עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by TaMiRn2,

כשאני מכניס דיסק ריק (dvd-r\dvd-rw וכו'..) הוא כותב לי את ההודעת שגיאה הזאת: H:\ is not accessible incorrect function במנהל התקנים רשום שהכונן בסדר... הכונן יכול לקרוא דיסקים שכתוב עליהם כבר... הכונן שלי הוא 3AD-7173A של nec המערכת הפעלה שלי היא XP 64X אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by jfkk,

שלום 1 חיבורי ה-usb מקדימה אינם עובדים הורדי דריוור chipset ללוח. 2 בעת חיבור אחת מיציאות ה-usb מאחור יש לי מסך כחול . האם זו בעיה בלוח http://srv2.jpg.co.il/5/5265e6bf03b07.jpg http://srv2.jpg.co.il/8/5265e706af804.jpg תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by patrick,

לוח אם : GA K8NXP SLI גרסאת ביוס: F6 אני רוצה לעדכן את הביוס לגרסאת F7 .. אבל אני לא מצליח גם לא מה@BIOS וגם לא כאשר אני טוען את הגרסא החדשה דרך הביוס עצמו מהאשף שם של הDUAL BIOS. לפחות כאשר אני מנסה לעדכן דרך ה @BIOS הוא מציג לי הודעת שגיאה והיא: ERASE Error: Recovery BIOS Image ???

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם יש לי עכבר של מיקרוסופט אופטי ויש לו שני אופציות לחיבור אחת USB ואחת ps/2 על ידי מתאם היה לי איזה בעיה במחשב הסרתי את הדרייבר של העכבר ואחר כך שהווינדוס עלה הוא רשם לי שהוא זיהה את העכבר של מיקרוסופט יש להתחיל את המחשב מחדש ואחריי זה הפעלתי את המחשב מחדש ובמנהל התקנים רשום שיש עכבר אבל הוא לא עובד ניסיתי לחבר אותו בUSB ושם הוא כן עובד מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. הסתכלתי לEVENT VIEWER אחרי ששמתי לב לזה פעם אחת, ומסתבר שכשאני לא במחשב, הוא נכנס לSLEEP ויש מתעורר ממנו, כל 4 דקות, זה נמשך 10 שעות שלא הייתי במחשב ההגדרה של הSLEEP אצלי זה אחרי 25 דקות, הWAKE ON LAN מכובה בדרייבר של הרשת יש לי סדרת אירועים כזאת שחזרה על עצמה איזה 100 פעמים הלילה : Kernel Power: The system is entering sleep. Sleep Reason: System Idle Kernel Power: The system firmware has changed the processor's memory type range registers (MTRRs) across a sleep state transition (S4). This can result in reduced resume performance. Kernel General: The system time has changed to ‎2013‎-‎11‎-‎03T03:03:55.500000000Z from ‎2013‎-‎11‎-‎03T03:03:22.366465200Z. Change …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום, כיביתי את המחשב במפסק מאחורה שנמצא בספק כח (כמובן כשהמחשב היה כבוי), ומאז הוא לא נדלק לי. מישהו נתקל בדבר כזה? יכול להיות שהספק נשרף? מדובר בספק כח של HEC.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by abarlev,

שלום, יש מחשב נייד לנובו u550, לפני כמה ימים החלפתי לו סוללה לאחר שהסוללה הישנה התרוקנה במהירות. הסוללה החדשה נטענה עד ל100 אחוז , אך לאחר שניתקתי מהמטען לא הצלחתי להטעין שוב והבוללה התרוקנה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Riaz3r,

שאלה קצת מוזרה, אני פשוט רוצה לדעת אם יש אולי דרך יותר טובה מאיך שעבדתי עד היום יש ברשותיים 2 הארדיסקים, 500GB WD - בן 4 שנים בערך 1TB SpinPoint F3 Samsung - בן שנתיים בערך. ומזה יצרתי 3 כוננים סה"כ: C - 80GB - Windows 7 64bit D - 850GB - שומר בעיקר לתוכנות, משחקים, סרטים, סדרות, הורדות. E - 500GB - שמור בעיקר לגיבויים שאני צריך. ---- את C ו D יצרתי מה1TB. את E יצרתי מה500GB. עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב אבל לפי מה שהבנתי עדיף כבר לעשות מחיצה גדולה יותר לWindows ולשמור שם את הדברים שאני משתמש בהם הכי הרבה, בין אם זה משחקים או תוכנות וכד'.. השאלה אם זה קריטי או שעדיף כבר להמשיך באותה דרך שאני כבר עובד...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by צביקהה,

עשיתי את הטעות של החיים שלי החלטתי לקנות לוח אם (gigabyte) בNewegg על סמך זה שכתוב שם שיש אחריות אז זהו, שאין! עכשיו תכל'ס, חודשיים אחרי שהלך כרטיס הרשת המובנה, הלכו שתי כניסות SATA מסיבה לא ברורה, וזה כבר בלתי נסבל אז השאלה הראשונה היא, האם מישהו יודע על מקום שמתקנים לוחות אם? חבל לי להוציא עכשיו 700 שקל רק בגלל חיבורי SATA השאלה השניה היא, אם זה יכול להיות שזה לא בעיית חומרה? בביוס לא מצאתי משהו שנראה קשור, אם מישהו יודע משהו שיחסוך לי את הכסף זה ממש ישמח אותי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם. יש לי כונן קשיח חיצוני של 2TB ואני משתמש בו לאכסון של סרטים ומשחקים. בנוסף, יש עליו משחקים של PS3 שהורדתי (בצורה חוקית, מהחנות של PS). אני תמיד מעביר את הכונן מהמחשב לקונסולה בשביל לשחק. השאלה שלי האם אפשר להשתמש בו"ז בכונן שיחובר גם למחשב שלי וגם ל-PS3? יש לו יציאה אחת בלבד של USB.. במידה ולא ניתן, מה הפתרון המיטבי לדעתכם? תודה לעוזרים

11. כמו שחלקכם יודעים, רכשתי מחשב שנפל במשלוח ולכן הוחזר לחנות. המצב כרגע הוא שיש לי SSD שנקנה ממקום אחר עם מערכת הפעלה וכל התוכנות שאני צריך ועם הדרייברים של המחשב הקודם. הזמנתי היום מחשב חדש. המעבד אותו מעבד אך שאר החלקים שונים (לוח אם של ASUS במקום ג'יגהבייט וכו'). האם יש לי דרך פשוטה למחוק את הדרייברים הקודמים ולהתקין את החדשים או שעדיף כדי לא ליצור בעיות עתידיות לפרמט את הכונן ולהתקין הכל מחדש?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי, אני מתקין מחשב חדש: לוח אם Intel DQ35MP, מעבד 2180, זיכרון קינגסטון ספק HEC כשהתקנתי את המחשב עם כונן WD IDE בהתקנת XP, בשלב של זיהוי החומרה כשמגיע ל "starting windows'" (המעבר מההתקנה הטקסטואלית הראשונית ה-DOSית), מהבהב ל 3 שניות ומתקבלת הודעת מסך כחול הבאה - stop : 0X0000007B . הכונן עובד תקין על מחשב אחר, וככה גם הזיכרון של המחשב. אמרתי ננסה עם כונן WD SATA 160G חדש. בדקתי את הכונן על מחשב אחר והוא תקין. התחלתי את ההתקנה... ואותה בעיה בדיוק. (הביוס מוגדר על SATA במצב מדומה IDE) מה זה ה-7B הזה? מה אפשר לעשות?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יש לי שני HD's אחד WD 120GB 7200JB והשני WD 80GB 7200JB משום מה הם עובדים לי במהירות של 2 -MWDMA (?) במקום UDMA-5. יש לי בנוסף שני צורבי DVD. שני ה- HD's יושבים ביחד על IDE אחד, ושני הצורבים יושבים ביחד על IDE אחד. מה יכולה להיות הבעיה? וגם אני צריך המלצה לתוכנת איחוי טובה. תודה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום חברים אני זקוק לעזרתכם, יש לי בעיה ממושכת בזמן האחרון ואני מנסה לפתור אותה ועדיין אין מנוס והיא פוגעת במחשב שלי.. יש לי הודעה של מסך כחול מכיתוב : NETIO.SYS . קוד שגיאה - 0x000000d1 בכותרת של המסך הכחול - DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL. אמרו לי שהבעיה כנראה שהדרייבר של הכרטיס רשת לא מעודן , עידכנתי אותו . חשוב להזכיר שהמסך קופץ רק כאשר אני מפעיל את הטורנט להורדה . כל עוד הטורנט סגור הכל תקין , ברגע שאני מפעיל אותו כדי להוריד משהו מסוים המסך קופץ . אני חייב את עזרתכם בבקשה , ..

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Ovid,

הייתה לי בעיה במחשב שהוא לא עלה, אחרי שעשיתי clear cmos אחרי קצת משחקים זה עזר והמחשב עלה. אחרי פחות משבוע ,כיביתי אותו בלילה ובבוקר הוא כבר לא נדלק... ניסיתי לעשות שוב פעם clear smos ,לשחק עם הזיכרונות ,הוא עלה עד השלב של להגיד לי להיכנס לbios והוא לא יכול להמשיך ואז שוב התחיל לא לעלות... מה כולה להיות הבעיה? זאת בעיית חומרה או משהו אחר?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by raz002,

שלום, קניתי לפני שבוע מחשב חדש עם מעבד 2 ליבות E7500. משום מה המחשב עושה רעש של צ'יקצוקים כאלה קולות קטנים (לא קשור למאווררים) מאיפה זה יכול לנבוע? בנוסף, אתמול הוא נכבה לי סתם ככה בלי סיבה ושוב אני מזכיר מדובר במחשב חדש. מה יכול לגרום לזה? תודה מראש !

17. Started by Roma Pekelis,

ברשותי ראוטר שמשמש כנקודת גישה אלחוטית, מדגם tp link c2. איך ניתן (והאם) לשתף ממנו מדפסת ככה שכל משתמשי הרשת יוכלו להדפיס ממנה? שאר המחשבים מחוברים לראוטר הראשי, אליו מחובר הtplink בעצמו, לראוטר הראשי אין אופציה לשתף מדפסת ולא ניתן להחליף בינו לבין הtplink בשום מצב.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by reviZor,

שלום חבר'ה אני הרכבתי היום מחשב אבל הבעיה היא שהוא לא נדלק הלוח אם הוא מסוג: abit an7 ultra 400 ויש לו צג למטה שם הוא רושם לי קודם: 83 9a 9f ולא נדלק ועושה צליל של הזעקה כזה אולי אתם יכוללים לעזור לי ולהגיד לי במה הבעיה?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכל המכובדים. במחשב שלי 2 כוננים קשיחים: WDC (שהוא הראשי ועם ווינדוס) והיטאצ'י. כאשר אני פותח את המחשב ביומיים האחרונים אני מקבל הודעה מלחיצה עוד בטרם הוא מגיע לווינדוס. אנא ראו קובץ מצורף. מה אני עושה הלאה? זה הדיסק קשיח של מערכת ההפעלה שלי... כמו כן ראיתי בצילום כי רשום שהוא Slave ודווקא הדיסק קשיח המשני שלי רשום שהוא Master. האם זה קשור להודעת ההתראה שאני מקבל? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by amirw6,

שלום לכולם, יש לי מערכת הפעלה של ווינדוס 7 64 ביט לפני שבוע החלה תקלה מעצבנת הקשורה לכיבוי צג כמו שאתם מכירים מתבצע כיבוי צג במחשב לאחר 10 דק' ואז בלחיצה על העכבר או מקשי המקלדת המסך נדלק וחוזר לשולחן העבודה של ווינדוס, הבעיה אצלי שאני לוחץ, המסך נדלק אבל נשאר שחור ולא מצליח לחזור לשולחן העבודה אלא אם אני לוחץ ctrl+alt+del תודה מראש לעוזרים=)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by Shahar Meshulam,

קניתי פינת מחשב חדשה קומפלקט שחיברתי אתמול. הכל עבד רגיל אתמול רק לא היה לי אינטרנט בבית אז לא השתמשתי במחשב יותר מדי.. היום הכל היה רגיל, הצלחתי להתקין ביטדיפנדר ולבדוק דרייברים בזמן שאני מנסה לעדכן עברית כשפה שניה המסך משחיר והמחשב נכבה לרגע מסויים.. ואז התחיל מצב (יש לי חלון במארז) אני רואה את הווינדפורס של ה970 G1 דולק עם אור כחול והמחשב עושה רעש כאילו מתחיל לעבוד ואז מפסיק ואז שוב אותו הדבר ככה למשך זמן של איזה דקה עד שכיביתי אותו.. בדקתי חיווטים מבחוץ שהכל מחובר כמו שצריך. הדלקתי אותו שוב, הוא שוב עשה אותו תהליך פשוט עושה רעש כאילו הוא עולה ומפסיק עד שהוא מתייצב וממשיך להוציא סאונד לא ברור כל איזה כמה שניות ועדיין המסך לא עולה, כיביתי אותו כרגע לא נוגע ב…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by לימדי,

שלום חברים שחקתי קצת במחשב ונעלתי את הכונן ע"י התכונה BITLOCKER בחרתי סיסמא והמחשב גם נתן לי מפתח שיחזור, הסיסמא לא עובד וגם המפתח שיחזור מה עושים כל החומר שלי נמצא בכונן

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Arie_g,

שלום, יש לי בעיה מוזרה. לעכבר שלי יש מין כפתור שנותן עוד אפשרויות למקשים (שברגע שלוחצים עליו מראה אור אדום למעלה) וזה גם נותן לי אינדיקציה שבהחלט המגעים של העכבר תקינים, מעבר לזה גם הכפתורים כולל הגלגלת עובדים, הבעיה היא שהאור למטה לא דולק, ואי אפשר להזיז את העכבר לצדדים, למרות שהכפתורים עובדים. למישהו יש עצה? רעיון?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום, זאת בעיה שמטרידה אותי המון זמן. (מעל חודשיים) הבעיה היא מוזרה, אין לי מושג איך להסביר, אבל אני יתאר אותה ככה : למשל אני משחק במשחק כלשהו (מהחדשים למשל generals), משחק.. משחק.. פתאום, ריסט ! פשוט ריסט... כמו שלוחצים כל הכפתור... זה קורה גם כשאני שומע שירים (אני שומע בWinamp)... רק להזכיר, שפעם הייתה לי בעיה בספק כוח, שהוא נהרס לאט לאט עד שיום אחד כל פעם כשהפעלתי את המחשב הוא עשה ריסט... אז הבאתי לאיזה טכנאי שיקנה לי ספק כוח רגיל (כמו שהיה לי כל הזמן), אז הבעיה הסתדרה, אחרי יומיים ככה הבעיה חזרה לי, אבל היא קוראת רק במצבים כאלה כמו שהסברתי, כבר חודשיים זה ככה... תשאלו שאלות חופשי.. אני נואש, אני לא יודע כבר מה לעשות... ניסיתי הרבה דברים אבל כלום לא עוזר.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by FIRE-KID,

עכשיו כשניסיתי לשלוח SMS דרך האיסקיו שלי הוא ביקש את מספר הפלא' שלי וכתב שההרשמה אינה כרוכה בתשלום.. אבל השירות עצמו (כאילו שליחת SMS) כן תעלה לי כסף? איך אני יכול לקבת תשובה חד משמעית בנושא הזה? מישהו יודע אולי?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים