תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
-
אני בדיוק מתקין דרייברים ללוח שלי (ASUS P5ל DELUXE) ונתקלתי בזה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום פתחתי פה דיון בשבוע שעבר על זה שהמחשב שלי קופא אקראית. החלפתי כרטיס מסך לאחר שהנחתי שזו הבעיה וזה לא ממש עזר.. מה עושים? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בימים האחרונים המחשב שלי עושה מדי פעם כל מני בעיות - המסך מחשיך לשניה-שתיים, וחוזר לצוגה (ממש המסך נכבה ונדלק אחרי שניה); המחשב נתקע, כששום דבר לא מגיב - עכבר, ctrl+alt+delete; אחרי שהמחשב נתקע יש ריבוע של בערך 1X1 ס"מ של פסים ורודים איפה שהעכבר היה. כמובן שאי אפשר לעשות אתחול, ולכן צריך לכבות את המחשב באגרסיביות (לחיצה ארוכה מאוד על כפתור הכיבוי). לפעמים זה קורה כמה דקות אחרי שמפעילים את המחשב, ולפעמים אפשר לעבוד איתו שעתיים. זה קורה בכל תוכנה, גם אקספלורר וגם וורד. למישהו יש דיאגנוזה, ככה מהשרוול? תודה, עודד
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם! היום קניתי מעבד חדש(יד שניה) והחלפתי, והמחשב לא נדלק. החזרתי את הישן, והמחשב עדיין לא נדלק. יש בו 4 נורות אדומות. אז לפעמים הוא מהבהב בין 3 נורות דלוקות ל4 דלוקות. ולפעמים הוא מגיע לנורה האחרונה, מצפצף פעם אחת וזהו. ממשיך לעבוד רק המאווררים והנורות במחשב(והנורה ממשיכה לפעול) מה לעשות? עדכון: הוצאתי את הכרטיס מסך מהסלוט שלו, ועכשיו זה מגיע לשלב של הנורה האדומה האחרונה ומצפצף צפצוף ארוך. אם אני מכניס את הכרטיס לסלוט השני, לפעמים המחשב עולה לכמה שניות ולפעמים לא. עדכון2: המחשב עולה, אבל עושה ריסטים אני לא יודע מתי אבל זה קורה אחרי שהוא עלה למערכת הפעלה, ויכול ליהיות גם אחרי הבוט שהתחיל לטעון את המערכת הפעלה. בנוסף שהגעתי למערכת הפעלה זה אמר לי שהמחשב צ…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מדי פעם קורה מצב שפתאום המסך נהיה שחור וכל המאוורים עובדים על עוצמה מלאה. זה קורה כמה פעמים ביום וללא קשר אם המחשב במאמץ או לא, זה יכול להיות בזמן משחק או אפילו כשהמחשב לא בשימוש ולא מפעיל שום תוכנה או משחק. אם זה נגיד קורה בזמן משחק או סרטון ביוטיוב אז המוזיקה והצלילים ממשיכים כרגיל. כשזה קורה אני צריך לכבות את המחשב או לעשות לו ריסט. מישהו ניתקל בבעיה או יכול לתת מידע או כיוון מה זה יכול להיות ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאל אותי מישהו. נכנסתי מרחוק למחשב שלו, התקנתי speccy, וצירפתי תמונה של מה שהתכנה כותבת על הלוח אם. איך אפשר לדעת?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעבר פתחתי דיון על כך שיש לי לוח אם Gigabyte 8IEX מבוסס אינטל 845E אשר תומך בזכרונות במהירות 266. קניתי דאז גם זכרונות במהירות 333 במטרה שהזכרונות לא יהוו מכשול באוברקלוקינג. בדיון הקודם סיפרתי שכאשר אני מנסה לעלות את מהירותן של הזכרונות בעזרת אוברקלוקינג למערכת כולה אבל ביחס של מעבד:זכרונות 1:2.6 כאשר אני מעלה למעבד ביותר מ10 בבאס כלומר שהזכרונות עובדים במהירות 286 המערכת כבר לא עולה, אולם ביחס של 1:1 היא כן עולה. לכן חשבתי כל הזמן שמשהו לא תקין בזכרון ותכננתי להוכיח זאת ע"י זכרונות אחרים. עכשיו נמצאים בידי זכרונות 400MHZ אך גם איתם קרתה אותה בעיה! האם משהו אחר לא תקין כמו הלוח?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אשמח לחוכמת ההמונים יש לי מחשב חדש יחסית ( פחות משנה ) ועם חלקים טובים קוראים בו פריזים ותקיעות רנדומליות בין אם באמצע משחק או בצפייה בסרט או סתם בגלילה ביוטיוב או בוואלה או אפילו באמצע שומר מסך סתם על פניו נראה שרנדומלי לחלוטין ולא במאמץ או משהו ..זה כבר מתסכל זה יכול לא להיות בכלל ויכול להיות 3 פעמים ביום ...יש מה לעשות ? מוכן גם לשלם אם יש מומחה תותח שיכול להגיע לבדוק ולא ישר להציע תפרמט זה יעבור תודה
-
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כותרת תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
בדירה הקודמת היה לי את האינטרנט של בזק והוא עבד פצצה גם בקאונטר סטרייק. לפני כשבוע עברתי דירה והאינטרנט של בזק היה איטי (בגלל תשתית) אבל בכל זאת בקאונטר סטרייק היה לי פינג ממש טוב (50-80 טוב ביחס לישראל). ובכל זאת נאלצתי לעבור לאינטרנט של הוט (מקבל 500 מגה בקו ישיר) לטובת צרכים אחרים והוא פשוט פצצה מכל בחינה חוץ מקאונטר סטרייק שם אני מקבל פינג 80-100 שזה כבר גבולי. ניסתי לפתוח פורטים ובכל זאת זה לא עזר. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני נתקלתי בבעיה היום כשפתחתי פוטושופ, התוכנה נתקעת, אני מקבל אחת משתי הודעות error 3 על OpenGL והתוכנה מתרסקת ואז ווינדוס מודיע לי ש"מנהל תצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור בהצלחה" המחשב בן שנתיים אבל הוא באמת טס למרות השימוש הכבד בתוכנות גרפיות אבל עכשיו אני לא יכול להשתמש בפוטושופ בכלל כי כל פעם שאני מפעיל אותה אני מקבל את הודעת ה-ERROR הזה ואני צריך לעשות ריסטרט כי המחשב מאיט. ניסיתי לעדכן דרייבר, ניסיתי לבדוק בגוגל פיתרון, מצאתי פיתרון לקבל ניהול הגלובלי של החשמל וניסיתי אותו אבל הוא לא עוזר לי העתקתי לכאן את פרטי המחשב, האם מישהו אי פעם נתקל בבעיה כזו? אשמח לעזרה Mainboard : Gigabyte B75M-D3H Chipset : Intel Ivy Bridge Processor : Intel Core i7 3770 @ 3400 MHz…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי מצלמת רשת מסוג MICROSOFT LIFE CAM VX 1000K וינדוס 10 לא מזהה אותה בכלל . נא עזרתכם ..... ניסיתי להוריד דריברים מהאתר ושם זה עד וינדוס 7 . ביצעתי התאמה של הדריבר לוינדוס 7 אך לא עזר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב חדש הוא עושה לי בעיות כמו מסך כחול והמחשב מפעיל את עצמו מחדש לפעמים המחשב פשוט נתקע (התמונה נקפאת) ממש נתקע ואז אני חייב להפעיל אותו מחדש המחשב יוצא לי ממשחקים שונים אחרי כמה זמן שאני משחק כאשר אני שם על הגדרות גבוהות מעט. בתור התחלה בדקתי את הזכרונות שהם של KINGSTON מדובר ב2 זכרונות כל אחד 512 הוא הריץ עליהם בדיקה MEMTEST ואמר לי שאין שום בעיה איתם אחרי זה שלחתי לבדיקה את המעבד AMD ATHLON 64 PROCESSOR +3200 החזירו אותו מבדיקה והודיעו שהכל בסדר איתו אחריו שלחתי את הלוח אם DFI INFINITY NF4 ULTRA הם גם החזירו אותו והודיעו שצריך מאוור חזק יותר למעבד החלפתי הארד דיסק אחרי שנהרס לי והלכו לי כל הדברים במחשב- קניתי אחד חדש 120 גיגה (חשבתי אולי ההארד דיסק כי פירמטתי אי…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
יש לי צורב Yamaha CRW3200E Windows XP Nero 5.5.5.1 אני מנסה לצריוב ומקבל: CRW3200E: Waiting for medium Nero is checking for medium, please wait ... To burn this multisession compilation you need the medium that contains the previous sessions. Please insert this medium if you have not already done so. Medium required for compilation: CD-R/RW Medium type in the recorder: (Empty) וזה לא צריבה מיוחדת!!! זה רק צריבה לגיבוי!!! לא משנה איזה דיסק שמתי... זה לא עבד... כולם היו חדשים מהקופסא ו3 סוגים שונים!!! ואיך אני יודע שזה הNERO עם הבעיה??? כי ניסיתי לצרוב דרך XP וזה עבד!!!! בבקשה תעזרו!!! ???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב ישן שלפני כחודשיים מת לו הספק כח. החלפתי אותו בספק חדש ג'נרי 500W (כן... אני יודע...), והכל עבד יפה עד היום. היום עשיתי SHUTDOWN מסודר ל-XP ואח"כ שניתי להדליק את המחשב - לא קורה כלום. * גם בפעם הקודמת שמת הספק זה היה אחרי SHUTDOWN (הספק הקודם היה 300W HEC ) אני מאמין שהספק מת שוב, השאלה מה גורם לזה ולמה דווקא אחריי SHUTDOWN? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז כמו שכתוב קיבלתי את המחשב החדש המחשב שבמפרט שלי... ויש לי כמה שאלות שאני מקווה שתוכלו לפתור לי : 1. מה הטמפרטורה בערך שהכרטיס מסך שלי צריך להיות בה...(במנוחה ובמאמץ) 2. איך אני יכול להיות בטוח ששתי הליבות של המעבד אכן עובדות והוא לא מוגדר לעבוד עם ליבה אחת.. 3. איך אני יודע מה הטמפרטורה של המעבד שלי.. תודה מראש לכל מי שיעזור ותודה לכל מי שעזר לי להרכיב את המחשב הזה שבינתיים שווה כל שקל..
-
- 12 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כבר די הרבה זמן עם התופעה שאסביר. אינני זוכר מתי זה התחיל. מדובר במחשב נייח רגיל עם מעבד I5-6500 , ראם 16 גיגה של קינגסטון, מערכת הפעלה ווינדוס 10 , SSD של crucial mx500 וכונן נוסף לאיחסון (מכני רגיל של סייגייט ברקודה). המחשב סופר מהיר בשבילי ואני מאד מרוצה ממנו. התופעה, כאשר המחשב נותר ללא שימוש כשהוא פועל, והחלונות פתוחים , לאחר פרק זמן של כמה דקות או קצת יותר (קשה לי למדוד), אני נוגע בעכבר כדי לחזור למשימות או לחלונות, כל החלונות כאילו קופצים, כאילו משתהקים, חלקם משנים גודל ממקסימום למינימום. ואז צריך לסדר את כל החלונות למצב הרגיל. כאילו שהמחשב היה ב"פריז" והוא כאילו מתעורר לחיים. נמאס כך לעבוד עם המחשב. האם יש למישהו ר…
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
לפני שמגדירים דבר הכרטיס אמור לזהות קודם את הטלויזיה והוא לא מזהה ! בהגדרות התצוגה בכרטיסיית המתקדם מסומן X אדום באפשרות הטלויזיה, זה אומר שהוא לא מזהה. (מצורף לכאן תמונה) עשרות פעמים איתחלתי את המחשב חיברתי שוב ושוב מחדש את החיבורים התקנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך כלום לא עזר ! :-\ הכרטיס הוא R9800 והוא חדש בן 2-3 שבועות, וכל הכבלים הם חדשים ושום דבר לא פגום. יש לכם איזה פיתרון? כבר ניסיתי הכל אפילו בודדתי את החיבור (הבננה צהובה) ורק אותו חיברתי בלי חיבורים נוספים ומיותרים ולא עזר. אשמח אם תציעו לי פיתרונות אפשריים כי אני כבר מזמן אובד עצות בבעיה הזאת. :'( תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם! סידרתי לחבר שלי את המחשב ובטעות היה קבל סופר בעייתי של Sata שפשוט עיקם חלק מהפינים הזהובים של החיבור על הHD, כמו כן פין אחד נשבר לגמרי. יש מצב שהHD יכול לעבוד? הקבל נכנס אליו בקלות..
-
- 8 תגובות
- 999 צפיות
-
-
המחשב אצלי כולה שלושה ימים וכבר יש בעיות. זה התחיל אתמול בלילה כששיחקתי ב- Company of Heroes וזה יצא לי פעמיים למסך כחול עם פירוט של שגיאה שאני לא מבין ודרישה לריסטרט. היום זה קרה עוד 4-5 פעמים שאפילו לא שיחקתי .. כולה כמה תוכנות עבדו וקיבלתי מסך כחול. יש לציין שעשיתי חיפוש בפורומים ולא בדיוק מצאתי משהו שיפתור לי ת'בעיה. ראיתי שאומרים לאנשים להוריד MEMTEST ולבדוק בעיות בזכרון אבל לא מצאתי גם מדריך לתוכנה ד"א יש צורך בהעלאת תיקיית המינידאמפ ? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 999 צפיות
-
-
למישהו יש רעיון ניסיתי לחפש כמה מדריכים בגוגל עברתי על הצ'קליסט והבעיה נותרה
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש לפני שבועיים i7 2600 h67a-ud3h עכשיו זה קורה לפעמיים אני מזכיר מראש הסאונד לפעמיים לא מגיב וזה רק ביוטייב או במשחקים. בשירים במחשב ותוכנות דיבור זה עובד פיקס עם אני עושה צא או ריסטרט זה מסתדר מה לעשות מקורי windows7 64bit home permium
-
- 10 תגובות
- 999 צפיות
-