תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אחרי העדכון ל- 8.1 אני נתקף מסכים כחולים dpc_watchdog_violation הם מופיעים רק בזמן לוג-אין לווינדוס וגם זה עד עכשיו היה רק פעם בכמה ריסטרטים, אבל עכשיו אני בכלל לא יכול להגיע לווינדוס. כל ריסט אני מקבל מסך כחול. אני מכניס את הססמא לחשבון, ה- please wait מסתובב קצת ונתקע ואחרי כמה שניות אני מקבל את המסך הכחול. ממה שקראתי ברשת זה קשור ל-SSD ודורש שדרוג קושחה לכונן, אבל אין לי SSD בכלל... במסך הכחול עצמו אין קוד שגיאה, אלא כתוב רק dpc_watchdog_violation וזהו אני מעלה כמה מהדאמפים, מקווה שתוכלו לעזור לי להבין מאיפה זה נובע ולפתור את העניין הזה
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
לפני 4 חודשים קניתי מחשב: i5 2400 6950 4 grm hd 1tb (בנו לי את המפרט פה בפורום) יש לי 770 גיג'גה פנויים והיום קרס לי משחק (Splinter cell double agent) מי שמכיר תמשחק יודע שזה משחק ישן ואמרו להיות עוגיות למחשב הזה. קרס לי וכתב לי Virtual Memory is low, delete files from hd. משהו בסגנון, עכשיו זה לא הגיוני המחשב שלי לא מפוצץ מבחינת תוכנות או משחקים. 1. איפה אני בודק כמה VIrtual memory יש לי? 2. מופיעים לי בחלק מהמקומות במשחק הנ"ל כלמני צבעים לדוגמא יש אי חתיכת קיר שבורה ועל החלק הקטן של הקיר יש צבעים ירוק ואדום בחלק כזה, זה לא נראה כמו חלק מהמשחק אבל זה גם לא מפריע גם. האם זה קשור לאותה בעיה?
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
בזמן אחרון שמתי לב לבעיה קטנה שיש לי שאני משחק במשחקים החלטתי לבדוק עם הבעיה בכרטיס מחקתי את הדרייבר של הכרטיס והחלפתי לכרטיס אחר התקנתי דרייבר הפעלתי מחדש את המחשב וכאילו לא התקנתי כלום, אני מקבל הודעה "זוהתה חומרה חדשה" (דרך אגב זה לא משנה איזה דרייבר אני מתקין ניסיתי גם את הדרייבר שבה עם הכרטיס) החזרתי את הכרטיס הראשון ועכשיו גם אותו אי אפשר להתקין....מה עושים? לא נראה לי שזה משנה משהו.. הכרטיס הראשון GEFORCE 6600GT והשני GEFORCE 4400TI שניהם של לידטק
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את המחשב , או דברים מסויימים הוא מראה לי חלון כזה בצורת מלבן שכתוב: The instruction at "0x77128c0" referenced memory at "0x771248c0" . The Memory could not be "read". Click on OK to terminate the program. מה זה? בעיה עם הזיכרון או משו?
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כרטיס מסך ישן מסוג radeon HD 4850 והחיבור שלו הוא DVI-I (יש 2 כאלה ויש גם s video). קניתי מסך מסוג dell u2715h התומך ברזולוציה עד 1440p עם חיבורים של HDMI, DP וmini DP. השימוש במסך הוא רק עבור סרטים ולא למשחקים. שאלתי- האם כדאי לשדרג לכרטיס מסך חדש או שאפשר להשתמש בממיר DVI לHDMI מבלי לאבד יותר מדי מאיכות הצפיה (בשל כך השקעתי במסך)? כאמור אין לי צורך במערכת שתתמוך במשחקי מחשב, אז אם כדאי לשדרג לכרטיס מסך חדש מה הכרטיס הכי זול שעלי לקנות שיתמוך ברזולוציה של 1440p ? או שאולי כדאי לשדרג כבר את כל המערכת(שכבר בת 7 שנים ועושה בעיות) במחשב נייח זול עם כרטיס מסך מובנה שיתמוך ב1440p אם יש אפשרות כזו שהיא זולה. האם עלולה להיות בעיה…
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מאוד מזורה , רזולוצית הכיתוב במחשב מאוד ירודה , לדוגמא אם אני פותח קובץ התקנה (כל תוכנה ) אז רואים בצורה מאוד נמוכה את הכיתוב , לא חד בכלל או אם אני נכנס לאיזה משחק , אז הכתוביות יכולות להיות גם ברזולוציה ירודה. אם אני פותח תוכנות נגיד אייטונס או כל תוכנה אחרת גם הכיתוב שלה ברזולוציה ירודה ולא חד ..כאילו אני על 800*600 כמובן שכל המחשב עובד ברזולוציה הכי גבוה וכל העדכונים של הכרטיס מסך מותקנים. אני משתמש במחשב נייד חדש Y700 של לנובו . תודה רבה לעוזרים יום טוב
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
המאוורר של המעבד כל כמה שניות "מעלה הילוך" ונרגע (כאשר עוצרים את המאוורר הרעש הזה לא קיים) האם הבעיה במאוורר עצמו שיש בעיה במעבד שגורמת למאוורר לעבוד קשה יותר?
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
שלום לתומכים ( ) כשאני מנסה לצרוב דיסק יש לי בעייה, ישר הוא מגיע בערך ל25 אחוז, בודק משהו בבאפר ובווווווווום Power Calibration Error 6:01:16 PM#10 Phase 24 File dlgbrnst.cpp, Line 1426 Caching of files started 6:01:16 PM#11 Phase 25 File dlgbrnst.cpp, Line 1426 Caching of files completed 6:01:16 PM#12 Phase 36 File dlgbrnst.cpp, Line 1426 Burn process started at 12x (1800 KB/s) 6:01:16 PM#13 Text 0 File ThreadedTransferInterface.cpp, Line 1844 Verifying CD position of item 0 (relocatable, CD pos, no patch infos, orig at #0): write at #0 6:01:16 PM#14 Text 0 File Mmc.cpp, Line 14392 Set BUFE: supported -> ON 6:01:31 PM#15 SCSI -1106 File Cdrdrv.cpp, L…
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס ATI HD4870 OVERCLOCK EDITION עם 512 זיכרון. כמה שהכרטיס הזה חזק, בכל המשחקים שיש לי הוא עושה כל כמה דקות הודעת VPU RECOVERY וממזהר את המשחק. בכל המשחקים אני סובל מהבעיה הזאת, לאחרונה במיוחד במשחקים F.E.A.R 2 וBURNOUT PARADISE. פירמטתי את המחשב לפני יומים (הבעיה הייתה קיימת גם לפני זה) וישר התקנתי את הדייבר הזה: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp ככה שאין שום קונפליקטים בן דרייברים חדשים לישנים. הבעיה קורה גם שהATI OVERDRIVE מופעל וגם שהוא כבוי. בנוסף נסיתי גם לבטל את ההודעה של הVPU RECOVERY לגמרי ובסופו של דבר המשחק פשוט קפא והשבית את המחשב. המפרט שלי הוא: כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 512MB DDR5 PCIe ספק…
-
- 9 תגובות
- 997 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות דיסקט MSDOS בפורמט של התקליטון, אבל הוא לא פועל משיהו מוכן להסביר לי איך לעשות? או אולי לשלוח לי את הקבצים ואני כבר יעתיק אותם לדיסקט? תודה :'( אני ממש מצטער, התפלק לי הפורום , בבקשה להעביר.
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מפרט הבא: מעבד: P4 2GHz לוח אם: GA-8IPE1000 Pro-G Gigabyte זיכרון: 2.5 GB כרטיס מסך: ATI 9800 Pro 256MB דיסק קשיח: WD 2500KS כוננים: 2 מאווררים: 5 של 80 Mm בהתחלה (כשנהרסו לי 3 דיסקים כשיחים, אחד של Seagate ושניים של WD שאני מחליף אותם באחריות) הדיסק היה מחובר לחשמל על אותו כבל ששלושה מאווררים וכרטיס מסך. שיניתי את זה וחיברתי אותו לכבל של שני הכוננים, וגם עכשיו הרביעי הלך לעולמו. אני יודעה שהם נהרסו בכך שהיו עושים את הקליקים המפורסמים, המחשב היה נתקע ולאחר הפעלה מחודשת הBios לא היה מזהה אותם. עם הרביעי הדבר קצת שונה: הוא עושה את הקליקים, אך החלונות לא נתקעים, אלה ממשיכים לעבוד רגיל, וגם בהפעלה מחודשת הbios לא עושה בעיות. אבל בדיקה מהירה של התוכנה של WD נכשלה…
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, כבר כמה חודשים המחשב שלי עושה את זה. המפרט שלי : כרטיס מסך : Albatron nVidia GeForce 8800GT 512MB מעבד : Intel C2D Dual Core 2.66 זכרונות : Corsair XMS2 2GB ספק + מארז : Compucase HEC BA19 + ספק 400W. לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L מסך : LG 226WTQ המחשב לא עבר אוברקלוק ונוסף לו מאוורר קדמי לא מזמן. עכשיו לבעיה - כשאני נמצא הרבה זמן בתוך משחק מסויים (לצורך העניין - Crysis, Unreal Tournament 3, Team Fortress 2, Insurgency, World of Warcraft) ואפילו המצב מתדרדר לGTA San Andreas כשאני משחק במשחק - בד"כ חצי שעה בערך או קצת יותר, כשזה מגיע למקום עם אקשן או שיש גרפיקה קצת יותר חזקה שצריך לטפל בה המחשב פשוט קורס, המסך נכנס ל"Power Saving Mode", המאווררים של המחשב עדיין עובד…
-
- 10 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשבוע בניתי מחשב לקרוב משפחה,אבל אחרי כמה ימים,התקשר אלי קרוב המשפחה ובישר לי שבזמן העבודה במחשב.הוא שמע קול חזק של קצר מתוך המארז, וראה ניצוץ בוקע מהמאורר שבדופן המארז,שגרם לנפילת רשת החשמל בחדר. ומאז המחשב לא נדלק. רציתי לשאול , מה יכול להיות קרה שגרם לקצר הזה. המפרט הוא: לוחASUSP4P800SE זכרונות 256MBX2 400MHZ ג'נריים ספק כח ג'נרי 400W כרטיס מסך RADEON9800PRO מעבד P3.0GHZ512 דיסק קשיח 160GB SATA WD
-
- 11 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי עד לאחרונה הצורבPhilips PCRW804 שלי עבד מצויין וצרב כ 300-400 דיסקים. עד שלפני כמה ימים הוא החליט פתאום שהוא לא צורב אלא "Read only Drive" והוא לא מקבל יותר דיסקים ריקים ולא נותן לצרוב ... ניסיתי הכל - באמת שהכל ... מההתקנה שלו מחדש בWINDOWS (2000) דרך עידכון הביוס הפרימוור של הצורב והסרת כל תוכנה שיכולה להשפיע עליו ... ניסיתי גם לחבר מחדש לחיבור האי די אי ולהחליף בינו לבין הCD וכלום !!! לקרוא דיסקים הוא יכול ולצרוב לא !!! מה יכולה להיות הבעיה ? .... אודה לכל עצה .... אגב, ניסיתי כמה מדיות ריקות וזה לא זיהה - ומדיות של CDRW זה קורא אבל לא שאני מנסה לכתוב עליהם הצורב מנסה לצרוב ונתקע ...
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לאחרונה ידידה שלי רכשה חמשב נייד HP dv6510ej - ובקצרה, C2D 2 GHZ וזכרון של 1 GB. המחשב בא עם ויסטה, ללא דרייברים (דיסקים). המחשב עבד לה ממש לאט, אז הגדלנו את הזכרון בחצי גיגה, ועכשיו יש 1.5 GB זכרון. הביעה היא שהמחשב עדיין זוחל. באמת, יחסית למחשב חדש, ועוד עם מפרט כזה - המערכת לא זזה יחסית - חלונות לוקח לפחות כמה שניות לעלות וכל התסמינים הללו. בtask manager רוב הזמן אחוז השימוש במעבד הוא ב100, וכשלא הוא דיי גבוה - מעל 60 לפחות. ביטלתי תהליך גרפיקה DWM של הויסטה (desktop manager) והביצועים קצת עלו והניצול קצת ירד. ביטלתי גם כמה תהליכים מstartup, ואין לה תכונות ריגול או מזיקים מכל סוג שהוא. אבל עדיין - אין חלקות בשימוש, המחשב מתנהג כאילו הוא בן 9 במהירות התגובה שלו, וז…
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
ברשותי מעבד Intel Core 2 Duo E6400 על לוח אם Asus P5B Deluxe. עד לאחרונה הוא עבד בצורה טובה ללא שום בעיות ובטח ללא איטיות. לאחרונה החלטתי להרכיב מהם (הלוח והמעבד) מחשב חדש. הרכבתי אותם על מארז אחר, עם ספק כוח חדש, זכרונות חדשים, ודיסק קשיח אחר. בנוסף, חידשתי את המשחה התרמית (Scythe Ninja). כמו כן עדכנתי BIOS לגירסה עדכנית. הכל נראה תקין - הטמפרטורות נמוכות וקרירות. הכל מחובר, מהירות המעבד והזיכרונות היא כפי שהיא אמורה להיות (כך ה-BIOS מדווח). באתי להתקין Vista וההתקנה איטית להחריד! בערך פי 4 מהמהירות הנורמלית של המחשב. שמתי לב שפעולות העתקה אינן איטיות, אך כנראה פעולות הדורשות חישוב הן איטיות ביותר. לא הצלחתי לסיים את ההתקנה בהצלחה. נדמה שלעתים היא נתקעת, וגם כאשר ווינדוו…
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המודם ישלי WIN98 SE ואינטרנט מהיר כל כמה דקות אחרי גלישה הוא ניתקע ואני נאלץ לעשות איתחול מה יכולה להיות הבעיה יש לי פנטיום 3 500 מה"ז האם יש עידכון לUSB
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
הדברים החשובים הם : Pentium 4 2.26 512 cach DFI - NS70 - EL Msi G4 MX440 WINXP 2600 יש לי בעיות גרפיקה עצבניות!!! יש באגים בווינדוס דופק לי ריסטים מעצמו ורושם לי errors על הכרטיס מסך. יכול להיות שיש אי תאימות בין הכרטיס ללוח? לפני שאני שולח לדובים בחזרה...
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי לכולם, סורי מראש על החפירה: אז זה מתחיל ככה: לפני כשנה גרתי בדירה בה הייתי מחובר לתשתית וספק של בזק בינלאומי (עד 100 מ"ב), הראוטר שלי תמך תקן N וכך גם כרטיס הרשת שלי, ובהתאם, עם חיבור לווייפיי (5 ג"ה) קיבלתי בממוצע 60-65 מ"ב לשנייה, שזה מגניב ממש. עברתי כעת לדירה אחרת, אותו עניין- תשתית וספק של בזק, עד 100 מ"ב, אני מאודד קרוב לתחנת ממסר (אני לא סגור שכך היא נקראת, אבל אני מקווה שמובן), המחשב שלי נמצא כ5 מטרים מהראוטר, יש לי כרטיס רשת Qualcomm Atheros AR938x Wireless Network Adapter (אותו הכרטיס שהיה לי לפני שנה) ובSPEED TEST אני מקבל בעקרון פינג של 11-14 ומהירות הורדה של גג 20 מ"ב. כשאני בודק בSPEED TEST ד"א הנייד שלי אני מקבל באיזור ה50 מ"ב…
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
חיברתי למחשב כונן דיסקטים של 5.25. כשאני מכניס את הדיסקט לכונן וסוגר, מתחילים רעשים כנראה של נסיון קריאה, אבל הוא לא עושה כלום וממשיך להרעיש עד שאני מוציא את הדיסקט. מה אפשר לעשות?
-
- 9 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אנשים היום הרכבתי פעם ראשונה תמחשב שלי לבד כלומר הכול מחלקים למשהו שעובד ועכשיו באתי להתקין ווינדוס ובדוס שהמחשב עולה כלומר פסוט זה רושם לי שהערכים של המעבד השתנו נא לגשת ל cmos ולשמור את ההגדרות למה הוא מתכוון? אגב הלוח הוא 8kda3j והמעבד a64+3200 ם כן הטמפ לא משוה בסיסות ה51 בהפעלה מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 997 צפיות
-
-
לחבר שלי (Amos.G בפורום) נתקע המחשב אחרי צפצוף אחד של הלוח, בשורה של המעבד . הלד של ההרדיסק דולק רצוף... זה קרה לאחר ניקוי למחשב (הוצאת הסינק והמאוורר של המעבד, שימון המאוורר וניקוי הסינק מאבק.) כאמור, כשהמחשב מתחיל לעלות (לוח gigabyte- 8s655fx-l מעבד ווילאמט 1.7) הוא מצפצף פעם אחת (פוסט רגיל) כותב את שורת המעבד ואז נעצר. מישהו יודע מה קורה כאן? בתודה, אורן ועמוס. :s05:
-
- 12 תגובות
- 997 צפיות
-
-
ברצוני לחלק את כונן C שלי לשני כוננים אך לא יודע איך אני יודע להשתמש ב FDISK אבל תקנו אותי אם אני טועה ב FDISK אפשר לחלק את הכוננים רק מתי שהארד דיסק מפורמט אני מעדיף לחלק את הכוננים בעזרת איזה תוכנה אז בעזרת איזה תוכנה אני יכול לחלק את הכוננים? עדיף תוכנה חינמית ולא תוכנה בתשלום תודה לכל העוזרים נ.ב יש לי וינדוס אקס פי אם זה משנה
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-