תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש. הרכבתי הכל שניתי בביוס את הFERST BOOT לCDROM ואני מגיע לחולן הזה ( http://zix.co.il/images/1314843407.JPG ) וזהו אין מה לעשות זה כל הזמן נימצא בחלון הזה מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום, לפני כשלושה שבועות הזמנתי מאייבי עכבר ומתאם בלוטוס, היום הגיע לי והבאתי מהדואר. הכל הגיע שלם, המחשב מזהה את המתאם, אבל את העכבר הוא לא מזהה, ניסיתי להפעיל את העכבר במחשב הנייד שלי שיש לו בלוטוס מובנה והמחשב מזהה את העכבר בתור שלט למשחקים אבל הוא לא עובד, העכבר עושה את האור האדום והוא לא פועל בשום אופן, כמובן גם שלחצתי על הכפתור של התיאום. זה העכבר והמתאם: http://www.ebay.com/itm/Laptop-PC-Bluetooth-Mouse-Adapter-Wireless-Mice-Optical-1000DPI-Dongle-Computer-/190696672245?forcev4exp=true&forceRpt=true#ht_3015wt_1397 מישהו יודע איך אני יכול להפעיל אותו? לפני שבאתי לשאול אותכם חרשתי את האינטרנט והורדתי כל תוכנה אפשרית ושום דבר לא עובד. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
נראה כאילו לא נגמרות לי הצרות במחשב. יש לי מחשב במפרט הבא: כרטיס אם: 945GM-S2 RAM: 2 GB 2DDR 332 MHZ CPU: Dual core כרטיס מסך: Radeon 4890HD ספק: seasonic 500W ובנוסף 2 דיסקים קשיחים: א. דיסק של היטאצ'י עם 313GB ב. דיסק של WD עם 625 GB הבעיה שלי מתחילה כשאני נכנס לכונן עם הנפח הכי גדול אז אני מקבל הודעות שגיאה EXPLORER מרגיזות. ההודעות קופצות כל דקה או שניים ואם אתה סוגר אותם הם סוגרות את כל הכונן. גם כשחיברתי דיסק חיצוני עם 500GB הוא הגיב בצורה דומה. מצ"ב תמונת דוגמא אשמח לעצות בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אם הנושא הזה לא קשור לפה, תעביר ואת זה למקום שלשם זה קשור שלום, יש לי ווינדוס אקספי ויש לי את הבעיה הבאה: כל פעם כשאני מדליק את המחשב זה מופיע: נראה לי לפני איזה חודש במנהל המשימות הפסקתי את התהליך הזה בטעות ועכשיו כל פעם זה מופיע לי, איך אפשר לתקן את זה? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
האם אפשר לבצע תיקון חלונות 7 עם הדיסק של מערכת ההפעלה אבל במצב בטוח?
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב חדש (נרכש בערך כלפני חודש) ויש לו רעשים מציקים וחזקים, אני לא שם דברים להורדה בלילה בגללם .. באיזהשהו מקום היה בנאדם עם אותה בעיה כשלי ונתנו לו את הפיתרון הזה: "זה המאוורר של המעבד.. קונים משו חדש.. אני ממליץ לך על : Arctic Cooling Freezer 7 PRO קירור מעולה!! עולה רק 160 שקלים, התקנה קלה יחסית. ייתן לך גם יותר ביצועי קירור וגם שקט שבקושי שומעים אותו " מה אתם חושבים על הפיתרון הזה? האם יש לכם פתרונות אחרים? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן האחרון יש לי בעיה שמידי פעם המחשב נתקע לי (זז לאט בטירוף ולא מגיב כמעט למעט תזוזות קלות של סמן העכבר) תוך כדי התקיעה יש ציפצוף רצוף כמו כאשר מקש במקלדת לחוץ ויוצר עומס על הזיכרון, כמובן שאין בעיה במקלדת, זה פשוט נשמע ככה. במצב כזה אין לי פשוט ברירה אלה לעשות ריסט וזה כמו שאתם יודעים די מרגיז ובנוסף אין לי אפשרות לשמור את החומר לפני הריסט. בעיה :'( האם מישהו יודע מה יכולה להיות מקור הבעיה? אולי נתקלתם בזה בעבר? אשמח לעצות ופיתרונים. תודה
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שמתי לב שאחד המאווררים שלי לא מחובר http://img165.imageshack.us/img165/9638/img0861copyxc6.png הנה תמונה, המאוורר מסומן בעיגול ואני חושב שזה החיבור אבל אני לא בטוח, מישהו יכול לאמת ? והמאוורר הזה פשוט לא עובד, פתחתי את המארז וראיתי שהשאר עובדים, והוא לא... עזרה ממישהו ? לאן לחבר ? ---------- החלטתי להחליף מאוורר. המאוורר בגודל של 80 מ"מ ומחר אני הולך לקנות אחד חדש. הנה תמונה של המארז מבפנים : http://img137.imageshack.us/img137/830/img0865copyzg8.jpg שימו לב שסימנתי את החיבור אליו מתחבר המאוורר. החיבור הזה מגיע אל הכונן DVD. כשאני אחליף את המאוורר אני אצטרך להחליף את כל החיבור של שני הכוננים שלי ? (הכונן השני, כונן CD מחובר לאותו חיבור שהמאוורר מגיע אליו). תודה על העזרה.
-
- 11 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שלי חזר משידרוג של לוח אם ומעבד חדשים, כדי להשלים את השידרוג המוכר השאיר לי את האפשרות להתקין ווינדוס. ניסיתי לחבר את המחשב למסך בצורה הרגילה שאני מכיר, דרך היציאה של כרטיס המסך, אבל לא התקבל אות. העברתי את החיבור לDVI המובנה של הלוח אם, והתקנתי כרגיל תוך שאני עובד עם כרטיס המסך המובנה במעבד. הבעיה עכשיו היא שהמחשב לא מצליח לזהות בשום דרך את הכרטיס מסך שלי ניסיתי להפוך את הכרטיס מסך המובנה ללא זמין ולצפות לתגובה, ניסיתי להגדיר בBIOS את PEG וPCI בעדיפות ראשונה, ניסתי להתקין מחדש את הווינדוס, ניסיתי להוריד את הדרייבר המתאים לכרטיס מסך מהאתר של NVIDIA אבל ההתקנה עצמה של הדרייבר לא מזהה את הכרטיס במחשב. מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
כשהמחשב עולה אני יודע שיש אפשרות לעצור אותו ולראות מה כתוב אז עם מישהוא יכול להגיד לי מה עושים תודה.
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש לי בעייה מטרידה מאוד במסך כול פעם שאני פותח את המחשב התצוגה על המסך קצת קטנה יותר מאשר מה שהיא אמורה להיות רחבה יותר וגם כשה- POWER STRIP עולה ומשנה את התצוגה לכמעט למה שהיא אמורה להיות זה לא עוזר ובמשחקים אחריי שאני משחק וחוזר ל- WINDOWS התצוגה שהוגדרה מקודם השתנתה למצב של תצוגת מסך קטנה יותר ממה שהיא אמורה להיות, אז מה יכול להיות הגורם לסיבה שזה קורה המסך או הכרטיס מסך ( מסך ACER 17 וכרטיס מסך LAEDTEK WINFAST 170 TH GF 4 MX 440 64 DDR ). ומה אני צריך לעשות לגביי הנושא, בבקשה תעזרו לי ובתודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
ש לי בעיה אני פותח את ה-icq והוא עושה לי conecting איזה שעה ואז הוא עושה disconected ועוד שאלה איך עושים את תמונת החתימה מה לרשום בhttp?? ???
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
היי יש לחבר שלי מחשב, הוא קנה אותו לפני שנה וחצי, העניין הוא שכל כמה חודשים נשרף לו הספק, ניסינו ספקים שונים, והבעיה חוזרת על עצמה המחשב עובד פיקס כאשר הוא עובד עד שהספק שובק חיים, ניסינו ספקים של 400 וואט , של 350 של כל מיני ולא עוזר למישהו יש רעיון?? בתודה מראש עידו
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב עם המפרט הבא: לוח אם: P4S533-MX מעבד: אינטל P4 2.66GHz זיכרון: 2G 333MHz כרטיס מסך: ATI HD3650 512Mb AGP בעת עבודה עם המחשב, המסך כבה ולא ניתן להפעיל מחדש, אך ניתן לכבות ולהדליקו שוב דרך הכיבוי במחשב עצמו. התופעה הזו גם מופיע מחוץ למערכת ההפעלה, כך שאין קשר לwindows, אני מאמין שמשהו בחומרה נדפק.... אשמח לעזרה, תודה, שלומי
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך: ASUS V8440/TD: GF4, 128M DDR, TV-out, DVI. אני נתקל בשלוש בעיות... אודה מאוד לעזרכתם! 1. כשאני מציג סרט שמנוגן מהמחשב, הפריימים טיפה איטיים. כאילו יש מרווחים קטנטנים בין פריים לפריים. הזרימה אינה חלקה לחלוטין. 2. משום מה התצוגה בטלוויזה אינה ישרה לחלוטין (הפינות העליונות קצת עקומות). 3.כמו כן התצוגה אינה פרוסה ע"ג מסך הטלוויזיה כולו, ישנם שוליים שחורים. אשמח אם תוכלו לעזור לי! תודה!
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
קיבלתי קירור אוויר לסוקט 775 (גוף מתכת+מאוורר) . מהמאוורר יוצא כבל חשמלי של שלושה סיבים שבקצהו שקע של 3 חורים. לעומת זאת, על הלוח אם (לוח C2D) יש חיבור למאוורר CPU (תקע) שיש בו 4 פינים . אינני יכול לחבר את השקע לתקע (כי המעטפת של 4 הפינים מונעת הכנסת השקע של 3 פינים). שמתי לב שבלוחות פנטיום 3 התקע של המאוורר כולל רק 3 פינים. נתונים אילו ועוד נתונים שאיני רוצה לפרטם כאן הביאו אותי לנחש שהפין הרביעי בתקע של לוחות C2D הוא פין שמעביר סיגנל למאוורר לשנות את מהירות הסיבוב (למשל סיגנל להגביר את מהירות הסיבובים כאשר המעבד התחמם). הייתי רוצה לדעת עד כמה הניחוש הזה נכון. כמו כן אני רוצה לקבל ייעוץ מה עלי עשות במקרה ולא אקבל חלק חסר שמקשר בין הכבל של 3 סיבים לבין התקע של 4 פינים.…
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן Acer Aspire V5 וזה הלפטופ הראשון שלי ואני לא מצליח להבין איך המצב שינה עובד פה. כשאני עושה מצב שינה(עם הקיצור במקלדת) ואז סוגר את המסך המחשב פשוט ניכבה לי אחרי. כשאני סתם סוגר תמסך אחרי כמה דקות הוא גם ניכבה לי. מישהו יכול להסביר לי האם זה בעיה אצלי או ככה שזה עובד אצל כולם?
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני מרכיב עכשיו מחשב.. סיימתי לחבר הכל והכל יצא הגיוני ויפה ועכשיו כשאני מדליק את המחשב (אין מערכת הפעלה על הדיסק) הביוס צריך לעלות לי, נכון? בכל מקרה אני מקבל הודעה: ההארד דיסק SATA 2 מחובר כמו שצריך ניסיתי כל מיני דרכים עם הדמפ'ר וזה עדיין לא עוזר ניסיתי כשיש כונן אופטי מחובר וגם מנותק ועדיין... זהו מה אתה אומרים? איך אני מפעיל את ה BIOS לעזאזל?? תודה מראש,
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מישהו נתקל בתופעה הזו? כבר פעם שניה שאני נתקל בה, בשני מחשבים שונים, חיפשתי מלא ברשת ולא מצאתי פתרון. הTurn off the display הוא על 5 דקות, וכאילו כל פעם שזה קורה אז המסך נשאר שחור אלא אם עושים לו crl alt del וינדוווס 7 64ביט
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שאני רוצה לכבות את המחשב דרך הSTART זה עושה לי ריסט במקום כיבוי, עשיתי ריפייר וזה לא עזר, יש פתרון אחר?
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אתמול התקנתי תוכנה בשם פרימיום בוסטר שאמורה היתה לשפר את ביצועי המחשב, בינתים כבר הספקתי להסיר אותה אחרי שראיתי שהיא רק האטה אותו, תוכנה שבעיקרון מנקה את הרג'יסטרי ועושה דיפרגמטיזציה. אין לי מושג איזה שינויים היא עשתה במערכת אבל וירוסים או תוכנות ריגול אין לפי כל הבדיקות שעשיתי, הבעיות הם בהתחלה של ההפעלה לאחר ברכת הוולקם אני מקבל את תמונת שומר המסך אבל בלי כל הסמלים, הדבר היחידי שקיים למשך דקה שלמה זה הצג של העכבר. אתר כמו יוטיוב ודומים נראים בצורה מוזרה כאילו חסר להם איזשהו פלג-אין. מישהו יכול לומר לי מה קרה למחשב שלי ואיך מתקנים את זה? תודה
-
- 11 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את המחשב שלי שנה וחצי - שנתיים ובזמן האחרון (אולי אפילו די הרבה זמן) נגיד אני מחלץ קובץ RAR של 8 GB דוגמא, כל המחשב איטי מאוד בזמן החילוץ ואני לא יכול לבצע פעולות אחרות וחייב לחכות לזה שיגמר. מפרט המחשב : מעבד :Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 כונן קשיח : Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון:Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe צורב : LG GSA-H62N X18 DVD מארז ללא ספק: NZXT Apollo ספק כח: OCZ STEALTHXSTREAM 600W ---------------------------------------------------- דברים שעשיתי : 1. defrag עם התוכנה : Defraggler 2. סריקת וירוסים בboot modeעם avast 3. בדיקת spyware עם su…
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
שלום , מדובר במחשב פנטיום 800 מגה ההרצ לוח של פי סי פרטנאר . עבדתי ב WINDOWS התחלתי את המחשב והמחשב קפא ,נורית ההרדיסק נשארה דולקת נסיתי, לכבות את המחשב על ידי לחיצה קבועה על הPOWER , המחשב לא הגיב , אחרי כמה שניות המחשב התכבה ושהדלקתי אותו הוא לא זכר את הרכיבים כלומר משהו בביוס השתבש , בהתחלה חשבתי שזה אולי הבטריה , אך שאתחלתי את המחשב זה עוד פעם קרה המחשב לא הגיב , נסיתי לכבות אתו ע"י לחיצה קבועה על ה POWER לא הגיב , כיביתי אותו ע"י הוצאת כבל החשמל מהשקע , ושנסיתי להדליק הוא לא נדלק . הוצאתי את כל הרכיבים של המחשב חוץ ממעבד , הוצאתי את הבטריה וחכיתי 15 דקות , לא נדלק . חשבתי נתחיל מהתחלה , הוצאתי את כל הרכיבים כולל הספק , הוצאתי את הלוח ולהפתעתי היה בורג בין ה…
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אז ככה.. כל פעם שאני מפעיל את המשחק אז יוצא לי כזה שגיאת מערכת שכל פעם שאני מנסה לסגור אותה היא נפתחת מחדש ופשוט אי אפשר לסגור אותה.. מה לעשות?למישהו זה קרה פעם? אשמח לעזרה, דניאל.
-
- 14 תגובות
- 998 צפיות
-
-
קניתי לוח חדש אבל בלי כניסת GAMEPORT ואני חייב אותה לג'ויסטיק שכבר יש לי מה אני יכול לעשות ? לא מצאתי כרטיס PCI שנותן רק יציאת GAMEPORT ולא מצאתי מתאם GAMEPORT ל USB הדבר היחידי שחשבתי עליו הוא לקנות כרטיס קול זול ששם כבר יש אבל תהיה התנגשות בינו לכרטיס על הבורד , לא ? (DFI INFINITY) אפשר לבטל את כל הדרייברים של הכרטיס שאני ישים ככה שמה שיהיה לי ממנו זה רק ה GAMEOPRT ? תנו הצעות מה אפשר לעשות .....
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-