תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
קניתי wd 80gb עם 8mb זיכרון. קודם כל, אני ממש לא רואה שיש שינוי.... אולי יש איזה שהיא הגדרה שצריך לשנות כדי שההרד דיסק ישתמש בזיכרון?? הפעלתי תוכנה שמזהה את החומרה, וראיתי שהמחשב מזהה את הזיכרון. בעיה שניה, ושהיא יותר מטרידה אותי: יש לי 30gb בנוסף, שהמחשב מזהה אותו אבל אני לא יכול להיכנס אליו, הוא כאילו לא קיים!!! אני ניכנס למנהל התקנים, אני רואה אותו, ואין שום בעיה, אבל אני לא יכול להיכנס אליו, אין לי את האייקון שלו בתפריט "המחשב שלי" לייד ההרדיסק השני, אני ממש משתגע.....
-
החלפתי את המארז הגיפה לי במארז חדש, וכשהעברתי את החלקים מהמארז הישן לחדש, ניקיתי את האבק מהכרטיסים עם ספריי אבק מיוחד. לאחר שחיברתי את כול החלקים למארז, הדלקתי את המחשב והוא נתקע בשלב בדיקת כול חיבורי הכוננים. כול הבדיקות עוברות בלי בעיות, גם בביוס שום דבר לא השתנה. כול הכבלים והכרטיסים מחוברים היטב. ניסיתי גם את שיטת השלילה, על ידי הוצעת כול התקנים אחד אחד , עד שנשאר הכרטיס מסך והH.D. אבל עדיין הוא נתקע, המפרט של המחשב נמצא בפרטים שלי, מערכת הפעלה XP SP1. למישהו יש רעיון מה הבעיה? (חוץ מהכתיבה הדיסלקטית שלי) 8)
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
-
-
מחפש נואשות דרייברים לUSB 2.0 ללוח INTEL D875PBZ ל WINDOWS XP ולא דרך MICROSOFT כי הם נותנים SP1 וזה לא עזר לי ניסיתי בדיסק של הלוח אין דרייברים !!!
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב P3 שאחרי כמה דקות עבודה נתקע. תמיד. לא משנה איזה מערכת הפעלה (יש לי גם לינוקס עליו) החלפתי את כל החומרה, חוץ מהלוח אם והמעבד, והתקלה חוזרת על עצמה. עכשיו לשאלה, האם הלוח אם פגום ? האם הבעיה במעבד ? יש דרך לבדוק איפה התקלה ? אני רוצה להחליף רק את החלק הדפוק, ולא בא לי לקנות לוח אם משומש רק כדי לגלות שהתקלה במעבד. תודה.
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
לפני כחודשיים אחרי התייעצות ניטשת בפורום, קניתי מחשב לפי המלצתם של חברי הפורום (המצלצה על סוג המחשב ומאיפה לקנות אותו). מאז הקניה, אני עובר מסכת קשיים שאין לתארה. (מצטער עם זה נשמע פלצני). רק תקלות, בעיות וכו'. אני אקצר את הסיפור ויסביר את המצב הנוכחי. המחשב מסרב להתקין הווינדוס 7 (החוקי). התקנתי XP (חוקי) והצלחתי אחרי נסיונות רבים להתקין SP3. המחשב בלי סיבה (בטוח שיש סיבה אני פשוט לא יודע מהי) כבה (עושה "קליק" וכבה). המחשב כבר היה במעבדה של החברה - מן כזו מעבדה שהחברה עובדת איתה בנתניה. הם אמרו שהמחשב תקין אבל החליפו בכל זאת לוח אם. אני לא יודע כבר עד כמה הסיפור הזה נכון, החברה הזו ממש איכזבה אותנו, שקרים על גבי שקרים כמעט מהרגע הראשון. כרגע יש לי מחשב חדש, שהשקעתי בו את…
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
לא מתאפשר לי לנהל את שומר המסך אצלי במחשב (Windows 7). אפשרות ה-Screensaver מופיעה באפור בהיר מאוד ולא ניתן להיכנס אליה. ייתכן, שנחסמה הגישה ואיני יודע כיצד לבטל חסימה זאת. ניסיתי כל מיני באג-פיקסרים למיניהם ושום דבר לא תיקן זאת. האם מישהו יכול להושעני? תודה מראש, מיקי
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
רציתי להיפטר מקובץ מסויים של מוזיקה (.wav), אז שמתי אותו בפח מיחזור וניסיתי לרוקן. הפח לא מתרוקן מהקובץ. ניסיתי למחוק אותו מה- cmd עם הכתובת לפח: "C:\$RECYCLE.BIN\S-1-5-18" הוא מבקש אישור למחיקה, אני מאשר, אבל הקובץ עדיין שם. ניסיתי גם למחוק כפקודת BAT, אבל עדיין, הוא בפח מחזור. עוד דבר מעניין שקורה זה כשאני מנסה למחוק אותו מהפח מחזור, ה- USAGE של המעבד עולה ל-100 (תוך כדי שהוא מנסה למחוק אותו), מהתהליך explorer.exe. ואז בשביל חזור למצב תקין אני צריך לעשות ריסטרט לתהליך. נשמח לעזרה. היום הצלחתי למחוק אותו. אין לי מושג איך. הוא פשוט נמחק. מוזר. תודה רבה בכל מקרה
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
ברשותי מסך פיליפס 23" מדגם בריליאנס 239cl לאחרונה נתתי את המסך לתיקון על תקלה שבה המסך היה נכבה מעצמו הוחלף במסך איזהו רכיב שנקרא כרטיס LCD והתקלה נפתרה כאשר חיברתי את המסך שוב שמתי לב לתופעה מוזרה כאשר יש אובייקטים נעים על המסך התמונה סביבם ועליהם נראית כאילו מרושתת בהרבה נקודות שחורות קטנות הדבר ניראה בבירור כאשר לדוגמה ,גוררים חולון על השולחן עבודה אז במסגרת הכחולה של החלון ניתן לראות בבירור מלא נקודות כמו כן הדבר ניראה גם במשחקים מסוימים או שגוללים דף מטה (בעיקר על רקעים ירוקים ,אפורים וכחול בהיר ). חיברתי את המסך למחשב אחר , החלפתי כבלים ... ואותה התופעה נתתי את המסך שוב לתיקון ... ובמעבדה אומרים שהם לא מצאו כלום ...ושלדעתם המסך תקין (לא הייתי יכול להראו…
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום חברים שחקתי קצת במחשב ונעלתי את הכונן ע"י התכונה BITLOCKER בחרתי סיסמא והמחשב גם נתן לי מפתח שיחזור, הסיסמא לא עובד וגם המפתח שיחזור מה עושים כל החומר שלי נמצא בכונן
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
הי, לקחתי מחשב שהיו לו בעיות חום ממש רציניות, ניקיתי אותו והוצאתי דברים שלא צריך (כמו כונן DVD כי יש CD WRITER, דיסק קשיח כי היו שניים וכונן FLOPY, כי ככה זה פשוט עונה על הצרכים). ב PRIMARY MASTER יש את ה CD WRITER ב PRIMARY SLAVE יש את הכונן הקשיח ב BOOT SEQUENCE עשיתי שה CD יעלה לפני הכונן הקשיח כדי לפרמט ולהתקין WIN (כנראה שזה הדיסק הקשיח שאין עליו מערכת הפעלה). בכל מקרה הוא משום מה לא מראה לי "PRESS ANY KEY TO ENTER SETUP" כאילו הוא לא מזהה שיש דיסק בכונן ואז (אני מניח) הוא עובר לדיסק הקשיח (שכאמור, כנראה אין עליו כלום) וככה נשאר מסך שחור ולא מועיל. מה עושים? תודה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אתמול התקנתי תוכנה בשם פרימיום בוסטר שאמורה היתה לשפר את ביצועי המחשב, בינתים כבר הספקתי להסיר אותה אחרי שראיתי שהיא רק האטה אותו, תוכנה שבעיקרון מנקה את הרג'יסטרי ועושה דיפרגמטיזציה. אין לי מושג איזה שינויים היא עשתה במערכת אבל וירוסים או תוכנות ריגול אין לפי כל הבדיקות שעשיתי, הבעיות הם בהתחלה של ההפעלה לאחר ברכת הוולקם אני מקבל את תמונת שומר המסך אבל בלי כל הסמלים, הדבר היחידי שקיים למשך דקה שלמה זה הצג של העכבר. אתר כמו יוטיוב ודומים נראים בצורה מוזרה כאילו חסר להם איזשהו פלג-אין. מישהו יכול לומר לי מה קרה למחשב שלי ואיך מתקנים את זה? תודה
-
- 11 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, יש לי כאן מחשב P4 לוח אם של אינטל.. אין לי יותר מדי פרטים כי זה לא מחשב שלי. למחשב יש כרטיס מסך שלפי מה שהבנתי הדגם הוא Radeon 9800 של ATI פירמטתי את הדיסקים הקשיחים של המחשב דרך מחשב אחר, התקנתי XP, מגיעים למסך של המשתמשים במחשב, לוחצים על המשתמש, ואז לא רואים הרבה מעבר לפסים צבעוניים, העכבר מופיע כקובייה של פיקסלים, מעבר לפסים צבעוניים על המסך אין כלום. התקלה גם הייתה לפני, שיערתי שפרמוט של המחשב, ניקוי ובדיקת חיווט תפתור, אבל הבעיה עדיין קיימת. מה ניתן לעשות? הכרטיס שווק חיים? רואים הגדרות ביוס, רואים מסך עלייה, אבל לשולחן עבודה כבר אי אפשר להגיע.. בתודה, רוי.
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אהלן, לפני כשנה ומשהו קניתי מחשב חדש. Champion intel CORE 2 QUAD Q6600 2.4 Ghz 8mb nvidia 8800GT 512mb. זיכרון 4GB. ספק 300W עכשיו לפני חודש בערך התחילו לי בעיות בכרטיס מסך, נושא שפתחתי לא מזמן אתם יכולים לראות פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=423216 בקיצור, אחרי שהוא נדפק אח שלי נתן לי סתם כרטיס - ATI 1650 בשביל שיהיה אפשר לעשות עם המחשב עד שהכרטיס החדש יגיע: HD4870. הכרטיס עבד חלק חודש, היום בבוקר שניסיתי להדליק את המחשב לא הופיע כלום על המסך. אחרי כמה שעות שוב ניסיתי וכלום. שוב פעם החלפתי לכרטיס אחר והוא עובד חלק. יכול להיות שיש בעיה עם אחד החלקים במחשב שהורס את הכרטיסי מסך שאני מכניס? הורדתי SpeedFan בכדי לראות חימום וזאת התוצאה: http://…
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום קניתי מצלמת רשת של חברת chicony דגם icam 6185- מצלמה+מיקרופון מובנה המחשב שלי עונה לדרישות מערכת מינימום שלהם. התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם המצלמה- מזהה וידאו אך לא קול במיקרופון המובנה. במנהל התקנים רשום תחת התקנים אחרים: usb2.0 audio device בסימן שאלה צהוב (כשאני מוציא את הכבל הוא כמובן נעלם) במחשב אחר זה תקין- ז"א הבעיה לא במצלמה. ניסיתי להחליף ל- usb אחרים- לא תקין התקנתי sp3 – לא תקין ניסיתי להוריד דרייברים אחרים דרך האינטרנט- ללא הצלחה. אני כבר מיואש ולא מוצא פיתרונות..... יש הצעות??? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב כבן שלוש וחצי שנים [מפרט בצד] שמזה זמן רב עושה בעיות בהדלקה [עד שהוחלף הכ.מסך ואז זה פסק]. היום, לאחר 10 ימים שלא נגעתי במחשב והוא לא הודלק כלל, כשאר ניסיתי להדליק אותו דבר לא קרה מלבד האורות שנדלקו [לא צפצופים או שום דבר אחר, מסך שחור ומאווררים (לא יודע בדיוק איזה, אבל נראה לי שכולם עובדים אך לא על עוצמה מלאה כמו בד"כ בעת ההדלקה]. אני הוצאתי את הבטרייה של הביוס\לוח אם ופרקתי את המתח החשמלי עליו [ע"י מספר לחיצות על כפתור ההדלקה] ולאחר מכן הצלחתי להדליק את המחשב, הוא עלה למספר דקות ואז נתקע ומאז הוא לא עולה [ניסיתי לחזור על אותה הפעולה אך ללא הועיל]. האם יש לכם השערה כלשהי מדוע המחשב לא עולה וכיצד ניתן לתקן זאת? בתודה מראש! נ.ב. המחשב עבד מצויין ל…
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא בטוח האם הבעיה קשורה לפורום ווינדוס אם אני טועה מצטער ! בכל אופן הבעיה שלי היא שלאחר ביצוע ריסטרט למחשב מופיעה הודעה: bootmgr is compressed press alt+ctrl+del to reastart וזהו ככה זה חוזר על עצמו בכל נסיון להפעלה מחדש לא יודע אם זה באמת קשור אבל יש לי 2 מערכות הפעלה שמותקנות על המחשב win7 starter + win xp. מישהו יודע מה ניתן לעשות ??? בתודה מראש ובברכת שבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב Windows XP Home כאשר אני מדליק את המחשב במסך של בחירת מצב בטוח וכו' אני בוחר Start windows normally והוא רושם שחסר את הקובץ l_intl.nls עכשיו קראתי שצריך להעביר אותו מהדיסק של הווינדוס לתיקיה system32 בעזרת ה System Repair אבל זה לא מביא לי לגשת לsystem32 הצלחתי להעתיק את הקובץ ל-c:/windows אבל לא מעבר לזה, ואני מחובר ל-adminstrator (שהוא ללא סיסמא ככל הנראה), כאשר אני מנסה להעתיק את הקובץ מהwindows ל-system32 אני עושה כך: copy c:\windows\l_intl.nl_ c:\windows\system32 הוא רושם The file could not be copied וכאשר אני מנסה להעתיק את הקובץ ישירות מהדיסק הוא רושם Access denied אני חייב עזרה, אני עבר מיואש לגמרי מהמחשב הזה :\ תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
קיבלתי קירור אוויר לסוקט 775 (גוף מתכת+מאוורר) . מהמאוורר יוצא כבל חשמלי של שלושה סיבים שבקצהו שקע של 3 חורים. לעומת זאת, על הלוח אם (לוח C2D) יש חיבור למאוורר CPU (תקע) שיש בו 4 פינים . אינני יכול לחבר את השקע לתקע (כי המעטפת של 4 הפינים מונעת הכנסת השקע של 3 פינים). שמתי לב שבלוחות פנטיום 3 התקע של המאוורר כולל רק 3 פינים. נתונים אילו ועוד נתונים שאיני רוצה לפרטם כאן הביאו אותי לנחש שהפין הרביעי בתקע של לוחות C2D הוא פין שמעביר סיגנל למאוורר לשנות את מהירות הסיבוב (למשל סיגנל להגביר את מהירות הסיבובים כאשר המעבד התחמם). הייתי רוצה לדעת עד כמה הניחוש הזה נכון. כמו כן אני רוצה לקבל ייעוץ מה עלי עשות במקרה ולא אקבל חלק חסר שמקשר בין הכבל של 3 סיבים לבין התקע של 4 פינים.…
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי המחשב שלי לא משהה התקני USB, יש מעבר של חשמל אבל הווינדוס לא מזהה רץ על XP, עם המפרט שבפרופיל יעריך מאוד את העזרה כי אין לי אינטרנט בגלל זה אז זה דיי קריטי תודה נתי
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
הלוח (מחשב שלם) נזרק ממעבדת מחשבים אם 2 קבלים מנופחים. החלפתי אותם MSI K9N Neo MS-7260 Ver 1.0 עכשו אם אני מדליק את הלוח (אם המעבד שהיה בו + כרטיס מסך 6200 שאני הוספתי - ללוח אין מובנה) הוא מצפצף כך : -- - - - - - - - - אחריי כמה שניות מהירות המאוורר יורדת לחצי והוא מצפצף צפצוף נוסף "רגיל" כמו של מחשב תקין, אבל המסך נשאר מכובה אם אני מדליק את הלוח ללא זיכרון אין צפצופים בכלל הזיכרון והכרטיס מסך שאני שם בו תקינים (עובדים במחשב אחר). את המעבד אני לא יכול לבדוק
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום פתחתי פה דיון בשבוע שעבר על זה שהמחשב שלי קופא אקראית. החלפתי כרטיס מסך לאחר שהנחתי שזו הבעיה וזה לא ממש עזר.. מה עושים? תודה!
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
הבעיה היא במחשב של חבר. הלוח אם הוא ASROCK EXTREEM 4 וכרטיס מסך SAPHIR GTX 550 TI עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ביט, בעת הפעלת המחשב לפעמים עולה ומראה שגיאה בדוקטור די באג, ולפעמים מסך שחור לגמרי. המחשב חדש ונלקח לבדיקה בחנות ושם כאשר השכיבו את המחשב אז הכרטיס מסך עבד בצורה טובה, אך שהעמידו אותו שוב היו בעיות, וכאשר הטכנאי בחנות הרים מעט את החיבור חשמל לכרטיס מסך אז הכל עבד כמו שצריך ושעזב את החיבור שוב התחילו בעיות, וה"פתרון" שהומלץ ע"י החנות היא לקשור חוט שיחזיק את חיבור החשמל לכרטיס המסך בגלל שהכרטיס מסך הוא "מאוד כבד וזו בעיה נפוצה" (לפי דברי הטכנאי בחנות), אני אישית לא מכיר תופעה כזאת וגם לא נראה לי שאמורה להיות בעיה שכזאת עם מחשב חדש, כרטיס מסך חדש ולוח אם חדש, אני א…
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום, נסתי לגבות את תקית הפרופיל של פיירפוקס ואני רואה שפשוט אחרי שאני מחליף את התקיה המקורית ושם את הגיבוי , זה פשוט לא ממפעיל לי את פיירפוקס. אפשר עזרה עם זה איך מגבים? session manager נותן אפשרות גיבוי ושחזור , אך האם ניתן לגבות session אבל להחזיר את הsession הזה מבלי להתקין את התוסף session manager? תודה.
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
אני תקוע בבעיה מסוימת. שפת ברירת המחדל אצלי במערכת היא עברית ובהתקנות מסוימות שהשפה בה היא רוסית הכל מופיע בגיבריש. אני יודע שאפשר במערכת לשנות לדוגמא לרוסית וזה יסתדר אבל זה לא פתרון אידיאלי בשבילי. השאלה שלי אם יש תוכנה שאני יכול להגדיר באיזה קידוד לפתוח לדוגמא קובץ התקנה ?
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
בהתחלה המחשב היה קופא אחרי כמה שניות\דקות... קראתי פה קצת אז אמרתי שאני אנסה להריץ MEMTEST אבל עכשיו כשאני מנסה להפעיל את המחשב כמה שניות אחרי שהוא נדלק הוא נכבה, ואז אחרי כמה שניות מפעיל את עצמו מחדש (לא ריסט).. מה הבעיה פה?
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-