תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
קניתי לוח חדש אבל בלי כניסת GAMEPORT ואני חייב אותה לג'ויסטיק שכבר יש לי מה אני יכול לעשות ? לא מצאתי כרטיס PCI שנותן רק יציאת GAMEPORT ולא מצאתי מתאם GAMEPORT ל USB הדבר היחידי שחשבתי עליו הוא לקנות כרטיס קול זול ששם כבר יש אבל תהיה התנגשות בינו לכרטיס על הבורד , לא ? (DFI INFINITY) אפשר לבטל את כל הדרייברים של הכרטיס שאני ישים ככה שמה שיהיה לי ממנו זה רק ה GAMEOPRT ? תנו הצעות מה אפשר לעשות .....
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעייה שמופיה לי לאחרונה. כשאני משתמש במחשב המחשב עושה לעצמו ריסט או שהמסך הופך לשחור ולא מראה כלום אבל לא עולה ולא עושה כלום ורק כשאני עושה ריסט (דרך הכתפור על המארז כמובן) המחשב עולה מחדש. חשבתי בהתחלה שזה הכרטיס מסך כי היו כמה פעמים שראיתי מריחות כאלה של צבעים מן כתמים כאלה לא ברורים. בקיצור משהו דפוק בתצוגה. אז שלחתי את הכרטיס מסך לחנות שיבדקו אותו, מעבדה הם אמרו וכו'. לבנתיים אני עם כרטיס אחר עכשיו לי בעייה עם הריסטים האלה ומה שכתבתי למעלה. הסרתי לחלוטין את הדרייבר של הכרטיס מסך והתקנתי את הדרייבר החדש מהאתר של ATI. וזה לא עוזר כי זה קרה לפני שעה וחצי ככה שוב, המחשב עשה ריסט לבד. אין לי בעייה של חום למעבד מה זה עוד יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אפשר לחבר מצלמת וידיאו בעלת יציאת FireWire למחשב לחיבור ה USB בעזרת כבל מתאם מ FirWire to USB ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את המשחק c&c generals ואני רוצה לשחק מולטיפלייר עם חבר אז נכנסנו למשחק ורשום שצריך להוריד patch הורדתי אותו אבל אני לא מצליח להתקין אותו...ההתקנה נפסקת באמצע למישהו קרתה הבעיה ויודע איך לפתור אותה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי המחשב שלי לא משהה התקני USB, יש מעבר של חשמל אבל הווינדוס לא מזהה רץ על XP, עם המפרט שבפרופיל יעריך מאוד את העזרה כי אין לי אינטרנט בגלל זה אז זה דיי קריטי תודה נתי
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן סידרתי כבלים במחשב, החלפתי מאווררים וכדומה והוצאתי את הכרטיס החביב מהסלוט PCI שלו כדי לנקות מתחת. כשחזרתי למחשב, והפעלתי, הסאונד לא עבד, יש רק "בומים" כאלה ברמקולים. כאשר אני נכנס לווינאמפ ושם שיר הכל נראה טוב, גם בדריברים יש תנועה של סאונד.. ורק סאונד חיצוני אין.. מה זה יכול להיות?!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בדיוק מתקין דרייברים ללוח שלי (ASUS P5ל DELUXE) ונתקלתי בזה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש (נרכש בערך כלפני חודש) ויש לו רעשים מציקים וחזקים, אני לא שם דברים להורדה בלילה בגללם .. באיזהשהו מקום היה בנאדם עם אותה בעיה כשלי ונתנו לו את הפיתרון הזה: "זה המאוורר של המעבד.. קונים משו חדש.. אני ממליץ לך על : Arctic Cooling Freezer 7 PRO קירור מעולה!! עולה רק 160 שקלים, התקנה קלה יחסית. ייתן לך גם יותר ביצועי קירור וגם שקט שבקושי שומעים אותו " מה אתם חושבים על הפיתרון הזה? האם יש לכם פתרונות אחרים? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר חודש שאני מדבר עם בזק 166 לגבי בעיה של גלישה איטית עד אפסית. דברתי עם עשרה טכנאים עד היום (לפחות) כל אחד אומר משהו אחר. אחרי שהחליפו לי ראוטר וכבל עשו ריסטרט כמה וכמה פעמים לנתב, עדיין נשארתי עם בעיה בעיקר במחשב נייח אחד שמחובר עם הכבל לראוטר זאת לעומת מחשב שני וסלולרי שעובדים על הרשת האלחוטית. בעיית הגלישה האיטית אינה תמידית, לא כל הזמן. לפעמים גם יש בעיה של גלישה איטית בכל המכשירים. בקיצור לטענת חלק מהטכנאים הבעיה היא במחשב עם הכבל שאחת התוכנות שלו או האפליקציות או ההגדרות גורמת להאטה. האם יש בזה מן האמת? האם אין כאן נסיון להתנער מבעיה שקשורה ברשת שלהם? איך ניתן לבדוק את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן עברתי לקנדה ולקחתי איתי את המחשב שלי (לא לפטופ). כאן עובדים ב110 וולט , אין לספק כפתור 110-220. האם הוא יעבוד כאן? האם צריך ספק חדש? איך מתקינים? הספק מתוצרת GYRO (ATX) 450 WATT כתוב עליו : input 115vac 10a max 60hz 230 vac 5a max 50 hz חייב עזרה דחוף תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים יש לי מחשב מדגם DELL 1525 INSPIRON לאחרונה החלטתי לנוסת לחבר אותו לטלוויזיה בסלון באמצעות HD אך לא הצלחתי אין תגובה בין המחשב לטלוויזיה שיחקתי קצת עם ההגדרות של הכרטיס מסך ושל הווינדאוס 7 לא הלך אין הגדרה מיוחדת בטלוויזיה שמונעת את זה בדקתי טוב טוב אשמח לקבל עזרה תודה מראש כפיר
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות לי עמדת נהיגה שתכלול מסך 32 טלוויזיה בגודל 32 אינטש . אני מעוניין לחבר את המסך למחשב ב-HDMI ובמקביל שיהיה מחובר למסך סמסונג 28 אינטש שמחובר ב-DP. אחד ב-HDMI והשני ב-DP. השאלה היא כזאת. האם אוכל להריץ משחק (למשל PROJECT CARS) במסך של הטלוויזיה בלי בעיה? אני מריץ ווינדוס 10 חוקי. תודה, שמוליק
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים יקרים יש לי מחשב חדש מעבד I5 לצורך לימודים התבקשתי לרכוש כרטיס מסך חזק ומתקדם רכשתי לפני שלושה ימים כרטיס כזה באחת מהחנויות באיזור להפתעתי הרבה המחשב שלי נכנס לשינה ולא להשהיה כלומר אחרי זמן מסויים המסך הופך להיות שחור המחשב נשאר דלוק אך בהזזת העכבר או הקשה על המקלדת המחשב אינו חוזר לעבודה יש להדליק אותו מחדש ורק אז הוא מעלה לי את הווינדוס מה עושים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כבר כמה חודשים המחשב שלי עושה את זה. המפרט שלי : כרטיס מסך : Albatron nVidia GeForce 8800GT 512MB מעבד : Intel C2D Dual Core 2.66 זכרונות : Corsair XMS2 2GB ספק + מארז : Compucase HEC BA19 + ספק 400W. לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L מסך : LG 226WTQ המחשב לא עבר אוברקלוק ונוסף לו מאוורר קדמי לא מזמן. עכשיו לבעיה - כשאני נמצא הרבה זמן בתוך משחק מסויים (לצורך העניין - Crysis, Unreal Tournament 3, Team Fortress 2, Insurgency, World of Warcraft) ואפילו המצב מתדרדר לGTA San Andreas כשאני משחק במשחק - בד"כ חצי שעה בערך או קצת יותר, כשזה מגיע למקום עם אקשן או שיש גרפיקה קצת יותר חזקה שצריך לטפל בה המחשב פשוט קורס, המסך נכנס ל"Power Saving Mode", המאווררים של המחשב עדיין עובד…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב ישן שהיה מצפצף כמו סירנה צליל עולה ויורד ואחרי כמה בדיקות שעשיתי הבנתי שהמעבד מגיע ל85 מעלות ואחר כך נכבה אחרי שהורדתי את המשחה הישנה, שמתי משחה טרמית(מזרק של 3ג') על המעבד ועל גוף קירור ועכשיו המעבד הפסיק לצפצף אלא רק לעיתים רחוקות ואני לא יודע עוד מה לעשות? יש למישהו רעיונות אחרים לפתור את הבעיה הזאת? תודה ופורים שמח!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמתי לב שאחד המאווררים שלי לא מחובר http://img165.imageshack.us/img165/9638/img0861copyxc6.png הנה תמונה, המאוורר מסומן בעיגול ואני חושב שזה החיבור אבל אני לא בטוח, מישהו יכול לאמת ? והמאוורר הזה פשוט לא עובד, פתחתי את המארז וראיתי שהשאר עובדים, והוא לא... עזרה ממישהו ? לאן לחבר ? ---------- החלטתי להחליף מאוורר. המאוורר בגודל של 80 מ"מ ומחר אני הולך לקנות אחד חדש. הנה תמונה של המארז מבפנים : http://img137.imageshack.us/img137/830/img0865copyzg8.jpg שימו לב שסימנתי את החיבור אליו מתחבר המאוורר. החיבור הזה מגיע אל הכונן DVD. כשאני אחליף את המאוורר אני אצטרך להחליף את כל החיבור של שני הכוננים שלי ? (הכונן השני, כונן CD מחובר לאותו חיבור שהמאוורר מגיע אליו). תודה על העזרה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
שיחקתי קצת במחשב ופתאום היה לי משך כחול (שכבר הרבה זמן לא היה לי) פתחתי את קבצי הדומף והקובץ שגורם לבעיה הוא ALCXSENS.SYS עשיתי חיפוש בגוגל וראיתי שזה קשור משהו לכרטיס קול http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=ALCXSENS.SYS&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9+%D7%91%D7%92%D7%95%D7%92%D7%9C&meta= אז מה אני בדיוק צריך להוריד קודקים או דרייברים או שתיהם :s05:
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכם, מאתמול המחשב הפסיק לזהות כונני USB, ניסיתי 2 DOK, ו2 כוננים חיצונים, וכלום. כל הארבעה עובדים בוודאות, ניסיתי על מחשב אחר ועל טלוויזיה. בכל חיבור ל-USB הווינדוס טוען שיש בעיה עם הכונן ונותן את השגיאה הבאה: "עליך לאתחל את הדיסק בכונן X בטרם תוכל להשתמש בו". הבעיה שגם לא ניתן לעשות אתחול. יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים שמחוברים לUSB ואין איתם בעיה. כמו שזה נראה במנהל ההתקנים הכל בסדר, ואין בעיה של ה-USB לזהות את ההתקנים שחיברתי, זה כאילו יש לו בעיה לקרוא את החומר עליו, והוא טוען שהוא פגום. ניסיתי להסיר התקנים, להתקין מחדש, להפוך את ההתקן של הכונן USB ללא לזמין ולזמין שוב וגם לא עזר, מחקתי את הקובץ INFCACHE.1 מהתיקיה שלו ב- system32/driverstore כדי שווינדוס …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה הלוח שלי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנשים היום הרכבתי פעם ראשונה תמחשב שלי לבד כלומר הכול מחלקים למשהו שעובד ועכשיו באתי להתקין ווינדוס ובדוס שהמחשב עולה כלומר פסוט זה רושם לי שהערכים של המעבד השתנו נא לגשת ל cmos ולשמור את ההגדרות למה הוא מתכוון? אגב הלוח הוא 8kda3j והמעבד a64+3200 ם כן הטמפ לא משוה בסיסות ה51 בהפעלה מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. יש בעיה במחשב של אחי ... פתאום איזה יום אחד הוא התחיל לעלות ממש לאט ... אחרי זה הוא התחיל לעלות במסף שחור שמבקש ממני להעלות את המחשב ב - Safe Mode או Start Windows Normally וכל האפשרויות הנוספות ... בחרתי ב - Last Known Good Configuration That Worked ... זה היה עולה כמו שצריך ... יום אחד הוא היה עולה אבל ממש לאט ... פתאום יום אחד הוא בכלל לא עלה ... היה רק מסך שחור ... פירמטתי לו את המחשב היום ונראה כאילו זה הסתדר ... אחרי הריסטרט הראשון שוב הוא התחיל לעלות לאט ... הוצאתי את הכונן וראיתי שאין בו את הג'אמפר שאמור לשבת על Slave ... שמתי את הג'אמפר ב - Slave ושוב אותו דבר, עולה לאט ... ניסיתי לנתק את הכונן הנוסף שהרכבתי לו ושוב נראה שזה הסתדר עד הריסטרט הרא…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מצאתי פורום שקשור אז הקרוב ביותר היה כאן בתמיכה טכנית במחשבים הביה היא כזו ואני ישמח אם מישהו נתקל בה ויודע מה הפיתרון לדודתי שונה היום הפייסבוק על דעת עצמו ושונתה לה תמונת הפרופיל ל "Fãcêbøøk Sêcuryti" - הזוי אי אפשר למצוא אותה יותר בפייסבוק (רק מי שחבר שלה יכול עוד לשלוח הודעות) ולא ניתן גם לשנות שם אחר אלא רק תמונת פרופיל מישהו נתקל ? זה וירוס פייסבוק חדש או משהו ? לא מוצא שום מידע כלל על זה בגוגל... (הוספתי תמונה) תודה !
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי קירור אוויר לסוקט 775 (גוף מתכת+מאוורר) . מהמאוורר יוצא כבל חשמלי של שלושה סיבים שבקצהו שקע של 3 חורים. לעומת זאת, על הלוח אם (לוח C2D) יש חיבור למאוורר CPU (תקע) שיש בו 4 פינים . אינני יכול לחבר את השקע לתקע (כי המעטפת של 4 הפינים מונעת הכנסת השקע של 3 פינים). שמתי לב שבלוחות פנטיום 3 התקע של המאוורר כולל רק 3 פינים. נתונים אילו ועוד נתונים שאיני רוצה לפרטם כאן הביאו אותי לנחש שהפין הרביעי בתקע של לוחות C2D הוא פין שמעביר סיגנל למאוורר לשנות את מהירות הסיבוב (למשל סיגנל להגביר את מהירות הסיבובים כאשר המעבד התחמם). הייתי רוצה לדעת עד כמה הניחוש הזה נכון. כמו כן אני רוצה לקבל ייעוץ מה עלי עשות במקרה ולא אקבל חלק חסר שמקשר בין הכבל של 3 סיבים לבין התקע של 4 פינים.…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-