עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by pooki_1,

שלום לכולם, לאחרונה הדיסק הקשיח החל לעשות לי כל מיני בעיות, כבר כמה זמן שהוא קצת דפוק והווינדואז זורק לי הודעות על שגיאות בדיסק, האחריות פגה מזמן וגם יצא לי לבדוק אותו עם כל מיני תוכנות בזמנו שאישרו את החשש שלי בקשר לקילקולו. כמובן שהכל מגובה כבר מזמן כך שאין חשש לאיבוד מידע יקר ערך וכו' השאלה היא כזאת: האם כדאי לקנות דיסק קשיח חדש (כאילו ברור, אבל יש המשך) ולחבר את שניהם בRAID (אם עוד משתמשים בדבר הזה, אני קצת לא מעודכן), כמובן שמערכת ההפעלה צריכה להיות על התקין נכון? או פשוט להיפטר ממנו אחרי שאני קונה חדש? כמו כן, האם אני יכול לחבר את החדש, להתקין עליו מערכת הפעלה ולהשאיר פה את הקלוקל מחובר, שיכיל כל מיני שטויות ודברים זמניים עד שהוא יתפגר סופית? אולי יש עוד הצעה ש…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by jacobra19,

אהלן, בזמן האחרון בזמן שאני מנסה להפעיל את משחקי מחשב יותר חדשים (watch dogs, skyrim) כן, סקיירים חדש בשבילי הכל עובד תקין, תפריטים, סרטוני פתיחה וכו', אבל ברגע שהשליטה על המשחק "עוברת אליי" המסך פשוט נכבה ומנסה למצוא מקור (analog/digital) אחרי דקה-שתיים שאני מבין שהוא לא ימצא כבר אני מאתחל את המחשב. הבעיה הזאת קצת מוזרה לי בגלל שFar Cry 3 עבד פיקס על אותו המחשב וגם קרייסיס 3. אני לא מצליח להבין להבין במה הבעיה נמצאת, ואשמח להכוונה. תודה רבה. המפרט שלי: Intel Core i5-2400, 3200 MHz Gigabyte GA-PH67-UD3 4gb ram (NVIDIA GeForce GTX 460 (768 MB ספק כוח Seasonic SS-600ET Active PFC

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by xbuka,

להגיד לכם את האמת , אני כהר נואש מלמצוא דריבר שיתאים לי לכרטיס קול שמובנה בלוח אם. הפכתי את כל האינטרנט ולא מצאתי כלום לא באתר של אינטל ולא באתר של ac'97 , למרות שהיה שם דריבר כללי שכל פעם שאני מתקין אותו המחשב קורס. אולי מישהו יוכל לעזור לי ללמצוא לי את הדרייבר???? נתוני הלוח אם Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name MYPC User Name Administrator Motherboard CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) Motherboard Name IBM 83074AG Motherboard Chipset Intel Brookdale-G i845G System Memory 253 MB (PC2100 DDR SDRAM) BIOS Type Phoenix (07/25/03) Communication Port Communic…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. היי שמתי לב שברגע שאני מתקין משחק אז מהירות הליבה עוברת את ה3.9ghz , שימו לב לצילום מסך , מדוע זה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. התקנתי על מחשב מפורמט ווינדוס 98 ובעת ההתקנה העכבר לא היה מחובר רק לאחר שהוא סיים להתקין ולהעלות את הוונידוס בפעם הראשונה שמתי לב שהעכבר לא היה מחובר גם אחרי שחיברתי אותו הוינדוס ממשיך לתת הודעה כאילו הוא לא מחובר!!! מה לעשות? נסיתי להתקין את העכבר שוב בהתקנות חומרה לא עוזר הפעם זה באמת דחוף בבקשה נסו לענות לי בהקדם

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. יש לי כרגע את המסך הזה LG flatron l1953tr: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=505474 כאשר המסך הזה מחובר בחיבור DVI לכרטיס מסך מסוג G 8800GT ועובד מצויין. עכשיו לקחתי את המסך שהיה פעם הטלווזיה של ההורים שלי, מסוג: LG flatron m228wa: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=592802 עכשיו עם אותו חיבור DVI, המסך פשוט לא עובד. יש לי 2 יציאות DVI בכרטיס וניסתי בשניהם ועדיין רושם לי check cable signal כשאני מחבר. יש שם גם יציאת VGA שגם לא עובדת שאני מחבר. יש לציין שהטלווזיה עבדה ועובדת מצויין. מישהו יודע מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. כל התוכנות (פלש לדוגמא) מורדות בפועל ב 32 ביט (כלומר עמוד ההורדה בוחר את גירסת ה32 ולא ה 64)? בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by zak22,

אני רוצה להעביר את הזיכרונות )2X 256 לסלוט שני ושלישי כי הראשון פגום שרוף אז איך להגדיר כדי שלא יהיה ציפצופים שאין זיכרון בלוח שאני מעביר אותם המחשב לא עולה איך להגדיר שאוכל להפעיל בלי להשתמש בסלוט הראשון תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by אורי ירדן,

שלום, עברתי דירה לאחרונה אני מחפש שירותי תיקון מחשב קרוב לביתי(רמת גן) ביקרתי באתר דפי זהב וראיתי שיש שם מחירוני שירות ותיקון למחשבים. האם להסתמך על מידע זה או שאולי למישהו כאן המלצות? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. שלום. יש לי מחשב חדש ושאני מחבר את הארדיסק החיצוני ומדליק תמחשב לא עולה הווינדס זה עולה רק עד התמונת מסך של הלוח אם לבחור ביוס וכו' וכו'.. אני זוכר שיש דרך בביוס עם הפעלת המחשב הוא יקרא את הארדיסק הפנימי ולא את החיצוני ראשון נכון? ואז ככה הוא יעלה את הווינדוס רגיל וכו'.. אך הביוס הזה קצת חדש לי בעיניים ואני לא יודע איפה זה בידיוק אם מישהיו יוכל לעזור לי איפה זה נמצא איך זה נקרא וכו'... לוח אם ep45ds3 מעבד q6600 . תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by alonmln,

היי, יש לי מחשב נייד Lenovo עם Windows 7, בשבוע האחרון, מסיבה לא ידועה יש לו אינטרנט (גם כשזה חוטי ואם אלחוטי) רק בSafe Mode - מצב לא כל כך פרקטי. כבר התקנתי לו עוד פעם את כל הדרייברים של הרשת ואין שינוי. הדבר המוזר הוא שהאינטרנט (גם בכרום וגם באקספלורר) קורס - לא נתקע או נותן שגיאה שלא מצליח למצוא אתר, אלא קורס לחלוטין. מה אפשר לעשות כדי לנתח את הבעייה/לפתור אותה? תודה רבה על העזרה! אלון

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, בזמן האחרון אני מקבל הרבה מסכים כחולים. אחרי כל מסך כחול יש ריסט וכשהמחשב עולה אני מקבל הודעת שגיאה. ביטלתי את הריסט האוטומטי אחרי כל מסך כחול וצירפתי תמונות של השגיאות שמופיעות כשהמחשב עולה מחדש. המסכים הכחולים מופיעים בפתאומיות ובאקראיות. בגלל בעיה שהייתה לי עם דריבר הקול, התקנתי אותו מחדש. יכול להיות שזו הבעיה? הרצתי את בדיקת הכונן הקשיח (CHKDSK) אבל זה לא עזר והמסכים הכחולים ממשיכים להופיע. המפרט שלי: Q6600 8800GT 2GB GEIL 800MHz CL4 CORSAIR VX450 ABIT IP35-E WIN XP PRO SP2 טמפרטורת המחשב: מעבד: סביבות ה-41 מעלות במנוחה. 56 במאמץ. כרטיס מסך: סביבות ה-50 מעלות במנוחה. 65-70 (מקסימום) במאמץ. הודעות השגיאה (הופיעו לי כמה הודעות שגיאה): http://img225.imageshack.us/…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי חבר'ה! יש לי בעיה די מוזרה במחשב (יותר נכון במחשב של אחי) ואשמח אם המומחים כאן בפורום יוכלו לעזור... מדי פעם (בתדירות של פעמיים ביום, בערך) המחשב לא נדלק, או לחילופין - נכבה באמצע העבודה עליו ולא נדלק שוב. בתחילה חשבתי שזה עניין של התחממות - לכן ניקיתי את כל תכולת המחשב (כולל המאווררים) מאבק אך זה לא עזר. מה גם שהמחשב לפעמים, כמו שציינתי, לא נדלק אפילו ממצב מנוחה (כשהוא כבוי), כך שזה פוסל את האפשרות שהמחשב מתחמם... לבסוף, לאחר ששברתי קצת את הראש, גיליתי משהו מאוד מוזר: כל פעם שמתעוררת הבעיה הנ"ל - ניתוק של המחשב מהחשמל פותר את הבעיה והמחשב שוב נדלק... מה יכולה להיות הבעיה? האם זו הצטברות כלשהיא של מטען חשמלי שמתפרק ברגע שאני מנתק את המחשב מהחשמל? אם כן, מה הפיתרון? אם…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by plXy,

שלום. שיחקתי וורקראפט 3 וכאשר יצאתי ראיתי ליד השעון הודעה שאומרת שהזיכרון הוירטואלי שלי נמוך מדי. כבר ראיתי כמה נושאים שקשורים לזיכרון וירטואלי ועשיתי חיפוש אבל אני לא יודע למה ,כל הניסיות שעשיתי (בהתחלה כתבתי "זיכרון וירטואלי" אחר כך "זיכרון ווירטואלי" , זיכורן ויירטואלי" לא עזרו , אפילו כאשר כתבתי virtual memory לא ניתנו לי תוצאות , יכול להיות שזה בגלל הבעיה שהיתה אתמול? קיבלתי רק נושא אחד שבו מישהו התחיל לדבר על זיכורן ווירטואלי אבל מהר הוא נהפך להיות נושאר שמדבר על SYMANTEC. השאלה שלי היא איך אני מסדר את הזיכרון הוירטואלי , יש לי WIN XP עם 128 מגה (עוד מעט אני מקבל עוד 128 מגה) . בכמה אני צריך לעלות את הזיכרון הוירטואלי? איך אני עושה את זה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אהלן, אז הנה המפרט של המחשב: intel core 2 quad 6600 2*1gb kingston ram לוח אם p5q pro של אסוס כרטיס מסך ג'יפורס 9600gt הארד דיסק 160 ג'יגה ide של wd בנוסף צורב dvd חדש sata של Lg הכל חדש מהניילון, והמחשב מעתיק קבצים (בהתקנת xp או vista) לקח המון זמן להתקין קבצים, לדוגמא: בהתקנה דרך הדוס, כמה דקות אחרי שמכניסים דיסק התקנה של הווינדוס (במסך הכחול) לקח 20 דקות להעתיק קבצים... לא הגיוני, מחשב חדש לגמרי. שבת שלום ותודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום, נסתי לגבות את תקית הפרופיל של פיירפוקס ואני רואה שפשוט אחרי שאני מחליף את התקיה המקורית ושם את הגיבוי , זה פשוט לא ממפעיל לי את פיירפוקס. אפשר עזרה עם זה איך מגבים? session manager נותן אפשרות גיבוי ושחזור , אך האם ניתן לגבות session אבל להחזיר את הsession הזה מבלי להתקין את התוסף session manager? תודה.

17. הבעיה היא שאני לא שומע כלופ ברמקולים עכשיו קיבלתי את הלוח חיברתי מאחור את הרמקולים חיברתי אוזניום אני לא שומע כלום !! צלצלתי לחנות אמרו לי שזה אולי מבוטל דרך הביוס אבל חיפשתי שעה בביוס לא מצאתי מה זה מה מה שם מבוטל משהו בבקשה יכול לעזור לי ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by orioni,

היי, מחשב LG R410, ביצעתי מחיקה בטוחה boot and nuke ולאחר מכן התקנה של וינדוס ויסטה, במנהל ההתקנים מצאתי את שם מתאם הרשת, הורדתי והתקנתי את הדרייבר המותאם לויסטה, אך הוא אינו עובד, בעת ניסיון התחברות לרשת לא נמצאו רשתות, ובעת אבחון מתקבלת הודעה שעליי להתקין את הדרייבר המתאים. שם החומרה כפי המופיע במנהל ההתקנים הוא: realtek rtl8168d/8111d family pci-e gigabit ethernet nic (ndis 6.0 תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. http://www.techspot.com/vb/topic15028.html לבן אדם הזה יש בעיה זהה לשלי. מה שקורה בעצם, היו לי בעיות עם הקול - המחשב אמר שאין כרטיס קול והציע לי להתקין מחדש את המולטימדיה אדיו קונטרולר אז מחקתי אותו וכשהמחשב זיהה שההתקן לא מותקן הוא הציע לי להתקין אותו אבל הוא לא עושה את זה מהסיבה הפשוטה שהוא לא יכול, הוא מחפש דרייבר ולא מוצא (ייתכן שזה קשור להיות הווינדוס שלי פרוץ) ניסיתי להוריד דרייבר של סאונדמאקס, החברה שמייצרת את כרטיס הסאונד שהוא אונבורד כבר פתחתי ת'רד בנושא אבל הוא נעלם אל תוך הדפים בלי מענה - בבקשה בבקשה תעזרו לי , אפילו לפורנו שלי אין קול וזה ממש מתסכל. יש לי לוח אם P4P800. העוזר יתוגמל בירוק.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. מותקן אצלי VISTA 64. כרטיס המסך הוא GIGABYTE 9800GTX. אחרי שאני מתקין את הדרייברים (ניסיתי גם את אלה שבאו עם דיסק ההתקנה וגם מהתאר של NVIDIA) הווינדוס לא עולה בכלל, רק ב-SAFE MODE. אחרי הPROGRESS BAR שכתוב למטה MICROSOFT CORPORATION המסך פשוט נהיה שחור והמחשב נתקע. אחרי הסרת הדרייברים, אין שום בעיה, אבל מן הסתם אני צריך דרייברים לכרטיס המסך. חיברתי לכרטיס המסך את שני חיבורי הPCI-E אבל יש לו עוד כניס כזאת של שני פינים קטנים ליד. זה רלוונטי? עדכון: מצאתי את זה בפורומים של NVIDIA: http://forums.nvidia.com/lofiversion/index.php?t47148.html מסתבר שזאת בעייה נפוצה. מישהו כתב למטה: Due to Nvidia enforcing EDID/DDC, Monitors which do not have a complete, or proper EDID will have …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by mironm,

כל פעם שהמסך מנסה לשנות רזולוציה בין ווינדוז ומשחקים הוא נכבה ואני צריך להדליק אותו וזה די מעיק... יש לי את הדריבר הכי מעודכן של המסך ואין לי מושג מה לעשות עם הבעיה המעצבנת הזאת! המסך שלי זה Mag 786FD תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ssbb,

שלום רציתי לשאול התקנתי את התוכנה של הפלאפון שלי =סמסונג של חברת אורנג והכנסתי את כבל ה usb , לאחר בירור עם חברת אורנג הוסבר לי שהבעיה כנראה מהתקנים של ה usb לא מזוהה ע,י הווינדוס 0יש לי ווינדוס XP, בבקשה דלוך אני צריכה עזרה לא מצליחה להעביר תמונות או שירים מהפלאפון למחשב, תודההההההההה, מחכה לעזרתכם תודה שרית

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by daniel89,

שלום, היום ניסיתי כמה פעמים ללחוץ שיפט ואלט (להחליף כדי לכתוב באנגלית) וזה לא מצליח.. ניסיתי גם דרך סרגל השפה עצמו וזה גם לא עוזר.. אני יכול לכתוב באנגלית רק שאני לוחץ קאפס לווק.. שזה רק אותיות גדולות באנגלית.. תודה רבה לעוזרים ובבקשה לא להגיד סתם, דניאל.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. לפני כמה ימים באמצע עבודה על תוכנת פרימייר פרו משהו נתקע והחלו להופיע צורות פיקסלים בצורת דמויות קטנות בצבע ירוק וורוד. המחשב נתקע וסגר את התוכנה בפתאומיות וחלונות נקפאו ולא זזו, לא יכולתי אפילו לסגור את המחשב כי כפתור ההתחלה לא עבד. מאז זה חזר כמה פעמים, החזרתי את המחשב לנקודת שחזור שבה קניתי אותה וחשבתי שהעניין הסתדר. אך עכשיו (לאחר יומיים) הכל חזר- הפיקסלים של דמויות, ההקפאות וכו'... האם יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? האם מדובר בוירוס? האם תוקפים אותי? כל עזרה תתקבל בברכה!

דיונים חדשים בפורומים