תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
יש לדוד שלי מחשב ישן מאוד, משהו כמו Pentium D 840, לוח אם של MSI (כן, הוא נקנה מאייבורי), שני גיגה זיכרון וכו' וכו'... קירור סטוק של אינטל. עכשיו, כשהבן שלו משחק במשחקים מהאינטרנט (פלאש וכאלה), המחשב קורס. עשיתי ניסוי, והרצתי על המחשב OCCT. לקח לו 5 דקות לקרוס. מה יכולה להיות הבעיה, ואיך אני יכול לבדוק הלאה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום המפרט שלי הוא: מעבד אינטל 2.4 לוח אם ASUS p4s533 זכרון פנימי ddr sdram kingston 1024 MB בכרטיס אחד כרטיס מסך geforce 6200 le הארד דיסק western digital 80 gb המחשב אחרי פירמוט. כשמעפילים משחקים, מופיעות צורות ומשולשים מוזרים על המסך, במקום הגראפיקה של המשחק, בערך כמו בתמונה הזו, רק הרבה יותר גרוע, ברוב המשחקים כמעט כל המסך מלא בהם: http://i9.photobucket.com/albums/a76/PirateTom500/pc2.jpg התקנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך, התקנתי גם גרסאות ישנות יותר ניקיתי את כל המאווררים של המחשב החלפתי כרטיס זכרון וגם ניסיתי להעביר אותו לסלוט אחר החלפתי ספק כוח החלפתי כרטיס מסך פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש שום דבר לא פותר את הבעיה הזאת. זה נראה לי איכשהו קשור לחימום, כי כ…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במדיה פלייר הוא נפתח אבל הוא לא מצליח לפתוח סרטים זה אומר שהוא משמיע את הקול שלהם אבל נתקע על התמונה הראשונה של הסרט.. הוא לא מעלה שום הודעה שצריך מקודד או משהו יש לי WIN 7 ULT 64 BIT תומנה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת המחשב פשוט נתקע כל רגע, בכל לחיצה על העכבר , כפתור במקלדת וכו' הוא פשוט "חושב" משהו כמו דקה ואז חוזר לעצמו לפעמים יש כמה דקות שהוא מתפקד נורמלי ואז שוב חוזר לו השיגעון הזה...ובנתיים אני מאבד את השפיות... בעבר זה היה קורה רק כשהייתי מכניס דיסק לכונן DVD (אם מישהו יכול להסביר לי למה זה יהיה נחמד) בדקתי את הזכרונות והם תקינים... השאלה היא אם הספק כוח הלך או שזה הלוח/מעבד. בנוסף המסילה של 3.3V בספק (שאין לי מושג למה היא נועדה) קופצת בין 3.3 ל-2.8 זה טווח סביר או שזה מוגזם? יכול להיות שהבעיה נובעת מזה? הטמפרטורות תקינות...דרך אגב.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון אני מקבל הרבה מסכים כחולים. אחרי כל מסך כחול יש ריסט וכשהמחשב עולה אני מקבל הודעת שגיאה. ביטלתי את הריסט האוטומטי אחרי כל מסך כחול וצירפתי תמונות של השגיאות שמופיעות כשהמחשב עולה מחדש. המסכים הכחולים מופיעים בפתאומיות ובאקראיות. בגלל בעיה שהייתה לי עם דריבר הקול, התקנתי אותו מחדש. יכול להיות שזו הבעיה? הרצתי את בדיקת הכונן הקשיח (CHKDSK) אבל זה לא עזר והמסכים הכחולים ממשיכים להופיע. המפרט שלי: Q6600 8800GT 2GB GEIL 800MHz CL4 CORSAIR VX450 ABIT IP35-E WIN XP PRO SP2 טמפרטורת המחשב: מעבד: סביבות ה-41 מעלות במנוחה. 56 במאמץ. כרטיס מסך: סביבות ה-50 מעלות במנוחה. 65-70 (מקסימום) במאמץ. הודעות השגיאה (הופיעו לי כמה הודעות שגיאה): http://img225.imageshack.us/…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
להלן המפרט: Asus P8H61-M LX R2.0 4GB Ram G.Skill Intel i3 2120 Geforce GTX 650 Ti SeaSonic 400W 80 Plus WIndows 7 Ultimate 64bit הכרטיס מסך הוסף אתמול, אבל הבעיה של התקיעות הייתה עוד מלפני. המחשב עובד רגיל ואז פשוט נתקע, לגמרי, רק ריסט מהמארז מוציא אותו מזה, וזאת בעיה שחוזרת על עצמה. היום זה קרה כשסטים הוריד משחק מהענן, אתמול כשסטים התקין משהו, אבל זה גם קרה סתם כשהשארתי דברים להוריד בלילה וכאלה. הורדתי והתקנתי אתמול עדכון לביוס אבל לא נראה שזה עזר. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? (סרקתי גם לוירוסים עם AVG, אין. גם הרצתי בדיקת זיכרון חיצונית עם CD של memtest86, ונראה שהזיכרון בסדר) אני חושש שזה משהו עם הלוח אם, אבל לפני שאני מעביר את המחשב למעבדה חשבתי להיוועץ פה. תודה …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים שבוע טוב לכולם במחשב של סבתא שלי השתנה העיצוב ואין לי מושג איך להחזיר אותו זה די מרגיש לי כמו ווירוס אבל לא יודע תגידו אתם אשמח לעזרה להלן תמונה: הכל ממש השתנה היה שולחן רקע רגיל
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יושב לי על המחשב ומתחיל להריץ AD-AWARE פתאום אני שומע טיק (דומה לזה שיש כשמכבים את במחשב) ואז הכל קופא באופן עצבני אני עושה ריסט מנסה להריץ Diskeeper אותו דבר. נכנס ללחץ (ולכן הולך ו ) מפעיל את הTOOLKIT (הדבר הכי עצבני שהורדתי בחיים) אחרי וידוי שהבעיה היא לא בHDDים שלי ולא בזכרון אני שואל מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שבועיים וחצי קניתי מחשב חדש. amd 3300 64bit abit an8 ultra twinmos 512 x2 gIL forsa geforce 6600 GT כבר מהתחלה היו לי את הבעיות הבאות: 1. מסכים כחולים 2. בעיות בגלילת מסמכים (המסך מראה פסים דקים עם כל גלילה - מצורף SCREENSHOT) 3. מסך שחור לגמרי לשתי שניות ואז חזרה לנורמה. הבעיות האלו קורות ביחד, כלומר, אם יש אחת אז יש את כולן. בהתחלה התברר שזה בגלל פיירוול של אנוידיה. הסרתי אותו. אחר כך עידכון של דרייבר לכרטיס מסך. אחר כך הפתרון היחיד היה סיסטם ריסטור. עכשיו שוב פעם יש את אותה בעייה. הבעיות מתחילות בזמן משחקים (FEAR) וצפייה בסרטים. אחרי כל פעם שאני מתקן אני נהנה ממספר ימים של שקט אבל אז הבעיה שוב חוזרת כל פעם עם הסבר אחר. עכשיו הבעייה לפי ניתוח מינידאמפ ה…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. שיחקתי וורקראפט 3 וכאשר יצאתי ראיתי ליד השעון הודעה שאומרת שהזיכרון הוירטואלי שלי נמוך מדי. כבר ראיתי כמה נושאים שקשורים לזיכרון וירטואלי ועשיתי חיפוש אבל אני לא יודע למה ,כל הניסיות שעשיתי (בהתחלה כתבתי "זיכרון וירטואלי" אחר כך "זיכרון ווירטואלי" , זיכורן ויירטואלי" לא עזרו , אפילו כאשר כתבתי virtual memory לא ניתנו לי תוצאות , יכול להיות שזה בגלל הבעיה שהיתה אתמול? קיבלתי רק נושא אחד שבו מישהו התחיל לדבר על זיכורן ווירטואלי אבל מהר הוא נהפך להיות נושאר שמדבר על SYMANTEC. השאלה שלי היא איך אני מסדר את הזיכרון הוירטואלי , יש לי WIN XP עם 128 מגה (עוד מעט אני מקבל עוד 128 מגה) . בכמה אני צריך לעלות את הזיכרון הוירטואלי? איך אני עושה את זה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חוץ מלהחליף מסך....
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש דרך יעילה למיין קבצים על פי סוג לדוגמה כשאני מוריד מהאינטרנט MP3 אל שולחן העבודה אני רוצה שהוא יעשה את דרכו באופן עצמאי אל תיקיית מוזיקה וכו'. איך אני יכול ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מחשב LG R410, ביצעתי מחיקה בטוחה boot and nuke ולאחר מכן התקנה של וינדוס ויסטה, במנהל ההתקנים מצאתי את שם מתאם הרשת, הורדתי והתקנתי את הדרייבר המותאם לויסטה, אך הוא אינו עובד, בעת ניסיון התחברות לרשת לא נמצאו רשתות, ובעת אבחון מתקבלת הודעה שעליי להתקין את הדרייבר המתאים. שם החומרה כפי המופיע במנהל ההתקנים הוא: realtek rtl8168d/8111d family pci-e gigabit ethernet nic (ndis 6.0 תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים אז ככה: יש לי בעיה שמאתמול היא התחילה והיא כל כך מציקה שאני כבר מיואש מהמחשב אני מפעיל תמחשב הכל טוב ויפה ופתאום המסך מחליט להתכבות והמחשב ממשיך לעבוד רק אי אפשר להדליק תמסך וזה קורה כל הזמן אין לזה זמן משוער המחשב יכול לפעול שעה 2 דק' 5 וכו' או שהוא פשוט מחליט להתקע ואז אני צריך לעשות ריסט ויש מקרים שהוא לא מגיב אחרי ריסט המסך לא נדלק ואז אני מכבה מחכה כמה דק ואז מדליק והוא מחליט לפעול וגם קורה בהתחלה מן הודעה כזו -> cmos checksum error - defaults loaded ואז אני צריך ללחוץ f1 אבל זה לא קורה תמיד ויש לציין שהבאתי מסך אחר כדי לבדוק אם זאת הבעיה מהמסך אבל טעיתי זה קורה בכל מסך בקיצור זאת בעיה שפעם ראשונה נתקלתי בה בעיה מאוד מוזרה וד"א המעבד של ה…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מיפרט E8400 GA-EP45DS3L WD500 sata sapphire ati 4870 512mb gddr5 Kingston ddr2 pc800 2x2gb Power supply - corsair 550w-vxeu windows vista home premium English 64 bit sp1 מקורי קניתי מחשב חדש והרכבתי אותו. כשאני מדליק אותו הוא נדלק וקורא את נתוני המחשב ואז מתחיל תהליך ההתקנה של windows מהדיסק לאחר שאישרתי את התנאים ומתחיל תהליך איסוף נתונים מופיע חלון select the driver to be installed ישנה אפשרות ל browse אני מקבל את רשימת הכוננים ולוחץ c אני מקבל הודעה no device drivers ware found אני התקנתי המון פעמים windows ולא היה לי תהליך כזה של התקנה ללא יצירת פריטיישן בבדיקת bios פתאום המחשב נכבה ואז הפעלתי שוב ולאחר מספר שניות נכבה שוב מה לעשות? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי אביזר בלתי ידוע ב-device manager - חלונות 7 היה לי את זה גם בעבר וגם עכשיו אחרי התקנה חדשה לא ברור לי איך אפשר למצוא לאיזה אביזר שיש במחשב הוא קשור יש אולי עצה טובה ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום ניסיתי לראות מה נשאר על ה HD הישן ה HD מתחבר בIDE למחשב המחשב מזהה אותו בניהול דיסקים אבל רוצה שאני יאתחל אותו לפני שאני יכול להיכנס אליו איך אני יכול לראות את המידע מבלי לאבד אותו יש לציין שה HD לא מגומפר תודה דין
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מותקן אצלי VISTA 64. כרטיס המסך הוא GIGABYTE 9800GTX. אחרי שאני מתקין את הדרייברים (ניסיתי גם את אלה שבאו עם דיסק ההתקנה וגם מהתאר של NVIDIA) הווינדוס לא עולה בכלל, רק ב-SAFE MODE. אחרי הPROGRESS BAR שכתוב למטה MICROSOFT CORPORATION המסך פשוט נהיה שחור והמחשב נתקע. אחרי הסרת הדרייברים, אין שום בעיה, אבל מן הסתם אני צריך דרייברים לכרטיס המסך. חיברתי לכרטיס המסך את שני חיבורי הPCI-E אבל יש לו עוד כניס כזאת של שני פינים קטנים ליד. זה רלוונטי? עדכון: מצאתי את זה בפורומים של NVIDIA: http://forums.nvidia.com/lofiversion/index.php?t47148.html מסתבר שזאת בעייה נפוצה. מישהו כתב למטה: Due to Nvidia enforcing EDID/DDC, Monitors which do not have a complete, or proper EDID will have …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, היום ניסיתי כמה פעמים ללחוץ שיפט ואלט (להחליף כדי לכתוב באנגלית) וזה לא מצליח.. ניסיתי גם דרך סרגל השפה עצמו וזה גם לא עוזר.. אני יכול לכתוב באנגלית רק שאני לוחץ קאפס לווק.. שזה רק אותיות גדולות באנגלית.. תודה רבה לעוזרים ובבקשה לא להגיד סתם, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כל פעם שאני מעלה משחק, גם משחק ישן, אחרי כמה שניות המסך הופך לשחור ומופיעה הודעת NO DVI SIGNAL . אחרי כמה שניות גם המחשב נתקע והסאונד ברקע גם ואני צריך לעשות ריסטארט והסיגל חוזר. לפעמים זה קורה אחרי כמה דקות של משחק, לא ברור למה התקנתי מחדש ווינדוז ואת כל הדרייברים העדכניים, ניסיתי עם כבל אחר, מסך אחר וכרטיס מסך אחר והבעיה נשארת הבעיה לא קיימת שאני לא מעלה משחק ועד לפני שבוע שיחקתי בלי בעיה ולא שיניתי משהו מיוחד אני מנסה לפחות למצוא איפה הבעיה, בכרטיס מסך, במסך או בלוח אם. יש תוכנות שבודקות אותן? או משחזרות סיגנל? או לפחות דרך לראות מה קורה שהמחשב נתקע? כי בלוג לא מצאתי כלום ATI RADEON HD 2900 XT VIEWSONIC 930PB GIGABYTE GA-P35-DS3L וגם אין לי יציאה של VGA מהכרטיס מסך תוד…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המסך כחול קורה לי רק במשחקים ובדקתי ב WINDBG וntoskrnl.exe זה הבעיה בדיקת זכרונות עשיתי הכול יצא תקין יש לי VISTA 64BIT PREMUIM לוח אם של GIGABYTE P43-D3SL מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, בזמן האחרון בזמן שאני מנסה להפעיל את משחקי מחשב יותר חדשים (watch dogs, skyrim) כן, סקיירים חדש בשבילי הכל עובד תקין, תפריטים, סרטוני פתיחה וכו', אבל ברגע שהשליטה על המשחק "עוברת אליי" המסך פשוט נכבה ומנסה למצוא מקור (analog/digital) אחרי דקה-שתיים שאני מבין שהוא לא ימצא כבר אני מאתחל את המחשב. הבעיה הזאת קצת מוזרה לי בגלל שFar Cry 3 עבד פיקס על אותו המחשב וגם קרייסיס 3. אני לא מצליח להבין להבין במה הבעיה נמצאת, ואשמח להכוונה. תודה רבה. המפרט שלי: Intel Core i5-2400, 3200 MHz Gigabyte GA-PH67-UD3 4gb ram (NVIDIA GeForce GTX 460 (768 MB ספק כוח Seasonic SS-600ET Active PFC
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כי שמעתי שלמשל אתרים מסויימים משתמשים במשאבי המחשב לשם משהו אחר... יש לזה הרחבה? סתם מתוך סקרנות
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי: לשכן שלי "נפל" הווינדוס 98.יש לו פנטיום 2 עם מעבד סלרון כלשהו. התכוונתי לפרמט לו ואז גיליתי שהפלופי אינו מגיב. נכנסתי לביוס, שתיים שלוש הגדרות - ומאז המחשב פשוט לא מעוניין לעלות. הוא נדלק, משמיע קולות מכיוון ההרד דיסק, אבל אפילו ביוס לא עולה. לבסוף גיליתי שהמסך כלל לא נדלק, מוזר מכיוון שלא נגעתי בכרטיס מסך. פירקתי, ניקיתי, וחיברתי - ואז בדחף בלתי נשלט פירקתי את הסוללה מלוח האם וחיברתי שוב - הדלקתי ועלה מסך דוס "PLEASE WAIT" חיכיתי שעה כלום לא קרא, כיביתי והדלקתי - ומאז אין בכלל מסך, המחשב נדלק עושה מעט מאוד קולות טעינה (אבל אני ממש מרגיש שהווינדוס לא עולה כי מעבדים כאלו - עד כמה שהספקתי להכיר- עושים המון רעש עד להעלאת החלונות) …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-