תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב שולחני בן כשנה (כולל כל רכיביו הפנימיים). היום הוא פעל כרגיל, עזבתי אותו לכמה דקות, כשחזרתי המסך היה חשוך ולא הייתה אפשרות לעשות אתחול עם הכפתור RESET. לאחר כיבוי והדלקה מחדש, המחשב אף לא עושה SELF TEST, ולראייה לא שומעים את הצפצוף הרגיל. לאחר פירוק כרטיס המסך גיליתי שהמאוורר של הכרטיס תקוע. תיקנתי אותו ע"י שימון והמאוור חזר לפעול ולמרות זאת המצב נשאר כפי שהיה. על פי הסימנים זה נראה כמו בעיה בכרטיס מסך או לוח אם. כיצד ניתן לאמת איזה רכיב כשל? האם יש סיכויי שמדובר ברכיב אחר או בעיה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב P4 עם לוח D845GEBV2. באתר של היצרן כתוב שהוא תומך עד 333 בDDR עכשיו קניתי DDR 400 וזה עושה צפצופים שאני מעלה את המחשב. האם יש אפשרות שהDDR400 שקניתי יעבוד על 333 לשנות משהו בביוס ? או עדכון ביוס יכול לעזור ? לפי מה שאני יודע הוא אמור לעבוד אבל על 333 כי זה מה שהסלוט תומך אבל אפילו את זה לא פשוט צפצופים והמסך לא עולה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר במחשב שמתפקד כמדיה סנטר בלבד. לוח אם של Asus, מעבד E8400. לעיתים בעת צפייה בסרט, אך הדבר קורה בעיקר כאשר אני צופה בשידור מושהה כלומר המחשב מקליט תכנית מהטלוויזיה ואני צופה באותה תכנית המחשב קורס. לא מדובר ב-BSOD ואף אין כל הודעת שגיאה בעת העלאה מחודשת של מע' ההפעלה. סימפטומים: נשמע תקתוק חד פעמי מהמחשב כמעין כיבוי צורם של הדיסק הקשיח, המחשב קורס למסך שחור. לחיצה על כפתור ה-reset אינה מלווה בתגובה. אני חייב לסגור לגמרי את המחשב, לבצע פתיחה מחדש ואז המחשב עולה (מלבד ההודעה של ויסטה על המחשב שלא נסגר כיאות) כאילו לא קרה דבר עד הפעם הבאה. אני חושד באחת מ-3 אפשרויות: 1. דיסק קשיח תקול. 2. לוח אם. 3. ספק. מה דעתכם? האם יש חשד לבעיה אחרת? כיצד לניתן לזהות את הבעיה שגורמת ל…
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוס 7, אין לי מסך רחב, המסך שלי זה 17 אינצ', אני אמור להיות על 1170x936, אבל אין את זה באפשרויות אז אני על 1280X1024 אבל זה לא נוח כי הכתב והסמלים קטנים יחסית, יש אפשרות להוסיף אפשרויות נוספות? כי כל מה שיש שם לא מתאים חוץ ממה שאני עכשיו .
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול כשסתם עבדתי על המחשב (מפרט בצד) פתאום התחילה בעיה מוזרה. הופיעו כל מני פסים אלכסוניים על המסך בצבע כחול, אך המחשב עבד כרגיל. כעבור כמה שניות זה הסתדר לאחר מכן כשנכנסתי למשחק כלשהו שמותקן אצלי במחשב פתאום זה חזר אך הפעם זה לא הסתדר... עשיתי ריסטרט ועכשיו המסך בכלל לא מזהה SOURCE, יש לי samsung 931C אם מחכים קצת הוא בסוף מזהה והמחשב עולה, אבל לא רואים כלום, רק פסים וכמו שלג כזה מדובר בבעיה בכרטיס מסך? כי יש לי אחריות עדיין
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ביציאות יוסבי מאחורה שאני שם את העכבר אז הוא זז ואחרי כמה זמן היציאה נדפקת והעכבר לא זז באותה יציאה אז אני מחליף יציאה והוא זז העכבר עד שגם היא נדפקת והוא לא זז בה והעכבר עצמו עובד מצויין היציאות יוסבי קשורות ללוח אם ? צריך להחליף לוח אם אולי ?
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
חיברתי HD של WD SATA 2 למחשב והתחלתי תהליך פירמוט ולאחר החלק הראשוני (הריסט) שלאחר מכן אמורה להעלות ההתקנה מהHD הוא חוזר שוב לתהליך הראשוני על ידי BOOT מה CD. כמו כן גם שמתי את הHD כBOOT ראשון וגם הוצאתי את הדיסק בשום מצב הוא לא עולה ונתקע בנסיון לעשות BOOT מהCD כמו כן רשום במסך בנוסף : IDE Channel 0.Master Disk HDD S.M.A.R.T Capability ....Disabled פתרון?
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היה לי מסך כחול ואחרי כמה שניות ריסטארט פתחתי את הקובץ שמראה את השגיעה וזה מה שרשום לי שם Microsoft ® Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Documents and Settings\NETANEL\My Documents\Mini051409-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp3_gdr.090206-1234 Machine Name: Kernel base = 0x8…
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם שבוע שעבר התחדשתי לי במחשב חדש ומאז יש לי תופעה קצת מוזרה, אחרי שאני מכבה את המחשב העכבר נשאר דולק,האור האדום של האינפרא עדיין נשאר. לפני שהחלפתי את המחשב זה לא היה ככה,מישהו יכול להסביר לי מה הסיבה לזה?
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
הי יש לי לוח MSI G31 F V2 1GBLAN משהוא כזה כיביתי את המחשב רגיל ולמחרת בבוקר. הבעיה כאילו עשיתי OC . לפעמים הוא נדלק ונתקע בביוס או עולה . איפסתי CMOS,ניתקתי את הבטריה וחיברתי,איפסתי ביוס רגיל,עברתי לכרטיס המשולב,עבדתי רק שהמסך ושום התקן פנימי כמו HDD CD לא מחובר. עכשיו "הנעתי" אותו ע"י פטנט שאני מחזיק את הריסט ומשחרר אותו אחרי 10 שניות. לפעמים זה עוזר ולפעמים זה לא עוזר. אצל חבר שלי היה בעיה שהUSB הקדמי עשה קצר ופשוט עכשיו אין לו יותר. זה לא בעיה בUSB הקדמי (ניתתי גם את הפלאג שמתחבר ללוח,הפכתי את הריסטרט עם הPOWER והלדי עובדים רגיל) מה שמוזר שעכשיו הוא עובד ועם אני עושה ריסט דרך הוינדוס אז זה חוזר לבעיה. זה מזכיר לי מה שקרה שמחשב מת שצריך ללחוץ כמה פעמים ריסט כדי שהיה PO…
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, יש לי 3 זכרונות במחשב 2 ocen 256 200Mh'z ואחד super talent 256 200Mh'z עכשיו עם אני שם אותם בסדר של אחד OCEN אחד SUPERTALEN ואז עוד OCEN אז זה גורם לתקיעות ומסכים כחולים והוא מזהה לי גם 512 ועם אני שם אותם בסדר 2 1supertalen ocen אז הכל עובד חלק אבל הוא עדיין מזהה לי רק 512 http://www.siz.co.il/my.php?i=uedn51zwwmgq.jpg super talent http://www.siz.co.il/my.php?i=kdmndvmed44o.jpg ocen x2 פה הוא מזהה לי 768 http://www.siz.co.il/my.php?i=rmzmmgjiklwv.jpg רק פה הוא מזהה עכשיו יש לי עוד שאלה יש לי גם מעבד pentium4 2.80 Gh'z prescott ושאני נכנס למנהל משימות הוא מראה לי שיש לי שני ליבות זה נכון או שזה סתם באג תודה להעונים
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם 2 הארד דיסקים, בזמן האחרון שמתי לב שלפעמים המחשב נופל ומופיעה שגיאה עם מסך כחול השגיאה: 0x000024 אחרי שאני מקבל את השגיאה אני עושה ריסט וההארד דיסקים לא מזוהים ניסיתי להחליף בין הכבלים שלהם (SATA) ולא עזר ניסיתי גם לנתק רק אחד מהם וגם לא עזר לדעתי הבעיה היא בלוח אם מישהו יכול לכוון אותי? אגב, הלוח אם הוא ASUS P4P800 אני ירחיב בדיוק מה עשיתי במחשב שאולי זה יעזור להבין איפה הבעיה - יש לי 2 HD כאשר אחד עם מערכת ההפעלה והשני זיכרון בלבד. הייתה לי הבעיה עם המסך הכחול כבר לפני כמה חודשים בתדירות ממש נמוכה וכשהחלפתי את הכבל SATA זה הסתדר, עכשיו זה חזר והמחשב לא עלה בכלל, כשניתקתי את ההארד דיסק ה"בעייתי" הביוס לא זיהה אף אחד מהHD, בקיצור פירמטתי את ההארד דיסק הבעיית…
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מפרט: לוח אם: msi p965 neo-f מעבד e6600 ללא אוברקלוק זיכרון: 4gb במהירות 667 קירור: arctic cooling 7 ספק כח: ezcool 430w עם מוד גטו - החלפת המאוורר במאוור 8" של arctic cooling (בגלל הרעש של המאוור המקורי). כרטיס מסך: 8800gts 320m וארבעה כוננים קשיחים - 3 מהם בתקן sata, ואחד בתקן ide + צורב דיוידי. המחשב בן שנתיים וחודשיים, ונקנה בivory. תיאור הבעייה: בכל הדלקה מחדש של המחשב (לאחר שעובר פרק זמן מסויים), הביוס מתאפס - כל ההגדרות + השעון. ההגדרה מחדש לא תמיד "תופסת" בנסיון הראשון, ויש צורך להגדיר הכל מחדש פעם שנייה. אני חושד באחד מהשלושה (לפי סדר סבירות): א. הלכה הבטריה של לוח האם. ב. ספק הכח מתחיל לגמגם ולהעלת מתח בהפעלה של המחשב, ולאפס איכשהו את הביוס. (מה שקצת לא סביר, א…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תאור הבעיה: מחשב שנמצא אצל גברת אחת (לא אצלי). מודיעה לי שאין אינטרנט. אני בודק וחושב שאולי הבעיה בכרטיס רשת. לוקח את המחשב אלי, מחליף כרטיס רשת בודק והכל נראה תקין. יש אינטרנט, אני מוריד תוכנות מעדכן אנטי וירוס וכו'. מחזיר את המחשב אליה ומחבר את הכל. מכבה ומדליק את המודם והראוטר של 012. לא עובד. אין אינטרנט. לוקח את המחשב אלי, בודק כרטיס רשת. אין אינטרנט. כרטיס רשת לא מתפקד. מעלה לינוקס (SystemRescueCD). לינוקס לא יכול לעבוד עם הכרטיס רשת הנוכחי. מחליף כרטיס רשת לכרטיס רשת אחר - שלישי. מעלה לינוקס. יש אינטרנט. יש כרטיס רשת. הכל בסדר. מכבה מחשב, מחליף חזרה לכרטיס רשת שני. מעלה לינוקס. לינוקס לא רוצה לדבר איתו. מכבה מחשב. כותב בעיה בפורום. מסקנה: הראוטר של 012 שרף 2 כרטיסי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט: לוח אם Gigbyte אין מולי את הדגם כרטיס RAM 1 של 512 כרטיס מסך Fx 5200 הבעיה: אם אני מנתק את הראם אז הוא מצפצף. אם אני מחבר בחזרה הוא נדלק אך לא נשמע צפצוף אישור (צפצוף יחיד) ונורת HD דולקת משום מה למרות שניתקתי את ההארד דיסק. אפשרויות: איך לזהות אם הבעיה בלוח האם(ויזואלי)? איך לזהות אם הבעיה בראם מבלי להחליף אותו(ויזואלי)? איך לזהות בעיה בספק? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה במחשב שהשמע אצלי (האודיו) לפעמים "קופץ" כזה כמו דיסק שרוט! זה קורה לי כשאני שומע מוסיקה, סרטים, באינטרנט וכו'... הנה תמונה של מנהל המשימות: המפרט של המחשב שלי: מעבד: quad 9400 2.66 זיכרון: 2+2 = 4 GB KINGSTON 800HRTZ לוח אם: ASUS P5Q כרטיס קול: REALTEK HD AUDIO אז מה לעשות? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
ה- HTPC שלי לא שרד הרבה זמן: אתמול כשהדלקתי אותו הוא סירב לעבוד. מקבל חשמל, הלדים דולקים, המאווררים מסתובבים, אין תמונה. אפילו לא POST. אחרי כמה ניסיונות הוא פתאום נדלק, עבד כמה דקות וקפא - ומאז גורנישט. פתחתי את המארז, בדקתי שהכל מחובר כמו שצריך, לא עזר. ניתקתי כל מה שאפשר לנתק - כרטיס רשת אלחוטי, דיסק וצורב, יציאות אודיו ו- USB, אפילו הוצאתי את הזיכרון - עדיין אין אות על המסך. גוף הקירור שעל ה- IGP מתחמם, כך שלפחות מתח הוא מקבל. אם לא פספסתי משהו, נראה שהמעבד או לוח האם הלכו. יש רעיונות לבדיקות נוספות לפני שאני הולך לנסות לממש את האחריות (קצת בעייתי מאחר שכנראה שאי אפשר להשיג את לוח האם הזה יותר ואין לו מחליף ראוי)?
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום שמי ציון אני צריך ליקנות מחדש כרטיס קול ומאוורר הכרטיס הוא של Cretive ב100 שקל ומאוורר למארז של ZELMAN F1 80MM עכשיו לא הרכבתי שום רכיב בעבר ואין לי כוח לשלם פשוט 100 שקל עודף ואמרו לי שזה לא קשה בכלל להרכיב אז יש לי כמה שאלות 1:האם יש איזה מדריך אם תמונות איך להרכיב את שתי החלקים? 2:אמרו לי שאת הכרטיס קול אני מחבר לחיבור PCI וזהוא שאין שום מתח לחבר זה נכון? איך אני מעיף במארז למעטה את הברזלים האלו למעטה? כי כששמו לי תכרטיס מסך העיפו לי שורה מהברזל כדי שאני יוכל להכניס את ה DVI ואני צריך את זה גם לכרטיס קול
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
לפני יומיים, המחשב נכבה ע"י הוצאת הכבל מהחשמל אחרי זה הדלקתי אותו והוא נדלק לכמה שניות ונכבה, נדלק ונכבה, נדלק ונכבה.. החלפתי ספק כח והוא עדיין עושה את הבעיות האלה (של TT) למישו יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אהלן במחשב שלי יש דיסק קשיח 80GB SATA מותקן ועובד כראוי. הוספתי דיסק נוסף בגודל 80GB גם כן אך בממשק IDE . ה BIOS מזהה היטב את שני הכוננים - ה-IDE מוגדר כ SECONDARY MASTER וה SATA כ THIRD . גם במסך הפתיחה הראשוני איך שמדליקים את המחשב הוא מזהה את שני הדיסקים, אך לאחר שמערכת ההפעלה עולה ניתן לעבוד רק עם ה-SATA , כלומר ב"המחשב שלי" לא מופיע לי כונן ה IDE . אשמח לכל עזרה, אני מעריך שמדובר בהגדרות ב BIOS או משהו כזה. יש לי לוח אם של ASUS (כדי שתדעו איך נראה ה BIOS שלי..) . בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מחשב ישן .. הכרטיס מסך המשולב שרוף\לא עבד. המחשב נדלק וכל הרכיבים עובדים ההארד דיסק נדלק המאוורים עובדים אין ציפצופם של בעיה מהזיכרונות או משהו . הכנסתי את הזיכרונות למחשב אחר והם עבדו טוב. כשניסיתי לחבר כרטיס מסך טוב למחשב אז עדיין כשמדליקים את המחשב לא רואים כלום(שחור). מישהו יודע להגיד לי מה לעשות כדי שהמחשב יעלה מהכרטיס מסך החיצני ולא מהכרטיס מסך האונבורד?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
הייתה הפסקת חשמל לפני שנייה.... עכשיו המחשב בקושי זז. אני לא יכול גם להפעיל IEXPLORER הוא נתקע בהפעלה... וגם הכל איטי רצח לוקח שנה להפעיל EVEREST אני חייב משהו לסדר את זה... וגם הEXPLORE.EXE לקח 50% מעבד כד שסגרתי ופתחתי אותו מחדש... מה לעשות :S ??? עריכה: הדפדפן עובד, אבל רק אחריי הרבה זמן שהמחשב היה דולק... זה כמו שעכשיו פשוט לוקח לו הרבה זמן להדלק, אולי יש תוכנה שתסדר?
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הרכבתי זכרונות KINGSTON 512.\667 ובמערכת הפעלה הם מוצגיפ כ 448 למה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
חברים בבעיה כזאת לא נתקלתי ח יש לי מחשב ישן פנטיום 3 והוא עובד מצוין ברגע שמחברים אליו כונן פלופי תוך כמה שניות הכבל מידע מתחמם בקצה האדום ונשרף ומעלה עשן 5 כוננים בדקתי בכולם זה קורה ניסתי 5 כבלים אחרים כולם נשרפו וכל זה קורה אפילו שהכבל מתח לא מחובר לכונן הפלופי המחשב עצמו עובד תקין עם 2 כבלים IDE והכל מצוין ח כנראה שלוח האם מקצר אבל מישהו נתקל פעם בדבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-