תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום, כשאר אני מתחיל משחק Age Of Empiers II : The Conquerors באתר Zone.com אז בדיוק כשהמשחק מתחיל לעלות אני המחשב עושה ריסטרט בלתי צפוי המפרט של המחשב שלי הוא : Pentium 4 2.4Ghz Gforce 4 ti4200 Aopen Asus P4s533 256mb DDR מה אני יכל לעשות ? ניסיתי כבר להסיר ולהתקין מחדש וזה לא עזר.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאני רוצה לכבות את המחשב דרך הSTART זה עושה לי ריסט במקום כיבוי, עשיתי ריפייר וזה לא עזר, יש פתרון אחר?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי התחיל להתקע גם כשלא היה עומס מיוחד על המחשב (הCPU היה אוחז ב- 50-70 % הרבה פעמים והזיכרון גם כן לא עבר את ה-70%) אחרי כמה זמן הופיעה גם כן בעיה בדיסק קשיח ווינדוס הציג הודעה שכדאי שלא להשתמש בדיסק קשיח, אז ניתקתי אותו ועכשו אני מחכה לטכנאי שיטפל בו, עד כאן לא היה שום דבר מעורר חשד.....הבעיה היא שגם כשניתקתי את הדיסק קשיח לגמרי מהמחשב ואני מפעיל אותו במערכות הפעלה אחרות הוא גם כן נתקע, לפעמים התצוגה קופאת לכמה שניות וחוזרת, לפעמים דקה שניים וחוזר, ולפעמים זה קופא עד שאני מכבה אותו בלחיצה ארוכה על הכפתור כיבוי.... ניסיתי מערכות הפעלה שונות ביניהם UBUNTU 11.04,12.04 /KUBUNTU 12.04 חלקם ב- live cd חלקם גם מותקנות ותמיד זה נתקע באיזשהו שלב בלי שהיה עומס מ…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה הולך ככה יש לי סידירום וצורב ושניהם עבדו טוב מאוד עד האוברקלוק אחרי שהתחלתי לעשות אוברקלוק המחשב לא מזהה את הצורב (MASTER) אלא רק את הסידירום(SLAVE) זה קורה רק אחרי שאני מפעיל את המחשב מחדש מה WINDOWS או כשאני עושה ריסט ידני אם אני מכה את המחשב לגמרי אז בהפעלה הראשונה הוא מזהה את שני הכוננים אבל אחרי הריסט הראשון הוא שוב לא מזהה אותו מה לעשות????? /עריכת המודר/ למה הכותרת המעצבנת? לא קראנו עדיין את חוקי הפורום כנראה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיברתי על כרטיס מסך ATI X850 שיש לו חיבור VGA וחיבור DVI שני מסכי 19 " LCD רואים את שולחן העבודה כאילו יש לי מסך אחד גדול הבעיה שאני חיברתי את זה לסרטים ושרואים שרט בפול סקרין על שני המסחים רואים רק באחד ובשני שחור רק עם מעבירים לשני את הסרת רואים מה לעשות בכל מצב רואים רק על מסך אחד איך אני מסדר את זה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדי פעם קורה לי שהעכבר והמודם שלי , שניהם USB , מפסיקים לעבוד. ומופיע הסמל של USB למטה ליד השעון . PLZ HELP
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש. הרכבתי הכל שניתי בביוס את הFERST BOOT לCDROM ואני מגיע לחולן הזה ( http://zix.co.il/images/1314843407.JPG ) וזהו אין מה לעשות זה כל הזמן נימצא בחלון הזה מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים יש לי לפטופ של אסוס חדש יחסית. לפני חודש בערך פתחתי את המחשב ולא הצלחתי להקיש סיסמא כי המחשב הקיש עצמאית משהו ואי אפשר היה להפסיק אותו. כיביתי והדלקתי וזה נפתר. אתמול חזרה הבעיה, אבל הפעם לא עוזר שאני מכבה ומדליקה. מקשי המקף והכוכבית כאילו לחוצים ואי אפשר להפסיק אותם. לפעמים זה מפסיק מעצמו ואז אפשר להקליד (כמו עכשיו למשל) אבל אז זה חוזר ולא ברור מה צריך לעשות כדי להפסיק את זה. איפה הבעיה לדעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. הזמנתי תמחשב ואני זקוק לטיפים(:. מפרט: מעבד: [..] INTEL 2500K : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX ₪1085 לוח אם: [..] ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL - מבצע מטורף עד גמר המלאי ! - זמין במלאי ₪766 זיכרון: [..] TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪100 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪731 כמות:2 מארז: [..] FRACTAL DESIGN DEFINE R3 BLACK FRONT USB3 ₪551 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W ₪421 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN III - זמין במלאי ₪205 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 500GB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש מעל 3000 ש"ח ! ₪439 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪5…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, לא ידע למה אבל פתאום התחלתי לקבל את השגיאה הזאת- You are not authorized to view this page You might not have permission to view this directory or page using the credentials you supplied. -------------------------------------------------------------------------------- If you believe you should be able to view this directory or page, please try to contact the Web site by using any e-mail address or phone number that may be listed on the www.cracks.am home page. You can click Search to look for information on the Internet. HTTP Error 403 - Forbidden Internet Explorer אני מקבל את השגיאה הזאת רק כשאני רוצה להוריד משהו מאתר אינטרנט כלשהו.... הקאזה עובד, האייסיקיו עוב…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המטען שלי לא מצליח להטעין את הסוללה ל 100% האם יש פיתרון לדבר או שצריך לקנות מטען למחשב נייד חדש?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תמיד שאני משחק באיזה משחק אז אחרי איזה 20 דקות ולפעמים פחות ניהיה לי מסך שחור כזה שאני מצליח לצאת ממנו רק אם אני מבטל את המשחק דרך ctrl+alt+delete. אין לי מושג למה זה קורה, אבל שמתי לב שזה קורה לי במשחקים שהם נחשבים דיי כבדים כמו BF3,CR2,GTA IV זה גם קרה לי אפילו ב Need For Speed the run שהוא יחסית נחשב לא כבד. הסרתי את הדרייוורים הישנים של הכרטיס מסך והתקנתי חדשים ושום דבר לא עזר. זה המפרט שלי Core i7 2600K Noctua NH-D14 Gigabyte Z68XP-UD4 Gigabyte GTX 580 Corsair Vengeance 8GB 1600 OCZ Vertex 3 120GB SATA III SeaSonic X Series X-850 Corsair Obsidian 800D יש מצב נפלתי על כרטיס מסך דפוק? זה סוג הכרטיס מסך http://www.dvhardware.net/news/2011/gigabyte_geforce_gtx_580_wi…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ואני צריך להכנס כל פעם מחדש להגדרות OSD איך עושים שזה ישאר?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היה לי הארד דיסק מאקסטור 40 ג'יגה החלפתי ל 120 של מאקסטור. אני מנסה להתקין כל הזמן windows xp ואני לא מצליח, ניסיתי לפרמט אותו בכל השיטות... אפילו FDISK הדיסק תקין לגמרי ועובד בהארד דיסק הישן... זה אומר לי או: missing operation system or error loading operation system
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם נגן ה DIVX במחשב מסרב להימחק בכל תוקף ניסיתי מספר פעמים אך הוא מסרב להימחק המשקל שלו 1.81 זה סתם מציק לעין מהי יכולה להיות הסיבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לא מתאפשר לי לנהל את שומר המסך אצלי במחשב (Windows 7). אפשרות ה-Screensaver מופיעה באפור בהיר מאוד ולא ניתן להיכנס אליה. ייתכן, שנחסמה הגישה ואיני יודע כיצד לבטל חסימה זאת. ניסיתי כל מיני באג-פיקסרים למיניהם ושום דבר לא תיקן זאת. האם מישהו יכול להושעני? תודה מראש, מיקי
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עובד עם מערכת הפעלה XP professional הבעיה היא כזו ...פיתאום המחשב החליט שלא בא לא להשמיע סאונד ... זה אומר -לא שירים ,לא צלילים בסיסים של הוינדוס - פשוט כלום ! דממה... הכל מחובר כמו שצריך ... המחשב מזהה תכרטיס קול .... אבל שעושים בדיקה אז הוא נותן הודעת שגיאה "An error occurred during Directplay voice setup. The error code is 0x80004005" פעם כבר ניתקלתי בבעיה מה שאז עשיתי פשוט התקנתי דרך הדרייברים של הוינדוס את הכרטיס קול והבעיה ניפטרה...הפעם זה לא עוזר מה עליי לעשות ???????? HELP ME PLEASSSSSEEEEEEEEE ??? ??? ??? ??? :'(
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב במהלך תהליך ה-BOOT קופצת לי הודעה: Invalid BOOT diskatte Insert BOOT diskatte in A: אי אפשר לעשות שום דבר והמחשב לא עולה. מה ניתן לעשות בשביל לפתור את הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! יש לי שני מחשבים בבית, אחד שלי p4 1.7Ghz תקין, ואילו השני p3 די ישן של שאר המשפחה, על הפנטיום 3 יש הרבה מסמכים חשוב של המשתמשים בו כי הוא משמש בעיקר לצורף office וכדומה. לפני יומיים כאשר הפעלתי את המחשב כאשר המחשב טוען את ה windows קופץ לי מסך כחול (ניראה לי שזה הblue screen of death) והוא טוען שהבעייה היא "unmountable boot device" אז הבנתי שזו בעייה בhard disk, אז בדקתי את החיבורים, הג'מפרים, החיבורים ללוח אם והכל תקין. החלטתי לחבר את הhard disk מהמחשב התקול למחשב p4 התקין כslave,לגבות מה שחשוב ולעשות התקנה נקייה. [glow=red,2,300]bottom line:[/glow] האם יש סכנה למחשב התקין כאשר אני מחבר אליו את הslave במידה וזה וירוס? ואם יש לכם עוד הצעות לתחזוק אני ישמח. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה ב Windows XP Home כאשר אני מדליק את המחשב במסך של בחירת מצב בטוח וכו' אני בוחר Start windows normally והוא רושם שחסר את הקובץ l_intl.nls עכשיו קראתי שצריך להעביר אותו מהדיסק של הווינדוס לתיקיה system32 בעזרת ה System Repair אבל זה לא מביא לי לגשת לsystem32 הצלחתי להעתיק את הקובץ ל-c:/windows אבל לא מעבר לזה, ואני מחובר ל-adminstrator (שהוא ללא סיסמא ככל הנראה), כאשר אני מנסה להעתיק את הקובץ מהwindows ל-system32 אני עושה כך: copy c:\windows\l_intl.nl_ c:\windows\system32 הוא רושם The file could not be copied וכאשר אני מנסה להעתיק את הקובץ ישירות מהדיסק הוא רושם Access denied אני חייב עזרה, אני עבר מיואש לגמרי מהמחשב הזה :\ תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם לוח אם MSI ms-7095 וכרטיס קול מובנה של VIA. בעבר המחשב היה אצלי, והיה מותקן עליו windows xp והכל עבד טוב. העברתי את המחשב לסבא שלי, והתקנתי עליו עותק חדש של XP, ועכשיו הסאונד לא עובד. הרמקולים מחוברים כמו שצריך, ובדקתי אותם על מחשב אחר, ושם הם עבדו טוב. הורדתי BIOS מעודכן (עד כמה שאפשר ללוח ישן כזה), והתקנתי (מספר פעמים) את הדרייבר של הכרטיס קול העדכני מהאתר של MSI. דרך ה DEVICE MANAGER הוא מזהה את הכרטיס קול, ורושם שהכל תקין, ואין קונפליקטים. בסטטוס שבבאר התחתון עם הסימון של הרמקול, הכל נראה תקין, ואין שום דבר על MUTE. כשבודקים את הקבצי סאונד של הווינדוס הוא לא משמיע כלום, וגם כשבודקים קבצי MP3 רגילים. כשהמחשב עולה אין קול בפתיחת המחשב, ולא בסיומו. הכרט…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המודם ישלי WIN98 SE ואינטרנט מהיר כל כמה דקות אחרי גלישה הוא ניתקע ואני נאלץ לעשות איתחול מה יכולה להיות הבעיה יש לי פנטיום 3 500 מה"ז האם יש עידכון לUSB
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לחבר שלי (Amos.G בפורום) נתקע המחשב אחרי צפצוף אחד של הלוח, בשורה של המעבד . הלד של ההרדיסק דולק רצוף... זה קרה לאחר ניקוי למחשב (הוצאת הסינק והמאוורר של המעבד, שימון המאוורר וניקוי הסינק מאבק.) כאמור, כשהמחשב מתחיל לעלות (לוח gigabyte- 8s655fx-l מעבד ווילאמט 1.7) הוא מצפצף פעם אחת (פוסט רגיל) כותב את שורת המעבד ואז נעצר. מישהו יודע מה קורה כאן? בתודה, אורן ועמוס. :s05:
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, לפני כשנה ומשהו קניתי מחשב חדש. Champion intel CORE 2 QUAD Q6600 2.4 Ghz 8mb nvidia 8800GT 512mb. זיכרון 4GB. ספק 300W עכשיו לפני חודש בערך התחילו לי בעיות בכרטיס מסך, נושא שפתחתי לא מזמן אתם יכולים לראות פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=423216 בקיצור, אחרי שהוא נדפק אח שלי נתן לי סתם כרטיס - ATI 1650 בשביל שיהיה אפשר לעשות עם המחשב עד שהכרטיס החדש יגיע: HD4870. הכרטיס עבד חלק חודש, היום בבוקר שניסיתי להדליק את המחשב לא הופיע כלום על המסך. אחרי כמה שעות שוב ניסיתי וכלום. שוב פעם החלפתי לכרטיס אחר והוא עובד חלק. יכול להיות שיש בעיה עם אחד החלקים במחשב שהורס את הכרטיסי מסך שאני מכניס? הורדתי SpeedFan בכדי לראות חימום וזאת התוצאה: http://…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-