עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הסתכלתי לEVENT VIEWER אחרי ששמתי לב לזה פעם אחת, ומסתבר שכשאני לא במחשב, הוא נכנס לSLEEP ויש מתעורר ממנו, כל 4 דקות, זה נמשך 10 שעות שלא הייתי במחשב ההגדרה של הSLEEP אצלי זה אחרי 25 דקות, הWAKE ON LAN מכובה בדרייבר של הרשת יש לי סדרת אירועים כזאת שחזרה על עצמה איזה 100 פעמים הלילה : Kernel Power: The system is entering sleep. Sleep Reason: System Idle Kernel Power: The system firmware has changed the processor's memory type range registers (MTRRs) across a sleep state transition (S4). This can result in reduced resume performance. Kernel General: The system time has changed to ‎2013‎-‎11‎-‎03T03:03:55.500000000Z from ‎2013‎-‎11‎-‎03T03:03:22.366465200Z. Change …

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  2. שלום, יש לי לפטופ טושיבה סטלייט. הבוקר הורדתי עדכונים של ווינדוס, לאחר שהדלקתי את המחשב מחדש פתאום לא היה ניתן לפתוח קבצים קיימים או לשמור קבצים באופיס, להכנס לווינדוס אפדייט (החלון נתקע ולא נסגר אבל אפשר לעשות דברים אחרים ברקע), או לריקברי, תגובה איטית מאוד ללחיצה על אייקונים ולפעמים גם למקשים. אחוז ניצול נמוך של המעבד ושל הזיכרון. מישהו יודע להגיד מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה, או לחילופין להמליץ על מעבדת מחשבים אמינה באזור זיכרון יעקב עד נתניה? (האחריות של מעבדות סלדון, לא מצליחה להשיג אותם וגם די חוששת מהביקורות עליהם). תודה!

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  3. לא מצליח להתחבר לwindows remote desktop ממחשב המאק שלי הבעיה היא רק ביומיים שלוש האחרונים הבנתי שהיה עידכון גירסא לאפליקציית RDP לפני כמה ימים ועוד משתמשי מאק לא מצליחים להתחבר יש פיתרון למישהו מה עושים? צריך להתחבר לVPN(f5) דרך העבודה ולא מצליח

4. Started by Roma Pekelis,

ברשותי ראוטר שמשמש כנקודת גישה אלחוטית, מדגם tp link c2. איך ניתן (והאם) לשתף ממנו מדפסת ככה שכל משתמשי הרשת יוכלו להדפיס ממנה? שאר המחשבים מחוברים לראוטר הראשי, אליו מחובר הtplink בעצמו, לראוטר הראשי אין אופציה לשתף מדפסת ולא ניתן להחליף בינו לבין הtplink בשום מצב.

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  5. Started by Gal Peretz,

לפני כמה ימים הייתה לי את אותה תקלה הוצאתי את הזכרון ראם והכנסתי שוב והסתדר אתמול כיבתי את המחשב והורדתי את המפסק מאחורה עכשיו ניסיתי להדליק לא מגיב בכלל ניסיתי שוב להוציא את הראם ולא עזר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  6. Started by mzk,

יש לי מחשב אך ללא חיבור לרשת. האם יש אפשרות לחיבור לאינטרנט ע"י מתאם רשת/מודם סלולארי, מה מביניהם, ומה ההבדלים ביניהם, ומה ממולץ. תודה

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  7. Started by yigal_26,

יש לי בעיה מוזרה במחשב החדש שאני לא יודע לשייך אותה. בזמן גלישה באינטרנט כשאני קורא איזשהו דף ומשתמש בגלגלת העכבר כדי להעביר מטה או מעלה הכל קופא, כלומר אני רואה שהדף מפסיק להתגלגל אחרי זה אני מקבל מסך שחור(המסך לא נכבה פיזית) ואחרי זה הכל מתייצב אל ניתן להבחין בחפיפת שורות קלה במיוחד בתחתית הדף. בזמן קריאה איטית כשאני משתמש במקש "למטה" זה לא קורה. האם זאת בעיית כרטיס מסך( GIGABYTE 7600GS אם הדרייברים המעודכנים )? אני משטמש ביציאת VGA לחיבור מסך 17'' ברזולוציה 1024x768, 85 Hz. נ.ב. אתמול בזמן השחרה המסך נכבה אף הוא למספר שניות. האם זאת אותרת שזה כרטיס מסך

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  8. שלום הדגם של הצורב Sony DVD RW DW-D23A והוא היחידי אין CDROM או משהו נוסף עכשיו אני מכניס דיסקים והוא לא קורא אותם, ומידי פעם שהוא קורא דיסקים ריקים הצריבה נכשלת באמצע. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  9. איך למחוק קבצי WINDOWS ישן זה רושם שאין לי הרשאות?

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  10. יש לי עכשיו ווינדוס XP ואני רוצה לפרמט את כונן c ולהשאיר את D.. הבעיה היא שכאשר אני בדוס אני לא רואה את הכוננים של הדיסק קשיח כי זה דיסק sata .. הורדתי תוכנה של ווסטרן דיגיטל לדוס והיא יכולה רק לפרמט את כל הדיסק קשיח ואין לה אופציה לכונן אחד... איך אני אמור לעשות את הפורמט? אני יודע איך להתקין את הווינדוס אח"כ עם ה sata הבעיה שלי היא רק הפירמוט של C שבא לפני ההתקנה תודה רבה לעונים פיני

• 14 תגובות
    • 977 צפיות
  11. Started by nadav1379,

אני קניתי כרטיס מסך רדון 9600XT ואמרו לי שהספק חלש מידי בישבילו מהרגע שהבאתי את המחשב מהחנות ראיתי שהוא זז לאט ויש פעמים שהוא ניתקה וכלום לא עוזר השאלה שלי אם הספק יכול לגרום לזה שהמחשב יעבוד לאט וגם יתקה?

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  12. Started by razoli,

אני מתקין על מחשב מיושן (פנטיום 4 1.5 GHZ) מערכת הפעלה WINXP. לאחר פרמוט והעתקת קבצי ההתקנה לדיסק מתחילה ההתקנה וברגע שההתקנה מגיעה להתקנת התקנים ההתקנה ניתקעת (תמיד באותו הזמן 34 דקות לסיום) ניסיתי להחליף 4 גרסאות התקנה (HOME משני סוגים ו PRO משני סוגים) אבל ההתקנה תמיד נתקעת באותו מקום. מה אני עושה??

• 13 תגובות
    • 977 צפיות
  13. Started by skuki1,

שלום! אני כמעט בטוח שהיציאות USB שלי מוציאות מתח וזרם גבוה מהתקן. אם יש דרך לבדוק זאת? תודה

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  14. Started by BeNnYBoO,

שלום, לאחר ש"תיקנתי" את בעיית המסך הכחול שלי במחשב, צצו לי מספר בעיות חדשות שמאוד מאוד מאוד מעצבנות אותי. קניתי היום עכבר חדש ומקלדת חדשה. חיברתי את שניהם והפעלתי את המחשב, כאשר המחשב עלה, הן העכבר והן המקלדת הראו אותות חיים (לייזר וכו') אך לצערי, העכבר לא הגיב והמקלדת כן הגיבה. לאחר מכן ניסיתי להחליף בין העכבר החדש לישן וזה תקע את המקלדת ואת העכבר החדש. 1) כשהמחשב עולה עם העכבר החדש - העכבר קופא 2) כשאני מחליף בין העכברים - העכבר והמקלדת קופאים 3) כשאני מעלה את המחשב בSAFE MODE, לפעמים זה קופא ולפעמים לא עם החדש. בעיה נוספת ששמתי לב אליה, היא ERROR שאני מקבל כול הזמן בEVENT VIEWER, כנראה בעקבות הבעיה הזאת: The COM+ Event System detected a bad return code during its inter…

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  15. שלום לכם. יש לי בעייה שאני משחק במשחקים במחשב לא משנה איזה משחק, לאחר כמה דקות המחשב נכבה לגמריי. עשיתי לפני שבועיים עדכון לכרטיס מסך שלי. יש לי 512 mb זיכרון , פנטיום 4 כרטיס מסך geforce 6600. win xp................. מה אני צריך לעשות בשביל לשחק במשחקים במחשב ושהמחשב לא יתכבה לי ? בתודה מראש בר לוי!!!

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  16. Started by BLADEMJYTR0000,

יש לי שני הרד דיסקים של SATA הגדרתי בביוס רייד 0 והמחשב רואה רק דיסק אחד את ההרד דיסק השני הוא לא מזהה בשום צורה אני לא יודע אך לשנות רייד האם אפשר לעזור לי תודה

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  17. Started by yuval345,

שלום לכולם הייתה לי הפסקת חשמל בבית.ספק הכוח שבק חיים, החלפתי אותו, המחשב נדלק כמו שצריך אבל המסך לא נדלק. החלפתי כרטיס מסך ושמתי מסך חלופי (שניהם עובדים במחשב אחר) ועדיין יש את אותה בעיה. יכול להיות שלא חיברתי משהו נכון בחיווט של ספק הכוח? אודה על עזרתכם .יובל

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  18. Started by TalAvivInTown,

שלום חברים, יש לי מחשב נייד sony ישן (4-5 שנים) שלאחרונה כל פעם שהוא נדלק כתוב לי במסך אתחול של הbios Error 0210: Stuck Key 2F עכשיו אין לי מושג מה הבעיה אבל בגלל הבעיה אני לא יכול להיכנס למחשב בגלל שהמקלדת לא עובדת והיוזר של המחשב מבקש סיסמא. אתם יודעים מה אני יכול לעשות בנידון? חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום הסבר. אני אפילו לא יודע מה זה המקש 2F, יכול להיות שמתכוונים לF2? בברכהת שבוע טוב, אני

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  19. אהלן חבר'ה! הרבה זמן לא ביקרתי כאן... (שנת חורף) לפני כמה ימים, כשהדלקתי את המחשב, גילית שהמסך לא מקבל אות מהמחשב. המחשב עובד אבל לא משדר למסך. הנחתי שהבעיה בכרטיס מסך ולכן החלטתי לפתוח את המארז ולבדוק אולי הכרטיס התחמם יתר על המידה. כשנגעתי בו - הוא רתח! אני לא מבין גדול, אבל הוא היה ממש חם, הרבה מעבר למה שהוא אמור להיות (כך אני משער). כיביתי את המחשב ונתתי לו להתקרר. הדלקתי שוב לאחר כחצי שעה ושוב, המחשב לא שידר למסך, אלא שהפעם גם נשמעו שלושה צפצופים בהדלקת המחשב (שגיאה כלשהיא כנראה). הנחתי שכרטיס המסך נדפק, הורדתי את המחשב לאחת מחנויות המחשבים הקרובה לביתי ושם בישר לי הטכנאי שאכן כרטיס המסך לא תקין וצריך להחליף. העניין הוא שהכרטיס ממש נראה חדש! אומנם קניתי …

20. Started by x012,

אהלן !! יש לי 2 בעיות 1 המחשב מאוד איטי ופתאום עולה מסך כחול סטופ שכתוב בו למי שמבין בזה KERNEL STACK INPAGE מספר מחוץ לסוגריים 0X00000077 מספר בתוך הסוגריים 0XC000000E בעיה שניה שנפתחים לי חלונות שגיאה שהוינדווס עולה{XP] אחד מהם כתוב ERROR OCCURRED DURING COMMUNICATION WITH NOD 32 KERNEL SERVICE למי שמבין ויכול לתרגם לי תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  21. שלום ניסיתי לחבר כרטיס TV פשוט לסלוט PCI. הכרטיס מזוהה בdevice manager אבל עם עיגול צהוב שבתוכו סימן קריאה. אם אני לוחץ עליו בdevice manager רשומה לי ההודעה: This device cannot start (code 10) התוכנה של הכרטיס לא מזהה אותו בכלל. החלפתי סלוט ושם הכרטיס עובד מצוין. ניסיתי לנקות אבק עם לחץ אוויר ולהכניס את הכרטיס שוב לסלוט הראשון אבל שם זה לא עובד בכל זאת. הבעיה היא שאם אני שם את הכרטיס בסלוט השני אז הוא חונק את הכרטיס מסך, ולכן אני לא מתכוון להשתמש בו בסלוט הזה. האם ניתן לעשות משהו בעניין? הערות: הכרטיס המסוים הזה מניסיוני עושה בעיות עם סלוטים במחשבים שונים. הסלוט שבו הכרטיס לא עובד, היה בשימוש כשנה וחצי בלי בעיות עם כרטיס אחר שאותו הוצאתי לפני כמה חודשים בגלל שלא הייתי צרי…

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  22. forsa רצית לדעת אם יש בעיה אם בלוח gigabyte q31 אם הוא תומח בכרטסים אלו כל כרטיס של forsa לא עובד אם הלוח הזה

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  23. Started by Medox,

שלום חברים, לאחרונה עקב הפרעות מתח (מספר הפסקות וחזרות מהירות של החשמל) נשרף לי מסך המחשב ונאלצתי להחליפו. הבנתי שעבור המסך החדש (והמחשב) צריך איזושהי הגנה. בפרט שלאותו השקע מחוברת גם טלויזיה... אני נטו צריך הגנה לחומרה הרגישה מפני הפרעות חשמל; אין לי צורך מיוחד לשמירת עבודה מסודרת כיוון שהמחשב משמש אותי לגיימינג וגלישה ביתית בלבד. אחרי חיפוש בפורום ובפרט בשרשור הזה, עדיין משהו לא ברור לי - האם למטרת שמירה על רכיבים חיוניים בלבד יש עדיפות/ערך מוסף ל-UPS לעומת מגן ברקים? הבדלי המחיר משמעותיים. אין לי בעיה להוציא ~600 ש"ח על UPS אם זה מה שנדרש כדי להגן על מחשב ומסך שעלו מעל 7,000, רק רוצה להבין שזה אכן מוצדק כיוון שאני לא מבין דבר בנושא. מחוברים לשקע החשמל 4 מכ…

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  24. Started by audi4,

חברים יקרים יש לי מחשב חדש מעבד I5 לצורך לימודים התבקשתי לרכוש כרטיס מסך חזק ומתקדם רכשתי לפני שלושה ימים כרטיס כזה באחת מהחנויות באיזור להפתעתי הרבה המחשב שלי נכנס לשינה ולא להשהיה כלומר אחרי זמן מסויים המסך הופך להיות שחור המחשב נשאר דלוק אך בהזזת העכבר או הקשה על המקלדת המחשב אינו חוזר לעבודה יש להדליק אותו מחדש ורק אז הוא מעלה לי את הווינדוס מה עושים

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  25. Started by YarinD,

תמיד שאני משחק באיזה משחק אז אחרי איזה 20 דקות ולפעמים פחות ניהיה לי מסך שחור כזה שאני מצליח לצאת ממנו רק אם אני מבטל את המשחק דרך ctrl+alt+delete. אין לי מושג למה זה קורה, אבל שמתי לב שזה קורה לי במשחקים שהם נחשבים דיי כבדים כמו BF3,CR2,GTA IV זה גם קרה לי אפילו ב Need For Speed the run שהוא יחסית נחשב לא כבד. הסרתי את הדרייוורים הישנים של הכרטיס מסך והתקנתי חדשים ושום דבר לא עזר. זה המפרט שלי Core i7 2600K Noctua NH-D14 Gigabyte Z68XP-UD4 Gigabyte GTX 580 Corsair Vengeance 8GB 1600 OCZ Vertex 3 120GB SATA III SeaSonic X Series X-850 Corsair Obsidian 800D יש מצב נפלתי על כרטיס מסך דפוק? זה סוג הכרטיס מסך http://www.dvhardware.net/news/2011/gigabyte_geforce_gtx_580_wi…

• 5 תגובות
    • 976 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.