תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
יש לי מערכת עם לוח מבוסס G31. של חברת ECS. דגם G31T-M7. התקלה: תסמינים: המערכת זזה לאט להחריד בהתקנות של עדכונים. נתקעת לעיתים בBOOT מיד לאחר זיהוי מוצלח של הכוננים שלה, קשיח 160GB SATA של WD וצורב DVD של LG בחיבור IDE. מערכת משתהה / לא עוברת לשלבים הבאים. נגיד שמתי להקין עדכון, הוא למעשה מסיים, אבל לא רושם שסיים, ורק לאחר הפעלה מחדש הוא מסיים את התקנת העדכון בזמן הכיבוי. זה לא שלא המתנתי דיו. - אין מסכים כחולים ואין התרסקויות. - מן הרגע שנותנים לו לבצע עדכון, לוקח לו (ככל הנראה לפחות) כמה וכמה רגעים להתחיל בהורדות. בדיקות שנעשו: - MEMTEST הראה ש2GB הזיכרונות תקינים - גם בריצה של 15 לופים. ניסיתי גם אחרים - ללא הואיל. - בדיקות של הקשיח בHDTUNE וMHDD לא נתנו שגיאות ונתנו ב…
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי קניתי ספק חדש ואני מחבר אותו (נראה לי שטוב) ואיך שאני מדליק את המחשב זה עושה לי שגיאה: מקווה שמישהו יידע לפני שאני אלך לטנכאי ואשלם לו כסף.. דרך אגב אני לא יודע לחבר סתם ניסיתי ועכשיו שאני גם מחבר את הספק הקודם זה עושה לי את אותה שגיאה http://img691.imageshack.us/i/img0090wx.jpg/ תודה רבבהה!!!!
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום כולם! יש לי מחשב בן בערך 7 שנים שיש עליו את הכרטיס מסך Redon 9700 המחשב הנייח לא ממש משמש אותי פרט להורדות וגיבויים לכן אני לא צריך מחשב עם כרטיס מסך חזק יותר בכל מקרה היום שהדלקתי את המחשב ראיתי את המסך הבא (תמונה מצורפת) הבעיה שאני לא מצליח להבין אם זאת בעיית דרייברים או בעיית חומרה או בעיית ווינדוס ואני אפרט למה הקושי דבר ראשון מותקן לי ווינדוס 7 אז אולי יש שם איזה באג או בעיה שלא שמעתי עליה דבר שני שאני מעלה את המחשב במצב בטוח (Safe mode) אז הכל בסדר ועולה הקטע הוא שאני לא מצליח למחוק או להתקין מחדש את הדרייבר של ATI הוא נותן לי שגיאה ופרטי השגיאה הם: Failed to load detection driver אוקיי אז אלה הפרטים אני אשמח לנדב עוד פרטים במידת הצורך תודה! [attachment deleted…
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב נייח בעל כרטיס מסך ati 5770 flex לכרטיס מסל מחוברים שלושה מסכים 2 בחיבור דיגיטלי ואחד אנלוגי ההבעיה היא שבמסך הדיגטלי אני לא מצליח להגדיר רזולציה מתאימה 1680-1050 (זו הרזולצייה המומלצת למסך) כאשאר אני בחור ברזולציה הזו המסך הופך שחור.1440/900 אין בעיה אשמח לעזרה תודה שי
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח,לפני כמה שעות ולראשונה ששמתי לב הופיעה לי הודעה על אזהרה שמצביעה על מתח מעבד מחוץ לטווח. מכיוון שהכול חדש דנדש אני די מודאג(וגם יקר). אני מצרף תמונה של התוכנה "intel desktop utilities" משהו נראה לכם חריג? האם יש בעייה כולשהי ובכלל זה יכול לפגוע במעבד? אודה לכם על העזרה כי הבעייה הדירה שינה מעיני.. מודה לכם וחג חנוכה שמח לכולם. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, האם כיבוי פתאומי או הפסקת חשמל זה מסוכן לחומרת המחשב? רציתי לסובב את המחשב והוא נכבה לי בגלל שהכבל שמחובר לספק התנתק. השאלה שלי האם זה מסוכן לחומרה? ועוד שאלה... חיברתי את הכבל ובטעות התנתק לי שוב, כאילו הדלקה וכיבוי בשנייה... מסוכן?
-
- 13 תגובות
- 973 צפיות
-
-
ssd1 -ocz 60 giga ssd2 patriot torch 120 giga את שניהם הפעלתי בraid 0.המטרה שלי זה להוציא את המקסימום מהם ומי sata 2 שיש לי . שאלה ראשונה האם להפעיל אותם ברייד 0 כ180 גיגה או כ 60 גיגה (פה אני מפסיד נפח, ככה שהאופציה הזאת נפסלת) ? וכשכבר הפעלתי אותם ברייד 0 כ 180 גיגה הגעתי לשלב בהתקנת הוינדוס הוא לא מראה לי את כונן , אולי להתקין את הוינדוס מי usb? מה לא עשיתי נכון/לא נכון? תודה לפותרים את התעלומה ())
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום. שיחקתי וורקראפט 3 וכאשר יצאתי ראיתי ליד השעון הודעה שאומרת שהזיכרון הוירטואלי שלי נמוך מדי. כבר ראיתי כמה נושאים שקשורים לזיכרון וירטואלי ועשיתי חיפוש אבל אני לא יודע למה ,כל הניסיות שעשיתי (בהתחלה כתבתי "זיכרון וירטואלי" אחר כך "זיכרון ווירטואלי" , זיכורן ויירטואלי" לא עזרו , אפילו כאשר כתבתי virtual memory לא ניתנו לי תוצאות , יכול להיות שזה בגלל הבעיה שהיתה אתמול? קיבלתי רק נושא אחד שבו מישהו התחיל לדבר על זיכורן ווירטואלי אבל מהר הוא נהפך להיות נושאר שמדבר על SYMANTEC. השאלה שלי היא איך אני מסדר את הזיכרון הוירטואלי , יש לי WIN XP עם 128 מגה (עוד מעט אני מקבל עוד 128 מגה) . בכמה אני צריך לעלות את הזיכרון הוירטואלי? איך אני עושה את זה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה לצרוב...אני מכניס דיסק ריק וכל תוכנה שבה התשמשתי לא מזהה את הדיסק... מה יכולה להיות הבעייה? ???
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
טוב , אולי מישהו כבר כתב את זה כאן , עשיתי חיפוש ולא הצלחתי למצוא פתרון. בכל מקרה , יש לי : amd 2800 epox8rda+ 190fsb Corsair 512mb , 3-3-2 cl-2 Radeon 9700 pro התקנתי את כל הדרייברים החדשים , ניסיתי סוגי דרייברים שונים אפילו התקנה מחדש של מערכת ההפעלה (win xp) המשחק מתחיל איך שהוא טוב , ואחרי כמה זמן , הוא פתאום מתחיל לקרטע זאת אומרת , רץ שתי שניות , ונתקע לשתי שניות , וכך הלאה.. אלו לא ממש תנאים שאפשר לשחק איתם.. ניסיתי אפילו להוריד את כל הגרפיקה שם ל medium ורזולוציה של 800\600 אבל זה לא שינה כלום. אני סוגר את כל התוכנות לפני שאני נכנס למשחק... והתקנתי את הפא'ץ החדש ביותר. למישהו יש רעיון? (המחשב שלי מריץ בצורה חלקה משחקים הרבה יותר כבדים , ככה שגם את זה הוא צריך לה…
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי מצלמת וידאו של Samsung דגם vp-D73i ואני רוצה להעביר ממנה את הסרט למחשב... חיברתי אותה USB וכשאני מנסה להעביר עם התכנה שקיבלתי (DVC media) אני מקבל רק תמונה בלי סאונד. רציתי לדעת אם יש איזה תכנה טובה להעביר סרטים מהמצלמה או משהו כזה...
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
הבעייה הזאת הייתה לי גם בשני המחשבים הקודמים... אני לא מבין מה זה יכול להיות - איפה שעולה המחשב שכתוב תמעבד, זיכרון וכו' יש לי שם שורה שכתוב בה : "primary IDE channel no 80 conductor cable installed" אין לי מושג מה זה.... אם מישהו יוכל לעזור בתודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי יש לי GF3 Ti200 ולאחר שהתקנתי דרייברים חדשים (29.80 - אני יודע שיש חדשים אך זאת הכי יציבה אצלי) "נעלמה" הרזולוציה 1024*768 מכל מקום שבו היה ניתן לשנות רזולוציות כלומר ממאפיני תצוגה - מתוך משחקים - תוכנות שונות .... למה זה קרה - ואיך אני מחזיר את האופציה ? אגב, במשחקים שלא מבוססים על הרזולוציות של DX אם אני בוחר שם את הרזולוצה הזאת זה פשוט מקטין לי את התצוגה ועושה "מסגרת" שחורה גדולה מסביב במקום לעבור לרזולוציה הרצויה !
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום שיחקתי בערך חצי שעה באיזה משחק.. פתאום קיבלתי מסך כחול ריק ולא היו רשום כלום בהודעה פשוט מסך כחול ריק. מישהו יודע אולי מה מקור הבעייה ולמה קיבלתי כזה מסך כחול ככה פתאום?
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני שם לב לאחרונה שהמחשב שלי עושה לבד ריסטארט כל איזה יומיים או משהו דומה. בכל הפעמים האלו האימיול היה פתוח,מישהו יכול להגיד לי מה הסיבה(המחשב לא היה חם-יש לי AMD 2000 והטמפ' הייתה קצת פחות מ-50)?
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
הי אני קניתי סורק Umax 4600 הוא תומך בXP אבל ברגע שאני מכניס את הדיסק של הדרייברים והתוכנות שלו הוא מעלה תפריט של איזה שפה אני רוצה אני בוחר את השפה ואז הוא עושה הכנה להתקנה מגיע עד מאה אחוז ואחרי זה הוא לא נכנס לתוכנית ההתקנה בשני מחשבים בבית שלי עם XP בעברית זה לא עלה ובמקום אחר עם XP באנגלית זה כן עלה אני לא יודע מה לעשות
-
- 10 תגובות
- 972 צפיות
-
-
קניתי צורב של lite-on 52X32X52 עם 2 מגה באפר וכשאני צורב איתו על מהירות 52X בדיסקים שניתן ליצרוב איתם במהירות כזאת, הזמן של הצריבה הוא כמו זמן של צריבה במהירות של 16X... למי שלא הבין, הזמן שאני צורב דיסק במהירות של 52 הוא כמו 16!! (צריבה במהירות 16 לוקח בערך חמש או שש וחצי דקות דיסק מלא) למה זה?!?!? הצורב שלי בסדר נכון???? הוא חדש חדש!! יש למישהו מושג???
-
- 11 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך של חברת PHILIPS דגם 107 T, מסך רגיל 17" (לא LCD) ולאחרונה הוא מדי פעם הצדדים של התמונה מתכווצים לכוון מרכז המסך. ממה זה נובע? האם זהו סופו של עידן ויש להתכונן לקניית מסך חדש? תודה ושבת שלום לכולם, ובפרט לכם העונים שכל כך עוזרים.
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
הפורום כאן, האינטרנט, שיחות עם חברים - כל המקומות האלו עמוסים במידע לגבי איזה ספק צריך לקנות. הבעייה היא שכל מה שקראתי נראה כמו הנחות המבוססות על ניסיון, ניחוש פרוע, מידע חלקי או סתם מזל. לא זכור לי שראיתי דרך להגיע לתשובה חד משמעית בנושא. האם יש דרך לחשב, על פי החומרה או אולי בעזרת תוכנות, איזה ספק יתאים למערכת? או שמדובר במשהו כמו דת הדרוזים?
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
מדי פעם קורה לי שהעכבר והמודם שלי , שניהם USB , מפסיקים לעבוד. ומופיע הסמל של USB למטה ליד השעון . PLZ HELP
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
דבר ראשון, הבעיה היא לא שלי, אלא היא של Yot, והוא ביקש ממני לפתוח את הת'ראד ( מכיוון שהוא לא יכול להיכנס לשום אתר ) . כל פעם שהוא מנסה לכתוב משהו, באתר ( תגובה לדוגמא ), או כתובת בשורת הכתובות, האקספורר נתקע . בבקשה עיזרו לו לפתוא את הבעיה, תודה!
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
מדפסות אפסון סטייל 62 חדשה שחיברתי אותה למחשב פנטיום 3 עכשיו שאני מפעיל את הXP ומחבר את המדפסת הXP לא מודיע לי אפילו שחיברתי מדפסת מתקין דריבר[דרך אגב זה דריבר של 2000WIN] הוא כאילו לא מוצא אותה ורושם הודעת ארור שאני מנסה להדפיס גם דרך ההתקנה של הדיסק הוא אומר שהוא לא מוצא מדפסת ניסיתי במאפיינים לשנות את ההגדרה של הLPT1 או 2 או 3 לא עוזר! החלפתי חוט לא עוזר! עכשיו שמדליקים את המחשב מהתחלה המדפסת כאילו מאתחלת את עצמה מה שמראה שהיא מחוברת אולי בגלל שזה היה מחשב משרדי שעבד ברשת ובטח היה שם חדר הדפסה אולי עשו איזה הגדרה שזה יבטל את הLPT ??? אולי יש איזה שיטה לג'מפר את הלוח שיחזור לזהות מהLPt עכשיו רציתי אולי להכנס לביוס אבל שאני לוחץ DELETE זה לא נכנס אולי בלוחות של אינטל …
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
המעבד שלי מגיע ל 42 עלות כשהוא אידיאלי .. עכשיו בדקתי את המתחים של ה core והמתח הוא 2.5 V .. עכשיו התוכנה מראה לי את זה באדום ואין לי שמץ איך אני משחק עם המתחים .. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאד אהה וגם הלוח אם שלי מגיע בערך ל 35-40 על אידיאלי .. יכול להיות שזה בגלל המעבד .. בגל מקרה אני מקווה שמישהו יענה ומהר למה המעבד טוחן ... תודה
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם לפני כ-4 ימיים , פתאום , ללא כל ביצוע או התקנה מיוחדת של תוכנה או משהו מיוחד נעלמו לי הכוננים של הצורב והסידי מהמחשב שלי ניסיתי לחבר מחדש , להוריד את הדרייברים מה-DEVICE MANAGER ולהתקין שוב אך אני מקבל תמיד 2 סימני קריאה צהובים על 2 הכוננים !! רק לציין שהם עובדים בטוח כי בדקתי והם עולים ב-DOS עם דיסקט BOOT !!! רק ב-WINDOWS אני לא רואה אותם !! אם משהו מכיר את הבעיה או וירוס או לא יודע מה זה , אנא ממכם עזרו לי אני מיואש !! רק לציין שהצורב הינו SCSI עם כרטים ולא על אותו כבל של ה-CD בתודה מראש TOCHKEL
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם ישן של msi הדגם המדוייק הוא p6ngm שלמיטב הבנתי יש לו סלוט של pci express (ראו בקובץ המצורף) קניתי כרטיס מתאם usb-3 של trancend וניסיתי להתקין אותו .מערכת ההפעלה ווינדוס 7 64bit .אני מקבל הודעת שגיאה ש"הכרטיס לא יכל לאתחל" ובמנהל ההתקנים יש עליו סימן קריאה. הורדתי את הדרייבר המתאים מהאתר של transcend והתקנתי דרך מנהל ההתקנים מהמחשב שלי. שוב אותה בעיה. התקנתי את הכרטיס על המחשב השני שלי, עם לוח אם חדש של asus ,ומערכת הפעלה ווינדוס 8 והכל עובד כמו שצריך. האם מדובר בבעיה בלוח האם של המחשב הישן? האם צריך לבצע עדכון ביוס? כדי שאוכל להתקין גם שם עוד כרטיס זהה? אם אקנה מתאם pci לא אקספרס האם אוכל להתקינו בסלוט הרגיל? האם לא תהיה בעיה? האם הוא יהיה איטי יותר? חסר …
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-