תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב ישן שעד לא מזמן עבד... עכשיו אני מנסה להדליק אותו הוא עושה אור כאילו יש חשמל ואחרי שנייה מתכבה.. פתחתי אותו ואני רואה שהמאוורים פועלים לשנייה ומתכבים יחד עם המחשב.. היום באתי לנתק את הכרטיס מסך וגילתי שהוא בכלל לא מחובר... שעה חיפשתי את הכבל כדי לחבר אותו אבל לא מצאתי כנראה שמי שניתק אותו חיבר אותו למקום אחר ואני לא מוצא אותו בשום מקום!! הבאתי כמה תמונות אולי תמצאו אותו
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה ב Windows XP Home כאשר אני מדליק את המחשב במסך של בחירת מצב בטוח וכו' אני בוחר Start windows normally והוא רושם שחסר את הקובץ l_intl.nls עכשיו קראתי שצריך להעביר אותו מהדיסק של הווינדוס לתיקיה system32 בעזרת ה System Repair אבל זה לא מביא לי לגשת לsystem32 הצלחתי להעתיק את הקובץ ל-c:/windows אבל לא מעבר לזה, ואני מחובר ל-adminstrator (שהוא ללא סיסמא ככל הנראה), כאשר אני מנסה להעתיק את הקובץ מהwindows ל-system32 אני עושה כך: copy c:\windows\l_intl.nl_ c:\windows\system32 הוא רושם The file could not be copied וכאשר אני מנסה להעתיק את הקובץ ישירות מהדיסק הוא רושם Access denied אני חייב עזרה, אני עבר מיואש לגמרי מהמחשב הזה :\ תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה מעניינת עשיתי memtest לזיכרון שלי זה שתי סלוטים של 8 גיגה כל אחד(ddr3 2400( והבדיקה נכשלה שהעברתי ל2 סלוטים האחרים הבדיקה עברה ואחרי זה עשיתי כל זיכרון בנפרד על כל 4 הסלוטים הבדיקה גם עברה בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי עם זה זה פשוט מוזר
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,קניתי עכבר לוגיטק G500 לפני כ-שנה וחצי, היום הוא עושה לי בעיות ואני לא יודע אם זה רגיל שאחרי שנה וחצי תקופת החיים שלו נהרסת? הוא כל כמה שניות או לפעמים דקות כאילו מתנתק,אני שומע צליל של חיבור התנתק מהמחשב,ואי אפשר להזיז,ואחרי כמה שניות אני שומע צליל של חיבור מתחבר למחשב והוא עובד... יש דרך לתקן? וזה אמור להיות כעבור שנה וחצי ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עכשיו כשניסיתי לשלוח SMS דרך האיסקיו שלי הוא ביקש את מספר הפלא' שלי וכתב שההרשמה אינה כרוכה בתשלום.. אבל השירות עצמו (כאילו שליחת SMS) כן תעלה לי כסף? איך אני יכול לקבת תשובה חד משמעית בנושא הזה? מישהו יודע אולי?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום . המדפסת היתה עובדת הכל טוב ויפה למשך שנה . עכשיו פתאום רק מחברים לחשמל את המדפסת אז הנורית שמדליקים ומכבים כל הזמן מהבהבת . כשאני מחבר את המדפסת ל usb . הווינדוז מזהה הכל טוב . אבל אי אפשר להדפיס . חשבתי שזה בעיית דיו . אז ניסיתי להיכנס לתוכנה של המדפסת אבל זה לא נתן לי לראות . הוצאתי לגמרי את הדיו אבל עדיין המדפסת כל הזמן מהבהבת . האם המדפסת התקלקלה . או יש פיתרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחשב חדש, מערכת הפעלה חוקית.עובד מצויין כבר שבועיים ללא שום תקלות. שלשום התקנתי סימס3 מקורי, עבד מצויין גם לאחר מכן. אתמול בערב כיביתי, ומאז רק ניתקנו מהחשמל היום בשביל לנתב בצורה יפה את הכבלים, ומאז כשאני מפעיל אותו עולה מתחיל לטעון במסך הראשון של הלוח אם MSI, ואז מבקש דיסק BOOT או משהו כזה, עשיתי רפייר לשלשום לפני הסימס.. עדיין אותו הדבר. הרצתי את בדיקת הזיכרון.. ושום דבר.. הוא עולה רק כשהדיסק של הבוט בפנים... reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key שמתי את הדיסק.. ורק איתו המחשב עולה... בלי זה זה נתקע במסך הזה וזהו... רעיון? בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך למחוק קבצי WINDOWS ישן זה רושם שאין לי הרשאות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לא הייתי באיזה פורום לכתוב..... מקווה שהגעתי לנכון. בכל אופן, חבר רוצה לפרמט מחשב הוא צריך שיהיה בוט ב-bios מהדיסק כדי להתקין ווינדוז מחדש אבל יש משום מה סיסמא על ה-bios למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? איך ואם אפשר לפרצוץ כזה דבר? טיינקס.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למרות שהתקנתי את הדריברים הנכונים וניסיתי המון פעמים - המחשב פשוט לא מזהה את הסורק שלי ... יש לי וינ xp .. חשוב לציין שבמחשב הישן יותר של אח שלי, הסורק עובד מצוין (יש לו וינ 2000 ) ... פעם החברה שבה קניתי את המחשב שלי אמרה שזה בגלל הגדרות בביוס, אבל לא מצאתי שם שום דבר שיכול לעזור לי .. יש למישהו רעיונות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתקין על מחשב מיושן (פנטיום 4 1.5 GHZ) מערכת הפעלה WINXP. לאחר פרמוט והעתקת קבצי ההתקנה לדיסק מתחילה ההתקנה וברגע שההתקנה מגיעה להתקנת התקנים ההתקנה ניתקעת (תמיד באותו הזמן 34 דקות לסיום) ניסיתי להחליף 4 גרסאות התקנה (HOME משני סוגים ו PRO משני סוגים) אבל ההתקנה תמיד נתקעת באותו מקום. מה אני עושה??
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלפתי את המארז הגיפה לי במארז חדש, וכשהעברתי את החלקים מהמארז הישן לחדש, ניקיתי את האבק מהכרטיסים עם ספריי אבק מיוחד. לאחר שחיברתי את כול החלקים למארז, הדלקתי את המחשב והוא נתקע בשלב בדיקת כול חיבורי הכוננים. כול הבדיקות עוברות בלי בעיות, גם בביוס שום דבר לא השתנה. כול הכבלים והכרטיסים מחוברים היטב. ניסיתי גם את שיטת השלילה, על ידי הוצעת כול התקנים אחד אחד , עד שנשאר הכרטיס מסך והH.D. אבל עדיין הוא נתקע, המפרט של המחשב נמצא בפרטים שלי, מערכת הפעלה XP SP1. למישהו יש רעיון מה הבעיה? (חוץ מהכתיבה הדיסלקטית שלי) 8)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה החלה במחשב שלי בעיה שמתאפיינת בקריסה אקראית של מערכת ההפעלה מלווה במסך הכחול והחביב של מייקרוסופט המפרט נכון להיום: asus p5b delux Intel Pentium c2d e6600 CORSAIR DUAL 2048MB 800MHZ DDRII TWIN2X2048-6400 SAPPHIRE X800GTO FireBlade Edition 256MB thermaltake PurePower 460w 3 דיסקים 80 ג'יגה היטאצ'י סאטה 2 ברייד 0 פירמטתי את המחשב לפני כשבועיים כרגיל (זו לא הפעם הראשונה ) הכל עבר חלק והתקנתי את כל הדרייברים החדשים הביוס הוא 0614 החדש ביותר הטמפרטורות תקינות 36 מעלות במנוחה ועד 49 מעלות במאמץ והמחשב ללא אוברקלוק עכשיו למאפייני התקלה בזמן עבודה רגילה עם המחשב (למרות שזה קורה יותר בזמן משחק ) אני שומע פתאום שלושה נקישות מהניסיון שלי הנקישות מגי…
-
- 12 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם ... המחשב שלי מרעיש ואני לא יודע למה,איך,ומה בדיוק מרעיש !!!!! איך אני יכול לבדוק את זה ? תענו לי בהקדם זה מאוד חשוב !!!! תודה .
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום ניסיתי לחבר כרטיס TV פשוט לסלוט PCI. הכרטיס מזוהה בdevice manager אבל עם עיגול צהוב שבתוכו סימן קריאה. אם אני לוחץ עליו בdevice manager רשומה לי ההודעה: This device cannot start (code 10) התוכנה של הכרטיס לא מזהה אותו בכלל. החלפתי סלוט ושם הכרטיס עובד מצוין. ניסיתי לנקות אבק עם לחץ אוויר ולהכניס את הכרטיס שוב לסלוט הראשון אבל שם זה לא עובד בכל זאת. הבעיה היא שאם אני שם את הכרטיס בסלוט השני אז הוא חונק את הכרטיס מסך, ולכן אני לא מתכוון להשתמש בו בסלוט הזה. האם ניתן לעשות משהו בעניין? הערות: הכרטיס המסוים הזה מניסיוני עושה בעיות עם סלוטים במחשבים שונים. הסלוט שבו הכרטיס לא עובד, היה בשימוש כשנה וחצי בלי בעיות עם כרטיס אחר שאותו הוצאתי לפני כמה חודשים בגלל שלא הייתי צרי…
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום, קניתי עכשיו כרטיס זיכרון DDR2 2GB 667Mhz וכשהתקנתי אותו המחשב נדלק אך לא רץ. יש לי בנוסף 2 כרטיסים של 1GB כל אחד. ניסיתי להתקין אותו בנוסך לכרטיסים האחרים וגם לבד. כשהכרטיסים הקודמים מותקנים המחשב רץ אבל כשאני מוסיף את הכרטיס החדש או מתקין אותו כבודד המחשב משמיע צפצוף קבוע ברווחים של שנייה ולא רץ. יש למישהו רעיון מדוע הוא משמיע את הצפצופים ולא רץ?
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
עד עכשיו התעלמתי מזה... פתחתי כבר נושא לפני הרבה זמן, אבל הכל היה תקין ולא ידעתי ממה הרעש נובע. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=397911.0 זה הנושא הקודם... אני כבר לא יודע מה לעשות זה בררר מוזר והכל תקין בבדיקות. מפרט בצד.
-
- 10 תגובות
- 999 צפיות
-
-
לא מתאפשר לי לנהל את שומר המסך אצלי במחשב (Windows 7). אפשרות ה-Screensaver מופיעה באפור בהיר מאוד ולא ניתן להיכנס אליה. ייתכן, שנחסמה הגישה ואיני יודע כיצד לבטל חסימה זאת. ניסיתי כל מיני באג-פיקסרים למיניהם ושום דבר לא תיקן זאת. האם מישהו יכול להושעני? תודה מראש, מיקי
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום, במחשב החדש שלי בכל פעם שאני מדליק את המחשב יש את הרגע שהווינדוס 7 עולה ממצב של דוס לתוך הווינדוס שרואים את כל האורות כאלה מסתובבות. עכשיו אם תשימו לב לפני שהווינדוס עולה המחשב מפסיק לשניה וחצי את החשמל (מנורה של עכבר לרגע נכבת וגם המקלדת לשניה מכבה את המנורות שלה) זה קורה בכל מחשב כמו כזה טעינת חשמל משהו כזה. בכל מקרה בזמן הזה הרמקולים נותנים בום חשמלי כזה של זה "טאקק" חזק כזה. חשבתי בהתחלה בעיה ברמקולים החלפתי רמקולים ועדיין יש את זה ברמקולים החדשים. לפעמים אחרי הבום הזה יש מסך כחול ולפעמים עולה סבבה. בדר"כ עולה סבבה. הסירטון: רמקולים נותנים רעש של מכה חשמלית שימו לב למנורות של המקלדת מתי הן נפסקות ומתי מופק הצליל. אבל אני די בטוח בגלל איזה חוסר איזון בחשמל שהוא נ…
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום, המפרט: מעבד- pentium 4 3GHZ לוח אם- P5P800 זיכרונות DDR400 1GB כרטיס מסך- RADEON 9600XT הכל התחיל לפני חצי שנה בערך שאחרי שהשארתי את המחשב מכובה לכמה ימים, ניסיתי להדליק אותו והוא רק עשה את הרעש של המאווררים ואת האורות על המארז אבל לא את הציפצוף שלפני שעולה המסך של הביוס ובעצם המחשב לא עלה. כדי לפתור את זה ניסיתי לנקות מאבק.. וכניראה שגם זה שהוצאתי מהשקע של החשמל את הכבל של הספק עזר לפעמים. והמחשב פעל יחסית בסדר בלי שום ריסטרטים ובגלל שהוא פעל רוב הזמן לא הייתה את הבעיה שציינתי בהתחלה. עכשיו לפני חודש בערך אמא שלי הענישה אותי בגלל שלא למדתי מספיק לבגרויות אז המחשב לא היה דלוק איזה 3 שבועות ואז הייתי צריך לנסות איזה חצי שעה להדליק ולכבות עד שהוא עלה (זה שכל…
-
- 12 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ טושיבה סטלייט. הבוקר הורדתי עדכונים של ווינדוס, לאחר שהדלקתי את המחשב מחדש פתאום לא היה ניתן לפתוח קבצים קיימים או לשמור קבצים באופיס, להכנס לווינדוס אפדייט (החלון נתקע ולא נסגר אבל אפשר לעשות דברים אחרים ברקע), או לריקברי, תגובה איטית מאוד ללחיצה על אייקונים ולפעמים גם למקשים. אחוז ניצול נמוך של המעבד ושל הזיכרון. מישהו יודע להגיד מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה, או לחילופין להמליץ על מעבדת מחשבים אמינה באזור זיכרון יעקב עד נתניה? (האחריות של מעבדות סלדון, לא מצליחה להשיג אותם וגם די חוששת מהביקורות עליהם). תודה!
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום, זאת בעיה שמטרידה אותי המון זמן. (מעל חודשיים) הבעיה היא מוזרה, אין לי מושג איך להסביר, אבל אני יתאר אותה ככה : למשל אני משחק במשחק כלשהו (מהחדשים למשל generals), משחק.. משחק.. פתאום, ריסט ! פשוט ריסט... כמו שלוחצים כל הכפתור... זה קורה גם כשאני שומע שירים (אני שומע בWinamp)... רק להזכיר, שפעם הייתה לי בעיה בספק כוח, שהוא נהרס לאט לאט עד שיום אחד כל פעם כשהפעלתי את המחשב הוא עשה ריסט... אז הבאתי לאיזה טכנאי שיקנה לי ספק כוח רגיל (כמו שהיה לי כל הזמן), אז הבעיה הסתדרה, אחרי יומיים ככה הבעיה חזרה לי, אבל היא קוראת רק במצבים כאלה כמו שהסברתי, כבר חודשיים זה ככה... תשאלו שאלות חופשי.. אני נואש, אני לא יודע כבר מה לעשות... ניסיתי הרבה דברים אבל כלום לא עוזר.
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אם אני עבדתי על המחשב ופגע מכת ברק ברשת החשמל אילו חלקים יכולים להישרף ומה הסימנים לכך? ואיך אני יוצר את הסימן?
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
חייב עזרה אני מתחיל להיות מתוסכל, קניתי מחשב חדש וזה המפרט שלו : http://www.officedepot.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-lenovo-ideapad-y50-70-59445661?aff=Zap&aff_a=1 את ההארד דיסק החלפתי ב-SSD 480GB של kingstone. מידי פעם המחשב מקבל shutdowns אוטומטית (אין שום מסך כחול אלא פשוט כיבוי מלא של המחשב בלי ריסטרט). זה קורה גם במשחקים וגם שאני לא במשחקים - או בקיצור רנדומלי. בדקתי טמפרטורות גם בזמן משחק ולא ראיתי בעיה מיוחדת נכנסתי לblue screen view וקיבלתי את זה : מצורפת תמונה. מקבל error שקשור ל- hardware שנגרם על ידי הקובץ ntoskrnl.exe עשיתי סריקה חומרה מלאה למחשב והוא לא מצא שום בעיה. כל הטסטים היו…
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
פשוט מיואש. מנסה להתקין WIN7 64 על הלוח הנ"ל וההתקנה לא זזה. גם מ CD וגם מ DOK. מישהו נתקל בסיפור הזה?
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-