עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ski_farm,

יש לי מחשב פנטיום 4 cpu- 455MHz RAM- 512 HARDISC-80G הבעייה היא שמשלב מסויים המחשב התחיל לעלות (מBIOS לחלונות) בצורה איטית בסביבות 15דקות אבל לאחר מכן המחשב עבד תקין. לאחר שבוע גם לאחר העלייה המחשב עובד מאוד לאט לפתוח חלון במחשב לוקח בסביבות 6 דקות זאת בעיית תוכנה או חומרה והכי חשוב מזה ואיך מתגברים על זה כי אני ללא מחשב נ.ב יש לי שם תוכנות חשובות אז אני לא רוצה לפרמט את המחשב תודה מראש ski_farm

• 12 תגובות
    • 955 צפיות
  2. Started by bogdant,

הם זה בסדר ש ארדיסק SATA2 250G אשר אותו חילקתי ל4 החלק של ה150GB לוקח הרבה זמן לעשות פורמת 45דקות בערך? הוא לא אמור להיות מהיר (WD

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  3. קניתי מחשב חדש הוא עושה לי בעיות כמו מסך כחול והמחשב מפעיל את עצמו מחדש לפעמים המחשב פשוט נתקע (התמונה נקפאת) ממש נתקע ואז אני חייב להפעיל אותו מחדש המחשב יוצא לי ממשחקים שונים אחרי כמה זמן שאני משחק כאשר אני שם על הגדרות גבוהות מעט. בתור התחלה בדקתי את הזכרונות שהם של KINGSTON מדובר ב2 זכרונות כל אחד 512 הוא הריץ עליהם בדיקה MEMTEST ואמר לי שאין שום בעיה איתם אחרי זה שלחתי לבדיקה את המעבד AMD ATHLON 64 PROCESSOR +3200 החזירו אותו מבדיקה והודיעו שהכל בסדר איתו אחריו שלחתי את הלוח אם DFI INFINITY NF4 ULTRA הם גם החזירו אותו והודיעו שצריך מאוור חזק יותר למעבד החלפתי הארד דיסק אחרי שנהרס לי והלכו לי כל הדברים במחשב- קניתי אחד חדש 120 גיגה (חשבתי אולי ההארד דיסק כי פירמטתי אי…

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  4. Started by danny70,

שלום , מדובר במחשב פנטיום 800 מגה ההרצ לוח של פי סי פרטנאר . עבדתי ב WINDOWS התחלתי את המחשב והמחשב קפא ,נורית ההרדיסק נשארה דולקת נסיתי, לכבות את המחשב על ידי לחיצה קבועה על הPOWER , המחשב לא הגיב , אחרי כמה שניות המחשב התכבה ושהדלקתי אותו הוא לא זכר את הרכיבים כלומר משהו בביוס השתבש , בהתחלה חשבתי שזה אולי הבטריה , אך שאתחלתי את המחשב זה עוד פעם קרה המחשב לא הגיב , נסיתי לכבות אתו ע"י לחיצה קבועה על ה POWER לא הגיב , כיביתי אותו ע"י הוצאת כבל החשמל מהשקע , ושנסיתי להדליק הוא לא נדלק . הוצאתי את כל הרכיבים של המחשב חוץ ממעבד , הוצאתי את הבטריה וחכיתי 15 דקות , לא נדלק . חשבתי נתחיל מהתחלה , הוצאתי את כל הרכיבים כולל הספק , הוצאתי את הלוח ולהפתעתי היה בורג בין ה…

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  5. במנהל ההתקנים ה pnp bios extension מסומן בסימן קריאה צהוב איך אני מסדר את זה? יש לי ווינדוס xp תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  6. שלום רב, רכשתי מחשב בשעה טובה, והתקנתי את כרטיס הקול ב PCI 1 לאחר מכן שמתי לב כי ליד ה PCI-1 רשום - dual channel ddr2 ליד ה PCI-2 רשום PCI EXPRESS וליד הSLOT השלישי, לא רשום כלום. שאלתי היא- האם ישנם הבדלים בין החריצים השונים (SLOTS) ? אם כן, על גבי איזה מהם מומלץ להתקין את כרטיס הקול? כרטיס הקול הוא של ESI JULI@ ולוח האם הוא GIGABYTE GA-P35-DS3L מעבד כפול ליבה E8400, אם זה משנה.. רב תודות למי שיכול לעזור.

• 11 תגובות
    • 955 צפיות
  7. שלום לכולם, יש בידי מחשב amd כלשהו שקיבלתי מחבר. אני מנסה לתקן אותו כדי שיעבוד. להגיד מה הבעיה קשה לי להגיד- אני מדליק את המחשב- אין צלילי אין כלום, אני לא מצליח להביא למצב שאני רואה משהו במסך- אני מנסה לבודד את הבעיה על ידי החלפה של שני מסכים ו-3 כרטיסי מסך. עדיין אין פלט של תצוגה. אני לא יודע אם הבעיה בלוח או במעבד כי אז אין מה להשקיע. אם יש לכם רעיונות אשמח לשמוע, תודה לכל העוזרים

• 13 תגובות
    • 955 צפיות
  8. Started by oded6188,

כשאני מפעיל את המחשב, אז יש את המסך השחור ההתחלתי הזה: Auto-Detecting Master Auto Detecting Slave וכו וכו' וכו' והמחשב נתקע בשלב הזה: 4th Master: WDC WD1200J-00GBB0 02.05D02 Ultra DMA Mode-5, S.M.A.R.T. Capable and Status OK כשאני מנתק את ההארד-דיסק ה"בעייתי" אז המחשב עולה כרגיל ניסיתי לחבר את ההארד-דיסק הזה במחשב אחר, וגם אז קורה בידיוק אותו הדבר ניסיתי להחליף את הכבל SATA, ניסיתי לחבר את ההארד-דיסק ליציאה אחרת אבל כלום לא עוזר ניסיתי לג'מפר את ההארד-דיסק אחרת - לא עוזר יש 4 אפשרויות לג'מפר: SSC_DIS PM2 - באופציה הזאת ההארד-דיסק לא מסתובב בכלל OPT1 OPT2 מה כל אחד מאלה? אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  9. אז ככה המפרש שלי כתוב בצד... תיאור כללי איך התחילה הבעיה ומה המאפינים שלה: שבוע שעבר המחשב פתאום נהיה איטי בצורה משמעותית (חשוב לציין שהמחשב הריץ ויסטה 64 חלק בלי תקיעות ובלי בעיות מיוחדות הוא עבר איחוי אוטומטי כל שבוע וסריקות של רוגלות ווירוסים וניקוי דיסק) חשבתי שזה שטויות הרצתי את כל הפעולות הרגילות שעושים (מפורט למעלה) וכלום לא עזר... בלי קשר רציתי לפרמט את המחשב בפסח בגלל שבחג אני בחופש מהצבא ויהיה לי זמן פנוי לדאוג למחשב בסוף החלטתי לפרמט את המחשב מיד בגלל האיטיות הפתאומית הזאת ניסיתי כמה פעמים והמחשב אמר לי שאין אפשרות לפרמט את C גיביתי את כל הקבצים שלי מהכונן ופירמטתי אותו לגמרי (את כל המחיצות D,C) אחרי זה זה הצליח שמתי XP וגפ עבד יחסית לאט ואחרי כמה ריסטים המחש…

• 11 תגובות
    • 955 צפיות
  10. Started by NDickler,

שלום לכולם, יש לי מחשב קצת ישן שעבר מעט זמן מאז שהשתמשו בו, הוא היה עושה המון בעיות, בין השאר הוא היה טוען: CPU Fan Failed or to low , NTLDR Is Missing הוא היה נתקע מדי פעם ולא היה מה לעשות חוץ מReboot לפעמים הוא היה מאתחל את עצמו 3 פעמים לפני שהוא היה עולה , אחרי כמה זמן שסבלתי את זה, עכשיו הוא החליט לא לעלות , ואני לא יודע אם זה בעייתי חומרה או תוכנה, הוא מגיע לשלב של של העליה של Windows (עם הלוגו ופס הטעינה) ואז נופל, אם תוכלו בבקשה לכוון אותי מה הבעיה וכיצד כדי לי לטפל בזה בנוסף אני מעוניין לבדוק את כל רכיבי החומרה בשני המחשבים שלי, מה אתם ממליצים לי לעשות?

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  11. היי אנשים, הגיע מחשב חדש, התקנתי עליו מערכת הפעלה XP PRO SP2 חיברתי את העכבר והמקלדת, והעכבר לא עובד. הנורה שלו דולקת במשך הפעלת המחשב עד לקטע שבו הווינדוס מתחיל לטעון קבצים... ניסיתי לכמה וכמה עכברים וגם הם לא עובדים, נראה לי שזה איך שהוא קשור להגדרה של הUSB בביוס. לא בטוח... בקיצור אני חייב לפתור את זה מהר!! מחכה לתשובה, תודה מראש,

12. Started by dj shay 30010,

חיברתי על כרטיס מסך ATI X850 שיש לו חיבור VGA וחיבור DVI שני מסכי 19 " LCD רואים את שולחן העבודה כאילו יש לי מסך אחד גדול הבעיה שאני חיברתי את זה לסרטים ושרואים שרט בפול סקרין על שני המסחים רואים רק באחד ובשני שחור רק עם מעבירים לשני את הסרת רואים מה לעשות בכל מצב רואים רק על מסך אחד איך אני מסדר את זה

• 11 תגובות
    • 955 צפיות
  13. איפסתי את הטלפון שלי סמסונג A 6 וכעת אני לא יכול לעשות כלום כתוב: לא ניתן היה להיכנס: הייתה בעיה בהתחברות אל accounts.google.com מה עושים??

14. שבוע טוב, יש לי מחשב (שני) עם לוח אם מסוג gigabyte ga-p55m-ud2 . המחשב משמש לאינטרנט ואופיס וסה"כ אין תלונות. לפני כמה ימים החלה לי בעיה שבעת ההדלקה, אני לא שומע את הצפצוף מהלוח אם שלאחריו עולה התמונה והמצב נשאר כפי שהוא והמסך לא נדלק . בהתחלה חשבתי שזה בעיה בכרטיס מסך , החלפתי כרטיס עם חלופי שברשותי, העברתי אותו ל SLOT השני של כרטיס המסך ללא הצלחה. ניסיתי בעצה של חבר לנתק ולחבר חזרה את הסוללה שעל לוח האם וגם זה לא עזר, ולבסוף תוך כדי משחק, מה שפתר את הבעיה , היה ניתוק של הכבל מספק הכוח שמתחבר ללוח האם (כתוב לידו ATX ו - PCB) העניין הוא שהבעיה חוזרת על עצמה לעיתים ממש קרובות, אם אני לא טועה, גם שהמחשב אינו במצב עבודה ונכנס לשינה הוא…

15. Started by ilanb0,

למיקרוסופט יש את surface arc mouse שעולה כ - $70. ל-DELL יש את Dell Bluetooth Mouse - WM615 שעולה חצי מחיר ונראה אותו דבר. יש סיבה למה זה של DELL לא יעבוד על ה - surface go שלי?

16. Started by shay1231,

שלום לכולם. יש לי מחשב די חדש (כמה חודשים בודדים) עם לוח אם מסוג MSI Z270. עשיתי מעבר דירה ושמתי לב שהחיבור האחורי של השמע בלוח אם (העיגול הירוק שאליו מחברים את הכבל של הרמקולים) לא מגיב וישנו X אדום על האייקון של הרמקול בצד ימין למטה ועליו כתוב no speakers or headphones are plugged. ניסיתי הכל, דרייברים וכו, אפילו פרמטתי את המחשב ולא עזר. מה שכן, בחיבור השני שנמצא בחלק הקדמי העליון של המחשב זה כן עובד. מה לדעתכם הבעיה? האם הלך החיבור האחורי בלוח אם?

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  17. יש לי 2 לוחות חדשים GA-P61A-D3 REV.2 כשאני מדליק את המחשב, שומעים ביפ אחד של Post "תקין", ומופיע המסך עם הלוגו של הלוח. וזהו. אי אפשר להיכנס לביוס. זה נשאר תקוע שם עד שעושים Ctrl+Alt+Del. אם מחכים כמה דקות המסך הופך להיות שחור. החלפתי מעבד, גם i5 וגם i7. התקלה נשארת. החלפתי זכרונות, 3 סטיקים שונים. התקלה נשארת. החלפתי כרטיס מסך. GTX650. התקלה נשארת. החלפתי ספק. התקלה נשארת. ניתקתי ה-כ-ל מהלוח, חוץ מחשמל כמובן, התקלה נשארת. WTF??? תקלה זהה ב-2 הלוחות? אני מפספס משהו? יש איזה סדרה תקולה של לוחות?

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  18. Started by Hyper,

שלום לכולם : ) אז יש לי מחשב של SONY VAIO עם כרטיס מובנה INTEL HD GRAPHICS3000 משום מה המחשב לא מזהה את החיבור HDMI לטלויזיה. בהגדרות של כרטיס המסך בלשונית של TV SETTINGS רשום כי לא קיימת תמיכה לטלויזיה. מישהו יודע איך לפתור את זה? הבעיה בכרטיס? בביוס? ממה שבדקתי, כל הדרייבים מעודכנים.. WINDOWS 7

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  19. השאלה בכותרת. עוד מישהו שם לב לתופעה? לפני העדכון זה היה כמעט מיידי, עכשיו התווספו עוד כמה שניות.

20. Started by gll,

יש לי אסוס XONAR ESSENCE STX שהמחשב עולה הוא עובד כמו שצריך והכל בסדר אחרי כמה שעות שהמחשב עובד הוא פתאום לא מוציא סאונד בכלל וגם דרך התוכנה של הכרטיס קול שמנסים להחליף בין היציאה של הרמקולים לאוזניות הוא לא עושה צליל כמו בדרך כלל זה צליל כמו של מתג שעושים לו ON\OFF מי שמכיר בקיצור הכרטיס לא מגיב שמפעילים את המחשב מחדש הכל רגיל מה יכול להיות הבעיה? יש לציין שאם מעבירים את הקול לכרטיס קול של הלוח למשל הוא עובד רגיל, כך שזה כנראה משהו בתוכנה של הכרטיס או משהו מישהו שמע על בעיה כזו? תודה

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  21. בערך בשעה 16:45, בעודי גולש באינטרנט וצופה בסירטוני יוטיוב, לפתע כל המחשב קפא לגמרי, ושום דבר לא הגיב (לא עכבר ולא מקלדת), ולא נותרה לי ברירה אלא להפעיל מחדש את המחשב (Reset). אחרי הפעלה מחדש, הוא עובד כרגיל. מה הסיבה לכך?

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  22. הכרטיס לא נותן סיגנל, יבשתי הכל ושמתי בצל במרפסת. יש סיכוי שיחזור לעבוד?

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  23. Started by oren,

שלום, אני מחפש Driver למדפסת שלי, HP Deskjet 695c , למערכת ההפעלה WindowsXP חיפשתי בגוגל ולא מצאתי דרייברים מתאימים תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  24. Started by domuzy,

כשאני מדליק את המחשב יש את שלב הDETECTING IDE ואח"כ הוא רושם לי FLOPPY DISK FAILED (40) ונעצר עד שאלחץ F1 לאישור והמשך. אחרי שאני ממשיך הלאה המנורה בכונן הדיסקטים לא נכבית בכלל והוא גם לא קורא לי את הכונן- כשאני מכניס דיסקטים הוא חושב ואז אומר להכניס דיסקט לכונן A. פרקתי כונן אחר ממחשב אחר וחיברתי אותו, אבל הבעיה נשארת זהה. מה זה ומה עושים? הדפנות של המחשב כבר פתוחות אז אם יש משהו פיסי לעשות/לחבר/לנתק אולי אוכל לנסות. תודה רבה מראש.

• 14 תגובות
    • 955 צפיות
  25. הי. ברשותי p4 לוח אם של elitegroup : Socket 423 > P4VXASD לפני יומיים הפקק של החשמל נפל ולאחר שהפקק הורם והמחשב הודלק מתקבל הטקסט הבא: Novell Netware Ready Firmware v.1.00 (940810) © Copyright 1991-1994 Novell, Inc. All Rights Reserved. Via PCI 10/100 MB Fast Ethernet Adapter v.3.33 (11/09/2001) Analyzing Network Media Type, This Will Take Several Seconds... OK. RPL-ROM-ADR: OOO7950A C7C7 RPL-ROM-IRQ: 5 RPL-ROM-PIO: D800 RPL-ROM-FFC: ומתחילים לרוץ מספרים מ 1 והלאה בקצב של שניות. כשאני נכנס לביוס לזהוי אוטומטי הוא לא מוצא את ההרד דיסק אלא רק את שני ה סידירומים(אחד מהם צורב). ניתקתי אותם ואת הפלופי,הדלקתי נכנסתי לביוס ניסיתי לזהות וכלום ההרד דיסק לא מזוהה אלא ר…

• 7 תגובות
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.