עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by אורןאסולין,

שלום לכולם התקלה היא שאני מפעיל את המחשב המחשב מגיעה למסך טעינה של windows xp ואז יש לי מסך כחול ומופיעה מופיעה שגיעה eror 0x0000007b(0xf789e524,0xc0000034,0,0x0000000,0x00000000 והמחשב מועל מחדש ניסיתי לפרמט אבל זה לא נכנס לי למסך רק אני מנתק את הארד דיסק הוא ניכנס לי למסך אבל כמובן לא מוצא לי את הארד דיסק הגדרתי בביוס יקרא מהCD ראשון כמובן תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  2. Started by LuDRaX,

שיניתי בהגדרות של הביוס(אל תשאלו למה, עכשיו אני ממש מתחרט על זה) את המתח שמקבל כרטיס הזיכרון מ-1.8 ל-2.0 וכנראה הוא נשרף(לא יודע עם אפשר וגם לא היה ריח של שרוף או דומה)כי המחשב רק נדלק ונכבה ולא עולה שום דבר על המחשב וכמו כן יש רעש מוזר מזיכרון ה-RAM נדמה לי..עכשיו השאלה שלי היא מה אפשר לעשות??יש זיכרון RAM שתומך בכזה מתח???יש דרך אחרת להוריד את ההספק שנותן הסלוט לכרטיס הזיכרון??(דרך אגב על הסלוט במחשב כתוב 1.8 V) תודה רבה לעוזרים..

3. האם זה עלול לפגוע בכוננים הקשיחים?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  4. Started by Evgeni,

שלום, הרכבתי את המחשב שמתואר במפרט. לאחר הדלקה, המחשב מבצע restart לאחר מספר שניות פעם אחת ולאחר מכן לא ניתן לראות דבר במסך. המאוררים פועלים, LED הבקרה הירוק שעל לוח אם דולק ו LED הכחול שמסמן את פעולת הדיסק הקשיח של הדיסק הקשיח נדלק ונכבה לאחר מספר שניות. מישהו יודע איפה לחפש את הבעיה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  5. Started by miller84,

שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך Nvidia Geforce 8500GT PCI (לא PCI EXPRESS) של חברת SPARKLE. כאשר אני התקנתי את הדרייבר, יצא לי חלון שאומר שהכרטיס נכנס למצב בטוח בגלל שאין לו מקור מתח חיצוני. אני בדקתי על הכרטיס עצמו ואין שם ממש לאן לחבר מקור מתח חיצוני. מה אני עושה במצב כזה והאם הדבר ישפיע על הביצועים של הכרטיס ?? הכרטיס מיועד לצפיה בסרטי HD. ישנו קובץ תמונה מצורף. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  6. שלום! בחצי שנה האחרונה המחשב היה ניתקע לעיתים קרובות והייתי חייב לעשות ריסט למחשב היום כיביתי תמחשב,ושבאתי להדליק אותו היו איזה 9-11 ציפצופים אחד אחרי השני מהירים כאלה,ויש מסך שחור ואז אני מכבה תמחשב,מה עושים? והכי מבאס היה לי שם מלא חומר של העבודות שלי לבית ספר ואחשיו הכל הלך,למישהוא יש רעיון? המחשב דיי ישן הוא איזה 4 שנים אצלי המחשב p4 512mb ראם 60gb הארד דיסק לוח אני לא זוכר משהוא של msi כרטיס מסך מובנה 440mx מארז ג'נרי ספק גם ג'נרי

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  7. היי היום התקנתי תוכנת אובר קלוקינג בXP , מהתקליטור שקיבלתי עם לוח האם זיגבייט, העלתי את מהירות הליה ל2150 GHZ ואז פתאום המחשב קפא לגמריי, נאלצתי לעשות ריסטט , אבל לא נישמע ציפצוף בהדלקה וגם לא ניראה כל כיתוב במסך , רק אחריי כמה ניסיונות כאלו , פתאום המחשב נידלק , בדקתי את המחשב עם תוכנת S&M 1.7.6 , הכל בסדר , גם הרצתי 3DMARK06 בהצלחה. האם גרמתי נזק בילתי הפיך למעבד? או שהמעבד שלי לא עובד ב100% עכשיו ? מבקש את תגובתכם לפשלה שלי ... רוני

8. Started by felixb,

שלום, מה יכולה להיות הסיבה לכך שכל יציאות ה USB במחשב הפסיקו לעבוד? (לא מגיבות לשום דבר שמכניסים) תודה,

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by elyaz,

אהלן אני מנסה לחבר אוזניות לחיבור audio שנמצא בקדמת המארז- המחשב לא מזהה שחיברתי את האזניות וכמובן שלא שומעים. המחשב חדש יחסית המארז-HEC 6A19 לוח אם - P43-DS3L יכול להיות לעשות enable לחיבור? לא מצאתי בשום מקום תודה

• 7 תגובות
    • 9.3k צפיות
  10. בחודשים האחרונים המחשב שלי נתקע המון, מלווה במסכים כחולים. שלחתי לתיקון, החלפתי זכרונות והארדיסק - המשיכו התקיעות. פתחתי פה נושא ובו ייעצו לי לנקות את הכרטיס מסך, אתמול פתחתי את המחשב וניקיתי אותו טוב טוב (עם דגש על הכרטיס), ואכן הורדתי בערך 10 מעלות מהטמפ' של הכרטיס מסך. אחרי שכבר פתחתי אותו נתקפתי טירוף לעשות סדר במארז, פירקתי את הכבלים ועשיתי שם סדר.. מאז שחיברתי אותו הוא נתקע לי בתדירות גבוה יותר, הוא נתקע לי מאתמול בערב כבר איזה 6-7 פעמים.. יכול להיות שלא חיברתי משהו טוב? למרות שהכל עובד בסדר?

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  11. Started by WarNet,

פעם קודמת שהוא עשה לי את זה(לא מוצא את האשכול בגלל החיפוש של הפורום) אז הוצאתי את הבטרייה וזה הסתדר היום אני מכניס דיסק לצורב ופתאום אני שם לב שהוא לא מופיע לי בכלל במחשב שלי וגם הדיסק לא עולה איך אני פותר את זה פעם אחת ולתמיד?

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  12. Started by elior021,

אהלן מדובר במחשב מיני נייד של אסוס שכנראה בתהליך הפירמוט לא חילקו את המחיצות נכון ומה שיצא מזה זה מחיצה אחת עם 3 גיגה שגם אותם תופסת המערכת הפעלה השאלה שלי היא אם יש אפשרות להחזיר את הגיגה החסרים בלי לפרמט מחדש ואיך אני יכול לבדוק כמה גיגה יש בכללי בהרדיסק במצב כזה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by ranko,

המחשב שלי מציג כול 3 ימים בערך הודעת שגיאה כחולה,צירפתי תמונה וקוד של השגיאה,אשמח לקבל עזרה. בנתיים עשיתי וידוי ובדקתי את הכרטיס מסך,את החום של המחשב את החום של המעבד,יצא תקין,וגם פרמטתי את המחשב. אם ספק כוח חלש,גם יכול לגרום לתצוגת מסך כחול? קוד השגיאה: ‏‏קוד שגיאה 1000000a, פרמטר1 000084b4, פרמטר2 0000001c, פרמטר3 00000000, פרמטר4 804e5df1.‏‏ תודה על העזרה.[br]פורסם בתאריך: 23.08.2009 בשעה 16:56:36 המסך הכול[attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by beitar king,

ערב טוב, הגעתי אחרי הצבא פתחתי את המחשב והעכבר פשוט תקוע, נסיתי לבדוק עם הבעיה בעכבר ו\או לנסות עם עכבר אחר אבל עדיין העכבר תקוע... help please

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  15. Started by MachoMan,

בהמשך לזה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=400530.msg3437675 אני עדיין לא מצליח לשחק במשחקים בצורה טובה כי המחשב ממשיך לעשות לי כל מיני דברים מוזרים כמו מה שכתוב שם וגם שינוי בצבעים של המשחק והרטיס מסך חדש ככה שזה לא כרטיס מסך בדיקת טמפ': במנוחה: http://img252.imageshack.us/img252/3325/miny.jpg מאמץ: http://img412.imageshack.us/img412/7259/max.jpg בבקשה תעזרו לי.

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by DrSuzuki,

שלום, קניתי מחשב חדש (דרך הסתדרות המורים). אני מנסה להתקין עליו ווינדוס אך ללא הצלחה. כשאני מפעיל את המחשב עם הדיסק בכונן (דיסק מקורי שגם בדקתי שוב שעובד במחשב אחר) אני מקבל הודעת שגיאה: boot failure press any key to continue. בדקתי בביוס שאכן הכונן המתאים נמצא ברשימת האתחול והכל תקין. הוא מזהה את הכונן, גם בביוס וגם לפי הנורה והרעש - הכונן מזוהה... ניסיתי לחפש בביוס משהו שיעזור אך הפרמטר היחיד שמשנה משהו הוא ata/ide mode שהיה במקור native וכשאני משנה אותו ל-legacy אז לוקח שתי דקות עד שאותה הודעה מופיע.... חוץ מזה ה- boot sequance נכון והכל נראה תקין..... ה-CD והקשיח מזוהים נכון.... אשמח לתשובה כלשהי זה ממש מבאס. מחשב חדש... לפני שאני פונה לאחריות, יש למישהו עוד רעיון? תו…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Hello, Here is a SPEEDFAN RESULT When I Use ADOBE PREMIERE PRO Is to too hot? what is that AUX? Please respon in Hebrew - I just have trouble with the keyboard [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  18. שלום חברים, לפני מספר שבועות קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך Twintech NVidia GeForce 9600 GT 1000MB. המערכת הפעלה שהתקנתי היא Windows 7 עם הדרייברים הכי חדשים. ועכשיו כל כמה זמן מופיעים קישקושים מוזרים על המסך ולפעמים כל המסך מתמלא בהם ואז הכל נתקע או נתקע ואז מפעיל מחדש את המחשב. המחשב הוא Core i7 920 עם 6G זיכרון. עכשיו גם נכנסתי במקרה לפוטושופ והוא הציג לי הודעה שאינו מזהה את סוג ה- GPU שמותקן. מישהו ניתקל בבעיה דומה? יש עצות? אנא הושיעו! מצורף צילום של המסך עם הקישקושים - היה קשה לצלם כי הם גם מהבהבים. תודה רבה מיכאל [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by Big_White,

SEAGATE 7200.11 500 GB SATA ויש עליו מידע מאוד יקר ערך של מחקרים וכאלה יש רעיונות מה עושים?

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  20. Started by ob123,

היי אחרי שכיביתי את המחשב באופן אגרסיבי (לא היתה ממש ברירה) הדלקתי אותו מחדש והוא מגיע בכל פעם למסך הפתיחה של ווינדוס (xp) ומאתחל את עצמו הוא חוזר על התהליך בלי סוף למישהו יש מושג מה עושים? תודה אורי

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by ydyehuda,

היי מחשב P4 3G על לוח אסוס P4P800 בזמן האחרון נתקע כשבא לו, ללא קשר לתוכניות או העמסה 1) בזמן עבודה 2) לפני עלית חלונות כשמופיע מסך אסוס כיצד לחפש בעייה? :s05: בתודה יהודה

22. Started by מאור247,

יום אחד הפעלתי את המחשב .... ואז כשיש את המסך הזה של ה XP שנטען...התחלתי לראות עיוותי כאלה....ואז כשהוינדוס עלה..... כל הצבעים שלי במסך נעלמו!!...כאילו התצוגה שלי סמך נראת ממש (אבל ממש) על הפנים!!!... ניקיתי את הכרטיס מסך ואת החיבורים שלו.... ואז התצוגה חזרה לעצמה...אבל אחרי כמה הפעלות מחדש... שוב זה חזר.... מה נראה לכם הבעיה... בכרטיס מסך או בלוח אם???

23. Started by SaXtoR,

לפני שלושה שבועות קניתי מחדש חדש(מפרט בצד), ועוד על ההתחלה המחשב התחיל לקפוא מדי פעם , אבל לא בתדירות גבוהה יחסית הכוונה לקפיאה : אם שומעים מוזיקה, השיר נתקע, העכבר קופא ולא זז, ואין מה לעשות חוץ מלעשות ריסט. (חשוב מאוד: העכבר לא דולק בכלל, כאילו הוא לא מחובר, אין לו את הלייזר האדום. כנ''ל לגבי המקלדת, היא לא מגיבה לכפתורים כמו CAPS LOCK והשאר. הNUM LOCK נשאר דלוק, אבל שאני מנסה לכבות אותה היא לא מגיבה) אני בד''כ נשאר כמה ימים עם המחשב דלוק, לא עושה אפילו ריסט אחד, והכל עובד חלק.. היום אחרי שבוע של ימים בלי ריסט(ובלי קפיאות) המחשב החליט לקפוא, בעבודה *בסיסית וקלה* של דפדפן(40 לשוניות, בסביבות 600-700 מגה ראם עם ניצול סי פיו זניח) ודברים קלים כמו מסנג'ר, בבילון, וJDOWNLOAD…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by j,

שלום לכולם, בכלפעם שאני פותח קובץ כלשהו שנמצא על דיסק, המחשב נופל... הכונן הוא של סמסונג (כבר החלפתי לפני כשנה וחצי בערך) s203N... הצעות??!?!?!?!?

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  25. Started by dovk,

חבר טוב נתן לי את הדיסק הקשיח לתיקון (הצלה) הבחור מבקש ממני וממש מתחנן כל תמונות ילדי מקטנותם ועבודות אקדמיות ישנם על הדיסק קשיח הזה אנא עזור לי אני מסתכל על הדיסק מצד חיבורי המתח ושומו שמים כל הפינים עקומים . החבר מספר כי ניסה להחזיר את הדיסק הקשיח למקומו ולחבר את הכבל DADA (sata2) ואז נשבר החלק העליון (בקליט ) של החיבור ה המתח ונסיון נוסף שלו הוא ממ ש הרס אותו - נו אחרי הסיפור המשעמם הזה וכשראיתי שניתן להציל את הדיסק ברגע שאחבר את המתח חזרה למקום ע"י הלחמה דקה שאלתי היא אלה חיבורים מתחברים על הפס החיבורים בדיסק כשאני יודע כשרק 4-3 פינים בסך הכל פעילים עליו מתוך 15 נקודות חיבור? ועל הדרך כבל הנתונים של SATA עם 7 פינים תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים