תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום ! איך אפשר לאלתר אנטנה לנתב d-link 524 האנטנה החיצונית נשברה ועוצמת האות מאוד חלשה ???
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. היום התבקשתי להתקין מערכת הפעלה למישהו שקנה מחשב חדש - לוח P5VD2-MX של ASUS, מעבד - פנטיום 4 3GHz, דיסק קשיח - 160GB של WD, כרטיס מסך - 7300LE, זיכרון - 1GB. לפני שאני אפרט את הבעיה, אני חייב לציין שלפני פחות משבוע התקנתי מערכת הפעלה למחשב כמעט זהה (מעבד פנטיום D820 במקום הפנטיום 4) לאותו אדם (הוא קנה עוד מחשב מאותו מקום תוך שבוע, וקיבל חומרה זהה), מאותו דיסק התקנה, וכלל לא היו בעיות. טוב, זה סיפור קצת ארוך, אז אני מצטער מראש... OK, הכנסתי את הדיסק של ה XP (בלי שום SP) והתחלתי להתקין. קודם כל הדיסק הקשיח היה במצב RAW, ולכן היה צורך לחלק אותו למחיצות, אבל מכיוון שהדיסק הוא של 160GB, וה XP בלי SP לא מזהה דיסק מעל 130GB, יצרתי רק מחיצה ראשונה של 80GB ופירמט…
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יצרתי קבוצה מסוימת ב"אנשי קשר" ושלחתי לכולם מייל אחיד. קיבלתי בחזרה את ההודעה הזאת: Hi. This is the qmail-send program at mail14g.g14.rapidsite.net. I´m afraid I wasn´t able to deliver your message to the following addresses. This is a permanent error; I´ve given up. Sorry it didn´t work out. האם זה אומר שכולם לא קיבלו את הודעתי, או שרק חלק? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
- 1 follower
-
-
היי בתקופה הנוכחית סוף סוף יש לי זמן להתעסק עם ה 760K שלי. המפרט הוא כפי שרשום בפרופיל שלי - פרט לכך שהחלפתי את כרטיס המסך ל 6970 (קניתי משומש). הערכים של מהירות הבאס אצלי כל הזמן משתנים - ולערכים ממש מוזרים. מצורפות תמונות. למישהו יש רעיון אודות הדבר הזה? [ATTACH=CONFIG]4423[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4424[/ATTACH]
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
-
היי. אז זאת בעיה שהתחילה אתמול. המחשב מרסט את עצמו בלי שום אזהרה או הודעת שגיאה, רק זמזום קצר שנשמע זמן קצר לפני הריסוט. אני לא בטוח אם הזמזום נשמע מהרמקולים או מהמחשב, אבל אני אבדוק את זה. בעקרון כבר כמה שבועות שאני שומע קליקים ב HDD חדש שקניתי ב RSM ואני מתעצל ללכת לחנות ולהחליף אותו, כך שהוא חשוד (כשאני חושב על זה, מערכת ההפעלה לא מותקנת עליו. אז הוא לא חשוד מרכזי). אני גם חושד בספק הכח שלי, אולי הוא מתחיל להפגין חוסר יציבות (מה לעשות, הוא לפחות בן 3). בכל מקרה, בגלל שאני כבר לא ממש מעודכן בשטח, הייתי רוצה המלצה לתוכנות של בדיקת יציבות הקשיח, בדיקת יציבות ה PSU, בדיקה לזכרונות לא תזיק, וגם למאמץ המעבד והכ.מסך . בנוגע לתוכנה - הדרייברים מעודכנים, וירוסים נבדקים. תודה.
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה של מסכים כחולים שלא ניפתרים : הנה הקבצים הבעייתים לפי BLUE SCREEN VIEW : netio.sys, ndis.sys ,pacer.sys ,tcpip.sys ,wanarp.sys ,vsdatant.sys ,ntkrnkpa.sys, halmacpi.sys epfwwfpr.sys כל זה בקובץ אחד הזוי לגמרי חח ,אני ינסה לעדכין דרייברים חדשים לכרטיס מסך נראה מה יהיה ,בכל מקרה אין קבלים נפוחים בלוח או בשום מקום אחר ,המחשב מקורר כמו שצריך ,דיסק קשיח תקין כנל זיכרון . מחכה לעצות תודה
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היי, העניין הוא די דחוף.. בזמן ההתקנה של ה-WIN7, פתאום המסך נכבה וכתוב: ATTENTION CANNOT DISPLAY THIS VIDEO MODE CHANGE COMPUTER DISPLAY INPUT TO 1280X1024 60HZ מה עליי לעשות? בהגדרות במסך אין לי כל כך דרך לעשות את זה, אולי דרך הביוס? אשמח לעזרה
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם צורב DVD של LG, הוא בן פחות משנה, ולפני שלושה חודשים בערך התחיל לצרוב ממש לאט ( קצב של 40 דקות ל - DVD ). החלפתי את תוכנת הצריבה, עבדתי עם שתי תוכנות, מהטובות יותר שיש, בגרסאות חדשות, וזה לא עזר. האם המשמעות שהלך הצורב ? או אולי יש בעיה בזיכרון או משהו כזה ?
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני מחבר את הDOK המחשב מזהה אותו ומקצה לו כונן (ז"א נותן לו אות) אבל כשאני מנסה להכנס הוא אומר לי להכניס דיסק ... צירפתי קובץ צילום מסך מישהו נתקל בזה בעבר? יש למישהו פיתרון? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
המחשב התחיל לעשות בעיות ולקרוס אחרי כמה זמן הוא גם משמיעה סידרה של צפצופים לפני שהוא מתכבה טו דים טו דים טו דים טו דים וככה הלאה בהתחלה חשבתי שהוא מתחמם הוחלף מאוור למעבד , הוחלף ספק , הוחלף הארד דיסק אני כבר לא יודע מה לעשות...
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
לאחר זמן מה שאני עובד על המחשב התהליך explorer.exe קופץ ל -25% ניצולת מעבד, ולא יורד עד שאני לא הורג אותו ומשחזר את explorer, מישהו נתקל במשהו דומה?
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
שלום. יש לי כונן חיצוני של 2 טרה. לאחרונה, וללא שקרה שום דבר מיוחד, ווינדוס החל לבקש ממני לבדוק בכונן שגיאות. לאחר בדיקה, הכונן חוזר לפעולה. אבל משהו שם מסריח. בכל אופן, על הכונן הזה נמצאת תיקייה של 30 גיגה בייט של תמונות, שהיא חשובה לי יותר משאר הטרה-וחצי (מוזיקה, סרטים, וכולה). כיצד כדאי לגבות את התמונות? האם לכונן USB קטן אולי? אני כמובן מתייחס לרמת האמינות, כי אני חושש שאם הכונן ימות, ילכו התמונות לעולם. תודה!
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מאז שקניתי הארדיסק חדש וניתקתי את הישן אז שהמחשב עולה הוא כותב לי שאין IDE MASTER וללחוץ F1 כדי להמשיך, ואז המחשב עולה בלי שום בעייה. 2 הארדיסקים הם בSATA והמחשב הזה אף פעם לא עבד עם שום כונן IDE. אני יודע שאני יכול לקבוע בביוס שלא היה את הללחוץ F1 כדי להמשיך אבל אני רוצה לטפל בבעיה מה"יסוד" ולא לעקוף אותה... מישהו יודע מה גורם לבעייה הזאת? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
טוב, לי נמאס, מזה כשנה יש לי את הצרה הצרורה הזאת ושום דבר לא עוזר. כשאני משחק במשחקים (לא כבדים במיוחד.. LOL לדוגמא למי שמכיר) המחשב פתאום נתקע.. ואז: במקרה הטוב הוא חוזר לעצמו.. ואני מוצא את עצמי מת במשחק.. או שהוא פשוט נתקע לי טוטאלית ואין תמונה על המסך.. ואז אני צריך ריסטארט. עכשיו, שימו לב, זה לא קורה רק במשחקי מחשב, זה גם קורה לעיתים רחוקות יותר אמנם, כשאני סתם גולש באינטרנט. ואז כשהוא חוזר לעצמו (אם הוא חוזר לעצמו) רשום משהו בסגנון "מנהל התצוגה הפסיק להגיב והצליח לשחזר את עצמו". בזמנו קראתי מלא פוסטים בחו"ל ובארץ של הרבה אנשים שנתקלו בדיוק באותה הבעיה וכל מה שאמרו להם זה לעדכן דרייברים לכרטיס מסך או להחליף אותו.. אז עשיתי את שניהם.. עדיין לא עזר. היום נשבר הקש האח…
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
נקנו החלקים הבאים: מעבד פנום 2 980 לוח אסרוק 880 8 גיגה זכרון יצא לי בעבר להתקין מערכות, אך מעולם לא נתקלתי בבעיה. המחשב עולה אך נראה כי המסך לא מגיב. ואין שום צפצפוף מהמחשב. תודה רבה! תמיר.
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי החליט שהוא לא מתכבה יותר ואין לי מושג מה מקור הבעיה. אני ינסה לפרט: מערכת ההפעלה היא Windows 7. במסך הכחול של ה- "Shutting down" המחשב נתקע ולא מתכבה, לרוב גם הסמל הזה שמסתובב ליד הכיתוב נתקע ומפסיק להסתובב. עשיתי חיפוש ברשת וניסיתי את הדברים הבאים שהציעו אך שום דבר לא פתר את הבעיה: 1. בדיקה אם ב- Safe mode התקלה ממשיכה- חיובי. 2. סריקה באנטיוירוס ותוכנה להסרת רוגלות (Malwarebytes Anti-Malware). 3. Hotfix של ווינדוס. מקווה שלא שחכתי כלום, כאמור הדברים לא הועילו והבעיה ממשיכה. אני לא רוצה לכבות מהכפתור ולגרום נזק למחשב. מקווה שתוכלו לעזור לי ומודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
כל הזמן מאז שקניתי את המחשב (בערך שנתיים-3) יש לי איתו בעיות במסכים כחולים שקורים לרוב כשאני משחק במשחקים (כבדים) למחשב יש מפרט חזק כך שלא אמורה להיות לו בכלל בעיה להריץ משחקים (וחוץ מזה שיש פעמים אחדות שזה קורה לו גם שאני לא משחק) כמה פעמים שאלתי לגבי הבעיה ואמרו לי לפעמים חומרה ואז איכשהו הגיעו למסקנה שזה תוכנה (מערכת הפעלה) ולכן החלפתי אין ספור פעמים מערכות הפעלה וזה ממשיך לקרות ! ככה שאין מצב שזה מערכת הפעלה - לא כל המערכות הם דפוקות אני עכשיו עם אחת ממש טובה (ד"א היא WIN7) ועדין יש לי מסכים. העלתי קובץ עם קבצי הDMP ותמונות והסברים מכמה תוכנות שמנתחות מסכים. בבקשה תעזרו לי לגלות איפה הבעיה ... :-[ http://www.multiupload.com/5INESZS0FU תודה ענקית לכםם !!!!
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות, אחת מהיא מהירות החיבור דרך כרטיסי PCcard . יש לי אפשרות לחבר דיסק חיצוני דרך USB2 או דרך כרטיס PCcard מה מהיר יותר. שאלה שניה, יש לי מחשב שולחני חזק בלי מוניטור וכן יש לי מחשב נייד חזק, האם אפשר לחבר את שני המחשבים כך שהעבודה תתבצע עי המחשב השולחני ואילו המחשב הנייד ישמש רק בלוח המקשים העכבר הרמקולים והמוניטור. במחשב השולחני יש לי גם כרטיס וידאו וטלויזיה ותוכנות עריכה של וידאו. האם אפשר לחבר את שני המחשבים כך שבמחשב הנייד אפשר יהיה לצפות ולערוך סרטים ולעשות את שאר פעולות המחשוב שבאות מהמחשב השולחני.
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
הדברים החשובים הם : Pentium 4 2.26 512 cach DFI - NS70 - EL Msi G4 MX440 WINXP 2600 יש לי בעיות גרפיקה עצבניות!!! יש באגים בווינדוס דופק לי ריסטים מעצמו ורושם לי errors על הכרטיס מסך. יכול להיות שיש אי תאימות בין הכרטיס ללוח? לפני שאני שולח לדובים בחזרה...
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
לחבר שלי (Amos.G בפורום) נתקע המחשב אחרי צפצוף אחד של הלוח, בשורה של המעבד . הלד של ההרדיסק דולק רצוף... זה קרה לאחר ניקוי למחשב (הוצאת הסינק והמאוורר של המעבד, שימון המאוורר וניקוי הסינק מאבק.) כאמור, כשהמחשב מתחיל לעלות (לוח gigabyte- 8s655fx-l מעבד ווילאמט 1.7) הוא מצפצף פעם אחת (פוסט רגיל) כותב את שורת המעבד ואז נעצר. מישהו יודע מה קורה כאן? בתודה, אורן ועמוס. :s05:
-
- 12 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מה יותר טוב ביצועים טובים יותר (load high performance) מערכת יציבה יותר(ברירת מחדל) זה מחשב חדש לא עשיתי בו אוברקלוק(ולא מתכוון לעשות כרגע) אז איזה הגדרה לעשות??
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
היי יש לחבר שלי מחשב, הוא קנה אותו לפני שנה וחצי, העניין הוא שכל כמה חודשים נשרף לו הספק, ניסינו ספקים שונים, והבעיה חוזרת על עצמה המחשב עובד פיקס כאשר הוא עובד עד שהספק שובק חיים, ניסינו ספקים של 400 וואט , של 350 של כל מיני ולא עוזר למישהו יש רעיון?? בתודה מראש עידו
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי גוף קירור של vantec ובאתי היום למרוח את ה arcticsilver 5 ואני רואה טביעת אצבע מוטבעת על טבעת הנחושת שיש במרכז אני מנסה להוריד עם אלכוהול 70% לא עוזר זה נישאר! זאת אומרת שזה בא כך מהיצור??? ואם כן אפשר להחליף? הנה כמה טמונות נחמדות:
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-