עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by za-david,

קודם כל ברצוני לציין שהשאלה היא למטרת ידע ואין מדובר בתקלה שאני צריך לפתור. אז ככה, הבעיה היחידה שלי בהרכבת מחשב חדש היא בחיבור לוח האם למארז, הבעיה היא בחיבור הכבלים הקטנים מהמארז ללוח האם, אני אף פעם לא הצלחתי להבין איך העניין הזה עובד, לפי אילו סימנים הולכים או אם יש איזשהו סדר סטנדרטי מסוים. תודה מראש לכל המגיסים שיכולים לעשות לי סדר בעניין.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by SharonSx,

אני מרכיב עכשיו מחשב.. סיימתי לחבר הכל והכל יצא הגיוני ויפה ועכשיו כשאני מדליק את המחשב (אין מערכת הפעלה על הדיסק) הביוס צריך לעלות לי, נכון? בכל מקרה אני מקבל הודעה: ההארד דיסק SATA 2 מחובר כמו שצריך ניסיתי כל מיני דרכים עם הדמפ'ר וזה עדיין לא עוזר ניסיתי כשיש כונן אופטי מחובר וגם מנותק ועדיין... זהו מה אתה אומרים? איך אני מפעיל את ה BIOS לעזאזל?? תודה מראש,

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by yagelk,

ברשותי מחשב נייח לוח אם: Gigabyte b85m-d3h ספק כח: ANTEC PSU 550W Neo Eco Modular 80+ מעבד: i5-4570 12GB RAM 120GB SSD(for WindowsOS) 1TB HDD כונן דיסקים המחשב לא מצליח לעלות או שהוא עולה אבל מתרסט מיד ואז מנסה להעלות את עצמו שוב ללא הצלחה. כשהוא מצליח לעלות לפעמים, מערכת ההפעלה עובדת מאד לאט. עשיתי ניסיון וניתקתי את הכונן של 1TB ואת כונן הדיסקים. המחשב עכשיו עולה תקין ועובד מצויין. אני חושד בספק הכח שהוא לא מספיק חזק והוא הגורם לתקלה. מצד שני, הספק הנוכחי יחסית חדש והוא החליף את הקודם מאותה סיבה. נראה כאילו יש משהו ש'דופק' את ספק הכח אחת לכמה זמן.

4. Started by 3d_max,

שלום לכולם..היה לי ATI 8MB ישן וטוב..החלפתי לASUS 7100 PRO ...עובד מעולה..שיפור עצום..אבל.. עכשיו בכל פעם שאני מבצע ריסטרט או מדליק את המחשב בבוקר...המסך נדלק כאילו היה סגור לגמרי ולא במצב סליפ או סטנד-ביי כפי שהיה עם הכרטיס הקודם...האם הסברתי את עצמי.. אני מניח שהבעיה קשורה להגדרה כלשהי בביוס..או ברג'יסטרי...או משהו בסגנון. המסך הוא MAG XJ770 אשר מחובר לקיר, כלומר לא מקבל חשמל מהמחשב אלא מהקיר... תשובות יתקבלו בברכה. גלעד.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. ACRORD32.exe=10,000 emule= 40-70,000 IEXPLORE.exe=23,912 AVPM=4-8,000 explorer =8,000 ויש לי הרבה קבצים שהשם שלהם SVCHOST יש 2 שלוקחים SVCHOST=4,972 taskmgr=4,000 AVPM=8,240 יש כאן משהו שצריך לימחוק? IEXPLORE.exe=23,912 explorer =8,000 יש לי כאן איזה קובץ שלוקח הרבה משאבי מערכת והוא לא מוכר? ואיך אני מוחק אותו בכלל?? וראיתי שייש לי שם קובץ lsass.exe=1,060 הקובץ הזה לא ווירוס? עם אני יתקין Mozilla Firefox 0.9.1 אז זה היקח לי פחות משאבי מערכת explorer בהרבה??

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by RonTwins,

שלום לכולם! סידרתי לחבר שלי את המחשב ובטעות היה קבל סופר בעייתי של Sata שפשוט עיקם חלק מהפינים הזהובים של החיבור על הHD, כמו כן פין אחד נשבר לגמרי. יש מצב שהHD יכול לעבוד? הקבל נכנס אליו בקלות..

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אז ככה.. כל פעם שאני מפעיל את המשחק אז יוצא לי כזה שגיאת מערכת שכל פעם שאני מנסה לסגור אותה היא נפתחת מחדש ופשוט אי אפשר לסגור אותה.. מה לעשות?למישהו זה קרה פעם? אשמח לעזרה, דניאל.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by oleg85,

היום פתאום נעלם לי הקול אני באה להתקין את הדרייבר והוא מודיע לי CAN NOT FIND AUDIO CHIP מה יכולה להיות הבעיה תודה..

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ירין אבוטבול,

לפני כחצי שנה רכשתי dell xps 15 9575 זיכרון 16gb מעבד i7 8705G מסך 4K מתהפך (גם טאבלט) המחשב התחמם מספר פעמים ולאחר החלפות חוזרות של הלוח אם ומערכת הקירור קיבלתי זיכוי להחלפה וכאן מתחילה הבעיה. את הדגם הספציפי הזה עם 16gb אין במלאי לחנות שקניתי ממנה ובאתר של דל בארץ ובעולמי אין אפשרות בכלל להזמין מחשב כזה עם המפרט הנוכחי. דל פשוט הורידה את המפרט הזה והשאירה אפשרות לקנייה של אותו דגם מחשב עם חומרה פחות טובה ( מעבד i5 זיכרון 8gb) בשיטוט באינטרנט קראתי שיש עוד אנשים כמוני בעולם שחוו את אותם בעיות. יש סיכוי שיש בעיה סדרתית? כמו הnote 8 נגיד? אני ממש אובד עצות אשמח שמישהו שמבין בעניין יוכל פחות או יותר להסביר לי אם אני קורא את המצב נכון ומה עליי לעשות…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by VanGuard,

אני מעוניין לנקות את המחשב מבפנים בצורה יסודית. כולל פירוק כמה שיותר גורמי. מה הדך הכי טובה לעשות את זה? באילו חומרים להשתמש? כיצד לנקות את הכרטיסים והכוננים? עוד דבר...הבאתי חומר תעשיתי מיוחד שאנחנו משתמשים בו בצבא לניקוי מגעים וכרטיסים. הוא נקרא (I.D RED (fast evaporating industrial degreaser. הםא מומלץ להשתמש בו ואם כן אז כיצד? תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by A.Iniesta,

אני רוצה לפרמט את המחשב, אז בביוס הגדרתי שהוא יעשה בוט ראשון מהcd, אבל הוא לא עושה שום בוט, והכנסתי ווינדוס מקורי, ושוב לא עשה בוט מהדיסק, הוא רושם: booting from cd... ואז עולה רגיל, לא מאתחל את ההתקנה של ווינדוס. וניסיתי לשנות שוב את סדר הבוט בביוס, ושאני נכנס לביוס הוא נתקע, ולא מגיב לשום פעולה פרט לריסט. help? :s05:

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. חברה שלי קנתה את הנייד הזה לפני חודש בערך. היא מאוד מרוצה ממנו באופן כללי, אבל נראה שיש איתו בעייה מסויימת: צידו הימני של המשטח העליון (איפה שהמקלדת) ממש חם - להערכתי כ50 מעלות, הרבה יותר משאמור להיות לפי ההגיון וביקורות ברשת. בהגדרות הסוללה המאוורר של המעבד מכוון למצב אקטיבי, ופתח האוורור הימני פולט אויר כך שאני מניח שהוא עובד. רצוי לציין שהטמפרטורה הנ"ל מתקבלת אפילו במנוחה. מה יכול לגרום לכך? מה בכלל נמצא בחלק הימני שיכול להתחמם כך - המעבד או כרטיס המסך (בגרסה של המחשב שלה מדובר בHD6470)? בינתיים המחשב עובד בצורה תקינה, אבל זה ממש מציק ואני מניח גם לא תורם במיוחד לתוחלת החיים שלו. ועוד דבר: המחשב נקנה ללא מערכת הפעלה, כי היא השיגה עותק חוקי בהנחה גדולה. היא לא בדיוק שיא…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by pieredp,

יש לי מחשב חדש: מעבד: Dual Core 2 E6300 לוח אם: p965 MSI צורב: optiarc X18 (אותו מוצר כמו NEC ו SONY) דיסק קשיח: hitachi deskstar 160G SATA2 כשאני צורב דיסק (בעל יכולת צריבה X8) הצריבה לוקחת 30 עד 60 דקות לפחות. צרבתי עם נרו ועם Alcohol שהציג לי שמהירות הצריבה בפועל היא X1 ומטה למרות שהגדרתי צריבה במהירות מקסימלית. החלפתי את הצורב עם צורב DVD אחר של NEC X16 שאני יודע שהוא עובד בסדר ועדיין אני מקבל את אותה מהירות צריבה. כך שהבעיה היא לא בצורב. למשהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היי. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי בעיקרון אני יודע איך עושים את זה יש לי הרד דיסק של SATA ובתחילת הפירמוט הוא כותב לי שהוא לא מזהה את ההרד דיסק..אממ אני יודע שיש דרך כל שהיא דרך הביוס לשנות את זה ואני לא ממש מוצא את זה שם.. אני ישמח לקצת עזרה..

15. בימים האחרונים המחשב שלי עושה מדי פעם כל מני בעיות - המסך מחשיך לשניה-שתיים, וחוזר לצוגה (ממש המסך נכבה ונדלק אחרי שניה); המחשב נתקע, כששום דבר לא מגיב - עכבר, ctrl+alt+delete; אחרי שהמחשב נתקע יש ריבוע של בערך 1X1 ס"מ של פסים ורודים איפה שהעכבר היה. כמובן שאי אפשר לעשות אתחול, ולכן צריך לכבות את המחשב באגרסיביות (לחיצה ארוכה מאוד על כפתור הכיבוי). לפעמים זה קורה כמה דקות אחרי שמפעילים את המחשב, ולפעמים אפשר לעבוד איתו שעתיים. זה קורה בכל תוכנה, גם אקספלורר וגם וורד. למישהו יש דיאגנוזה, ככה מהשרוול? תודה, עודד

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום רב יש לי מחשב עם מעבד quatro 6600 לוח אסוס p5k , שני גיגה פנימי,כרטיס מסך gecube 1650 512 ומסך רחב סמסונג 206bw עשרים אינץ יש לי בעיה בעת הפעלת משחקים או סרטים בעת תזוזה מהירה על המסך, נוצרים מן פסי רוחב על המסך המפצלים אותו לחלקי רוחב לא שווים..... התקנתי את הדריוורים הכי חדשים גם של הכרטיס מסך וגם של המסך אך זה לא עוזר ידוע לי שהכרטיס מסך ממש לא חזק יחסית למחשב אך עדיין יש הרבה יותר גרועים וזה קורה גם ברזולציות נמוכות........... אשמח בעזרה....

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by dj_horse,

שלום, מעוניין לדעת, מה הפיתרון למחשב שבעקבות ניצוצות חשמל נפל, ואחרי הדלקה הוא נינעל על מצב בטוח גם שמנסים להפעיל את המערכת במצב נורמלי? האם חייב לפרמט? יש דרך ללא? ואם לפרמט האם אפשר רק את אחד הכוננים ללא איבוד המידע בשני? זה מחשב נייח דרך אגב.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by MOTI_YOSEF,

אז ככה קניתי מעבד סמפרון 3400 המחשב " במאמץ " קרס .. שזה אומר " אימיול , אתרים כבדים : ONE , ספורט5 , בלוגים עם מצלמות .. " , CAMASTASIA באתר ספורט5 למשל אם אני מגולל את האתר הוא נתקע ממשיך נתקע ורואים שהמעבד מגיע בשניה עם הגלילה ל 100 אחוז . אז אמרו לי " סמפרון חלש תקנה 4200 " קניתי 4200 אותו דבר חלש ביותר לא ראיתי שום הבדל אותם תופעות :'( בדקתי זכרונות קינגסטון 2GB 667 - MEMTEST תקין , בדקתי כונן קשיח MHDD תקין , בדקתי הורטוס יציבות תקין ... בדקתי טמפרטורה תקין , בדקתי כרטיס מסך OB עם 3DMARK תקין !!! את כל התוכנות ניסיתי תקין " במאמץ " תקוע ... החלפתי כמעט חצי מחשב הכול נשאר אותו דבר שניסיתי להחליף לוח אם נתנו לי אותו לוח משומש ( פלסטיקים מארז היו עליו ) בלי קופסא מקור…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by אביחי,

שלום, אני זקוק לדברייבר לצורב,LG 40x12x40

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. שלום רב , התקנתי XP במחשב לאחר פירמוט הדיסק הקשיח, רק אחרי ההתקנה התברר כי בעלת המחשב לא גיבתה את כל התמונות והמסמכים שהיו לה בדיסק ומדובר בנתונים שנאספו שנים, האם ניתן לשחזר את הנתונים למרות הפירמוט והתקנת מערכת ההפעלה של XP , תודה מראש על כל עזרה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אהלן. שמתי לב לאיטיות רבה במחשב והפירמוט המהיר לא כל כך עזר. החלטתי לעשות low level format. תוך כשעה המד הגיע ל18 אחוז וכך זה כבר עומד כשש שעות. האם יש דרך נוספת לתקן את הבעיה או שהפיתרון היחיד זה החלפת הדיסק הקשיח?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by fishead,

is it possible that my power suuply that generate 230W is too weak for my computer i have amd 900,dvd,cd-rw,2*HD,and geforce 4 4200 and maybe that cause my monitor to shut down when i try to use my graphic card? please help me

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. אהלן אהלן חברי הפורום אני חדש כאן והחלטתי לשתף אותכם באוסף סרטוני ההדרכות שלי כאן אסביר לכם איך להשתלט על מחשב מכל מקום, בכל זמן , בכל רגע ובכל זמן בעצם שתהיו עם הסמארטפון שלכם… אזז ברוכים הבאים למדריך: איך להשתלט על מחשב דרך הטלפון אז תתארו לכם סיטואציה, אתם יושבים בעבודה, בלימודים , או בכל מקום אשר תחפצו. ואתם ממש ממש חייבים לגשת כרגע למחשב האישי שלכם או לאותם מחשבים שאתם נוהגים להשתמש בהם באופן קבוע. הבעיה מתחילה בזה שאתם לא יכולים, וחבל… אז ידוע לנו שהיום יש שלל ותכנות ואתרים ל "שליטה מרחוק". אבל , מניסיוני האישי אני בא ואומר , עדיין לא נתקלתי בתוכנה מספיק טובה אשר לא נופלת ומקרטעת עם שלל בעיות חיבור שונות. …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by mrraz,

שמתי לב שיש בעיה בלוח הזה ואולי גם בשאר הלוחות של הצ'יפסט יש תוכנה מסויימת בעדכון חלונות בקשר של איחסון שברגע שמעדכנים אותה נעלם הרכיב של התקשורת ופשוט אין LAN. מסירים אותה והכל בסדר. יש FAQ בנושא באתר של אסרוק. אתמול עדכנתי תוכנה שמאיצה את יוטורנט, התוכנה פועלת על מתאם התקשורת. לאחר העדכון נעלמה כל התמיכה ב-USB (אין עכבר) וכמובן גם האינטרנט. מי שאין לו עכבר בשקע רגיל יהיה בבעיות מאחר ולא יצליח להסיר את התוכנה. אחרי הסרת התוכנה הכל בסדר. בקיצור עושה רושם שיש בעיה גדולה בנושא.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by ofir19,

קניתי אתמול ארד דיסק 250 גיגה והוא מזהה לי מתוך 250 גיגה רק 233 שזה הפסד של 17 גיגה שזה נורא משמעותי איך משחזרים או מוצאים את ה-17 גיגה בייט?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים