עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Biatch,

כל disk on key שאני מכניס למחשב הוא מזהה לי אותו ואז אני מנסה להיכנס אליו וכותב לי .The disk drive H is not formatted Do you want to format it now ? ואם אני מנסה לפרמט הוא כותב windowes was unable to complete the format.

• 27 תגובות
    • 4.6k צפיות
  2. האמת, שבטח מומחי הפורום מכירים את העניין, אבל, לטובת אלו שיחפשו פתרון למחשב שפתאום לא נדלק למרות שעל פניו לא התחמם יותר מדי. שני מחשבים עם הלוח ומעבד AMD 4200 הפסיקו לעבוד לפתע פתאום. :s05: שני המחשבים עבדו כרגיל, נכנסו למצב המתנה בלילה ונכנסו לקומה. בשני המקרים המחשבים לא נדלקו - לא הגיעו למסך הביוס, נורת ON דולקת , וזהו. בשני המקרים לא היתה התחממות מיד לפני התקלה, שניהם עבדו במשך זמן רב (מתחילת הקיץ) על טמפרטורות של סביב ה-60 מעלות עם הקרור המקורי של AMD. מסתבר שהטמפרטוה הגבוהה למשך זמן יבשה את המשחה הטרמית. למרות שלא היה מדובר בטמפרטורות קיצוניות יש ללוח הזה מנגנון הגנה נוסף. הפתרון: RESET לביוס, אם ע"י קיצור הפינים המיועדים לכך, או ע"י הוצאת הסוללה, מרי…

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by Guarding angel,

היי ניקיתי לאחי את המחשב ניקיון יסודי ומרחתי משחה חדשה לכרטיס מסך ולמעבד לאחר כול זה התקנתי WINDOWS 7. הכול עבד מצוין ללא בעיות עד שהמערכת התחילה "להשתגע" ולא לעבור פוסט. לאחר שמוציאים את המעבד ומחזירים למקום הוא מתחיל לעבוד לזמן קצר כאילו המערכת מאטה ואז ריסט. החלפתי מעבד ואותה הבעיה. לאחר הדלקה נוספת של המערכת,המחשב דולק אך המסך כבוי. זאת המערכת: מעבד INTEL 478 2.8/2.66GHZ לוח P4P800 SE 512*2 + 256*2 ספק 500W ג'נרי אשמח לעזרה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. רשום 66 מעלות ? זה נכון ? ורשום גם שהמעבד לוקח 84W זה נכון ? 84W זה תנור ! http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27478&processor=630&spec-codes=SL7Z9,SL8Q7

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Kululu,

היי המאורר של המעבד שלי מגמגם, כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא מתחיל להיסתובב ואז "נתקע" כאילו הוא מנסה לעשות סיבוב אבל משהו פיזי חוסם אותו (אין שום דבר שחוסם אותו). החלפתי מאורר לאחד של AC (זה עם ההיט סינק הגדול והמאוורר שמתלבש מהצד) והתקלה נשארה. החלפתי לספק חדש (ספק זול, אבל עדיין חדש) והבעיה ממשיכה. כל כמה ריסטים של המחשב הוא בסוף עולה אבל אחרי כמה שעות של שימוש הוא נתקע והבעיה חוזרת. כמו כן שהמחשב נמצא במצב הזה לחיצה על כפתור כיבוי לא מכבה אותו הוא פשוט לא מגיב לזה. אין שום ציפצוף. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by rb024,

שלום לכולם, המחשב שלי (נייד- HP pavilion tx1100) עושה בעיות בהפעלה כבר לא מעט זמן, אבל בזמן האחרון זה כבר בלתי-אפשרי! כשאני מדליק אותו אני רואה את הארד-דיסק עובד והכל נדלק אבל שום דבר לא מופיע על המסך, ישר נראה כאילו נכנס למצב SLEEP, ניסיתי כמה דברים- להפעיל בלי סוללה, לבדוק את החיבורים של ה-RAM (נראה תקין), פירמטתי ואפילו התקנתי הארד-דיסק חדש. המחשב נדלק מדי פעם אבל רק אחרי סט של כמה הארד-ריסטים (העניין לא קבוע אבל בהדרגתיות עולה כמות הארד-ריסטים). האם למישהו יש רעיון מה עוד אוכל לעשות? ??? אני מתחיל לאבד תקווה

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  7. יש לי בעיה חמורה שכבר נמצאת הרבה זמן, לא משנה כמה פעמיים פירמטי את המחשב, לא משנה כמה פעמים החליפו לי את הכרטיס מסך, לא משנה כמה פעמים החלפתי את הדרייבר כלום לא עזר. יש לי כרטיס מסך NIVIDIA Geforce 9500 GT , לפעמיים שאני משחק במשחקים הגרפיקה של המשחק מתעוות-ת , כל הצבעים משתנים משהו מוזר, הוא נתקע לכמה שניות וחוזר עם צבעים משונים, אז אני חוזר לשולחן עבודה וחוזר למשחק ואז זה מסתדר זמנית והמחשב הופך להיות איטי וצריך ריסטרט בשביל לסדר את התקיעות . פעם אחת בחודש הזה הוא עשה לי מסך כחול של nv4_disp, אני כבר לא יודע מה לעשות אני די מיואש ! תודה לעוזרים , רק אל תכתבו לי מה שכתבתי למעלה זה יחסוך לי ולכם זמן .

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  8. שלום, זה התחיל בבוקר כשהדלקתי את המחשב(פעם ראשונה), לא היה שום צפצוף או קול כלשהו מהמחשב הוא פשוט נדלק אבל המערכת ההפעלה לא עלתה ונשאר מסך שחור(המסך היה דלוק...) והנורה האדומה שמראה שהמחשב עובד הייתה דלוקה למשך מספר שניות ואז כבתה. ולא קרה כלום, הייתי חייב לכבות את המחשב. הדלקתי וכיביתי כמה פעמים אבל לא קרה אותו דבר. בפעם השנייה חיכיתי עד הצהריים והדלקתי את המחשב, הפעם הוא הגיע עד לאפשרויות של הביוס, איפה שמגדירים תאריך שעה וכו' היו 3 צפצופים קצרים ומהירים והמחשב פשוט נתקע ועוד פעם האפשרות היחידה הייתה לכבות את המחשב. הפעם השלישית שהדלקתי היתה כמו בפעם הראשונה שתיארתי רק שהיה צפצוף אחד ארוך ומתמשך שאין לו סוף עד שמכבים את המחשב. היתה עוד פעם אחת שהדלקתי אחרי הניסיון השליש…

• 13 תגובות
    • 6.9k צפיות
  9. Started by s_aviram,

‫עזרה ממנהלי הפורום, הגדרת חומרה במחשב‬ אני שירה ☼ 23/07/09 14:13 windows xp pro. קניתי זכרון נייד של סאן-דיסק, usb 2.0 flash drive (במחשב אחר מזוהה חומרה זו). המחשב לא מזהה שהוכנסה חומרה חדשה (לא קופץ בלון שאומר שזוהתה חומרה חדשה, ובתיקית המחשב שלי לא נפתח כונן נוסף). התקן אחר (mp) הוא כן מזהה. איך אני מגדירה את החומרה החדשה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Fat_Fred,

כשהשתמשתי במחשב הייתה הפסקת חשמל רגעית(הכל כבה וחזר שוב ברגע) לאחר מכן כשהדלקתי אותו, לפני כונני ה IDE היה שם המעבד והמחשב לא המשיך לעלות,לא הייתה הודעה DETECTING IDE המחשב פשוט הפסיק לעלות... כמו כן נורת החשיבה האדומה דולקת בקביעות במצב המתואר...ניסיתי ליתר ביטחון לנתק ולהחזיר כונני IDE אך זה לא עזר... אם למישהו יש מושג במה מדובר, אשמח אם יגיב להודעה זו. תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  11. Started by rafi-hac,

לאחרונה נעלמו לי המחשבון והמשחקים(סוליטר....).הכנסתי את תקליטון ה-windows והגעתי לעזרים וכלי שירות כדי להעתיק אך קיבלתי הודעה: דרוש קובץ freecell.exe . כיצד ניתן לפתור בעיה זאת ואם צריך פקודת copy כיצד לרשום אותה?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  12. Started by asi_oz9,

אוקי שלום אז ככה הבעיה התחיל לפני 4 ימים המחשב שלי עושה הכול כמו שצריך ופתאום ניתקע לשתי דקות וממשיך זה קורה לי גם עכשיו שאני כותב תנושא אני כותב ואז המחשב ניתקע ואני ממשיך לכתוב ופתאום הוא מראה כול מה שכתבים למשל במשחקים זה נעצר לכמה שניות ואז רץ חלק וגם במשחקי רשת לא כבדים זה ככה יש לציין שזה לא קרה בעבר אני יהיה שמח אם תוכלו לעזור לי תודה אסי =] :

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Sym,

שלום חברים לפני שבועיים בערך מסך הLCD 19' שלי פסק לעבוד כאילו הוא עובד אבל כתוב Digital save power משהו כזה אז חיברתי בחיבור HDMI את המסך טלוזיה שלי ועובד מצויין מידי פעם המסך חוזר לעבוד אבל כל פעם שאני מכבה את המחשב איתו נכבה המסך 19' ולא חוזר לעבוד. המסך טלוזיה מתפקד כעת בתור המסך מחשב שלי והוא לא עושה בעיות מישהו נתקל בבעייה כזאת? זה מאד משגע אותי אני מעוניין לעבוד עם מסך המחשב הקטן והצנוע שלי לא עם טלוזיה...

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  14. Started by Kaze,

קודם כל שלום , אני חדש בפורום נעים להכיר , אז ככה , קניתי מחשב חדש לפני 4 ימים בערך הנה קצת מידע עליו: מעבד : AMD Phenom II X4 810 כרטיס מסך:Points of view nvidia 9500 GT לוח אם: MA790X-UD4P זיכרון: 4GB Ram של Gail עם צלעות קירור דיסק קשיח: 500 GB של Wester Digital הזמנתי את המחשב מורכב מחברת Ivory , טכנית לא אמורה להיות שום בעיה , קיבלתי אותו כבר בנוי ומוכן לשימוש , החלטתי להתקין Windows 7 , שם נתקלתי בFreeze הראשון שלי וחשבתי שזה קשור למערכת הפעלה עצמה אז החלפתי ל Vista ושם קרה אותו הדבר , לא ברור לי אם זה משהו ששחכתי לעשות כי לא נגעתי בBios ובCmos בכלל פשוט התקנתי את המערכת הפעלה , מאווררים יש לי הרבה במחשב , ניסיתי כל אתר שקיים ברשת לפתור את הבעיה , בסוף הגעתי לפה בתק…

• 11 תגובות
    • 911 צפיות
  15. Started by lesForce,

שלום לכולם! היום החלפתי מארז , בסה"כ הוצאתי את החומרה וחיברתי למארז אחר. ועכשיו אני מגלה שאין קול . לא מהרמקולים וגם לא מהאוזניות . מה לדעתכם הבעיה? אה והכרטיס קול הוא מובנה של הלוח אם.

• 11 תגובות
    • 953 צפיות
  16. אז ככה קמתי בבוקר לאחר שהשארתי את המחשב דולק כרגיל בלילה ואני רואה שהוא כאילו עשה ריסטרט ונתקע אז עשיתי לו כיבוי והדלקתי ואז עולה לי הודעה : primary master hard disc error ולמעלה יש את הלוגו כזה של החברה american megatrends .ורשום למטה לחץ על F1 להמשך וזה לא נותן לי כלום.הצלחתי לעלות WINMINI אבל הארדק נראה שהוא ריק... מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?? תודה מראש יוני [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by amitha,

יש לי מחשב בן קצת יותר משנתיים עם זיכרון 1G של חברת CEON, השבוע רציתי לפנק אותו והוספתי עוד זיכרון של 1G של אותה החברה ( שני הזיכרונות במהירות של 667M ), הלוח אם תומך עד 2G זיכרון , אבל המחשב משום מה מזהה רק 1G , יש לי שני סלוטים של זיכרון , ביצעתי את הבדיקות הבאות: זיכרון ישן בסלוט 1 - תקין זיכרון חדש בסלוט 1 - תקין זיכרון ישן בסלוט 2 - תקין זיכרון חדש בסלוט 2 - תקין משום מה כאשר שני הזיכרונות מחוברים המחשב מזהה רק 1G ( לא משנה איך נחבר אותם , הצלבתי ביניהם ועדיין אותה תוצאה ) אין לי ג'אמפרים על הלוח אם הקשורים לזיכרון, אז מה זה יכול להיות ???

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  18. Started by UV1,

אני לא יודע אם יש מקום יותר מתאים לבעיה אז אם יש סליחה מראש ותעבירו קניתי מארז לדיסק קשיח 3.5", חיברתי דיסק קשיח שהיה על המחשב הנייח שלי הנייד מזהה את הכניסה של ה USB והוא כאילו עובד בסדר אבל הוא לא מזוהה ב my computer כאילו שהוא לא מפורמט אבל זה ממש לא נכון ...החומר שיש לי שם מאוד מאוד חשוב ואני חושש לגורלו מה עושים כדי להתגבר על זה? אולי התקנתי משהו פיזית לא טוב?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23753#details יש לי את המחשב הזה,והרבה משחקים(גיטרה הירו 3,אססין קריד,GTA סאן אנדרס!)פשוט לא רצים חלק,ומתחילים לעשות באמצע במשחק סלאו מושיין ותקיעות ואפילו Finale(תוכנה לכתיבת תווים!) שהדרישות שלה הם כאלה: Finale PrintMusic for Windows® * Windows XP/Vista 32-bit * 800X600 minimum monitor resolution * CD-ROM drive * Minimum 256MB RAM recommended * 235 MB hard drive space required for software and user manual נתקעת אצלי!,וגם אם זה עוזר בצד,קרוב לחלק האחורי הטמפרטורה ממש גבוהה,פשוט רותחת לא יודע איך זה משפיע תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by omrialon,

שלום לכולם! רציתי להחליף מסך במחשב , אז כיביתי אותו והוצאתי את התקע מהחשמל והחלפתי מסך אבל שכחתי לחבר אותו למחשב בטעות והדלקתי אותו, ואז ששמתי לב שלא חיברתי אותו ניתקתי את המחשב מהחשמל שהוא עדיין פועל. מאז ,כאשר אני מנסה להדליק את המחשב הוא נדלק אבל לא פועל, המאווררים פועלים ושאני מנסה לפתוח את הכונן די-וי-די הוא נפתח אבל לא מופיע כלום על המסך והלד של הבקרה לא נדלק. אשמח לעזרה! תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  21. Started by o9009,

המחשב שלי כל כמה שעות נכבה ללא הודעה מוקדמת הורדתי את התוכנה WinDbg הפעלתי אותה כמו בהסבר וזה התוצאות BUGCHECK_STR: 0x1a_41284 CUSTOMER_CRASH_COUNT: 1 DEFAULT_BUCKET_ID: VISTA_DRIVER_FAULT PROCESS_NAME: avscan.exe CURRENT_IRQL: 0 LAST_CONTROL_TRANSFER: from 818a84e8 to 81905163 STACK_TEXT: 99d0677c 818a84e8 0000001a 00041284 d25d6001 nt!KeBugCheckEx+0x1e 99d067a4 8187eb0d 8ad49758 00000000 83f5aff0 nt!MiLocateWsle+0xc6 99d06a14 81a60cb6 d25d6000 97b016f8 00000000 nt!MmUnmapViewInSystemCache+0x11c 99d06a44 8187fae7 83f5aff0 00000000 00000001 nt!CcUnmapVacb+0x170 99d06a88 81880577 00000000 00000001 84aa3c98 nt!CcUnmapVacbArray+0x1cc 99d06ad0 8187c666 00000000 99d06b04 …

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  22. Started by zohar678,

הלכתי לחבר וחיברתי אצלו דיסק או קי אך המחשב לא מזהה אותו. מה יכולה להיות הביעה? נכנסתי ללוח הבקרה להוספת חומרה חדשה אך הוא זיהה חומרה חדשה. אצלי המחשב מזהה אותו מיד.

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  23. Started by shlomi887,

לא יודע למה אבל ברגע שאני צורב משהו לא משנה מה מתנתק לי האינטרנט והעכבר ובעיקרון כל חיבורי ה USB במחשב. המפרט שלי הוא מעבד e8400 לוח אם intel eva cove g35 320GB Seagate זיכרון 2gb ram kingston nvidia geforce 9600 GT oc edition מארז + ספק EZCOOL 400 W מה הבעיה שיכולה להיות ?? וגם בזמן הצריבה המחשב זז ממש בתקיעות ושמתי לב שאם אני מוריד את מהירות הצריבה זה קורה לאחר הרבה זמן הניתוקים אם בכלל הבעיה יכולה להיות הספק שלא מחזיק תמערכת ?? תודה לעוזרים ועוד משהו לפני חודשיים בערך היה איזה שבוע שהמחשב היה מכובה ושניסיתי להדליק אותו רק המאוורים של המארז פעלו אבל כלום לא עלה על המסך (מאה אחוז לא בעיה בו בדקתי)והמחשב השמיע רעש של רוורס ציפצופים וזה מה הבעיות האלה יכולות להיות? תודה ל…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום מצאתי את הכ. קול הנ"ל איפשהו במחסן וחשבתי לשדרג את חווית השמיעה שלי במחשב, אך לצערי המחשב לא "עולה"- המסך אפילו לא נדלק, ככה שאני לא יכול לתת יותר מדי אינפורמציה בנושא. על פני הכרטיס הקבלים נראים מצוין, אין קורוזיה על כלום (למראית עין) וכל ההלחמות בסדר, יש לציין שהכרטיס עבד במחשבים אחרים לפני כמה שנים. איך ניתן לבדוק האם הכרטיס תקין ומה צריך לעשות על מנת להשתמש בו ולהעלות את המחשב במצב כזה? תודה מראש, אורי.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  25. Started by idan854,

שלום לכולם יש לי בעיה במחשב כבר הרבה זמן מילפני חודש וחצי קניתי מחשב מרשת ivory הגעתי הביתה הפעלתי את המחשב לאחר כמה דקות המחשב נתקע עושה פריז ועושה קול מוזר מהרמקולים הפתרון היחידי לפתור את זה זהו רק ריסטרט המחשב נתקע כל פעם בזמן אחר הוא נתקע גם בפעולות שלא דורשות מאמץ מהמחשב למשל אינטרנט או שמיעה של מוזקיה וגם באמצע משחקים ניסיתי לראות את בעיה זאת בפורומים שונים ואכן מצאתי אבל כל פעם אמרו משהו אחר ולא כל כך הבנתי מה ניסו להגיד שמה, מה שכן הצלחתי להבין שבעיה זאת נמצאת בקרב המחשבים האחרים החדשים יש כמה פתרונות שאני חושב שהם יכולים לפתור בעיה זו, חשוב לי לשמוע את כל הדעות שלכם כי אני יודע שיש פה אנשים שמבינים. להלן המפרט שלי : לוח מותג MSI דגם X58 PRO צ'יפסט X58 כ.קול …

• 2 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים