תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
היי, בזמן משחק WARZONE המחשב שלי קרס פעמיים (פשוט נכבה). אני בספק אם הבעיה היא בקירור משום שהמחשב די חדש (פחות משנתיים) ואני דואג לנקיון של אבק ממנו. בכל מקרה ביצעתי בדיקת מאמץ עם aida64 במשך כחצי שעה והטמפ' הכי גבוהה הייתה 87 מעלות. בזמן מנוחה הטמפ' באזור ה 50 מעלות. נכנסתי ל EVENT VIEWER בווינדוס ומצאתי כמה בעיות שקפצו שם, אחת מהם היא kernel/ ידוע לי שיצא לאחרונה אנטי ציט למשחק שמשתמש ב kernel level (זאת גם הבעיה שמופיעה ב event viewer). האם מישהו מכיר את התופעה ויודע איך לפתור את הבעיה? תודה. מצרף תמונה מה event viewer
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי ראוטר שמשמש כנקודת גישה אלחוטית, מדגם tp link c2. איך ניתן (והאם) לשתף ממנו מדפסת ככה שכל משתמשי הרשת יוכלו להדפיס ממנה? שאר המחשבים מחוברים לראוטר הראשי, אליו מחובר הtplink בעצמו, לראוטר הראשי אין אופציה לשתף מדפסת ולא ניתן להחליף בינו לבין הtplink בשום מצב.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא חושב שזו בזו בעיה של ביצועים כי הורדתי למינימום הגדרות כולל רזולוציה וזה עדיין קורה. זה קרה לי בכל ה PES האחרונים כולל 2013. מעודכנים לי דרייברים אחרונים. ניסיתי לאפשר ולבטל את האופציות בסטינג של: Enable frame skipping Wait for Vsync זה לא עוזר. האם מישהו נתקל ויודע על פתרון?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הילד הקטן שלי הפיל את המקלדת ולקח את האות "ק"... כמובן שלאחר מכן האות נעלמה איפה קונים השלמות ? מי היבואן?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז כאמור הלוח הוא גיגהבייט ga-ep35-ds3l מעבד E8400 המחשב הוא לא שלי אלא של אדם שלא מבין יותר מדי לכן אני לא יכול להגיד אם התופעה הזו זה משהו חדש או שזה היה תמיד, אני קורא לזה תופעה מכיוון שזו לא בדיוק תקלה, אבל זה עדיין מטריד אותי. מה שקורה זה ככה, כשאני מבצע שינוי בביוס (כשאני עושה save changes) המחשב נכבה לכמה שניות, נדלק לבד, נכבה שוב, נדלק, ככה מספר פעמים ואז נדלק לבד ועובד בסדר והשינויים נשמרים. מאנשים עם ניסיון עם בלוח האמור, זאת תופעה נפוצה? אם כן, מתוך עניין - למה זה קורה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קרס לי המחשב והופיעה לי המסך הזה,צילמתי אותו על מנת שתעזרו לי לפענח מה ה ERROR הזה אומר. תודה רבה. http://members.lycos.co.uk/hosham1/CIMG0367.JPG סלח לי על הבורות אבל על איזה לוג אתה מדבר? התקלה קרתה לפני יומיים...
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב דיי ישן אך היה באחסנה לאורך תקופה של שנה בערך. לפני האחסנה הוא עבד כרגיל, אולם שהפעלתי אותו לאחר האיחסון הוא נדלק לי אולם המסך לא נדלק. המסך תקין והוא עובד לי במחשב אחר שקיים אצלי. כמו כן, חשבתי שאולי הבעיה בכרטיס המסך לכן החלפתי בין הכרטיס מסך שהיה במחשב הלא תקין לכרטיס מסך תקין ושעובד במחשב אחר, ועדיין המסך לא נדלק לי בעת הפעלת המחשב. רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה שגורמת למסך לא להידלק עם הפעלת המחשב?! אשמח לעזרה בעניין, תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אז ככה, יש לי כאן מחשב P4 לוח אם של אינטל.. אין לי יותר מדי פרטים כי זה לא מחשב שלי. למחשב יש כרטיס מסך שלפי מה שהבנתי הדגם הוא Radeon 9800 של ATI פירמטתי את הדיסקים הקשיחים של המחשב דרך מחשב אחר, התקנתי XP, מגיעים למסך של המשתמשים במחשב, לוחצים על המשתמש, ואז לא רואים הרבה מעבר לפסים צבעוניים, העכבר מופיע כקובייה של פיקסלים, מעבר לפסים צבעוניים על המסך אין כלום. התקלה גם הייתה לפני, שיערתי שפרמוט של המחשב, ניקוי ובדיקת חיווט תפתור, אבל הבעיה עדיין קיימת. מה ניתן לעשות? הכרטיס שווק חיים? רואים הגדרות ביוס, רואים מסך עלייה, אבל לשולחן עבודה כבר אי אפשר להגיע.. בתודה, רוי.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המאורר בספק שלי התחיל להרעיש ורציתי להחליף אותו, הספק אמנם ישן מ2009 אבל עובד מצויין (Corsair VX550W), פתחתי את הספק ניקיתי וכד, לא עזר, למאורר יש 2 חוטים ומחבר מסוג שנראה שלא משתמשים בו היום, ראיתי שברוב המאוררים היום זה 4 חוטים, בדיון הזה , הציעו לו לחתוך את המחבר הישן ולהחליף במאורר החדש, וחוט אחד או שניים במקרה של 4 חוטים לא יהיה מחובר/ים, השאלה שלי האם משהו לא יתפקד במאורר החדש, למה יש היום 4 חוטים במאוררים? או שעדיף לקנות ספק חדש?
-
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי כרטיס מסך 1080 הוא מראה תצוגה והמאוורים לא מסתובבים. לפני המאוררים היה קירור מים שלפי המוכר היה עובד מעולה הוא החזיר את המאוררים והפסיקו לעבוד מה יכול להיות הבעיה ואיפה אפשר לתקן את זה וכמה אמור לעלות תיקוו
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עכשיו כשניסיתי לשלוח SMS דרך האיסקיו שלי הוא ביקש את מספר הפלא' שלי וכתב שההרשמה אינה כרוכה בתשלום.. אבל השירות עצמו (כאילו שליחת SMS) כן תעלה לי כסף? איך אני יכול לקבת תשובה חד משמעית בנושא הזה? מישהו יודע אולי?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה להוריד את התמונות מהטלפון והמחשב למרות שהתקנתי דרייבר הוא לא מזהה את המכשיר למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הגיע אליי מחשב יחסית ישן: Pentium 4 עם לוח של אינטל (לא יודע בדיוק איזה) ספק 300W של HEC. וזיכרון 1GB המחשב בכלל לא נדלק.... עשיתי בדיקה לספק עם מחשב אחר והוא תקין. כמו כן, כשמחברים את הספק ללוח, אז נורה שנמצאת מתחת לחיבור 24 פין נדלקת, וגם הכפתור של הPOWER מאיר, אבל המחשב בכלל לא נדלק...!! אפילו לשנייה אין פעולת מאווררים, צפצוף או משהו שמצביע על כך שהמחשב נדלק... ניסיתי לבדוק (עד כמה שאני יודע) את הלוח - והוא נראה תקין - אין קבלים שרופים, ריח שרוף או משהו כזה... למישהו יש רעיון איך להתקדם מכאן? איך אני יכול לברר מה מקור התקלה ואיך ניתן להתגבר עליה? ??? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קניתי כרטיס מסך רדון 9600XT ואמרו לי שהספק חלש מידי בישבילו מהרגע שהבאתי את המחשב מהחנות ראיתי שהוא זז לאט ויש פעמים שהוא ניתקה וכלום לא עוזר השאלה שלי אם הספק יכול לגרום לזה שהמחשב יעבוד לאט וגם יתקה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מקווה שאולי תוכלו לעזור לי: אתמול הגעתי למחשב וראיתי אותו כבוי (הוא היה דלוק יום קודם). ניסיתי להדליק את המחשב, המחשב התחיל לעלות ומייד אחרי 2 שניות כיבה את עצמו (לא ריסט, כיבוי) אח"כ ניסיתי להדליק אותו שוב והוא לא נדלק כלל. ניתקתי אותו מהחשמל חיכיתי דקה ושוב ניסיתי להדליק ושוב הוא נדלק ל- 2 שניות ונכבה (יש לציין שאין שום כיתוב על המסך) דעתי הראשונה היא שהלך הספק כוח? אבל אם הספק כוח הלך איך זה שהוא נדלק לכמה שניות לפעמים ונכבה? אין שום קבלים מנופחים על לוח האם ואין שום צפצוף בעליה. יש רעיונות? המחשב מלפני 4 וחצי שנים, מפרט: מעבד: Intel E8400 Core Dual לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון: 2X2GB DDRII מארז וספק: ANTEC SONATA III 500W כרטיס מסך: Gigabyte GT…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שומע לי מוזיקה האיי סי קיו פתוח וגולש בכמה עומדי אינטרנט, עד שפתאום מסך שחור ואי אפשר לעשטת כלום מלבד ריסטרט! מה זה יכול להיות ? שמתי לב שלפני כן האייקון של העכבר נהיה כמו ריבועון כזה מקורטע! מה זה יכול להיות? יכול להיות ששורש הבעיה זה בדרייברים של הכרטיס מסך? (יש לי גרסה 3.8). תוה רבה לכל למי שעוזר!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי שמתי לב שברגע שאני מתקין משחק אז מהירות הליבה עוברת את ה3.9ghz , שימו לב לצילום מסך , מדוע זה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי על מחשב מפורמט ווינדוס 98 ובעת ההתקנה העכבר לא היה מחובר רק לאחר שהוא סיים להתקין ולהעלות את הוונידוס בפעם הראשונה שמתי לב שהעכבר לא היה מחובר גם אחרי שחיברתי אותו הוינדוס ממשיך לתת הודעה כאילו הוא לא מחובר!!! מה לעשות? נסיתי להתקין את העכבר שוב בהתקנות חומרה לא עוזר הפעם זה באמת דחוף בבקשה נסו לענות לי בהקדם
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב. רואים את הסמל של אינטל. ואז המסך נהיה שחור. מה עושים? ניסיתי להפעיל בסייפמוד אבל לא הצלחתי
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי שתי טלוויזיות של סמסונג באותו החדר. LED 42" שמחוברת לממיר דיגיטלי, ומסך מחשב/טלוויזיה 23" שמחובר למחשב, הבעיה היא שכאשר משתמשים בשלט של הממיר הדיגיטלי זה גם משפיע על המסך מחשב, מכבה ומדליק אותו ושולט בווליום במסך שמחובר למחשב, יש דרך לגרום לשלם להפסיק להשפיע על המסך שמחובר למחשב? הדגם של המסך שמחובר למחשב הוא Samsung Syncmaster T23B350. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום. יש לי טלויזיה שאליה אני מחבר את המחשב ואת הXBOX בחיבור HDMI, לצערי אין יציאת אוזניות/אודיו כלשהיא ולכן אנני יכול לחבר רמקולים חיצוניים האם למישהו יש פתרון לבעיה? חשבתי אולי לחבר כבל שבצד אחד הוא HDMI בצד השני הוא HDMI וגם אודיו וכך אני יוכל לחבר רמקולים, מצאתי משהו בEBAY http://www.ebay.com/itm/High-Speed-HDMI-HDTV-V1-4-Audio-Mix-Cable-Supports-3D-1080i-1080p-/251053246959?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item3a73f089ef אבל לא בטוח שזה זה. למישהו יש מושג אם זה באמת זה והאם יש פתרונות נוספים? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי עכשיו ווינדוס XP ואני רוצה לפרמט את כונן c ולהשאיר את D.. הבעיה היא שכאשר אני בדוס אני לא רואה את הכוננים של הדיסק קשיח כי זה דיסק sata .. הורדתי תוכנה של ווסטרן דיגיטל לדוס והיא יכולה רק לפרמט את כל הדיסק קשיח ואין לה אופציה לכונן אחד... איך אני אמור לעשות את הפורמט? אני יודע איך להתקין את הווינדוס אח"כ עם ה sata הבעיה שלי היא רק הפירמוט של C שבא לפני ההתקנה תודה רבה לעונים פיני
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שחלקכם יודעים, רכשתי מחשב שנפל במשלוח ולכן הוחזר לחנות. המצב כרגע הוא שיש לי SSD שנקנה ממקום אחר עם מערכת הפעלה וכל התוכנות שאני צריך ועם הדרייברים של המחשב הקודם. הזמנתי היום מחשב חדש. המעבד אותו מעבד אך שאר החלקים שונים (לוח אם של ASUS במקום ג'יגהבייט וכו'). האם יש לי דרך פשוטה למחוק את הדרייברים הקודמים ולהתקין את החדשים או שעדיף כדי לא ליצור בעיות עתידיות לפרמט את הכונן ולהתקין הכל מחדש?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! יש לי בעיה עם המחשב הביתי ... הוא עשה לי הרבה בעיות , הוא היה נתקע באתחול .. עכשיו הוא נתקע בהמסך הראשון והוא לא מזהה את הארד דיסק ואת הסידירום.. מה לעשות ?? יש הצעות .. אני כבר שוקל לקנות מחשב חדש !
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-