תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי קופא לי כמה פעמים ביום, אני נאלץ לבצע איתחול ובנוסף התגובות של המחשב נהפכו לאיטיות
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שיש לי היא שהמחשב נדלק ועולה אין שום ציפצופים בעת העליה , החלפתי כרטיס מסך אך הבעיה עדיין ממשיכה האם הלך לוח האם ???????????????? אודה לתגובות אוריאל
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, המחשב הישן שלי הפסיק לעבוד לפני כמה זמן. לקחתי אותו למעבדה שאמרו שחבל על הניסיון לתקן ומאז קניתי מחשב חדש כי בכל מקרה חשבתי לשדרג. חשבתי לנסות לתקן אותו בשביל אבא שלי שצריך מחשב פשוט לאינטרנט ואופיס בלבד, אז אתמול פתחתי וניקיתי אותו וניסיתי להפעיל מחדש. הוא נדלק ועבד למשך כדקה (הגיע למסך הלוגו של window) ואז נכבה. ניסיתי להפעיל שוב ונכנסתי ל- BOOT אבל הוא שוב נכבה. בכניסה נוספת לראות את טמפ' ה-CPU הוא הגיע מעל 100 מעלות צלסיוס לפני שנכבה שוב. זהו מחשב בן כ-5 שנים: לוח אם ASUS P5GC-MX מעבד intel dual core 820 זכרון 1.5GB DDR2 מע' הפעלה- windows xp במעבדה בזמנו לא בדקו לעומק אבל הטכנאי אמר שכנראה הבעיה בלוח אם- שנשרפו כמה קבלים או משהו כזה- נשמע הגיוני? האם המחשב הי…
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, היה לי מחשב מעבד ליבה כפולה מהדגמים האחרונים(לא זוכר את הדגם המדוייק). אבא שלי אמר שבזמן שהשתמש במחשב, פתאום המחשב כבה ולא נידלק יותר. שללתי את האפרות של הספק כח. לקחתי את הספק כח למחשב של חבר, והמחשב עבד עם הספק כח שלי. הוצאתי את הכרטיס מסך, וראיתי שיש לו נגדים מפוצצים. ניסיתי להדליק בלי הכרטיס מסך, ללא שינוי. דולקת המנורה של הלוח אם, ומעבר לזה שום שינוי. חשבתי שכנראה נשרף הלוח אם. קניתי לוח אם חדש של אינטל DH67GD ומעבד I7 2600. הרכבתי את הלוח אם והמעבד, והחיווט ההכרחי בלבד. ושוב אותו דבר. המנורה של הלוח אם עובדת, אך המחשב לא נידלק. אין לי מושג מה התקלה. אשמח לקבל יעוץ. חשבתי שהכפתור הדלקה אולי לא תקין. חשפתי את שני הגידים שלו וקיצרתי ביניהם ושוב לא קרה דבר.
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שמתי לב לבעיה מוזרה מאוד היום המסך שלי מרצד בזמן נגינת שירים (שירים עם באסים בעיקר, טראנסים) ממש רואים ריצוד קל על המסך וזה מעצבן. כשאני שם שירים שקטים פחות רואים את זה יש לי 2 רמקולים גדולים שמחוברים למחשב כבר המוןןן זמן עם מגבר ורק עכשיו הבעיה קיימת. כשאני משתיק את המוזיקה אז הבעיה נעלמת. או שכשאני מכבה את המגבר אבל עדיין המוזיקה פועלת במחשב אז אין את הבעיה. ניסיתי להרחיק את הרמקולים מהמחשב למרות שהם מורחקים בערך מטר - 2 ממנו ולא עזר מה אני עושה?
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי חברים היום בשעה טובה קניתי את המפרט החדש שלי ובזמן ההתקנה וההרכבה נתקלתי בבעיה שהמסך לא עולה. מפרט: מעבד q6600 לוח אם ep42 ds3l זיכרונות a-data 2*2gb 800mhz cl5 ספק crossair 550W כרטיס מסך gigabite hd4870 ddr5 512mb אני אתחיל ככה, אני מדליק את המחשב וזה מה שיש, המסך מציג הודעה שאין סיגנל, על הכרטיס מסך נדלקות 3 נוריות אדומות בזמן שיש 4 אדומות\ על הלוח אם למעלה דולקות נורות. בזמן ההרכבה אני קראתי בחוברת של גיגבייט של הלוח אם שיש שני חיבורי ATX צריך לחבר את שניהם? יש אחד צר וארוך ואחד נוסף שהוא חיבור של 4 פינים\ בדקתי בספק ואין לי את החיבור הנוסף של ה 4 פינים, יכול להיות שבגלל זה לא עולה לי המחשב, מה פשר הנוריות שדולקות, מעבר לזה הכל מחובר כמו שצריך לפי דעתי. תודה .
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את המחשב , או דברים מסויימים הוא מראה לי חלון כזה בצורת מלבן שכתוב: The instruction at "0x77128c0" referenced memory at "0x771248c0" . The Memory could not be "read". Click on OK to terminate the program. מה זה? בעיה עם הזיכרון או משו?
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אהלן סידרתי כבלים במחשב, החלפתי מאווררים וכדומה והוצאתי את הכרטיס החביב מהסלוט PCI שלו כדי לנקות מתחת. כשחזרתי למחשב, והפעלתי, הסאונד לא עבד, יש רק "בומים" כאלה ברמקולים. כאשר אני נכנס לווינאמפ ושם שיר הכל נראה טוב, גם בדריברים יש תנועה של סאונד.. ורק סאונד חיצוני אין.. מה זה יכול להיות?!
-
- 11 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום ישלי בעיה קצת מוזרה. שאני באיסיקיו (icq6) יש קטעים שפתאום התוכנה מפסיקה להגיב ושוב חוזרת לפעולה. שאני גולש באינטרנט הגלישה לא חלקה, היא מקוטעת וכאשר אני מפעיל אנימציות פלאש המחשב כמעט ולא מגיב. השאלה היא אם הבעיה היא בכרטיס או מסך או שהיא בזכרון. ATI RADEON HD 2600 PRO (מעודכן-8.5 hotfix) 1 GB RAM תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שהמחשב ברשותי במשך בערך שנה, החלטתי לחבר משהו לפאנל אודיו הקדמי במחשב. לא עובד, לא מזוהה, כלום. לאחר כמה בדיקות תוכנה החלטתי להכנס פנימה. פתחתי את המחשב, ומסתבר שרק חיבורי הUSB מחוברים. יש כבל לאודיו ולFirewire, אבל שניהם לא מתחברים לכלום על לוח האם. לאחר חקירה קצרה מצאתי מקבץ של פינים ליד חיבור האודיו האחורי של לוח האם. הבעיה היחידה היא שהכבל שמחובר לפאנל הקדמי נורא קצר, ואין סיכוי שיגיע עד לשם. מה אני עושה? איזה כבל אני צריך לקנות? אולי הסתכלתי על החיבור הלא נכון? אמור להיות חיבור בקצה הקרוב יותר של הלוח? תודה לכולם!
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היום פתאום נעלם לי הקול אני באה להתקין את הדרייבר והוא מודיע לי CAN NOT FIND AUDIO CHIP מה יכולה להיות הבעיה תודה..
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
(אני כותב ממחשב של חבר) לפני כמה ימים שחזרתי את ההגדרות בביוס והתקנת הSATA של ההארדיסק נעלמה...עכשיו ההארד דיסקר אצלי לא מזוהה והמחשב מן הסתם לא יכול לעשות ממנו בוט. את הדיסקט של התקנת הSATA פרמטתי ממזמן (בעע) ועכשיו אין לי איך להתקין מחדש את הקונטרולר שלך הSATA (חשוב לציין שיש ווינדוס מותקן על ההארד דיסק.. הבעיה היא לא בעית בוט מהווינדוס). השאלה שלי היא כזאת במידה ואני אשיג דיסקט של ההתקנה של הבקר מתי אני צריך לכניס אותו כדי שיעשה לי בוט וההתקנה תתחיל לי ?? ויש לי בקשה קטנה כי אני וחבר שלי לא מצאנו - אפשר לינק להורדה (או עוד עם הורדה) של הדרייבר הזה לדיסקט (שכשאר יתבצע ממנו בוט ההתקנה תעלה ישר) ? זה הדגם של הלוח אם: MSI 865PE - NEO 2 תודה רבה..
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום. לא הבנתי למה אני מקבל ב - 3DMark05 ציונים יחסית נמוכים עם החומרה הטובה מאוד שיש לי עד שהבנתי סוף סוף שזה בגלל שיש לי מעבד חד ליבה. הנה המפרט שלי: 3.2 GHZ של אינטל (חד ליבה). 1 ג'יגה זיכרון פנימי בשני סטייקים של 512. כרטיס מסך X1800XT, 512 MB של ATI. בעיקרון עם מעבד של שתי ליבות אני צריך לקבל בערך 9500 לפחות ב - 3DMark05 אבל ככה אני מקבל באזור ה - 7200 מקסימום (בבדיקה האחרונה שעשיתי קיבלתי 7110). האם יש פיתרון אחר לבעיה מלבד קניית מעבד עם שתי ליבות והאם בטוח הבעיה נובעת מהעובדה שיש לי מעבד עם ליבה אחת? תעזרו לי בבקשה. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח 250 גיגה. יש לו שלוש מחיצות. מערכת ההפעלה נמצאת בכונן C . יש לי חשד ששם יש BAD SECTOR אני רוצה לגבות את המחיצה להזאת הרדיסק שני 40 גיגה. ניסיתי בארקוניס 10 אך ממאן בגלל הגודל. או שאני לא יודע להשתמש. אשמח אם תגדירו את השלבים בתוכנה מה שכן יש אפשרות לעשות גיבוי עם סיומת של ארקוניס המחייב תוכנת ארקוניס. ניסיתי גם ב- dixmlsetup.exe . הוא העתיק יופי כמראה. אך שניסיתי לעשות העלאה מהמחשב יש את החלון הכחול שהוא עולה ושם זה נתע. אם אני נכנס עם כל תוכנית חראות את מה שהעתיק הוא פשוט רואה כשקוף וניתן לעשות בו פעילות. אך התקלה שרשמתי מונעת ממני . באיזו תוכנה אני עושה IMAGE כראוי עם כל הקבצים הנסתרים והגלויים ואיך נקרא החלק בתוכנה שעושה זאת. תודה מראש למי שיענה
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני זמן לא רב סיימתי להרכיב את המחשב החדש שלי. הנה המפרט: AMD Athlon 64 Dual Core X2 4200+ DFI LanParty UT NF4 Ultra-D G.Skill LA 2*512MB eVGA GeForce 7800GTX KO ACS3 Thermaltake PurePower 480W כבר בהפעלה הראשונית נתקלתי בבעיות בזמן התקנת הווינדוס כשהייתי מקבל מסך כחול של ERROR אך לבסוף הצלחתי להתקין את הווינדוס ואז התחלתי לנסות ולחקור את הבעיה. הרצתי prime95 ולאחר זמן קצר הבדיקה נפסקה. חבר שלי אמר לי שאולי הבעיה היא בזכרונות אז לקחתי twinmos pc3200 ddr400 שני סטיקים של 512 והרצתי prime95 שוב. הפעם המחשב היה יציב במשך 5 וחצי שעות. חשבתי שהבעיה נפתרה אך עכשיו בזמן עבודה רציפה מפעם לפעם אני נתקל בerrors מוזרים שמלווים במסך כחול וריסטרט של המחשב. הבעיה היחדיה שא…
-
- 14 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש לפני שבועיים i7 2600 h67a-ud3h עכשיו זה קורה לפעמיים אני מזכיר מראש הסאונד לפעמיים לא מגיב וזה רק ביוטייב או במשחקים. בשירים במחשב ותוכנות דיבור זה עובד פיקס עם אני עושה צא או ריסטרט זה מסתדר מה לעשות מקורי windows7 64bit home permium
-
- 10 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אם ניתן להסתפק בקירור סטוק במידה והמחשב משמש לרוב לעבודה משרדית, הורדות, סרטים, מולטיטאסקינג וגלישה. במילים אחרות: אין כרטיס מסך חיצוני ויש צורך אך ורק בכרטיס המובנה שמגיע עם המחשב השאלה מופנית כלפי מעבדי הi7 וה i5 ? האם באיי 7 מומלץ להחליף את הקירור שמגיע עם המעבד? במידה ומדובר במשהו חשוב, אשמח אם תמליצו לי על פתרונות קירור טובים ונפוצים מקירור הסטוק. תודה.
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש core i7 920 asus p6tse asus nvidia gts 250 3x1 ocz 1333 platinum wd 1t pro82 enermax קיבלתי את המחשב והתקנתי ווינדוס XP בהצלחה עשיתי עדכונים וכ"ו פתאום נזכרתי לבדוק שהמחשב מזהה את הזכרונות אבל הוא זיהה רק 2 מתוך 3 אז בדקתי בביוס והורדתי תוכנה שבודקת את הזכרונות וגם היא זיהתה רק 2 מתוך 3 ג' הוצאתי והכנסתי מחדש את הזכרונות , ואז הוא זיהה רק ג' אחד מאז המחשב עשה המון בעיות , ריסט עם מסך כחול, פריזים, ריסטים בלי מסך כחול וכו בסוף נשארתי עם זכרון אחד מותקן שהוא לא עשה בעיות, מה שהוביל אותי לחשוב שיש בעייה בזכרונות. התקנתי את וולברין לבדוק איך הוא רץ עם אחד ג' זכרון הוא עבד סביר אך קרס חזרה לווינדוס כעבור דקה של משחק יכול להיות שהבעייה בהתקנה של ה…
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע בערך התחילה להיות לי בעיה במחשב הישן הבעיה היא שהמחשב נדלק,אז האותיות היו מופיעות ונעלמות על המסך עכשדיו זה הגיע למסך שהמחשב לא מצליח להיכנס לווינדוס,רק בsafe mode אבל גם שם יש ריבועים בצבע ירוק כזה אפילו היום ניסיתי להתקין ווינדוס 7 והיה במהלך ההתקנה עדיין מלבנים כאלה...היה חלק קטן מהמסך בלי אבל לא הצלחתי להתקין אפילו שניסיתי 3 פעמים כי זה לא מצליח לעשות ריסטרט (במהלך ההתקנה של הווינדוס)כמו שצריך בגלל הבעיה הזאת מה אתם אומרים הבעיה? הכרטיס מסך? זה 7600gt והוא נקנה לפני 3 שנים לא בוצע בו oc תודה רבה http:// www.siz.co.il/my/l0mynnzqzm1j.jpg http ://www.siz.co.il/my/digm2lcgfzon.jpg http: //www.siz.co.il/my/ycnnmn4dtjjy.jpg http ://www.siz.co.il/my/nzandwn…
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
החלק המוזר שאצל הארדיסק הישן האחוז עומד על 100. כבר קרתה לי תקלה בהארדיסק החדש של: the file or directory is corrupted and unreadable האם זה אומר שהארדיסק תקול? יש אפשרות לתקן אותו?
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב ישן שהיה מצפצף כמו סירנה צליל עולה ויורד ואחרי כמה בדיקות שעשיתי הבנתי שהמעבד מגיע ל85 מעלות ואחר כך נכבה אחרי שהורדתי את המשחה הישנה, שמתי משחה טרמית(מזרק של 3ג') על המעבד ועל גוף קירור ועכשיו המעבד הפסיק לצפצף אלא רק לעיתים רחוקות ואני לא יודע עוד מה לעשות? יש למישהו רעיונות אחרים לפתור את הבעיה הזאת? תודה ופורים שמח!
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אני רוצה לפרמט תמחשב ואני לא מוצא תBOOT בשביל שאני יוכל להגדיר תכונן דיסקים לראשון עכשיו לא פירמטתי תמשחב הזה בחיים קיבלתי אותו מדוד שלי המחשב הוא IBM אני לוחץ F1 כדי להיכנס לBIOS שם לוח האם:IBM ThinkCentre A50 (אני חושב בדקתי באברסט) בבקשה תעזרו לי אני חייב לדעת איפה הBOOT הזה נמצא תודה רבה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום חברים ראיתי במחיר טוב כרטיס מסך של GAINWARD GeForce GTX 570 GTX 570 GS 320 bit 1280 DDR5 מה שיש לי עכשיו זה GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8800 GTS 512MB עושה המון רעש וגורם למחשב להתקע קניתי אותו לפני 3-4 שנים נראה לי שפך מנוע האם הכרטיס מסך שאני רוצה לקנות לא יקרטע במשחקים חדשים?? האם שקט? יש לי לוח ASUS G33 4 גיגה זכרון DDR2 800 E6300 CORE 2 DOU תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לדעת, מה הפיתרון למחשב שבעקבות ניצוצות חשמל נפל, ואחרי הדלקה הוא נינעל על מצב בטוח גם שמנסים להפעיל את המערכת במצב נורמלי? האם חייב לפרמט? יש דרך ללא? ואם לפרמט האם אפשר רק את אחד הכוננים ללא איבוד המידע בשני? זה מחשב נייח דרך אגב.
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד חדש בעל מעבד I7, האם ניתן(ורצוי) להשתמש ב-IMAGE של תוכנת אקרוניס שנלקחה ממחשב בעל מאפיינים דומים(מעבד ישן יותר I5) כדי לבצע התקנה של WIN 7 ועוד מס' תוכנות?
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-