תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
כל בערך שעה יש לי ניתוקים רגעיים, אם אני נמצא במשחק רשת כלשהו שדורש חיבור קבוע, אני נזרק בטענה של דגיאת חיבור\רשת כלשהי ואם אני מוריד דרך הדפדפן שאין לו יכולת להמשיך כהורדה נקטעת, ההורדה מפסיקה. בדקתי וראיתי זה אכן קורה במקביל - הורדתי קובץ גדול וישחקתי תוך כדי, וברגע שנזרתי מהמשחק גם הקובץ הפסיק לרדת. בדקתי בלפטופ שמחובר באלחוטי ובו זה לא קרה - כשבמחשב השולחני נזרקתי ממשחק בנייד הייתה הורדה שהמשיכה ללא הפרעה. אם מדובר בגלישה או הורדת טורנטים - אין שום הפרעה, זה קורה רק במקרים שנדרש חיבור קבוע. מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול האם הכרטיס מסך שלי NVidia 275gtx תומך בDX11 כי הגירסה מעודכנת אצלי לפי הוינדוס אבל הורדתי את המשחק crysis 3 וכשאני רוצי להפעיל את המשחק מופיע לי השגיאה הבאה האם זה בעיה במשחק או שהכרטיס שלי לא תואם והאם אפשר להפעיל את המשחק בכל זאת. תודה לעונים השגיאה: "you need a dx11 capable gpu to play crysis3"
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שבוע טוב לכם, מאתמול המחשב הפסיק לזהות כונני USB, ניסיתי 2 DOK, ו2 כוננים חיצונים, וכלום. כל הארבעה עובדים בוודאות, ניסיתי על מחשב אחר ועל טלוויזיה. בכל חיבור ל-USB הווינדוס טוען שיש בעיה עם הכונן ונותן את השגיאה הבאה: "עליך לאתחל את הדיסק בכונן X בטרם תוכל להשתמש בו". הבעיה שגם לא ניתן לעשות אתחול. יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים שמחוברים לUSB ואין איתם בעיה. כמו שזה נראה במנהל ההתקנים הכל בסדר, ואין בעיה של ה-USB לזהות את ההתקנים שחיברתי, זה כאילו יש לו בעיה לקרוא את החומר עליו, והוא טוען שהוא פגום. ניסיתי להסיר התקנים, להתקין מחדש, להפוך את ההתקן של הכונן USB ללא לזמין ולזמין שוב וגם לא עזר, מחקתי את הקובץ INFCACHE.1 מהתיקיה שלו ב- system32/driverstore כדי שווינדוס …
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, ארצה לבדוק כמה GB (או TB) תוכן אני צורך בגלישה במרשתת כל חודש במחשב PC בבית. יש לי ספק מרשתת: תשתית +תוכן, פרטנר 012 במהירות 100 MB. כיצד בודקים? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לפעמים ריח בהדלקת המחשב ניקתי את המארז מאבק שהצטבר הרבה שנים כמה שיכולתי וזה לא עזר האם כדאי לנקות יותר ביסודיות ? או שמדובר בבעיה יותר רצינית ?
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חייב את עזרת חוכמת ההמונים משהוא קרה -(אני נגעתי) והאוטלוק לא מסתנכרן לי עם הגימייל בעיקר בדואר הנכנס משהו יכול לעזור לי ? עם השתלטות מרחוק דברו אלי בבקשה אמנון רגב נייד 0544365496
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני נוהג לערוך מצגות ולהפוך אותם לסרטונים. בזמן האחרון, כשאני עורך מצגת שתזמנתי אותה לדקה היא מוצגת במשך כ5 דקות, למרות שתזמנתי אותה והקלטתי אותה בזמן של דקה. וכך גם כאשר אני מייצא את המצגת (והופך אותה לסרטון). אני משתמש באופיס 365 (של סטודנטים). האם לדעתכם יש איזה קשר לזה? הקובץ של המצגת עצמה הוא כ30 מגה. כסרטון זה שוקל 90 מגה (לאחר ייצוא). האם הבעיה יכולה להיגרם בגלל הגודל של המצגת? (בעבר ערכתי מצגות פי כמה יותר גדולות ולא היתה לי הבעיה הזו) האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי שזה ישתנה? בעבר לא היתה לי בעיה כזו, ועכשיו הבעיה הזו חוזרת על עצמה בכל פעם שאני מכין מצגות, כך שהמצגת יוצאת פי 5 זמן מהזמן שהיא אמורה להיות. עוד שאלה שיש לי, זה …
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי, יש לי מדפסת HP 6500. כאשר אני רוצה לצלם דפים במדפסת באמצעות מזין מסמכים אוטומטי מופיעים פסים לאורך הדף שצולם. ניסיתי לפתור את העניין דרך תוכנת HP שהגיעה עם המדפסת ("מסייע ההדפסות של HP" ) יש שם אופציה : יישור ראשי הדפסה". עשיתי ונרשם כי היישור נכשל. איך אפשר לפתור את הבעיה? בתודה, ניבר
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
הי יש לי מחשב נייד מחודש של hp (אולטרה בוק) מערכת הפעלה וינדוס 10 והמסך שלו כל הזמן מתהפך, אני מישר אותו ואחרי שניה הוא שוב מתהפך, אין לי מושג למה, אבל יש כמה אפשרויות, א. נשפך קפה על המקלדת... (כמובן לקחנו למעבדה שינקו, אבל לא נראה לי שעשו עבודה טובה), ב. התוכנות היחידות שמותקנות הם ה4g manager של נטסטיק zte והמערכת של citrix, אולי אחד מהם עושה בעיות? רק אציין ש: * המחשב הפסיק עם מנהג מגונה זה לכמה ימים ועכשיו חזר לסורו... * לדעתי הוא עושה את זה בעיקר כשמפעילים תוכנות. *חיברתי עוד מסך (כהמשך, לא שיכפול) והוא לא מתהפך, אם זה משנה... *ניסיתי את הlock rotation ולא עזר... אשמח לעזרתכם תודה
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני יודע שיוטיוב וגוגל נלחמים אחת בשנייה בקשר לנדון - זו חוסמת וזו מתחכמת ומפרסמת אפשרות חדשה. אני עומד בפני טיסה ארוכה ורוצה לשמור כמה הרצאות מיוטיוב לטאבלט שלי לצפייה במהלך הטיסה. מה הדרך העדכנית כיום לבצע זאת?
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
- 4 followers
-
-
יש לי מחשב שיש בו מפרט כזה: [מחשב לצורכי עבודה]. הבעיה: מערכת ההפעלה מותקנת על הארדיסק SATA 1 של ה80 ג'יגה. הארדיסק של ה250 הוא הארדיסק שעבר מהמחשב שלי (החלפתי למערך RAID עם 2 הארדיסקים חדשים). כאשר מנסים להעביר משהו מהארדיסק של ה80, הווינדוס (XP) מראה "שגיאת זיכרון" והכונן פשוט נעלם מהמחשב ( המערכת הפעלה מותקנת עליו והיא רצה). ניסיתי לאפס את הביוס, לא עזר. אולי ספק חלש? אמרו לי שאם הספק היה חלש המערכת פשוט הייתה קורסת וזהו. בנוסף המחשב יחסית מאוד איטי. אשמח לקבל עזרה, תודה מראש נ.ב הווינדוס חוקי, מותקן NOD 32 מעודכן קבוע וסריקות שבועיות.
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי לוח אם עם פנטיום 4 ו כרטיס מסך מובנה . הבעיה ש אין לו תצוגה ו אין לו אפילו חריץ AGP כדי לשים כרטיס מסך חיצוני. מה אפשר עוד לעשות במצב כזה ????? :screwy:
-
- 9 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום. יש לי את המפרט הבא: מעבד: AMD PHENOM II X3 720 2 דיסקים קשיחים 500GB segate baracuda המחוברים מערך RAID לוח אם: gigabyte MA770-UD3 המחשב נקנה לפני שנה בדיוק. היום לראשונה ניקיתי אותו, את המארז ע"י שואב אבק, החלקים הפנימיים עם לחץ אוויר ושואב ללא שום מגע בחלקים ההפנימיים. לפני הנקיון ניתקתי את כבל החשמל מהמחשב. אחרי הנקיון חיברתי הכל חזרה, כל החיבורים תקינים. אך המחשב לא נדלק כלל, מת. לא צפצופים כפתור ההדלקה לא מגיב. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב שאם אני מפעיל כמה תוכנות ביחד (מ2תוכנות ומעלה) אז המסך מהבהב והזמן שבין הבהוב להבהוב הוא 10 שניות ככה וזה דיי מעצבן איאפשר לעבוד ככה מה אפשר לעשות? תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
לאחרונה לאחר זמן קצר של עבודה על המחשב הוא מתחיל לקרטע, כאשר אני פותח את ה Task Manager אני רואה שהמעבד אומנם עובד על 1%-2% אבל המחשב משתמש בכ 3.8Gb מתוך ה4 שיש לו וזאת למרות שכל החלונות סגורים ושום תוכנה לא רצה, ניסיתי להריץ סריקת וירוסים עם הנורטון ולא מצאתי כלום. ב Processes לא רואים שום תהליך שלוקח כל כך הרבה זיכרון. איך אני יכול למצוא מה תוקע לי את המחשב?
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אלהן , אין לי מושג איך להסביר את הבעיה שיש לי במחשב כי אין לה איזה תמונה או דרך להסביר אותה אני פשוט אתחיל מהתחלה : לפני זמן מה מחקתי את האנטי וירוס שלי וכל יום התעצלתי להוריד חדש , לאחר זמן מה חדר לי למחשב וירוס שגרם למערכת שלי לצרוך המון כוח , כאילו במנהל משימות היה המון צריכה של כוח מה שלא היה בעבר , עשיתי פירמוט סרקתי את המחשב (nod32) ולא נמצאו שום וירוסים למינהם . כיום המחשב עושה לי את אותם בעיות שלפני הפירמוט לדוגמא : שאני רואה סרט או שומע שיר וגולש בפייסבוק למשל אז השירים כאלה נשמעים מגעיל עם תקיעות קטנות בין השירים וגם לפעמים השיר פתאום הופך להיות בסלאו מושן , וגם העכבר עושה לי בעיות למשל שאני בא להעתיק משהו הוא מסמן לי סתם דברים ועושה בעיות שאני לא חושב שזה ויר…
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שבועיים שלוש אני סובל מקריסות רנדומליות של המחשב ללא אזהרה מוקדמת לפי דעתי זה הספק (שהוא גם די זול) וגם שמתי לב שהמאוורר שלו לא עובד (מי יודע כמה זמן) ולכן החלפתי לו את המאוורר - אומנם התדירות של הקריסות ירדה אבל עכשיו הבעיה מעט שונה - אני שומע כמו רעש כזה של נפילת מתח (כמו נקישה כזאת) מקידמת המארז לפעמים המחשב קרוס אבל לרוב הוא נתקע כמה פעמים כאילו הכל קופא ואז ממשיך. מה דעתכם, האם הבעיה בספק? האם עליי להחליף? ואם כן אז ספקי כוח זה תחום שאני לא כל כך מבין בו (מבחינת שמות של חברות), אתם יכולים אולי להמליץ לי על ספק לא יקר אבל שישרת אותי לזמן רב?
-
- 12 תגובות
- 953 צפיות
-
-
כל פעם שאני עוזב את האימיול ללילה בבוקר מופיע המשולש הצהוב וכתןב שם DELAYED WRITE FAILED בקשר לתיקיה הזמנית של האימיול. מה המשמעות של זה? האם יש מה לעשות ( מדובר במחשב חדש ,האחריות עדיין בתוקף)
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם 512 זכרון DDR בשני סטיקים של 256. היות ובלוח ASUS P4S800D יש 4 סלוטים, החלטתי היום להרחיב ל1GB. קניתי עוד שני סטיקים של 256, כמעט בדיוק אותו דבר כמו הקיימים (רק עם Timing קצת שונה), וחיברתי אותם לסלוטים השחורים בלוח. פוף - אין מחשב. טוב, יש מחשב, אבל יש צרות, על פי סדר ההתרחשויות: 1) כשלוחצים על כפתור ההפעלה, כלום לא קורה. רק אם לוחצים על ריסט פעם או פעמיים הוא עולה. 2) כשעושים ריסט, מכל סיבה שהיא, גם אם אני בביוס ועושה שמירת שינויים, המחשב לא עולה. 3) נפילות אקראיות במשחקים 4) מסך כחול ושגיאת IRQ שחוזרת על עצמה ברגע שווינדוז עולה. כשניתקתי את שני הזכרונות החדשים, הכל חזר לקדמותו (אני מקווה, זה היה רק לפני 10 דקות). שיחקתי ושיחקתי, ונראה שהבעייה לא טמו…
-
- 16 תגובות
- 953 צפיות
-
-
חברה אני ממש בפנינקה! אני בטעות שמתי את הזכרונות שלי (ראו מפרט) על 800מה"ז במקום 667 ואז המחשב לא עולה! הוא חדש! אני חושב שזה בגלל שהלוח אם יכול רק 667 ומשהו, אבל לא 800! כשהו נדלק הוא עושה 3 ציפצופים ארוכים ואז פשוט כלום! אפשר איך שהו לאפס או משהו? בבקשה תעזרו מהר!
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם gigabyte k8n-sli . הציפסט שלו הגיע עד 70 מעלות(הצלבתי עם 3 תוכנות:speedfan,everest sandra)בפורום כאן מישהו אמר לי שזאת בעיה נפוצה בלוחות האלה וגם להם זה 70 מעלות וזה בסדר. אני חושב שזה עדיין מוזר. הורדתי תוכנה MB5 - mother board 5 והטמפ' ירדה ל מינוס 21 מעלות. מוזר לחלוטין!!!! ראו תמונה מצורפת!!! אימתתי את זה גם עם תוכנת speedfan. מה זה אומר מינוס 21 מעלות? זה מסוכן? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי קרו לי שתי מסכים כחולים בימים האחרונים,החלטתי לנתח אותם בעצמי,ניתחתי אותם,הקבצים האשמים הם : ha10kx2k.sys win32k.sys הרצתי חיפוש במחשב, win32k.sys יש תיקייה בשם win32k.sys , שנמצאת במיקום C:\symbols,ויש עוד שלושה קבצי win32k.sys , שנמצאים אחד ב-C:\WINDOWS\system32 , אחד ב-C:\symbols\win32k.sys\41107F7A1c0300 , ואחד ב-C:\symbols\win32k.sys\43446A581c1180 מה שאומר זה קובץ של המערכת,או משהו כזה.. לגביי הקובץ השני, הרצתי חיפוש גם לקובץ ha10kx2l.sys , והוא נמצא בC:\WINDOWS\system32\drivers , אין לי מושג מהו הקובץ הזה,ואין לי מושג למה הוא שייך ואיך. בקיצור,אני צריך ממכם עזרה,למה הקבצים שיכיים,ומה עליי לעשות בכדי לפתור את הבעייה לגמריי,או שאפילו תביאו לי אתר כזה שרוש…
-
- 11 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי את הדרייברים העדכניים של OMEGA, ולפני כמה שבועות הגדרתי את מהירות ה-AGP ל-X4 כדי שאוכל לשחק בדמו של BF2 (מה שעזר!). אבל עכשיו אני כבר לא משחק בו, ואני רוצה להחזיר את המהירות ל-X8 כדי שהביצועים במשחקים יעלו טיפה. איך אני עושה את זה? ניסיתי כמו הפעם הקודמת, אבל כתוב לי שם שה-AGP בכלל במצב OFF! צירפתי תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 952 צפיות
-
-
ההרד דיסק המסטר שלי הוא SATA אני רוצה להוסיף הרד דיסק נוסף שהוא IDE הגדרתי להרד דיסק הנוסף כסלאב ובהרצה של המחשב הוא רושם "שאין מסטאר של IDE" מה אפשר לעשות צריך לשנות משהו בביוס אבל אני לא ממש יודע מה בדיוק.... ואיפה להכנס מקווה שמישהו יוכל לעזור לי תודה,
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי... יש לי בעיה במחשב.... ברגע שמתחילים לשחק במשחקים טיפה כבדים... הוא נתקע.... לגמרי! וזה לא בגלל שהמשחקים כבדים עליו הוא עובר את כל הדרישות.... זה קורה גם לפעמים לא במשחקים אבל לעיתים רחוקות יותר... כמה נקודות.... 1) פורמט לא עוזר.... 2) כרטיס מסך החלפתי לא עזר... 3) די די אר גם החלפתי וגם זה לא עזר.... (לא החלפתי אותם עקב התקלה אבל החלפתי...) מה עושים? יש כיוון? מעבד כנראה?
-
- 12 תגובות
- 952 צפיות
-