תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב של מסך כחול וזה מופיע לי באופן קבוע כול יום 3 4 פעמים ביום עים מישהו יכול לעזור לי בפתרון לבעיה הזאת אני ישמח מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 24 BCP1: 001904AA BCP2: 919D0A80 BCP3: 919D077C BCP4: 818851FD תודה רבה לכול העוזרים...
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש בעיה במחשב שכל פעם עולה הטבלה הזאת של הקונטרסט אין לי ממש מושג במה הבעיה אם זה במחשב או במסך..
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מריץ על מחשב נייד ווינדוס 7. לאחרונה, אני נוטה לקבל מסכים כחולים עם השגיאה bad pool loader לאחר מכן מתבצע ריסט. הדבר התרחש ב-100% מהמקרים כאשר הייתה הורדה כלשהי ברקע. ברובן קצב ההורדה היה גבוה למדי - בין 700-1200 ק"ב לשנייה. המחשב כולו חדש יחסית ובן פחות משנה, אולם ההרדיסק מסוג פוג'יסטו בן 3 שנים. כיצד אני יכול למקד את התקלה ולאבחן מהיכן היא מגיעה? אשמח לעזרתכם, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי שלום לכולם :-) ניסיתי להדליק את המחשב שלי ובתהליך הפוסט כתוב לי כמו תמיד : pci device list: והוא מראה לי את הכוננים של המחשב וכו'...ומשם הוא אמור להעלות את המערכת. מה שקרה זה שהמחשב נתקע במסך הזה ולא המשיך לתהליך עליית המערכת. 1.ניסיתי לאפס את הביוס,ולנסות להעלות את המחשב שוב אך ללא הצלחה. 2.ניסיתי להוציא את כל החיבורים ללוח אם ולהכניס אך שוב פעם המחשב לא עלה 3.ניסיתי להוציא את הכ.ז ולהכניס וגם לא הצלחתי לעלות את המחשב.. למישהו יש פתרון לבעיה? בתודה ,GIF.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אהלן לכולם יש לי בעיה ואני כבר משתגע ממנה. אז ככה אני פשוט גולש רגיל והכל לא מפעיל דברים כבדים על המחשב והוא פתאום נתקע ואחרי כמה שניות או שהוא נותן מסך כחול ועושה ריסט או שהוא ישר עושה ריסט. ניסיתי להחיף הארד דיסק לא עזר החלפתי זכרון לא עזר החלפתי ספק זה לא עזר ניסיתי לנתק את כל המאוררים כי אולי משהו מקצר גם לא החפלתי כרטיס מסך וגם לא עבד. הפעלתי את התוכנה HIRON BOOT 10 והוא לא מצא שום דבר לא תקין. ניסיתי לפרמט וזה חזר שוב אחרי יום ניסיתי להתקין ווינדוס 7 זה גם חזר אחרי יום. המעלות של המחשב בסדר הוא לא מתחמם (תמונה בהמשך) ניסיתי להחילף חומרה הקיפית כמו עכבר מקלדת מסך ואפילו רמקולים, ניסיתי לנתק את המודם החיצנוי של הוט אפילו ועדין זה ממשיך, חשוב לציין שזה קורה סתם ככה …
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היום עשיתי פורמט למחשב בהתחלה הכל עבד יפה עד שהתקנתי איזה דרייבר של המחשב אחרי כמה ריסטים המסך לא מראה כלום ניסיתי לחבר מסך אחר וגם לא מראה כלום... המחשב עובד בלי בעיות.
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז ככה. למחשב שלי היה לוקח 5 דקות לעשות boot, והוא היה נתקע לי כשהעברתי קבצים, וגם לפעמים בלי סיבה מיוחדת, וזה שיגע אותי, אז החלטתי לפרמט. אחרי הפירמוט ראיתי ששום דבר לא השתנה, ועדיין לוקח לו המון זמן, בלי אף תוכנה. התחלתי לחפש גורמים אחרים שיכולים לגרום לבעיה. כשראיתי שהמחשב ממשיך להתקע כשאני מעביר קבצים מכונן ספציפי (במחשב יש 3 כוננים), הורדתי את תוכנת הבדיקה של WD לHDD הספציפי, (500aaks) והוא נתקע לי בתחילת הסריקה המהירה. הוא הוציא הודעה: "quick test on drive 1 did not complete status code = 07 (failed read test element) failure checkpoint = 65(error log test) SMART self-test did not complete on drive 1! הרצתי את אותה בדיקה גם על כונן נוסף במחשב של WD, כדי לראות שהתו…
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי בעיה חמורה במחשב פרמטתי את המחשב ואחרי הפרמוט אני לא יכול להתקין תוכנות מופיע לי שגיאה שהקובץ לא תקין וכאלה דברים אבל במחשב השני זה כן עובד אמרו לי שיש לי וירוס במערכת אבל אין לי דרך למחוק אותו בגלל שאני לא יכול להתקין תוכנות אז יש דרך אחרת?ניסיתי גם לפרמט כמה פעמיים אם דיסקים שונים של ווינדוס ולא עזר.
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם לוח אם EP45-DS3LR של גיגביט ובכול פהם שאני מחניס את המחשב למצב שינה הוא מצליח להכנס אבל ברגה שאני מפעיל את המחשב יש מסח כחול . נ.ב המחשב מריץ וינדוס 7 .
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכלום. דיון קודם על הרכיבים הישנים - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=424638.40 עידכון: אז ככה [ יש לקרוא הכל ] - היה לי את הרכיבים הללו מעבד = E6300 1.8 [הישן] ,לוח אם = GA-945P-S3 , זיכרונות = 1.5 ג'יגה , כרטיס-מסך =8800GT ,ספק -ליברטי 400 וכו'.. וכו'.. [הכל מפורט במפרט המחשב] הכל היה טוב למעבד היה 2 ליבות , פתאום יום אחד אני משחק ואני מגלה שהמשחקים רצים לא טוב, עשיתי בדיקה וראיתי שרק ליבה אחת מצויינת לפי כל התוכנות [יהיו תמונות בהמשך] , אז ניסיתי להוציא את הבטריה של לוח-אם וכו' וכו'.. [זה קרה במהלך הדיון הקודם] לא עזר כלום , נשאר לי רק לפרמט את המחשב. [או שיש בעיה במעבד או לוח -אם] בנתיים לפני הפירמוט כבר הספקתי לשדרג את המחשב [לא בגלל הבעיה …
-
- 49 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שבוע טוב, יש לי במחשב בעיה שאחת לשבועיים בערך המחשב עובד מצויין ואז פתאום או נתקע או מסך כחול מהיר ואז מאתחל את עצמו ואז כשהוא עולה המחשב מציג הודעה שהוא לא מזהה את ההארד דיסק או שהוא מציג שהוא לא מצליחה לעשות BOOT... כל פעם שזה קורה או שאני נאלץ להתקין מחדש את הווינדוס וזה מסתדר או שאני משנה בביוס את ההגדרות של הBOOT ומשחק איתם קצת ואז פתאום הוא מזהה את ההארד והכל כרגיל... ההארד דיסק מחובר ב SATA זהו הארד דיסק חדש של SEAGATE שחשבתי שהבעיה היא בהארד דיסק אבל הוא נשלח למעבדה וגם הוחלף לחדש ושוב פעם נבדק ונאמר שהכל תקין איתו.. מה יכולה להיות הבעיה שגורמת לכל הבלאגן הזה? חשבתי שאולי הביוס פתאום נופל או משו כזה ואז פתאום אין לו זיהויי של הרכיבים או משהו בסגנון, תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיברתי כרגע את המחשב החדש, הבוט עולה, כל הרכיבים מזוהים. שאני מכניס את דיסק ההתקנה של הוינדוס הוא מתחיל את הטעינה וברגע שהוא מסיים ואמור להעלות את מסך ההתקנה המחשב מרסט או נותן מסך כחול. מה יכולה להיות הבעיה? תודה. I5 INTEL WG PNY 4GB 1333 PCP 750W ההארדיסק לא חדש והיה בשימוש במחשב הקודם.
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. מחשב של ידידה שלי עושה ריסטארט בעת שמכניסים דיסק ל CD קנינו CD חדש והבעיה נמשכה. פתחתי את המחשב , חיברתי כבל IDE אחר בין הלוח אם ל CD והבעיה נמשכה. גם חיברתי את הכבל שלה אצלי ואצלי הבעיה לא קרתה. לפיכך הנחתי שיש בעיה בלוח אם אבל מאחר שאני לא מבין ענק בחומרה החלטתי להתייעץ ולשאול אתכם מה דעתכם על כך והאם קיים פתרון? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
לילה טוב לכל הינשופים אתמול בערב פתחתי את המחשב כדי לחבר דיסק קשיח של מחשב אחר כדי לקחת ממנו מספר קבצים. איך שהוא יצא שהתבלבלתי עם הכבלים ולא ידעתי מה לחבר למה וגם את הזכרונות הוצאתי והם עדיין לא חוזרים לחריצים בצורה מושלמת אין קליק בשני הצדדים... בהתחלה החזרתי את המחשב כמו שחשבתי שצריך ואז היה צפצוף והמחשב לא עלה. אחרי זה לא היה צפצוף אבל המחשב עדיין לא עלה. יש לי על המחשב הזה בכל מקרה 2 דיסקים קשיחים והשלישי לא התחבר כי היה לו חיבור שונה שכנראה לא נתמך אצלי(לא מבין גדול ) אם אפשר איזה שהיא הדרכה איך להחזיר את המחשב שלי למוטב? תודה מראש ול"ט
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, לאחרונה המחשב שלי נתקע מספר דקות אחרי שהוא עולה. בדר"כ אני עושה ריסטרט וזה מסתדר, אבל ביומיים האחרונים גם הריסטרט לא עוזר והמחשב לא עולה בכלל. הורדתי EVERST ובדקתי מעלות, אלה התוצאות: CPU: 68 Motherboard 40 HD1: 44 HD2: 38 המעבד הוא מעבד ישן P4 2.8GHZ והלוח אם הוא ASUS P4S800D.... השאלה היא - האם הטמפרטורה הנוכחית הינה תקינה או שזאת הסיבה לבעיה שלי? אני מקווה שפתחתי את הדיון במקום הנכון.... מעבדים, לוחות-אם וזכרונות תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום המפרט: AMD Phenom 810 4gb ram hd4850 אני על Windows XP SP3 דרייבר של הכרטיס מסך 9.9 כשאני נכנס למשחקים (בינתיים רק COJ וSTALKER Shadow of chernobyl) יש בעיה עוד בתפריט בסטוקר המסך שנייה על התפריט שנייה במסך שחור, אחרי כמה שניות לפעמים גם יש את התפריט עם הפרעות כאלה.. ב-COJ בד"כ מתקבל תפריט עם שיבושים על המסך ולפעמים מגיע למסך כחול עם הודעה על ati2dvag בשניהם לפעמים זה מגיע ל-VPU Recover כשהשיבושים קורים יש רעש מוזר מאיזור הכרטיס מסך(יכול להיות שזה המאוורר מסתובב על גבוה ואני לא רגיל לרעש לא סגור על זה :\) הכרטיס לא חם לפי GPU-Z (כל הסנסורים מגיעים למקס' של 55-60) עריכה: אוקיי עוד תופעה אחרי כמה פעמים שהמסך התחלף משחור לתפריט וחזור- המסך עבר ל-Stand by כאילו הוא כבר ל…
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש, הכל עבד מצוין, היום אני בא להדליק אותו והוא מגיע לשלב של לפני העלאת הסימוס ומערכת ההפעלה, הוא מראה לי - רצוף, ניסיתי לרסט אותו והבעיה חזרה, רק אחרי שכיביתי והדלקתי אותו מחדש הכל הסתדר, הבעיה לא חזרה על עצמה בכמה פעמים שהדלקתי וכיביתי לראות, אבל זה מדאיג אותי כי זה מחשב חדש ..... האם כדאי לבדוק?
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
אוקי אז ככה היום שהדלקתי את המחשב קיבלתי הודעה כזאת : disk boot failure, insert system disk and press enter אפילו את הווינדוס הוא לא העלה לי קראתי קצת ואמרו לי לבדוק תחיבור של הארד דיסק בדקתי ניתקתי וחיברתי שוב לא עוזר ניסיתי לדחוף דיסק של ווינדוס אבל על המחשב יש WIN 7 ואין לי תדיסק שלו אז ניסיתי XP לא קרא את מה שהוא רוצה =/ עזרהה ??? מה עושים מצב כזה ? תודה ענקית מראש !
-
- 11 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
לפני פחות משבוע קניתי מחשב חדש והתכנון היה שמחר יתקינו לי את הווינדוס, אבל היום הדלקתי את המחשב ושמתי לב שהצורב, הכונן האופטי היחיד, לא מגיב ואין לי מושג אפילו אם המערכת מזהה אותו. ואני מאמין שלזה שיתקין לי את הווינדוס יש רק דיסקים של התקנה. האם זו תופעה נורמלית? הצורב: LG GH22NS30 SATA x 22 Black http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=96 לוח אם: Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1048 אני רק רוצה לציין שבמפרט שקיבלתי היה כתוב בהתחלה צורב של samsung, אבל ראיתי גם מפרטים שכללו את הצורב הזה יחד עם אותו לוח אם.
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי מחשב לסדר שבו נמסר שהספק שרוף. המחשב לא לידי אז אין לי ממש מושג באיזה סוג מדובר, אני רק יודע שהמעבד של אינטל, הלוח הוא: Intel D102GG2 מובנה אוקי, בדיקה ראשונית אין בכלל נורה בלוח אם, ספק בטוח שרוף. הוא לקח ספק תקין שהיה לו בבית וחיבר. יש נורה בלוח. שלב ההדלקה: שום דבר לא קורה, אף מאוורר לא מסתובב כולל זה של הספק. אמרתי לו לנתק את החוטים שמתחברים מללוח PWR וכל אלה ולנסות לג'מפר ידני עם מברג הוא ניסה לעבור עליהם ולא קרה כלום. הוא אומר שהנורה של ה HDD_LED בצבע אדום נשארת דלוקה באופן קבוע שהחשמל מחובר לספק מה עוד אפשר לעשות? יכול להיות שהנורה של הלוח תידלק והלוח עצמו תקול?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, המפרט שקניתי הוא : 1. AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 2. GA-MA785GM-US2H , יחידות 1 3. מאוור Scythe Shuriken Rev B, יחידות 1 4. OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Value, יחידות 1 5. WD 1TB 32MB Sata2 Green WD10EADS, יחידות 1 6. ANTEC NSK2480 HTPC Black or Silver , יחידות 1 7. כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR 150 MCE Kit, יחידות 1 אני צופה בטלוויזיה LCD של Phlips 8404 42. הטלוויזיה מחוברת ב HDMI ל-HTPC, ואני עובד עם Media Center הבעיה: לפעמים בזמן צפיה דרך ה HTPC ולא בזמנים קבועים, מסך הטלוויזיה הופך לגוונים חזקים של ירוק, ולאחר זמן כל שהוא חוזר לצבעים הרגילים. זה גם יכול להפתר אם אני מוציא את הכבל HDMI ומחזיר אותו, או מהטלוויזיה …
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה? בדקתי בCHK DSK ובDEFRAG אומר שאין צורך בכלל. מחשב בן 5 שנים.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשגרתי בארה"ב קניתי case + ספק כוח בארה"ב עכשיו החשמל שם הוא שונה מבארץ ולפני כמה ימים שאמא שלי הביאה את המחשב לארץ ניסיתי לחבר אותו לחשמל ואז הוא עשה לי קצר בבית ורק לאחר הקצר שמתי לב שהספק היה מכוון ל115V במקום ל230V. ואז שיניתי את ההספק חשמל בספק וזה המשיך לעשות קצר. בכל מקרה קניתי היום ספק כוח חדש 500V. אחרי שחיברתי ראיתי שהכל עובד, הוא מספק כוח ללוח אם, כל המאוורים פועלים הכל עעובד יופי אבל המסך לא נדלק. בדקתי את זה עם שני מסכים וזה לא עבד לי. לאחר מכן שיחקתי קצת עם הכרטיס מסך, ניקיתי קצת אבק ואת החיבורים שלו וזה עבד לי לכמה דקות/ ואז חיברתי אותו למסך אחר וזה עדין עבד בלי בעיות. ואז פתאום המחשב נתקע. לא הגיב לכלום אז עשיתי ריסט ומאז הוא לא חוזר. ניסיתי שוב פעם לשחק ש…
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
היי! תוכלו אולי לעזור לי להבין איך אני פותר את המסך כחול המציק הזה שצץ מידי פעם. צירפתי תמונה עם הניתוח שלו... נ.ב - לא מדובר על החומרה שלי שרשומה בצד. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, בראשון התכוונתי להתקין ווינדוס ואז לאחר טעינת קבצי ההתקנה קיבלתי מסך כחול וזה חזר על עצמו.. התחלתי לקרוא ולהתעניין וקיבלתי המלצה להשתמש בתוכנה MHDD או משהו כזה שמוחקת את ה BOOT של הארד דיסק, מפה לשם עשיתי את זה אבל היא מחקה לי את המחיצות! מבוהל לקחתי את הארדיסק למחשב השני לבצע ניסיון שיחזור של הרבה תמונות וחומרים לפי תוכנת השיחזור באמת לא היו בארדיסק מחיצות, התחלתי את השיחזור במחשב השני ולאחר כמה דקות המחשב כבה. כשאני מדליק אותו שוב, נידלק המחשב, יש נורות חיווי אבל כאמור הוא לא עולה, המסך לא מקבל סיגנל ונשאר עם נורית כתומה. לפעמים הוא מתכבה שוב אחרי כמה שניות. עוד שפתחתי את המחשב השני שמתי לב שהמאוורר של המעבד במחשב זה לא עובד, וסביר להניח שזה היה ככה הר…
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-