עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by BandiT,

שלום, יש ברשותי מחשב intel p4 3.0GHz לוח אם ASUS P4S800D הבעיה היא כזאת, כאשר אני מפעיל את המחשב, המסך לא נדלק, אבל המחשב עולה, אני שומע ברמקולים שהוא נכנס לWINDOWS, אחרי לחיצה על כפתור הכיבוי על המארז, (אחרי כמה נסיונות) המסך נדלק והמחשב מתחיל לעלות, אך לפני שהוא עולה מופיעה הודעה OC error וללחוץ F1 להגיע לsetup או ללחוץ F2 להמשיך לעלות את המחשב עם הגדרות ישנות, אם אני לוחץ F2 המחשב עולה רגיל והכל בסדר ללא בעיות, אם אני לוחץ F1 נכנס לSETUP וישר עושה F10 (יציאה) אז המחשב עולה כבר ללא ההודעה והכל עובד כמו שצריך. הבעיה חוזרת אחרי כיבוי המחשב, ומנוחה של כמה דקות. נגיד עוד שעה הוא יעשה את אותם הבעיות בהדלקה.. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הסיבה? דרך אגב. במחשב יש DDR400 512M…

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  2. Started by matan560000,

שלום.. יש לי שתי אר דיסקים במחשב אחד של 80 GB ואחד של 40 GB עכשיו.. יש צופצ'יק לבן קטן כזה שמחברים לCS\MASTER\SLAVE עכשיו ב80 GB הווינדוס שלי מותקן וב40 יש לי את כל המשחקים שירים תוכנות וכו'.. עכשיו על האר דיסק הראשון הצופציק על CS ובשני אין כלום ואתמול זה עבד לי הכל עכשיו אני רק עם אר דיסק אחד כי השני לא עובד למה זה ככה ? והמחשב מבקש ממני ללחוץ F1 כדי שהמשחב יעלה איך מבטלים את זה ? בבקשה תעזרו לי אנ ימשתגע תדוה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  3. Started by HilaX3,

שלום, לאחרונה הביאו לי מחשב שלא עולה, מדובר במחשב יישן, אני לא יודעת איזה מעבד/לוח מיכוון שהוא לא עולה ולא רשום על הלוח/המעבד (הקירור שונה, אבל זה נראה לי AMD). בהתחלה חשבתי שזה הספק, אבל הנורה הקטנה על הלוח דולקת באור ירוק. כשאני מנסה להדליק מהכפתור, שום דבר לא קורה. החלפתי לספק אחר, ושוב, הנורה דולקת.. והמחשב לא עולה. )ספק שבדקתי במחשב אחר, והוא עובד.) את הספק של המחשב שלא עולה, ניסיתי על המחשב השני שלי ואין תגובה. אז אם זה הספק, למה המחשב לא עובד גם עם ספק אחר שבטוח עובד? ניסיתי ספק של 500W, ככה שחוסר כוח זה לא. אשמח לעזרה לגבי הבעיה, ואיך לדעת אם זה המעבד או רק הלוח.. או אפילו זכרונות. בתודה, הילה.

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  4. יש לי מחשב שזה המפרט שלו: מעבד - Intel E6750 לוח אם - Gigabyte GA-P35-DS3L כרטיס מסך - NVIDIA 8500GT זיכרון - 2GB אני לא זוכר את הדגם של המארז והספק כוח. יש לי שני חיבורי USB מקדימה ועוד 4 מאחורה. באחרי מחיבורי הUSB מקדימה כל הזמן מחוברות אוזניות עם מיקרופון והכל בסדר גמור עובד תקין. היום אחרי הצהריים בערך רציתי להעביר את האוזניות שלי למחשב שנמצא בחתימה כי רציתי לשחק פיפא עם בן דוד שלי. ניתקתי את האוזניות ואז עברתי למחשב השני שיחקתי והכל היה בסדר ואז חזרתי למחשב שלי וגיליתי שהמחשב נכבה ואני לא יודע איך ואז ניסיתי לחבר את האוזניות לחיבור USB שהן היו מחוברות אליו מקודם ופשוט אי אפשר לחבר. אני מנסה לחבר ופשוט אי אפשר. רק החיבור USB השני עובד. מה הבעיה ואיך מסדרים את …

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  5. Started by aradk,

לאחרונה שמתי לב שהמחשב שלי איטי בהרבה מהרגיל לא ייחסתי לזה חשיבות רבה,חשבתי אולי הוא קצת עמוס,עשיתי ניקיון יסודי במחשב,מחקתי המון שטויות התפנו לי 150GB,ניקיתי מאווררים מאבק והמחשב עדיין איטי,בדקתי בתוכנה EVEREST ושמתי לב שליבה אחת לא פועלת לי. http://imageshack.us/f/171/41756421.png/ מה אפשר לעשות? המחשב בדיוק היום בן שנה. ואם אפשר להסביר במונחים לא מקצועיים כל כך כי אני לא מבין במונחים.תודה.

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  6. Started by marik,

שלום יש ברשותי מחשב ישן אם לוח MSI 865 PE NEO2 המחשב לא מזהה שום דיסק קשיח אם יציאת SATA אני זוכר יש איזשהוא קובץ או הגדרה אשמח לקבל תגובות תודה

7. שלום . בשבוע האחרון קפצה לי בעיה , שפתאום המחשב מתחיל להיות איטי , וכשאני בודק את צריכת הזיכרון מופיע לי צריכה מלאה ( 1.89 גיגה מתוך 2 ) , ללא סיבה מיוחדת . סגרתי תוכנות כבדות , ניקיתי וירוסים , עשיתי ריסטרט , ואחרי כמה שעות הבעיה חזרה שוב . תמונה- תורידו רווחים : http://www. siz .co.il/my/ou1eyawzwd1d.png תודה מראש על העזרה . אור .

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  8. Started by fedora,

שלום. לא מצאתי שאלה כזאת בפורום אז נאלצתי לפתוח נושא חדש. קיבלתי מחבר מחשב עם לוח אם INTEL D975XBX2KR עם 4X1GB CORE2DUE בלוח אם לא קיימת יציאת VGA מובנת אז חיברתי לו כ.מסך 8400GS 512MB הכל מחובר כמו שצריך אבל אין תצוגה במסך לאחר הדלקת המחשב. בדקתי את הכ.מסך במחשב אחר וזה עובד מצויין. ניסיתי להוציא את כל הזיכרונות ואין(!!) ציפצוף מהלוח אם לאחר הדלקת המחשב ללא זיכרונות. אז השאלה האם הלוח אם נדפק או קיבל קצר חשמלי? כי הוא היה ללא שימוש אצל חבר שלי איזה חצי שנה ולטענתו המחשב עבד טוב או שאולי הכ.מסך לא מתאים וצריך כ.מסך חזק יותר? תודה!

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  9. אני מעוניין לבנות לי עמדת נהיגה שתכלול מסך 32 טלוויזיה בגודל 32 אינטש . אני מעוניין לחבר את המסך למחשב ב-HDMI ובמקביל שיהיה מחובר למסך סמסונג 28 אינטש שמחובר ב-DP. אחד ב-HDMI והשני ב-DP. השאלה היא כזאת. האם אוכל להריץ משחק (למשל PROJECT CARS) במסך של הטלוויזיה בלי בעיה? אני מריץ ווינדוס 10 חוקי. תודה, שמוליק

10. Started by Oren1996,

היי, יש לי מחשב נייד של Acer עליו הייתה מותקנת מערכת הפעלה של Windows 7. מסיבות כלשהם הייתי צריך להתקין עליו מערכת הפעלה של XP ולכן לאחר התייעצות מחקתי את המחיצות ע"י הCD של Win7 שברשותי ומייד יצאתי מההתקנה. הבעיה שנוצרה עכשיו שהמחשב לא מעלה לי את ה CD של Windows XP וכנ"ל גם את ה CD של Win7 ונתקע לי על מסך של DOS בו כתוב בין היתר: PXE-E61: MEDIA TEST FAILURE, CHECK CABLE. PXE-M0F: EXITING BROADCOM PXE ROM. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לצאת ממצב זה. ( דרך אגב ה BIOS פונה קןדם כל ל CD) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  11. Started by Re_Boot,

חג שמח לכולם יש לי בעיה במחשב הנייד שלי (hp pavilion g-6) המחשב מתחמם כמו מטורף! קניתי אותו לפני כשנה וחצי והכול היה טוב ויפה, אך לאחרונה הוא התחיל להגיע לטמפרטורות של 70-78 בלי מאמץ. מה עליי לעשות? תודה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  12. Started by gif,

שלום. ראיתי את האתר בפופלר סיינס המחשב שלי היה עובד כרגיל, נדלק כרגיל והייתי עובד איתו כרגיל. יום אחד פתאום כשאני מדליק אותו, הוא נדלק אבל לא מעלה כלום, לא מציג כלום. בהתחלה זה היה מציג את המסך הראשוני של הלוח אם. ואחרי כמה בדיקות והפעלות נוספות, הוא לא מציג בכלל. נראה לי שלפני שזה קרה אני ניקיתי את המחשב ושאבתי ממנו אבק. והבנתי שבעיה דומה קרתה לקרוב משפחה שלי והבעיה שלו הייתה משהו עם הג'אמפרים. הוא אמר שיכול להיות ששאבתי ג'אמפר. לקחתי ג'אמפר ממחשב אחר שאני לא צריך ושמתי באחד המקומות שם אבל יש הרבה כניסות לג'אמפרים האלו, לכן לא ממש ידעתי לאן לנעוץ אותם. לא נראה לי שזו בעיה עם הכרטיס מסך למרות שניסיתי להחליף באחד אחר וזה לא עזר. הבנתי שזה גם יכול להיות הספק, שהוא חלש מידי …

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  13. Started by WillieT,

האם ישנה סיבה מתקבלת על הדעת (חוץ מזה שהכונן מקולקל), שהכונן מחובר, עובד (נפתח נסגר), מזוהה במערכת ההפעלה, אבל לא קורא דיסקים? להדגיש כי מדובר בכונן חדש של LG. האם ייתכן שזה קשור לענייני מאסטר/סלייב? פשוט הוצאתי כונן ישן שלא עבד וחיברתי אותו.. בעבר היו לי שני כוננים, DVD רגיל וצורב. הוצאתי את הDVD הרגיל וחיברתי את הכבלים שלו לצורב החדש. אודה לסיועכם בנושא. תודה!

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  14. Started by lironshamir,

שלום, לא מזמן קניתי 8800GTS Leadtek 320 mb שיחקתי שיחקתי שיחקתי(למרות אזהרות של מבינים) ואז התפוצץ הספק כח(הישן). כנראה שמה ששבר אותו זה שהעלתי את הרזולוציה למקסימלית וזה כבר היה יותר מידי בשבילו. בכל אופן, צריך ספק חדש... אז קניתי את ה Corsair 520HX שהבנתי שהוא אמור להיות מספיק לכרטיס מסך הזה. השאלות שלי הם: 1) האם הספק הזה אמור להתחמם(Corsair 520HX) ? זה נורמלי? 2) יכול להיות שזה לא הכרטיס מסך זה זה שפיצץ את הספק הקודם? 3) האם הספק הזה (Corsair 520HX) באמת טוב ואמור להספיק בשביל הכרטיס מסך הזה? 4) יכול להיות שמטבעו של המעבד שלי .. זה מה שגורם לכל הטמפרטורות לעלות בתוך המארז?.. ולהשפיע על טמפרטורות הספק? 5)האם מערכת קירור טובה.. כמו של זלמן(היא שקטה?) למשל תפתור לי את כל…

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  15. Started by Demp,

שלום, לפני חודש בערך התקלקל לי ההארד דיסק (80 ג'יגה חיבור IDE) כשניסיתי להעלות את הווינדוס הוא נתקע בשלב של הטעינה עם הלוגו. בינתיים קניתי הארד דיסק חדש, התקנתי עליו ווינדוס והכל עובד יופי ניסיתי להעלות את ההארד דיסק הזה עם ההארד דיסק הישן וכשניסיתי להעלות את הווינדוס הוא עדיין נתקע כמו פעם במסך של הטעינה ניסיתי גם להעלות אותו עם ג'אמפרים מכל הסוגים... לא עלה למישהו יש פתרון איך לגרום להארד דיסק לעבוד לכמה דקות או דרך להעביר את הקבצים מההארד דיסק הישן לחדש? (החדש 250 ג'יגה) זה ממש חשוב לי, היו לי שם קבצים ששמרתי מעל 3 שנים תודה רבה רבה רבה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  16. Started by Amit Yosef,

מישהו יודע איך מחברים את המאוורר הזה?

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  17. שלום, מדי פעם קורה מצב שפתאום המסך נהיה שחור וכל המאוורים עובדים על עוצמה מלאה. זה קורה כמה פעמים ביום וללא קשר אם המחשב במאמץ או לא, זה יכול להיות בזמן משחק או אפילו כשהמחשב לא בשימוש ולא מפעיל שום תוכנה או משחק. אם זה נגיד קורה בזמן משחק או סרטון ביוטיוב אז המוזיקה והצלילים ממשיכים כרגיל. כשזה קורה אני צריך לכבות את המחשב או לעשות לו ריסט. מישהו ניתקל בבעיה או יכול לתת מידע או כיוון מה זה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  18. שלום,קניתי משחק והתקנתי אותו דרך STEAM. החשבון נחסם,ועכשיו כשאני מנסה להסיר אותו הוא רוצה להיכנס לSTEAM אבל החשבון לא קיים. לא מצאתי את המשחק במחשב,לא מצאתי תקיה שאמורה להקרא STEAM APPS.,או כל תקיה אחרת בה המשחק נמצא. ב ADD AND REMOVE הוא דורש כניסה ל STEAM. לעזרתכם אודה. המשחק נקרא SNIPER ELITE 5. המשחק נרכש באיביי לפני מספר חודשים ועבד תקין עד שהחשבון נחסם. המחשב:LENOVO LEGION 5,WINDOWS 11.

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  19. Started by Asaf M,

אני מדליק את המחשב ואז מופיע לי מסך שחור עם שורת פקודה ריקה שיורדת שורה( _ רק זה מופיע ומהבהב) מה אפשר לעשות ? Windows 10

20. Started by asher323,

יש לי בעיה בהתקנת ווינדוס XP אני רוצה לציין שעל המחשב היה מותקן ווינדוס XP לפני התקנה זו שאני מבצע כרגע אבל יום אחד המחשב פשוט נתן מסך כחול עם הודעת שגיאה ביצעתי במחשב FDISK ופורמט והתחלתי בהתקנה של ווינדוס XP אני מגיע לשלב הזה: ראו תמונה מצורפת..... ואחרי זה הוא אומר לי שהוא לא מזהה את הדיסק הקשיח והאפשרות היחידה היא ללחוץ F3 ליציאה מהתקנת ווינדוס XP. ניסיתי להתקין ווינדוס 98se וזה כן עובד במחשב. כמו כן התקנתי על אותו דיסק קשיח את ווינדוס XP אבל במחשב אחר וזה עבד(במחשב אחר) ניסיתי גם להוסיף או להחליף את הזיכרון וגם זה לא עזר תוכלו להסביר לי מה יכול לגרום לבעיה זו? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 956 צפיות
  21. שלום, קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש בחלקים וחיברתי אותו לבד. הבעיה היא שאני לא יכול להתקין עליו windows לא xp ולא 98, אני שם את הדיסק, הוא כאילו מתחיל את ההתקנה ואז או שמחשב ניתקע או שקופץ לי מסך כחול שבו רשום: שיש בעיה ושה windows הפסיק את הפעולה כדי שלא יגרם נזק. אחר כך רשום לי ליבדוק את החומרה ולהתחיל מחדש התקנה. אני חושב שהבעיה היא בלוח אם אבל לא בטוח ואני מבקש את עזרתכם המיקצועית על מנת שאני אדע מה לעשות כבר מחר בבוקר עם המחשב. תודה מראש לכל העוזרים. בבקשה מישהו אני צריך תשובה היום זה ממש דחוף לי המערכת היא : opteron 170 dfi lanparty u ocz pc4000 gold 512*2 cl-3448 ספק hec win ace 480v hd 160gb 7800gt xfx

• 14 תגובות
    • 956 צפיות
  22. Started by Sygnus,

חבר הביא לי מחשב כדי שאני אתקן אותו.. הבעיה היא כזו.. כשמדליקים את המחשב הוא מתחיל לעבוד מס' שניות, ועוד לפני שהווידוס עולה הוא נכבה ונלדק שוב, כאילו מישהו לוחץ על (restart) כל הזמן. לפי מה ששמתי לב החוטים: power led, power sw ,restart, hdd led רק אחד מהם היה מחובר ללוח, מה האופן שבו כתובים הדברים על הלוח מאוד מבלבל וקשה להבין איפה מתחבר כל חוט. השאלה היא איזה מהחיבורים חובה שיהיה מחובר ללוח ? (האם כולם), והם ידוע לכם איך ? או שאתם יכולים למצוא באינטנט איך? הדגם של הלוח לפי דעתי (ע"פ מה שרשום עליו במקום אחד) xp4 ht7961 זה נדמה לי שם הדגם. תודה.

• 11 תגובות
    • 956 צפיות
  23. Started by THE-MASTER,

יש לי בעיה בעכבר וכמו שהיא מתוארת כבר בתרד הבא. לראיית הבעיה לחץ כאן עכשיו מצאתי דרך חדשה לפתור את הבעיה שלי כל פעם שהעכבר מפסיק לעבוד אני מוציא אותו מהיציאה ומעביר לאחרת והוא ישר חוזר לעבוד. עכשיו השאלה שלי האם אני יכול ליצור תוכנה כלשהי שתגרום לביטול היציאה כל עשר דקות לחלקיק שניה ולהפעלתו מחדש אני חושב שככה לא תהיה לי יותר את הבעיה עם העכבר.

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  24. היי עד לאחרונה הצורבPhilips PCRW804 שלי עבד מצויין וצרב כ 300-400 דיסקים. עד שלפני כמה ימים הוא החליט פתאום שהוא לא צורב אלא "Read only Drive" והוא לא מקבל יותר דיסקים ריקים ולא נותן לצרוב ... ניסיתי הכל - באמת שהכל ... מההתקנה שלו מחדש בWINDOWS (2000) דרך עידכון הביוס הפרימוור של הצורב והסרת כל תוכנה שיכולה להשפיע עליו ... ניסיתי גם לחבר מחדש לחיבור האי די אי ולהחליף בינו לבין הCD וכלום !!! לקרוא דיסקים הוא יכול ולצרוב לא !!! מה יכולה להיות הבעיה ? .... אודה לכל עצה .... אגב, ניסיתי כמה מדיות ריקות וזה לא זיהה - ומדיות של CDRW זה קורא אבל לא שאני מנסה לכתוב עליהם הצורב מנסה לצרוב ונתקע ...

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  25. Started by fishead,

is it possible that my power suuply that generate 230W is too weak for my computer i have amd 900,dvd,cd-rw,2*HD,and geforce 4 4200 and maybe that cause my monitor to shut down when i try to use my graphic card? please help me

• 1 תגובה
    • 956 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.