תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
:-X :-\Hi guys.. i have a terrible problem my "Penti" is not responding while i\I am trying to turn it on it dont respond anything!! nothing!! no power leds no fans - death!! And I do nothing before.. I just shut my pc up after some playing and when I tried to turn it on in 2 houres it didnt agree to work :-\ :-\ :-\ :-X :-\ :'( :-\ what should I do??? I tried almost everything!! I checked the connections I tried to turn on without any devices are plugged inside but all my tries = shit!!! plz help me I am very worried ???
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן התחילה אצלי סידרה של מסכים כחולים שעולים ללא שום סיבה מוצדקת. אני שואל את עצמי, מה עכשיו עשיתי לקופסה הזו?! הינה הסיפור: יום אחד בהיר ונטול תקלות לחלוטין המחשב החליט על דעת עצמו שהגיע הזמן להפתיע אותי במסך כחול ומעניין שאמר את הדברים החשובים הבאים: Error signature BCCode : 1000007e BCP1 : C0000005 BCP2 : 804FAA5E BCP3 : F8981C3C BCP4 : F898193C OSVer : 5_1_2600 SP : 1_0 Product : 256_1 ניסיתי להבין, משום מה לא הבנתי הרבה.. לאחר פרק זמן של כמה ימים המחשב החליט להכין לי עוד הפתעה אבל הפעם שונה במקצת, כניראה כדי שלא יהיה לי משעמם מידי.. ובו היה רשום כך: BCCode : a BCP1 : B1279788 BCP2 : 00000002 BCP3 : 00000001 BCP4 : 804E38AA OSVer : 5_…
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אוקיי חברים , אז ככה אני אנסה בקצרה לתאר את הבעיה שלי בפשטות ככל האפשר * בכל פעם שאני מתחיל לשחק(ראה-1) במשחק כלשהו(ראה-2) המחשב נתקע(ראה-3) ומצריך ריסטרט (ידני יש לציין)... 1. הכוונה היא כאשר אני מסיים את הסרטון של המשחק ללא בעיה , עובר את כל התפריטים ואני מדגיש ללא שום שינוי בהגדרות הוידאו 2. בחודשיים האחרונים זה תקע לי את : קולין מקיי 2004 ו 2005 , באטלפילד 2 ,אריה 51 , מטאל גיר סוליד , פאלקון (סימולטור טיסה) * אני מאמין שיהיה מיותר לנסות עוד דוגמאות. 3. התמונה קופאת כאשר הנורות במקלדת מגיבות(קאפס לוק וכדומה) , ולאחר מספר שניות אני מקבל ארטפקטים על כל המסך עד לקפיאה טוטאלית של המחשב אני יכול לומר שלאחר הריסטרט מגיע לי הודעת שגיאה שמקורה הוא בקובץ atidvag.dll דברי…
-
- 13 תגובות
- 974 צפיות
-
-
בימים האחרונים המחשב שלי עושה מדי פעם כל מני בעיות - המסך מחשיך לשניה-שתיים, וחוזר לצוגה (ממש המסך נכבה ונדלק אחרי שניה); המחשב נתקע, כששום דבר לא מגיב - עכבר, ctrl+alt+delete; אחרי שהמחשב נתקע יש ריבוע של בערך 1X1 ס"מ של פסים ורודים איפה שהעכבר היה. כמובן שאי אפשר לעשות אתחול, ולכן צריך לכבות את המחשב באגרסיביות (לחיצה ארוכה מאוד על כפתור הכיבוי). לפעמים זה קורה כמה דקות אחרי שמפעילים את המחשב, ולפעמים אפשר לעבוד איתו שעתיים. זה קורה בכל תוכנה, גם אקספלורר וגם וורד. למישהו יש דיאגנוזה, ככה מהשרוול? תודה, עודד
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי שני HD's אחד WD 120GB 7200JB והשני WD 80GB 7200JB משום מה הם עובדים לי במהירות של 2 -MWDMA (?) במקום UDMA-5. יש לי בנוסף שני צורבי DVD. שני ה- HD's יושבים ביחד על IDE אחד, ושני הצורבים יושבים ביחד על IDE אחד. מה יכולה להיות הבעיה? וגם אני צריך המלצה לתוכנת איחוי טובה. תודה
-
- 14 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לכם כאילו בעיות שאפשר לפתור אותם בשניות, אני יכול להגיד לכם שהייתי גם במצב שלכם, לא ידעתי מה לעשות, אבל בסופו של דבר אחרי יומיים שזה כמעט רגיל, אני פותר את הבעייה, ואין לי בעייה לעזור לכם, אבל אני די חדש בפורום עצמו, והוא כבר התמלא במיליון שאלות שלא נענו, אבל תאמינו לי אני אשתדל, יש לי הרבה ניסיון עם XP ואני אוכל לעזור לכם המון, תסמכו עליי, ותרוויחו, תאמינו לי. אני מקווה שאני אקבל תגובות נחמדות על זה..
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני חדש כאן (נרשמתי עכשיו) אבל קורא הודעות כבר הרבה זמן, אחלה אתר ואחלה אנשים! יש לי בעיה במחשב, intel P3 450 msi ms-6199 geforce 2 mx440 64MB ו award bios אוקצור לבעיה: עשיתי עדכון לביוס (bios) ומאז המחשב לא עולה.. הנורה של המחשב דלוקה והכל כאילו עובד אבל המסך לא נדלק וזהוא, שום דבר לא קורה, ניסתי להחליף כרטיס מסך, ונשאר בדיוק אותו דבר, ניסיתי להוציא את הזכרונות והמחשב מצפצף (מה שאומר שהלוח אם עובד), אני חייב פתרון ממש דחוף כי זה מחשב שעובדים עליו כל היום, מישהוא משהוא? (לא מצאתי בלוח אופציה לעשות לביוס flash.. אולי מישהוא יודע איך אפשר כי אני לא מצאתי לא באתר של MSI ולא בלוח עצמו ולא בחוברת)... בתודה מראש, XgamerX
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש אם VIVO של חברת LEADTEK דגם WINFAST A170 64 DDR הכרטיס תומך AGP 4 והלוח אם של אסוס תומך AGP 4 בכרטיס האחרון של תמך בזה וגם הוא הראה לי את זה רשום בדרייבר שאני מתקין את הכרטיס ונותן לWIN XP PRO למצוא אותו לבד ולהתקין את הדרייברים שלו אז הוא מוצא שהוא תומך AGP 4 אבל שאני מתקין את הדרייבר שמגיע איתו או מוריד חדש מהאתר אז הוא מראה לי AGP 2 בדרייבר אני מחפש דרך להעלות חזרה את הכרטיס לAGP4 אם הדרייבר האחרון לGF4 440MMX
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני עובד עם board מסוים המחובר ל com. אני מצליח לשדר נתונים מהמחשב ל board אבל לא מצליח לקבל נתונים חזרה. שני ה coms מוגדרים היטב, עדכנתי את הדרייברים שלהם, ולאחר בדיקה עם terminator מסתבר שהם עובדים כראוי. דרך אגב, ה board עובד טוב במחשב אחר זהה לחלוטין עם הגדרות זהות. מערכת הפעלה- win2k. מה אפשר לעשות חוץ מ - ghost?
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
נעלמו לי הכונן של הCD-ROM ושל הצורב סתם כך מבלי שעשיתי כלום מישהו יודע מה אני צריך לעשות? יש לי ווינדוס XP PRO באנגלית אולי זה יעזור לכם לדעת מה אני צריך לעשות
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את הידאו של mako ולא מצליחה אולי יש לכם רעיון מה הבעיה אפרט קצת: אני נכנסת לחלון הצפיה לדוג' מסטאר שף וכו' ורואה את הפרסומת ומשם הכל נעצר העיגול המסתובב מסתובב ולא מגיע לתוכנית עצמה אני משתמשת בווינדוס 8 64 ביט ובגוגל כרום תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
שלום לעוזרים, השתלט לי על המחשב איזה QV06 שאין לי מושג למה הוא תופס לי את דף הבית.... כמו כן ההורדות הישירות אצלי לא מסתיימות, הם מפסיקות אחרי מספר מסויים של אחוזים לפעמים יותר ולפעמים פחות, אם למישהו יש מושג בעניין זה או שאולי הדברים קשורים זה בזה....אשמח לעזרה....
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
כבר כמה פעמים אני מביא את המחשב לתיקון, הם עושים שם "ניקוי מגעים ופריקת מתח" ואז המחשב עובד לכמה זמן.. עכשיו המחשב עבד 24 שעות, כיביתי אותו ועכשיו שאני מנסה להדליק הבעיה חוזרת: למישהו יש מושג מה הבעיה פה? התייאשתי
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי צורב די וי די ובד"כ שאני רוצה לצרוב עליו דיסקים רגילים הוא צורב לי על המהירות שלו ->עד 48X משום מה עכשיו שאני בא לצרוב הוא לא פותח לי בנרו את האפשרויות מהירויות הוא רק מראה לי שאני יכול לצרוב את הדיסק הזה על 4X ... מישהו ניתקל בבעיה או יודע לסדר?? (והדיסקים הם בסדר גמור...ניסיתי כבר איזה 5 דיסקים ) תודה לעוזרים : )
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם ... המחשב שלי מרעיש ואני לא יודע למה,איך,ומה בדיוק מרעיש !!!!! איך אני יכול לבדוק את זה ? תענו לי בהקדם זה מאוד חשוב !!!! תודה .
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
להגיד לכם את האמת , אני כהר נואש מלמצוא דריבר שיתאים לי לכרטיס קול שמובנה בלוח אם. הפכתי את כל האינטרנט ולא מצאתי כלום לא באתר של אינטל ולא באתר של ac'97 , למרות שהיה שם דריבר כללי שכל פעם שאני מתקין אותו המחשב קורס. אולי מישהו יוכל לעזור לי ללמצוא לי את הדרייבר???? נתוני הלוח אם Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name MYPC User Name Administrator Motherboard CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) Motherboard Name IBM 83074AG Motherboard Chipset Intel Brookdale-G i845G System Memory 253 MB (PC2100 DDR SDRAM) BIOS Type Phoenix (07/25/03) Communication Port Communic…
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום אנשים, התקנתי windows xp + עדונים. ב- DEVICE MANAGER מופיע לי UNKNOWN DEVICE תחת הכותר OTHER DEVICES כל החומרה שאני מכיר ואמורה להיות מותקנת, אכן מותקנת כראוי ומזוהה ע"י המחשב. האם יש דרך לדעת מדוע המחשב מודיע על זיהוי חומרה לא מותקנת? כמו שאמרתי כל הרכיבים מותקנים ואכן מופיעים ב DEVICE MANAGER תודה
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
קניתי היום מחשב חדש ואחרי התקנת הדרייברים חסר לי ב device manager את ההתקנה של ה pci device . לא ברור לי איך זה קרה אבל אני יודע שהתקנתי הכל. לוח אם : gigabyte - 965p-ds3p. התקנתי את הדרייבר של הכרטיס קול שהגיע עם הדרייבר של הלוח אם אבל אחרי שניסיתי לשמוע דיסק מוזיקה רגיל הוא אמר לי שיש בעיה עם אחד ההתקנים. איך אני פותר את הבעיה ?[br]פורסם בתאריך: 12.01.2007 בשעה 15:08:01 אף אחד לא יודע מה הפתרון לבעיה ? :-\ :-\
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב במהלך תהליך ה-BOOT קופצת לי הודעה: Invalid BOOT diskatte Insert BOOT diskatte in A: אי אפשר לעשות שום דבר והמחשב לא עולה. מה ניתן לעשות בשביל לפתור את הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, היום ניסיתי כמה פעמים ללחוץ שיפט ואלט (להחליף כדי לכתוב באנגלית) וזה לא מצליח.. ניסיתי גם דרך סרגל השפה עצמו וזה גם לא עוזר.. אני יכול לכתוב באנגלית רק שאני לוחץ קאפס לווק.. שזה רק אותיות גדולות באנגלית.. תודה רבה לעוזרים ובבקשה לא להגיד סתם, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
טוב אז כמו שכתוב קיבלתי את המחשב החדש המחשב שבמפרט שלי... ויש לי כמה שאלות שאני מקווה שתוכלו לפתור לי : 1. מה הטמפרטורה בערך שהכרטיס מסך שלי צריך להיות בה...(במנוחה ובמאמץ) 2. איך אני יכול להיות בטוח ששתי הליבות של המעבד אכן עובדות והוא לא מוגדר לעבוד עם ליבה אחת.. 3. איך אני יודע מה הטמפרטורה של המעבד שלי.. תודה מראש לכל מי שיעזור ותודה לכל מי שעזר לי להרכיב את המחשב הזה שבינתיים שווה כל שקל..
-
- 12 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב P4, 3 Ghz, 512 זכרון פנימי, כרטיס מסך 6600Gt. אתמול, תוך כדי שימוש במחשב המחשב לפתע כבה. שהפעלתי אותו מחדש, הוא נדלק למשך 10 שניות (נורית המחשב נדלקה בצבע אדום), המסך עדין לא נדלק, ונכבה אוטומטית.ושוב, הפעלתי אותו, הוא נדלק למשך 10 שניות ונכבה. ככה כמה פעמים. לאחר 10 דקות, הפעלתי אותו שוב. לאחר 15 שניות קבלתי את ההודעה הבאה: over clocking failed. please enter setup to re configure your system. F1-to run setup F2- to load default value. בחרתי F2. המחשב אתחל את עצמו, לאחר 15 שניות הפעיל את המסך והעלה את מערכת ההפעלה (Xp-2). זמן טעינת Windows מהירה כפי שהייתה קודם. נכון לרגעים אלה, המחשב נכבה באופן אוטומטי לאחר X דקות של שימוש. ואין לי מושג למה. אבהיר כי לא…
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היום התקנתי דיסק קשיח חדש והוא עובד מצויין. הבעיה היא שכדי להתקין את הדיסק הקשיח, מפאת צפיפות באזור החיבורים - ניתנקתי את הכבלים המחברים את כונן הדיסקטים למחשב (גם מחבר ללוח האם וגם מתח). כשחיברתי את הכבלים של כונן הדיסקטים בחזרה המחשב לא נדלק בכלל. כשניתקתי את הכבלים של כונן הדיסקטים - המחשב פעל כראוי. ניסיתי לחבר מחדש - וגיליתי כי כאשר המחבר ללוח האם (IDE) מחובר לכונן הדיסקטים (אפילו שכבל המתח מנותק) המחשב לא נדלק וכאשר מוציאים אותו הוא נדלק ופועל כראוי. ראיתי את התשובה ב-FAQ של הפורום וראיתי את הסרטים ונראה לי שחיברתי בסדר גמור את כונן הדיסקטים. ניסיתי גם עם כבל אחר וגם איתו זה לא עבד. הנה תמונה איך חיברתי את כונן הדיסקטים: איך ניתן לפתור את הבעיה? בתודה מרא…
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 10 מעודכן עם אנטי ווירוס ופיתאום אתמול נעלמה לי תיקייה ללא כל התראה האם יש לכם רעיון או הצעות מה היה יכול לקראות כאן? תודה.
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
מה לעשות אם בטעות החלפתי משתמשים במאפינים של המחשב וזה לא נותן גישה לדיסק מקומי
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-