עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by niv212,

הבעיה שלי החלה לפני מעט זמן כשניסיתי להדליק את המחשב (מפרט בצד) המחשב קיבל חשמל (כל המאווררים הסתובבו, לדים דלקו וכו') ו6 לדים על הלוח אם דלקו (2 ירוקים 2כתומים ו2 אדומים.. לידם כתוב שאלה הphase leds) אבל משם לא קרה כלום, לא bios ולא סטארטאפ, אחרי כמה פעמים שכיביתי והדלקתי והתעסקתי עם החיבורים (הארדיסק זכרונות ספק וכרטיס מסך)נדלק ועלה, חשוב לציין שאחרי שהמחשב היה במצב sleep זה לא קרה. זה חזר על עצמו כמה פעמים עד לפני מספר ימים כשפשוט לא הצלחתי להפעיל את המחשב בסופו של דבר וכבר כמה ימים אני מנסה בשיטה החסרת תועלת שיארתי קודם אך ללא הצלחה. אשמח לעזרה בנושא.

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  2. Started by mosh008,

זה קרה..גם לי הארדיסק 500GB WD בן כשנה .. גוסס.. החדשות הטובות -הרב מגובה.. הפחות טובות - לא ברור מה לא.. ההארדיסק היה מחולק לשני פרטישנים (רציתי לשמור לחוד את התוכניות ואת ה דאטה ושבדיעבד הבנתי שזה לא משנה כלכך). כנראה שחלק מה DATA לא מגובה לגמריי.. התופעה התחילה בזה שה XP לא עלה.. וניסיתי לעשות RECOVERY ואף התקנה מחדש ל XP.. אבל לא הצלחתי עד שקיבלתי מסך כחול. לקחתי את זה לטכנאי המעבדה ממנה קניתי את המחשב, שאמר - "אין בעיה הדיסק באחריות" יופי.. אבל ה דאטה? בקיצור - כרגע הסטטוס הוא שחיברתי את הדיסק חיצונית דרך USB למחשב. פעם ביום אני מצליח לעלות ולראות את הספריות לדקה אבל לא מצליח להכנס לקבצים ולהעתיקם כי הוא שובק חיים לאחר כמה שניות. המליצו לי "להקפיא" את ההארדיסק מכוסה…

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  3. Started by Coldmetal,

קניתי לוח אם, מעבד, וזיכרון חדשים Corei5 750 ddr3 2gb ולוח אם שתואם לשניהם. הכל עובד כמו שצריך אבל יש לי בעיה המחשב עושה ריסטארט אחרי זמן מה כשאני משחק בדקתי את החום של המעבד והחום היה 45 מעלות כשאני לא מפעיל כלום ומקסימום 65 מעלות כשאני משחק. האם המעבד הוא הבעיה? ואם כן איך אני יכול לפתור את זה?

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  4. Started by osherdo,

אז ככה.. יש לי windows 7 ultimate. אני מחבר לUSB את קורא הכרטיסים שלי שקניתי ממש לפני כמה שעות והוא פשוט לא מזהה אותו,ממשיך לעבוד כאילו כלום. עידכנתי את הדרייברים של לוח האם שלי,הסרתי במנהל ההתקנים את ההתקנים של הUSB כדי שהוא יזהה אותם מחדש אבל כלום לא עוזר לי!. לא קיבלתי דרייבר יחד עם קורא הכרטיסים.מה אני עושה?! בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  5. Started by lilian,

הרצתי scan ל- hard-disc דרך ה- MHDD. לאחר ההרצה UNC , DELAY מציג אפס שגיאות. בבדיקת ה- SMART קבלתי ערך גבוה מאוד עבור ה- Reallocate event count. המחשב נתקע במסך ההטענה של WINDOWS. מה עושים ?

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  6. Started by yuval48,

היום כשחזרתי מצאתי את המחשב תקוע, ואחרי שכיביתי והדלקתי מחדש, המסך לא נדלק, והמחשב כאילו פועל חצי דקה ואז נכבה ונדלק מחדש מעצמו..ככה חוזר.. מישהו יודע מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by navk2,

הייתה בעיה עם הארד דיסק, הוא הוחלף, קיבלתי אחד חדש ושאני מדליק את המחשב קורת התקרית, חיפשתי קצת באינטרנט פתרונות, בדקתי את החיבור של הארד דיסק, איפסתי את הביוס, ועם או בלי התקנה של הווינדוס בתוך הכונן עדיין זה נתקע בהודעה הזאת. חשוב להדגיש שזה הארד דיסק חדש ואני לא חושב שהוא תקול. מה אתם אומרים ? אני אעשה דיסקט בוט ? זה יעזור ? מישהו יכול לשלוח קישור להסבר קצר + הורדה של מה שצריך לשים בדיסקט אני אודה לו.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Goldlm,

שלום יש לי תקלה באחד המחשבים שלי ואני מתקשה לגלות את מקור הבעיה המחשב הוא מחשב בעל מעבד P4 3GHZ וג'יגה זיכרון ב3 סטיקים, ספק כוח של FSP אז ככה היום בזמן טעינת הווינדוס הוא פשוט התחיל להראות מסך כחול ולקרוס, ישר חשבתי שזאת בעיית זיכרון אז הוצאתי את כל הזכרונות וניסיתי להריץ עם כל סטיק בניפרד אך זה עדיין קורס (בדרך כלל בעיות זיכרון כאלו נגרמות כתוצאה מסטיק בעייתי כך פה זה לא נובע מכך מפני שזה לא עולה עם שום סטיק) קראתי את המדריך על ה minidump אבל הווינדוס לא עולה בכלל ולכן אין לי גישה למערכת ההפעלה, האם קיימת אפשרות אחרת לקרוא את הלוג? מה יכולה להיות התקלה??

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  9. היי! יש לי מחשב די ישן, פנטיום 4, 768MB RAM, רץ על XP הלך לי כבר ספק כוח אחד. בזמן האחרון המחשב מאתחל את עצמו באופן אקראי. לא משהוט מאוד תדיר בממוצע פעם בכמה שעות ספר הכוח ממש רותח כשזה קורה למישהו יש מושג האם יש קשר, וכיצד אפשר למנוע מהספק להתחמם כ"כ? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  10. לוח אם- ALBATRON KM51PV כשאני מדליק את המחשב הוא אחרי כמה זמן ניתקע הוא יכול להיתקע עוד במסך השחור לפני העלעת הוינדוס הוא יכול להיתקע באמצע שעולה הוינדוס או אחרי שהוא עלה ישר יכול להיתקע עשיתי עידכון לביוס לא עוזר ניתקנתי הכל מהלוח אם היה מחובר רק כרטיס מסך וזיכרון הדלקתי אותו ושוב ניתקע מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב כשהוא ניתקע עם אני לוחץ ריסט הוא מכבה את המסך והמסך לא נידלק ביכלל צריך לכבות את המחשב ביכלל ושוב להדליק ככה המסך ידלק ושוב פעם המחשב יתקע אחרי כמה זמן ...

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  11. Started by nitsan_7,

עריכה לאחר הערתו של 007 פלקון עשיתי אתחול למחשב כדי לעשות לו OC ולאחר מכן המחשב לא עלה יותר. המאוררים מסתובבים אבל המסך שחור. כרטיס המסך תקין. המעבד תקין. זכרונות הוצאו והמגעים נוקו. יש לי לוח ASUS עם מעבד 3.4 פנטיום. הלוח איכותי והיה יקר בזמנו, דגם P5AD2-E PREMIUM. ניסיתי לעשות OC. המחשב ביקש איתחול ולא נדלק יותר מאז. פירקתי כ.מסך וזיכרונות והחזרתי. המעבד עובד בלוח אחר. הוצאתי והחזרתי את הסוללה וגם הוצאתי את הג'מפר שליד הסוללה, שיניתי את מקומו, לחצתי על כפתור ההפעלה, החזרתי את הג'מפר למקום. ושוב כלום לא עובד. המחשב מצייץ שיש סיסטם פייל ועוד משהו שאני לא מבין. http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=12430 יש עוד משהו לעשות??? אגב, מצאתי את זה בלי…

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by gameon,

השארתי את המחשב דלוק עם משחק ברקע אחרי כמה דקות המסך ניהיה לבן והמחשב ציפצף (מהרמקול הפנימי) כמו אזעקה כזה הכפתור כיבוי לא עבד רק ההדלקה מחדש אחרי שהמחשב נידלק זה היה כאילו לא קרה שום דבר המזגן דלוק אז טמ"פ לא קשור לא היה OC על שום חלק מפרט Q6600 MSI G31 HD 4850 4GB RAM אני לא יודע בדיוק איפו הבעיה אז פתחתי את הדיון כאן

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  13. Started by Toxic321,

הייתי בWORD במחשב של אימא שלי ופתאום המחשב קפא... לחצתי לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי עד שהוא נכבה ואז הדלקתי שוב, כשהדלקתי שוב המחשב עובד אבל כאילו המסך לא קולט את המחשב וכותב לי no signal הוצאתי את החיבור לחשמל ולמחשב וחיברתי מחדש ולא עזר.. לקחתי את המסך וחיברתי למחשב שלי(שהוא ישן יותר ועגלה אגב) והמסך עבד וקלט את המחשב מה עושים? אני שומע את המחשב עובד אבל המסך לא מראה אותו... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  14. Started by yosi3008,

שיחקתי לי NFS פתאום המשחק נתקע מסך שחור בלית ברירה הפעלתי את המחשב מחדש ומאז הוא נדפק פעם כשהייתי מפעיל את המחשב הוא היה עושה ביפ קצר כזה וממשיך עכשיו כשאני מדליק הוא עושה ציפצוף ארוך מוזר כזה והמסך לא פועל בכלל נראה לי נדפק לי איזה רכיב במחשב... המפרט שלי: E6600 GB 965p-ds3 8800 320MB עזרה בבקשה

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  15. Started by lilian,

ביום בהיר אחד (שאח"כ כבר לא היה בהיר)... המחשב נתקע במסך ההטענה של חלונות. ניסיתי להריץ לו דיסק RECOVERY דרך ה- BIOS, אך אז הוא גם לא מראה את המסך הנ"ל ותקוע במסך שבד"כ היה מוצג לפניו. הפעלה ממצב SAFE MODE מציג מלא דרייברים ממחיצת OS וגם שם נתקע... *המחשב מזהה את ההארד דיסק. מה קרה לו ?

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  16. Started by boss,

יש לי כבל HDMI לDVI וכרטיס מסך ATI 1900 XTX טליויזה שלי חדש 37LH50 של LG מחובר למחשב תוכנה ATI מופיע הצג אוטומטי ,בחרתי 2 מסכים מזהים CLONE מאוד הניקוי ללא מפריע אחרי אני בודק בסרטים אבל לא לא ניקוי מסך, יש פס אחד כל זמן יורד ועולה, יש הגדרות של ATI שונים לא הבנתי איך התקן הגדרות אני לא בטוח להסביר לכם יותר ברור או לא שפה שלי לא רמה טובה תודה על הבנה

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  17. Started by cocooi,

יש לי כרטיס רשת שמפיל לי את הווינדוס כשמחברים אותו הסוג שלו : כרטיס רשת TP-Link TL-WN821N אין לו עדיין שנה ויש לו עבר קצת בעייתי חצי שנה הוא דפק לאחמ"כ הדריוור עשה בעיות מחקנו והתקנו מחדש והוא הסתדר שלשום שוב עשה צרות עוד פעם הותקן דריוור ונרגע העסק ואתמול הוא הפיל את החלונות כל פעם שחיברתי (אם זה עוזר יש לי חלונות XP ) :s05: :s05: :s05:

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  18. Started by SuperMassive,

היי.. יש לי בכרטיס מסך בעייה שנקראת Graphical Artifacts, פרטים עלייה: http://hwzone.co.il/guides/pc_problems_guide/2 * תראו במדריך את התמונה הראשונה, ככה אני רואה את רוב המשחקים... עכשיו זה החמיר, אפילו בדפדפן אינטרנט זה עושה לי קווים כאלו צבעוניים ואתמול ששיחקתי למרות כל הבלאגן של הצבעים הנמרחים המחשב עשה לי ריסטרט.. פרטי המחשב שלי: חלק 1: http://eliad.org/viewer.php?id=1255863639.jpg חלק 2: http://eliad.org/viewer.php?id=1255809223.jpg חלק 3: http://eliad.org/viewer.php?id=1255834895.jpg (הקישורים מפנים לשלושה חלקים של תמונה מהתוכנה אוורסט אולטימייט, שם צילמתי את המפרט) ויותר פרטים על הכרטיס מסך שלי מהתוכנה TechPowerUp GPU-Z: http://gpuz.techpowerup.com/09/10/19/7kk.png…

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  19. Started by hellyeahmofo,

הוא לא מבצע POST. המסך פשוט שחור. כיביתי והדלקתי, אחרי שתי שניות היא נכבה ונדלק מעצמו. אחרי שלוש שעות שהוא היה מנותק מהחשמל הוא הסתדר. מה יכולה להיות הבעיה?

20. Started by thedarkman,

לפני 7 חודשים קניתי מחשב ואז הוא נפל לי ואז אחרי כמה זמן הוא התחיל לעשת רעשים ואז הלכתי לחנות שקניתי ממנה את המחשב ואז החלפנו למאוורר יותר שקט לכרטיס מסך של ZALMAN וזה עדין הפריע לי אז חשבנו אולי להחליף עוד דברים כי אולי זה לא מהכרטיס מסך והחלפנו את הדיסק קשיח,כרטיס מסך,ספק כוח,זכרונות. ומאז שהחלפנו את כל החלקים למחשב יש הרבה בעיות הוא עושה מן צפצופים מוזרים כאלה שמתחילים ואז זה קבוע וזה נגיד עוצר ואחר כך ממשיך,הרבה לאגים במשחקים יש לי הרבה תקיעות,גראפיקה ירדה ,מסך רועד מטושטש,תקיעות במחשב עצמו לוקח לו יותר זמן להגיב. זה לא בעייה של וירוסים או משהו ניסיתי לפרמט את המחשב וזה לא עזר. איך אני פותר את הבעיה? תודה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 18.10.2009 בשעה 23:00:05 עזרה בבקשה

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  21. Started by Stastyle,

חזרתי היום מהצבא ובישרו לי כי המחשב תקול..כל הזין. הממצאים הם כאלו - ספק כח תקין (ג'ימפור החוט הירוק עם - מדליק את כל המאווררים כולל אלו של הספק) החדש המרכזי הוא הלוח אם, בגלל שניסיתי גם לנתק את הכפתורים של ההפעלה ולהדליק עם כפתורים אחרים ולא עזר ניתקתי את כל הכוננים הקשיחים והסידירומים, ניתקתי את כל הכרטיסים - זכרונות וכרטיס מסך למישהו עוד רעיונות לשלילת התקלות ו\או קביעה שלהם? המפרט הוא להלן: E6300 Gigabyte GA-945P-S3 2gb twinmos Radeon X1950pro תודה, סטס.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Swed,

יש לי מחשב ישן יותר הוא המחשב השני במפרט מחשבים שלי.. עכשיו פתאום הוא החליט שהוא נכבה איזה יום אחד ומאז שמנסים להדליק אותו הוא נדלק לשניה עושה רעש הוא עובד והכל ופתאום הוא נכבה ככה זה יכול להיות 20 אלף פעם מנסה להדליק הוא נכבה.. עכשיו אני חייב לציין שיש בעיה בכפתור הדלקה אך זאת לא הבעיה כי אפשר לתפוס אותו והוא ישאר בסדר אבל עדיין המחשב יכבה.. מזה יכול להיות !?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by DanielHatuka,

ניסיתי להפעיל באוטו דיסק עם שירי MP3 והנגן לא משמיע אותם אז הבנתי שהוא תומך רק בקבצי AUDIO CD , עכשיו מה זה סוגי קבצים AUDIO CD ואיך ניתן לצרוב את השירים בעזרת אלה על דיסק DVD ולהשמיע באוטו (ככה ניתם לשים יותר שירים בדיסק).

24. יש לי מחשב עם לוח אם של אינטל 965 עם כרטיס מסך על הלוח. ישנה תופעה שמתרחשת לעיתים - כשמחסרים או מנתקים כרטיס מסך או חיבורים בפנל האחורי שנורית המתח על לוח האם (לד ירוק) מפסיקה לדלוק - מאווררים ממשיכים להסתובב או שאין תמונה במסך המחובר והמאוורים מסתובבים. תופעה מקבילה דוהמ היא שהנורית מתח עובדת ורק מפסיק אות וידאו למסך - אין תמונה פרט לכך הכל עושה רושם של עובד תקין. לפעמים זה קורה כשהמחשב כבוי - כלומר רק מתח לספק וכשמחברים רכיב חיצוני בעיקר כרטיס מסך הנורית מפסיקה - ניתוק וחיבור מחדש של כבל המתח לספק לפעמים מדליק אותה לרגע והיא מפסיקה שוב ולפעמים לא קורה כלום אלא אחרי כמה נסיונות ואז דולקת. התופעה נראית לי כמו קצר או משהו דומה אבל מצד שני אם זה קצר גם המאווררים אמורים היו …

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  25. Started by scylla,

שלום רב, באמצע עבודה על המחשב, המחשב החליט לפתע לעשות ריסט, שהוא עלה ראיתי שהוא עושה BOOT מהCD משום מה. לאחר מכן גיליתי שהוא פשוט לא מזהה את ההארדיסק, ניסיתי להתקין XP מחדש, אבל זה נותן לי הודעת שגיאה שהוא לא מוצא את ההארדיסק. אם אני מחכה זמן מה המחשב "כאילו עולה" ויש את החלון טעינה של הXP ואני אפילו שמעתי סאונד מהכרטיס טלויזיה, אך לאחר כמה דקות של נסיון טעינה הוא נכשל ומעלה את ההתקנה של ווינדוס ואז שוב לא מוצא את ההארדיסק וחוזר חלילה. יש לציין שהמחשב שלי ישן יחסית P4 2.8C, אבל ההארדיסק בן שנה וחצי לערך (של WD או SEAGATE). תודה מראש, אופיר.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים