עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ohadbx,

החלטתי להחזיר לפעולה את המחשב הישן שלי- פנטיום 3 במהירות 800 מה"ז. 128 מ"ב זכרון SDRAM. (מזוהה כ 131 מ"ב). יש לו דיסק קשיח 10GB שהייתה לו התקנת ווינדוס דפוקה. העברתי את הדיסק הקשיח למחשב אחר,בצעתי תיקון של הווינדוס (XP) וסדר בתקיות (כלומר הדיסק הקשיח והווינדוס שעליו עובדים בסדר, בגלל זה גם לא פתחתי את הדיון בפורום ווינדוס). כשהחזרתי את ההארד דיסק למחשב הישן הופיעה בעיה:במהלך ה BOOT מופיעה פס טעינה שחור לבן של ווינדוס וכשהפס מגיע אל הסוף כלום לא קורה (חיכית לפחות 20 דקות). ניסיתי גם להפעיל ב safe mode וגם לא הולך- המחשב פשוט נעצר באמצע רשימת הקבצים לטעינה.(נעצבר בקובץ mup.sys) מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש שאלה נוספת- יש לי סטיק של 128MB זכרון SDRAM שכשאני מחבר אותו לב…

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  2. היי כותרת תודה

3. Started by Yoel Shapira,

אהלן חברים, יש לי ווינדוס 7 ואני מעוניין לשדרג ל10, הבנתי שיש אפשרות פשוטה ואפילו חוקית לעשות את זה בחינם, הבעיה היא שהווינדוס שיש לי הוא פרוץ(מדי פעם גם קופץ לי הודעה על זה). השאלה היא האם במצב כזה אני יצליח לעשות את השדרוג, ולא יהרוס את המחשב, אשמח לעזרה. תודה.

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  4. לא מצאתי פורום שקשור אז הקרוב ביותר היה כאן בתמיכה טכנית במחשבים הביה היא כזו ואני ישמח אם מישהו נתקל בה ויודע מה הפיתרון לדודתי שונה היום הפייסבוק על דעת עצמו ושונתה לה תמונת הפרופיל ל "Fãcêbøøk Sêcuryti" - הזוי אי אפשר למצוא אותה יותר בפייסבוק (רק מי שחבר שלה יכול עוד לשלוח הודעות) ולא ניתן גם לשנות שם אחר אלא רק תמונת פרופיל מישהו נתקל ? זה וירוס פייסבוק חדש או משהו ? לא מוצא שום מידע כלל על זה בגוגל... (הוספתי תמונה) תודה !

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  5. קניתי מחשב חדש הוא עושה לי בעיות כמו מסך כחול והמחשב מפעיל את עצמו מחדש לפעמים המחשב פשוט נתקע (התמונה נקפאת) ממש נתקע ואז אני חייב להפעיל אותו מחדש המחשב יוצא לי ממשחקים שונים אחרי כמה זמן שאני משחק כאשר אני שם על הגדרות גבוהות מעט. בתור התחלה בדקתי את הזכרונות שהם של KINGSTON מדובר ב2 זכרונות כל אחד 512 הוא הריץ עליהם בדיקה MEMTEST ואמר לי שאין שום בעיה איתם אחרי זה שלחתי לבדיקה את המעבד AMD ATHLON 64 PROCESSOR +3200 החזירו אותו מבדיקה והודיעו שהכל בסדר איתו אחריו שלחתי את הלוח אם DFI INFINITY NF4 ULTRA הם גם החזירו אותו והודיעו שצריך מאוור חזק יותר למעבד החלפתי הארד דיסק אחרי שנהרס לי והלכו לי כל הדברים במחשב- קניתי אחד חדש 120 גיגה (חשבתי אולי ההארד דיסק כי פירמטתי אי…

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  6. Started by caroncaron,

lenovo g580 שכולל בתוכו led 15.6 אינץ',המחשב עצמו עובד אבל המסך שבור ולצערי לא ניתן לראות בו הרבה. האם מישהו יודע אם זה בטוח ומשתלם להחליף מסך למחשב ואם כן אז היכן זה אפשרי?,במידה וזה לא אפשרי האם אני יכול לפחות להוציא מהמחשב את כל הזיכרון בדרך כלשהי?

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  7. יש לי בעיה בהגדרות של הביוס, לא יכול להשתמש בהן, אז אני רוצה לעשות איפוס לביוס כדי שההגדרות יחזרו להיות פעילות שוב. הבעיה היא, שאני לא יודע איך עושים איפוס לביוס, וגם לא מצאתי תשובה במדריך שהורדתי מהאתר של גיגהבייט. אז איך אני עושה איפוס לביוס של 945P-G?

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  8. Started by ASk,

System specification: Intel Pentium III 733 (5.5x133mhz) coppermine 256mb PC133 SDRAM (at 133mhz) (2x128 sticks) Inno3d Geforce 2 GTS 32mb DDR-RAM IC35L040AVER07-0 (IBM Deskstar 65GXP 40GB, 7200RPM) HD WDC AC315300D (Western Digital 15gb 5400RPM) HD - both at IDE1 channel, with the IBM being master and WD being slave TOSHIBA XM-6702B (x48) cdrom YAMAHA CRW8824E (x8x8x24 internal ide) cd-writer - both at IDE2 channel with Toshiba being master and Yamaha being slave SM56 Modem Sound Blaster 128 Vibra Intellimouse Explorer connected via USB PS/2 generic keyboard The problem: Recently (about 2 weeks) the pc started freezing during boot. Since I run Windows XP with /SOS switch…

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  9. בעיקרון מה שקורה הוא שכאשר אני מחבר לפעמים את הכבל של הספק כוח לספק כוח ואפילו לפני שאני מדליק את המחשב נגרם הפסקת חשמל באזור שבו המחשב נמצא , בנוסף לקח הבחנתי שכשאר אני מצליח להפעיל את המחשב יש רעש כמו גיצי חשמל אפשר לקרוא לזה שבאים מכיוון הספק כוח ... השאלה דיי נראית רטורית אבל האם הספק הוא גורם נפילת החשמל או שזה בעיה עם החדר , לא יצא לי לבדוק בחדרים אחרים אם הבעיה חוזרת .. הספק כוח הוא של topower 650w

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  10. בזמן האחרון המחשב שלי התחיל להתקע גם כשלא היה עומס מיוחד על המחשב (הCPU היה אוחז ב- 50-70 % הרבה פעמים והזיכרון גם כן לא עבר את ה-70%) אחרי כמה זמן הופיעה גם כן בעיה בדיסק קשיח ווינדוס הציג הודעה שכדאי שלא להשתמש בדיסק קשיח, אז ניתקתי אותו ועכשו אני מחכה לטכנאי שיטפל בו, עד כאן לא היה שום דבר מעורר חשד.....הבעיה היא שגם כשניתקתי את הדיסק קשיח לגמרי מהמחשב ואני מפעיל אותו במערכות הפעלה אחרות הוא גם כן נתקע, לפעמים התצוגה קופאת לכמה שניות וחוזרת, לפעמים דקה שניים וחוזר, ולפעמים זה קופא עד שאני מכבה אותו בלחיצה ארוכה על הכפתור כיבוי.... ניסיתי מערכות הפעלה שונות ביניהם UBUNTU 11.04,12.04 /KUBUNTU 12.04 חלקם ב- live cd חלקם גם מותקנות ותמיד זה נתקע באיזשהו שלב בלי שהיה עומס מ…

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  11. Started by super-MC,

אהלן יש לי לוח אסוס (p5p43td) מערכת הפעלה xp אני רוצה לבצעה רייד 1 ואין לי אפשרות לחבר פלופי ללוח לדריברים מה עושים < ?

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  12. בעייה שמופיה לי לאחרונה. כשאני משתמש במחשב המחשב עושה לעצמו ריסט או שהמסך הופך לשחור ולא מראה כלום אבל לא עולה ולא עושה כלום ורק כשאני עושה ריסט (דרך הכתפור על המארז כמובן) המחשב עולה מחדש. חשבתי בהתחלה שזה הכרטיס מסך כי היו כמה פעמים שראיתי מריחות כאלה של צבעים מן כתמים כאלה לא ברורים. בקיצור משהו דפוק בתצוגה. אז שלחתי את הכרטיס מסך לחנות שיבדקו אותו, מעבדה הם אמרו וכו'. לבנתיים אני עם כרטיס אחר עכשיו לי בעייה עם הריסטים האלה ומה שכתבתי למעלה. הסרתי לחלוטין את הדרייבר של הכרטיס מסך והתקנתי את הדרייבר החדש מהאתר של ATI. וזה לא עוזר כי זה קרה לפני שעה וחצי ככה שוב, המחשב עשה ריסט לבד. אין לי בעייה של חום למעבד מה זה עוד יכול להיות?

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  13. Started by Ido.G,

היי, המאווררים שעל ה Voodoo 5 5500 שלי ממש מרעישים. אני לא זוכר אם זה תמיד היה ככה......... בקיצר, יש לכם רעיון איך אפשר להשקיט אותם קצת? יכול להיות שהם התחילו להרעיש בגלל שחיקה מכנית או משהו כזה? נקוי ע"י לחץ אוויר יכול לעזור במשהו? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  14. Started by pazer005,

שלום. יש לי הגה ישן יחסית אבל טוב שהתחבר לי למחשב באמצעות הכרטיס קול (GamePort) מאז שידרגתי את המחשב ועכשיו אין לי כניסה כזאת במחשב גם בגלל שהכרטיס קול מובנה וגם בגלל שיש לי כרטיס סמי מקצועי ללא game port. השאלה היא איך אני מחבר את ההגה בכל זאת? האם יש איזה מתאם לזה ל-USB או משהו כזה? איך

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  15. שלום לאחרונה המחשב התחיל לקרוס לפחות פעם ביום. לרוב זה קורה בשימוש בדפדפן. מתבצע ריסטרט ללא מסך כחול ואז מופיעה הודעה "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" ומצורף דוח שגיאה. עשיתי סריקת וירוסים תולעים ובר מינן ואין שום דבר חריג. צירפתי את דוח השגיאות שמצורף להודעה.(3קבצים) אשמח לקבל תשובה לגבי מקור הבעיה ממישהו שיודע לפרש את הדוח המצורף. תודה מראש לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  16. Started by david2k,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש לפני שבועיים i7 2600 h67a-ud3h עכשיו זה קורה לפעמיים אני מזכיר מראש הסאונד לפעמיים לא מגיב וזה רק ביוטייב או במשחקים. בשירים במחשב ותוכנות דיבור זה עובד פיקס עם אני עושה צא או ריסטרט זה מסתדר מה לעשות מקורי windows7 64bit home permium

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  17. Started by eliil1,

כל פעם שאני מפעיל את המחשב , או דברים מסויימים הוא מראה לי חלון כזה בצורת מלבן שכתוב: The instruction at "0x77128c0" referenced memory at "0x771248c0" . The Memory could not be "read". Click on OK to terminate the program. מה זה? בעיה עם הזיכרון או משו?

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  18. שלום רב לאחר פתיחת המחשב (חיבור כבל מתח לכמה דקות) המחשב עבד, כיבתי, ניתקתי את הכבל מהכונן, סגרתי את המחשב. המחשב לא ממשך לוינדוס ונשאר תקוע, וגם לא ניתן להכנס לביוס, (כרטיס) החלפת כרטיס מסך לאחר המחשב מעלה. תודה *** כנראה שקשור לביוס, לאחר התקנה עובד תודה

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  19. Started by ron100491,

שאלה לי אליכם המבינים יותר.. שמתי במחשב רזולוציה גבוהה מדי ועכשיו המסך לא מציג לי כלום...פשוט מסך שחור... אני רואה הכל לפני שהמחשב עולה ואיך שהוא רושם שהוא מתחבר לווינדוס הוא נכבה...מישהו יודע אולי מה עושים ואיך אפקר לשנות רזולוציה... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  20. Started by SatlaHarfa,

אז דבר ראשון זה המחשב שלי: Core:Intel i5 4590 3.3 Ghz MotherBoard:Gigabyte GA-B85M-D3H RAM:2X4 Kingston Hyper-X 1600Mhz GPU:Sapphire R9 290 Tri-X 4GB OC Case:NZXT Phantom 410 Black PSU:FSP Raider 650W Optical Disc Drive:Lite-On iHas124 CPU Fan:Scythe Ninja 3 בשבוע/3שבועות האחרונים יש לי תקיעות מוזרות במחשב לדוגמא: אני רואה סרט ב POPCORN TIME ומידי פעם יש תקיעה כמו מין נפילה ב FPS ושאני מריץ לאותה נקודה שוב זה רץ חלק ככה שזה לא בעיה בסרט. שאני משחק FAR CRY 4 עשיתי BENCHMARK עם FRAPS ויצא MIN:39 AVG:46 MAX:52 ויש תקיעות חזקות מאוד שכבר ממש אי אפשר לשחק! המשחק רץ חלק ופתאום יש תקיעה לחצי שנייה וזה ממשיך לרוץ חלק ואז אחרי 5 שניות שוב תקיעה חזקה וזה מעצבן!!!!!!! המשחק רץ על …

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  21. Started by Pandiani,

יש לי מחשב חדש (נרכש בערך כלפני חודש) ויש לו רעשים מציקים וחזקים, אני לא שם דברים להורדה בלילה בגללם .. באיזהשהו מקום היה בנאדם עם אותה בעיה כשלי ונתנו לו את הפיתרון הזה: "זה המאוורר של המעבד.. קונים משו חדש.. אני ממליץ לך על : Arctic Cooling Freezer 7 PRO קירור מעולה!! עולה רק 160 שקלים, התקנה קלה יחסית. ייתן לך גם יותר ביצועי קירור וגם שקט שבקושי שומעים אותו " מה אתם חושבים על הפיתרון הזה? האם יש לכם פתרונות אחרים? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  22. Started by Adi42,

שלום, יש לי כרטיס ATI HD4870 OVERCLOCK EDITION עם 512 זיכרון. כמה שהכרטיס הזה חזק, בכל המשחקים שיש לי הוא עושה כל כמה דקות הודעת VPU RECOVERY וממזהר את המשחק. בכל המשחקים אני סובל מהבעיה הזאת, לאחרונה במיוחד במשחקים F.E.A.R 2 וBURNOUT PARADISE. פירמטתי את המחשב לפני יומים (הבעיה הייתה קיימת גם לפני זה) וישר התקנתי את הדייבר הזה: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp ככה שאין שום קונפליקטים בן דרייברים חדשים לישנים. הבעיה קורה גם שהATI OVERDRIVE מופעל וגם שהוא כבוי. בנוסף נסיתי גם לבטל את ההודעה של הVPU RECOVERY לגמרי ובסופו של דבר המשחק פשוט קפא והשבית את המחשב. המפרט שלי הוא: כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 512MB DDR5 PCIe ספק…

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  23. ואני צריך להכנס כל פעם מחדש להגדרות OSD איך עושים שזה ישאר?

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  24. אהלן. שמתי לב לאיטיות רבה במחשב והפירמוט המהיר לא כל כך עזר. החלטתי לעשות low level format. תוך כשעה המד הגיע ל18 אחוז וכך זה כבר עומד כשש שעות. האם יש דרך נוספת לתקן את הבעיה או שהפיתרון היחיד זה החלפת הדיסק הקשיח?

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  25. Started by scribey,

(מה שכתוב בכותרת זה מה שכתוב על הצורב, הדגם) הוא לא מצליח לצרוב לי דיסק אחד כל דיסק שאני מכניס ומנסה לצרוב בנירו זה לא עובד התקנתי כמה תוכנות וזה ניתקע בכולם לבערך באמצע הצריבה!! אני לא יודע מה לעשות..... PLZ HELP

• 5 תגובות
    • 991 צפיות

דיונים חדשים בפורומים