עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מחשב AMD חדש, מפעילה סימס 3 ועוד משחקים, הכל עובד חלק, אבל אחרי כמה זמן של משחק, המחשב מפעיל את עצמו מחדש... המחשב נקנה לפני כשבוע וחצי וזה התחיל שלשום, אני מיואשת, יש לכם רעיון למה הבעיה? ממש מבואסת.. :s05:

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by kkffiirr,

אני רוצה לשדרג את הזיכרון במחשב הזיכרון הקיים הוא 2 ג'יגה 667 מה"צ (מצורף הפרטים מSIW) רציתי לשדרג לקינגסטון וראיתי שגם זיכרון ה667 וה800 הם באותו מחיר, האם כדאי לי יותר לקנות את ה800? תודה מצאתי G.SKILL יותר זול כאן http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=1000 מה כדאי? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ofekd23,

כפתור הריסטרט לא עובד לי אני פתחיתי את המחשב לבדוק אם הקבל מאמרז למחשב מחובר הטיב בשני הכוונים וכול מחובר כאלך מה זה יוכל להיות? יכול להיות שכפתור פשוט מקולקל הוא שזות בעייה של מערכית העפלה ? מה לעושת ? תודה לכול העוזרים סליחה על שגאיות הכתיב

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by XXbandXX,

רציתי לדעת אם הספק הזה zephyr HEC 650 אמור להריץ את המערכת הבאה בלי בעיות: לוח אם Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P מעבד AMD Phenom II X2 550 Box זיכרון OCZ DDR3 2048MB (1024MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value כרטיס מסך HD4850 ATI שני HDD אני שואל משום שבכל פעם שאני צריך לעשות רסטארט המערכת לא עולה (המסך לא נדלק ממשיך להחשיך ומשמיע צפצופים). ואני צריך לנתק את הכבל החשמל הראשי ולהרכיב אותו מחדש אחרי כמה שניות ואז להדליק. אם השאלה הזו אינה מתאימה לפורום הזה בבקשה להעביר אותה. תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אהלן קודם כל מקווה שהצום עבר קל על מי שצם יש לי בעיה במחשב שכמובן שניסתי לשלול הכל זיכרונות ועד קשיח ושאר ירקות. הבעיה היא שאני מדליק את המחשב המסך אינו מצליח לקבל תמונה מהכרטיס מסך והוא נשאר "במצב המתנה" . יש לציין שהמחשב עולה כרגיל ומהרקמולים בוקעים רעש עלית מערכת ההפעלה. האמת שניסתי לא מעט דברים להחליף בין הסולטים והמסך מעלה תמונה בהדלקת המחשב לסירוגין . ניסתי לבצע Clear cmos הקבלים על הלוח אם נראים תקנים אין לי קצה חוט מה הבעיה לא מריח לי כמו בעיה בכרטיס מסך כי המסך לא מאבד תקשורת באמצע עבודה אלה רק אם הוא "יוצא ממצב תקשורת " לדוגמא מצב המתנה או כבוי מוחלט. אשמח לתגובתכם בעניין ערב מצוין שיהיה.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by guyb7,

שלום, יש לי מחשב קצת עתיק שהחל להיכבות מעצמו, ולפני שאני קונה חדש, אני רוצה לנסות לפתור את הבעיה. המחשב נכבה בלי קשר למאמץ ובלי קשר להתחממות, וזה נראה די אקראי - לפעמים שתי דקות אחרי ההדלקה, ולפעמים שעה+. כשהמחשב נכבה, המסך הוא הראשון שמפסיק לעבוד; אחרי כמה שניות המעבד מתחיל להיתקע (אם אני מנגן שיר, אז קטע של שניה חוזר על עצמו שוב ושוב); ולאחר כמה שניות נוספות המחשב פשוט מכבה את עצמו. לפעמים אחרי שהוא נכבה אני גם לא מצליח להדליק אותו מחדש - נשמעת סדרת צפצופים קצרים והוא נכבה שוב. לוח האם שלי הוא Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) ולא הצלחתי למצוא ברשת תיאור לצפצופים. חוץ מלוח-אם, מה עוד יכול לגרום לבעיה? תודה!

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  7. יש לי מחשב בן שנתיים בערך, שמעולם לא עשה בעיות מיוחדות - לפחות עד היום בבוקר. באמצע משחק המחשב נתקע ועשה לעצמו RESET. בסדר, קורה. הבעיה היא שאחרי כן המחשב נתקע אחרי הPOST, במסך בו מוצגים נתוני המעבד והזכרון. ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש כמה פעמים, אבל בכל פעם הוא מאט עד כדי עצירה באחד ממסכי הBIOS. כשאני נכנס להגדרות, פעולה שבעצמה לוקחת כמה דקות טובות במקום ה20 שניות הרגילות, לוקח למחשב כמה שניות להגיב על כל לחיצת מקלדת. איפוס באמצעות הוצאת הסוללה לא עזר (למרות שההגדרות אכן התאפסו לברירת המחדל). מה עוד אפשר לעשות? אם זה משנה, המפרט הבסיסי הוא E8400 ABIT IP35E GSKILL 800MHZ 4GB 8800GT ENERMAX LIBERTY 400 ********************עדכונים*************************** כרגע המצב בכלל …

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by azarzar15,

בעיה במחשב האודיו אצלי כאשר לאחר חודש של חיפושים מסתבר שללוחות אם של ג'יגהבייט יש בעיה עם כרטיסי הקול הפנימיים של RME גיליתי את זה רק אתמול בטופיק גדול בפורום של RME כאשר מס' משתמשים בעלי הכרטיס קול הזה ולוחות אם שונים של ג'יגהבייט חווים בעיה שהם שומעים את המחשב דרך המוניטורים או האוזניות מזאת אומרת שומעים את המחשב שומעים את העכבר זז או אפליקציות מסוימות שמופעלות ורצות במחשב בקיצור חרא למחשב אולפני גם אצלי קיימת הבעיה, חלקם הגיעו למסקנה לאחר הרבה חיתוכים במחשב שיש בעיית אדמה בלוח אם עכשיו השאלה היא אם יש משהו שניתן לעשות כדי לפתור את זה מבלי להחליף את הלוח אם ואם כן אז כמה זה באמת מסובך או מסוכן להחליף אותו זה הלינק לטופיק בפורום http://www.rme-audio.de/forum/viewtopic.ph…

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  9. Started by silky,

בכל פעם ההתקנה נפסקת באמצע העתקת הקבצים(2 דיסקים שונים של ויסטה ואחד של XP). שמתי לב שכעת ב POST אני מקבל SMART ERROR על ה HDD -(סמסונג 103UJ). רציתי לפסול משהו- אין מצב שיש כבל SATA מיוחד לHD (כזה ששונה מכבל לכונן אופטי או כל מוצר שמתחבר אחר שמתחבר ב SATA) נכון(נאמר לי ע"י חבר, לא נשמע לי הגיוני בשיט אבל שווה בדיקה)? כרגע אני יוצא מנקודת הנחה שהHDD תקול ואממש אחריות עליו. רעיונות אחרים?

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  10. Started by philip_s,

שלום, אני מסה לצרוב דיסקים של אודיו וכל פעם הצריבה נכשלת. אני משתמש בתוכנה נרו והנה הלוג של הצריבה: בבקשה תנסו לעזור ליי

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  11. אני צריך לחבר את הדיסקאונקי לכניסות מאחור של הלוח אם אני רוצה תקשורת מהירה.... יש לי WINDOWS 7 64BIT ...ו לוח P43 . גמר חתימה טובה לכולנו.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  12. Started by reem,

כל פעם שאני מתחיל לדבר בסקייפ ניהיה מסך כחול והמחשב עושה לעצמו ריסטרת . רציתי לדעת איך אני מאבחן מה הבעיה ? ולמה זה קורה ? ואיך אני פותר את זה שזה יפסיק ?!? יש לי וינדוס XP (המחשב חזר מפירמוט מה שעושה את זה עוד יותר מוזר ) קראתי שצריך לשים לב למספרים שרשומים במסך הכחול כידי לדעת מה הבעייה , אבל הבעייה שהמסך הכחול מופיע לשנייה ואני לא מספיק לראות כלום ! יש דרך למצוא את מספר השגיאה ?!?! עשיתי בדיקת וירוסים , ואין שום וירוס , עשיתי בדיקת שגיאות למחשב והכל בסדר (נראה לי ) תודה רבה !!

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  13. Started by abarbotel,

היי אני מנסה לפרמט את המחשב שמתי דיסק וינדוס בכונן והמחשב אומר שאני צריך ללחוץ מקש כלשהו כדי שזה יכנס להתקנה אבל המקלדת שלי היא usb ושאני לוחץ מקש כלשהו זה לא מגיב ואז עולה הוינדוס שהיה לי במחשב לפני הפירמוט מה עושים?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  14. Started by WinnerLine,

אז ככה לא יודע למה אבל המחשב התחיל לקרוס לי המעבד פתאו במנוחה התחיל להיות על 31 ואז התחיל לעלות עד ל 40 והמחשב נכמה אוטומטית ניסיתי לעשות בדיקה של OCCT אבל כל פעם שאני מנסה לעשות בדיקה אחרי כמה שניות המחשב נכבה אוטומטית... מישהו אולי יודע מה הבעיה? (יאללה נשבר לי המחשב הזה :-[ ) ד"א המחשב קרס לי ככה לפני שבועיים אחרי שהוחלף הספק והתווספו 2 מאווררים משהו ממש מוזר =[ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- עריכה : 19:15 קרה לי משהו ממש מוזר עשיתי בדיקה ב OCCT והפסקתי באמצע הדבר המוזר שקרה שהמעלות עדיין נשארו על 46 למרות שסגרתי כבר תתוכנה תמונה :

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by lioravr1,

שלום התקנתי במחשב ווינדוס ויסטה HOME BASIC המחשב עצמו דיי ישן אבל הותקן בו כבר ויסטה ממקודם ( אולטימייט) עקב כמה בעיות נאלצתי לפרמט ועכשיו כל כמה זמןמופיע לי מסך כחול ( רוב המסך דיי לא מובן , רואים מטושטש רק בחלק העליון קצת) העלתי דמפ: http://rapidshare.com/files/28525504...09-01.dmp.html הבנתי שזה קרה בעקבות בעיה בחומרה אבל עדין לא ניתחתי את זה מספיק טוב ...

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  16. Started by maor5,

שלום לכולם ,שיהיה לכולנו גמר חתימה טובה וצום קל! יש לי בעיה כבר הרבה זמן והיא כזאת איך שאני מדליק את המחשב אחרי כמה שניות יש לי מסך שחור עם _ בצד שמאל מהבב. שום מקש אינו עוזר שאני לוחץ עליו, אך אם אני עושה ריסט אז המסך השחור עם ה_ נעלם ועולה לי הויסטה במקום מה התקלה יכולה להיות? תודה לכולם

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by anatoli,

שלום חברים, לפני בערך 4 חודשים קנינו מחשב חדש. המפרט הוא משהו כזה: E8400 OCZ 800Mhz 4GB RAM Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample Gigabyte EP43-DS3l Tagan 480W החל מאתמול המחשב לא נדלק בכלל. שום לד/מאוורר/כלום. ניסיתי לעשות איפוס לביוס, ניסיתי לנתק מהחשמל ולהוציא את הסוללה ולחכות זמן מה, עדיין אותו דבר. אני מניח שמחר בבוקר אני אקח את המחשב אל פנדה (במידה והם פתוחים מחר). אבל עד אז, האם יש משהו בסיסי שאני שוכח לבדוק וכדאי לנסות? Anatoli.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  18. פעם שלישית ואחרונה שאני פותח דיון בנושא, פשוט היו כמה עדכונים חשובים, אז חבל לי להקפיץ את הקודם ולבלבל את הרוב. המפרט: טמפרטורות: 45 מעלות בזמן מנוחה למעבד, 55 בזמן מאמץ. 62 מעלות לכרטיס מסך בזמן מאמץ. בהתחלה, התקלה הייתה רנדומלית וכמעט בלתי מורגשת, בזמן משחקים המחשב היה נתקע ועל המסך הייתי מקבל ארטיפקטים מוזרים. אחרכך זה התחיל לקרות בתדירות גבוהה יותר, ומדי פעם גם הייתה מופיעה לי שגיאה של VPU RECOVER. כשבסופו של דבר, אם הייתי נכנס לכל משחק, התקלה הייתה מתרחשת במיידית, ובזמן פעילות רגילה במחשב זה התחיל להתרחש גם כן בתדירות גבוהה. כמה דברים שעשיתי כדי לנסות ולפתור את הבעיה: 1) קניתי ספק כוח חדש. 2) קניתי סטיק זיכרון חדש, וליתר ביטחון העברתי כל אחד מהם לחוד בדיקת MEMTEST …

• 62 תגובות
    • 4.5k צפיות
  19. לאחרונה גם בפיסי שלי עם סאמסונג t220 וגם במקבוק חדש, אני רואה במסכים הפרעות שנראות כמו refresh rate נמוך במסכי crt ישנים. מכייון שמדובר במסכים חדשים גם led וגם lcd זה נראה לי מוזר. בעצם בעיקר בצדדים ובחלק העליון והתחתון זה נראה כאילו המסכך flicker או מהבהב מאוד מאוד מהר. אחרי אין סוף בדיקות לא מצאתי משהו בעייתי בחומרה....(רמקולים צמודים,מגנטים,כרטיס מסך תקול) הכל בדקתי. האם ייתכן שבעיה בחשמל בחדר שלי גורמת לזה? יש לי שקעים קצת ישנים.... זה לא שפשוט יש/אין חשמל? אולי אני סתם פרפקטיוניסט? אולי זה קשור ל60hz ששניהם עובדים? (אי אפשר לעלות יותר מזה) תודה!!

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  20. PCIE TO SATA /IDE RAID CONTROLLER ואת פרטי הצורב שלי שהוא בחיבור IDE ו "הקש על כל מסך" ואז הוינדוס עולה כרגיל. הצורב עובד כרגיל ללא בעיה. בלוח יש חיבור IDE אחד שאליו מחובר הצורב.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by miaoo673,

מדובר בכרטיס קול משולב, בלוח אם מדגם P4P800-SE. הרמקולים נבדקו עם מחשב אחר ונמצאו תקינים. כמו כן מותקנים הדרייברים העדכניים ביותר. אני כבר מתכנן לקנות כרטיס קול חדש, אבל אשמח אם מישהו יוכל לתת לי טיפ של הרגע האחרון ולחסוך לי כמה שקלים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי בעייה כבר כמה חודשים במחשב וכל פעם פירמטתי וזה חזר לפעמים אחרי כמה ימים ולפעמים ישר! השגיאה היא: http://www.zix.co.il/images/z-1222437794.JPG] מי שיעזור לי יעשה מצווה ענקית!!

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  23. Started by oDot,

שלום, כשאני משחק במשחקים (בעיקר בחדשים) "נתקע" המחשב לאחר שעת משחק. כשאני אומר "נתקע" אני מתכוון לזה שנתקע המשחק, אני יכול לנסות להעלות TASK MANAGER, אבל מה שאני רואה זה רק עכבר שאפשר להזיז ולא יותר מזה. לא מגיע הTASK MANAGER והמשחק עדיין תקוע בFULL SCREEN. אני די משוכנע שזו בעיית התחממות בעקבות טמפרטורות הIDLE שיש לי במחשב, אבל אני לא יכול לאמת את זה כשהמשחק נתקע במסך מלא.. יש איזו תוכנה ששומרת את הטמפרטורות אוטומטית כל פרק זמן מסויים? ככה אוכל לדעת אם זו הבעיה. זה קורה בהמון משחקים גם כאלה שפעלו בעבר כמו שצריך. תודה מראש עריכה: עכשיו זה לדעתי סופית הכרטיס מסך שמתחמם יותר מידי.. מה שקורה זה שהמסך מפסיק לקבל אות מהמחשב אבל דברים פועלים.. נניח אם יש מוזיקה שאני שומע אז היא…

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  24. Started by lgmtk,

שלום, אז המחשב שלי כמעט בן שנה, מפרט בצד ולא נגעתי בכלום מאז שקיבלתי אותו, חוץ מנקיון כמובן פה ושם. מדי פעם יש וידאוים נתקעים לי בקטעים אקראיים, כשהם נתקעים הם פשוט מגמגמים ממש מהר כמו דיסק תקוע. זה קרה לי לאחרונה פעם אחת בCOD 4, גם בקטע אקראי. זה קרה גם בFALLOUT 3, אבל הבעיה הזו שונה כי התקנתי קובץ טקסטורות גבוה, והסרתי, ועכשיו הבעיה הזו לא קיימת יותר (היא הייתה רק כשעברתי משלב לשלב). המקרים היחידים שזה לא קרה לי באופן אקראי זה כשהתקנתי מחדש FALLOUT 3 וראיתי וידאו (רגיל, לא HD) בו זמנית, הוידאו נתקע. כמובן שבכל הקטעים האלה המשחק/וידאו פשוט נתקעים, ודרוש RESTART (ניסיתי לחכות עד 5 דקות). מאז אני כבר לא רואה סרטים עם FF ברקע, מחשש שאולי משאבים זו הבעיה. הפעם האחרונה הייתה …

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  25. Started by madnaor,

אז ככה לפני כחודש בערך התחילה בעיה אחרי זמן פעולה של כ5 שעות הווינדווז לפתע משתגע הסמלים נעלמים הכיתוב נעלם בכל הכפתורים כולל ה"התחל" ועולות השגיאות של "אין דיי משאבים לבצע את הפעולה" על כל דבר שאני עושה בנוסף לכך כל ההורדות נעצרות ובטורנטים הוא רושם שאין דיי משאבים... לאחר כמה שניות כל כפתור שאני לוחץ לא עובד כולל ההתחל וכולל מקש ימני. אם אני עוזב את המחשב במצב הזה הוא מרסט את עצמו עם מסך כחול לאחר 10 דקות. לאחר הריסט הוא חוזר לעצמו עד שעוברות עוד 5 שעות בערך ואז הבלאגן מתחיל שוב. יש לי 4 סלוטים של 1 ג'גה כל אחד של זכרונות ניסיתי להוציא זוג זוג ולראות אם משהו משתנה אך המקרה חוזר על עצמו בכל מצב. יש לי XP וביצעתי כבר עשרות סריקות לווירוסים ורוגלות. מה לעשות?!…

• 8 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.