תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי מסך iiyama vmp 454 19" שהתחיל לעשות רעשים אלקטרוניים מעצבנים לאחרונה.. ולדעתי הוא גם קצת מרצד יותר מיד.. המסך כבן 5 שנים, אולי יותר, וכבר אין אחריות. כמה אמור לעלות תיקון שלו, ואיפה מומלץ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב החדש שאני לא יודע לשייך אותה. בזמן גלישה באינטרנט כשאני קורא איזשהו דף ומשתמש בגלגלת העכבר כדי להעביר מטה או מעלה הכל קופא, כלומר אני רואה שהדף מפסיק להתגלגל אחרי זה אני מקבל מסך שחור(המסך לא נכבה פיזית) ואחרי זה הכל מתייצב אל ניתן להבחין בחפיפת שורות קלה במיוחד בתחתית הדף. בזמן קריאה איטית כשאני משתמש במקש "למטה" זה לא קורה. האם זאת בעיית כרטיס מסך( GIGABYTE 7600GS אם הדרייברים המעודכנים )? אני משטמש ביציאת VGA לחיבור מסך 17'' ברזולוציה 1024x768, 85 Hz. נ.ב. אתמול בזמן השחרה המסך נכבה אף הוא למספר שניות. האם זאת אותרת שזה כרטיס מסך
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. זה המפרט שלי המפרט: Intel Core i7-920 Gigabyte GA-EX58-UD5 לוח אם G-skill DDR3 6144MB 2048MBx3 1600mhz cl-9-9-9 24 זכרון Gigabyte ATI RADEON HD5850 1TB DDR5 PCIE כרטיס מסך Samsung sh-s223 צורב Fractal R4 מארז Chieftec A-135 650W ספק כוח Thermalright ultra 120 extream 775 קירור למעבד Thermalright hr-01 bolt Crucial SSD Solid Series 128GB CT128M4SSD כונן קשיח SSD Western Digital WD Black WD2002FAEX 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s כונן קשיח אז ככה... כבר כמה שנים שיש לי את הבעיה הזו. ניסיתי להחליף הארדיסקים, אפילו קניתי …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
עזרה בעריכת וידאו ממצלמה ביתית אודה למי שיש לו מידע האם ניתן להפוך כיוון הסרטה של וידאו שהוסרט כשהמצלמה לרוחב ומראה את הדמויות לרוחב?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה לעשות אם בטעות החלפתי משתמשים במאפינים של המחשב וזה לא נותן גישה לדיסק מקומי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אתמול בזמן שצפיתי בסרט במערכת המדיה סננטר, פתאום הנגן קפא לרגע, ואז התבצע אתחול לא צפוי. כשוונידוס עלה, קיבלתי הודעה שהתבצעה הפעלה מחדש עקב שגיאה/בעיה שנגרמה (לא זוכר בדיוק את נוסח ההודעה) אני לא מכיר היטב את ויסטה, אבל זכור לי שבמערכות הפעלה קודמות, היה באיזשהו מקום הוראה של ברירת מחדל לאתחל את המחשב בגלל סוג מסוים של אירועים. המומחים המליצו לשנות את ברירת המחדל הזו, כדי למנוע תופעה של ריסטרטים בלתי צפויים. השאלה שלי- האם גם בויסטה קיימת האופציה הזו, והאם גם כעת ההמלצה היא לבצע שינוי בברירת המחדל, או שדווקא עדיף להשאיר את זה ככה, כי ריסטרט זה בעצם פעולת "התגוננות עצמית" של המחשב בפני בעיה שעלולה להיות חמורה יותר אלמלא התבצע אותו אתחול? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל אחד בנפרד עובד יופי על המחשב הזה. שניהם ביחד עובדים יפה על מחשב אחר. אין לי כרגע עוד זוג זכרונות לשחק איתם על המחשב הנוכחי לראות איך זה מגיב. בכל מקרה הזכרונות הם geil value plus 4gb x2 הלוח האם הוא asus p7h55-m le יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? ב-memtest הם לא מגיעים לאחוז אחד, בניסיון טעינת מערכת הפעלה הם מרסטים עוד לפני הלוגו/הודעה כלשהי. לביוס הם מגיעים... הביוס מעודכן לגרסא האחרונה. אין לי מושג מה בנוגע למתחים, כתוב על המדבקה שלהם 1.5וולט אז אני מתאר לעצמי שאין שום סיבה לגעת בזה. כל פתרון/רעיון/עצה יתקבל בברכה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה המצב ?? המחשב הנייח שלי נדלק לכמה שניות ונכבה , החלפתי ספק זה לא עזר , ניתקתי את כל הכוניים והזכרונות זה לא עזר , הקירור של המעבד מורכב כמו שצריך, שאר החיבורים לבורד מחוברים כמו שצריך ... מה הבעיה ?? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבל בכרום הוא עובד מצויין תמונה מצורפת מה אני רואה בכניסה לאתר זה קורה לי רק באתר הזה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
להלן המפרט: Asus P8H61-M LX R2.0 4GB Ram G.Skill Intel i3 2120 Geforce GTX 650 Ti SeaSonic 400W 80 Plus WIndows 7 Ultimate 64bit הכרטיס מסך הוסף אתמול, אבל הבעיה של התקיעות הייתה עוד מלפני. המחשב עובד רגיל ואז פשוט נתקע, לגמרי, רק ריסט מהמארז מוציא אותו מזה, וזאת בעיה שחוזרת על עצמה. היום זה קרה כשסטים הוריד משחק מהענן, אתמול כשסטים התקין משהו, אבל זה גם קרה סתם כשהשארתי דברים להוריד בלילה וכאלה. הורדתי והתקנתי אתמול עדכון לביוס אבל לא נראה שזה עזר. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? (סרקתי גם לוירוסים עם AVG, אין. גם הרצתי בדיקת זיכרון חיצונית עם CD של memtest86, ונראה שהזיכרון בסדר) אני חושש שזה משהו עם הלוח אם, אבל לפני שאני מעביר את המחשב למעבדה חשבתי להיוועץ פה. תודה …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. לא הבנתי למה אני מקבל ב - 3DMark05 ציונים יחסית נמוכים עם החומרה הטובה מאוד שיש לי עד שהבנתי סוף סוף שזה בגלל שיש לי מעבד חד ליבה. הנה המפרט שלי: 3.2 GHZ של אינטל (חד ליבה). 1 ג'יגה זיכרון פנימי בשני סטייקים של 512. כרטיס מסך X1800XT, 512 MB של ATI. בעיקרון עם מעבד של שתי ליבות אני צריך לקבל בערך 9500 לפחות ב - 3DMark05 אבל ככה אני מקבל באזור ה - 7200 מקסימום (בבדיקה האחרונה שעשיתי קיבלתי 7110). האם יש פיתרון אחר לבעיה מלבד קניית מעבד עם שתי ליבות והאם בטוח הבעיה נובעת מהעובדה שיש לי מעבד עם ליבה אחת? תעזרו לי בבקשה. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יושב לי על המחשב ומתחיל להריץ AD-AWARE פתאום אני שומע טיק (דומה לזה שיש כשמכבים את במחשב) ואז הכל קופא באופן עצבני אני עושה ריסט מנסה להריץ Diskeeper אותו דבר. נכנס ללחץ (ולכן הולך ו ) מפעיל את הTOOLKIT (הדבר הכי עצבני שהורדתי בחיים) אחרי וידוי שהבעיה היא לא בHDDים שלי ולא בזכרון אני שואל מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר'ה מה זה אומר הלהבות האלה? לאיזה חלק הן שייכות בדיוק ד"א: זה נשאר קבוע בחום הזה לא משתנה אפילו לשנייה מזה חבר'ה? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום קיבלתי את הרכיבים, חיברתי הכל יפה ו... לא נדלק. ה-LED של הלוח אם דולק, אבל כשמנסים להדליק את המחשב כלום לא קורה - CPU FAN אפילו לא מסתובב. אז ניתקתי הכל (ואני מתכוון הכל) והשארתי רק CPUFAN + CPU, זכרון אחד, 24PIN EATXPOWER ,4PIN ATX12V1, CHIP FAN עדיין לא נדלק. הקטע המוזר זה שבזמן כל הנסיונות האלה היו פעמיים שבהם המחשב נדלק והתחיל לצפצף (ברור, כי כלום לא מחובר). אבל זה פעמיים מתוך איזה אלף נסיונות. אחרי שכיביתי אותו (דרך ה-POWER SWITCH) וניסיתי להפעיל שוב - הוא לא פעל. דברים שניסיתי: 1) לנקות הביוס עם ג'אמפר. לא עזר. 2) בדקתי את ה-POWER SWITCH של המארז והוא פועל. 3) לקצר עם טסטר את החיבור של ה-POWER SWITCH בלוח אם. לא גרם להדלקת המחשב. 4) להעביר את הזכרון סלוטים, ואפ…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז עשיתי ריסט למחשב, פתאום אלוהים החליט להחזיר לי על זה שהרגתי את הזבוב ההוא אתמול בלילה, כי פתאום המסך לא נדלק. אחריי שאני מדליק את המחשב המסך צריך לעשות את הרעשון הזה של ההדלקה ואז הנורה הופכת מכתומה לירוקה, אז זהו שלא, והמחשב/מקלדת/עבכר עובדים כמו גדולים, גם המנורה הקטנה על הלוח עובדת. החלפתי מסך, כרטיס מסך והרד דיסק, לא עוזר. נראה לי הסלוט של הכרטיס מסך דפוק, יכול להיות? סתם ככה מהפעלה מחדש סטנדרטית מהווינדוס? יש עצות מה זה יכול להיות ואיך להתמודד?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב דיי ישן אך היה באחסנה לאורך תקופה של שנה בערך. לפני האחסנה הוא עבד כרגיל, אולם שהפעלתי אותו לאחר האיחסון הוא נדלק לי אולם המסך לא נדלק. המסך תקין והוא עובד לי במחשב אחר שקיים אצלי. כמו כן, חשבתי שאולי הבעיה בכרטיס המסך לכן החלפתי בין הכרטיס מסך שהיה במחשב הלא תקין לכרטיס מסך תקין ושעובד במחשב אחר, ועדיין המסך לא נדלק לי בעת הפעלת המחשב. רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה שגורמת למסך לא להידלק עם הפעלת המחשב?! אשמח לעזרה בעניין, תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים שחקתי קצת במחשב ונעלתי את הכונן ע"י התכונה BITLOCKER בחרתי סיסמא והמחשב גם נתן לי מפתח שיחזור, הסיסמא לא עובד וגם המפתח שיחזור מה עושים כל החומר שלי נמצא בכונן
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, מחשב מסוג פנטיום MMX מהירות שעון 233MHz עם 128MB זיכרון על Windows 98. אני מגדיר לו הגדרות עכבר כדי שיזהה אותו, בהפעלה הבאה ההגדרה לא נשמרת והעכבר לא מזוהה. מה עושים? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מיפרט E8400 GA-EP45DS3L WD500 sata sapphire ati 4870 512mb gddr5 Kingston ddr2 pc800 2x2gb Power supply - corsair 550w-vxeu windows vista home premium English 64 bit sp1 מקורי קניתי מחשב חדש והרכבתי אותו. כשאני מדליק אותו הוא נדלק וקורא את נתוני המחשב ואז מתחיל תהליך ההתקנה של windows מהדיסק לאחר שאישרתי את התנאים ומתחיל תהליך איסוף נתונים מופיע חלון select the driver to be installed ישנה אפשרות ל browse אני מקבל את רשימת הכוננים ולוחץ c אני מקבל הודעה no device drivers ware found אני התקנתי המון פעמים windows ולא היה לי תהליך כזה של התקנה ללא יצירת פריטיישן בבדיקת bios פתאום המחשב נכבה ואז הפעלתי שוב ולאחר מספר שניות נכבה שוב מה לעשות? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי קיט של שני כרטיסי זיכרון של חברת g.skill DDR2 5-5-5-15 800mhz 1GB כל אחד מהם ביחד 2GB נקנו עם המחשב ב2006 אבל בחודשיים האחרונים עושים לי בעיות הפעלתי memtest86+ וזה הציג לי באמת איך שהתחיל את הסריקה מלא שורות אדומות של שגיאות אז הפעלתי עם סטיק אחד ולא היו בעיות הפעלתי עם סטיק שני ולא היו בעיות ואז הפעלתי עם שתי הסטיקים בדואל צ'אנל ופתאום ששניהם ביחד בבדיקה אין בעיות ואז אחרי כמה זמן במשהו שמפעיל המון מאמץ עוד פעם בום! עכשיו זה לא משנה אם המחשב באוברקלוק או לא כי גם שהוא לא באוברקלוק בהגדרות ברירת מחדל זה קורה אז מה עושים? קונים קיט חדש? או זה שבכלל הלוח אם שעושה את הבעיות?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש.. קיבלתי את המחשב לפני שעתים עכשיו התקנתי איזה דריבר שמשהו נתן לי לכרטיס מסך! ושאני יורד עם הגלדלת יש איזה גל התמונה יורדת מי למעלה למטה מה זה?? זה איזה בעיה בדריבר
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מעלה משחק, גם משחק ישן, אחרי כמה שניות המסך הופך לשחור ומופיעה הודעת NO DVI SIGNAL . אחרי כמה שניות גם המחשב נתקע והסאונד ברקע גם ואני צריך לעשות ריסטארט והסיגל חוזר. לפעמים זה קורה אחרי כמה דקות של משחק, לא ברור למה התקנתי מחדש ווינדוז ואת כל הדרייברים העדכניים, ניסיתי עם כבל אחר, מסך אחר וכרטיס מסך אחר והבעיה נשארת הבעיה לא קיימת שאני לא מעלה משחק ועד לפני שבוע שיחקתי בלי בעיה ולא שיניתי משהו מיוחד אני מנסה לפחות למצוא איפה הבעיה, בכרטיס מסך, במסך או בלוח אם. יש תוכנות שבודקות אותן? או משחזרות סיגנל? או לפחות דרך לראות מה קורה שהמחשב נתקע? כי בלוג לא מצאתי כלום ATI RADEON HD 2900 XT VIEWSONIC 930PB GIGABYTE GA-P35-DS3L וגם אין לי יציאה של VGA מהכרטיס מסך תוד…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי Seagate FreeAgent Xtreme 1.0TB ביום בהיר אחד הכונן פשוט לא נדלק יותר. נורות החיווי לא נדלקות כאשר אני מחבר את הכונן למחשב. ניסיתי בעזרת USB וגם ESATA. יש רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מקווה שאולי תוכלו לעזור לי: אתמול הגעתי למחשב וראיתי אותו כבוי (הוא היה דלוק יום קודם). ניסיתי להדליק את המחשב, המחשב התחיל לעלות ומייד אחרי 2 שניות כיבה את עצמו (לא ריסט, כיבוי) אח"כ ניסיתי להדליק אותו שוב והוא לא נדלק כלל. ניתקתי אותו מהחשמל חיכיתי דקה ושוב ניסיתי להדליק ושוב הוא נדלק ל- 2 שניות ונכבה (יש לציין שאין שום כיתוב על המסך) דעתי הראשונה היא שהלך הספק כוח? אבל אם הספק כוח הלך איך זה שהוא נדלק לכמה שניות לפעמים ונכבה? אין שום קבלים מנופחים על לוח האם ואין שום צפצוף בעליה. יש רעיונות? המחשב מלפני 4 וחצי שנים, מפרט: מעבד: Intel E8400 Core Dual לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון: 2X2GB DDRII מארז וספק: ANTEC SONATA III 500W כרטיס מסך: Gigabyte GT…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-