עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי אנשים... מצטערת שזו הולכת להיות חפירה לא פשוטה. המחשב של אחותי החליט להשתגע ולהיתקע במין לופ מוזר של הפעלות מחדש. מה שקורה זה שהכל עולה כמו שצריך עד המסך שמראה את הלוגו של ה-XP עם פס הטעינה הזה למטה, ואז כשהוא אמור להעלות את השולחן עבודה הוא פשוט עושה לעצמו restart. אני יודעת שאחת האופציות היא פשוט לפרמט ולעשות התקנה מחדש, אבל יש לה הרבה חומר על המחשב שהיא לא רוצה לאבד... בינתיים מה שניסיתי זה להשתמש באופציה של repair עם הדיסק של ה-WIN אבל אין לי את האופציה הזו שם... ושם גיליתי גם משהו אחר. יש לי 2 "כוננים" (פיצול ע"י partition magic). כשנכנסתי לנסות לתקן את הWIN, ובגלל שאין לי את האופציה הזאת, זה העביר אותי להתקנה מחדש ושם כשראיתי את שני הכוננים שמתי לב שבכל אחד מראי…

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by OzZzZz,

שלום לכולם. אני צריך עדכון ביוס אחרון ל EP43-DS3 של GIGABYE. יש לי בעיה הוא לא מזהה לי את הכרטיס מסך בתהליך ה POST. הכרטיס מסך ATI 4890 1GB. תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אחרי שאתמול היתקנתי Windows 7 X86 על נייד שלי מדגם MSI ms-163k עם מעבד Intel C2D T6400, היתקנתי דרייורים לכרטיס קול והמחשב ביקש ריסט. המחשב "ניתקע" במסך הכיבוי מעל רבע שעה ולכן סגרתי אותו בכוח והלכתי לישון. כאשר קמתי היום בבוקר מיסתבר שהמערכת ההפעלה לא עולה, גם לא במצב בטוח, כאשר היא ניתקעת בזמן הBOOTING. ניסיתי להפעיל את ההתקנה של WINDOWS 7 אך גם היא ניתקעת לפני שמסך הגדרות כלשהו עולה. ניסיתי להפעיל כל מיני הפצות לינוקס מהלייב CD, וכמו כן Lite XP מ-Hiron Boot CD אך גם הן ניתקעות בזמן הבוט. היפעלתי MemTest (הוא אכשהו עלה) אך הוא לא מצא שום שגיאה אחרי לופ אחד אז כניראה שהזיכרונות הם לא הבעיה. אשמח לקבל עוד עצות על מה לעשות, ובמקרא הגרוע אני יממש את האחריות.

4. Started by gman27,

שלום לכולם כפי שהכותרת מראה אני מנסה לצרוב על אותו מכשיר DL. שום תוכנה לא מזהה את הדיסקים הרקים ומראה שכאילו אין מדיה במכשיר למרות שהצורב אמור לתמוך. עידכנתי את FIRMWARE ואני משתמש במדית ורבטים. אשמח לתשובה. תודה

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  5. Started by maxwell10,

האם כשמכניסים את המחשב למצב של sleep אז צריכת החשמל יורדת? כשאני עושה זאת אני שומע את המאווררים עובדים בדיוק באותה המהירות.

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by pichu7,

שלום, מפרט המחשב מצוין בקישור ליד. יש לי תופעה חוזרת של פגיעה במידע המאוחסן על הכוננים הקשיחים שלי. שני הכוננים הם חדשים של( WD (Black+Blue לאחר הרצה של CHKDSK מידע רב הולך לעיבוד כולל פגיעה בקבצי מערכת ההפעלה. לאחר בדיקות רבות ונסיון עם מספר כוננים קשיחים אני משתכנע שבקרי ה SATA שלי פגומים. יש לציין כי זה חזר על עצמו גם ב XP וגם ב RC של WIN7. זו הודעת השגיאה במציג האירועים של חלונות7. (The file system structure on the disk is corrupt and unusable. Please run the chkdsk utility on the volume). יש לי שתי שאלות: 1. ישנן עוד אפשרויות שיכולות לגרום לבעיה ומה כדאי לבחון בנוסף? 2. ישנה אפשרות להתקנת כרטיס SATA PCI\E ? ואם כן - ישנה המלצה על כרטיס ספציפי? כל עזרה בעניין תהיה ב…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לאחרונה ביצע אתר hwzone פעולת שיפור ותחזוקה. מאז הוא מתנהל אצלי באיטיות רבה (מה שלא היה קודם). האם הבעיה ידועה או שהיא קיימת רק אצלי??? איך/ מה לעשות כדי לשפר את המצב?? בברכה

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  8. פירמטטי מחשב של חבר ואני לא מוצא את השם של הלוח אם שלו איך אני מוצא את השם ומוריד את הדריברים?!?!?

9. Started by rap_tr,

אהלן, ניקיתי היום את המחשב,החלפתי משחה טרמית במעבד הבעיה התחילה כשניסיתי להדליק אותו - הוא לא נדלק אבל שום דבר לא עולה.. כלומר המערכת הפעלה,המסך לא מגיב והעכבר לא נדלק(המדלקת דווקא כן-היא לא דרך USB) ולרגע הופיע ריח של שרוף בדקתי אולי הגוף קירור לא הוחזר כמו שצריך,הוצאתי והמעבד יצא ביחד איתו(מודבק ע"י המשחה הטרמית :-\ :'() יכול להיות שהמעבד הלך? אולי בעיה אחרת? אשמח לכל עזרה. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by rikus,

מה יכולה להיות הבעיה? בדקתי בCHK DSK ובDEFRAG אומר שאין צורך בכלל. מחשב בן 5 שנים.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Saikodan,

יש לי ספק של FSP, דגם Everest 500W כרטיס מסך GTX 260 OC של ג'יגהבייט הארדיסק חצי טרה של סמסונג ו4 מאווררים שונים על המחשב(לא כולל הכרטיס מסך) המחשב קופא לי מדי פעם ופעם אחת אפילו הכרטיס מסך הפסיק לעבוד כראוי החליפו לי זכרונות אבל לי יש תחושה שהספק שלי לא מספיק מישהו יכול לעזור לי? אני אובד עצות.

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  12. שלום לכלום. דיון קודם על הרכיבים הישנים - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=424638.40 עידכון: אז ככה [ יש לקרוא הכל ] - היה לי את הרכיבים הללו מעבד = E6300 1.8 [הישן] ,לוח אם = GA-945P-S3 , זיכרונות = 1.5 ג'יגה , כרטיס-מסך =8800GT ,ספק -ליברטי 400 וכו'.. וכו'.. [הכל מפורט במפרט המחשב] הכל היה טוב למעבד היה 2 ליבות , פתאום יום אחד אני משחק ואני מגלה שהמשחקים רצים לא טוב, עשיתי בדיקה וראיתי שרק ליבה אחת מצויינת לפי כל התוכנות [יהיו תמונות בהמשך] , אז ניסיתי להוציא את הבטריה של לוח-אם וכו' וכו'.. [זה קרה במהלך הדיון הקודם] לא עזר כלום , נשאר לי רק לפרמט את המחשב. [או שיש בעיה במעבד או לוח -אם] בנתיים לפני הפירמוט כבר הספקתי לשדרג את המחשב [לא בגלל הבעיה …

• 49 תגובות
    • 5.4k צפיות
  13. Started by bora-aa,

בזמן האחרון המחשב מתכבה בגלל OVER HEAT,לא מזמן פתחתי נושא בדיון (4-5 עמודים). עכשיו הקירור של המעבד מחובר ישירות לספק,והטפרטורות הן 46-47 אבל עדיין מתכבה. רציתי לדעת אוךי עם הרעיונות שלכם איך לבדוק אם הקירור תקין....ובמקום כל הנסיעות למעבדה וכל הזמן שאני מחכה ודלק לקנות קירור חדש למעבד ב 130 שיעשה את העבודה. אבל לפני זה רציתי לבדוק אם יש לכם רעיון.

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  14. כאשר אני משאיר את הנייד דולק ללילה הוא בד"כ קורס ומתקבלת ההודעה הזו: dumpcheck אומר לי שככל הנראה נגרם ע"י epfw.sys מישהו יול לעזור לי עם זה? עריכה: צרפתי את קובץ הDUPM (למקרה ולא פיענחתי נכון) [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by staieb,

אז ככה חבר שלי הביא לי מחשב , היו לו איתו בעיות בהתחלה פירמטתי לו את C כי הוא רצה את מה שיש בD גם לא היה אפשרות לצרוב אז פירמטתי רק את C והתקנתי ווינדאוס .. אחרי שהתקנתי לו הכל סידרתי לו תוכונות הכל הוא עשה את אותה השגיאה כמו לפני שפרמטתי..(לא זוכר איזה) חשבתי לעצמי ,יכול להיות שהיה וירוס בD ובגלל זה חזרה אותה שגיאה.. המחשב לא עלה אז נאלצתי לפרמט שוב את C ולהתקין ווינדאוס .. פתאום אחרי ההעתקת קבצים בתחילת ההתקנה של ההוינדאוס התחילו שגיאות של חסר קובץ וכל מיני ... חשבתי אולי נשרט הדיסק או משהו... ניסיתי כמה פעמים..ולא עבד אז הבאתי דיסק חדש של ווינדאוס ושוב פעם שגיאה,הפעם חדשה.. אשמח אם תעזרו לי מה יכולה להיות הבעיה (זיכרון דיסק קשיח או משהו) השגיאה רואים אותו חצי כי המחשב…

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  16. Started by Far_Away,

שלום , אני חדשה פה ונרשמתי במיוחד, מקווה שתוכלו לעזור. המחשב שלי לא מזהה שהרמקולים מחוברים למחשב למרות שכל הדרייברים מותקנים והכל מחובר (ניתקתי והחזרתי אלף פעם לכמה חיבורים שונים) ניסיתי גם את העזרה של windows וזה גם לא פתר את הבעיה .. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  17. Started by dark_zero,

תראו המיקרופון שלי לא קולט קול אבל בRECORDER הוא מקליט צלילים של המחשב ולא את מה שאני אומר למשל: -אני מדליק שיר לא אומר כלום הוא קולט. -אני אומר משהו והוא לא קולט כלום.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  18. Started by fatfizer,

ניסיתי כמה קבלים והארד דיסקים שונים אז זאת כנראה לא הבעיה.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  19. Started by Seg1,

שלום עם למחשב "ACER ASPIR ONE 10ניתן להחליף את הלוח המקשים ועם כן, איפה ? תודה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  20. Started by WinnerLine,

יש למחשב של אחים שלי בעיה אחרי שהם מפעילים אותו כל נגיעה קטנה במארז תוקעת את המחשב וצריך לעשות לו ריסט כל שניה אני לא מבין תבעיה פה מקווה שתעזרו לי

21. Started by eran131,

שלום! קניתי לא מזמן מחשב חדש,ואתמול באו להתקין לי ממיר למחשב. דגם מסך- Samsung Full HD LCD 2333SW 5MS 1:20000 דגם כרטיס TV- GigaByte GT-6000 ANALOG TV CARD עכשיו אני לא יודע איך מעבירים את המחשב למצב TV (עם תוכנה או עם כפתור מסוים) בבקשה תעזרו לי ערן

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  22. ברשותי מחשב נייד מסוג DELL latitude E6500 חדש, אשר ניסיתי לחבר אותו לכונן חיצוני 3.5 מסוג prectiege iomega בנפח של 320GB. משום מה המחשב הנייד לא מזהה את הכונן, ולאחר חיבור של הכונן הנייד למחשב יש בעיה בחיבור של DOKים אחרים לכל היציאות, המחשב לא מגיב כראוי ולא ניתן לכבותו דרך הווינדוס, אלא רק בלחיצה על כפתור הכיבוי. יש לציין ש DOKים אחרים עובדים דרך כל 4 חיבורי ה USB של המחשב ואין בעיה איתם, אלא כאמור לאחר שאני מחבר את הכונן החיצוני. כאשר ניסיתי לחבר את הכונן החיצוני הזה למחשבים אחרים הוא עבד ללא כל בעיה. יש רעיונות למישהו? תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Enn0L,

שלום, אני לא יודע אם זה קשור לחומרה, אבל לדעתי כן. היום במהלך כניסה שגרתית לסימולטור מסוים בזמן שהיה מחובר DOK למחשב, לפתע הוא מבצע ריסטרט. בזמן הריסטרט מופיעים כל מיני אפסים ואחדים בכל מסכי הטעינה של המחשב, באותו הזמן גם ה-DOK מנותק מהמחשב. הווינדוס כבר לא עולה כרגיל, הוא מוכן לעלות רק במצב של SAFE MODE. כל פעם שמנסים לעלות אותו רגיל הוא מבצע ריסטרט כעבור כמה דקות ומראה מסך כחול עם כל מיני דברים מוזרים. ושוב - מעלה את כל המסכי טעינה עם הפרטים של המחשב ושל הלוח אם עם מלא אפסים ואחדים בכל מקום. גם כשנכנסתי לBIOS הוא היה מלא באפסים בכל מיני מקומות באופן אקראי. אף מסך לא מראה את עצמו כמו מקודם. מעניין אותי ממש אם זו בעיה של תוכנה בלבד או שמשהו נפגע גם בחומרה. בחיים לא נתקלת…

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  24. Started by Jules Winnfield,

ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ולא עזר מה עוד אוכל לעשות? הכרטיס הוא כרטיס מובנה על הלוח אם : gigabyte P-35 תודה, סמיון. עריכה: בנוסף ניסיתי להתקין כרטיס קול חיצוני ועדיין לא עבד.

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  25. Started by KingYes,

שלום, כאשר אני משתמש ב-DVD שלי (SAMSUNG), המחשב פשוט לא זז לי. הכל עובד לאט.. ובדקתי וזה הבעיה רק ב-DVD. ניסיתי בכמה דיסקים וזה פשוט בעיה בכונן. איך אפשר לדעת את שורש התקנה ומה הפתרון בנושא זה?

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים