עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yuraxp,

שלום בזמן האחרון המסך שלי נכבה באמצע משחקים, זה קורה רק במשחקים. המסך הכאילו נכנס למצב שינה, ואי אפשר להעיר אותו, לא ע"י הזזת העכבר ולחיצות על המקלדת. ברשותי FX 5700 עם דרייברים של 56.55. חשבתי שצריך לעדכן את הדרייברים אבל גם במשחקים לא חדשים כדוגמת ENEMY TERITORY זה גם יוצא לאחר 15 דקות. מה הבעיה???

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  2. היי, רכשנו מחשב נייד חדש של ASUS לפני כשלושה חודשים. ויש לו תקלה מוזרה, המסך כבה לפתע גם בשעת עבודה על המחשב, גם כשהוא מחובר למטען וגם כשהוא לא מחובר לחשמל. גם עם אחוזי סוללה נמוכים או גבוהים (בדקנו את כל האפשרויות.). *המסך כבה, אך המחשב נשאר דולק (מקלדת נשארת מוארת, נורת CPU דולקת וכו') - המחשב נכנס למעבדה לפני כמה ימים, שמה עדכנו את מערכת הפעלה וכל הרכיבים התוכנתיים והחומרתיים, הריצו את המחשב 24 שעות והכל היה תקין לטענתם. אך באותו היום שהוצאנו את המחשב מהמעבדה, המסך שוב נכבה באמצע עבודה. באתי לשאול כאן, כי ASUS לא מתכוונים לעזור ושולחים שוב למעבדה לבדיקה (שאני בטוח שלא יצליחו לפתור, וסתם יבצעו שוב עדכונים ואיפוס). מה לדעתכם הבעיה ?, כי אני מאמין שבמעבד…

3. היי יש לי כונן קשיח 1TB של WD מדגם 1600JD הכונן בן שנה בערך בימים האחרונים פתאום הכונן לא מזוהה על ידי המערכת, אחרי אתחול הוא כיבוי הוא לפעמים מזוהה וניתן להשתמש בו ואחרי כמה זמן שוב נהיה שוב לא זמין/מזוהה, יש לציין שבזמן שהוא מזוהה הוא עובד בלי בעיה. הכונן מחובר בחיבור SATA ועד היום לא עשה בעיות. אשמח לשמוע מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  4. היי, יש לי שני הארד-דיסקים. בראשון מותקן הווינדוס. התקנתי ווינדוס 7 לפני כמה ימים, ובפירמוט השארתי את המחיצות בדיוק כמו שהיו לפני (הכונן הראשון מחולק ל-2 והכונן השני שלם). בסיום ההתקנה נכנסתי למחשב שלי, אך לא ראיתי את הכונן השני (זה שהשארתי שלם). בדקתי במנהל ההתקנים והוא מופיע שם. הרצתי עדכונים של הווינדוס כמה פעמים, בשביל שאולי ימצא לזה פתרון, אך זה לא מצא. בנוסף, מאז ההתקנה, המיקרופון שלי לא מזוהה במחשב. אני מכניס אותו (הכבל עם הפין האדום), אך הוא לא מזוהה. גם כשאני נכנס ל"התקני הקלטה" (דרך מקש ימני על הרמקול), אני לא מוצא אותו שם. עשיתי שברשימה יוצגו גם מכשירים לא זמינים, אך הוא לא מופיע שם.. מה לעשות עם שתי הבעיות? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  5. Started by shahar.b,

שלום, המחשב הישן שלי הפסיק לעבוד לפני כמה זמן. לקחתי אותו למעבדה שאמרו שחבל על הניסיון לתקן ומאז קניתי מחשב חדש כי בכל מקרה חשבתי לשדרג. חשבתי לנסות לתקן אותו בשביל אבא שלי שצריך מחשב פשוט לאינטרנט ואופיס בלבד, אז אתמול פתחתי וניקיתי אותו וניסיתי להפעיל מחדש. הוא נדלק ועבד למשך כדקה (הגיע למסך הלוגו של window) ואז נכבה. ניסיתי להפעיל שוב ונכנסתי ל- BOOT אבל הוא שוב נכבה. בכניסה נוספת לראות את טמפ' ה-CPU הוא הגיע מעל 100 מעלות צלסיוס לפני שנכבה שוב. זהו מחשב בן כ-5 שנים: לוח אם ASUS P5GC-MX מעבד intel dual core 820 זכרון 1.5GB DDR2 מע' הפעלה- windows xp במעבדה בזמנו לא בדקו לעומק אבל הטכנאי אמר שכנראה הבעיה בלוח אם- שנשרפו כמה קבלים או משהו כזה- נשמע הגיוני? האם המחשב הי…

6. Started by itziknaim,

יש ברשותי מצלמת רשת מסוג MICROSOFT LIFE CAM VX 1000K וינדוס 10 לא מזהה אותה בכלל . נא עזרתכם ..... ניסיתי להוריד דריברים מהאתר ושם זה עד וינדוס 7 . ביצעתי התאמה של הדריבר לוינדוס 7 אך לא עזר

7. הלכתי היום לחבר לסדר לו כל מיני דברים במחשב ואחד הבעיות הם זה שבכל המשחקים הוא לא רואה את הצבעים כמו שצריך... ז"א איפה שאמור להיות צבע שחור הוא רואה אותו כחול כהה וזה דבר ששמים לב אליו... בדקתי חיבורים והכל היה בסדר, התקנתי אצלו את כל המשחקים פעם נוספת ועדיין נישארה הבעיה, הורדתי להם פאץ' וזה עדיין לא עזר עד שהורדתי עידכון לכרטיס מסך שלו, ג'יפורס 2 אם איקס 400 וכשעשיתי ריסטארט אחרי ההתקנה של הכרטיס מסך פיתאום הספיקר הפנימי ציפצף כמה פעמים והמסך לא הראה כלום!!! הציפצוף שהיה אומר שהכרטיס מסך לא מחובר אבל זה לא יכול להיות כי לא נגענו פיזית בכרטיס מסך... ומאז שהוא מדליק את המחשב הווינדווס ניטען אבל את אותם הציפצופים ולא רואים כלום עם המסך (no signal). מה ניראה לכם??? איך זה י…

• 8 תגובות
    • 990 צפיות
  8. שאני רוצה לכבות את המחשב דרך הSTART זה עושה לי ריסט במקום כיבוי, עשיתי ריפייר וזה לא עזר, יש פתרון אחר?

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  9. Started by yarond,

המחשב שלי קופא לי כמה פעמים ביום, אני נאלץ לבצע איתחול ובנוסף התגובות של המחשב נהפכו לאיטיות

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  10. שלום, הבעייה התחילה לפני כחודשיים ורק החמירה עם הזמן עד ששלשום המחשב לא הצליח להעלות את ווינדוס ונאלצתי לבצע פרמוט והתקנה מחדש, הבעייה לא נפתרה ועדיין יש כיבויים פתאומיים באמצע עבודה. אני עובד עם 2 כוננים אחד עם XP והשני ויסטה, בשני המערכות אני מקבל לפעמים מסך כחול וכיבוי פתאומי. שללתי אפשרות לוירוס מאחר וה-AVG המעודכן לא מצא כלום, שללתי אפשרות גם לחימום ייתר של המעבד, המעבד בסביבות ה-43 מעלות והמאוורר נקי ועובד (המחשב כולו נקי) . נראה לי שזה או הזיכרונות או הספק כוח, המחשב בן שנה וחצי, מה דעתכם? יש דרך לבדוק?

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  11. אז ככה.. כל פעם שאני מפעיל את המשחק אז יוצא לי כזה שגיאת מערכת שכל פעם שאני מנסה לסגור אותה היא נפתחת מחדש ופשוט אי אפשר לסגור אותה.. מה לעשות?למישהו זה קרה פעם? אשמח לעזרה, דניאל.

• 14 תגובות
    • 989 צפיות
  12. Started by gil5,

האם אפשר לחבר מצלמת וידיאו בעלת יציאת FireWire למחשב לחיבור ה USB בעזרת כבל מתאם מ FirWire to USB ?

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  13. Started by Pure-Gold,

היי, לוח של אסוס מדגם P5S800-VM נדלק אך לא מצפצף ולא נותן כלום. נעשה החלפה של זיכון + מעבד ועדיין אותו הדבר. הוחלף לוח ועדיין אותו הדבר. מישהו מכיר את התופעה הזו ?

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  14. Started by Riaz3r,

שאלה קצת מוזרה, אני פשוט רוצה לדעת אם יש אולי דרך יותר טובה מאיך שעבדתי עד היום יש ברשותיים 2 הארדיסקים, 500GB WD - בן 4 שנים בערך 1TB SpinPoint F3 Samsung - בן שנתיים בערך. ומזה יצרתי 3 כוננים סה"כ: C - 80GB - Windows 7 64bit D - 850GB - שומר בעיקר לתוכנות, משחקים, סרטים, סדרות, הורדות. E - 500GB - שמור בעיקר לגיבויים שאני צריך. ---- את C ו D יצרתי מה1TB. את E יצרתי מה500GB. עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב אבל לפי מה שהבנתי עדיף כבר לעשות מחיצה גדולה יותר לWindows ולשמור שם את הדברים שאני משתמש בהם הכי הרבה, בין אם זה משחקים או תוכנות וכד'.. השאלה אם זה קריטי או שעדיף כבר להמשיך באותה דרך שאני כבר עובד...

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  15. Started by Andreyy,

לפני 4 חודשים קניתי מחשב: i5 2400 6950 4 grm hd 1tb (בנו לי את המפרט פה בפורום) יש לי 770 גיג'גה פנויים והיום קרס לי משחק (Splinter cell double agent) מי שמכיר תמשחק יודע שזה משחק ישן ואמרו להיות עוגיות למחשב הזה. קרס לי וכתב לי Virtual Memory is low, delete files from hd. משהו בסגנון, עכשיו זה לא הגיוני המחשב שלי לא מפוצץ מבחינת תוכנות או משחקים. 1. איפה אני בודק כמה VIrtual memory יש לי? 2. מופיעים לי בחלק מהמקומות במשחק הנ"ל כלמני צבעים לדוגמא יש אי חתיכת קיר שבורה ועל החלק הקטן של הקיר יש צבעים ירוק ואדום בחלק כזה, זה לא נראה כמו חלק מהמשחק אבל זה גם לא מפריע גם. האם זה קשור לאותה בעיה?

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  16. Started by A-L-o-n,

שלום, האם כיבוי פתאומי או הפסקת חשמל זה מסוכן לחומרת המחשב? רציתי לסובב את המחשב והוא נכבה לי בגלל שהכבל שמחובר לספק התנתק. השאלה שלי האם זה מסוכן לחומרה? ועוד שאלה... חיברתי את הכבל ובטעות התנתק לי שוב, כאילו הדלקה וכיבוי בשנייה... מסוכן?

• 13 תגובות
    • 989 צפיות
  17. Started by norco604,

שלום לכולם וחג שמח,לפני כמה שעות ולראשונה ששמתי לב הופיעה לי הודעה על אזהרה שמצביעה על מתח מעבד מחוץ לטווח. מכיוון שהכול חדש דנדש אני די מודאג(וגם יקר). אני מצרף תמונה של התוכנה "intel desktop utilities" משהו נראה לכם חריג? האם יש בעייה כולשהי ובכלל זה יכול לפגוע במעבד? אודה לכם על העזרה כי הבעייה הדירה שינה מעיני.. מודה לכם וחג חנוכה שמח לכולם. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 989 צפיות
  18. Started by dj_horse,

שלום, מעוניין לדעת, מה הפיתרון למחשב שבעקבות ניצוצות חשמל נפל, ואחרי הדלקה הוא נינעל על מצב בטוח גם שמנסים להפעיל את המערכת במצב נורמלי? האם חייב לפרמט? יש דרך ללא? ואם לפרמט האם אפשר רק את אחד הכוננים ללא איבוד המידע בשני? זה מחשב נייח דרך אגב.

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  19. Started by Tom3bar,

אהלן, יש מחשב חדש, והשאלה שלי היא איך לפרמט את ה HD החדש ? יענו לחלק למחיצות ולפרמט ב NTFS... - איך? תודה רבה, ואני מקווה שזה הפורום הנכון לזה : תום.

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  20. Started by MOTI_YOSEF,

אז ככה קניתי מעבד סמפרון 3400 המחשב " במאמץ " קרס .. שזה אומר " אימיול , אתרים כבדים : ONE , ספורט5 , בלוגים עם מצלמות .. " , CAMASTASIA באתר ספורט5 למשל אם אני מגולל את האתר הוא נתקע ממשיך נתקע ורואים שהמעבד מגיע בשניה עם הגלילה ל 100 אחוז . אז אמרו לי " סמפרון חלש תקנה 4200 " קניתי 4200 אותו דבר חלש ביותר לא ראיתי שום הבדל אותם תופעות :'( בדקתי זכרונות קינגסטון 2GB 667 - MEMTEST תקין , בדקתי כונן קשיח MHDD תקין , בדקתי הורטוס יציבות תקין ... בדקתי טמפרטורה תקין , בדקתי כרטיס מסך OB עם 3DMARK תקין !!! את כל התוכנות ניסיתי תקין " במאמץ " תקוע ... החלפתי כמעט חצי מחשב הכול נשאר אותו דבר שניסיתי להחליף לוח אם נתנו לי אותו לוח משומש ( פלסטיקים מארז היו עליו ) בלי קופסא מקור…

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  21. המאוורר של המעבד כל כמה שניות "מעלה הילוך" ונרגע (כאשר עוצרים את המאוורר הרעש הזה לא קיים) האם הבעיה במאוורר עצמו שיש בעיה במעבד שגורמת למאוורר לעבוד קשה יותר?

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  22. Started by אביחי,

שלום, אני זקוק לדברייבר לצורב,LG 40x12x40

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  23. Started by RevBlue,

יש לי מחשב שולחני ונייד, ועל השולחני גיליתי בזמן האחרון בעיית גישה לאתרים בחו"ל. למשל newegg.com לא עולה בכלל, ו- twitch.tv אם עולה אז איטי מאוד, והרבה זמן הסטרים עצמו של הוידאו אף פעם לא טוען עד הסוף. אני משתמש ב- FF, ניסיתי בכרום וזה דווקא נכנס אבל איטי מאוד. אני מחובר דרך מתאם HPNA של בזק. העניין שעל הנייד שלי שמחובר באותה נקודה קווי, אין את הבעיה הזאת. אין לי DNS או פרוקסי מוגדר. למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  24. Started by THE-MASTER,

יש לי בעיה בעכבר וכמו שהיא מתוארת כבר בתרד הבא. לראיית הבעיה לחץ כאן עכשיו מצאתי דרך חדשה לפתור את הבעיה שלי כל פעם שהעכבר מפסיק לעבוד אני מוציא אותו מהיציאה ומעביר לאחרת והוא ישר חוזר לעבוד. עכשיו השאלה שלי האם אני יכול ליצור תוכנה כלשהי שתגרום לביטול היציאה כל עשר דקות לחלקיק שניה ולהפעלתו מחדש אני חושב שככה לא תהיה לי יותר את הבעיה עם העכבר.

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  25. Started by shlomifounis,

שלום לכולם יש לי מחשב פנטיום 4 עכשיו יש לו בעיה קטנה המחשב נידלק והכל בסדר איתו אבל אין תצוגה על המסך המחשב לא מצפצף שהוא נידלק הדיסק שלו בסדר נבדק במחשב אחר המחשב עבר איפוס ביוס מה יכולה להיות הבעיה ?

• 9 תגובות
    • 989 צפיות

דיונים חדשים בפורומים