עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by malcolmx9,

יש לי את הדרייברים העדכניים של OMEGA, ולפני כמה שבועות הגדרתי את מהירות ה-AGP ל-X4 כדי שאוכל לשחק בדמו של BF2 (מה שעזר!). אבל עכשיו אני כבר לא משחק בו, ואני רוצה להחזיר את המהירות ל-X8 כדי שהביצועים במשחקים יעלו טיפה. איך אני עושה את זה? ניסיתי כמו הפעם הקודמת, אבל כתוב לי שם שה-AGP בכלל במצב OFF! צירפתי תמונה. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by tavor21,

שלום! יש לי בעיה עם המחשב הביתי ... הוא עשה לי הרבה בעיות , הוא היה נתקע באתחול .. עכשיו הוא נתקע בהמסך הראשון והוא לא מזהה את הארד דיסק ואת הסידירום.. מה לעשות ?? יש הצעות .. אני כבר שוקל לקנות מחשב חדש !

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. הבעיה היא במחשב של חבר. הלוח אם הוא ASROCK EXTREEM 4 וכרטיס מסך SAPHIR GTX 550 TI עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ביט, בעת הפעלת המחשב לפעמים עולה ומראה שגיאה בדוקטור די באג, ולפעמים מסך שחור לגמרי. המחשב חדש ונלקח לבדיקה בחנות ושם כאשר השכיבו את המחשב אז הכרטיס מסך עבד בצורה טובה, אך שהעמידו אותו שוב היו בעיות, וכאשר הטכנאי בחנות הרים מעט את החיבור חשמל לכרטיס מסך אז הכל עבד כמו שצריך ושעזב את החיבור שוב התחילו בעיות, וה"פתרון" שהומלץ ע"י החנות היא לקשור חוט שיחזיק את חיבור החשמל לכרטיס המסך בגלל שהכרטיס מסך הוא "מאוד כבד וזו בעיה נפוצה" (לפי דברי הטכנאי בחנות), אני אישית לא מכיר תופעה כזאת וגם לא נראה לי שאמורה להיות בעיה שכזאת עם מחשב חדש, כרטיס מסך חדש ולוח אם חדש, אני א…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Ruya,

אהלן כבר מזה כמה שבועות שהמחשב שלי מחליט לקפוא באופן אקראי (בגלישה סטנדרטית באינטרנט ללא מאמץ) אין מסך כחול או התרעה מוקדמת, פשוט הצג קופא והמקלדת והעכבר לא מגיבים ורק ריסט עוזר.. הבעיה שזה גם קורה כשאני מעלה את המחשב, פתאום קופא. בנוסף, לפעמים כשאני מדליק את המחשב הוא דולק אבל אני לא רואה כלום על המסך. הטכנאי מחשבים שלי ניסה לנקות אותו היטב אך זה עדיין קורה... מה עושים?? תודה מראש, רועי כרטיס מסך club 3d hd4870 512mb

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  5. האם ניתן להתקינן במארז ע"ג לוח אם שנועד לפנטיום ? בידי עשרות דיסקטים ישנים משנות ה 80 עם משחקים ל DOS, ו X86. בידי גם כונן של PC משנות ה 80. אני רוצה להעתיק ולצרוב את המשחקים. האם צריך צמות מיוחדות להתקנת הכונן בלוח האם החדש ? הוא נכנס למארז חדש ? תודה !

6. Started by 1_Nike_1,

תודה מראש לכל העוזרים, או לפחות למנסים לעזור.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by oded900,

הבעיה היא כזאת המחשב פשוט נתקע כל רגע, בכל לחיצה על העכבר , כפתור במקלדת וכו' הוא פשוט "חושב" משהו כמו דקה ואז חוזר לעצמו לפעמים יש כמה דקות שהוא מתפקד נורמלי ואז שוב חוזר לו השיגעון הזה...ובנתיים אני מאבד את השפיות... בעבר זה היה קורה רק כשהייתי מכניס דיסק לכונן DVD (אם מישהו יכול להסביר לי למה זה יהיה נחמד) בדקתי את הזכרונות והם תקינים... השאלה היא אם הספק כוח הלך או שזה הלוח/מעבד. בנוסף המסילה של 3.3V בספק (שאין לי מושג למה היא נועדה) קופצת בין 3.3 ל-2.8 זה טווח סביר או שזה מוגזם? יכול להיות שהבעיה נובעת מזה? הטמפרטורות תקינות...דרך אגב.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, היום התקנתי כרטיס מסך חדש Leadtek Winfast A6600GT AGP. חיברתי את צג המחשב - הכל תקין. במקביל, חיברתי את מכשיר הטלויזיה באמצעות יציאת TV OUT - וכאן בעיה. הצבע הוא שחור-לבן. כשהדלקתי את המחשב כשהטלויזיה מחוברת אליו, קיבלתי חלון (טעינת הXP ) לפיו רואים צבעים. אחרי שהמערכתXP עלתה התמונה בטלויזיה הפכה לשחור לבן וזה אינו דבר חד פעמי. מה עושים? מה הבעיה? תודה מראש,

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. הילד הקטן שלי הפיל את המקלדת ולקח את האות "ק"... כמובן שלאחר מכן האות נעלמה איפה קונים השלמות ? מי היבואן?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אורח חגי

פרמטתי את המחשב להורים. העברתי לגיבוי את כל המידע משולחן העבודה (C) לתיקיה בכונן D. התקנתי ווינדוז, בבחירת הכונן לחצתי advanced ווידאתי שאני בוחר בכונן הנכון להתקין עליו (C). מה שכן היתה שם מחיצת מערכת של איזה 100 מגה, שמחקתי ואיחדתי די בטוח שהיא היתה של C ולא של D, אם כי אולי אני טועה. התקנתי את המערכת בכונן הנכון (C) וכעת אני נבהל לגלות שווינדוז לא מזהה את הכונן D! לא מותקן SP1 עדיין, אם זה קשור. אם אבחר לעשות ממנו מחיצה, כל המידע ימחק, לא? מה ניתן לעשות כדי להציל את המידע?

11. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם. היום שיחקתי בערך חצי שעה באיזה משחק.. פתאום קיבלתי מסך כחול ריק ולא היו רשום כלום בהודעה פשוט מסך כחול ריק. מישהו יודע אולי מה מקור הבעייה ולמה קיבלתי כזה מסך כחול ככה פתאום?

12. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי בעיה ברגע שאני שומע שירים ב-winamp או ב-MUSICMATCH Jukebox הסאונד לכמה שניות נהיה חלש ואחר כך עולה זה משונה זה לא קרה לי אף פעם בכל השירים ששמעתי זה עולה ויורד הסאונד וגם המודם מתנתק בגלל זה כל פעם אההה דרך אגב יש לי מודם פנימי של דימונד אם זה עוזר לכם חברה מה לעשות :'(

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by @guitarsuite@,

חבר'ה מה זה אומר הלהבות האלה? לאיזה חלק הן שייכות בדיוק ד"א: זה נשאר קבוע בחום הזה לא משתנה אפילו לשנייה מזה חבר'ה? [attachment deleted by admin]

14. שלום קרס לי המחשב והופיעה לי המסך הזה,צילמתי אותו על מנת שתעזרו לי לפענח מה ה ERROR הזה אומר. תודה רבה. http://members.lycos.co.uk/hosham1/CIMG0367.JPG סלח לי על הבורות אבל על איזה לוג אתה מדבר? התקלה קרתה לפני יומיים...

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by BeN CoHeN,

שלום חברים אז ככה: יש לי בעיה שמאתמול היא התחילה והיא כל כך מציקה שאני כבר מיואש מהמחשב אני מפעיל תמחשב הכל טוב ויפה ופתאום המסך מחליט להתכבות והמחשב ממשיך לעבוד רק אי אפשר להדליק תמסך וזה קורה כל הזמן אין לזה זמן משוער המחשב יכול לפעול שעה 2 דק' 5 וכו' או שהוא פשוט מחליט להתקע ואז אני צריך לעשות ריסט ויש מקרים שהוא לא מגיב אחרי ריסט המסך לא נדלק ואז אני מכבה מחכה כמה דק ואז מדליק והוא מחליט לפעול וגם קורה בהתחלה מן הודעה כזו -> cmos checksum error - defaults loaded ואז אני צריך ללחוץ f1 אבל זה לא קורה תמיד ויש לציין שהבאתי מסך אחר כדי לבדוק אם זאת הבעיה מהמסך אבל טעיתי זה קורה בכל מסך בקיצור זאת בעיה שפעם ראשונה נתקלתי בה בעיה מאוד מוזרה וד"א המעבד של ה…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by stio,

שלום רב, מחשב מסוג פנטיום MMX מהירות שעון 233MHz עם 128MB זיכרון על Windows 98. אני מגדיר לו הגדרות עכבר כדי שיזהה אותו, בהפעלה הבאה ההגדרה לא נשמרת והעכבר לא מזוהה. מה עושים? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Kazan,

אתמול בערב היה לי קצר חשמלי, התברר שמה שמקצר זה המחשב האם הנזק מהקצר נגרם רק לספר כח או לכל שאר המחשב? הספק כח של Spire550Watt במידה ויש רק להחליף ספק על איזה אתם ממליצים ובמידה ויש בעיה עם כל שאר החלקי המחשב לאיזה חנות/טכנאי כדאי לקח את המחשב באזור חדרה? מפרט: מעבד E8400 לוח אם P5Q ASUS זכרון 2X400 GSKILL 800MHZ דיסק קשיח 500 GB WD ספק SPIRE 550Watt כרטיס מסך MSI HD4850 תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. מיפרט E8400 GA-EP45DS3L WD500 sata sapphire ati 4870 512mb gddr5 Kingston ddr2 pc800 2x2gb Power supply - corsair 550w-vxeu windows vista home premium English 64 bit sp1 מקורי קניתי מחשב חדש והרכבתי אותו. כשאני מדליק אותו הוא נדלק וקורא את נתוני המחשב ואז מתחיל תהליך ההתקנה של windows מהדיסק לאחר שאישרתי את התנאים ומתחיל תהליך איסוף נתונים מופיע חלון select the driver to be installed ישנה אפשרות ל browse אני מקבל את רשימת הכוננים ולוחץ c אני מקבל הודעה no device drivers ware found אני התקנתי המון פעמים windows ולא היה לי תהליך כזה של התקנה ללא יצירת פריטיישן בבדיקת bios פתאום המחשב נכבה ואז הפעלתי שוב ולאחר מספר שניות נכבה שוב מה לעשות? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם קצת פרטים המחשב שלי הוא מחשב נייד מדגם Toshiba L750d-15E לאחרונה שדרגתי מחלונות 7 לחלונות 10 בשדרוג האוטומטי ונתקלתי בכמה בעיות. יש לי ראוטר DUAL BAND שמפיץ 2 רשתות אלחוטיות: 2.4 ו-5. אני משתמש בכרטיס רשת אלחוטי מסוג Edimax EW-7722UnD. כשהשתמשתי דרך ווינדוס 7 הכל היה טוב ויפה והצלחתי לגלוש ב2 הרשתות האלחוטיות, ולאחר ששדרגתי לווינדוס 10 - התחילו הבעיות. הכרטיס רשת לא קולט את הרשת של ה5GHZ (גם הכרטיס רשת המובנה). ניסיתי לעדכן דרייברים ולשנות כל מיני הגדרות ע"פ כמה מדריכים ושום דבר לא עוזר. יתרה מזאת - כל פעם שאני מבצע עדכון כלשהו לכרטיס רשת אני מקבל את המסך הכחול עם השגיאה הבאה: SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED (athwbx.sys). הסרתי את כל הדרייברים של הכרטיס רשת…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Unavoidable Encounter,

היום המחשב שלי נתקע אז עשיתי ריסט ומאז אני לא יכול להעלות את הווינדוס.. כל פעם אחרי שהווינדוס נטען (המסך טעינה עם הרקע השחור) מופיע לי המסך הכחול המוכר.. כתוב בו UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME ניסיתי להעלות את המחשב ב SAFE MODE אבל זה לא עוזר. הפעלתי CHKDISK דרך הדיסק התקנה של הווינדוס וכשזה הגיע ל50% זה הפסיק וכתב שיש בדיסק תקלות שאי אפשר לסדר (unrecoverable) אז בכל זאת חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי איזה תוכנה בשם TestDisk יש סיכוי שאפשר להפעיל אותה דרך BOOT או משהו בלי להפעיל את הווינדוס? תודה

21. הזמנתי מחשב מאמזון, לצורך העניין Asus TUF 15. המחשב כמו שציפיתי הגיע עם מטען בעל ראש אמריקאי, תלת פיני וקשה מאוד למצוא מתאם כזה. אני חושב להחליף את כבל המטען (מה שהולך מהשקע לשנאי (הקוביה), כבל "מיקי מאוס". המטען נע בין 110-240 V לכן זה לא מטריד אותי. מה שכן, האמפר שרשום על הכבל המקורי (האמריקאי) שונה מהישראלי (הישראלי נמוך יותר, 7 A כשהאמריקאי 12A) לכן אני שואל, החלפת כבל המיקי מאוס (כבל החשמל של המטען) היא לא תגרום לבעיות ? נזק ארוך טווח או טעינה שלילית של הסוללה? כבל מיקימאוס הוא אכן אוניברסלי? תודה רבה מראש

22. Started by mrraz,

יש לי אביזר בלתי ידוע ב-device manager - חלונות 7 היה לי את זה גם בעבר וגם עכשיו אחרי התקנה חדשה לא ברור לי איך אפשר למצוא לאיזה אביזר שיש במחשב הוא קשור יש אולי עצה טובה ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי, לאחר הדלקת המחשב רואים רק את התמונה של הדסקטופ או צבע מסויים ממנה (נגיד רוב התמונה בצבע כחול כהה אז כך גם המסך), לפעמים המסך פשוט שחור והנורה האדומה מהבהבת (זה מה שקורה למסך כשהמחשב כבוי), ולפעמים המסך פשוט שחור ואני רואה את העכבר. מה אפשר לעשות? ד"א ניקיתי אבק כך שהטמפרטורות טובות.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מותקן אצלי VISTA 64. כרטיס המסך הוא GIGABYTE 9800GTX. אחרי שאני מתקין את הדרייברים (ניסיתי גם את אלה שבאו עם דיסק ההתקנה וגם מהתאר של NVIDIA) הווינדוס לא עולה בכלל, רק ב-SAFE MODE. אחרי הPROGRESS BAR שכתוב למטה MICROSOFT CORPORATION המסך פשוט נהיה שחור והמחשב נתקע. אחרי הסרת הדרייברים, אין שום בעיה, אבל מן הסתם אני צריך דרייברים לכרטיס המסך. חיברתי לכרטיס המסך את שני חיבורי הPCI-E אבל יש לו עוד כניס כזאת של שני פינים קטנים ליד. זה רלוונטי? עדכון: מצאתי את זה בפורומים של NVIDIA: http://forums.nvidia.com/lofiversion/index.php?t47148.html מסתבר שזאת בעייה נפוצה. מישהו כתב למטה: Due to Nvidia enforcing EDID/DDC, Monitors which do not have a complete, or proper EDID will have …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. דבר ראשון, הבעיה היא לא שלי, אלא היא של Yot, והוא ביקש ממני לפתוח את הת'ראד ( מכיוון שהוא לא יכול להיכנס לשום אתר ) . כל פעם שהוא מנסה לכתוב משהו, באתר ( תגובה לדוגמא ), או כתובת בשורת הכתובות, האקספורר נתקע . בבקשה עיזרו לו לפתוא את הבעיה, תודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים