עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי משהו כמו 4 מסכים כחולים ביום התוכנה windbg מציינת סיבות שונות לקריסות. ביניהן: memory corruption ntfs.sys alcxwdm.sys afd.sys win32k.sys ntkrnlpa.exe wg3n.sys pool corruption ati2cqag.sll vsdatant.sys aswmon2.sys יש עוד אבל הרעיון הוא שאין איזה משהו שחוזר על עצמו ככה שאני לא יודע מה הסיבה לקריסות

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  2. נתחיל מהמסכים הכחולים.. יש לי המון פשוט המון מסכים כחולים , אני כבר לא יודע אם זה הזכרונות הארד דיסקים או הכרטיס מסך.. החלטתי לעלות תקבצים מהיומיים האחרונים של המסכים הכחולים.. http://www.f2h.co.il/173970777 אם מישהו יכול לומר לי מה הבעיה אני אשמח.. עכשיו הכרטיס מסך , HD4870.. (מפתיע מישהו שיש בעיות עם ATI?) נקנה בארה''ב כלומר אין לי אחריות.. לפני 4 חודשים נשרף לי הספק כח של המחשב הקודם שלי.. ומאז הוא מתחיל לעשות בעיות.. מאז כבר החלפתי מחשב (מפורט במפרט שלי אם יש צורך) כאשר הכרטיס מסך עבר איתי למחשב החדש.. לא יודע אם זה הספק כח בעייתי או הכרטיס.. בכל אופן הוספתי עליו קירור של twin turbo.. שאכן עזר ובמשך חודשיים הכל עבד פיקס.. (פה ושם דברים ממש בקטנה) אחר כך …

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  3. שלום לכולם, קניתי לא מזמן מחשב חדש: AMD 64 3000 GIGABYTE GA-K8NF9 nFROCE 4x V-DATA 1024DRR 400MHZ (DUAL CHANNEL) ALBATRON GEFORCE FX 6600GT WESTER DIGITAL 160GB 8MB\7200 NEC 3520 DVD-RW 16X THERLMALTAKE 420W ACTIVE PFC COMPUCASE CI-6A21 נקדים ונאמר ש: *התקנתי את כל הדרייברים הרשמיים הכי אחרונים. *ה-DEVICE MANAGER לא מזהה שום בעיה במערכת הכל חלק. נעבור לבעיות: 1. איטיות, איטיות, איטיות: א. ה-WInXp עולה לפעמים רק אחרי 20 טעינות, ועוד מלא זמן במסך WELCOME, מה קורה כאן הוא אמור להעלות תוך 3-4 טעינות מקסימום. ככה זה לפחות במערכות מחשב הרבה פחות טובות משלי, מבדיקות מעמיקות שעשיתי. ב. לוקח להארד דיסק המון זמן להעביר קבצים מכונן לכונן נניח קובץ 700MB יכול להגיע עד ל-3 דקות... זה …

• 73 תגובות
    • 34.6k צפיות
  4. Started by shz41,

המוניטור כבה וזהו. כשהחלפתי מוניטור, המוחלף פעל תקין. התקול הוא 19" LCD של MAG. מה יכולה להיות התקלה? יש טעם לתקן?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  5. אני משחק וזה קורה כל הזמן בלי התראות קודמות בהתחלה חשבתי שזה בגלל הover clock אבל ביטלתי אותו לגמרה עשיתי load fail safe או משהו כזה ועדיין זה נופל לי ואני על מהריות סטוק וגם התיזמוני זיכרונות וגם המתחים .. תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  6. אז ככה אני משחק הרבה משחקי FPS ברשת בעיקר MOHAA ו COD מדי פעם באמצע המשחק התמונה קופאת והסאונד נפסק , והמחשב לא מגיב לשום דבר ואשפר לעשות רק reset :-X . זה לא קורה כל הזמן, יש ימים שזה לא קורה בכלל, ויש ימים שכמעט כל הזמן.( כמה פעמים בשעה). בבקשה תעזרו לי מפרט: windows xp profesional Intel Pentium 4HT, 2800 MHz (3.5 x 800 Motherboard Name Intel Rock Lake D865PERL club-3d,ATI RADEON 9600 XT+128MB/DDR 2X256 512MB DDR/400 ספק כוח הספק 300w עריכה: help MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. חבריה שלום כ קורים לי בזמן האחרון כל מיני תופעות לא ברורות היום המחשב בהדלקה ישר קפץ למערכת ההפעלה מבלי להציג את הלחונות של הSETUP השחורות ניסיתי לעשות DEL ולהגיע לביוס ולא הצלחתי איך מחזרים את כל הנושא שהמחשב יפעל בסדר העליה הנכון בברכה

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  8. Started by havlin,

שלום יש לי בעיה קצת מוזרה המחשב שלי דלוק בדרך כלל כל השבוע ואז אני מכבה אותו לגמרי ומנתק אותו מהחשמל כשאני מחבר אותו בחזרה לחשמל הוא לא נידלק בכלל רק לאחר כמה שעות אני מנסה שוב ואז הוא כן נידלק אבל מיד אי אפשר להדליק אותו . יש לי ספק טוב enermax 620

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  9. Started by hagaym,

שלום המחשב שלי מלא הייקונים כולם היכפילו את עצמם . האם זה ווירוס או משהו בהגדרות?.?...

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  10. יש לי מחשב של גיגהביט והוא לא היה בשימוש כבר שנה ומעלה, כאשר ניסתי להדליק אותו הוא לא עבד, אז בהתחלה הייתי בטוח שזה הספק כוח אז החלפתי, ראיתי שזה לא עוזר ושמתי לב שרק שאני מוציא ומחבר את הכבל של המעבד הוא מתחיל לעבוד אבל אז אחרי שימוש של יום שאתה מכבה אותו אתה צריך לעשות את זה מחדש(עם המעבד), אני חייב עזרה יש למישהו מושג פשוט אני לא רוצה הלחליף אותו. תודה!

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  11. אבקש תגובות מפורטות מה עלי לבצע בכדי להיתגבר על התקלהץ

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  12. Started by berner,

חבריה שלום אני חייב תמיכה וסבלנות ובכן המחשב נתקע לי כל הזמן ולוקח זמן עד שמשתחרר בצעתי פעילויות של ניקוי נגד כל מני מזיקים , טפלתי בנושא של פעילות של קבצים ברקע והבעיה נשארה המחשב מסוג לוח אם אסוס NFORC2 מעבד AMD אטלון 2000+XP זכרון 2X256 מערכת הפעלה XP פרקתי את הזכרונות והחלפתי בניהם בסלוטים תוך ניקוי המגעים לא נותר לי דבר שאני יודע לעשות לשפר המצב שאלה לחברים איך אני בודק שהזכרונות בסדר וכך גם המעבד אין לי חימום יתר במחשב וגם יש לי מעל 4 מאווררים שכולם עובדים כולל בספק אשמח לקבל הדרכה מהירה איך לצאת מזה האם נדרש לרכוש זכרונות חדשים נ.ב. הקיפאון של המחשב בעבודה רגילה בדוא"ל וגלישה בברכה ???

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Mr.positive,

שלום , היום עבד לי המחשב רגיל ואז הוא עשה ריסט ופשוט מאז לא מפסיק . הוא עושה ריסט כל 10 שניות ולא מעלה אפילו את הביוס ( מסך שחור) ניתקתי לפי הסדר את כל החלקים וזה לא עזר אז ניתקתי את המעבד והוא הפסיק לעשות ריסטים למרות שהוא לא עלה כי אין מעבד . השאלה הא אם הבעיה במעבד ? בלוח אם או בספק ? ומה עושים *יש לציין שבפנים הכל עובד מצויין

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  14. Started by ma nishma?,

מה לעשות הוא משוגע!

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  15. כל פעולה פשוטה במחשב , איטית לגמריי , ואי אפשר להריץ כמאט שום דבר , הבעיה נפטרת שמתקינים מערכת הפעלה מחדש , אבל נוצרת מחדשת מגורם לא ידוע ברשת מסתבר שזו בעיה מוכרת שלאף אחד אין פתרון ...נדמה לי . 100% CPU usage ה taskmgr פועל על 100 cpu

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by jitz,

יש לי מחשב חזק מאד (אתם מוזמנים להציץ במפרט שלי...), עם XP כמערכת הפעלה. משום מה כשאני מעתיק קבצים בין כוננים (CDROM -> HD, HD-> HD) - המחשב *ממש ממש לא סוחב*, אי אפשר לעבור בין חלונות, הכ זז *ממש לאט*. בעיה הזאת מופיעה *רק* במקרים כאלה, בדרך כלל המחשב פועל מהר, בלי שום תקיעות, יש לי אפ-טיים מרשים מאד בדרך כלל (ואם הוא יורד, זה כתוצאה מהפסקת חשמל, התקנת תוכנה חדשה שמצריכה Restart), טמפרטורת מעבד לא רעה, מעולם לא עברתי את ה-50 מעלות, בקיצור - אין תלונות. חוץ מזאת. דרך אגב - ב-properties של ערוצי ה-IDE מסומן "DMA If Available" - ההרדיסק (wd 80gb - with 8mb cache) פועל ב- Ultra DMA Mode 5 הצורב/כונן די.וי.די - Ultra DMA Mode 2... יש למישהו מושג? בתודה רבה מראש.

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. היי. הלוח שלי בקרוב בן שלוש. דגם Asus m2n-mx בחודשים האחרונים הייתי מקבל הודעות של this device can preform faster כשהייתי מנסה לחבר את המדפסת שלי, ואחרי כמה זמן החיבור היה "עף" והיא לא היתה יכולה לפעול. עכשיו אותו הדבר קורה עם כרטיס הרשת האלחוטי שלי, שגם הוא בחיבור USB. ניסיתי בעבר גם להתקין עליו כרטיס רשת PCI ובאופן מחשיד המחשב לא זיהה דבר. בדקתי בביוס אם ישנה הגדרה כלשהי להתקני USB ולא ממש מצאתי. במנהל ההתקנים הסרתי את ה"וי" מאופציית: allow the computer to turn off the device to save power על כל יציאות הUSB, כך שלשם העניין הזה לא קשור. לפני שאני רוכש לוח חדש, רציתי רק לבדוק האם אני עושה משהו לא נכון. יש סיכוי שמדובר בהגדרה בביוס ?... ממש תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  18. למה אני מתכוון? מדי פעם בעת עבודה העכבר עושה "פסיקים" קטנים בתזוזה והמוזיקה (בעיקר ביוטיוב) קופצת ומרצדת. יש לציין שהבעיה מופיעה פעם בכמה זמן והיא אינה רציפה. לפעמים בעת אתחול המחשב, הדיסק הקשיח לא מזוהה, אבל אחרי הפעלה מחדש זה מסתדר. אני לא חושב שזו בעיה בדיסק הקשיח, משום שהבעיה היתה קיימת גם כשהייתי עם הדיסק הקשיח הקודם, החלפתי אחד רק בשבוע שעבר. האם יש קשר בין שתי הבעיות? מה אפשר לעשות? תודה!

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by No Idea,

ברגע שאני מדליק תמחשב הוא לא עולה...כאילו אחרי שאני אמור לבחור משתמש [יש לי במחשב רק משתמש אחד..] כשאמור לעלות הדסקטופ יש מסך שחור וכאילו הוא במצב שינה... אבל כשאני מבטל את הכרטיס מסך במנהל ההתקנים הוא עולה רגיל...[אבל אז אי אפשר לשחק במשחקים..] ניסיתי לפרמט לא עזר...ניסיתי לעשות שחזור לא עזר... דרך אגב יש לי windows 7 ....אשמח לעזרה..!! =] המפרט: לוח אם: msi p43-c51 DDR3 מעבד:Q9400 כרטיס מסך:nvidia geforce gt 220 זכרון: CEON 2X2GB (4GB) ספק :450W HUNTKEY הארד דיסק: 500GB SATA 2 SEAGATE

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. היי, מצאתי את זה אתמול - זה כשאני נכנס למשחק אחרי איזה כמה דקות בתוכו אני שומע את הסאונד כאילו ב- slow motion, ונניח את הדיבור של האנשים - tttaaaaakkkiiinngg fffiiirrrreeee. אבל זה לא קורה בעלייה הדרגתית - זה פתאום קופץ שהסאונד מתעוות, אני מניח שזה רק סימן, ולא באמת הבעייה שהסאונד מתעוות... אם אני מנסה לצאת מהמשחק - הוא מרסט את המחשב, אם אני ממשיך לשחק - אחרי כמה דקות הוא גם מרסט. מה זה יכול להיות? דרך אגב - היה לי את זה פעם, חשבתי שזו בעיית התחממות בכרטיס מסך, קניתי את הקירור Heatpipe של זלמן כולל המאורר שאותו שמתי על החוזק המירבי, וזה נגמר. אבל עכשיו זה חזר.. יכול להיות שזאת בעיית תוכנה? נ.ב. - זה קורה אך ורק בתוך משחקים. תודה לעזורים..

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  21. Started by alonz1,

כשאני משחק במשחקים המחשב נתקע והמסך מראה שהוא איבד קשר עם המחשב ולכן הוא נכנס למצב חסיכה באנרגיה. אני משער שזו בעיה בכרטיס מסך, זה קורא לרוב שהמחשב מתאמץ במיוחד כמו במשחק Need for speed Most wanted אבל פחות קורא במשחק Torchlight. איך אני בודק את הכרטיס והאם יש בו פגם או שמא הוא מתחמם יותר מדי ...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Shayk1910,

מה המצב? אמרו לי זה המקום הכי טוב לפנות אליו עם בעיות כאלה, אז אני אשמח אם תעזרו לי. המחשב פעם בכמה זמן פשוט "קופא" הכל נעצר, העכבר לא זז, שום דבר לא מגיב, ואם יש מוזיקה ברקע אז זה נתקע ועושה רעש. ניסיתי לבדוק את הטמפרטורה של המעבד והכרטיס מסך והם לא קרובים אפילו ל40 מעלות. בנוסף גם פירמטתי את המחשב ועכשיו כשהמחשב נקי הוא עדיין נתקע. חשוב לציין שהמחשב נקנה לפניי פחות מחצי שנה. פרטי המחשב: NVIDIA GeForce GT 440 Intel core i3-2120 CPU @ 3.30 ghz WINDOWS 7 HOME PREMIUM 64 RAM - 4G תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by coorva,

שלום רב יש לי XP PRO באנגלית עם SP2. לאחרונה בערך 5 דקןת לאחר הדלקת המחשב הוא "קופא". התמונה במסך קופאת והעכבר והמיקלדת לא פעילים. כשאני לוחץ במחשב על restart המחשב עולה ואז עובד ללא שום בעיה לאורך זמן. עשיתי בינתיים בדיקות עם תוכנות ייעודיות לכונן הקשיח ולזיכרון על מנת לוודא שאין איתם בעייה - והכל תקין. מבחינת טמפרטורה של לוח אם, מעבד, כונן קשיח, כרטיס מסך- הכל תקין. בדיקה לוירוסים וקבצי ריגול- תקין. האם יתכן שזאת בעיה של הספק כוח? אשמח לקבל עזרה בעניין זה.

24. שלום לכולם וחג עצמאות שמח .. ברשותי מחשב די ישן שעובד אצלי כבר הרבה שנים: amd athlon 2500+ xp 7600gt לוח אם של ג'יגה בייט משהו פשוט אם הדגם חשוב אני יפרט 2gb kingston ובלה בלה בלה.. בזמן האחרון המחשב פשוט "קופא" באמצע סתם טיול בשולחן עבודה אפילו לא במאמץ. חשוב לציין שזה יכול לקרות פעם ביום או פעם בשעה .. לדעתי זה הטמפ' של המעבד כי היא עומדת על 50-60 באופן קבוע למרות שלמעבדים האלה זה סביר. דעתכם בעניין?

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  25. Started by danh74,

שלום לכולם, בזמן boot (ממש בשניות הראשונות) המחשב קופא לדקה , גם ה hard disk לא עובד. אחרי דקה המחשב חוזר לעלות , מראה את ה desktop וחלק מהתוכנות ב system tray ואז קופא שוב לדקה. אחרי זה המחשב עובד כמו שצריך. הבעיה התחילה כאשר החלפתי את המודם מ ALE130 ל ALCATEL 510. AMD2500 256MB NF7S תודה מראש

• 2 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.