תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
תוך כדאי עבודה על המחשב הכונן פלופי עושה רעשים ונדלקת המנורה שלו כאילו שהכנסתי דיסקט. זה קורה לי הרבה פעמים לאחרונה..וזה חושב זה מאיט לי תמחשב לאותו רגע. ממה השיגעון הזה נובע ? והאם יש פיתרון ?? בתודה מראש !
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכל מי שקורא את הכתבה הזו אני חייב עזרה בקשר ללוח האם שלי, לוח האם שלי הוא Intel Desktop Board D975XBX2 ויש בו 8 חיבורי sata 4 מהם שחורים ו-4 נוספים כחולים. כל השחורים שלי מחוברים לכוננים קשיחים וכשרציתי לחבר את הכונן האופטי שהוא גם בתקן sata לאחד החיבורים הכחולים זה לא עובד כ-sata רגיל, לפי המפרט של הלוח כל ה-sata הכחולים הם raid האם ניתן לבטל את ה-raid ושיעבוד כ-sata רגיל? אם למישהו יש או עבד עם הדגם הספציפי הזה אשמח לקבל תשובה אם ה-raid ניתן לביטול תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון המחשב שלי (שמפרטו מופיע בצד) מתחיל לקרטע במשחק GTA:SA הבעיה לעולם לא הייתה ורק בזמן האחרון החלה לקרות בעיה זו. הבעיה החלה לקרות לפני כשלושה שבועות כשפתחתי את המחשב וניקיתי אותו בעזרת פן שעבד על אוויר קר וניקיתי את כל האבק מהמחשב.. כשבאתי להדליק אותו ולאחר טעינת הווינדוס לפתע הופיע מסך שחור והמחשב לא עולה.פירמטתי כמה וכמה פעמים את המחשב עד שלבסוף הסתדר. לאחר שפירמטתי את המחשב יש לציין שלא הייתה בעיה במשחקים והכל היה בסדר.. אתמול קרתה שוב אותה בעיה ופירמטתי פעם אחת וזה הסתדר. עכשיו כשאני משחק בGTA:SA לפתע פתאום מתחילים קרטועים ותקיעות קטנות של המשחק . הבעיה הזאת מוזרה אך מסקרן אותי לדעת למה זה קורה כיוון שהמחשב נקנה לפני שנה וכמעט חצי ואין לי מושג למה זה נ…
-
- 12 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהמחשב שלי מתחמם חבל"ז המיפרט הוא: לוח אם: Intel Dragontail Peak DP35DP מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600 (cl5 800 hz)זיכרונות קורסייר : 4 ג'יגה כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800 GTS (640 MB) דיסק קשיח: ST3500641NS (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) מסך: samsung syncmaster226bw 22" מאוורר למעבד : thermaltake bigtyp vp 120 מארז:Thermaltake Armor-Jr Middle Tower with Window - black ספק כוח פשוט 450w כשאני משחק במשחקים כמו קרייסיס וכאלה שלוקחים הרבה מהמשאבים של המחשב הוא מתחמם לי חבל"ז מגיע ל+80 מעלות המעבד ו80+ הכרטיס מסך ופשוט עושה לי ריסט עכשיו הלוח אם שלי לא תומך בשינויים של מהירות האיוורור של המעבד והיה לי מאוורר Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 …
-
- 13 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום, אני נואש... הגיע לידי מחשב נייח כדלהלן: לוח אם MSI-7360 מעבד Intel Core2Duo E6550 2.3 ghz זכרונות 2X1gb OCZ DDR2 800mhz דיסק ראשי Maxtor כלשהו 120 ג"ב (עליו מערכת הפעלה) דיסק משני Samsung כלשהו 320 ג"ב (קבצים) (שניהם בSATA) מערכת הפעלה - Windows 7 Ultimate 32 bit לאחר נסיון לא מוצלח לאובר-קלוק העלתי את הFSB ל-400 מגה הרץ והמחשב לא עלה (נדלק אבל לא הוציא סיגנל למסך). ביצעתי אינספור פעמים ריסט ל-CMOS ולפעמים הוא עלה ולפעמים לא. כשעלה הראה סימנים שהכל בסדר. בערב מאוחר התייצב וגם היום בבוקר עלה גם אחרי שהיה כבוי כל הלילה. בנסיון אובר-קלוק לא מוצלח אחר עדכנתי את הגרסה של ה BIOS (מ- 1.01 ל- 2.1 אם זה אומר למישהו משהו), הFLASH התבצע בהצלחה והכל יופי. הצלחתי לאחר מכן להעלו…
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום, בשבועות האחרונים התחלתי לקבל מסכים כחולים בזמן משחק ואימוץ כרטיס המסך. בהתחלה רק מדי פעם, היום זה ממש כל כמה דקות. לפי מה שאני רואה המודולים שגורמים למסכים הכחולים הם atikmpag.sys ו-dxgkrnl.sys. השגיאה היא VIDEO_TDR_ERROR. המחשב מרסט את עצמו, ובדרך כלל משמיע צפצוף מוזר ולא מצליח לעלות, אין אפילו את הלוגו של ה-bios. ואז יש מעגל כזה של ניסיונות reset של המחשב ללא הצלחה. כשזה קורה אני מכבה בעצמי את המחשב, מחכה כמה שניות, ואז מדליק אותו שוב. רק אז הוא עולה כמו שצריך. במהלך שימוש רגיל (נניח גלישה באינטרנט) אני גם מקבל מדי פעם הודעות שגיאה, שאומרות שהמערכת עשתה reset לדרייבר של כרטיס המסך. במקרים האלה זה בלי מסך כחול ו-boot למחשב. יש לי כרטיס מסך GB HD6950. הסרתי את הדריי…
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב pentium cpu g2030 3.00ghz 3.00ghz win 7 64X 4 ram אני מריץ עליו קובץ exel בעל 24000 שורות ואם המון חישובים ומשום מה הוא נתקע כל הזמן שאני שומר את הקובץ בסיום העבודה ושמתי לב שהCPU על 100 שאני בקובץ האים המחשב חלש מידי בשביל לעבוד על הקובץ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
מפרט: I5 4670K GTX 770 8GBRAM SSD 130GB טוב אז אחרי שניקיתי את המחשב מבפנים עם פן קר התחילה הבעיה, איך שאני מתחיל לשחק במשהו כבד והמחשב צריך יותר כוח הוא פשוט נתקע כמו BLUESCREEN אבל עם צבעים אחרים.
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב טוב - i7 7700k 4.20 GHz, gtx 1070,Aorus Z270X gaming 9, noctua NH-D15S 32 ram . ויש לי fps drops בכל המשחקים ובחלקם פשוט קצת fps. הטמפרטורות של הcpu וה-gpu טובות ולא צריך לציין שברגע שיש לך מסך 144 הרץ אתה רוצה 144 fps יציבים. מישהו? עזרה?
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם נגן ה DIVX במחשב מסרב להימחק בכל תוקף ניסיתי מספר פעמים אך הוא מסרב להימחק המשקל שלו 1.81 זה סתם מציק לעין מהי יכולה להיות הסיבה
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
עשיתי את הטעות של החיים שלי החלטתי לקנות לוח אם (gigabyte) בNewegg על סמך זה שכתוב שם שיש אחריות אז זהו, שאין! עכשיו תכל'ס, חודשיים אחרי שהלך כרטיס הרשת המובנה, הלכו שתי כניסות SATA מסיבה לא ברורה, וזה כבר בלתי נסבל אז השאלה הראשונה היא, האם מישהו יודע על מקום שמתקנים לוחות אם? חבל לי להוציא עכשיו 700 שקל רק בגלל חיבורי SATA השאלה השניה היא, אם זה יכול להיות שזה לא בעיית חומרה? בביוס לא מצאתי משהו שנראה קשור, אם מישהו יודע משהו שיחסוך לי את הכסף זה ממש ישמח אותי
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב נייד מדגם Sony Vaio VGN-FZ21Z כל פעם שאני מנסה להעביר קבצים גדולים דרך הרשת האלחוטית (העברת קבצים דרך רשת Adhoc, דרך הראוטר, הורדת קבצים גדולים, או הרבה עדכוני ווינדוז) המחשב קופא. אין מסך כחול, אין הודעת שגיאה, פשוט קופא. זה קורה רק כשהקובץ או ההורדה הם קבצים גדולים - זה קורה אחרי בערך 20 דקות של העברה. אחרי הפעם הראשונה, זה קורה שוב ושוב באופן מיידי אם אני מנסה פעם נוספת. כרטיס הרשת כאן הוא Intel 4965AGN, הורדתי את הדרייבר המעודכן ביותר מהאתר של אינטל. מערכת הפעלה: ווינדוז ויסטה Home Premium מקווה שמישהו יכול לעזור, כי אני לא מצליח למצוא שום דבר באינטרנט בנושא הזה. תודה
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
רק אחד מבין שני הכוננים הוא צורב, שמתי אותו ראשון על הפס IDE (קרוב יותר ללוח אם) כ SLAVE , והשני מרוחק יותר (החיבור שבקצה ה IDE) כ MASTER. הם קוראים יחד, והכל היה בסדר גמור חוץ מהשלב שבו הגעתי לצריבה (והצורב היה עובד מצוין במחשב הקודם) תוכנת הצריבה של NERO מראה טעות מוזרה: DMA-driver error, CRC error מה גם, שאחרי שניתקתי את הכונן קצה, את הלא צורב, הכל מסתדר ויש צריבה תקינה, לפחון במצב הסימולטני, ומראה תוצאה של הצלחה... תעזרו לי, אני רוצה ששני הכוננים יהיו מחוברים ביחד, ושאוכל לצרוב. מה גם שזה לוח אם חדש, ויש לי עליו יציאה אחת בלבד של IDE, הארד מחובר בSATA, וכנראה אין לזה שום השפעה שלילית על המצב. הנה הLOG - 1K22-2867-0K95-61K4-5000-CKAC-**** Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: …
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מעוניין לקנות מחשב ואני רוצה להשקיע עד 5000 בערך המפרט שהציעו לי: מארז:gigabyte gz-fa1ca מעבד:intel core 2 duo e6600 לוח אם:asus p5w dh deluxe זיכרון kingston ddr2 1024 512x 2 דיסק קשיח:western digital 320gb 7200RPM כרטיס מסך:sappire ATI raedon x1900xt כונן דיסקטים כונן dvd צורב DVD הבעיה שהלוח אם והכרטיס מסך יותר מידיי יקרים לי אתם יכולים בבקשה לעזור לי בבחירת לוח אם של אסוס שתומך ב אינטל core 2 duo ובכרטיס מסך של nvidia או ATI זול עם חיבור s-video תודה רבה על עזרתכם.
-
- 12 תגובות
- 959 צפיות
-
-
:-[ שלום רב שמי שימי.. יש ברשותי שני מחשבים-אחד חדש ואחד ישן לפני כמה ימים באתי לחבר את המחשב השין בחדר של ההורים חיברתי את המחשב לכל החוטים המתאימים כולל למסך ישן שיש ברשותי והמחשב לא עולה.. על המסך רשום check the singl cable..חשוב להדגיש שהמסך בסדר גמור ניסיתי אותו על המחשב החדש והכל עובד יש ברשותי מסך נוסף שעובד וגם הוא רושם אותה הודעה-הנורה של המסך מהבהבת ולא נשארת קבועה המחשב בעצם לא עולה שאני מדליק את המחשב יש 3 צפצופים ארוכים אחד אחרי השני... מישהו אמר לי שיכול להיות שחלק נשרף ואחר אמר לי שאולי משהו לא מחובר נכון.. אני ממש מיואש ולא יודע למה לעשות אודה לעוזרים,חג שמח ויום נעים.
-
- 15 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי משהו כמו 4 מסכים כחולים ביום התוכנה windbg מציינת סיבות שונות לקריסות. ביניהן: memory corruption ntfs.sys alcxwdm.sys afd.sys win32k.sys ntkrnlpa.exe wg3n.sys pool corruption ati2cqag.sll vsdatant.sys aswmon2.sys יש עוד אבל הרעיון הוא שאין איזה משהו שחוזר על עצמו ככה שאני לא יודע מה הסיבה לקריסות
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך: ASUS V8440/TD: GF4, 128M DDR, TV-out, DVI. אני נתקל בשלוש בעיות... אודה מאוד לעזרכתם! 1. כשאני מציג סרט שמנוגן מהמחשב, הפריימים טיפה איטיים. כאילו יש מרווחים קטנטנים בין פריים לפריים. הזרימה אינה חלקה לחלוטין. 2. משום מה התצוגה בטלוויזה אינה ישרה לחלוטין (הפינות העליונות קצת עקומות). 3.כמו כן התצוגה אינה פרוסה ע"ג מסך הטלוויזיה כולו, ישנם שוליים שחורים. אשמח אם תוכלו לעזור לי! תודה!
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
בעקבות HOTFLASH תקין אני כותב מילים אלו דרך מחשב שחזר מהמתים. הייתה לנו בעיה אחת: המחשב עלה וביקש שאני אלחץ F1 כדי להמשיך, והמקלדת לא עבדה. שמתי ג'אמפר על הלוח ליד המיקום של המקלדת-אינפוט והיא עבדה. הבעיה היחידה היא שהוצאתי את הג'אמפר מהFPIO2 (שזה אוסף של פינים שקשורים לכ.קול). שהחזרתי את הג'אמפר לא היה סאונד (ואני לא יודע אם היה לפני זה, כי המחשב לא עלה עד שהוצאתי משם את הג'אמפר). בכל אופן, לפני הHOTFLASH היה סאונד. הוצאתי את הג'אמפר מפה: 1 ::::::: בעקרון ה2 האחרונים משמאל לימין. 2 קראתי בחוברת של הלוח וראיתי שהמקום שהוצאתי את הג'אמפר ממנו היה VCC במספר 2, ובמספר 1 היה SPDIF-OUT. העברתי את הג'אמפר לשורה 3…
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, אז ככה .... מפרט{ AMd 2000+ gigabyte 7xde maxtor 120 GB DVDRW LG DVD ROM toshiba Nvidia 5200 fx WD 80 gb } בזמן האחרון המחשב יבל רצון משלו והוא לא בדיוק תומך ברצונות שלי (לעבוד למשל ;-) ). על המחשב מותקן כרגע Mandrake 10.1 (הבעיות קיימות גם בוינדוס ) . בדקתי לפי הFAQ ואינני מוצא תשובה. בעת שהמחשב שאני מפעיל את המחשב אינני רואה כלום על המסך (מתנהג כמו במצב Suspend) אינני שומע רעשי טעינה וגם אינני שומע ציפצוף תקלה אורות הכוננים דלוקים מאורר המעבד דולק אבל שום דבר חוץ מזה . אני מנסה לעשות כמה פעמים ריסט /הוצעה מהחשמל (כשאין ברירה) ורק אז הוא מועיל בטובו לעבוד כשהוא כבר מועיל בטובו להדלק הוא נתקע במהלך עבודה (בדקתי לפי זמנים כל פעם משהוא אחר אבל לא יותר מחצי שעה). פעם…
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
ואחרי שאני מנסה להפעיל מחדש המסך לא פועל או שהמאוורר מסתובב לאט יותר(או שפשוט עשה פחות רעש) לוקח לי איזה 5 פעמים(שאני מפעיל מחדש)עד שהוא חוזר לעצמו ואחרי כמה דקות הוא שוב מפעיל את עצמו מחדש משהו מכיר את הבעיה או שיודע איך להפטר מזה בבקשה שיעזור זה משגע אותי :s05:
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי את המשחק c&c generals ואני רוצה לשחק מולטיפלייר עם חבר אז נכנסנו למשחק ורשום שצריך להוריד patch הורדתי אותו אבל אני לא מצליח להתקין אותו...ההתקנה נפסקת באמצע למישהו קרתה הבעיה ויודע איך לפתור אותה?
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לחבר שלי, מחשב לעבודות, AMD DURON 1200, 224 SDRAM 40 GB ולוח M של אסוס, בכול מקרה המחשב עובד טוב והכול, אבל הבעיה היא שאחרי שאני מכבה אותו הוא נדלק לאחר חצי שאה - 45 דקות שוב!, למה זה קורה ואיך אפשר לעצור את זה? נ.ב. במחשב מותקנת WINDOWS XP PRO SP1
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
איך אני עושה איחוי דיסק(יש לי XP PRO באנגלית),מה זה נותן וכל כמה זמן מומלץ לעשות את זה? ויש עוד כמה אפשרויות כמו תיקון שגיאות ו-BACK UP,מה זה בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח 200GB היה עליו כבר מידע שבאתי להתקין על הדיסק קשיח את מערכת ההפעלה הוא לא נתן לי ורצה שאני ימחק את ה partition ויעשה חדש. ניסיתי להתעלם ולעבוד עם partition magic כשהפעלתי אותו הוא רשם: Disk(190782 38...c 16h 63s) appears to have partitions created using a diffrent drive geometry(255h 63s) . this serious problem can lead to data loss. אי אפשר לעשות שינווים כי זה יכול לגרום לאיבוד מידע וגם הוא מזוהה כ BAD מישהו יודע איך אפשר לתקן את זה?
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני ודוד שלי קנינו שני מחשבים זהים. AMD 64 3000+ וניס לוח של אביט AN8-ULTRA כרטיס מסך ג'יפורס 6600GT של ג'יגהבייט 512 זיכרון ו80 ג'יגה HD (סתם שיהיו לכם כל הפרטים, אולי זה יעזור במשהו) התקנתי את הוינדוס(עם SP2) ואת כל הדברים במחשב שלי והכל עובד מצויין וסבבה. כשאני מתקין את הוינדוס במחשב שלו, אז המחשב עולה וכשאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך (אלה שבאו עם הכרטיס וגם האחרונים מהאתר של NVIDIA) המסך פשוט עובר ל POWER SAVING MODE אחרי הריסט. יש מסך פוסט, רואים את הבאר של התקדמות טעינה של וינדוס אבל כשהמערכת עולה, לא רואים כלום... פירמטתי כבר פעמיים והתקנתי את הוינדוס מחדש ואז ישר את הדרייברים ולא עבד. המסך אגב הוא LG 1750HQ (LCD) אם זה קשור למשהו.... אודה לעזרה כי אני משתג…
-
- 11 תגובות
- 959 צפיות
-