תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
יש לי 8800GT ואני מנסה להתקין את הדרייבר שNVIDIA מציעה: 190.62_desktop_win7_winvista_32bit_international_whql אחרי ההתקנה לפי האתר של NVIDIA אני נשאר עם אותה גרסא ישנה ושום דבר לא מתעדכן. מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
בוקר טוב חבר'ה, ככה יש לי בעיה במחשב כאשר אני מנסה להדליק אותו הוא מראה שווינדוס בטעינה והכול טוב ויפה ואז הוא לא מעלה את הווינדוס, אז מה שאני עשיתי לפני שהעלתי את המחשב לחצתי F8 והעלתי אותו דרך ה VGA מוד ועכשיו הרזלוציה מגעילה ולא נוח להשתמש במחשב . מה אפשר לעשות בנוגע לזה.. איך מסדרים דבר כזה חשוב לציין שהמחשב עובד על ווינדוס אקס פי המחשב חדש עם כרטיס מסך מאוד חזק תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, אני בטוח שזו בעיה נפוצה וגם ראיתי פה כמה דברים דומים, רק רציתי לוודא שהמקרה שלי גם ככה. אני מדליק את המחשב, המאווררים עובדים ושומעים שהוא נדלק אך לא קורה כלום על המסך. פתחתי את המחשב, ניקיתי אותו, הוצאתי והחזרתי את הרכיבים כי חשבתי שאולי הבעיה היא בלכלוך או חיבור לא טוב של הרכיבים אך זה לא שינה כלום. תקנו אותי אם אני טועה: המחשב נדלק - אז אני מניח שאין בעיה בספק חשמל. כרטיס מסך - גם אם הבעיה הייתה בכרטיס מסך, המחשב עדיין היה צריך לעלות משהו על המסך. המסך - תקין, בדקתי אותו והוא עובד. זכרונות - אין צפצוף התראה, ואני דיי בטוח שהם לא בעייתיים. לדעתי הבעיה היא בלוח אם, בדקתי לראות שאין קבלים שרופים או נוזלים וכולם בסדר, אבל כשאני מדליק את המחשב, לא עובר חשמל לעכבר ולמקל…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים קניתי מחשב עריכה חדש (בנוסף לעוד 5). הרכבתי אותו לבד, יש לי ידע ונסיון בזה. תופעה מרגיזה יש בחודש האחרון- תוך כדי עריכת וידאו, ללא שום סיבה (כל פעם מפעולה שונה) המחשב פשוט עושה ריסטרט. הסדר הוא כזה- 1. תוך כדי עבודה - העכבר נתקע. 2. אחרי חצי שנייה הוא כבר נכבה. לפני הכיבוי, לאלפית שניה (וממש לא רואים את זה מרוב שזה מהר) יש מסל כחול עם כיתוב אפור. אין מצב אפילו לראות מה יש שם ומתי זה יקרה שוב. יש לציין שזה קורה גם בזמן שהמחשב לא עושה כלום, פשוט דולק , וללא שום פעולה/תוכנה ברקע. המעבד לא חם,יש המון גופי קירור, ספק חזק- OCZ 600. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
יש לי בעיה המסך לא נדלק בסוף אחרי בדיקה החלפתי לוח אבל שי אני מפעיל את המחשב רשום לי באדום משהו על המעבד ו חמש שניות המחשב נכבה האם הלוח לא מתאיים למעבד??? הפעלה רשואנה נכנם לביום אבל אחרי זה חברתי את הדיסק קשיח היא לי הבעיה עם האדום גם אחרי שי נתקתי את הדיסק קשיח
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
התקלה הזאת קיימת כבר כמה חודשים, ואחרי כמה התייעצויות כאן החלטתי ללכת על ההמלצות ולקנות ספק חדש Hec Raptor 400W. הבעיה לא נפתרה, כך שהוצאתי לחינם את הכסף אבל לא נורא. מה שקורה הוא, בזמן משחקים, בפתאומיות המסך קופא לכמה שניות/דקות, אחרכך מתקבל מגוון צבעי קשת ואחריה מגיעה הודעה מקפצת בצד שמאל Digital או Analog. שום דבר לא עוזר, כולל לשחק קצת בהגדרות המסך עצמו. רק אחרי ריסטרט של המחשב אני יכול להמשיך כרגיל, עד שהדבר חוזר על עצמו. שמתי לב שלפעמים, אם אני לוחץ על כפתור Sleep שבמקלדת, הדבר מתפקד כהפעלה מחדש, ואני חוזר למסך כשכל התוכניות פועלות (רק מנותק במשחק עצמו מהשרת ששיחקתי בו). אבל המון פעמים הכפתור גם כן לא מגיב. במשחקים אגב, הרזולוציה/קצת רענון מוגדרים בדיוק כמו אלה של ה…
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
באתי להדליק תמחשב ולא קרא כלום אז חשבתי נישרף הספק כי גם לא היה לי אור מהעכבר קניתי ספק ומארז חדשים חיברתי הכל ניסיתי להדליק ועדיין לא נידלק לי אבל כן היה אור מהעכבר מה זה יכול להיות ? ד"א לא חיברתי את הPOWER LED ללוח אם אבל זה לא כזה משנה כי זה רק אור קטן כזה מהאמארז לא חיברתי כי לא היה לי מקום קיצר אז מה לעשות למה המחשב לא נידלק ???
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי אנשים! אשמח אם תוכלו לעזור לי, המערכת שלי מרסטת בהפעלה של ווינדוס 7. צירפתי ניתוח של הMINIDUMP שהיא יצרה...ניסיתי לערוך חיפוש ולא ממש מצאתי מה יכולה להיות הבעיה... אודה לעוזרים מראש... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הסתדר תודה על העזרה. מנהלים אפשר לנעול ולמחוק.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה בווינדוס 7, בעיה שהמחשב פשוט נתקע בזמן שהוא נכנס לאינטרנט לדוגמא, והוא צריך לחכות כדקה או יותר עד שהמחשב מחליט שהוא ממשיך לזוז. הוא גם אומר שכשהוא לוחץ לפעמים על עוד משהו אז מופיע לו מסך כחול, ושהוא חייב לעשות ריסט למחשב. הוא מספר שזה גם היה לו ככה כשהו התקין VISTA וזה לא רק ב7 ספציפי. ובווינדוס XP המחשב עבד טוב בלי הבעיות הנ''ל. מפרט מחשב: מעבד: E8400 כרטיס מסך: HD 4870 512MB זיכרון: 4GB Ram של USI או משהו בסגנון הזה, משהו שלא מוכר, לי לפחות. לןח אם: GA-N650SLI-DS4L מקווה שיש מספיק פרטים.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח את הכונן דיסקים שלי,שהוא גם צורב סתם כדי להכניס דיסק עם שירים לשמוע,והוא פשוט לא נפתח, מה שקורה זה שהוא משמיע כזה רעש של כמה שניות כאילו שהוא מנסה להפתח,והנורה שלו מהבהבת, אבל אז זהו כלום לא קורה,ממש מוזר זה לא קרה לי אף פעם
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום היום כאשר השמשתי במחשב הוא נתקע לי כמה פעמים אז כיביתי אותו ואחרי שהדלקתי לאחר שעה הוא אומר לי במסך איפה שיש אפשרות כניסה לביוס שהאובר קלוק שלי שגוי ואני לא עשיתי אובר קלוק מה לעשות[br]פורסם בתאריך: 10.09.2009 בשעה 23:03:00 ?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
כמו שכתבתי למעלה, המחשב שלי נתקע בתדירות גבוהה מאוד, מספר פעמים ביום תוך כדי עבודה או כשאני משאיר אותו דולק. עד שהמסך לא עובר לסטנדביי הוא מציג תמונה, אבל לאחר שהוא עובר לסטנדביי ואני מזיז את העכבר/לוחץ על משהו במקלדת הוא לא זז [גם הנוורת של num lock, caps lock וscroll lock אינן מגיבות]. אין שום תיעוד בminidump. סרקתי את המחשב עם הnod32 וwindows defender ולא קיבלתי תוצאות לכן אני חושב שמדובר בבעיה חומרתית. אני לא חושב שהבעיה היא בטמפרטורות, הן היו גבוהות יותר בקיץ וליתר ביטחון פתחתי את דלת המארז והגברתי את מהירות המאוורר של כרטיס המסך כדי לשלול את זה. התקיעה לא עוברת ללא ריסט. מה אתם מציעים לעשות?
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
סוג ההארדיסק: הארדיסק חיצוני 500GB של Western Digital. כשאני מחבר את ההארדיסק לכל מחשב אחר, הוא מזהה אותו בלי בעיות. כשאני מחבר אותו למחשב הנייח שלי, אין שום זיהוי ובפירוט של המנהל התקנים הוא מציין "התקן USB לא מוכר" בהתייחס אליו. אציין שהנורית חיווי של ההארדיסק דולקת גם במחשב הבעייתי (כלומר יש מתח). איזו בעייה יש במחשב הספציפי הזה שאין באחרים?? עריכה: יש לציין ששאר ההתקנים המחוברים למחשב העייתי מזוהים בלי בעיות.
-
- 11 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח ASUS P4S800-MX תקין/לא תקין, מה זה לא תקין אתם שואלים? לפי מצבי רוח הלוח מחליט להידלק ו/או לא להידלק... שללתי כי מדובר בקצר מכיוון שאני מנסה להפעיל אותו מחוץ למארז ערום. שללתי נזק פיזי - כל הכבלים וההלחמות במקום ונראים בסדר... למי בכלל חשב לשאול - כן, איפסתי את הביוס, וכן ניסיתי גם את הכרטיס מסך OB וגם כרטיס חיצוני. מה שהכי מוזר זה מתי שהלוח עובד הכל נראה תקין לחלוטין.. אפילו הצלחתי להתקין עליו WIN7 כשהוא עבד.. וגם לעשות קצת אוברקלוק... כמובן אבל שאי אפשר להביא לבנאדם ככה מחשב ואני רוצה לשאול בעצתכם.. האם לקבוע את מותו.. או שיש עוד מה לעשות בנידון?<
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
פתאום היום אחרי הצהריים התחילו להופיע כל מיני קווים כחולים באמצע שימוש במחשב(מצורפות תמונות). הסרתי דרייברים, התקנתי חדשים, הסרתי שוב, התקנתי את אלו הבאים עם הדיסק של הכרטיס אך עדיין לא עובד. קיבלתי גם מסף כחול שהיה כתוב משהו על nv4dis. מה עושים? האם בעיית דריברים, כרטיס מסך או משהו אחר? הכרטיס בין שנתיים וחצי 8800gts 320 http://img246.imageshack.us/i/img00931.jpg/ http://img171.imageshack.us/i/img00922x.jpg/ תודה
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם מקווה שתעזרו לי קניתי מחשב חדש בחלקים מארז 2 מאווררים לא זוכר חברה לום אם MSI P458D מעבד QUAD 9550 כ.מ ZOTAC 9600 ספק 550 W הרדיסק 500 גיגה זכרון DDR3 3גיגה חיברתי תמחשב לאחר מכן מחבר לחשמל כדי להדליק אותו המאוורים מסתובבים לשניה וזהו המחשב לא עושה כלום נכבה אבל הכפתור על הלוח אם מראה שהוא מקבל חשמל אני חושד בספק לא תקין רציתי את עזרתכם נסיתי לפרק כרון ולהדליק ולפרק כרטיס מסך אך הכל לא עזר ונשאר אותו דבר מקווה שתעזרו... איך ניתן לבדוק אם הספק דפוק אם כן יש אחריות כי הוא חדש חדש
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היום פתחתי את "מציג האירועים" של הווינדוס (ויסטה) וראיתי את השגיאה הזאת: שם יומן רישום: System מקור: Microsoft-Windows-Kernel-Processor-Power תאריך: 08/09/2009 20:16:06 מזהה אירוע: 6 קטגוריית משימה:ללא רמה: שגיאה מילות מפתח: משתמש: SYSTEM מחשב: ronen-PC תיאור: תכונות מסוימות של ניהול צריכת חשמל במצב ביצועים של המעבד הפכו ללא זמינות עקב בעיית קושחה ידועה. פנה אל יצרן המחשב לקבלת קושחה מעודכנת. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שכל פעם שאני מפעיל משחק כבד( כמו BURNOUT PARADISE שכרגע רק בו אני משחק) אז אחרי כ-25-30 דקות המשחק ניהיה טיפה יותר איטי כאילו המחשב לא יכול לסחוב אותו ואז אני יוצא, או שהוא לא פועל לאט ואחרי חצי שעה ככה המחשב עושה ריסטרט ללא מסך כחול. שיחקתי לפני חודשיים במחשב ובמשחק הזה ספציפית המון והכל עבד כמו שצריך ואז יום אחד המחשב בכלל לא נדלק והחליפו לי ספק והוא קם לתחייה אבל הבעיה עם הספק הייתה שכל פעם שאני נכנס בכלל למשחק המחשב עושה ריסטרט אז החליפו לי לספק חדש..לספק הנוכחי. אני לא יודע אם הבעיה היא בספק או לא, לדעתי כן, אבל אני צריך ליהיות בטוח. נ.ב ATI HD4870 INTEL E8500 המחשב הריץ את המשחקים הכי כבדים שיש גם בויסטה ששמתי את קרייסיס על VERY HIGH בלי בעיות. תוד…
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
המחשב פועל באופן תקין אבל המסך שלו לא נדלק, ניסיתי להחליף כרטיס מסך לאחד שעובד וגם לא עובד החלפתי סלוטים לזיכרון עשיתי איפוס ביוס ועדיין אין כלום ואפילו אין רמז לבעיה הזאת המחשב עושה רעש שהוא עובד והכול תקין והמסך פשוט לא נדלק כמובן שניסיתי על כמה מסכים את זה ולא עובד אשמח אם למישו יש עוד אופציה שיכולה לעזור לי לפתור את התקלה תודה..
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב ב 8 פעמים מתוך 10 המסך עובר מstandby להדלקה ואז חוזר מייד לstandby (מודיע שעובר לpower saving mode) בשאר הפעמים המעטות שהוא כן נדלק הוא עובד מצויין, עברתי על החיבורים כמובן ,התופעה ממשיכה. מסך LG1950 כרטיס מסך GECUBE 4850 יש רעיונות? המחשב עצמו עובד בלי בעיה .
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
1. התקלה עם הספק: כאשר הוא מחובר הלוח מקבל מתח, רואים לד קטן על הלוח נדלק. אבל המחשב לא נדלק, רק אחת לכמה נסיונות הפעלה (בעיקר אם מרווחים בינהם) הוא עושה טובה ונדלק. יש לציין שמדובר בספק ANTEC 400W ישן כל כך עד שאין לו מחבר 24 פינים אלא רק של 20 PIN בלוח 915GAV של אינטל כלומר לוח עם חיבור 24PIN + חיבור של 4 למעבד + חיבור מולקס נוסף על הלוח! ניסיתי עם סטיק אחד של RAM, עם הכרטיס המובנה (בדרך כלל יש 7300GT) וללא כוננים מחוברים, וזה ממשיך אותו דבר. המחשב היה דלוק ברצף כ3 חודשים. כיביתי אותו, אחרי מספר אתחולים של עדכון WINDOWS ופתחתי את המארז כדי לנקות אבק, לאחר מכן חיברתי כדי לראות שכל המאוררים מסתובבים, והוא כבר לא היה מוכן להדליק את המחשב באופן עקבי. מה שכן, כאשר שמים יד מא…
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אהלן, לפני כשנה ומשהו קניתי מחשב חדש. Champion intel CORE 2 QUAD Q6600 2.4 Ghz 8mb nvidia 8800GT 512mb. זיכרון 4GB. ספק 300W עכשיו לפני חודש בערך התחילו לי בעיות בכרטיס מסך, נושא שפתחתי לא מזמן אתם יכולים לראות פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=423216 בקיצור, אחרי שהוא נדפק אח שלי נתן לי סתם כרטיס - ATI 1650 בשביל שיהיה אפשר לעשות עם המחשב עד שהכרטיס החדש יגיע: HD4870. הכרטיס עבד חלק חודש, היום בבוקר שניסיתי להדליק את המחשב לא הופיע כלום על המסך. אחרי כמה שעות שוב ניסיתי וכלום. שוב פעם החלפתי לכרטיס אחר והוא עובד חלק. יכול להיות שיש בעיה עם אחד החלקים במחשב שהורס את הכרטיסי מסך שאני מכניס? הורדתי SpeedFan בכדי לראות חימום וזאת התוצאה: http://…
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אז רציתי להליף לאוזניות ניתקתי את הרמקולים וחיברתי את האוזניות ולא פעל, החזרתי לרמקולים ואז אין צליל וכשאני לוחץ על 'Volume center' המחשב עצמו עושה לי כזה ציפצוף קטן ואז זה מופיע: http://img137.imageshack.us/img137/3619/21072796.png עכשיו אני לא מבין ממש במחשבים אז תילכו איתי צעד צעד בבקשה ^^' תודה על זמנכם
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
(מקווה שאני רושם את זה בפורום המתאים) קצת ארוך אבל אני אשתדל לקצר. היה היה פעם XP שבו הכל עבד. עברתי לויסטה ואחרי תקופה מסוימת ה-USB החל לעשות לי בעיות בצורת USB Device Not Recognize. עברתי ל-7 ומשום מה העניין הזה הסתדר. קניתי אתמול איזה התקן USB שקשור לאודיו (לא מצפה ממכם להבין בזה - ממיר Midi To USB). חיברתי אותו בדיוק לפי ההוראות ושוב אני מקבל USB Device Not Recognzie. ההתקן הזה הוא של חברת M-Audio ולפי מה שכתוב שם באתר, הם אומרים שעוד לא הוציאו לו דרייברים ל-7 למרות שראיתי באחד הפורומים אפשר להשתמש בדרייברים של ויסטה. הלכתי למחשב הנייד שלי שבו מותקנת ויסטה, והתקנתי אותו והוא עבד כמו שצריך. בעברית - ניתן להתקין אותו כמו שצריך על ויסטה. ממשיכים - התקנתי על המחשב הרגיל ו…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-