תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
היום בבוקר המחשב שלי היה כבוי. שאני מנסה להדליק אותו יש אורות והמאוררים מסתובבים ל2-3 שניות ואז הכל נכבה (אין צפצופים או רעש מהכוננים) האם זה בהכרח הספק? או שיכול להיות משהו אחר כמו לוח האם? תודה
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מקבל הודעה diagnostics policy service אינו פועל ניסיתי msconfig ועוד עדיין לא נפתרה הבעיה
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
הם זה בסדר ש ארדיסק SATA2 250G אשר אותו חילקתי ל4 החלק של ה150GB לוקח הרבה זמן לעשות פורמת 45דקות בערך? הוא לא אמור להיות מהיר (WD
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
הי יש לי מסך סמסונג 913b כרטיס מסך gforce 8400 gs לפעמים עובד, אבל אחרי שהמסך נכבה (לאחר הכמה דק שאני לא במחשב) ואז אני חוזר אז הוא נשאר שחור.. לפעמים מראה אתזה: [ATTACH=CONFIG]6275[/ATTACH] כשאני עושה ריסט, לפעמים מראה את התמונה הראשונה (של הלוח אם) ואז את הלוגו של הווינדוס כשהוא עולה, ואז המסך בד"כ כמה שניות שחור (לפני שהדסקטופ עולה) , ואז הוא נשאר שחור.. ולפעמים הוא מראה פשוט את מה שבתמונה. אגב, אני כבר ברזולוציה הזאת.. -ניסיתי עם מסך אחר, שעה גג אולי, והכל היה תקין. יש טעם לתקן את המסך או עדיף כבר לקנות חדש? (מקוה שאכן הבעיה במסך ולא בכרטיס אולי) יש עוד דרכים לבדוק שאדע בוודאות איפה הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב טוב - i7 7700k 4.20 GHz, gtx 1070,Aorus Z270X gaming 9, noctua NH-D15S 32 ram . ויש לי fps drops בכל המשחקים ובחלקם פשוט קצת fps. הטמפרטורות של הcpu וה-gpu טובות ולא צריך לציין שברגע שיש לך מסך 144 הרץ אתה רוצה 144 fps יציבים. מישהו? עזרה?
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אז ככה, לפני חודשיים בערך נשרף לי הספק כוח, לא יודע למה אולי נפילת מתח או כל דבר אחר, החזרתי אותו לKSP (את המחשב) החליפו לי לאותו ספק (אותו דגם, ספק חדש) הדגם של הספק הוא: HEC 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin עכשיו, הבעיה היא שהוא מצפצף. מה זה מצפצף? עושה כל פעם קול של ציפצוף. בהתחלה חשבתי שזה המחשב עצמו (לוח אם חם) זה המעלות שלו: (ככה שהעניין הוא פה לא במחשב עצמו) אז זאת לא הבעיה. עכשיו, כדי ל'כבות' את הרעש אני פשוט נותן לספק מכה, אבל זה לא מספיק.. הרעש נפסק וחוזר אחרי כמה שניות. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום. לפני זמן מה התקנתי winrar ולדעתי הכל התחיל משם. משהו בהתקנה או כולה לא זוכר היה ברוסית ואחרי ההתקנה חלק מהמחשב נהפך לרוסית לדוגמא באפשרויות של החילוץ והכיוויץ במקום "חלץ לכאן" וכו זה ברוסית. עד כאן זה פחות מפריע לי. העיניין הוא שאני לא מצליח לראות כתוביות בעיברית בסרטים הכל נהפך לרוסית. הסרתי את הווינראר והתקנתי אחד אחר העיניי הראשון הסתדר השני לא. ניסיתי כל מה שאני יודע כל ההגדרות של שפה ואזור מקלדת וכו הכל על ישראל ועיברית... יש מנוס מלהתקין מערכת הפעלה חדשה? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום ! מישהו מכיר מדריך איך להכין DOK של פירמוט (WIN7) והתקנה ?
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
קודם כל חבר'ה, לא תאמינו, אבל חשבתי שהאתר הזה נסגר... אני זוכר שפעם הייתי נכנס לפה כל יום בשעתו, אבל משום מה חשבתי שהוא נסגר! אתם עוד יותר לא תאמינו עד כמה שמחתי לדעת שהוא נפתח בחזרה... אחחחחחח, נוסטלגיה... טוב טוב, לבעיה... אז ככה, יום אחד (חופשת פסח...) אני קם בבוקר (4 בצהריים...) ובא להקליט איזו תוכנית אחת... פתאום, אני מגלה שהמסך של התוכנה שחור... ישר בדקתי חוטים, הכל מחובר... ישר החלפתי חוטים, חיברתי שוב, ועדיין המסך שחור... עברתי לתוכנה... הסרתי את הכרטיס מסך, את הדרייברים של WDM, ואת תוכנת ההקלטה עצמה... התקנתי הכל שוב מחדש, ועדיין המסך של התוכנה שחור... מכאן עברתי לראות אם גם ה-TV OUT לא עובד, ונחשו מה? גם הוא לא עובד... לא בפורמט של ה-SVIDEO ולא ה-COMPOSITE... מכ…
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
ועכשיו כמו שאתם יודעים זה מגיע גם עם תוכנה לזיהוי פנים בכניסה למחשב .... עכשיו בטעות ניסיתי להתקין windows 7 שהורדתי ... וזה הצליח אבל עכשיו אני רוצה לחזור למערכת ההפעלה שקיבלתי עם המחשב (זאת שדל שמו לי ) המערכת ההפעלה הקודמת הייתה גם ווינדויס 7 אבל יותר טובה ... היא הייתה Home Premium ... מה אני עושה איך אני מחזיר למערכת ההפעלה שקיבלתי עם המחשב... אין לי גיבוי רק מי שיודע שיענה , תודה
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב די חדש (כמה חודשים בודדים) עם לוח אם מסוג MSI Z270. עשיתי מעבר דירה ושמתי לב שהחיבור האחורי של השמע בלוח אם (העיגול הירוק שאליו מחברים את הכבל של הרמקולים) לא מגיב וישנו X אדום על האייקון של הרמקול בצד ימין למטה ועליו כתוב no speakers or headphones are plugged. ניסיתי הכל, דרייברים וכו, אפילו פרמטתי את המחשב ולא עזר. מה שכן, בחיבור השני שנמצא בחלק הקדמי העליון של המחשב זה כן עובד. מה לדעתכם הבעיה? האם הלך החיבור האחורי בלוח אם?
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
זו כבר פעם שנייה שהמחשב מנסה להתקין מעצמו ווינדוז 10 ובזמן ההתקנה הוא נתקע על 33%. בפעם הקודמת כיביתי את המחשב כשראיתי שזה נתקע וזה לא הועיל בשום דבר. מה עליי לעשות??
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב עם WIN XP ואני רוצה לשדרג אותו לWIN 7, כאשר הכנסתי את הCD התקנה של WIN7 המחשב לא הצליח לקרוא אותו (לא שלא פתח אותו אלא בכלל לא קרא אותו) ניסיתי להיכנס למחשב שלי והכונן CD היה ריק. * אין בעיה בכונן כי הוא קורא דיסקים אחרים בלי בעיה (כולל דיסקים צרובים) * אין בעיה בדיסק כי במחשב אחר הכנסתי והוא קרה אותו בלי בעיה ** אותה תופעה הייתה לי עם 2 דיסקים שונים של התקנה של WIN7 למישהו יש רעיון?
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שבוע שעבר היה לי את הכיף לשמוע רעש כיפי של פיצוץ מהמחשב שלי, מאז אני לא הדלקתי את המחשב מסיבות מובנות מה הסיכויים והיה לי מזל ורק הספק שלי מת? ניסיתי לפרק את המחשב ולמצוא את הרכיב השרוף לפי חוש הריח הלא כל כך מפותח שלי, מצד אחד חבל לקנות ספק ולגלות שהבעיה לא שם ומצד שני אני לא הייתי רוצה להדליק את המחשב מאחר ובמקרה ואכן מדובר בספק הכוח אז שהמחשב שלי לא יפגע יותר. בקיצר יש למשהו כאן רעיון יעיל לפתירת הדילמה שלי? נ.ב. - הפיצוץ אירע בכיבוי המחשב, לאחר שראיתי המעבד הגיעה לחום של 70 מעלות על כן, אני מפחד שמדובר בבעיה גדולה יותר.
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
החלפתי את הצורב ועדיין הבעיה חוזרת והבאפר יורד למי שלא זוכר עשיתי צריבה מהארדיסק ומהdvd בשתיהם הבאפר יורד והנרו אומר שאפשר לצרוב רק על 24 כי מהירות המקור נמוכה מהמהירות שנבחרה ושבדקתי את הארדיסק הגעתי ל 50 מגה בשניה אז מה עושים????
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-
-
ביניהם .תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
משהו מוזר עובר על המחשב שלי.. אני יסביר בתמונות כי זה הכי פשוט. למי שלא הבין.. זה מראה שאין לי מקום ולא נותן לי להוריד שום דבר או להתקין שום דבר.. שאני מוחק קובץ זה לא מפנה מקום.. הסל מיחזור ריק.. חיפשתי קצת בגוגל וביוטיוב ומצאתי תוכנה בשם AOMEI Partition Assistant שאמורה לעזור אבל לפני שאני עושה משהו אולי מישהו ממכם מבין בזה יותר ויוכל למצוא לי פתרון קל, פשוט ומהיר. הנה תמונה מהתוכנה עצמה שמראה כמה מקום פנוי באמת יש.. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכם , לפני כזמן קצר, אני ראיתי טלזוייה ושמתי את חלון האינטרנט כממוזער , ולפתע סובבתי את ראשי לכיוון המחשב, וראיתי את החלון של האינטרנט פתוח!, נגשתי למחשבי וראיתי את העכבר למעלה , בכוונה חיכיתי כמה שניות , ולא קרה כלום. אז מזה יכול להיות ? פריצה ? , או שלא? דבר 2: . האם למישהו יש אנטי וירוס יותר חזק מ Nod32 , AVG , Norton , או kaspery , משהו כזה? , אשמח לקבל. בתודה, ברק. אשמח לתגובות.
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום ישלי בעיה קצת מוזרה. שאני באיסיקיו (icq6) יש קטעים שפתאום התוכנה מפסיקה להגיב ושוב חוזרת לפעולה. שאני גולש באינטרנט הגלישה לא חלקה, היא מקוטעת וכאשר אני מפעיל אנימציות פלאש המחשב כמעט ולא מגיב. השאלה היא אם הבעיה היא בכרטיס או מסך או שהיא בזכרון. ATI RADEON HD 2600 PRO (מעודכן-8.5 hotfix) 1 GB RAM תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום, האם כיבוי פתאומי או הפסקת חשמל זה מסוכן לחומרת המחשב? רציתי לסובב את המחשב והוא נכבה לי בגלל שהכבל שמחובר לספק התנתק. השאלה שלי האם זה מסוכן לחומרה? ועוד שאלה... חיברתי את הכבל ובטעות התנתק לי שוב, כאילו הדלקה וכיבוי בשנייה... מסוכן?
-
- 13 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום, ארצה לבדוק כמה GB (או TB) תוכן אני צורך בגלישה במרשתת כל חודש במחשב PC בבית. יש לי ספק מרשתת: תשתית +תוכן, פרטנר 012 במהירות 100 MB. כיצד בודקים? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אהלן, בזמן האחרון המחשב שלי מסרב להדלק, לאחר התעסקות מסוימת עם החומרה הגעתי למסקנה שיש בעיה עם החיבורים החשמליים , עבדתי עם המחשב מחובר לרשת החשמל והתחלתי לשחק עם החשמל בפנים ולאחר התעסקות מסוימת עם הכבל power on המחשב נלדק, ככה כבר כמה פעמים שאני מנסה להדליק המחשב לא מגיב בכלל, ורק אחרי שאני משחק עם ה-power on פתאום משהו מסתדר עם ההולכה של הכבל והמחשב נדלק. ברשותי מארז antec p300 , הכבל מולחם לפאנל ההדלקה של המארז, יש אפשרות לא חודרנית לסדר את הבעיה? תודה
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
כבר חודש שאני מדבר עם בזק 166 לגבי בעיה של גלישה איטית עד אפסית. דברתי עם עשרה טכנאים עד היום (לפחות) כל אחד אומר משהו אחר. אחרי שהחליפו לי ראוטר וכבל עשו ריסטרט כמה וכמה פעמים לנתב, עדיין נשארתי עם בעיה בעיקר במחשב נייח אחד שמחובר עם הכבל לראוטר זאת לעומת מחשב שני וסלולרי שעובדים על הרשת האלחוטית. בעיית הגלישה האיטית אינה תמידית, לא כל הזמן. לפעמים גם יש בעיה של גלישה איטית בכל המכשירים. בקיצור לטענת חלק מהטכנאים הבעיה היא במחשב עם הכבל שאחת התוכנות שלו או האפליקציות או ההגדרות גורמת להאטה. האם יש בזה מן האמת? האם אין כאן נסיון להתנער מבעיה שקשורה ברשת שלהם? איך ניתן לבדוק את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
המחשב הישן שלי לא עולה בכלל יש לי כמה שאלות לא ידעתי איפה לשאול אבל פה אני ירכז את כולם האם זה יכול להיות שהספק לא פועל? יכול להיות שהלוח נשרף? יש מצב שהמעבד או הזיכרונות לא פועלים ולכן המחשב לא עולה ? מה יכולה להיות הבעיה? ושאלה אחרונה במקום שאני יפתח עוד ת'דר במידה ואני רוצה לבדוק אם הספק שלי נשרף אני יכול להוציא את הספק שלי מהלוח להשאיר אותו מחובר להתקני החומרה לחבר ספק אחר רק ללוח ולהפעיל את המחשב זה יהרוס את שאר החומרה? ואם אני עושה את זה איך אני ידע אם הספק הזה פועל? אם המאורר של הספק פועל אז הספק טוב ? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
מאז שקניתי הארדיסק חדש וניתקתי את הישן אז שהמחשב עולה הוא כותב לי שאין IDE MASTER וללחוץ F1 כדי להמשיך, ואז המחשב עולה בלי שום בעייה. 2 הארדיסקים הם בSATA והמחשב הזה אף פעם לא עבד עם שום כונן IDE. אני יודע שאני יכול לקבוע בביוס שלא היה את הללחוץ F1 כדי להמשיך אבל אני רוצה לטפל בבעיה מה"יסוד" ולא לעקוף אותה... מישהו יודע מה גורם לבעייה הזאת? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-