תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
כבר חודש שאני מדבר עם בזק 166 לגבי בעיה של גלישה איטית עד אפסית. דברתי עם עשרה טכנאים עד היום (לפחות) כל אחד אומר משהו אחר. אחרי שהחליפו לי ראוטר וכבל עשו ריסטרט כמה וכמה פעמים לנתב, עדיין נשארתי עם בעיה בעיקר במחשב נייח אחד שמחובר עם הכבל לראוטר זאת לעומת מחשב שני וסלולרי שעובדים על הרשת האלחוטית. בעיית הגלישה האיטית אינה תמידית, לא כל הזמן. לפעמים גם יש בעיה של גלישה איטית בכל המכשירים. בקיצור לטענת חלק מהטכנאים הבעיה היא במחשב עם הכבל שאחת התוכנות שלו או האפליקציות או ההגדרות גורמת להאטה. האם יש בזה מן האמת? האם אין כאן נסיון להתנער מבעיה שקשורה ברשת שלהם? איך ניתן לבדוק את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב ישן שהיה מצפצף כמו סירנה צליל עולה ויורד ואחרי כמה בדיקות שעשיתי הבנתי שהמעבד מגיע ל85 מעלות ואחר כך נכבה אחרי שהורדתי את המשחה הישנה, שמתי משחה טרמית(מזרק של 3ג') על המעבד ועל גוף קירור ועכשיו המעבד הפסיק לצפצף אלא רק לעיתים רחוקות ואני לא יודע עוד מה לעשות? יש למישהו רעיונות אחרים לפתור את הבעיה הזאת? תודה ופורים שמח!
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום ! אחרי תקלה במחשב הערור הזה תיקנתי אותה ובנוסף השגתי עוד הרדיסק של 20 גיגה 7200 יש לי כרגע מחוברים למחשב 80GB ATA 7200 8MB 40GBG ATA 7200 על ה 80 מותקן XP ועל ה 40 מותקן 98 יש לי P3 450@520 אני יכול לחבר תארדיסק השלישי למחשב....?. שיעבדו שלושתם במכה אחת?.. אין לי עוד חיבור בקבל IDE זה אפשרי?.. איזה קבל אני צריך לקנות אם זה אפשרי..... תודה!
-
- 14 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב טוב - i7 7700k 4.20 GHz, gtx 1070,Aorus Z270X gaming 9, noctua NH-D15S 32 ram . ויש לי fps drops בכל המשחקים ובחלקם פשוט קצת fps. הטמפרטורות של הcpu וה-gpu טובות ולא צריך לציין שברגע שיש לך מסך 144 הרץ אתה רוצה 144 fps יציבים. מישהו? עזרה?
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
זה הלוח שלי
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם לוח אם ga-k8nf-9(AMD . בעת הדלקתו משמיע צפצוף אחד ארוך וזהו. בשלב מסוים לאחר החלפת זכרון וסלוטים - הביוס עלה .באיתחול הבא שוב חזר המחשב להשמיע את הציפצוף הבודד באיתחול ולהיתקע. מה יכולה להיות הסיבה לתופעה? מודה מראש על כל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם WIN XP ואני רוצה לשדרג אותו לWIN 7, כאשר הכנסתי את הCD התקנה של WIN7 המחשב לא הצליח לקרוא אותו (לא שלא פתח אותו אלא בכלל לא קרא אותו) ניסיתי להיכנס למחשב שלי והכונן CD היה ריק. * אין בעיה בכונן כי הוא קורא דיסקים אחרים בלי בעיה (כולל דיסקים צרובים) * אין בעיה בדיסק כי במחשב אחר הכנסתי והוא קרה אותו בלי בעיה ** אותה תופעה הייתה לי עם 2 דיסקים שונים של התקנה של WIN7 למישהו יש רעיון?
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש בחלקים וחיברתי אותו לבד. הבעיה היא שאני לא יכול להתקין עליו windows לא xp ולא 98, אני שם את הדיסק, הוא כאילו מתחיל את ההתקנה ואז או שמחשב ניתקע או שקופץ לי מסך כחול שבו רשום: שיש בעיה ושה windows הפסיק את הפעולה כדי שלא יגרם נזק. אחר כך רשום לי ליבדוק את החומרה ולהתחיל מחדש התקנה. אני חושב שהבעיה היא בלוח אם אבל לא בטוח ואני מבקש את עזרתכם המיקצועית על מנת שאני אדע מה לעשות כבר מחר בבוקר עם המחשב. תודה מראש לכל העוזרים. בבקשה מישהו אני צריך תשובה היום זה ממש דחוף לי המערכת היא : opteron 170 dfi lanparty u ocz pc4000 gold 512*2 cl-3448 ספק hec win ace 480v hd 160gb 7800gt xfx
-
- 14 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני מטפל כרגע בלוח אם תקול. לאחר סדרת בדיקות ארוכה שלא הועילה, אני מנסה לקצר את ה- CMOS במטרה להביא את ה SETUP BIOS לערכים המחדליים שלו. חוברת ההחזקה של לוח האם מנחה אותי איזה ג'מפר עלי לחבר וכיצד (כדי לקצר את ה- CMOS). אין לי בזה שום בעיה, הכל ברור. ועכשיו לשאלה שלי. מה שאני רוצה לברר הוא האם קיצור ה- CMOS ישפיע על ה- FIRMWARE של הלוח. ככל שאני יודע, קיצור ה- CMOS לא משפיע בכלל על ה- FIRMWARE של האם, אבל אני רוצה להיות _בטוח לגמרי_ בעניין זה. נא תגובתכם בעניין זה.
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש לי לפטופ אסוס x556uj עם כרטיס מסך Geforce 920m שחובר לטלוויזיה ע"י כבל HDMI כמה פעמים, כאשר המחשב מנותק מהכבל HDMI הדסקטופ עולה אבל שהוא נכנס לשינה המסך הראשי לא עולה ( דהיינו המסך של הלפטופ ) אפילו אחרי שהגדרתי לו במאפייני תצוגה לצג 1 בלבד (!) כאשר הוא נכנס למצב שינה ( Standby ) הוא לא נדלק אחרי לחיצה על Power. רק מתי שאני מחבר כבל HDMI הצג "מתעורר", יש לציין שמתי שאני לוחץ על Power המחשב מרעיש כאילו הוא נכנס לפעולה אבל הצג עצמו לא עולה ( Lockscreen ), הצצתי קצת במאפייני גרפיקה ולא מצאתי איזו הגדרה ספציפית למצב שינה חוץ מאשר להגדיר שלא ייכנס למצב שינה אף פעם, ניסיתי לשחזר הגדרות לדפולט אבל עדיין הבעיה קיימת. אשמח לתשובה איך לסדר את הבעיה - תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה רכשתי dell xps 15 9575 זיכרון 16gb מעבד i7 8705G מסך 4K מתהפך (גם טאבלט) המחשב התחמם מספר פעמים ולאחר החלפות חוזרות של הלוח אם ומערכת הקירור קיבלתי זיכוי להחלפה וכאן מתחילה הבעיה. את הדגם הספציפי הזה עם 16gb אין במלאי לחנות שקניתי ממנה ובאתר של דל בארץ ובעולמי אין אפשרות בכלל להזמין מחשב כזה עם המפרט הנוכחי. דל פשוט הורידה את המפרט הזה והשאירה אפשרות לקנייה של אותו דגם מחשב עם חומרה פחות טובה ( מעבד i5 זיכרון 8gb) בשיטוט באינטרנט קראתי שיש עוד אנשים כמוני בעולם שחוו את אותם בעיות. יש סיכוי שיש בעיה סדרתית? כמו הnote 8 נגיד? אני ממש אובד עצות אשמח שמישהו שמבין בעניין יוכל פחות או יותר להסביר לי אם אני קורא את המצב נכון ומה עליי לעשות…
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש: מעבד: Dual Core 2 E6300 לוח אם: p965 MSI צורב: optiarc X18 (אותו מוצר כמו NEC ו SONY) דיסק קשיח: hitachi deskstar 160G SATA2 כשאני צורב דיסק (בעל יכולת צריבה X8) הצריבה לוקחת 30 עד 60 דקות לפחות. צרבתי עם נרו ועם Alcohol שהציג לי שמהירות הצריבה בפועל היא X1 ומטה למרות שהגדרתי צריבה במהירות מקסימלית. החלפתי את הצורב עם צורב DVD אחר של NEC X16 שאני יודע שהוא עובד בסדר ועדיין אני מקבל את אותה מהירות צריבה. כך שהבעיה היא לא בצורב. למשהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אהלן, בזמן האחרון המחשב שלי מסרב להדלק, לאחר התעסקות מסוימת עם החומרה הגעתי למסקנה שיש בעיה עם החיבורים החשמליים , עבדתי עם המחשב מחובר לרשת החשמל והתחלתי לשחק עם החשמל בפנים ולאחר התעסקות מסוימת עם הכבל power on המחשב נלדק, ככה כבר כמה פעמים שאני מנסה להדליק המחשב לא מגיב בכלל, ורק אחרי שאני משחק עם ה-power on פתאום משהו מסתדר עם ההולכה של הכבל והמחשב נדלק. ברשותי מארז antec p300 , הכבל מולחם לפאנל ההדלקה של המארז, יש אפשרות לא חודרנית לסדר את הבעיה? תודה
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני מחפש בנאדם שיודע איך להחליף BIOS כי הBIOS של הלוח נשרף בדקה הראשונה.
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
שלום עד עכשיו הכל פעל מצוין היום כשנכנסתי למשחק, ראיתי תצוגה מאוד מרצדת של פיקסלים, עד שהמסך פשוט נכבה ל no signal וחוזר אחרי כמה שניות, הדבר הזה אימץ לי את הכרטיס מסך וככה גם תקע את המחשב ומאז כל פעם שאני מנסה להפעיל משחק כלשהו זה קורה לי, גיליתי שהבעיה היא כנראה שהכרטיס מסך מזהה לסירוגין את המסך, וכשהוא לא מזהה אותו הוא עושה force לתצוגת defult כלשהי. חשבתי אולי זה כבל וניסיתי לחבר את המסך עם כבל פשוט ולא DVI אך גם זה לא עזר הורדתי את כל הדרייברים והתוכנות של הכרטיס מסך הכי חדשות וכלום לא עוזר מידי פעם כשמפעילים את המחשב אז כשהוא מגיע למסך הwelcome של windows המסך עובר לno signal. כמו שאמרתי כ. מסך readon x1300 pro, מעבד Pentium D 2.8Ghz Dual Core יש למישהו רעיונות מה א…
-
- 11 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום חברים ראיתי במחיר טוב כרטיס מסך של GAINWARD GeForce GTX 570 GTX 570 GS 320 bit 1280 DDR5 מה שיש לי עכשיו זה GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8800 GTS 512MB עושה המון רעש וגורם למחשב להתקע קניתי אותו לפני 3-4 שנים נראה לי שפך מנוע האם הכרטיס מסך שאני רוצה לקנות לא יקרטע במשחקים חדשים?? האם שקט? יש לי לוח ASUS G33 4 גיגה זכרון DDR2 800 E6300 CORE 2 DOU תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום הרכבתי מחשב חדש בכל הלוח הנ"ל יחד עם מעבד CORE I5 750 קירור מוגן 2, 2 הארדיסקים של WS כונן DVD ו 2 זכרונות GSKILL ECO 1600 של 2 גי'גה כל אחד. ספק הכח אמנם מלפני 3 שנים של OCZ אך בעל 600 W. הבעייה היא כזאת: לאחר חיבור הרכיבים ללוח אם וניסיון הדלק - המאווררים של המארז והמאוורר של המעבד עובדים אך הצג לא נדלק (כרטיס ATI1900XT שכחתי לציין) כמו כן אין שום רעש מההארדיסקים וגם הDVD אינו פועל (אין נורית ואינו נפתח/נסגר). על הלוח אם נדלקות 2 נוריות ירוקות אחת כתומה ואחת אדומה. ניסיתי החלפת מקום הזכרונות ניתוק כרטיס מסך ועוד ועוד דבר לא עזר. מישהו התנסה בתקלה דומה?
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
המחשב הישן שלי לא עולה בכלל יש לי כמה שאלות לא ידעתי איפה לשאול אבל פה אני ירכז את כולם האם זה יכול להיות שהספק לא פועל? יכול להיות שהלוח נשרף? יש מצב שהמעבד או הזיכרונות לא פועלים ולכן המחשב לא עולה ? מה יכולה להיות הבעיה? ושאלה אחרונה במקום שאני יפתח עוד ת'דר במידה ואני רוצה לבדוק אם הספק שלי נשרף אני יכול להוציא את הספק שלי מהלוח להשאיר אותו מחובר להתקני החומרה לחבר ספק אחר רק ללוח ולהפעיל את המחשב זה יהרוס את שאר החומרה? ואם אני עושה את זה איך אני ידע אם הספק הזה פועל? אם המאורר של הספק פועל אז הספק טוב ? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
התרד הקודם היה בשביל דרייברים, אבל עכשיו הבעיה היא אחרת. אני מחשב את ה GamePad והוא לא מזהה לי אותו , כיאילו לא חיברתי כלום . מה לעשות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם נגן ה DIVX במחשב מסרב להימחק בכל תוקף ניסיתי מספר פעמים אך הוא מסרב להימחק המשקל שלו 1.81 זה סתם מציק לעין מהי יכולה להיות הסיבה
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
מוזר פירמטתי את המחשב הוא מראה לי את הכונן ב"מחשב שלי" ב"מנהל חומרה" הוא מזהה את הכונן גם אחרי שאני מוחק אותו ולוחץ "סרוק שינויים" מזהה ומתקין. אבל את הדיסקים עצמם הוא לא קורא ומראה כאילו הם רייקים וגם אין להם מקום פנוי. מה זה יכול להיות ? אשמח לעזרה תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום חברים, מותקן לי על המחשב WIN XP PROFESINOAL. כנראה שהייתה שם איזו בעיה והיום כשפתחתי את המחשב הופיעה לי ההודעה הבאה: Windows couldn't start because the following file is missing or corrupt: windows/system32/config/system ואז הוא אומר לי שכדי לתקן את זה אני צריך להכניס את ה CD של ההפעלה ולבחור במוד של ריפייר. ניסיתי להפעיל את המחשב עם SAFE MODE, לנסות לחזור לקונפגרציה הקודמת שעבדה אבל שום דבר לא עזר. כשאני מכניס את הדיסק של WINXP ולוחץ על REPAIR הוא פותח לי את c:/windows ואז אני יכול בעצם לכתוב כל פקודה שיש בספריה. מה אני אמור לעשות שם? איך מתקנים את זה? אם אני ינסה להתקין את ה XP מהתחלה, הוא ימחוק לי את כל הקבצים והתוכנות או ימשיך לעבוד כרגיל אחרי זה?
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום חבר'ה.. אני צריך לתקן מחשב לידידה שלא נכנס לווינדוס XP (הסמן של הטעינה פשוט לא מפסיק לזוז ולא נכנס לוונידוס). מעבד Athlon 5400+ Dual Core לוח אם Gigabyte GA-M61PME-S2 Rev 2.0 עם כרטיס מסך מובנה כרטיס מסך פעיל GeForce 7200 כונן קשיח 160GB SATA צורב DVD IDE ספק כח ג'נרי 500W מארז ATX עם מאורר 80 מ"מ אחורי ב-1400RPM החלטתי להריץ Memtest ומשהו מוזר - המחשב נכבה לבד לאחר 5 דק'. נכנסתי לביוס ואני רואה שהטמפ' באזור ה-60 ומשהו מעלות, שמתי ALARM ברגע שעובר את ה-80 מעלות וזו מצפצפת ב-Memtest הבא.. גם 90 מעלות. אני נוגע בגוף קירור של המעבד והוא מרגיש לי בטמפ' נורמלית למדי אפילו קריר. הטמפ' של הצ'יפסט זאת לעומת זאת חמימה למדי. אני מחליף גוף קירור של המעבד לאחד פשוט אחר שמקבלים ע…
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם.חיברתי שני מסכים לאותו המחשב, הכל עובד טוב ויפה אבל יש לי בעיה קטנה.המסכים הם אחד ליד השני, המסך השמאלי הוא הראשי והימיני הוא המורחב .ושאני עובר ממסך למסך אני צריך להעביר את העכבר מהמסך השמאלי לימיני אני מושך אותו שמאלה במקום ימינה אם העכבר במסך הראשי אני צריך להזיז אותו שמאלה ואז הוא יעבור למסך המשני מצד ימין.השאלה היא איך אני יכול לשנות בהגדרות שאם העכבר במסך הראשי ואני רוצה להזיז אותו למסך הימיני אני אזיז אותו מצד ימין של המסך הראשי לצד שמאל של המסך המשניתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אתמול הלכתי למעבדה של אייבורי החליפו לי כרטיס מסך לכרטיס מסך חדש(ראיתי שהוא חדש והכל היה מולי) בקיצור אני בא הבית מפעיל תמחשב ולאחר כמה זמן המחשב מתחיל להתקע עושה ריססט ושוב אחרי כמה שעות המחכה מתחיל להתקע וככה זה ממשיך לי .. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-