרך הרשת עם remote desktop בכל פעם שהוא עשה בעיות חיברתי אותו למסך לצורך הבדיקות. לאחרונה המחשב עשה מספר בעיות שהלכו והחמירו עם הזמן -- בחלק מהפ…

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  19. Started by jhonston,

אני מחבר את הDOK המחשב מזהה אותו ומקצה לו כונן (ז"א נותן לו אות) אבל כשאני מנסה להכנס הוא אומר לי להכניס דיסק ... צירפתי קובץ צילום מסך מישהו נתקל בזה בעבר? יש למישהו פיתרון? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  20. היי, רכשתי מאמזון combo kit של מעבד ryzen 7 3800x ולוח אם msi mpg x570 gaming pro. משום מה כאשר אני מתקין זיכרון באחד מהסלוטים DIMMA1 או DIMMA2 נדלקות נורות תקלה על הcpu והdram. (למרות שהיצרן ממליץ להתחיל מ DIMMA2) אני מצליח להגיע לboot רק עאשר הזיכונות מותקנים בDIMMB בלבד. ככל הנראה הלוח אם או המעבד תקולים. מכיוון שהמעבד שולט על הזיכורונת ישירות כנראה הוא זה שתקול, ווידאתי שכל הפינים במקום. יש למישהו במקרה מעבד AM4 AMD שלא בשימוש שאפשר להשאיל למספר שעות כדי לוודא שהתקלה היא אכן במעבד ולא בלוח אם? יצא למישהו להפעיל אחריות על לוח אם של MSI או מעבד של AMD בישראל? תודה, לירון

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  21. בערך בשעה 16:45, בעודי גולש באינטרנט וצופה בסירטוני יוטיוב, לפתע כל המחשב קפא לגמרי, ושום דבר לא הגיב (לא עכבר ולא מקלדת), ולא נותרה לי ברירה אלא להפעיל מחדש את המחשב (Reset). אחרי הפעלה מחדש, הוא עובד כרגיל. מה הסיבה לכך?

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  22. Started by elibugi12,

שלום המחשב שלי - מחשב נייח windows 8.1 מעבד : intel core i5-4690 lga1150 tray כרטיס מסך : sapphire radeon r9 280x 3gb hynix original 8gb ddr3 1600 לדעתי מחשב כזה אמור להריץ חלק משחקים כמו fifa 14 ו13 נכון? הבעיה היא שדווקא במשחקים האלו אני מתחיל את המשחק והכל רגיל וחלק ואז המשחק מתחיל להאט קצת. אני לא יודע איך להסביר את זה אבל יש רעידות ותקיעות קטנות והמשחק נהיה איטי השאלה למה זה קורה רק בפיפא האם יש לזה קשר שזה משחק פרוץ?

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  23. Started by Sygnus,

חבר הביא לי מחשב כדי שאני אתקן אותו.. הבעיה היא כזו.. כשמדליקים את המחשב הוא מתחיל לעבוד מס' שניות, ועוד לפני שהווידוס עולה הוא נכבה ונלדק שוב, כאילו מישהו לוחץ על (restart) כל הזמן. לפי מה ששמתי לב החוטים: power led, power sw ,restart, hdd led רק אחד מהם היה מחובר ללוח, מה האופן שבו כתובים הדברים על הלוח מאוד מבלבל וקשה להבין איפה מתחבר כל חוט. השאלה היא איזה מהחיבורים חובה שיהיה מחובר ללוח ? (האם כולם), והם ידוע לכם איך ? או שאתם יכולים למצוא באינטנט איך? הדגם של הלוח לפי דעתי (ע"פ מה שרשום עליו במקום אחד) xp4 ht7961 זה נדמה לי שם הדגם. תודה.

• 11 תגובות
    • 981 צפיות
  24. יש לי דיסק SATA של 160GB מחולק ל-40GB על C ו-120GB על D שמותקן עליו Windows XP Pro. הבוקר חיברתי דיסק IDE (בגודל 40GB) למחשב בכוונה שיתפקד כדיסק משני. כשהמחשב עלה הוא לא התנהג טוב (לא רצה לפתוח Windows Explorer וכיוב'). כיביתי את המחשב ונזכרתי שצריך לג'מפר את ה-דיסק IDE שיהיה Slave אז עשיתי זאת והדלקתי מחדש. עכשיו המחשב התנהג יותר טוב, אבל לזוועתי גיליתי שדיסק D בגודל 120GB הפך לשתי מחיצות עצובות, אחת בגודל 8GB שאני לא יכול לגשת אליה, והשנייה בגודל 111GB, שרשומה בכלל בתור Unallocated Space. לאחר שאווררתי קצת את השחור שנהייה לי בעיניים טסתי לקנות דיסק חיצוני בגודל 500GB. כרגע אני מגבה את כל ה-120GB בשתי החתיכות אל הכונן החיצוני בצורה של Raw Copy בעזרת Active Partition Reco…

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  25. הוא מראה לי ככה: http://img54.imageshack.us/img54/4418/ss1dr.jpg אבל בDVD בטלוויזיה הוא עובד בסדר.. זה דיסק תמונות דרך אגב.. הכונן DVD במחשב: Toshiba DVD SD-M1712 ty

• 9 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים