תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לחבר שלי יש מחשב ובעת שימוש של כחצי שעה המחשב נכבה. מדובר במעבד AMD דאול קור (פרטים נוספים לא יודעים איך מדובר במחשב פשוט) עם ספק כוח גנרי של 450W. לאחר שהמחשב נכבה ומנסים להדליק מחדש את המחשב הוא נכבה שוב ברגע שתפריט הטעינה של הוינדוס מופיע. בבדיקה בביוס לחום של הלוח אם מופיע 35C והחום של המעבד נא בין 70-75C בנגיעה בצלעות הקירור ובאזור אין הרגשה של חום. האם יש צורך להחליף משחה? האם צריך להחליף לספק איכותי יותר? מודה למי שיעזור
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני התיקון שעשיתי לווינדוס הייתה לי תופעה של מסכים כחולים במשחקים אז עשיתי תיקון ועכשיו כל הזמן המשחקים קורסים ורושם לי ארור,אני יכול לשחק חצי שעה וזה יקרוס ולפעמים גם 2 דקות עדכנתי את כל הדרייבירם החדשים יש לי VISTA 64BIT עם כרטיס מסך 4850 אבל גם אחרי תיקון לווינדוס לא התשנה כלום ואני די עובד עצות בדקתי גם טמפרטורות הכול תקין ואני לא מוצא שום סיבה. יש הצעות? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. הסמן של העכבר שלי קופא מדי פעם וזה מטריף אותי, מה זה יכול להיות הפעם? כבר היתה לי הבעיה הזו בעבר ואחרי שניתקתי דונגל של בלוטות שהיה מחובר לי במחשב זה נפתר. זו לא בעיה של מחסור בזכרון או שמשהו פתוח, כאשר אני מזיז את העכבר על אתר פתוח זה קופא לרוב כאשר הסמן נפגש עם משהו כתוב או משהו שניתן ללחיצה אבל לא תמיד.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. בשבוע האחרון קרו שני דברים: פירמוט ונפילת מתח. אחד מהם גרם לתקלה שאינה נפתרת על אף נסיונות מגוונים. להוריי מחשב ישן למדי שמשמש לגלישה ואופיס - לוח אם: ASUS P4S133, מעבד: 2G, זיכרון: 512M, כרטיס מסך: ATI RAGE 128, דיסקשיח:12GB. זה הכל. [השבוע גם הרכבתי צורב DVD, אבל לא נראה לי קשור.] פירמטתי כי רציתי לרענן להם חווית מחשב וכבר שנים לא פירמטנו. שמתי מערכת XP PRO SP3 מצומצמת במיוחד. התקנתי כל הדרייברים עד שלא היו סימנים צהובים בכלל ב-DEVICE MANAGER. התקנתי מינימום תוכנות נחוצות. כמעט מיד התחילו בעיות תוכנה, אבל טיפלתי עד שנראה לי שנפתרו. למחרת, נפילת מתח, ואז בעיות חומרה. לא ניתן להתחבר למודם (מול חברת כבלים - מודם לא מזהה כרטיס רשת),PCI SIMPLE COMMUNICATION CONTROLLER …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, קיבלתי ביום חמישי את המחשב החדש שלי, חיברתי אותו, הכל טוב ויפה רק נראה לי שההארד דיסק שלי תקול, למה? הנה: התקנתי ווינדוס, לאחר ההתקנה ניסיתי להתקין דרייברים של הכרטיס מסך, לאחר שהוא העיף לי שגיאה של kernel32.dll כשלחצתי Don't Send הוא הראה לי את "מסך המוות הכחול", עשיתי ריסטרט, כל הנסיונות להעלות את הווינדוס כשלו, בחלק מהם הוא פשוט אמר שאין Boot Disk ובחלק השני של הפעמים העלה את הווינדוס כמעט עד הסוף, הראה שוב את "מסך המוות הכחול" ועשה בעצמו ריסטרט, במשך כל הפעמים שמעתי טיקים מההארדיסק שלא אמורים להיות, נסיונות קריאה מאומצים של המידע שנכשלים (כמו שכונן דיסקים מתאמץ לקרוא דיסק דפוק ולא מצליח). אח"כ ניסיתי פעמיים להתקין ווינדוס מחדש, בפעם הראשונה הוא עשה לי את "מסך…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי על מחשב מפורמט ווינדוס 98 ובעת ההתקנה העכבר לא היה מחובר רק לאחר שהוא סיים להתקין ולהעלות את הוונידוס בפעם הראשונה שמתי לב שהעכבר לא היה מחובר גם אחרי שחיברתי אותו הוינדוס ממשיך לתת הודעה כאילו הוא לא מחובר!!! מה לעשות? נסיתי להתקין את העכבר שוב בהתקנות חומרה לא עוזר הפעם זה באמת דחוף בבקשה נסו לענות לי בהקדם
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
משחקים כבדים קורסים אצלי אחרי כמה זמן שאני משחק בהם (בערך אחרי 15-30 דקות). המפרט שלי: E6750, 8800GT ,2GB RAM ,GA-P35-DS3, Vista Ultimate SP1 טמפ' כרטיס מסך במנוחה: 61 במאמץ: 73. מעבד: מנוחה: 30 מאמץ:43. מה לדעתכם הבעיה? כרטיס המסך חם מידי? או שאולי זה פשוט ויסטה המעצבנת? תודה רבה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה הדרך הטובה ביותר (והאמינה ביותר) להשוות קבצי pdf כדי לראות את השינויים שנעשו ביניהם?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנשים יש לי במחשב את הבעיה של מסך המוות הכחול בקיצור ניסיתי לעשות תיקון לווינדוס אבל כל פעם שרציתי לעשות משהו המסך היה נכבה לי ( המחשב עובד אבל המסך נכבה ) והמסך לא היה נדלק בלי הדלקה מחדש של המחשב ניסיתי להחליף מסך - לא עוזר , אותה תקלה ניסיתי להחליף כבל - לא עוזר , התקלה נשארת זה בדוק בעיה חומרתית? ( כרטיס מסך או מאורר? ) או אם למישהו יש עוד רעיון? כרגע המחשב במצב שצריך לו REPAIR + כרטיס מסך דפוק?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, בזמן משחק WARZONE המחשב שלי קרס פעמיים (פשוט נכבה). אני בספק אם הבעיה היא בקירור משום שהמחשב די חדש (פחות משנתיים) ואני דואג לנקיון של אבק ממנו. בכל מקרה ביצעתי בדיקת מאמץ עם aida64 במשך כחצי שעה והטמפ' הכי גבוהה הייתה 87 מעלות. בזמן מנוחה הטמפ' באזור ה 50 מעלות. נכנסתי ל EVENT VIEWER בווינדוס ומצאתי כמה בעיות שקפצו שם, אחת מהם היא kernel/ ידוע לי שיצא לאחרונה אנטי ציט למשחק שמשתמש ב kernel level (זאת גם הבעיה שמופיעה ב event viewer). האם מישהו מכיר את התופעה ויודע איך לפתור את הבעיה? תודה. מצרף תמונה מה event viewer
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב עם הלוח הנ"ל המסך (שנבדק על מחשב אחר ונמצא תקין והוחלף במסך אחר שהראה בדיוק אותה בעיה )ישר בהדלקה (גם בביוס )מרצד מישהוא מכיר תופעה כזאת ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון אני מקבל הרבה מסכים כחולים. אחרי כל מסך כחול יש ריסט וכשהמחשב עולה אני מקבל הודעת שגיאה. ביטלתי את הריסט האוטומטי אחרי כל מסך כחול וצירפתי תמונות של השגיאות שמופיעות כשהמחשב עולה מחדש. המסכים הכחולים מופיעים בפתאומיות ובאקראיות. בגלל בעיה שהייתה לי עם דריבר הקול, התקנתי אותו מחדש. יכול להיות שזו הבעיה? הרצתי את בדיקת הכונן הקשיח (CHKDSK) אבל זה לא עזר והמסכים הכחולים ממשיכים להופיע. המפרט שלי: Q6600 8800GT 2GB GEIL 800MHz CL4 CORSAIR VX450 ABIT IP35-E WIN XP PRO SP2 טמפרטורת המחשב: מעבד: סביבות ה-41 מעלות במנוחה. 56 במאמץ. כרטיס מסך: סביבות ה-50 מעלות במנוחה. 65-70 (מקסימום) במאמץ. הודעות השגיאה (הופיעו לי כמה הודעות שגיאה): http://img225.imageshack.us/…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לאחרונה, שבועיים שלשה התקלה קיימת קבצי וורד,DOC/pdf/docx לא נפתחים בוואטספ במחשב מקליק הורד,הקובץ לא יורד לאף ספריה לעומת זאת בסמארטפון אין בעיה ,הכל נפתח. האם הבעיה במחשב או בוואטאספ? אודה על פתרון הבעיה אהוד
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, המחשב מעודכן ל8.1, הכל עובד טוב ויפה עד שאני עושה ריסטרט ו מופיעה PLEASE WAIT כמו בתמונה ואי אפשר לעשות שום דבר, השארתי את המחשב לשלוש שעות וזה עדיין באותו מסך. זה קורה ראנדומלי, כנראה אחרי עידכון עלשהו או משהו שאני מתקין אבל בגלל שאני לא מכבה את המחשב( הוא תמיד במצב שינה) קשה לי לדעת ממה זה בדיוק,הפעם התקנתי ITUNES והוא ביקש ריסטרט, אחרי איתחול הופיע המסך... מישהו יודע במה מדובר?? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי קיר משותף בין הממ"ד לסלון קדחתי עם מקדח כוס יהלום 50 מ"מ (בשביל החוטים מהמחשב ל- LCD בסלון) ושמתי צינור אינסטלציה 50 מ"מ (כדי שלא יהרס לי את החוטים) הרכבתי מחשב HTPC בחדר בממ"ד שמחוברים לו 2 מסכים אחד מסך PC בממ"ד והשני טלויזיה LCD "42 בסלון והגדרתי למחשב שתי חשבונות ב- WINDOWS 8 חשבון אחד PC והחשבון השני נקרא HTPC מה שאני מעוניין זה שכשאני נכנס לחשבון HTPC הוא יפעיל את מסך ה - LCD (עם הרזולוציה שמתאימה לו) + הרמקולים שלו בטלויזיה שכשאני נכנס לחשבון PC הוא יפעיל את מסך ה - PC (עם הרזולוציה שמתאימה לו) + הרמקולים 2.1 שלו בממ"ד ניסיתי ולא הצלחתי כול פעם אני צריך לשנות את זה ידני גם המסך וגם את הרמקולים יש פתרון לבעיה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך Viewsonic Vp930 בן כמה שנים שמחובר למחשב השני שלי (לא למחשב שלי שבמפרט). היום הדלקתי את המחשב והמסך לא עבד, הנורה הירוקה הבהבה מדי פעם ולא הייתה תמונה. חיברתי מסך רזרבי שהיה לי והוא עובד. השאלה האם אכן המסך הלך לעולמו או שניתן לעשות משהו. אודה לעצתכם בנושא, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לפטופ HP PAVILLION GAMING NOTEBOOK יש לי יציא אחת HDMI ו-3 יציאות USB . כרטיס מסך NVIDIA GE FORCE GTX 950M אני מנסה לחבר את הלפטופ ל -4 מסכים על מנת לעבוד בו זמנית בכולם. אני לא רוצה לראות אותו דבר בכל מסך אלא לראות בכל מסך משהו אחר, זאת אומרת שהלפטופ (WINDOWS 10) אמור לזהות מסך 1 , מסך 2 , מסך 3, מסך 4 וכו' מצאתי רק פתרון אחד שדורש לפתוח את הלפטופ ולחבר כרטיס מסך לחלק של ה WIFI אך זה לא בכאופציה. אני יודע שיש מלא פתרונות אך לא יודע איך לפתור את הבעיה הזאת. אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בעיה יש ריח של שירוף מהמחשב וכל פעם שאני מדליק את המחשב יש ציפצוף ואז הוא נדלק וליפעמים יש בעיה והוא לא נידלק איך אני יכול לבדוק הם הוא נישרף או משהו אחר? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני דיי חדש כאן ויש לי מחשב של חבר שרצה שאני אסדר לו אותו וכאשר אני פותח אותו הוא רושם לי: reboot and select propet boot device or insert boot media selected boot device and press key אני לא מבין מה זה אומר ומה צריך לעשות כאשר אני מנסה להכניס דיסק לפירמוט הוא לא נותן הוא אומר לי לצאת ושאין אפשרות להמשיך. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה נראה לי הפורום המתאים אז אני שואל פה. קניתי דיסק קשיח חיצוני בחיבור USB. קיבלתי ביחד איתו כבל USB קצר(15-20 סנטימטר). אמרו לי לי להשתמש רק בכבל הזה כי בארוך יותר יכולות להיות בעיות. באיזה אורך בערך האות משתבש בכבל USB רגיל? ולשים את הפילטרים שבאים עם המצלמות הדיגיטליות לכבל יעזור? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי מפעיל את עצמו מחדש כל פעם ולפעמים אחרי שהוא מפעיל את עצמו מחדש ולא עולה הווינדוס והנורה שמראה שהוא טוען נשארת דלוקה קבוע ולא מהבהבת תעזרו לי בבקשה. אם זה ארוך אז האיציק שלי 170747607.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מדליק את המחשב, הוא מגיע לשלב ה POST עובר אותו, טעון את הWIN.. ונתקע בחלון של " Starting windows ". מערכת הפעלה: WIN 7 ניסתי לעלות דרך דיסק את המערכת הפעלה אך לא צלח - הגעתי לאותו הודעה בדיוק. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חייב עזרה אני מתחיל להיות מתוסכל, קניתי מחשב חדש וזה המפרט שלו : http://www.officedepot.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-lenovo-ideapad-y50-70-59445661?aff=Zap&aff_a=1 את ההארד דיסק החלפתי ב-SSD 480GB של kingstone. מידי פעם המחשב מקבל shutdowns אוטומטית (אין שום מסך כחול אלא פשוט כיבוי מלא של המחשב בלי ריסטרט). זה קורה גם במשחקים וגם שאני לא במשחקים - או בקיצור רנדומלי. בדקתי טמפרטורות גם בזמן משחק ולא ראיתי בעיה מיוחדת נכנסתי לblue screen view וקיבלתי את זה : מצורפת תמונה. מקבל error שקשור ל- hardware שנגרם על ידי הקובץ ntoskrnl.exe עשיתי סריקה חומרה מלאה למחשב והוא לא מצא שום בעיה. כל הטסטים היו…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב של תקיעה של השירים כאשר אני שומע בוינאמפ, אני חושב שזה בדיסק קשיח שיש לי... הבעיה: אני מריץץ שיר, והוא נתקע באמצע וחוזר או שהוא נתקע לכמה שניות ותוקע גם את הוינאמפ או שבכלל הוא לא עולה ורק אחרי איזה דקה עולה.ת המפרט: e7200,EP35 DS3, 4GB 1066MHZ, Creative X-FI Xtreme Audio על win7 32bit כונן קשיח ראשי (מערכת הפעלה ווינאמפ) WD 250GB YS כונן משני (שירים, הכונן כמעט מלט) Samsung 1000GB HD103UJ כונן משני 2 (שירים, הכונן כמעט מלא) Segate 500GB 320AS יש לציין שהבעיה ישנה כאשר מתנגנים שירים משני הכוננים. עכשיו, איך אני יכול לבדוק מה הבעייה, אחד הכוננים ? הכרטיס קול ? זיכרון ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-