עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ome,

היי, בזמן האחרון המחשב שלי כל הזמן קורס ומציג מסך כחול שעליו כתוב "your pc ran into problem" וכו'. לחלופין הוא פשוט נתקע. בשני המצבים כמובן שצריך לכבות את המחשב "בצורה אלימה". זה קורה בעיקר כשהסוללה כמעט ריקה או כשאני מטעין את המחשב. המחשב שלי הוא מחשב של חברת Asus דגם Zenbook ux461. לכן יש לי הרגשה שזה קשור לסוללה ושהיא דורשת החלפה. קניתי את המחשב לפני 4-5 שנים. שתי שאלות: 1. מה באמת לדעתכם יכולה להיות הסיבה למסך הכחול/לקריסות/לתקיעות? 2. מצאתי רק מקום אחד שמוכר סוללה בדיוק לדגם שלי: https://www.iladaptersonline.com/asus-c-53_10/%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%99-4940mah-5…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by shubilmobile,

שלום לכולם, קיבלתי מחשב חדש וביקשתי מהחנות לא להתקין לי חלונות כי יש לי משלי. כאשר אני מפעיל את המחשב אני רואה סמן קטן מהבהב בפינה השמאלית וזהו. הכנסתי דיסקט הצלה של חלונות 98 שאמור לבנות קבצי מערכת על הדיסק הקשיח, הפעולה עובדת אך כאשר אני מפעיל את המחשב הסמן עדיין מופיע. כאשר אני מורה למחשב לאתחל מהסי.די.רום, אני מקבל שוב את הסמן. לעזרתכם אודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ilanb0,

למיקרוסופט יש את surface arc mouse שעולה כ - $70. ל-DELL יש את Dell Bluetooth Mouse - WM615 שעולה חצי מחיר ונראה אותו דבר. יש סיבה למה זה של DELL לא יעבוד על ה - surface go שלי?

4. Started by shay820,

שלום לכולם ברשותי מחשב נייח בעל כרטיס מסך ati 5770 flex לכרטיס מסל מחוברים שלושה מסכים 2 בחיבור דיגיטלי ואחד אנלוגי ההבעיה היא שבמסך הדיגטלי אני לא מצליח להגדיר רזולציה מתאימה 1680-1050 (זו הרזולצייה המומלצת למסך) כאשאר אני בחור ברזולציה הזו המסך הופך שחור.1440/900 אין בעיה אשמח לעזרה תודה שי

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by heleriko,

יש לי בעיה מציקה עם האאוטלוק 2002 של מיקרוסופט. כל פעם שאני מפעיל אותו , ולידיעת כולם , אני חייב אותו מכיוון שהוא מתואם עם הפאלם,הוא מציג לי 3-5 הודעות שגיאה ורק אח"כ עולה לי.ללא קבצי העזרה ועוד כמה דברים. אני מצרף את הודעות השגיאה ואולי תוכלו להגיד לי מה אני אמור לעשות... נראה שזה קשור להתקנה חדשה או משהו כזה... אם צריך איזה קבצים מסויימים , אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי , או לומר לי היכן להוריד אותם. my e-mail משום מה הוא לא שולח את הקבצים כתמונות...פתרונות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by gshhar,

אני שם לב לאחרונה שהמחשב שלי עושה לבד ריסטארט כל איזה יומיים או משהו דומה. בכל הפעמים האלו האימיול היה פתוח,מישהו יכול להגיד לי מה הסיבה(המחשב לא היה חם-יש לי AMD 2000 והטמפ' הייתה קצת פחות מ-50)?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Frequency,

הי, לקחתי מחשב שהיו לו בעיות חום ממש רציניות, ניקיתי אותו והוצאתי דברים שלא צריך (כמו כונן DVD כי יש CD WRITER, דיסק קשיח כי היו שניים וכונן FLOPY, כי ככה זה פשוט עונה על הצרכים). ב PRIMARY MASTER יש את ה CD WRITER ב PRIMARY SLAVE יש את הכונן הקשיח ב BOOT SEQUENCE עשיתי שה CD יעלה לפני הכונן הקשיח כדי לפרמט ולהתקין WIN (כנראה שזה הדיסק הקשיח שאין עליו מערכת הפעלה). בכל מקרה הוא משום מה לא מראה לי "PRESS ANY KEY TO ENTER SETUP" כאילו הוא לא מזהה שיש דיסק בכונן ואז (אני מניח) הוא עובר לדיסק הקשיח (שכאמור, כנראה אין עליו כלום) וככה נשאר מסך שחור ולא מועיל. מה עושים? תודה רבה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by timac,

יש לי מעבד 2.4 HT היום פתאום אני סתם מסתכל באוורסט אני רואה 1679 איך זה הגיע לשם WTF ???????? סתכלו תמונה: אם זה קשור לפני שבוע עשיתי ניקיון והוצאתי תגוף קירור של המעבד והחזרתי אותו אולי משהו שם או שזה לא קשור?? מה עושים?

9. Started by ^HocK^,

כל פעם שאני רוצה לצרוב...אני מכניס דיסק ריק וכל תוכנה שבה התשמשתי לא מזהה את הדיסק... מה יכולה להיות הבעייה? ???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by arno,

מה יכולה להיות הסיבה שכונן הדיסק מסרב להיסגר?המגש של הדיסק מתעקש לצאת ולהישאר בחוץ תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. קניתי צורב מדגם ricoh *32 mp7320a אך לאחר הצריבה אני ניכנס לדיסק אך אין שם כלום וגם כאשר אני מנסה ליראות מה ניצרב דרך תוכנת הצריבה הוא מראה לי שהדיסק ריק ניסיתי רק על cdrw אני פשוט לא רוצה לידפוק לעצמי דיסקים סתם תודה לכל העוזרים מראש מאיר

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום רב, ברשותי מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק דגם EX100. אתמול, לאחר שחיברתי את המקלט (עם USB) למחשב אחר ועבדתי שם, החזרתי את המקלדת והעכבר למחשב שלי וכרגע זה פשוט לא עובד. החלפתי סוללות לעכבר ולמקלדת ועדיין אין שום כלום ברגע שאני מחבר את המקלט לכניסת USB מאחורי המחשב. חיברתי מקלדת ועכבר USB אחרים (לא אלחוטיים) לאותם כניסות USB מאחורי המחשב והכל פיקס. מה עושים במצב כזה? אה, וכן הורדתי את הדרייבר של העכבר והמקלדת מהאתר של לוג'יטק (משהו בשם סט פוינט, אבל זה יותר תוכנה מדרייבר של ממש)...

13. Started by Shuker,

שמעו יש לי בעיה מוזרה עם המסך למרות שאני מאמין שהבעיה היא בכרטיס מסך אבל רק בואו ותעזרו לי לאשר את הנושא.. אז ככה הבעיה היא שכשהמסך מחובר לכרטיס מסך הוא לא נדלק אלא רק מידי פעם.. הבעיה הזאת התחילה לי ממזמן וכל פעם שיחקתי עם החיבורים הוצאתי וחיברתי את הכרטיס מסך בקיצור השתגעתי עם עצמי אבל זה עבד בסופו של דבר המסך עובד לי על הכרטיס מסך המובנה ולא מתכבה בכלל כמו שקורה לי שהמסך מחובר לכרטיס מסך. הכרטיס מסך שלי הוא NVIDIA GeForce 8600GT. דרך אגב היציאה של המסך היא DVI והכניסה של הכרטיס מסך היא S-Video אז ככה שאני משתמש במפצל בין השניים. וחשוב לי גם לציין שלעיתים בזמן ששיחקתי במשחקים המחשב קרס ופשוט נתקע. עכשיו השאלה שלי היא האם לפי דעתכם הכרטיס מסך הלךך לגמריי, כי הוא לפעמים כ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום, היום התקנתי כרטיס מסך חדש Leadtek Winfast A6600GT AGP. חיברתי את צג המחשב - הכל תקין. במקביל, חיברתי את מכשיר הטלויזיה באמצעות יציאת TV OUT - וכאן בעיה. הצבע הוא שחור-לבן. כשהדלקתי את המחשב כשהטלויזיה מחוברת אליו, קיבלתי חלון (טעינת הXP ) לפיו רואים צבעים. אחרי שהמערכתXP עלתה התמונה בטלויזיה הפכה לשחור לבן וזה אינו דבר חד פעמי. מה עושים? מה הבעיה? תודה מראש,

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by snsn_1,

מחפש נואשות דרייברים לUSB 2.0 ללוח INTEL D875PBZ ל WINDOWS XP ולא דרך MICROSOFT כי הם נותנים SP1 וזה לא עזר לי ניסיתי בדיסק של הלוח אין דרייברים !!!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם. היום שיחקתי בערך חצי שעה באיזה משחק.. פתאום קיבלתי מסך כחול ריק ולא היו רשום כלום בהודעה פשוט מסך כחול ריק. מישהו יודע אולי מה מקור הבעייה ולמה קיבלתי כזה מסך כחול ככה פתאום?

17. אני חייב עזרה! מחקתי את נורטון אבל בחלון הMSCONFIG עדיין מופיעים לי הפריטים הבאים שקשורים לנורטון: ccRegVfy ccApp NAV CfgWiz ccEvtMgr רציתי לדעת איך אני מסיר אותם אם זה בכלל אפשרי מהחלון הזה דרך אגב יש לי חלונות 98 מהדורה שנייה תודה יונתן

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by surfface,

מפרט AMD3000 עם לוח K8NF-9 כרטיס 6600 GT טמפ' מנוחה 48 CPU 39 הבעיה: אני משחק למשל 20 דקות ב GTA ואז המסך נכבה והדבר היחיד שעוזר הוא ריסטרט נ.ב בתקנתי דריורים מה הדיסקים שבאו עם החומרה וגם את הדרוירים גירסא 6.66 לAMD ןNIVIA

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Naor Malka,

שאלה מעניינת עשיתי memtest לזיכרון שלי זה שתי סלוטים של 8 גיגה כל אחד(ddr3 2400( והבדיקה נכשלה שהעברתי ל2 סלוטים האחרים הבדיקה עברה ואחרי זה עשיתי כל זיכרון בנפרד על כל 4 הסלוטים הבדיקה גם עברה בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי עם זה זה פשוט מוזר

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Rapture,

הבעיה קיימת כבר חודשיים, ואין לי מושג מה הבעיה בדיוק באמצע משחק כמו COD MW או פיפא (דמו) מופיע לי מסך כחול, והוא מופיע בדרך כלל אם לא תמיד כאשר טוענים שלב ב COD או במקרה של פיפא כשעושים PAUSE למשחק ! תמונה : http://i52.tinypic.com/2agm7m8.jpg קשה לראות מה רשום במסך הכחול כי זה מיד עושה ריסיט.. הטמפרטורות של הרכיבים מתחת ל60 אפילו במאמץ מפרט : E8400 לוח אם Asus P5KPL-CM 2GB זיכרון 550W CHIEFTEC כרטיס מסך INNO 460GTX תודה לעזורים !!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by george1625,

שלום לכולם, בזמן האחרון המחשב עושה לי מדי פעם בעיות בהדלקה. היום, בזמן ניקוי אבק מהמחשב והספק שמתי לב לאחד הקבלים בתוך הספק שנראה מוזר, כאילו נפתח ו/או התפוצץ. הספק הוא דגם CORSAIR VX450W. מה דעתכם? הקבל באמת הרוס? אני חושב שיש לי עדיין אחריות.. אני מצרף תמונות של הקבל בתוך הספק. http://img10.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=img4865e.jpg תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. איך למחוק קבצי WINDOWS ישן זה רושם שאין לי הרשאות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. שלום חברים, הסיפור מעט ארוך, אז אודה לכם על הסבלנות. הסיפור החל לפני מספר חודשים, עם הבארטון 2600 שהיה לאחי. כל פעם אחרי שהיינו מפרמטים, מערכת הקבצים הייתה נדפקת, והווינדוס לא היה עולה. כשהייתי מכניס דיסק הפעלה של ווינדוס, הוא היה מראה לי את הכוננים, ותחת הכונן הראשי כותב כי המערכת הקבצים היא לא ידועה (unknown היכן שאמור לבוא NTFS). חשבתי שמדובר על דיסק קשיח, אז החלפתי את הכונן לכונן חדש של 500ג'יגה שרכשתי במיוחד למטרה זו. לדעבוני, הבעיה המשיכה. לכן, החלפתי לכונן ה-250ג'יגה שהיה עד אז במחשב האישי שלי כיוון שידעתי שהוא תקין לחלוטין, והבעיה המשיכה. לבסוף, ויתרתי על העניין, אמרתי אולי בקר ה-SATA של הלוח מפגר. החלפתי ללוח אחר (DFI NF3 LANPARTY ומעבד 64ביט של AMD). התקנתי הכל,…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ASk,

System specification: Intel Pentium III 733 (5.5x133mhz) coppermine 256mb PC133 SDRAM (at 133mhz) (2x128 sticks) Inno3d Geforce 2 GTS 32mb DDR-RAM IC35L040AVER07-0 (IBM Deskstar 65GXP 40GB, 7200RPM) HD WDC AC315300D (Western Digital 15gb 5400RPM) HD - both at IDE1 channel, with the IBM being master and WD being slave TOSHIBA XM-6702B (x48) cdrom YAMAHA CRW8824E (x8x8x24 internal ide) cd-writer - both at IDE2 channel with Toshiba being master and Yamaha being slave SM56 Modem Sound Blaster 128 Vibra Intellimouse Explorer connected via USB PS/2 generic keyboard The problem: Recently (about 2 weeks) the pc started freezing during boot. Since I run Windows XP with /SOS switch…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by elad-r,

שלום, קניתי לפני יומיים מחשב חדש עם מעבד amd barthon 2500 ולוח אם - abit nf7 (rev 2) הבעיה שלי היא שהטמפ' של שניהם קצת גבוהה מידי ואני לא מבין למה... (אני לא עושה overclocking או משהו כזה) כשאני פותח את המחשב הטמפ' של המעבד היא בערך 42 ושל הלוח אם בערך 30 אבל אחרי 10 דקות המעבד כבר מגיע ל-48 מעלות בערך (גם הגיע ל-50) והלוח אם ל-36 מעלות.... יש לי מארז enermax עם 3 מאווררים רגילים (2 מאחורה ו-1 מקדימה על ההארד דיסקים) ועל המעבד יש את הגוף קירור והמאוורר שהגיעו איתו... יש סיבה שהטמפ' יהיו כאלה גבוהות? יש לי סיבה לדאוג מזה או שאלה טמפ' נורמליות? מה אני יכול לעשות עם זה?... תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים