תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום עם למחשב "ACER ASPIR ONE 10ניתן להחליף את הלוח המקשים ועם כן, איפה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום! קניתי לא מזמן מחשב חדש,ואתמול באו להתקין לי ממיר למחשב. דגם מסך- Samsung Full HD LCD 2333SW 5MS 1:20000 דגם כרטיס TV- GigaByte GT-6000 ANALOG TV CARD עכשיו אני לא יודע איך מעבירים את המחשב למצב TV (עם תוכנה או עם כפתור מסוים) בבקשה תעזרו לי ערן
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם זה קשור לחומרה, אבל לדעתי כן. היום במהלך כניסה שגרתית לסימולטור מסוים בזמן שהיה מחובר DOK למחשב, לפתע הוא מבצע ריסטרט. בזמן הריסטרט מופיעים כל מיני אפסים ואחדים בכל מסכי הטעינה של המחשב, באותו הזמן גם ה-DOK מנותק מהמחשב. הווינדוס כבר לא עולה כרגיל, הוא מוכן לעלות רק במצב של SAFE MODE. כל פעם שמנסים לעלות אותו רגיל הוא מבצע ריסטרט כעבור כמה דקות ומראה מסך כחול עם כל מיני דברים מוזרים. ושוב - מעלה את כל המסכי טעינה עם הפרטים של המחשב ושל הלוח אם עם מלא אפסים ואחדים בכל מקום. גם כשנכנסתי לBIOS הוא היה מלא באפסים בכל מיני מקומות באופן אקראי. אף מסך לא מראה את עצמו כמו מקודם. מעניין אותי ממש אם זו בעיה של תוכנה בלבד או שמשהו נפגע גם בחומרה. בחיים לא נתקלת…
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך VIEWSONIC VP930 בזמן האחרון כל פעם שאני מכבה אותו ומדליק מחדש המסך נשאר כבוי למרות שנורת הפעלה מהבהבת לסירוגין. רק אחרי 10 דקות בערך המסך נדלק. הבעיה קיימת גם אם המחשב מכובה או מנותק מהמסך. ניסיתי עם כבל אחר והבעיה נשארת. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ולא עזר מה עוד אוכל לעשות? הכרטיס הוא כרטיס מובנה על הלוח אם : gigabyte P-35 תודה, סמיון. עריכה: בנוסף ניסיתי להתקין כרטיס קול חיצוני ועדיין לא עבד.
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, פעם שעברה ביקשתי עזרה פה בפורום, ולצערי לא קיבלתי פתרון מלא.(זה מחשב אחר) אז ככה ישלי פה מחשב שאני מדליק, זה מגיע לטעינה של הווינדוס XP, יש כזה קווים בכל המסך,ולפעמים נתקע ואז שאני נוגע בכרטיס המסך זה נרגע כזה ושוב נדפק, חיברתי כרטיס מסך זמני זה עבד, עכשיו הווינדוס עולה ואז שהמחשב בעומס הוא מבצע ריסטרט לבד, בדקתי בהגדרות של הביוס את הטמפרטורה, הטמפרטורה של המעבד זה מגיע עד 70 תוך כמה דקות, ויש עוד משו REMOTE ו INTERNAL שזה בין 55-60, ניקיתי את האבק וכמובן לא עזר, ולפני שהמחשב מבצע ריסטרט זה עושה רעשים כזה במארז נראלי בספק.. אז אני מקווה ואשמח אם תעזרו לי הפעם, ואשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך נחמד למשחקים בינוניים עד 300 תודה מראש :] אגב ישלי ספק 500WAT, מעבד אנטל פ…
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
בכל פעם ההתקנה נפסקת באמצע העתקת הקבצים(2 דיסקים שונים של ויסטה ואחד של XP). שמתי לב שכעת ב POST אני מקבל SMART ERROR על ה HDD -(סמסונג 103UJ). רציתי לפסול משהו- אין מצב שיש כבל SATA מיוחד לHD (כזה ששונה מכבל לכונן אופטי או כל מוצר שמתחבר אחר שמתחבר ב SATA) נכון(נאמר לי ע"י חבר, לא נשמע לי הגיוני בשיט אבל שווה בדיקה)? כרגע אני יוצא מנקודת הנחה שהHDD תקול ואממש אחריות עליו. רעיונות אחרים?
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הלפטופ שלי ממש מתקשה לעשות בוט לווינדואס מתאמי בעיות בהרדיסק, עכשיו אני רוצה לזרוק את ההרדיסק ולהתקין חדש רק שאני רוצה לעשות גיבויים.. עם איזה תוכנה אני יכול לנסות לגשת להרדיסק להעתיק דברים? ווינדואס כאמור לא עולה..
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי אנשים מידי פעם ההגדרות של הביוס מתאפסות למשל כל פעם אני צריך להגדיר במחשב שאין לי raid חוץ מזה אני צריך לכוון כל פעם את השעה כי גם השעון מתאפס תודה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב עם המפרט הבא: לוח אם: MSI 915P Combo-F MS-7058 כרטיס קול: C-Media CMI9880 @ Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller B-1 PCI לאחר התקנת כרטיס הקול מדיסק ההתקנה, זה מה שאני מקבל בהגדרות של הקול (צירפתי קבצים). העניין הוא שלאחרונה ביצעתי פירמוט מחדש ומאותו הרגע אני לא מצליח להקליט, לפני כן היה אפשר להקליט. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
קימבנתי מחשב מכל מיני חלקים שהיו לי ממחשבים שלי. המפרט הנוכחי הנו לוח של MSI Neo 2, מעבד פנטיום 4 מהירות 3.0 (באס 800), זכרון 2 ג'יגה (4 רכיבים של 512 מגה כ"א - כל 2 מהם זהים), דיסק 80 ג'יגה וכרטיס מסך של עם צ'יפ של nVidia 7600. בעת הדלקת המערכת, המחשב נותן הודעה של CMOS Settings Wrong - הודעה הגיונית לאור העובדה שטרם הגדרתי את ה-BIOS. אני מקבל אפשרות של F1 להיכנס להגדרות -F2 לטעון ערכי ברירת מחדל. חיברתי מקלדת למחשב בכדי לנסות להגדיר ולהתקדם, אך המקלדת כלל אינה מגיבה. ניסיתי הן 2 מקלדות עם חיבור PS/2 והן מקלדת (שעובדת על מחשב אחר) עם חיבור USB, אך בשני המקרים אפילו הנורות של ה-Num Lock/Caps Lock וכו' כלל אינן נדלקות/מגיבות. מדוע זה קורה? מחשבות/הצעות? כיצד ניתן להתגבר על…
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שמתי לב שהמאוורר האחורי הפסיק לעבוד (נמצא מתחת לספק ומוציא אוויר) סיבבתי אותו עם האצבע והוא התחיל לצלוע באיטיות ולאחר כמה שניות הפסיק. החלפתי את המאוורר עם אחד שלקחתי ממארז ישן ושוב אותו סיפור! האם לדעתכם הבעיה יכולה להיות בספק? (המחשב עבר לא מעט הפסקות חשמל מאז שקניתי אותו לפני שנה וחצי) מדוע רק המאוורר האחורי לא מסתובב? החלפתי בין הכבלים של המאוורר שנמצא על הדלת והמאוורר האחורי וזה לא השתנה. אני לא בטוח אבל אני חושב שהספק הוא 650 תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 4 של אינטל עם לוח אם של MSI 1.7 מגה הרץ בעיקרון יש במחשב 512 זכרון פנימי DDRAM וינדוס XP הרד דיסק 40 ג'יגה נראה לי 5400 סיבובים לדקה רציתי לדעת למה המחשב עובד בצורה ממש אבל ממש איטית כאילו הוא אחרי פירמוט ולא התקנתי עליו יותר מדי חוץ מאופיס וכאלה.. האיטיות מתבטאת בזה שנגיד פותחים אופיס לוקח שנה עד שהוא עולה וכנ"ל לגבי אינטרנט וכדומה ממש ממש איטי ומעצבן רציתי לדעת מה הבעיה ומה צריך לשפר כי לא נראה לי שאפשר להכניס יותר זכרון למחשב הזה יכול להיות שצריך להחליף הארד דיסק? למהירות של 7200? אולי ההארד דיסק עשה את שלו? כי המחשב כבר משהו כמו 5-6 אצלי.. אשמח לקבל תשובה בהקדם בשביל לקנות מה שצריך
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
האלן יש לי מחשב חדש עם זיכרונות G.Skill 4GB Kit Ripjaws DDR3 PC3-1333 7-7-7-21 1.5v מעבד I5 לוח אם GIGABYTE UD3 בתחילת התקנה של מערכת הפעלה הופיע מסך של תקלה בזיכרונות MEMORY_MANAGEMENT הרצתי MEMTEST ויש המון תקלות הגיוני שזיכרון פגום או בעיה עם מתח? תודה
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מחשב יחסית ישן, פנטיום 4 2.0 אם אני זוכר נכון.. עבד מצויין עד לא מזמן.. לאחרונה הוא התחיל לעשות ריסטרטים לעצמו - אני מדליק אותו, מגיע עד השלב של הטעינה של הווינדוס - וריסטרט.. ככה שוב ושוב ושוב.. מצד שני אני רוצה לציין שתי נק' "חריגות" 1. בתחילת השבוע הוא עלה ועבד 6 שעות רצוף בלי שום בעיה.. לעיתים רחוקות הוא כן עולה ועובד ולפעמים רק אז עושה ריסטרט.. כרגע הוא במצב שבשלב הטעינה של הווינדוס עושה ריסטרט שוב ושוב. 2. היום אחרי שהוא עשה ריסטרט לעצמו, הוא נתן לי לבחור באופציה של SAFE MODE - והוא נתן לי חצי דקה לבחור.. בחצי דקה הזאת בכוונה לא בחרתי בכלום, רציתי לראות אם הוא יכבה את עצמו.. וכלום - עבד כל ה-30 שניות בלי בעיה, בחרתי במצב בטוח ואז הוא נתקע.. מוזר…
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום! יש לי כבר בעיה הרבה זמן שהכונן דיסקים באמצע עבודה במחשב פיתאום נעלם,ומתי שהוא נעלם המחשב ניתקע לאיזה 3 שניות וחוזר,וזה מפריע כי עם אני במשחק זה תוקע אותו,ורק אחרי ריסט למחשב הכונן חוזר,חשבתי על רעיון שאני פשוט יסיר אותו ממנהל התקנים,ומתי שאני יצטרך אותו אני יעשה סרוק שינויים בחומרה ואז זה חוזר,ואחרי שאני מסיר אותו ועושה ריסט הוא חוזר ואני לא רוצה!!! יש שיטה לעשות להגדיר משהוא במחשב שהוא לא יתקין לי תחומרה לבד?? שאני יגיד לו לא להתקין,כי איך שאני מדליק תמשחב הוא אומר לי זוהתה חומרה חדשה והוא מתקין אותו
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, חלונות החליטה שאני צריך לפרמט את הדיסק און קי שלי כדי שאוכל לגשת אליו שוב, למרות שיש לי בו מידע חשוב (קבצי JAVA) שאני ממש צריך אותם. מה אפשר לעשות כדי להציל את הקבצים האלה ממנו? איזו תוכנת שחזור יודעת להציל קבצי JAVA? אגב, גם כשניסיתי לפרמט התהליך נכשל. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הפעלתי תמחשב וכש/הוא הגיע לשלב של הטעינה של הוינטוס אקס פי אז הוא ניתקע כאילו באמצבע הטעינה ניסיתי להתקין תוינדוס מחדש ולא עזר מישהו יודע מהה צריך לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
נפתח רגיל ,אבל כשאין בו דיסק הוא לא נפתח בכלל על ידי לחיצה בכפתור, וצריך להכניס סיכה לתוך חור הביטחון כדי שהמגש ייצא אז מה עושים כדי שהוא יפתח רגיל גם שאין בו דיסק ?
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
"אחד מהתקני ה- USB המחוברים למחשב זה, פעל באופן בלתי תקין ו- WINDOWS אינו מזהה אותו, לקבלת סיוע בפתרון בעיה זו לחץ על הודעה זו". זו הבעיה שמופיעה לי שכאני מכניס את העכבר לא משנה לאיזה יציאה של USB במחשב. כל יציאה של USB שאני שם את העכבר, הבעיה הזאת מופיעה לי , כבר שבועיים אני שובר את הראש , עבד לי לפני זה הכל היה טוב , מה זה הבעייה הזאת??? מה שאני יודע - זה שהבעיה היא לא ביציאות USB אלא בחומרה , מכיוון שכל התקן USB אחרים כמו - מקלדת , עכבר, מצלמה , MP3 וכו' עובדים בכל היציאות. רק העכבר המסויים שאני רוצה להפעיל משום מה לא משנה איזה יציאה אני מכניס אני מקבל את השגיאה הזאת. משהו לא תקין בחומרה אצלי. למישהו יש פתרון חד וחלק מה ההיגיון מה הבעיהה???
-
- 8 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
הבאתי הביתה אתמול מחשב חדש מאייבורי שמח ומאושר ונחשו מה ? ידעתי שמשהו יקרה מפרט : E5300 MSI G41M4-F CEON 2GB 800MHZ RAIDMAX APEX + FSP 400W 12CM התקנתי מערכת הפעלה - ולפתע המחשב עבד לאט כמו פנטיום 3 ישן קירטע בקושי זז ושוב עבד מהר ושוב קירטע לחצתי התחל כיבוי הפעל מחדש במסך היה " NO SIGNAL " ובמארז של המחשב היה מתח ! כיביתי את המחשב הדלקתי והפעם עשיתי הפעלה מחדש בלי מאמץ ולא קרה כלום שהפעלתי 3DMARK זה קרה שוב עשיתי MTEST ל CEON ויצא תקין הבעיה בכרטיס מסך ! OB . רק ביום ראשון יבדקו את זה ואני תלוי בטכנאים החובבנים של אייבורי מזל שקניתי מחשב בגרושים ולא נסחפתי ! התעקשתי שיבדקו את המחשב לפני שאני הולך שלא יאשימו אותי בגרימת נזק כבר קלטתי עם מי יש לי עסק אני מ…
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כל פעם שאני מתחיל לדבר בסקייפ ניהיה מסך כחול והמחשב עושה לעצמו ריסטרת . רציתי לדעת איך אני מאבחן מה הבעיה ? ולמה זה קורה ? ואיך אני פותר את זה שזה יפסיק ?!? יש לי וינדוס XP (המחשב חזר מפירמוט מה שעושה את זה עוד יותר מוזר ) קראתי שצריך לשים לב למספרים שרשומים במסך הכחול כידי לדעת מה הבעייה , אבל הבעייה שהמסך הכחול מופיע לשנייה ואני לא מספיק לראות כלום ! יש דרך למצוא את מספר השגיאה ?!?! עשיתי בדיקת וירוסים , ואין שום וירוס , עשיתי בדיקת שגיאות למחשב והכל בסדר (נראה לי ) תודה רבה !!
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם.. ברשותי מחשב פנטיום 4 3GHZ.. לא מזמן היה לו זיכרון של 512 מ"ב והחלטתי להרחיב לעוד 1 ג"ב. בדרך כלל אני לא נוהג לכבות את המחשב אך מידי פעם זה קורה שאני כן מכבה אותו. כאשר אני מכבה את המחשב ונותן לו לנוח ליממה ומנסה להדליק אותו לאחר לילה שלא דלק הוא עושה לי בעיות. מה שקורה זה שהוא נדלק לכמה שניות אפילו לא מעלה את המסך של הבדיקה וישר עושה ריסטרט וזה יכול לחזור על עצמו מספר רב של פעמים עד שקורה נס והוא מחליט להידלק סופית.. רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה, חומרה, תוכנה, ספק כוח חלש מידי, חומרה רופפת על הלוח אם, המאוורר של המעבד תקין ואין איתו בעיות, אשמח לקבל עזרה ויעוץ מה לעשות. שיהיה לכולם יום נעים!
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
באמצע גלישה באינטרנט היום נתקע לי המחשב לחלוטין בלי שום אופציה לעשות כלום, כשביצעתי ריסטרט המחשב עלה ונתקע במסך הראשון של הביוס, איפה שמוצג סוג הלוח אם והמעבד . המחשב נתקע במסך הזה דקות ארוכות ואז הוא ממשיך אבל ווינדוס לא עולה. ייתכן שנדפק הלוח אם?! ד"א אני משתמש בווינדוס 7[br]פורסם בתאריך: 2.10.2009 בשעה 13:51:45 אוקיי נפתרה הבעיה ע"י ניתוק דיסק קשיח חיצוני שהיה מחובר למחשב.מה זה אומר, שהדיסק קשיח תקול?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-