תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
לא יודע מה קרה..המחשב לא מצליח להעלות את הוינדוס עד הסוף.. הוא נותן לי בחירה באיזה מצב להיכנס לוינדוס safe mode ,normal) כשאני שם על נורמל המחשב עולה מגיע למסך טעינה של הwindows (המסך השחור שכתוב windows xp professional ושיש כזה מד טעינה שהולך וחוזר כזה) כשהוא יוצא מזה ומנסה להעלות את הוינדוס יש מסך כחול לשנייה שאני לא רואה מה כתוב בו והמחשב עושה ריסט... כשאני עושה safe mode הוא טוען כמה קבצים ואז גם עושה ריסט.. אמרתי אולי יש איזה בעיית חום ולכן הוא עושה ריסט אז ניקיתי את המחשב טוב אפילו החלפתי משחה טרמית... אבל אל זה לא עוזר.. אמרתי אז אני יפרמט כי אין לי ברירה אז כשאני מנסה לפרמט אני מקבל מסך כחול עם ההודעה הבאה ניסיתי כבר איזה פעמיים ואני מקבל אותה הודעה..
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה שבועות שלחתי פה הודעה לגבי זיהוי של הרדיסק ATA133 על לוח אם ישן במיוחד , בקיצור לאחר נסיונות כלו ואחרים הצלחתי לזהות את ההרדיסק בBIOS אבל עכשיו עלתה בעיה חדש כשאני מעלה את דיסק התקנת הWINDOWS אני מקבל את ההודעה הבאה: setup did not find any hard disk drive ואפשרות יחידה ללחוץ F3 ולעשות אתחול... ההרדיסק הוא 136GB , חדש לא מפורמט , המחשב ישן פנטיום 3 800MHZ אשמח לקבל הצעות לפתרון הבעיה .... תודה מראש, טל.
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
כן, כשהמחשב מכובה, ה LED של ה HD דולק.. זו לא ממש בעיה, זה פשוט מוזר כזה.. כאילו, המחשב מכובה, אז למה הלד דולק? אוליי הספק מספק יותר מידי כוח? לא'דע.. הלד דולק באור חלש כזה, לא חזק כמו שאני מדליק את המחשב..
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב ישן שהחלטתי לתת לדודתי (לה יש מחשב מאוד ישן מבוסס פנטיום 3). המחשב עבד אצלי מס' חודשים והכל היה בסדר גמור. את המחשב העברתי בשלמותו לדודתי רק ללא הארדיסק שפשוט החלפתי עם זה שהיה במחשב שלה. המפרט: לוח אם אסוס P4B266-VMX. מעבד פנטיום 4 1.7ג'יגה הרץ. זכרונות ג'גיה. הארדיסק שחברתי (זה שהיה אצל דודתי) EXCEL STOR J880. חשוב לציין שאצלה הוא עבד. עכשיו כשחברתי את הארדיסק המערכת ההפעלה הגיעה למסך הטעינה ואז המחשב עשה ריסט. ניסתי להתקין מחדש את XP אז פירמטתי את הארדיסק דרך דיסק ווינדוס ובסוף התהליך הייתה הודעה שלא היה ניתן לפרמט. ניתקתי את הארדיסק וחיברתי למחשב הביתי שלי... פירמטתי אותו והתקנתי XP מחדש והמערכת ההפעלה עלתה בלי בעיה במחשב שלי. חברתי שנית למחשב המי…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים, היום פעם ראשון זה התחיל, שיחקתי לי בBFH ופתאום המחשב נתקע והמסך התחיל להתחרבש בצבעים, אחרי הצבעים בא לי את המסך הכחול הזה וגם הוא היה מחורבש עם צבע שחור ואז המחשב עשה ריסטרט. חשבתי שזה היה חד פעמי, אחרי כמה שעות זה שוב פעם קרה, כיביתי את המחשב והדלקתי שוב, ואז בדיוק 2 דקות אחרי שהדלקתי מחדש זה עוד פעם קרה. נתתי לו לנוח שעה ומשהו ועכשיו הוא עובד בסדר, אבל אני בטוח שזה יקרה עוד הפעם. אשמח לעזרה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדיוק איך שה-WINDOWS עולה המחשב עושה מן רעש מוזר כזה "טורורו" ואז נכבה בלי שום התראה בלי כלום מה נראה לכם הבעיה? ואם אני אפרמט זה יעזור? תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
Core2 e8400 על לוח אם של Shuttle דגם SG33G5, זכרון DDR2 800 4GB אני ממש מתוסכל כרגע... שמתי משחה טרמית שטיפה גלשה לדפנות המעבד, מחוץ לחלק הכסוף העליון ופעם ראשונה שהדלקתי עכשיו את המערכת היה ניצונוץ אור בנורה של המארז ומיד זה נכבה ומסרב כרגע להדלק, אני ממש חסר אונים, אין לי קצה חוט... האם יכול להיות שהגזמתי עם המשחה הטרמית ופשוט דפקתי ת'מעבד/גרמתי לקצר ? תודה, אוהד.
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי לוח gigabyte ep45-ds3L כרטיס מסך gigabyte 9500GT במהלך משחק במחשב המשחק התחיל לקרטע ונתקע. סגרתי אותו בעזרת Ctrl+Alt+Delete והפעלתי אותו מחדש. המשחק קרטע שוב ונתקע ואילץ אותי ללחוץ על RESET. מאז המחשב לא מגיב. כשאני מפעיל אותו הוא מקבל חשמל, הנורות נדלקות אבל אין תמונה על הצג ועושה רושם שגם ה hard-disc לא עובד. פרקתי את המחשב, את כל הכרטיסים, את כל החוטים וחיברתי אותם מחדש, אבל המחשב עדיין לא מגיב. למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום, כבר כמה פעמים המחשב עושה ריסטרט בעצמו.. 1.כשראיתי סרט בצפייה ישירה החלק השני שלהסרט הוא עשה ריסטרט. 2.במשחק כששחקתי עשה ריסטרט. 3. כשהיה לי קצת עומס גם עשה.. מה יכולה להיות בעיה... וגם החלפתי מאוורר למעבד אבל לפני שהחפתי הוא עשה ריסטרט בעצמו.. וגם אחרי שהחלפתי זה המשיך.. שמתי משחה טרמית לפני שהתקנתי תמאוורר החדש! תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאז ששיחקתי במשחק ברשת בפיתאום זה רושם לי ANALOG OUT OF RANGE 85MHZ משהו כזה ושאני עושה ריסט זה עדיין רושם את זה ולא רואים את השולחן עבודה ניסיתי לשנות רזולוציה או משהו בSAFE MODE וזה לא עובד
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב אחרי 5-10 שניות עולה לי מסך שבו יש מספר שקופץ כל פעם ב- 4 (התחיל מ- 0 ) עד שהוא מגיע ל- 256 RAM , בסיום של הספירה המחשב מצפצף פעם אחת ואז קופץ למסך ריק שבו יש רק שורה אחת שבה רשום : System boot : System halted ניסיתי לנקות את הזיכרונות ואת התאים שלהם ולנקות אבק במחשב אך זה לא עוזר אפילו ניתוק מהחשמל לא עזר . מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי שתי כוננים פיזיים שאחד היה מחולק ל-c ו-d והשני סתם היה נקרא h עשיתי פורמט רק ל-c שבו היתה מערכת ההפעלה, וכשנכנסתי למחשב שלי כונן H השתנה ל-e ואין לי גישה אליו **כל הגיבויים שלי מהמערכת הקודמת יושבים על הכונן הזה!! איך אני יכול לשחזר את מה שיש עליו??...מדובר על כ-100 ג'יגה. תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
בזמן האחרון כל פעם שאני מכניס דיסק DVD כלשהו לכונן אפילו דיסק ריק הוא אומר שאין דיסק בכונן. מה לעשות? צריך להתקין משהו?
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אחרי כמה שעות שהמחשב דלוק ואף אחד לא נוגע בו הוא ניכבה ואחרי 5 דקות הוא נידלק לבד וגם במשחקים הוא לפעמים ניכבה בבקשה עזרה
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
התקנתי XP בנוסף לוויסטה כי רציתי להפעיל כמה תוכנות ישנות שלא עובדות בוויסטה. המפרט הוא מה שמופיע בחתימה כולל הOC. הבעיה היא אך ורק כאשר אני מפעיל משחק שממש אבל ממש לא מזיז לכרטיס מסך שלי, משחק עם גרפיקה עלובה(משחק רשת-MuOnlie) המסך מהבהב לי מידי דקה, זה מאוד רנדומלי זה גם יכול להבהב לי כל 10 שניות גם... וגם לפעמים כל מספר דקות, ומה שקורה שבאחד ההיבהובים הוא פשוט קופא הכל לא מגיב ואם אני מחכה שאולי זה יעבור, למרות שזה אף פעם לא עובר אני מקבל מסך כחול והמחשב עושה ריסט. ובעוד שכל זה לא קורה כלל בוויסטה, אין היבוהבים אין כלום אני יכול לשחק במשחק שעות.(משמה זה אומר שהכרטיס לא דפוק) אמרתי אולי זה טמפרטורה... למרות שזה פעול חלק בוויסטה, ולא.... זה לא הטמפ' של הכרטיס,המאוורר …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום במהלך משחק במשחב פתאום הכל נתקע... כיביתי מחשב והדלקתי מחדש אבל לא עוזר. עליתי על זה שהמסך לא נדלק אבל המחשב כן החלפתי כבל אבל לא עוזר בדקתי מסך והוא תקין. המוזר הוא.... שאני שומע את הצלילים של וינדוס והכל עובד אבל אין תמונה. ניתקתי כרטיס מסך (3870X2) והוצאתי אותו בכלל מלוח אם אבל !!!! הוינדוס עולה ונשמעים צלילים ותוכנות עובדות. איך יכלו להיות שמחשב עולה בכלל ללא כל החומרה החיונית. יש לציין שיש לי מערכת i7 בבקשה עזרה
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי את האוזניות steelseries 5h v2 usb ופיתאום התחילה לי בעיה שהאוזניות מתנתקות לי ואני לא שומע כלום.. מתי שאני עושה ריסט למחשב או מנתק את האוזניות מאחורה מה USB ומחבר זה מסתדר לי.. ואז אחרי כמה דקות זה שוב מתנתק. התקנתי דרייברים לאוזניות מחדש וזה לא סידר. הייתי בטוח שהבעיה הזאת באוזניות, אז קניתי חדשות ועדיין יש את אותה הבעיה! אז מה שניראה לי שהבעיה היא או במחשב או שאני צריך להחליף דרייברים של הלוח אם. כי לא החלפתי מאז שקניתי אותו (שנתיים+) מישהו יכול אולי להביא לי דרייברים ללוח אם? כי לא הצלחתי למצוא משהו שניראה לי טוב.. וזה הלוח אם שלי: ASUS P5B DELUXE או שיש למישהו רעיון איך לסדר את זה? או שפשוט לקחת את המחשב לתיקון? =\ תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום הדיסק קשיח שלי משמיעה קולות חלשים שלי טיקטוק בזמן שהוא כותב זה אומר ליהיות כך ?
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ברגע שמחברים תמחשב לחשמל הוא נדלק אבל הכפתור של ההדלקה לא מגיב בכלל ניסיתי גם לחיצה ארוכה לא עזר חוץ מלוח אם, שממש לא בא לי להחליף, זה יכול להיות עוד משהו? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כמו שרשום בכותרת הספק כוח לא נדלק למרות שביצעתי את הקצר בין שני הרגלים אחד הירוק (בקרה) והשני השחור (אדמה) הסתכלתי על הפיוז והוא ניראה בסדר גמור רואים את החוט שעובר בתוכו. * לקחתי ספק אחר עובד לי כשאני מקצר אבל הוא דגם שונה בלי תוספת של ארבעה פינים מרובעים כפי שישנו בספקים לעיל. * בדקתי בספק התקין גם מתחים כשהוא מחובר סתם ככה ללא הקצר. יש כמה רגלים שפעילות ומציאות מתח הכבל הירוק מוציא 7 וולט ועוד אחד לא זוכר את שמו אולי אדום מוציא 5 וולט. מה עליי לעשות ישנם הצעות לבדיקות נוספות ? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב , לפני חודש הלך לי לוח האם במחשב המשרדי. זהו מחשב פנטיום 4 של אינטל. החלטה כלכלית הביאה אותי לבקש במעבדה שישיגו לי לוח חדש ולא לקנות מחשב חדש. הביאו לי איזה לוח אם שאחרי חיפושים רבים (השם לא מופיע על הלוח) הגעתי לפרטים הבאים : BIOS Type: Phoenix-Award BIOS Date: November 24th 2007 BIOS ID: 11/24/2007-i865-W83627-6A79AWB9C-00-None BIOS OEM: Intel 865G/GV, (3004-123.001) - 6.00 PG Chipset: Intel 2570 rev 2 SuperIO: Unknown Manufacturer: Unknown Motherboard: i865-W83627 ולפי קוד הביוס מצאתי שמדובר בחברה בשם Aotexin. הצ'יפסט הוא Intel i865/i865P/i865PE/i865G/i848P. אני עובד עם WIN XP ולאחר בדיקות מקיפות חזרתי ל SP2 כי עם SP3 , המחשב פשוט לא היה יציב ... כל …
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום החלטתי לנקות מחשב מאבק וגם לרענן משחה טרמית. אחרי שהפעלתי מחדש את המחשב בעליית הוינדוס המערכת גילתה חומרה חדשה וביקשה להתקין דרייבר. פתחתי את מנהל התקנים וזה מה שמופיע. בסך הכול הוצאתי גוף קירור של המעבד החלפתי משחה טרמית, וכרטיס מסך כדי לנקות מאבק. לא החלפתי שום חומרה, וגם אנני מזהה איזו חומרה לא מותקן דרייבר. אשמח לקבל תגובות...
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
חבר'ה החלפתי את כל רכיבי המחשב לחדשים לוח אם זכרונות הרד דיסק מעבד את הספק לא החלפתי הוא של EZCOOL 300W REAL עכשיו לתיאור המחשב 2 הרדיסקים מחוברים אחד סאטא אחד IDE 2 צורבים מחוברים שניהם סאטא מעבד Q9550 לוח גיגהבייט G41 כרטיס מסך און בורד 2X2048 של GEIL CL5 עזבו רגע את השאלה אם 300 מספיק או לא מספיק.. ואגב אני יודע שעדיף יותר האם יש מצב שאחרי כל החלפת הרכיבים הנל הוא ממשיך לדפוק לי בלוסקרינס עקב בעיית ספק???? עוד בהתקנת הווינדוס הרבה לפני שאני מתחיל לעבוד עליו..
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, המחשב נכבה לי באמצע, כאשר ניסתי להדליק המחשב נדלק אך לא רואים כלום,אחרי כמה ניסיונות הוא נדלק ושוב כבה באמצע ומאז הוא נדלק אך לא רואים כלום. אין צפצופים. e8400 4Gb ep35-ds3r מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום כאשר עולה מע' ההפעלה אני מקבל רצידות מוזרה בצבעי המסך ותמונה מוזרה של צבעים מהבהבים, וסוג של צבעים ממש מוזרים. כאשר אני מוציא את הכבל של המסך מן המחשב, התמונה מסתדרת ושאני מאתחל את המחשב דבר זה חוזר על עצמו. שיחקתי עם ההגדרות של התצוגה של NVIDIA והתמונה הסתדרה אחר שוב פעם שאני מאתחל את המחשב זה חוזר על עצמו.
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-