תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
When I go to Device Manager and try to enable DMA for my cd-writer it doesn't enable and it stays at PIO mode!! I'm sure that this cd-writer supports UDMA mode 1! but the M/B doesn't detect it as a UDMA drive! If I delete the secodary IDE channel and windows installes it again (without restart) then it enables UDMA for my CDRW but when I restart, it returns again to PIO mode! I tried to install the new IDE driver (ide202) but it just makes it worst! with the new IDE driver it doesn't enable DMA even for my CD-ROM and uses PIO mode. Without UDMA I cannot burn at 16x speed and when I burn with 12x it uses 100% CPU! Please help!!!! Computer: Windows XP pro (sp1) Matsonic MS9…
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי התקנתי בלפטופ החדש שלי וינדוס 10 ולאחר ההתקנה גיליתי שהזיכרון שלי מפוצל ללא פחות מ-5 כוננים שונים: [ATTACH=CONFIG]9356[/ATTACH] הוינדוס מותקן על כונן C. כשעל המחשב עוד היה UBUNTU, לפני התקנת הוינדוס, היה כתוב לי שהכונן של ה8GB הוא כונן LINUX SWIPE. כונן D כולל בתוכו את הUBUNTU. השאיפה שלי היא לפרמט ולאחד את כל הכוננים ביחד ואז לחלק את הכוננים ל2. השאלה היא האם כדאי שאעשה את זה, או שחלק מהכוננים האלה חשובים לתפקוד המחשב גם אחרי הפרמוט ואסור לי לגעת בהם? אני לא בקיא בכלל בתגיות של מחיצות ומה כל סוג אומר ולכן אשמח לעזרה...
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
היי, אז ככה. יש לי מעבד AMD 1800+ ATHLON ולוח של גיגביט ו512 זכרון רם... המארז מקורר ולא נראה לי שיש התחממות יתר.. בדקתי בwindows takmanager והזכרון מתמלא גג עד 250 (מתוך 500..) גם המעבד לא מתאמץ יותר מדי... ובכל זאת המחשב נתקע כל הזמן ואני צריך לאתחל אותו (פיזית, מהכפתור כי המחשב לא מגיב). מישהו יכול לעזור? אה, ויש לי WinXP PRO...
-
- 14 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע בערך התחילה להיות לי בעיה במחשב הישן הבעיה היא שהמחשב נדלק,אז האותיות היו מופיעות ונעלמות על המסך עכשדיו זה הגיע למסך שהמחשב לא מצליח להיכנס לווינדוס,רק בsafe mode אבל גם שם יש ריבועים בצבע ירוק כזה אפילו היום ניסיתי להתקין ווינדוס 7 והיה במהלך ההתקנה עדיין מלבנים כאלה...היה חלק קטן מהמסך בלי אבל לא הצלחתי להתקין אפילו שניסיתי 3 פעמים כי זה לא מצליח לעשות ריסטרט (במהלך ההתקנה של הווינדוס)כמו שצריך בגלל הבעיה הזאת מה אתם אומרים הבעיה? הכרטיס מסך? זה 7600gt והוא נקנה לפני 3 שנים לא בוצע בו oc תודה רבה http:// www.siz.co.il/my/l0mynnzqzm1j.jpg http ://www.siz.co.il/my/digm2lcgfzon.jpg http: //www.siz.co.il/my/ycnnmn4dtjjy.jpg http ://www.siz.co.il/my/nzandwn…
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני כמה חודשים(מעל חצי שנה)רמקולים 2.1 של קריאייטיב(creative) עד עכשיו הם עבדו בסדר והכל אבל לא ממזמן גיליתי שרמקול אחד לא עובד. ניסיתי לשחק בהגדרות וכלום לא השתנה. החלפתי את בין הרמקולים וחיברתי את שמאל לימין וימין לשמאל והרמקול ה"מקולקל" עבד. זה אומר שיש בעיה בחיבור או מהשו כזה לא? מה אני יכול לעשות עם זה חוץ מללכת לחנות בה קניתי את הרמקולים כי אני מעדיף אפשרות זו כאפשרות אחרונה. מה יכולה להיות הבעיה חוץ מזה? ניסיתי לראות אולי הרמקולים באחת התוכנות מכוונים רק על צד אחד אבל לא זה לא היה זה. מה אני עושה.? ושוב מה זה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
קניתי אתמול ארד דיסק 250 גיגה והוא מזהה לי מתוך 250 גיגה רק 233 שזה הפסד של 17 גיגה שזה נורא משמעותי איך משחזרים או מוצאים את ה-17 גיגה בייט?
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
מוזר פירמטתי את המחשב הוא מראה לי את הכונן ב"מחשב שלי" ב"מנהל חומרה" הוא מזהה את הכונן גם אחרי שאני מוחק אותו ולוחץ "סרוק שינויים" מזהה ומתקין. אבל את הדיסקים עצמם הוא לא קורא ומראה כאילו הם רייקים וגם אין להם מקום פנוי. מה זה יכול להיות ? אשמח לעזרה תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני כבר נטרף מזה. ??? מחשב חדש עם מערכת הפעלה (XP SP2) נקייה ודרייברים מעודכנים. במהלך העבודה פתאום המסך מחשיך והמוניטור מודיע שאין אות מכרטיס המסך (No Signal). המחשב ממשיך לעבוד אבל המסך שחור. חייבים לעשות RESET ע"מ להמשיך. התקנתי מערכת הפעלה פעמיים ודרייברים של ה צ'יפסט (VIA) וכרטיס המסך (FX5700) וכלום לא עוזר. מי שנתקל בדבר כזה אשמח אם יעזור.
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם.חיברתי שני מסכים לאותו המחשב, הכל עובד טוב ויפה אבל יש לי בעיה קטנה.המסכים הם אחד ליד השני, המסך השמאלי הוא הראשי והימיני הוא המורחב .ושאני עובר ממסך למסך אני צריך להעביר את העכבר מהמסך השמאלי לימיני אני מושך אותו שמאלה במקום ימינה אם העכבר במסך הראשי אני צריך להזיז אותו שמאלה ואז הוא יעבור למסך המשני מצד ימין.השאלה היא איך אני יכול לשנות בהגדרות שאם העכבר במסך הראשי ואני רוצה להזיז אותו למסך הימיני אני אזיז אותו מצד ימין של המסך הראשי לצד שמאל של המסך המשניתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שיחקתי קצת במחשב ופתאום היה לי משך כחול (שכבר הרבה זמן לא היה לי) פתחתי את קבצי הדומף והקובץ שגורם לבעיה הוא ALCXSENS.SYS עשיתי חיפוש בגוגל וראיתי שזה קשור משהו לכרטיס קול http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=ALCXSENS.SYS&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9+%D7%91%D7%92%D7%95%D7%92%D7%9C&meta= אז מה אני בדיוק צריך להוריד קודקים או דרייברים או שתיהם :s05:
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
שבוע טוב לכם, מאתמול המחשב הפסיק לזהות כונני USB, ניסיתי 2 DOK, ו2 כוננים חיצונים, וכלום. כל הארבעה עובדים בוודאות, ניסיתי על מחשב אחר ועל טלוויזיה. בכל חיבור ל-USB הווינדוס טוען שיש בעיה עם הכונן ונותן את השגיאה הבאה: "עליך לאתחל את הדיסק בכונן X בטרם תוכל להשתמש בו". הבעיה שגם לא ניתן לעשות אתחול. יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים שמחוברים לUSB ואין איתם בעיה. כמו שזה נראה במנהל ההתקנים הכל בסדר, ואין בעיה של ה-USB לזהות את ההתקנים שחיברתי, זה כאילו יש לו בעיה לקרוא את החומר עליו, והוא טוען שהוא פגום. ניסיתי להסיר התקנים, להתקין מחדש, להפוך את ההתקן של הכונן USB ללא לזמין ולזמין שוב וגם לא עזר, מחקתי את הקובץ INFCACHE.1 מהתיקיה שלו ב- system32/driverstore כדי שווינדוס …
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
מחשב ישן... לאחרונה הכל עבד נורמלי עד שהמקלדת מתפגרת הבעיה היא לא במקלדת עצמה, ניסיתי כמה מקלדות וקורה אותו דבר כשהמחשב עולה המקלדת נדלקת ואפשר ללחוץ Delete כדי להיכנס לביוס. אבל לאחר שהמחשב מתחיל לעלות את הווינדוס האור של ה "Num Lock" ננעל וכאילו היא נתקעת. ניסיתי להוציא, להכניס, ריסטים, איפוס ביוס ושום דבר לא עוזר מה זה יכול להיות?
-
- 13 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אתמול הלכתי למעבדה של אייבורי החליפו לי כרטיס מסך לכרטיס מסך חדש(ראיתי שהוא חדש והכל היה מולי) בקיצור אני בא הבית מפעיל תמחשב ולאחר כמה זמן המחשב מתחיל להתקע עושה ריססט ושוב אחרי כמה שעות המחכה מתחיל להתקע וככה זה ממשיך לי .. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
כמו שאמרתי.. במחשב הזה התחלתי לשחק עם הכבלים הקטנים שמתחברים ללוח אם.. ועכשיו המחשב נדלק אבל אין את הצפצוף והמסך לא נדלק.. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
כתבתי את ההודעה הזאת בפורום אודיו אולי כאן ההודעה יותר מתאימה יש לי כרטיס קול און בורד לוח אם MSI 865 NEO2 יש לכרטיס שלושה סוגי יציאות להוצאת האודיו החוצה א.רגיל PAL ב. אופטית אני מתכוון קרן אדומה מי שמכיר ג. קואקסלית היציאות עובדות מצוין אני יכול לראות סרטים עם פענוח של המגבר הנפרד שיש לי אבל אחרי כשמונה שעות היציאות ב וג האופטית והקואקסלית מפסיקות להוציא אודיו ורק היציאה האנולגית ממשיכה להוציא את האודיו רק שאני מכבה את המחשב לחלוטין כלומר כיבוי ולא הפעלה מחדש היציאות חוזרות לעבוד חובה לציין שהורדתי את כל הדרבירים המועדכנים של הביוס כרטיס הקול וכדומה אשמח אם מישהו יכול לעזור בתודה מראש
-
- 15 תגובות
- 993 צפיות
-
-
עידכנתי את הביוס שלי ועשיתי לאחר מכן ריסט ופתאום לא מופיע לי כלום במסך , פשוט כלום ואני גם לא יכול לעשות כלום.... אבל המסך פועל ולא מראה שום דבר מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי: פנטיום 3 בערך 633 מג"ה 320 MEMORY לוח אם פינקפד 600E הוא נדלק יש עוד 20MB בHD מעלה את הווינדוס בכתב מוזר ונתקע ונשאר רק להוציא את התקע מהחשמל הוא הלך איתו לטכנאי וזה אמר שהHD לא בסדר - נשרף וכך גם כרטיס זיכרון של 128 מתוך ה320 איך דבר כזה/יכול לקרות??!!
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
ברשותי MULTIMEDIA KEYBOARD MICROSOFT. ואני רוצה לדעת איך אפשר שמקש הF LOCK ישאר דלוק כל הזמן בלי שאני יצטרך להדליק אותו כל הזמן. ושאני מדליק את המחשב אז הוא ידלק גם כן, כי כרגע הוא לא אני צריך ללחוץ ידנית. תודה לכל העזורים.
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, היה לי מחשב מעבד ליבה כפולה מהדגמים האחרונים(לא זוכר את הדגם המדוייק). אבא שלי אמר שבזמן שהשתמש במחשב, פתאום המחשב כבה ולא נידלק יותר. שללתי את האפרות של הספק כח. לקחתי את הספק כח למחשב של חבר, והמחשב עבד עם הספק כח שלי. הוצאתי את הכרטיס מסך, וראיתי שיש לו נגדים מפוצצים. ניסיתי להדליק בלי הכרטיס מסך, ללא שינוי. דולקת המנורה של הלוח אם, ומעבר לזה שום שינוי. חשבתי שכנראה נשרף הלוח אם. קניתי לוח אם חדש של אינטל DH67GD ומעבד I7 2600. הרכבתי את הלוח אם והמעבד, והחיווט ההכרחי בלבד. ושוב אותו דבר. המנורה של הלוח אם עובדת, אך המחשב לא נידלק. אין לי מושג מה התקלה. אשמח לקבל יעוץ. חשבתי שהכפתור הדלקה אולי לא תקין. חשפתי את שני הגידים שלו וקיצרתי ביניהם ושוב לא קרה דבר.
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אין תצוגה של תמונות מקיטעי הוידאו באייקונים ב Libraries\Videos במקום התמונות במקום מופיע לוגו של הפורמט מצ"ב תצלום מסך מערכת הפעלה ווינדוס 8 בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
בערך בשעה 16:45, בעודי גולש באינטרנט וצופה בסירטוני יוטיוב, לפתע כל המחשב קפא לגמרי, ושום דבר לא הגיב (לא עכבר ולא מקלדת), ולא נותרה לי ברירה אלא להפעיל מחדש את המחשב (Reset). אחרי הפעלה מחדש, הוא עובד כרגיל. מה הסיבה לכך?
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אוקיי סידרתי את הבעיה שהמחשב היה מתכבה לי בגלל החום פשוט החלפתי מאוורר של הcpu מ3000 סיבובים ל6000 סיבובים לדקה ועכשיו הוא לא מתכבה אבל ממש לפעמים עכשיו אני משחק במשחק ופתאום הוא נתקע ואין דרך לצאת רק לעשות ריסט למחשב סתם ככה נתקע הטמפ עכשיו של המעבד הם: 51 ושל הלוח אם: 41 אבל נראה לי יותר שזה מתכבה בגלל התחממות של הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח תגידו לי מה שאתם חושבים [אין לי דרך לגלות את הטמפ של הכרטיס מסך] תודה
-
- 11 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש Driver למדפסת שלי, HP Deskjet 695c , למערכת ההפעלה WindowsXP חיפשתי בגוגל ולא מצאתי דרייברים מתאימים תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אתחיל בזה שאני לא בטוח באיזה פורום לפרסם את הבעיה הזאת... הבעיה היא כזאת : התקנתי לחבר ווינדוס 2000 מ-0 לאחר פירמוט, והכל עבד כשורה. הבעיה היא שהמחשב ממש ישן ווינדוס לא מזהה את ה USB. ווינדוס מזהה את ה USB כ unknown usb... בלי סימן קריאה לידו. אין לו דיסקים שבאו עם המחשב, ואני לא מצליח לזהות איזה לוח אם זה, בשביל להוריד לו דריוורים. השבב הוא via VT82C693 והמחשב הוא compaq presario 5700t. למישהו יש פיתרון? האם התקנת WINXP תעקוף את הבעיה ? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
החלק המוזר שאצל הארדיסק הישן האחוז עומד על 100. כבר קרתה לי תקלה בהארדיסק החדש של: the file or directory is corrupted and unreadable האם זה אומר שהארדיסק תקול? יש אפשרות לתקן אותו?
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-