עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by thedarkman,

לפני 9 חודשים בערך קניתי מחשב ואז שמתי אותו על מעמד כזה עם גלגלים ואז הוא נפל על הרצפה ומאז הוא התחיל לעשות רעשים ואז לקחתי אותו לחנות שקניתי מהם את המחשב ואז החלפנו את המאוורר לכרטיס מסך ולאחר מכן אחרי כמה ימים זה עדין הפריע לי אז ניסינו אולי להחליף עוד דברים כי אולי זה לא מהכרטיס מסך ואז הם החליפו לי את הדיסק קשיח,כרטיס מסך,ספק כוח,זכרונות ומאז שהחלפתי את כל החלקים האלה יש לי הרבה בעיות עם המחשב לפעמים הוא מתחיל לעשות מן צפצוף כזה קבוע ולפעמים זה מפסיק ואז מתחיל עוד פעם כל פעם בזמן אחר. יש לי קצת לאגים במשחקים יש לי תקיעות גראפיקה ירדה. מה הבעיה של המחשב? איך אני מסדר את הבעיה? תודה לעוזרים

2. שלום לכולם. יש לי מחשב וטלויזיה הם מחוברים בכבל שצד אחד הוא RCA והוא מחובר לטלויזיה והצד השני יש בו שתי בננות לאודיו וS-VIDEO כל פעםשאני רוצה להעביר את התמונה לטלויזיה אני פשוט נכנס למאפיינים של המסך ושמה משנה את המוניטור ואז זה עובר. עכשיו יש לי בעיה אני משנה את המוניטור ולוחץ אישור אבל הוא נשאר עדיין במחשב ולא מעביר לטלויזיה. אני לא יודע מה לעשות זה התחיל ממש סתם אתמול זה עבד והיום זה לא תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  3. Started by MaxZ,

אז ככה, לפני חודש נשרף לי הספק כוח, הדגם הוא ‏500TD-TF 500W של HEC. הלכתי לKSP, החליפו לי לאותו דגם, ספק חדש. בזמן האחרון (שבוע+) הספק מתחיל לעשות צפצופים כל הזמן, בהתחלה לא ידעתי מאיפה זה, בעיקרון כרטיס מסך זה לא יכול להיות, זכרונות גם לא (מחוברים כמו שצריך, לוח אם - אפילו שאני מוציא את החיבור של הAUDIO יש את זה) והספק זה הדבר היחיד שאפשר לחשוב עליו. ולפני כמה דק' שהיה את הצפצוף הזה, נתתי מכה לספק כוח והוא נפסק, והוא חוזר כל כמה זמן. אז מה לדעתכם אפשר לעשות פה? האם זה אומר משהו הצפצוף הזה?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. החלפתי ספק והלד בלוח נדלק ,אבל חוץ ממנו כלום לא זז. האם יש דרך לאבחן אם זה המעבד או חציו של הלוח?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by Big_White,

DualCore AMD Athlon 64 X2, 2400 MHz (12 x 200) 4800 Tyan S2865 Tomcat K8E TYAN Tomcat K8E S2865 BIOS V3.04 MSI NX6600LE-E (MS-8981) ג'יגה זכרון DDR טמפרטורות לא עוברות את ה 38 למעבד המחשב יכול להיתקע בגלל שפתחתי דפדפן או סגרתי חלון או כי הורדתי טורנט או סתם הקלדתי הודעה בפורום. אם מוסיפים לו עוד 2 ג'יגה זכרון OCZ PLATINUM בדואל צ'אנל אז המצב נהיה עוד יותר גרוע כרגע עומד שם GEIL DUAL CHANEL הביוס הכי עדכני שיש, כל הדרייברים הכי עדכניים שיש הרצתי בדיקות של MEMTEST כמה שעות טובות זה הראה שזה שמיש המחשב המון פעמים עושה מסכים כחולים עם KERNEL הרצתי כל בדיקה אפשרית שמצאתי באינטרנט סיבה פשוט לא מובנת. יש יש דבר אחד שקרה ללוח שהכרטיס קול הפסיק לעבוד (אבל המסכים הכחולים היו …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Sooki,

היי, הייתה לי בעיה במחשב הישן שנכבה ונדלק כל הזמן עקב בעיות חימום. ברוב טיפשותי המשכתי לעבוד איתו (הוא נתן לי כמה שעות עבודה לפני שהתכבה לי) ולאחר איזה חודש הארד דיסק פשוט סרב לעלות. ניסיתי לחבר אותו למחשב החדש אבל הוא לא מזהה לי אותו בכלל, כמו כן ניסיתי לחבר אותו בעזרת מתאם USB, מנהל ההתקנים מזהה אותו כMASS USB STORAGE DEVICE אבל המנהל הדיסקים הוא לא מופיע לי (וכמובן גם לא במחשב שלי). מהץ דעתכם, יש סיכוי להציל את הארד דיסק? יש לי בו כמה קבצים שאני מעוניין בהם וחבל לי לוותר עליהם. תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by davideliy,

שלום, ברוב המקרים אחרי שאני מכבה את המחשב ורוצה להדליק אותו שוב לאחר כמה דקות , המחשב פשוט לא מגיב! ז"א שהמחשב פועל אבל אין שום תגובה מהמסך/מקלדת/עכבר או כל דבר אחר. אך ברגע שאני מוציא את הבטריה שמאפסת את המחשב (הכסופה) ומחזיר כלאחר דקה-שתיים המחשב פועל כרגיל וגם זה לא תמיד עובד. אם מישהו יוכל לעזור

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  8. המחשב לא עולה, התהליך שמתרחש הוא כזה: רץ הלוגו של הלוח לאחר מכן מגיעים לתפריט של בחירת מערכת ההפעלה, לא ניתן לבחור כי המקלדת לא מגיבה(ניסיתי להחליף מקלדת ללא הצלחה). נבחרת מערכת ברירת המחדל(WINXP), ואז אני מגיע לתפריט שמאפשר לי לבחור מצב בטוח או מצב רגיל וכו', שוב לא ניתן לבחור כי המקלדת לא מגיבה, מתבצעת בחירה אוטומטית וברגע הזה מופיע מסך כחול ומתבצעת הפעלה מחדש ככה שוב ושוב. מה הבעיה? או מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by mush123,

הכונן לא קורא דיסקים של dvd, בעצם, חלק מהדיסקים הוא קורא וחלק לא (כאילו אני מנסה לפתוח וזה מראה כאילו אין כלום). לאחרונה הוא חזר מתיקון... מה יכולה להיות הבעיה?? תודה.

10. Started by miaoo673,

התקלה הופיעה לראשונה לפני כמה ימים, כאשר היתה מותקנת על המחשב מערכת הפעלה win xp sp3. בכל פעם שהייתי מפעיל את המחשב, מסך הביוס היה עולה באיטיות רבה, ולבסוף - במהלך הטעינה של ווינדוס - מקפיץ מסך כחול. איפסתי את הביוס. לא עזר. הוצאתי והחזרתי את הסוללה, ולהפתעתי מסך הביוס התאושש. עם זאת, מערכת ההפעלה המשיכה להתקע במהלך הטעינה. נשברתי. פרמטתי את המחשב והתקנתי עליו win 7. בימים האחרונים הוא תיפקד ללא רבב, אבל לפני כמה דקות שוב קפץ מסך כחול. אתחלתי את המחשב והוא בכלל לא זיהה שיש עליו מערכת הפעלה. שוב ניסיתי את אותו טריק עם הסוללה והפעם הכל הסתדר (עד הפעם הבאה...) למישהו יש מושג מה הולך כאן?

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  11. החלטתי לפרמט את המחשב. נכנסתי לביוס כדי להגדיר BOOT דרך ה-CD ואז שם קרתה לי תקלה. בטעות לחצתי על F8ואז קפצה הודעה שאני לא זוכר בדיוק מה היה כתוב בה- אבל היה כתוב משהו על Q-FLASH אז לחצתי N(o) כי לא ידעתי מה זה אומר. ואז הוא עשה לי ריסטרט והפעם במסך הראשון שמופיע בהדלקת המחשב אין מסך שחור רגיל אלא מסך <<POST של הלוח אם (GIGABYTE) . בכניסה לביוס הוא ביקש סיסמא.אחרי שהמחשב עלה הופיע לי כונן FLOPPY שאני מבין שזה מה שהלחיצה על No ב-Q FLASH עשתה. אני לא מצליח להחזיר את זה למצב הקודם.הוצאתי את הסוללת CMOS והסיסמא נעלמה רק לריסטרט אחד, בבא היא הופיעה שוב. מה עושים? בבקשה אני זקוק לעזרה זה ממש דחוף! עריכה: הוצאתי שוב את הסוללה ועכשיו זה בסדר (לעת עתה) השאלה עכשיו אין אני נ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by meowchita,

אני לא יודעת אם אני בפורום הנכון בכלל, אבל פתאום אני לא מצליחה לשמוע קול דרך האינטרנט, למרות שמהקבצים במחשב- כן. אין לי מושג למה זה ומה צריך לעשות כדי לתקן את זה. נכנסתי ללוח הבקרה וראיתי שהרמקולים פועלים וגם realtek digital output, ומה שלא מחובר הוא realtek hdmi output. העניין הוא שאין לי מושג מה לעשות כדי שיהפוך להיות מחובר. אשמח מאוד מאוד לעזרה

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  13. יש לי חבר ששכח את הסיסמת המחשב שהוגדרה בביוס.בלעדיה לא ניתן לגשת למחשב בכלל. האם יש אפשרות? ואם כן איך, לפענח א הסיסמה, לעקוף אתה או למחוק אותה מקווה שלא טעיתי בפורום

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  14. Started by moranb,

שלום לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל בכל זאת, אחרי עדכון BIOS ללוח MSI P945 לביוס AMI3.7 מ3.2 העדכון עבר בהצלחה (עדכון דרך הווינדוס) המחשב הופעל מחדש (כמו שצריך להיות), ומאז הוא התחיל לצפצץ כאילו המאוורר של המעבד לא עובד, למרות שאני רואה שהוא עובד, בנתיים ביטלתי את הציפצוף דרך הביוס, וניסיתי לעשות שחזור לברירת מחדל וגם שינמכתי מחדש לביוס היישן והוא עדיין מודיע שהמאורר לא עובד וכל פעם צריך ללחוץ F1 כדי שהוא ימשיך לעלות אחרי הביוס. אולי למישהו יש עצה בישבלי או פתרון?.??? נ.ב. הטמפ כרגע קצת גבווה אבל לא מגיעה לערכים קריטים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by nadav_coh,

היום פירמטו לי את המחשב, סידרו לי את הכל כאן במחשב. ישבתי על המחשב סידרתי לו תוכנות וכל מה שאני צריך על המחשב שלי. מפה לשם לפני דקות עשיתי ריסטרט למחשב. הגיע לי מסך שחור וזה מה שרשום בו: NTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Del to sertart לחצתי על המקשים האלו, וזה כל הזמן מחזיר אותי לאותו הדבר. אני לא יודע כבר מה לעשות לגבי המחשב הזה, אבל הוא ממש משגע אותי. הכל עבד לי כמו שצריך, ואפילו החזרתי קבצים שהיו חסרים לי. בבקשה תעזרו לי, כי כבר אין לי כוח אל המחשב הזה יותר! תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  16. Started by mosh131,

קניתי מחשב חדש עכשיו אני בא להקתין לו את הווינדוס 7 זה חושב כזה וכיאלו בא לעלות את הוונידוס ההצמו מדרך הדיסק ואז נתקע .. למה זה לא נותן לי להקין אותו.. לפעמים זה עושה מסך כחול ולפעמים נקתע פשוט כיאלו כלום לא עולה מסך שחור??????..בבקשה תעזרו לי תודה מראש משה

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  17. Started by ysy,

שלום, (אגב, אני חדש כאן בפורום) לא יודע למה, אבל פתאום (דהינו לא ידוע לי שקרה משהו למסך) כשאני מפעיל את המחשב המסך לא מגיב בכלל, -אם אני מדליק ומכבה את המסך הוא כותב no signal, -אם אני מנתק את החוט של המסך הוא כותב: cable not connected, -במסך אחר המחשב והחוט שניהם עובדים מצוין. אשמח לדעת מה קרה (ואיך אפשר לתקן) תודה (מראש)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שמעו המחשב שלי היה ממש תקוע אז פירמתטי אותו ... ואחרי שאני מפרמט אז זה כזה צריך לעשות RESET (בינתיים המסך מחובר לכרטיס מסך שלי.) עכשו אני במסך של ה STARTUP ואז אני רואה מלא קווים כחולים כאלה על המסך . בקיצור הWINDOWS עולה (זתאמרת שהכרטיס מסך כן מראה תמונה ) אבל יש בעייה . המחשב לא קורא לי אותו . זתאמרת אני כן רואה את ה WINDOWS אבל המחשב לא קולט את הכרטיס .. תמונה : וזה ממש מוזר כי במנהל התקנים הוא מופיע .. תמונה : * התקנתי דרייבר לכרטיס מסך .. התקנתי גם DIRECT X 9 .. והמעלות בכרטיס מסך בסדר גמור... בכל זאת אני בא להכנס למשחק וזה אומר לי VIDEO CARD DO NOT SUPPORT .. *שאני מגלגל למטה או למעלה בדפדפן אינטרנט זה עושה לי את זה בגלים כזה ממש ממש לאטטט וזה מטריף…

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  19. אהלן חברים המחשב שלי לא נדלק פתאום משום מה.. אני מוודא חיבור חשמל הכל בסדר.. כשאני לוחץ על הכפתור הדלקה המחשב נדלק לשבריר שניה ממש ונכבה וככה חוזר חלילה.. אני חושב שזה משהו שקשור ללוח אם.. אבל אין לי מושג מה לעשות.. אני אובד עצות.. יש למשהו רעיון?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by dj shay 30010,

יש לי WINDOWS 7 64BIT ו 4 G של זיכרון הביוס מראה רק 3 ה WINDOWS רושם שיש 4 אבל עובד עם 3 חבל לי 1G לא בשימוש הדגם זה 3000 N100 TEYP-0786-6VG אני חיפשתי ולא מצאתי כלום

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  21. Started by yesman,

מחשב המריץ ווינדוז XP SP2 לפתע פתאום הפסיקו העכבר והמקלדת המחוברים דרך כניסות PS2 לעבוד אתחול מחדש של המחשב לא עזר ניסיתי לחבר עכבר USB אבל גם הוא לא עובד יש למישהוא רעיון מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by aavichai,

שלום יש לי בעיה במחשב כשאני מדליק אותו הוא עולה וכמעט מצליח להגיע לוינדוז אבל אז יש NO Signal וריסטרט מה זה אומר? חשבתי ש No Signal בדר"כ זה כרטיס מסך אבל אם זה היה כרטיס מסך אז המחשב לא היה עולה בכלל, לא? יש לכם עצה? תודה.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  23. הוינדוס כבר עלה לי, הספקתי לעשות כמה דברים, ואחרי כמה דקות המחשב נתקע לי וכלום לא זז כאן. קפצה לי הודעה והיה כתוב בה ככה: {כתיבה מושהית נכשלה}- ל-windows לא הייתה אפשרות לשמור את כל הנתונים עבור הקובץ .......... ואז רשום שמה איזה משהו על הLOCAL \DOCUMEMNTS AND SETTIND ואז עוד איזה משהו כזה.///settings\Temporary Internet Files\content משהו עם מספרים אנערף.. הנתונים אבדו. ייתכן ששגיאה זו נגרמה עקב כשל של חומרת המחשב או של החיבור לרשת. נסר לשמור קובץ זה במקום שונה. לא בדיוק ידעתי איך לכתוב איך הקובץ שרשום בהודעה הזאת כי הסתבכתי, אבל זה פחות או יותר מה שהיה רשום שמה. אני לא מבין מה הבעיה במחשב שפתאום צצה לי...עד 10 בבוקר הכל היה טוב ויפה ועבד חלק. ב14:00 בצהריים שעליתי שוב פע…

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  24. לפני כמה ימים ניסיתי להדליק את המחשב כרגיל והוא לא עלה - המסך מהבהב כמו במצב שינה ואין רעש של ההארד דיסק שעולה או צפצוף שיש בהתחלה שהמחשב נדלק. למרות שכל המאווררים עובדים והלדים נדלקים. לאחר כמה ניסיונית של הדלקה וכיבוי המחשב כן עלה כמו שצריך... אותו דבר קרה מספר פעמים עד שהתייאשתי והחלטתי לנסות לפתור את הבעיה. חשבתי שאולי הבעיה במסך אבל העברתי את המסך למחשב אחר וחיברתי למחשב שלי מסך אחר וגם הוא לא עבד. ניתקתי את הכ.מסך וחיברתי את המסך ללוח אם ועכשיו המחשב עובד בלי בעיות. מה לדעתם דפוק? הכ.מסך או הספק? לוח אם ABIT G31 כ.מסך TWINTECH GF9600GT ספק ג'נרי 420W

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  25. Started by WitheNoise,

שלום יש לי בעיה עםם הכרטיס מסך ואני לא יודע מאיפה היא נובעת. כרטיס המסך הוא Hd4850X2 אין בעיה של חום (נמצא על 38C) ואני רואה ריבועים מוזרים על המסך בצבעים משונים, משתמש בdriver האחרון של ATI. עוד דבר מוזר קרה, חוץ מהריבועים, הכרטיס הפסיק לתמוך ב 3D acceleration. יש למישהו רעיון ? תודה.

דיונים חדשים בפורומים