עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mrraz,

שמתי לב שיש בעיה בלוח הזה ואולי גם בשאר הלוחות של הצ'יפסט יש תוכנה מסויימת בעדכון חלונות בקשר של איחסון שברגע שמעדכנים אותה נעלם הרכיב של התקשורת ופשוט אין LAN. מסירים אותה והכל בסדר. יש FAQ בנושא באתר של אסרוק. אתמול עדכנתי תוכנה שמאיצה את יוטורנט, התוכנה פועלת על מתאם התקשורת. לאחר העדכון נעלמה כל התמיכה ב-USB (אין עכבר) וכמובן גם האינטרנט. מי שאין לו עכבר בשקע רגיל יהיה בבעיות מאחר ולא יצליח להסיר את התוכנה. אחרי הסרת התוכנה הכל בסדר. בקיצור עושה רושם שיש בעיה גדולה בנושא.

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  2. Started by ronaldo23,

Intel® Core i7-4790K CPU @ 4.00GHz x 8 ‎(4.00Ghz ram:16 giga NVIDIA GeForce GTX 970 יש לי בעיה במשחקים שאני אמור להריץ בקלות,מופיעים קווים אופקיים על המסך וזה מפריע וגם כשאני מוריד את הגראפיקה לLOW עדיין מופיעים הקווים ברוב המשחקים זה ככה יש כמה בודדים שלא ועדכנתי את הדרייבים של הכרטיס מסך ולא עוזר בבקשה תעזרו

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  3. שלום רב יש לי מפרט הבא: מעבד: P4 2GHz לוח אם: GA-8IPE1000 Pro-G Gigabyte זיכרון: 2.5 GB כרטיס מסך: ATI 9800 Pro 256MB דיסק קשיח: WD 2500KS כוננים: 2 מאווררים: 5 של 80 Mm בהתחלה (כשנהרסו לי 3 דיסקים כשיחים, אחד של Seagate ושניים של WD שאני מחליף אותם באחריות) הדיסק היה מחובר לחשמל על אותו כבל ששלושה מאווררים וכרטיס מסך. שיניתי את זה וחיברתי אותו לכבל של שני הכוננים, וגם עכשיו הרביעי הלך לעולמו. אני יודעה שהם נהרסו בכך שהיו עושים את הקליקים המפורסמים, המחשב היה נתקע ולאחר הפעלה מחודשת הBios לא היה מזהה אותם. עם הרביעי הדבר קצת שונה: הוא עושה את הקליקים, אך החלונות לא נתקעים, אלה ממשיכים לעבוד רגיל, וגם בהפעלה מחודשת הbios לא עושה בעיות. אבל בדיקה מהירה של התוכנה של WD נכשלה…

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  4. Started by menahem2009,

שלום יש לי בעיה כשאני משחק משחקים כמו Call of Duty Ghosts או battlefield 4 פתאום יש לי כמו פיקסלים גדולים על המסך והמשחק נתקע גם בסרטים זה קורה לעיתים יותר רחוקות ניקיתי את כל המחשב מאבק עדכנתי דרייברים ולא עזר עשיתי בדיקה occt למשך 10 דקות וזה התוצאות http://www.siz.co.il/my.php?i=wxynznmygymw.png http://www.siz.co.il/my.php?i=nzeyyjgnzm5t.png http://www.siz.co.il/my.php?i=ji3ntwmyyniu.png http://www.siz.co.il/my.php?i=zt5ztyguom5k.png

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  5. Started by BULI222,

שלום לכם ! חבר'ה יש לי בעיה באמת שלא קרתה לי אף פעם! הפעלתי היום את המחשב והוא התחיל להרעיש לאללהההה !!!! התקרבתי למארז ותאמינו לי הלכתי לחדר אחר ושומעיםשם את הרעש... הרעש מאוד חזק... יש לי- AMD ATHLONXP 2000+ GIGABYTE GA7 VAX 256MB DDR אם תיצטרכו עוד פרטים תודיעו לי... שמעו אני אצל חבר אבל אני חייב שתעזרו לי כי אני רוצה לישמוע שירים, לשחק, אך איני יכול לעבוד במחשב אם רעש שכזה... תודה לעוזרים !

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  6. שאל אותי מישהו. נכנסתי מרחוק למחשב שלו, התקנתי speccy, וצירפתי תמונה של מה שהתכנה כותבת על הלוח אם. איך אפשר לדעת?

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  7. Started by WillieT,

האם ישנה סיבה מתקבלת על הדעת (חוץ מזה שהכונן מקולקל), שהכונן מחובר, עובד (נפתח נסגר), מזוהה במערכת ההפעלה, אבל לא קורא דיסקים? להדגיש כי מדובר בכונן חדש של LG. האם ייתכן שזה קשור לענייני מאסטר/סלייב? פשוט הוצאתי כונן ישן שלא עבד וחיברתי אותו.. בעבר היו לי שני כוננים, DVD רגיל וצורב. הוצאתי את הDVD הרגיל וחיברתי את הכבלים שלו לצורב החדש. אודה לסיועכם בנושא. תודה!

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  8. שמתי לב שאחד המאווררים שלי לא מחובר http://img165.imageshack.us/img165/9638/img0861copyxc6.png הנה תמונה, המאוורר מסומן בעיגול ואני חושב שזה החיבור אבל אני לא בטוח, מישהו יכול לאמת ? והמאוורר הזה פשוט לא עובד, פתחתי את המארז וראיתי שהשאר עובדים, והוא לא... עזרה ממישהו ? לאן לחבר ? ---------- החלטתי להחליף מאוורר. המאוורר בגודל של 80 מ"מ ומחר אני הולך לקנות אחד חדש. הנה תמונה של המארז מבפנים : http://img137.imageshack.us/img137/830/img0865copyzg8.jpg שימו לב שסימנתי את החיבור אליו מתחבר המאוורר. החיבור הזה מגיע אל הכונן DVD. כשאני אחליף את המאוורר אני אצטרך להחליף את כל החיבור של שני הכוננים שלי ? (הכונן השני, כונן CD מחובר לאותו חיבור שהמאוורר מגיע אליו). תודה על העזרה.

• 11 תגובות
    • 991 צפיות
  9. Started by chenc,

שלום לאחרונה ידידה שלי רכשה חמשב נייד HP dv6510ej - ובקצרה, C2D 2 GHZ וזכרון של 1 GB. המחשב בא עם ויסטה, ללא דרייברים (דיסקים). המחשב עבד לה ממש לאט, אז הגדלנו את הזכרון בחצי גיגה, ועכשיו יש 1.5 GB זכרון. הביעה היא שהמחשב עדיין זוחל. באמת, יחסית למחשב חדש, ועוד עם מפרט כזה - המערכת לא זזה יחסית - חלונות לוקח לפחות כמה שניות לעלות וכל התסמינים הללו. בtask manager רוב הזמן אחוז השימוש במעבד הוא ב100, וכשלא הוא דיי גבוה - מעל 60 לפחות. ביטלתי תהליך גרפיקה DWM של הויסטה (desktop manager) והביצועים קצת עלו והניצול קצת ירד. ביטלתי גם כמה תהליכים מstartup, ואין לה תכונות ריגול או מזיקים מכל סוג שהוא. אבל עדיין - אין חלקות בשימוש, המחשב מתנהג כאילו הוא בן 9 במהירות התגובה שלו, וז…

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  10. Started by יוסי 7071,

מכירים טכנאי מומלץ למחשבים באשדוד ?

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  11. Started by bogdant,

הם זה בסדר ש ארדיסק SATA2 250G אשר אותו חילקתי ל4 החלק של ה150GB לוקח הרבה זמן לעשות פורמת 45דקות בערך? הוא לא אמור להיות מהיר (WD

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  12. ברשותי מעבד Intel Core 2 Duo E6400 על לוח אם Asus P5B Deluxe. עד לאחרונה הוא עבד בצורה טובה ללא שום בעיות ובטח ללא איטיות. לאחרונה החלטתי להרכיב מהם (הלוח והמעבד) מחשב חדש. הרכבתי אותם על מארז אחר, עם ספק כוח חדש, זכרונות חדשים, ודיסק קשיח אחר. בנוסף, חידשתי את המשחה התרמית (Scythe Ninja). כמו כן עדכנתי BIOS לגירסה עדכנית. הכל נראה תקין - הטמפרטורות נמוכות וקרירות. הכל מחובר, מהירות המעבד והזיכרונות היא כפי שהיא אמורה להיות (כך ה-BIOS מדווח). באתי להתקין Vista וההתקנה איטית להחריד! בערך פי 4 מהמהירות הנורמלית של המחשב. שמתי לב שפעולות העתקה אינן איטיות, אך כנראה פעולות הדורשות חישוב הן איטיות ביותר. לא הצלחתי לסיים את ההתקנה בהצלחה. נדמה שלעתים היא נתקעת, וגם כאשר ווינדוו…

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  13. Started by ohad,

יש לי בעייה מטרידה מאוד במסך כול פעם שאני פותח את המחשב התצוגה על המסך קצת קטנה יותר מאשר מה שהיא אמורה להיות רחבה יותר וגם כשה- POWER STRIP עולה ומשנה את התצוגה לכמעט למה שהיא אמורה להיות זה לא עוזר ובמשחקים אחריי שאני משחק וחוזר ל- WINDOWS התצוגה שהוגדרה מקודם השתנתה למצב של תצוגת מסך קטנה יותר ממה שהיא אמורה להיות, אז מה יכול להיות הגורם לסיבה שזה קורה המסך או הכרטיס מסך ( מסך ACER 17 וכרטיס מסך LAEDTEK WINFAST 170 TH GF 4 MX 440 64 DDR ). ומה אני צריך לעשות לגביי הנושא, בבקשה תעזרו לי ובתודה מראש .

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  14. Started by F15 eagle,

ברצוני לחלק את כונן C שלי לשני כוננים אך לא יודע איך אני יודע להשתמש ב FDISK אבל תקנו אותי אם אני טועה ב FDISK אפשר לחלק את הכוננים רק מתי שהארד דיסק מפורמט אני מעדיף לחלק את הכוננים בעזרת איזה תוכנה אז בעזרת איזה תוכנה אני יכול לחלק את הכוננים? עדיף תוכנה חינמית ולא תוכנה בתשלום תודה לכל העוזרים נ.ב יש לי וינדוס אקס פי אם זה משנה

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  15. Started by Pilp3l,

בדירה הקודמת היה לי את האינטרנט של בזק והוא עבד פצצה גם בקאונטר סטרייק. לפני כשבוע עברתי דירה והאינטרנט של בזק היה איטי (בגלל תשתית) אבל בכל זאת בקאונטר סטרייק היה לי פינג ממש טוב (50-80 טוב ביחס לישראל). ובכל זאת נאלצתי לעבור לאינטרנט של הוט (מקבל 500 מגה בקו ישיר) לטובת צרכים אחרים והוא פשוט פצצה מכל בחינה חוץ מקאונטר סטרייק שם אני מקבל פינג 80-100 שזה כבר גבולי. ניסתי לפתוח פורטים ובכל זאת זה לא עזר. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  16. בניתי עכשיו מחשב מאפס ואני מנסה לחבר עכשיו את הכבלים הקטנים האלה שאחראים על כיבוי/הדלקה, ריסט וכל הלדים. אני מסתכל על הלוח (של אינטל) איפה לחבר והכל כתוב שם בקודים באזור שאליו אמורים הכבלים האלו להתחבר. רשןם R.. עם כל מיני מספרים וגם C.. עם כל מיני מספרים. בינתיים אני אסתפק בחיבור רק של הכפתור הזה. אולי אתם יודעים איפה אני אמור לחבר את זה ותוכלו לעזור לי. תודה לכול העוזרים

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  17. שלום ! מישהו מכיר מדריך איך להכין DOK של פירמוט (WIN7) והתקנה ?

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  18. Started by y_i_c,

היי יש לחבר שלי מחשב, הוא קנה אותו לפני שנה וחצי, העניין הוא שכל כמה חודשים נשרף לו הספק, ניסינו ספקים שונים, והבעיה חוזרת על עצמה המחשב עובד פיקס כאשר הוא עובד עד שהספק שובק חיים, ניסינו ספקים של 400 וואט , של 350 של כל מיני ולא עוזר למישהו יש רעיון?? בתודה מראש עידו

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  19. ועכשיו כמו שאתם יודעים זה מגיע גם עם תוכנה לזיהוי פנים בכניסה למחשב .... עכשיו בטעות ניסיתי להתקין windows 7 שהורדתי ... וזה הצליח אבל עכשיו אני רוצה לחזור למערכת ההפעלה שקיבלתי עם המחשב (זאת שדל שמו לי ) המערכת ההפעלה הקודמת הייתה גם ווינדויס 7 אבל יותר טובה ... היא הייתה Home Premium ... מה אני עושה איך אני מחזיר למערכת ההפעלה שקיבלתי עם המחשב... אין לי גיבוי רק מי שיודע שיענה , תודה

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  20. Started by constantine16,

taazru li yesh li beaia ba sound hulo oved...

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  21. Started by rOnka,

קניתי לא מזמן Acer Aspire V5 וזה הלפטופ הראשון שלי ואני לא מצליח להבין איך המצב שינה עובד פה. כשאני עושה מצב שינה(עם הקיצור במקלדת) ואז סוגר את המסך המחשב פשוט ניכבה לי אחרי. כשאני סתם סוגר תמסך אחרי כמה דקות הוא גם ניכבה לי. מישהו יכול להסביר לי האם זה בעיה אצלי או ככה שזה עובד אצל כולם?

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  22. Started by Konchi,

עשיתי כבר דיון פה קודם באותו הקשר.. הבעיה היית שהמחשב היה עושה ריסטרט לעצמו או שמופיע סתם מסך כחול ומחייב ריסט אם אני לא ממהר להפעיל את כל התוכנות שאני צריך (דפדפן, נגן מדיה וכו') אז הם פשוט לא מגיבים אם אני לא מפעיל אותם ישר על איך שהווינדוס עולה משחקים כמו דום3, ג'יטיאיי וייס סיטי, והאלףלייף2, הנתקעים באמצע ואו יוצאים בחזרה לווינדוס או מחייבים ריסט וחוץ מזה המחשב זז פתאום ממש ממש לאט ואין לי בכלל תוכנות שמפעילות עליו עומס! אמרו לי פה שכנראה בעיה בספק.. שהוא חלש מדי בשביל משחק כזה, היה לי 300 וואט, הרחבתי ל520 ועדיין זה עושה לי את הכל הדברים הנ"ל!!! בדקתי ואין לי שום וירוס! הנה שוב המפרט שלי AMD Athlon 64 bit 3000+ 512 kb Chache Retail Epox AMd 64 bit DDR S-ATA Raid L…

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  23. Started by asdasdasd,

קניתי לוח חדש אבל בלי כניסת GAMEPORT ואני חייב אותה לג'ויסטיק שכבר יש לי מה אני יכול לעשות ? לא מצאתי כרטיס PCI שנותן רק יציאת GAMEPORT ולא מצאתי מתאם GAMEPORT ל USB הדבר היחידי שחשבתי עליו הוא לקנות כרטיס קול זול ששם כבר יש אבל תהיה התנגשות בינו לכרטיס על הבורד , לא ? (DFI INFINITY) אפשר לבטל את כל הדרייברים של הכרטיס שאני ישים ככה שמה שיהיה לי ממנו זה רק ה GAMEOPRT ? תנו הצעות מה אפשר לעשות .....

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  24. שלום יש לי בעיה במחשב איך שאני מדליק את המחשב בהפעלה המחשב נכבה ואחר כך מדליק את עצמו שוב ככה כל הזמן עכשיו מבחינת קירור אין לי בעיה בכלל בדקתי כל המאוורים אצלי תקינים ועובדים יכול להיות שזה הספק ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 990 צפיות

דיונים חדשים בפורומים