תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח של ASUS P4T533 זכרון של סמסונג 256X2 RDRAM ומעבד 2.4 פרסקוט המאווררים מסתובבים אבל המסך לא נדלק.. יש פתרון?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי הגה ישן יחסית אבל טוב שהתחבר לי למחשב באמצעות הכרטיס קול (GamePort) מאז שידרגתי את המחשב ועכשיו אין לי כניסה כזאת במחשב גם בגלל שהכרטיס קול מובנה וגם בגלל שיש לי כרטיס סמי מקצועי ללא game port. השאלה היא איך אני מחבר את ההגה בכל זאת? האם יש איזה מתאם לזה ל-USB או משהו כזה? איך
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל מדובר בלפטופ של acer דגם aspire intel i5 , win 7 , memory-4G , ati hd 5470 512mb בעיה ראשונה: בעת הדלקה או התעוררות ממצב שינה המסך שחור למשך 1-5 דקות ואז הוא חוזר לעצמו (כאשר בזמן זה תאורת המסך עובדת רק לא רואים את הצג). בעיה שניה: בזמן צפיה ישירה או צפיה בסירטונים (ביו טויב למשל) המסך קופא והסאונד נתקע למשך חצי דקה עד דקה. ניסיתי את כל הדפדפנים והתקנת קודקים עדכניים וזה לא עזר. תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
נראה כאילו לא נגמרות לי הצרות במחשב. יש לי מחשב במפרט הבא: כרטיס אם: 945GM-S2 RAM: 2 GB 2DDR 332 MHZ CPU: Dual core כרטיס מסך: Radeon 4890HD ספק: seasonic 500W ובנוסף 2 דיסקים קשיחים: א. דיסק של היטאצ'י עם 313GB ב. דיסק של WD עם 625 GB הבעיה שלי מתחילה כשאני נכנס לכונן עם הנפח הכי גדול אז אני מקבל הודעות שגיאה EXPLORER מרגיזות. ההודעות קופצות כל דקה או שניים ואם אתה סוגר אותם הם סוגרות את כל הכונן. גם כשחיברתי דיסק חיצוני עם 500GB הוא הגיב בצורה דומה. מצ"ב תמונת דוגמא אשמח לעצות בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי וינדוס 7 שנתקע בעלייה בלוגו ולא ממשיך למערכת בדקתי את החיבורים של הכבלים במחשב והכל בסדר האם התקלה היחידה שיכולה לעשות את זה זה תקלה במערכת ההפעלה שפירמוט יפתור או שיתכן שזה נגרם מבעיית חומרה? אשמח אם תענו לי בהקדם
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
(מה שכתוב בכותרת זה מה שכתוב על הצורב, הדגם) הוא לא מצליח לצרוב לי דיסק אחד כל דיסק שאני מכניס ומנסה לצרוב בנירו זה לא עובד התקנתי כמה תוכנות וזה ניתקע בכולם לבערך באמצע הצריבה!! אני לא יודע מה לעשות..... PLZ HELP
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מדי פעם קורה מצב שפתאום המסך נהיה שחור וכל המאוורים עובדים על עוצמה מלאה. זה קורה כמה פעמים ביום וללא קשר אם המחשב במאמץ או לא, זה יכול להיות בזמן משחק או אפילו כשהמחשב לא בשימוש ולא מפעיל שום תוכנה או משחק. אם זה נגיד קורה בזמן משחק או סרטון ביוטיוב אז המוזיקה והצלילים ממשיכים כרגיל. כשזה קורה אני צריך לכבות את המחשב או לעשות לו ריסט. מישהו ניתקל בבעיה או יכול לתת מידע או כיוון מה זה יכול להיות ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי צורב מדגם ricoh *32 mp7320a אך לאחר הצריבה אני ניכנס לדיסק אך אין שם כלום וגם כאשר אני מנסה ליראות מה ניצרב דרך תוכנת הצריבה הוא מראה לי שהדיסק ריק ניסיתי רק על cdrw אני פשוט לא רוצה לידפוק לעצמי דיסקים סתם תודה לכל העוזרים מראש מאיר
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במדיה פלייר הוא נפתח אבל הוא לא מצליח לפתוח סרטים זה אומר שהוא משמיע את הקול שלהם אבל נתקע על התמונה הראשונה של הסרט.. הוא לא מעלה שום הודעה שצריך מקודד או משהו יש לי WIN 7 ULT 64 BIT תומנה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה בעיית החומרה, אתם תשפטו: לאחרונה דוד שלי חווה בעיות עם המחשב כך שהוא מתכבה ללא סיבה מיוחדת. כשהוא הביא לי את המחשב עשיתי את הבדיקות הבאות: בדיקת טמפרטורת המעבד - לא חריג. החלפת הארד דיסק - עדין מתכבה. החלפת כבל IDE- עדין מתכבה. הדברים שלא בדקתי ואין לי את האמצעים לבדוק: החלפת ספק כח החלפת צורב DVD הבעיה מתחילה כשווינדוס מגיע לחלון שבו הסמל של מיקרוסופט מתחבר ביחד מארבע צבעים. כמו כן מצב בטוח לא עובד. BOOT מהדיסק גם לא עובד. אני עכשיו מפרק את כל המחשב לחלקיו ומרכיב שוב (אולי קצר כלשהו). תודה מראש על כל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אחרי שפתרתי את הבעיה הקודמת שלי בעזרתכם (מצאתי פין בחיבור של הUSB שהיה הפוך וגרם לקצר) נתקלתי בבעיה חדשה. כאשר אני מפעיל את המחשב ומנסה לטעון את מערכת ההפעלה אני מקבל מסך כחול עם קוד 0X0000007B (תמונה מצורפת). וזאת לא בעיה של הדיסק הקשיח כי גם כאשר ניתקתי אותו מהמחשב וניסיתי להריץ מערכת הפעלה חיצונית (erd commender 2007) נתקלתי באותו מסך כחול. כחלק מהניסיונות הנואשים שלי מהתקלה הקודמת ניתקתי את הסוללה מהBIOS לעשרים דקות והחזרתי. יכול להיות שזאת הבעיה? אולי צריך לעדכן את הBIOS? יכול להיות שזה בעיה של הזיכרון? נגעתי בו קצת כשניסיתי לבדוק את הבעיה הקודמת. יש שני סלוטים כ"א 1G ונגעתי רק באחד אולי הקצר שנוצר בגלל הUSB גרם לאיזו בעיה אחרת ופגע ברכיבים אחרים? פרטי המחשב: l…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי מסך כחול באמצע שימוש במחשב נייד קוד שגיאה:0x00000050 dxgmms1.sys יש איזושהי עיצה מה לעשות?<
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב לכול חברי הפורום, נתקלתי באתר הזה, הוא נראה לי אמין ומקצועי אז חשבתי לבקש את עזרתכם. לאחרונה אני שוקלת לפרמט את המחשב שלי, אבל לפני שאעשה זאת יש לי כמה שאלות: 1. לאחר שאפרמט, אצטרך להתקין דרייברים. מכיוון שאני לא ממש בקיאה בסוגי הדרייברים אשמח אם תוכלו לפרט לי: א. אילו דרייברים נדרשים לאחר הפירמוט (הדרייבר היחידי שאני יודעת על קיומו זה דרייבר של כרטיס מסך. כבר מגיע לי פרס נובל ). ב. מהיכן ניתן להוריד אותם? ג. כיצד אני יודעת איזה דרייבר מתאים לחומרה של המחשב שלי? (אני יודעת שיש תוכנה שמעדכנת דרייברים לפי הצורך ומשלימה את החסר, אבל אני מעדיפה לעשות זאת בעצמי). 2. יש לי אינטרנט מ- HOT וספק מבזק בינלאומי, האם לאחר הפירמוט אצטרך להתקין איכשהו את האינטרנט ש…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב כבר בערך חודש אני סובל מבעיה של מסך כחול המתקבל בעת הדלקת המחשב לפני שאני רץ לטכנאי מחשבים הייתי רוצה להתיעץ אתכם כאן בנושא. הבעיה מתרחשת רק כאשר אני מנסה להדליק את המחשב. לאחר מסך הלוג אין של XP (עם הפס הכחול שזז מצד לצד) אני מקבל מיד מסך כחול שמסביר שהמערכת קרסה וכו'.. מספר נתונים: אני כמעט תמיד מצליח להפעיל את המערכת במצב בטוח בדרך כלל לאחר מספר נסיונות לא קטן אני מצליח להדלק את המחשב והמערכת עולה. הכי חשוב" המערכת יכולה לדלוק שבוע ללא שום תקלה. רק כאשר אני סוגר את המחשב ורוצה להדליק כעבור מספר שעות אני לא מצליח ומתקבל המסך הכחול. האם אני יכול להסיק מכך בודאות שמדובר בלוח אם תקול?? בעיה בספק אני ממש לא חושב שיש וכן בעיה עם הזכרונות הדבר היחיש שאני חושב עליו הו…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני לא נמצא בבית רוב היום, אני משתמש במחשב רק בערב ולאחר מכן בבוקר. אם אני אכבה אותו כל יום למשך היום האם זה מזיק למחשב? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום בתיקיה של התמונות אפשר לעשות שרואים את כל התמונות בקטן ואז ללחוץ פעמים בישביל לראות בגדול הבעיה אצלי שאני רואה תתמונות אבל שאני לוחץ על התמונה זה מראה לי תמונה אחרת וזה ברוב התמונות שלי קורה איך מסדרים את זה??
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מערכת הפעלה וינדוס 11 שהותקנה לאחרונה. המחשב עבד תקין עד היום בבוקר. המחשב בהפעלה עולה עד המסך של השם משתמש ואז קופא מצורפת תמונה. מה שמוזר שבמסך בוא המחשב קופא השעון והתאריך מתקדם פשוט אין תגובה. ניסיתי לנתק את כל ההתקנים שמחוברים ואף לחבר מקלדת ועכבר אחרים ואין שינוי. משהו מכיר את הבעיה?? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אתמול במהלך העבודה המחשב כבה לפתע, ניסיונות להדליקו לא הצליחו ניסיתי להחליף ספק אז זה לא עזר, מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מאחי את המחשב שלו, והתקנתי בו WINDOWS 7 מחדש. בזמן הפעלת משחקים עם דרישות גרפיות המחשב נכנס לBLUE SCREEN - KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR. אשמח להכוונה ועזרה. ================================================== Dump File : 081713-27175-01.dmp Crash Time : 17/08/2013 22:58:33 Bug Check String : KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR Bug Check Code : 0x0000007a Parameter 1 : fffff6fc`40008a98 Parameter 2 : ffffffff`c000000e Parameter 3 : 00000000`21803860 Parameter 4 : fffff880`0115393c Caused By Driver : ataport.SYS Caused By Address : ataport.SYS+1e93c File Description : ATAPI Driver Extension Product Name : Microsoft® Win…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם חברה אני צריך עידכון ביוס ללוח אם הזה< asus > cuv4x-c הינה מפרט מהוורסט Field Value BIOS Properties BIOS Type Award Medallion Award BIOS Type Award Modular BIOS v6.0 Award BIOS Message ASUS CUV4X-C ACPI BIOS Revision 1005 System BIOS Date 02/26/01 Video BIOS Date 12/10/99 BIOS Manufacturer Company Name Phoenix Technologies Ltd. Product Information http://www.phoenix.com/en/products/default.htm BIOS Upgrades http://www.esupport.com/biosagent/index.cfm?refererid=40 Problems & Suggestions Suggestion Are you looking for a BIOS Upgrade? Contact eSupport Today! Suggestion System BIOS is more than 2 years old. Update it if necessary. Suggestion Video BIOS i…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת זה מה אני רואה ב TASK MANAGER אבל בלשונית PROCESS יש לי נורמאלי של בערך .0 כשאני מפעיל את PRIME95 הוא נהפך ל0 והרבה פעמים המחשב זוחל . והרבה פעמים כשאני משתמש תוכנות לדיבור כגון MSN,SKYPE בהתחלה זה עובד אבל אז אני לא שומע כלום אבל שומעים אותי.. אולי זה לא מפורט מספיק אני פשוט ממהר כרגע ואם יש בעיה בהבנה אני אסביר מאוחר יותר...בכל מקרה אם מישהוא מבין מה הבעיה ויכול לעזור אז בבקשה.. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, גישה לתפריט באפליקציית טאצ צ'אט ננעלה לי ואינני זוכרת את הסיסמא... מה אני יכולה לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב! חבר הביא לי מחשב אשר נתקע לו כל הזמן. לאחר פתיחת המארז התברר לי שהמאורר של המעבד אינו מסתובב. מדובר ב arctic cooling pro freezer. לאחר החלפת גוף הקירור עדיין המאורר לא פועל. חיברתי מאורר של מארז לחיבור של המאורר של המעבד והוא מסתובב. חיברתי את המאורר של המעבד לאחד מהשקעים של מאוררי המארז והמאורר של הספק מסתובב. כאשר אני מחבר את המאורר של המעבד למקום שלו הוא לא מסתובב. בהדלקה הוא נותן משהו כמו 1/8 סיבוב ונעצר. לוח אם - msi ms-7338 ver 1.1 P35 platinum combo כרטיס מסך - ATI HD 5770 saphire לפי מה שאותו בחור סיפר לי הבנתי שהמאורר של המעבד לא פעיל כבר מספר חודשים ולכן כנראה המחשב נתקע כל הזמן. האם יש סיכוי שהלך לוח האם? או ספק כוח? מחפש עזרה ורעיונות לפני שאני ישבית …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר כמה טעויות הוגדרה סיסמה בלוח הביוס. ככל הנראה הוגדרו שתי סיסמאות. סיסמת הUser וסיסמת הSuperviser. לצערי, את סיסמת המשגיח אני לא מצליח לשחזר (אל תשאלו אפילו למה =\) ויש לי רק את סיסמה היוזר, והיא לא עוזרת לי בגרוש. בביוס בלוחות החדשים (או גם בישנים ? ) ברגע שאתה נכנס תחת סיסמת יוזר הוא חוסם לך גישה לשנות דברים ואני תקוע ככה. השאלה שלי היא אם יש דרך כלשהיא, בלי לקחת את המחשב לטכנאי לעקוף את סיסמת הביוס ? תודה מראש, תום.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-