עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by רועי וולדפוגל 29,

אני מבצע סגירה למחשב לאחר כיבוי המחשב לא ניסגר לגמרי מה ניתן לעשות? שבוע טוב תודה לעוזרים

2. Started by Morphine,

שלום, יש לי מערכת הפעלה windows 7 והארד דיסק 10 TB על שני כוננים, אחד של 100 GB, שבו מותקנת מערכת ההפעלה (כונן C) וכונן נוסף שבו כל התוכנות, המשחקים, הסרטים ולמעשה הכונן שבו אני מאחסן את הקבצים שאני משתמש בהם. משום מה, בכונן C נותרו לי רק 14 GB פנויים, אין לי מושג איך זה קרה, אני מפחד למחוק משם דברים כדי לא לדפוק את מערכת ההפעלה. יכול להיות שכל עדכון של הווידוס מעלה את הנפח שם? טוב, מה שחשוב כרג זה שהוכנן הזה לא יגיע לקיבולת המלאה שלו אז חשבתי אולי לאחד בין הכוננים. יש דרך לעשות את זה בלי לפרמט? עריכה: עוד משהו ממש מוזר כאשר אני בודק כמה ג'יגה תפוס בכונן C על ידי לחיצה על מאפיינים אז זה מראה ש85 ג'יגה תפוס. כשאני נכנס לכונן ומסמן את כל התיקיות ועושה מאפיינים, זה מראה רק 5…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. לפני שמגדירים דבר הכרטיס אמור לזהות קודם את הטלויזיה והוא לא מזהה ! בהגדרות התצוגה בכרטיסיית המתקדם מסומן X אדום באפשרות הטלויזיה, זה אומר שהוא לא מזהה. (מצורף לכאן תמונה) עשרות פעמים איתחלתי את המחשב חיברתי שוב ושוב מחדש את החיבורים התקנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך כלום לא עזר ! :-\ הכרטיס הוא R9800 והוא חדש בן 2-3 שבועות, וכל הכבלים הם חדשים ושום דבר לא פגום. יש לכם איזה פיתרון? כבר ניסיתי הכל אפילו בודדתי את החיבור (הבננה צהובה) ורק אותו חיברתי בלי חיבורים נוספים ומיותרים ולא עזר. אשמח אם תציעו לי פיתרונות אפשריים כי אני כבר מזמן אובד עצות בבעיה הזאת. :'( תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. היי בתקופה הנוכחית סוף סוף יש לי זמן להתעסק עם ה 760K שלי. המפרט הוא כפי שרשום בפרופיל שלי - פרט לכך שהחלפתי את כרטיס המסך ל 6970 (קניתי משומש). הערכים של מהירות הבאס אצלי כל הזמן משתנים - ולערכים ממש מוזרים. מצורפות תמונות. למישהו יש רעיון אודות הדבר הזה? [ATTACH=CONFIG]4423[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4424[/ATTACH]

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by super-MC,

אהלן יש לי לוח אסוס (p5p43td) מערכת הפעלה xp אני רוצה לבצעה רייד 1 ואין לי אפשרות לחבר פלופי ללוח לדריברים מה עושים < ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by yuval345,

שלום לכולם הייתה לי הפסקת חשמל בבית.ספק הכוח שבק חיים, החלפתי אותו, המחשב נדלק כמו שצריך אבל המסך לא נדלק. החלפתי כרטיס מסך ושמתי מסך חלופי (שניהם עובדים במחשב אחר) ועדיין יש את אותה בעיה. יכול להיות שלא חיברתי משהו נכון בחיווט של ספק הכוח? אודה על עזרתכם .יובל

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by benhalaf,

שלום, קניתי עכשיו כרטיס זיכרון DDR2 2GB 667Mhz וכשהתקנתי אותו המחשב נדלק אך לא רץ. יש לי בנוסף 2 כרטיסים של 1GB כל אחד. ניסיתי להתקין אותו בנוסך לכרטיסים האחרים וגם לבד. כשהכרטיסים הקודמים מותקנים המחשב רץ אבל כשאני מוסיף את הכרטיס החדש או מתקין אותו כבודד המחשב משמיע צפצוף קבוע ברווחים של שנייה ולא רץ. יש למישהו רעיון מדוע הוא משמיע את הצפצופים ולא רץ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Andreyy,

לפני 4 חודשים קניתי מחשב: i5 2400 6950 4 grm hd 1tb (בנו לי את המפרט פה בפורום) יש לי 770 גיג'גה פנויים והיום קרס לי משחק (Splinter cell double agent) מי שמכיר תמשחק יודע שזה משחק ישן ואמרו להיות עוגיות למחשב הזה. קרס לי וכתב לי Virtual Memory is low, delete files from hd. משהו בסגנון, עכשיו זה לא הגיוני המחשב שלי לא מפוצץ מבחינת תוכנות או משחקים. 1. איפה אני בודק כמה VIrtual memory יש לי? 2. מופיעים לי בחלק מהמקומות במשחק הנ"ל כלמני צבעים לדוגמא יש אי חתיכת קיר שבורה ועל החלק הקטן של הקיר יש צבעים ירוק ואדום בחלק כזה, זה לא נראה כמו חלק מהמשחק אבל זה גם לא מפריע גם. האם זה קשור לאותה בעיה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. הי, חיברתי ממיר DVI (שהגיע עם כרטיס המסך) ליציאת כרטיס מסך ATI 9800 PRO וחיברתי לו מסך אנלוגי - חיבור VGA רגיל - ואין תמונה. בנסיון חיבור מיציאת ה DVI למסך עם כניסת DVI - ללא הממיר - התקבלה תמונה. ניסיתי שני ממירי DVI והם לא עבדו. האם יש צורך לשנות משהו בהגדרות הדרייבר כדי להציג תמונה? (דרייבר 5.11 של אומגה - וגם דרייבר מקורי של ATI לא הועילו). זה אמור לעבוד למיטב הבנתי (אחרת למה שמו את הממיר בקופסה?) תודה על העזרה...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Doron404,

טוב חברים, אחרי שבדקתי הכל - ואני לא מצליח לאתר את התקלה, אני פונה אליכם בתקווה שלמישהו יהיה רעיון... בגדול זה היה כבר לפני כמה חודשים אבל נעלם, והופיע שוב בימים האחרונים. בכל פעם שמדליקים את המחשב מחדש, מפעיל את הדפדפן מתחיל לגלוש קצת, אחרי 4-5 דקות בערך, המסך קופא, גם העכבר המקלדת- כלום! בלת ברירה אני מרסטט, ואז המחשב מסרב להדלק! הנורות דולקות והכל הכוננים מסתובבים, אך אין פלט למסך. בדרכ זה מסתדר אחרי הוצאה של כמה דקות מהחשמל, או במקרים חמורים יותר "טפיחות ידידותיות" על גב המחשב מטפלות בבעיה. אחרי שהמחשב עולה בשנית, הכל בסדר והוא יכול להשאר דלוק אפילו כמה ימים בלי אף בעיה. בדקתי בEVENT LOG של חלונות, ולא דווח על שום תקלת תוכנה, אז רוב הסיכויים שזאת בעיית חומרה, אבל ל…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by biodome,

היי חבר'ה לידידה שלי מסך AOC 916Vwa ולוח אם של MSI עם כרטיס מסך משולב GeForce7100/630i (כמובן היא קנתה באייבורי :-\), המסך מחובר ב-DVI. הדרייברים של הכרטיס מסך מותקנים בסדר, נראה לי שבזמנו גם ניסיתי להסיר ולהתקינם מחדש. עכשיו כתוב בלוח בקרה של nvidia גירסה 1.4.900.14 אני מנסה להעביר לרזולוציה הטבעית של המסך (1440x900) ואני מקבל תמונה מרצדת, ולכן היא נאלצת לעבוד ברזולוציה מתוחה של 1280x960.. מכיוון שהיא צלמת זה דיי מבאס ת'חיים.. למישהו יש רעיונות כיצד ניתן לפתור את העניין? ברוב חוכמתה היא הדביקה ספייקים על המסך ( ) אז לא נראו לי שקיבלו אותו חזרה אם צריך לממש אחריות

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by oded6188,

כשאני מפעיל את המחשב, אז יש את המסך השחור ההתחלתי הזה: Auto-Detecting Master Auto Detecting Slave וכו וכו' וכו' והמחשב נתקע בשלב הזה: 4th Master: WDC WD1200J-00GBB0 02.05D02 Ultra DMA Mode-5, S.M.A.R.T. Capable and Status OK כשאני מנתק את ההארד-דיסק ה"בעייתי" אז המחשב עולה כרגיל ניסיתי לחבר את ההארד-דיסק הזה במחשב אחר, וגם אז קורה בידיוק אותו הדבר ניסיתי להחליף את הכבל SATA, ניסיתי לחבר את ההארד-דיסק ליציאה אחרת אבל כלום לא עוזר ניסיתי לג'מפר את ההארד-דיסק אחרת - לא עוזר יש 4 אפשרויות לג'מפר: SSC_DIS PM2 - באופציה הזאת ההארד-דיסק לא מסתובב בכלל OPT1 OPT2 מה כל אחד מאלה? אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. לשם העלאת הרצאות שמע ליוטיוב, אני צריך לצרפם לקובץ וידאו. העניין הוא שיש לי איזה 100 שיעורים להעלות, ולעבור אחד אחד זה יקח שנים... השאלה אם יש תוכנה שאתה יכול לתת לה קובץ וידאו אחד והרבה קבצי שמע, והיא תצרף את כל קבצי השמע, כל אחד בפני עצמו, לקובץ הוידאו, וכך ליצור 100 קבצים של אותו הוידאו, כל אחד בליוויו קובץ שמע שונה. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by amirn,

היום בבוקר המחשב שלי היה כבוי. שאני מנסה להדליק אותו יש אורות והמאוררים מסתובבים ל2-3 שניות ואז הכל נכבה (אין צפצופים או רעש מהכוננים) האם זה בהכרח הספק? או שיכול להיות משהו אחר כמו לוח האם? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by GodLike,

קניתי היום מחשב חדש ואחרי התקנת הדרייברים חסר לי ב device manager את ההתקנה של ה pci device . לא ברור לי איך זה קרה אבל אני יודע שהתקנתי הכל. לוח אם : gigabyte - 965p-ds3p. התקנתי את הדרייבר של הכרטיס קול שהגיע עם הדרייבר של הלוח אם אבל אחרי שניסיתי לשמוע דיסק מוזיקה רגיל הוא אמר לי שיש בעיה עם אחד ההתקנים. איך אני פותר את הבעיה ?[br]פורסם בתאריך: 12.01.2007 בשעה 15:08:01 אף אחד לא יודע מה הפתרון לבעיה ? :-\ :-\

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. יש לי שתי שאלות, אחת מהיא מהירות החיבור דרך כרטיסי PCcard . יש לי אפשרות לחבר דיסק חיצוני דרך USB2 או דרך כרטיס PCcard מה מהיר יותר. שאלה שניה, יש לי מחשב שולחני חזק בלי מוניטור וכן יש לי מחשב נייד חזק, האם אפשר לחבר את שני המחשבים כך שהעבודה תתבצע עי המחשב השולחני ואילו המחשב הנייד ישמש רק בלוח המקשים העכבר הרמקולים והמוניטור. במחשב השולחני יש לי גם כרטיס וידאו וטלויזיה ותוכנות עריכה של וידאו. האם אפשר לחבר את שני המחשבים כך שבמחשב הנייד אפשר יהיה לצפות ולערוך סרטים ולעשות את שאר פעולות המחשוב שבאות מהמחשב השולחני.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by niva401,

2 חיבורי USB מקדימה לא עובדים (נורת disk on key אינה נדלקת) חיבורי USB מאחורה תקינים במנהל התקנים לכל ארבע מצויין-'התקן זה פועל כראוי' גם התקנת הדרייברים מחדש (מתקליטור מקורי של לוח אם) לא פתרה את הבעיה מה ניתן לבדוק כדי לאתר את מקור הבעיה?

18. יש לי לוח אם גיגהבייט GA-I945P-G. לפני שמתחילים להתקין את ווינדאוס XP, אני צריך ליצור דיסקט עם התקנה של ATA CONTROLLER עליו. פעם עשיתי אותו בקלות, לפי המדריך שקיבלתי עם לוח האם, אבל אז היה לי את הדיסק שקיבלתי עם הלוח. היום אין לי את הדיסק, והורדתי את הקובץ הרצוי דרך אתר הבית של גיגהבייט. עם הדיסק, אני צריך להיכנס לדוס ולרשום את הפקודה הבאה: D:\BootDrv\menu.exe ומשם להמשיך לפי הוראות. אם הקובץ נמצא עכשיו על שולחן העבודה, בשם "motherboard_driver_raid_ite_8212_bootdisk.exe", מה הפקודה שאני צריך לרשום בדוס?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, יש לי צורב של teac W58E (8*8*32) ולא לפני הרבה זמן הוא הפסיק לפעול בDMA ועכשיו הוא בPIO- שמאפשר לצרוב רק ב*4. ניסית להעביר אותו לDMA ע"י מחיקת ההתקן ואז שהוינדוס יזהה אותו מחדש, אך ללא הצלחה, וכאשר שאני מוחק את ההתקן הדבר גורם להפעלה מחדש של המחשב. למישהו יש פיתרון ? תודה מראש לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ohad,

יש לי בעייה מטרידה מאוד במסך כול פעם שאני פותח את המחשב התצוגה על המסך קצת קטנה יותר מאשר מה שהיא אמורה להיות רחבה יותר וגם כשה- POWER STRIP עולה ומשנה את התצוגה לכמעט למה שהיא אמורה להיות זה לא עוזר ובמשחקים אחריי שאני משחק וחוזר ל- WINDOWS התצוגה שהוגדרה מקודם השתנתה למצב של תצוגת מסך קטנה יותר ממה שהיא אמורה להיות, אז מה יכול להיות הגורם לסיבה שזה קורה המסך או הכרטיס מסך ( מסך ACER 17 וכרטיס מסך LAEDTEK WINFAST 170 TH GF 4 MX 440 64 DDR ). ומה אני צריך לעשות לגביי הנושא, בבקשה תעזרו לי ובתודה מראש .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by bati6,

אהלן, קניתי היום מחשב נייד חדש, וביקשתי 16 ג'יגה זיכרון, שמו לי בשני סלוטים 16 ג'יגה 8 ו8. אמרו שהזכרון הוא במהירות של 1600, וגם רשום להם את זה באתר. וכשאני בדקתי דרך שתי תוכנות cpu-z וspeccy הוא מציין שהמהירות של הזכרון הוא 786 משהו כזה. יכול להיות שעבדו עליי או שהכוונה שכל זכרון בנפרד הוא 786 וביחד זה 1600? תודה

22. Started by itziknaim,

יש ברשותי מצלמת רשת מסוג MICROSOFT LIFE CAM VX 1000K וינדוס 10 לא מזהה אותה בכלל . נא עזרתכם ..... ניסיתי להוריד דריברים מהאתר ושם זה עד וינדוס 7 . ביצעתי התאמה של הדריבר לוינדוס 7 אך לא עזר

23. לוח אם של אזוס, צ'יפסט sis מעבד סלרון. הבעיה התחילה אחרי שחיברתי את הלוח לספק (שכנראה היה דפוק). עכשיו כשמחברים לחשמל ומדליקים הלוח נדלק, עושה את הציפצוף הראשון שהמערכת עולה, ומיד נכבה. א"א להדליק עוד פעם אלה אם כן מנתקים את הספק (ספק אחר כמובן, לא הגורם לבעיה) ומחברים שוב, ואז אותו סיפור. יש למישהו רעיונות? או שאפשר להספיד את הלוח? תודה, בז'נגלו.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by shay1231,

שלום לכולם. יש לי מחשב די חדש (כמה חודשים בודדים) עם לוח אם מסוג MSI Z270. עשיתי מעבר דירה ושמתי לב שהחיבור האחורי של השמע בלוח אם (העיגול הירוק שאליו מחברים את הכבל של הרמקולים) לא מגיב וישנו X אדום על האייקון של הרמקול בצד ימין למטה ועליו כתוב no speakers or headphones are plugged. ניסיתי הכל, דרייברים וכו, אפילו פרמטתי את המחשב ולא עזר. מה שכן, בחיבור השני שנמצא בחלק הקדמי העליון של המחשב זה כן עובד. מה לדעתכם הבעיה? האם הלך החיבור האחורי בלוח אם?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by *BYZ*,

כשאני נמצא בבחירת כונן הוא כותב למטה שהדיסק קשיח עומד להיכשל... זה מחשב חדש לגמרי, קניתי בלי מערכת הפעלה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים