עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by sahar3434,

אני רוצה לפרמט את המחשב וכשאני מכניס את הדיסק לכונן פשוט לא קורה כלום לא מגיב כאילו הכונן לא עובד בכלל איך פותרים את זה? יכול להיות שהכונן מת?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by oren,

שלום, אני מחפש Driver למדפסת שלי, HP Deskjet 695c , למערכת ההפעלה WindowsXP חיפשתי בגוגל ולא מצאתי דרייברים מתאימים תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלומצ'יק ... לאחר סיפור נחמד עם המחשב הנייד שלי (שמו לי סיסמה במעבדה של ניופאן - לסיפור המלא bsh83.blogspot.com) אני זקוק לדרך כלשהיא לאפס את סיסמת הביוס שלי. הביוס הוא של pheonix וע"פ מה שהבנתי מהם הסיסמא נשמרת על זיכרון NVRAM (יש מצב שזה לא נכון ). אני מחפש אחר חומר טכני כל שהוא על הלוח אם (יכולת , היכן נמצא jumper איפוס וכו'..) נאמר לי (טלפונית) במעבדה כי הסוללה מולחמת. המעבדה ביקשה 1600 שקל להחלפת לוח האם . ניסתי את ארבעת ססמאות פיוניקס : PHEONIX pheonix BIOS CMOS ככל הידוע לי בלוחות אם בדר"כ ישנה אפשרות איפוס ביוס . קצת פרטים על הלוח : lspci 00:00.0 Host bridge: ATI Technologies Inc RS480 Host Bridge (rev 10) 00:01.0 PCI bridge: ATI Technologies Inc RS480 PCI Bridg…

4. החלק המוזר שאצל הארדיסק הישן האחוז עומד על 100. כבר קרתה לי תקלה בהארדיסק החדש של: the file or directory is corrupted and unreadable האם זה אומר שהארדיסק תקול? יש אפשרות לתקן אותו?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Mr.wiz,

האים חלונות 98 מזהה אוטומטית את הסידירום או שצריך להתקין לו דריברים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by rooten,

היי יש לי מחשב נייח שקניתי לפני 4 שנים והתחיל לעשות בעיות לאחרונה. לפעמים הוא מצליח לעלות, לפעמים הוא מתחיל לעלות ונתקע, ורוב הפעמים הוא בכלל לא מצליח לעלות(אין את הצפצוף הראשוני והמסך בכלל לא נדלק). בהתחלה הנחתי שזה תקלה במסך\בכרטיס מסך אבל יש פעמים שהמחשב עולה ועובד בסדר גמור במשך שעות. האם עדיין יש סיכוי שזה תקלת חומרה או שזה כנראה בעיה במגעים ואין אני מתקן את זה? תודה!

7. אוקיי חברים , אז ככה אני אנסה בקצרה לתאר את הבעיה שלי בפשטות ככל האפשר * בכל פעם שאני מתחיל לשחק(ראה-1) במשחק כלשהו(ראה-2) המחשב נתקע(ראה-3) ומצריך ריסטרט (ידני יש לציין)... 1. הכוונה היא כאשר אני מסיים את הסרטון של המשחק ללא בעיה , עובר את כל התפריטים ואני מדגיש ללא שום שינוי בהגדרות הוידאו 2. בחודשיים האחרונים זה תקע לי את : קולין מקיי 2004 ו 2005 , באטלפילד 2 ,אריה 51 , מטאל גיר סוליד , פאלקון (סימולטור טיסה) * אני מאמין שיהיה מיותר לנסות עוד דוגמאות. 3. התמונה קופאת כאשר הנורות במקלדת מגיבות(קאפס לוק וכדומה) , ולאחר מספר שניות אני מקבל ארטפקטים על כל המסך עד לקפיאה טוטאלית של המחשב אני יכול לומר שלאחר הריסטרט מגיע לי הודעת שגיאה שמקורה הוא בקובץ atidvag.dll דברי…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם. קניתי מחשב חדש עם לוח אם של GIGA BYTE 965P DS3P, חדש. שמתי לב שהתקני USB כמו מצלמה, מפצל USB וכו' ממשיכים לעבוד גם אחרי שהמחשב כבוי. ביטלתי כל קשר להדלקה של המערכת ע"י מקלדת או עכבר בהגדרות ה- BIOS. הערך של ACPI Suspend Type נמצא על S1. נגמרו לי כל הרעיונות... אשמח לשמוע ייעוץ מכם.... תודה.

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  9. המאוורר של המעבד כל כמה שניות "מעלה הילוך" ונרגע (כאשר עוצרים את המאוורר הרעש הזה לא קיים) האם הבעיה במאוורר עצמו שיש בעיה במעבד שגורמת למאוורר לעבוד קשה יותר?

10. לא יודע אם זה מתאים או לא.. אולי יש לי בעיה בחומרה יש לי ווינדוס XP וכל כמה חודשים אני עושה פירמוט והתקנה מחדש,מה שהפעם לא מצליח. כן נכנסתי ל BIOS והראשון זה ה CD ואחר זה השני זה ה HARD DISC ככה שזה אמור לעלות לבד זה אומר לי לחץ על כפתור כלשהו כדי שזה יטען מה CDROM אני לוחץ וכלום מה שתמיד היה עובד.. והקטע הוא שלא שיניתי כלום.. למישהו יש מושג למה? אגב בדקתי ובמחשב של אחותי זה עובד מצויין ככה שהבעייה זה אצלי...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by BULI222,

שלום לכם ! חבר'ה יש לי בעיה באמת שלא קרתה לי אף פעם! הפעלתי היום את המחשב והוא התחיל להרעיש לאללהההה !!!! התקרבתי למארז ותאמינו לי הלכתי לחדר אחר ושומעיםשם את הרעש... הרעש מאוד חזק... יש לי- AMD ATHLONXP 2000+ GIGABYTE GA7 VAX 256MB DDR אם תיצטרכו עוד פרטים תודיעו לי... שמעו אני אצל חבר אבל אני חייב שתעזרו לי כי אני רוצה לישמוע שירים, לשחק, אך איני יכול לעבוד במחשב אם רעש שכזה... תודה לעוזרים !

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by AlcHEMisT,

שלום לכולם. בזמן האחרון יש לי בעיה שמידי פעם המחשב נתקע לי (זז לאט בטירוף ולא מגיב כמעט למעט תזוזות קלות של סמן העכבר) תוך כדי התקיעה יש ציפצוף רצוף כמו כאשר מקש במקלדת לחוץ ויוצר עומס על הזיכרון, כמובן שאין בעיה במקלדת, זה פשוט נשמע ככה. במצב כזה אין לי פשוט ברירה אלה לעשות ריסט וזה כמו שאתם יודעים די מרגיז ובנוסף אין לי אפשרות לשמור את החומר לפני הריסט. בעיה :'( האם מישהו יודע מה יכולה להיות מקור הבעיה? אולי נתקלתם בזה בעבר? אשמח לעצות ופיתרונים. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by idoido,

אהלן, לפני כמה ימים היו לי בעיות עם הווינדאוס ושיחקתי קצת עם ההגדרות והוא שינה כמה דברים. מאז המסך של הלפטופ לא עובד. חיברתי עם HDMI לטלוויזיה ורואים הכל טוב והמחשב עובד נהדר. לפעמים אחרי שאני משחק קצת ומשאיר אותו זמן מחובר ואני משחק עם החיבורי מקרן, אני כן מצליח להפעיל את המסך והוא מראה תמונה על שניהם. פעם אחת אפילו ניתקתי ועשיתי ריסטרט והכל עבד יפה עד פעם אחרי שכיביתי את המחשב. זאת כנראה לא בעיה של חיבורים, לפי דעתי זה משהו תוכנתי שיוצר את הבעיה והוא לא מזהה את המסך רוב הזמן. המחשב הוא HP PAVILLION DV6000. תודה..

14. Started by yamanman26,

שלום, אני סובל מבעייה במחשב לאחרונה שאני רואה לפי הטוקבקים פה שאני לא היחיד.. . בדומה ללטענות קודמות פה - סבלתי מזה שהמחשב היה עושה ריסט לעצמו מבלי שום הודעה מוקדמת תוך כדי עבודה לעיתחים קרובות. לפעמים אחרי הדלקה הוא היה מחזיק קצת הרבה יותר מ-5 דקות אך לאחרונה הוא היה מוציא לי הודעה אחרי ההפעלה מחדש על overclocking fail שאני מעולם לא ניסתי לבצע overclocking. בנוסף אציין שעקבתי בביוס אחרי הטמפרטורה של המעבד והלוח אם וניראות לי סבירות בהחלט - סביבות 50-52 מעלות. לאחר ניקויי הצלעות קירור של המעבד המחשב חזר לעבוד פעם אחת לתקופה ארוכה ולאחר מכן הודיע על cpu fan fail. החלפתי אצ המערכת קירור לאחרת חדשה ובעיית cpu fan fail נפתרה אך בעיית הריסט נשארה. כאשר אני מסתכל על המתחים המ…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by malako,

אשמח לקבל יעוץ.. קניתי מחשב חדש עם שני כוננים. קניתי ssd 120g שאתקין עליו רק את המערכת win 7 ,ויש לי עוד כונן נוסף 3T בשביל כל המדיה תמונות שירים וידיאו וכו׳... אני אצור 2 משתמשים לי ולאשתי עם סיסמה,הבעיה היא כשיש כונן משותף לכולם יש גישה לתכנים למרות שיש נעילה לכל משתמש. מה ניתן לעשות בכדי שלאף אחד לא תהיה אפשרות לראות את המדיה והתכנים של השני למרות הכונן המשותף?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by J S Bach,

היי, ברשותי מחשב כבן שלוש וחצי שנים [מפרט בצד] שמזה זמן רב עושה בעיות בהדלקה [עד שהוחלף הכ.מסך ואז זה פסק]. היום, לאחר 10 ימים שלא נגעתי במחשב והוא לא הודלק כלל, כשאר ניסיתי להדליק אותו דבר לא קרה מלבד האורות שנדלקו [לא צפצופים או שום דבר אחר, מסך שחור ומאווררים (לא יודע בדיוק איזה, אבל נראה לי שכולם עובדים אך לא על עוצמה מלאה כמו בד"כ בעת ההדלקה]. אני הוצאתי את הבטרייה של הביוס\לוח אם ופרקתי את המתח החשמלי עליו [ע"י מספר לחיצות על כפתור ההדלקה] ולאחר מכן הצלחתי להדליק את המחשב, הוא עלה למספר דקות ואז נתקע ומאז הוא לא עולה [ניסיתי לחזור על אותה הפעולה אך ללא הועיל]. האם יש לכם השערה כלשהי מדוע המחשב לא עולה וכיצד ניתן לתקן זאת? בתודה מראש! נ.ב. המחשב עבד מצויין ל…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ערן B,

לפני כחודשיים אחרי התייעצות ניטשת בפורום, קניתי מחשב לפי המלצתם של חברי הפורום (המצלצה על סוג המחשב ומאיפה לקנות אותו). מאז הקניה, אני עובר מסכת קשיים שאין לתארה. (מצטער עם זה נשמע פלצני). רק תקלות, בעיות וכו'. אני אקצר את הסיפור ויסביר את המצב הנוכחי. המחשב מסרב להתקין הווינדוס 7 (החוקי). התקנתי XP (חוקי) והצלחתי אחרי נסיונות רבים להתקין SP3. המחשב בלי סיבה (בטוח שיש סיבה אני פשוט לא יודע מהי) כבה (עושה "קליק" וכבה). המחשב כבר היה במעבדה של החברה - מן כזו מעבדה שהחברה עובדת איתה בנתניה. הם אמרו שהמחשב תקין אבל החליפו בכל זאת לוח אם. אני לא יודע כבר עד כמה הסיפור הזה נכון, החברה הזו ממש איכזבה אותנו, שקרים על גבי שקרים כמעט מהרגע הראשון. כרגע יש לי מחשב חדש, שהשקעתי בו את…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Neev Grinberg,

היי לכולם, סורי מראש על החפירה: אז זה מתחיל ככה: לפני כשנה גרתי בדירה בה הייתי מחובר לתשתית וספק של בזק בינלאומי (עד 100 מ"ב), הראוטר שלי תמך תקן N וכך גם כרטיס הרשת שלי, ובהתאם, עם חיבור לווייפיי (5 ג"ה) קיבלתי בממוצע 60-65 מ"ב לשנייה, שזה מגניב ממש. עברתי כעת לדירה אחרת, אותו עניין- תשתית וספק של בזק, עד 100 מ"ב, אני מאודד קרוב לתחנת ממסר (אני לא סגור שכך היא נקראת, אבל אני מקווה שמובן), המחשב שלי נמצא כ5 מטרים מהראוטר, יש לי כרטיס רשת Qualcomm Atheros AR938x Wireless Network Adapter (אותו הכרטיס שהיה לי לפני שנה) ובSPEED TEST אני מקבל בעקרון פינג של 11-14 ומהירות הורדה של גג 20 מ"ב. כשאני בודק בSPEED TEST ד"א הנייד שלי אני מקבל באיזור ה50 מ"ב…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by nirmiranda,

שלום,קניתי עכבר לוגיטק G500 לפני כ-שנה וחצי, היום הוא עושה לי בעיות ואני לא יודע אם זה רגיל שאחרי שנה וחצי תקופת החיים שלו נהרסת? הוא כל כמה שניות או לפעמים דקות כאילו מתנתק,אני שומע צליל של חיבור התנתק מהמחשב,ואי אפשר להזיז,ואחרי כמה שניות אני שומע צליל של חיבור מתחבר למחשב והוא עובד... יש דרך לתקן? וזה אמור להיות כעבור שנה וחצי ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום רב, יש לי מצלמת Webcam דיי ישנה והיא עבדה כל הזמן לפני כשנה ועכשיו היא לא מזוהה במחשב. חיברתי את כבל הUSB למחשב וזה פותח לי את "אשף חומרה חדשה שזוהתה" אני לוחץ הבא ואז זה מחפש "אשף מבצע חיפפוש" ואז זה רושם לי "לא ניתן להתקין חומרה זו". עכשיו אני שובר את הראש שלי איך להתקין את המצלמה הזאת. התקנתי את הדרייבר שלה וזה ושום דבר. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום כאשר החלפתי מחשב בפעם אחרונה זכרון מעבד ולוח אם הWIN XP לא פעל והייתי צריך להתקין הכול מחדש לפי מה שהבנתי זה אזשיה הגנה אם אני אשדרג את כרטיס מס וזכרון אם אצטרך להתקין את WIN XP מחדש?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ZiP,

קודם כל חבר'ה, לא תאמינו, אבל חשבתי שהאתר הזה נסגר... אני זוכר שפעם הייתי נכנס לפה כל יום בשעתו, אבל משום מה חשבתי שהוא נסגר! אתם עוד יותר לא תאמינו עד כמה שמחתי לדעת שהוא נפתח בחזרה... אחחחחחח, נוסטלגיה... טוב טוב, לבעיה... אז ככה, יום אחד (חופשת פסח...) אני קם בבוקר (4 בצהריים...) ובא להקליט איזו תוכנית אחת... פתאום, אני מגלה שהמסך של התוכנה שחור... ישר בדקתי חוטים, הכל מחובר... ישר החלפתי חוטים, חיברתי שוב, ועדיין המסך שחור... עברתי לתוכנה... הסרתי את הכרטיס מסך, את הדרייברים של WDM, ואת תוכנת ההקלטה עצמה... התקנתי הכל שוב מחדש, ועדיין המסך של התוכנה שחור... מכאן עברתי לראות אם גם ה-TV OUT לא עובד, ונחשו מה? גם הוא לא עובד... לא בפורמט של ה-SVIDEO ולא ה-COMPOSITE... מכ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by רון88,

ניסיתי את המדריך הבא באנגלית אבל האותיות הסגורות נשארו עם לבן בפנים. רק הרקע השתנה. https://fredreh.wordpress.com/2008/06/01/gimp-for-dummies-how-to-highlight-part-of-image/ איך לעקוף את זה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. אני רוצה להתקין ssd במחשב הישן שלי אך אני דואג שהוא יהיה הראשון ולא המכאני ? אני צריך לדעת או לעשות משהו לפני התקנת ssd חדש לפני התקנת הוינדווס

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by snaek212,

שלום קניתי מחשב לפני חודש בnewegg עם HD 320 SATA ולפני שבוע קניתי שני כוננים כל אחד 500 SATA הבעיה: המחשב לא מזהה בכלל כונן אחד. את השני הוא מזהה והצלחתי להפעיל. יכול להיות שהכונן שלא עובד פגום? אם כן איך אני אמור לדעת? יש לציין שגם הביוס לא מזהה אותו. הלוח אם הוא ASUS P5B-VM SE תודה לעוזרים.

דיונים חדשים בפורומים