תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי מדפסת HP שמשרתת אותי יפה אבל לפעמים יש לה איזה שיגעון להודיע על "הדפסת המסמך נכשלה" מבקש את עזתכם.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרתכם בתקלה עד היום עבדתי עם הכרטיס מסך שמובנה בלוח, כעת ע"מ שאוכל לחבר שני מסכים במקביל חיברתי כרטיס מסך מסוג 8400gs למחשב וחיברתי את המסכים,והתקנתי את הדרייברים, אבל לאחר החיבור הסאונד עבר לdisable , ללא אפשרות להחזירו חזרה. ובנוסף בעת ביצוע reset למחשב, המחשב מגיע למסך שחור ואינו מבצע reset וניתן לצאת מהמצב רק לאחר כיבוי והדלקה מחדש, לאחר ניתוק הכרטיס הכל עובד כשורה, חשבתי שיש התנגשות בין הלוח שלי לכרטיס המסויים, וחיברתי כרטיס אחר מסוג ati 2400 והתקלה חזרה. הכרטיס מחובר בpci express ואני משתמש במערכת הפעלה windows server 2003 64 bit אשמח מאוד לעזרתכם בפתרון התקלה! תודה מראה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אז רציתי להליף לאוזניות ניתקתי את הרמקולים וחיברתי את האוזניות ולא פעל, החזרתי לרמקולים ואז אין צליל וכשאני לוחץ על 'Volume center' המחשב עצמו עושה לי כזה ציפצוף קטן ואז זה מופיע: http://img137.imageshack.us/img137/3619/21072796.png עכשיו אני לא מבין ממש במחשבים אז תילכו איתי צעד צעד בבקשה ^^' תודה על זמנכם
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי המחשב שלי לא משהה התקני USB, יש מעבר של חשמל אבל הווינדוס לא מזהה רץ על XP, עם המפרט שבפרופיל יעריך מאוד את העזרה כי אין לי אינטרנט בגלל זה אז זה דיי קריטי תודה נתי
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, יש לי בעיה במחשב שכל 2 דקות הוא קורס עם הודעת שגיאה / כשל במסך כחול . ב90 אחוז מהמקרים מופיע הקובץ nv4_mini.sys במסך הכחול. חיפשתי בגוגל - אחד שהיתה לו את אותה הבעיה רק בתדירות נמוכה יותר סידר אותה באמצעות טיפול בטמפ', אצלי אין בעיה בטמפ'.. אבקש את עזרתכם, מאור
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי לוח ASUS P4S800-MX תקין/לא תקין, מה זה לא תקין אתם שואלים? לפי מצבי רוח הלוח מחליט להידלק ו/או לא להידלק... שללתי כי מדובר בקצר מכיוון שאני מנסה להפעיל אותו מחוץ למארז ערום. שללתי נזק פיזי - כל הכבלים וההלחמות במקום ונראים בסדר... למי בכלל חשב לשאול - כן, איפסתי את הביוס, וכן ניסיתי גם את הכרטיס מסך OB וגם כרטיס חיצוני. מה שהכי מוזר זה מתי שהלוח עובד הכל נראה תקין לחלוטין.. אפילו הצלחתי להתקין עליו WIN7 כשהוא עבד.. וגם לעשות קצת אוברקלוק... כמובן אבל שאי אפשר להביא לבנאדם ככה מחשב ואני רוצה לשאול בעצתכם.. האם לקבוע את מותו.. או שיש עוד מה לעשות בנידון?<
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אהלן, לפני כשנה ומשהו קניתי מחשב חדש. Champion intel CORE 2 QUAD Q6600 2.4 Ghz 8mb nvidia 8800GT 512mb. זיכרון 4GB. ספק 300W עכשיו לפני חודש בערך התחילו לי בעיות בכרטיס מסך, נושא שפתחתי לא מזמן אתם יכולים לראות פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=423216 בקיצור, אחרי שהוא נדפק אח שלי נתן לי סתם כרטיס - ATI 1650 בשביל שיהיה אפשר לעשות עם המחשב עד שהכרטיס החדש יגיע: HD4870. הכרטיס עבד חלק חודש, היום בבוקר שניסיתי להדליק את המחשב לא הופיע כלום על המסך. אחרי כמה שעות שוב ניסיתי וכלום. שוב פעם החלפתי לכרטיס אחר והוא עובד חלק. יכול להיות שיש בעיה עם אחד החלקים במחשב שהורס את הכרטיסי מסך שאני מכניס? הורדתי SpeedFan בכדי לראות חימום וזאת התוצאה: http://…
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
רציתי ללמוד קצת על גיבויים אז התקנתי את acronis-ו-norton ghost ואחרי שניסיתי להסיר אותם בדרך הרגילה כל המחשב כמעט התפגר. הצלחתי לתקן את כל הבעיות חוץ מהבעיה שהמחשב לא מזהה את הכונני די וי די (צורבים) וגם עם התוכנה partition magic שיחקתי קצת .אני לפני פירמוט אם הבעיה לא תיפטר . תודה
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
חיפשתי בהרבה מקומות איפה אפשר להשיג ערכה מלאה (או חלקית לפחות) שתבצע את כל הבדיקות לגילוי תקלות חומרה לכל הרכיבים במחשב, אבל כל מה שמצאתי זה HIRENS אם מישהו עם תעודה או מומחה לדבר יכול לתת את שמות התוכנות ולתרום לאתר ולאנשים אז מה טוב רק לא לשכוח לתת לינקים להורדות דרך אימיול או ביטטורנט ;D
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אני באמצע התקנת הווינדוס אבל נתקעתי בבעיה שאני לא מבין אותה....
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מדובר במחשב עם לוח של MSI 865PE Neo2 קודם כל הHDD והסידירום מחוברים ללוח בחיבור SATA הוא מוצא את הדיסק ואני מעלה את הבוט בשלב מסוים אני מקבל מסך כחול(לא זוכר את הארור) ניסיתי להוריד את הדרייברים ולהכניס אותם לפני ההתקנה עם דיסקט והמחשב לא מצליח להעביר אותם... אחרי שהוא לא מצליח להעביר את הדרייברים מהדיסקט הוא כותב משהו יכול לעזור לי? איך ממשיכים מה עושים? עריכה: פתרתי את הבעיה הזאת היא קרתה בגלל שעשיתי איתחול מהיר לדיסקט ולא איתחול מלא אבל עדיין יש מסכים כחולים באמצע ההתקנה... הורדתי את הדרייבר מפה: http://www.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=543 יכול להיות שצריך דרייבר אחר או מה? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי אני לא מצליח להתקין את הדרייבר של realtek hd audio driver... אני מצליח לשמוע שירים אבל המיקרופון לא עובד..
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
עם הפעלת המחשב אחרי הלוגו של גיגהבייט אין פוסט ביפ ומופיעה הכתובת: building DMI pool DATA...... SUCCSESS ומיד לאחר מכן: ..................verifying dmi pool data והמחשב עולה כרגיל לשולחן עבודה. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיהה שכבר מתחילה לשגע אותי.. מפרט: ASUS STRIKER EXTREME 680I XFX 8800 ULTRA 786MB INTEL QUAD Q6700 2.66G OCZ 750WATT ANTEC SONATA NANYA 2X2GB 800MHZ WINDOWS 7 64BIT אז זה הולך ככה.. בהתחלה המחשב הורכב עם זכרונות של OCZ 2X2GB 800MHZ הותקנה עליו WINDOWS XP 32 למחשב היתה בעיה לעשות REBOOT ולהתעורר מSTANBY/SLEEP היה צפצוף ארוך באתחול היתה מתקבלת שגיאה WARING SYSTEM BOOT FAIL (מסך כחול) החלטתי לנסות להתקין VISTA 64BIT ואז היה מתקבל מסך כחול עם שגיאהSTOP... BEGIN DUMPING PHISICAL MEMORY אוקיי.. זכרונות.. לא?! הלכתי למעבדה ושם החליפו לי את הזכרונות לNANYA שיש לי כעת. הותקנה מערכת WIN 7 64 כי קראתי שהשגיאה "STOP..." קשורה לעדכון של מיקורוספט בוויסטה. ועכשי…
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חושב כי הצורב שלי נשרף. צרבתי דיסקים על הצורב והמקסימום זמן שהוא צרב זה היה 5 דקות לא יותר. בזמן האחרון זה הגיע למצב כזה שהצורב כל הזמן נתקע, ומגיע ל20 דקות ואפילו לא מסיים את החצי, לפעמים גם היה נתקע על אחוז מסויים ואז המחשב היה פשוט עושה ריסטרט - חשוב לציין שלא נגעתי במחשב וכיביתי את כל התוכנות. את המפרט תוכלו לראות בצד. עכשיו הצורב נדפק נראלי, הוא לא קורא דיסקים בכלל, אז איך אפשר לצרוב? הנורה עדיין מהבהבת אם זה עוזר במשהו אבל הוא לא קורא דיסקים שום דיסק - ניסיתי על מחשבים אחרים והם עבדו. האם יש משהו לעשות? לבדוק איכשהו כדי לדעת בוודאות שהוא הלך? עכשיו הכי חשוב לי זה לדעת מה גרם לזה, מה שהצגתי בפניכם זה מה שקרה הצורב פשוט הגיע למצבים שהוא סתם נתקע.. בפעם…
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום רב יש להורים שלי מחשב P4 עם הלוח שציינתי למעלה כבר זמן רב שהמחשב עושה בעיות בעצם קורס בכמה אפשרויות קופא וצריך לכבות אותו המסך נהפך לשחור ולא רואים כלום ואני חייב לכבות אותו גם אח"כ לאחר שהמחשב עולה לא רואים כלום אבל שומעים שווינדוס עלה מספר פעמים עד שמועיל בטובו לעלות רגיל החלפתי למערכת הפעלה לינוקס וגם שם אותם בעיות לכן שללתי תוכנה החנות בדקה את המחשב והחליפו זיכרון וכרטיס מסך (על אף התנגדותי להשקיע כל עוד לא בטוחים מה הבעיה) ומשום מה בחנות טענו שאין בעיה והריצו בדיקות רבות לאחר זמן קצר שוב המחשב חזר לסורו וחנות אחרת שבדקה (ללא עלות) טענה שהריצו את המחשב שבוע ולא הייתה שום בעיה והפלא ופלא שוב אתמול קרס המחשב בדיוק באותו אופן אני חושב שזה לוח אם המסך …
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מייד עם עליתה של תוכנת ה"חלונות" המסך מתנתק. ניתן לראות את כל תהליך העליה של התוכנה ואולם לפני שניתן לעשות משהו (כמו לנסות לעבור ללוח הבקרה)כבר המסך עובר למצב standby רעיונות לפתרון? תודה !
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
בהתחלה זה נתקע עם משחק אחד, ניסיתי להתקין עוד פעמיים את אותו משחק וכשזה המשיך להיתקע חשבתי שזו בעיה עם הקבצים של המשחק. עכשיו ניסיתי להתקין משחק אחר ושוב, אותה הבעיה, המחשב נתקע לגמרי ואני חייב להפעיל מחדש, אחרי שזה מגיע ל-25% בערך מההתקנה (גם במשחק הראשון). ניסיתי פעם שניה ושוב זה קרה. יש לכם רעיונות מאיפה נובעת הבעיה? אני לא ארשום אתהמפרט אבל למחשב לא אמורה להיות שום בעיה להתמודד עם ההתקנה או עם המשחקים עצמם תודה
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אתמול שמתי לב שנורת הדיסק הקשיח דולקת בקביעות ביצעתי ריסטרט ואז הופיעה הודעה שהמחשב לא מזהה בוט נכנסתי לביוס ובאמת לא זוהה שם אחד הדיסקים הקשיחים ואחד מכונני ה דיוידי פתחתי המארז ובדקתי חיבורים-לא מצאתי שום בעייה, לאחר ניתוק הספק מהחשמל למספר דקות הבעייה נעלמה, מה שמחשיד כאן זו העובדה ששני התקנים בו זמנית לא קיבלו מתח רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אז ככה, לאחר החלפת לוח אם למחשב ישן של האחיות שלי, המעבד (P4 2.6GHZ) התחיל לעבוד על חצי מהתדר - 1.3GHZ. ב-BOOT מופיע התדר המקורי. לא מצאתי בביוס שום אפשרויות הנוגעות לתדר המעבד או כל אפשרות בכללי, לחוהיא את האפשרות להפעיל HT. הלוח הוא GD-865GV-L להלן תמונה מ-CPUZ
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש והיום קיבלתי אותו... C2D E8400 GIGABYTE EP45-UD3L OCZ 2X2GB DDR2 WD 500GB HEC 500W PSU כשהגעתי הביתה וחיברתי הכל ולחצתי על כפתור ההדלקה (מאחור העברתי את המתג למצב 1) שום דבר לא קרה. בחריצי האוויר של הדלת בצד לא רואים כל סימן חיים ושום נורת חיווי שיש ללוח מתח אינה נדלקת... אני לא פותח את המחשב כי יש מדבקה שאומרת שהסרתה תפגע באחריות. האם יש משהו שאפשר לבדוק כרגע או שעלי רק לחכות שיהיה לי זמן (אני בצבא) וללכת איתו שוב לחנות שיתקנו? עוד שאלה, אני מעוניין לחבר למחשב החדש שני דיסקים קשיחים ישנים. זה אומר שבגלל המדבקת אחריות אני לא יכול או שמה?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום חברים. רכשתי חשב חדש לפני פחות מחודשיים, וצצה לי אתמול בעיה מטרידה. כשאני מכבה את המחשב (דרך הווינדוס כמובן), הוא רושם לי שמערכת ווינדוס מבצעת כיבוי, ואחרי כמה שניות הוא כביכול נכבה. רק שהוא למעשה ממשיך לעבוד, הוא נהפך שקט יותר, לא רואים כלום על המסך,המאוורים והכל ממשיכים לפעול. וכשאני לוחץ על לחצן ההדלקה, הוא נדלק רגיל. משהו שמע על כזה דבר ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר מחשב עם לוח של ASUS P4S533-MX אני לא מצליח להעלות דיסק של XP וגם לא דיסקט איתחול ולחיצה על F8 לא מעלה לי את תפריט הבוט הנה תמונה של לשונית BOOT מהביוס תודה לעוזרים ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש חדש כאן, אחלה פורום. יש לי בעיה במחשב ואני צריך עזרה. אולי סוף סוף המחשב יעבוד לי כמו שצריך אחרי כמה ימים. אז ככה.. הייתי על המחשב. ראיתי איזה סרט בצפייה ישירה. באתי לצאת מהסרט וכל המחשב נתקע לי. התוכניות היחידות שהיו פתוחות, זה האקספלורר, פוטושופ, אייסי ומסנג'ר. כל המחשב נתקע לי בעקבות התקיעה הזאת, ולא יכלתי אפילו לעשות סיים משימה. איזה 20 דקות בערך פלוס-מינוס לפני הפעלת הסרט שראיתי, התקנתי פוטושופ בעברית. קיצר הייתי חייב לעשות ריסטרט דרך הכפתור של המחשב למטה, ומאז הווינדוס לא עולה לי יותר. כשהמחשב עלה, אז היה לי מסך שחור וזה מה שהיה כתוב בו: Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key מה אני עושה במצב…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי היום אני פותח את המחשב ואין כלום על המסך. פתחתי את המחשב ובדקתי שכל החיבורים הדוקים היטב. ניסיתי לחבר מסך אחר וגם לא ראו כלום. חיברתי גם את המסך למחשב אחר וראו אחלה. החלפתי כרטיס מסך וגם לא עזר. למישהו יש הצעות או שאני אאלץ לנסוע עם המחשב לחולון...? תודה...
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-