תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב אנשים יש לי בעיה המפרט של המחשב: e8400 3.60 hd4870 זיכרון 4gb windows 7 rtm 64bit הוספו קירורים על המעבד + מארז מאוור קידמי + מאוור צדדי+ 2 מאוורים במארז למעלה+ מאוורר על המעבד אם החסרתי איזה שהו פרט אז תגידו כשאני מפעיל משחקים כבדים המחשב נתקע מופיע מסך שחור וזהו ככה זה נשאר עד לריסט מה יכולה להיות הבעיה? הינה תמונה של הטמפרטורות בזמן מאמץ: http://img694.imageshack.us/img694/2747/hotk.jpg אם אפשר תסבירו לי מה כול דבר אומר שם איפה שמסומן ציור אש תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי חברים, לפני כמה ימים הכונן הקשיח החיצוני שלי ספג מכה מנפילה של כ-20 סנטימטר... לאחר מכן הפסיק לעבור, בניסיון לבדוק את הבעיה פירקתי והגעתי לכונן הפנימי (seagate 1TB) שלא פועל כראוי. התופעה היא: נסיונות להתחיל את הסיבוב ומפסיק וככה כל פעם... מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מפרט בפרופיל.. את תחילת הסיפור ניתן לקרוא כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=423571.10 הבעייה לא נפתרה כבר כמה חודשים ונסיונות עצמיים לנסות לעלות על הבעייה לא צלחו (החלפת זכרונות והרצת בדיקות מאמץ) הקפיאות מתרחשות באופן ספונטני לחלוטין ללא מאמץ על המערכת וללא OC על שום רכיב. אציין גם שלא מתקבלים מסכים כחולים כלל. על המחשב מותקנת מערכת הפעלה windows 7 64bit rtm. המחשב ירד אתמול למעבדה של רשת מוכרת (כרגע לא אציין את שמה) אחרי שסוף סוף גיבתי את כל המידע שלי למקרה של פירמוט מצד החנות או צורך להחליף הארד דיסק. היום התבשרתי מצד הטכנאי שלאחר בדיקות מאמץ (בלבד) שנערכו למחשב במהלך היממה אין שום תקלה ברכיבי המחשב. הטכנאי מצידו האשים את מערכת ההפעלה הלא חוקית שלי וטען…
-
- 33 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
הלו ? הגעתי לעזרה ראשונה ? אני צריך מציל, חובש, דוקטור לאבקת חשמל ... טוף. מתחילים עם סוללת CMOS חדשה דנדשה, 3.2V , בדוק עם שתי מולטימטרים שונים. תופעה ראשונה - הביוס, על ההתחלה, מדווח על 2.0V או פחות. ??? תופעה שנייה - תוך הזמן המוגדר, הלוח מאבד את כל ההגדרות בביוס ואי אפשר לחנדש אותן עד להחלפת סוללה דנדשה מהצלופן כי הביוס מדווח על ... 1.4V ואפילו פחות ואי אפשר לעבוד, מסכים כחולים, שדים, עניינים, סוף העולם. בבדיקה עם מולטימטרים, הסוללות הגמורות - אלה שהלוח אכל להם את האבקה - עם מתח של 2.5V עד 2.8V הספק תקין, 550W של אנרמקס, התופעה מתרחשת עם ספקים שונים. כל הרכיבים המחוברים ללוח הוחלפו למטרת בדיקת קצרים והתופעה חוזרת עם רכיבים שונים. מי יודע מי מכיר מי נ…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש התקנתי מחדש את XP אחרי פירמוט, ואז את כל התוספות (AVG8.5, ZoneAlarm, SP3, Office2003 וכן התקנה של דונגל BlueTouth דרייבר של bluesoleil. אחרי כמה ימים של עבודה תקינה המחשב החל להתקע, תחילה עוד אפשר להזיז את העכבר ואח"כ כלום רק boot עבודה של 2 דקות ושוב תקיעה. יש לציין שבמצב בטוח המחשב עובד בסדר גמור. כדי להמנע מדיבוג ארוך, התקנתי שוב אחרי פירמוט הכל מחדש הפעם בשלבים, תחילה את הmust (AVG8.5, ZoneAlarm, SP3) עבר שבוע עבודה תקין ואז את הכל השאר, לאחר כמה ימים של עבודה תקינה חזרה הבעיה. ניסיתי לנטרל את הדרייברים במנהל החומרה ונשארתי עם מינימום, זה עבד והחשד נפל על הדונגל של BT אבל שוב לאחר התקנה של דרייבר עדכני שלו חזרה התופעה, והמחשב פשוט נתקע 2 דקות אחר…
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין XP אלא שהמקלדת והעכבר מפסיקים לפעול במסך הראשון של ההתקנה. ניסיתי גם מקלדת ועכבר USB. למישהו יש פתרון? אגב למה רשום שאני משתמש בספארי כשאני משתמש ב-Chrome.. בתודה,
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי, אני סובל מ-2 בעיות במשך שבוע, לדעתי הן קשורות אחת לשנייה. הראשונה, קשורה לרשת. אני משתמש ב-UTORRENT ומקבל את הודעה בשם an operation on a socket could not be performed because the system lacked sufficient buffer space or because queue was full במשך שבוע, מה שאומר שאחריה אני לא יכול לגלוש, צריך להפעיל את המחשב מחדש, להתחבר ואז הכל בסדר. שמתי לב שזה קורה ר-ק אחרי 11-12 שעות, לא לפני. חיפשתי בגוגל על התקלה וניסיתי להחזיר את הגדרות ה-TCPIP לברירת המחדל, אבל אין שינוי. בעיה שניה, המחשב "מגמגם", מה שאומר שכשאני מנגן שיר או וידאו בזמן שאני משתמש בדפדפן, הקובץ מגמגם לכמה שניות, חוזר לנגן רגיל, שוב מגמגם ושוב בסדר. גם זה קורה רק לאחר מספר שעות חיבור ולא מיד. קצת פרטים על המחשב…
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה ריסטרט למחשב אני שומע ציפוף ארוך מהלוח אם ורק אז המחשב עולה כרגיל, יש גם בעיה שלא משנה איזה OC אני עושה אפילו הכי קטן כל פעם שאני מכבה ומדליק את המחשב מחדש הוא קורס לי על ההתחלה ועושה ריסטרט, הורדתי את הOC והוא עושה את זה לפעמים גם. בדקתי זכרונות - תקינים. GPU CPU בOCCT - תקין.
-
- 22 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לחבר שלי היה 7600GT לפני זה והוא מת אז אמרתי לו לקנות 4670 במקום, הוא התקין את הכרטיס על הלוח ואז הוא לא קיבל סאונד, הוא התקין את הדרייברים ועדיין אין סאונד. מישהו מוכן לעזור?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לפעמים כשאני משחק יש לי תקיעות בסאונד(הקול חוזר על עצמו כמה פעמים והתמונה רצה) זה קוראה בעיקר בסרטוני פתיחה של שלבים או בקרדיטים לא זכור לי שדבר כזה קראה במהלך המשחק עצמו! הדבר הזה מעצבן כי אני לא מצליח להבין את העלילה כי לפעמים חצי מזה אני לא שומע הוא חוזר על מילה אחד איזה כמה פעמים ואז יש שקט לכמה שניות ואז שוב... מה שמוזר שהדבר התחיל(ככול שזכור לי) מאז שהחלפתי את הכרטיס מסך שלי(6600GT) ב2600XT אז שיחקתי ב-COD4 ופתאום ראיתי שיש תקיעות בסרטונים שבין השלבים עכשיו החליפו לי את ה2600XT(כי הוא נידפק) ב4650 ועדין יש את זה.... משהו יודע אך לפתור את זה? תודה מראש ערכה: מפרט מלא בצד
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי להתקין במחשב ווינודס 7 כרגע יש לי xp הבעיה היא כשאני נכנס ל boot המחשב מבטל לי את השימוש במקלדת ובעכבר ואז אני לא יכול לבחור את האופציות שאני רוצה להתקנה אם מישהו יודע אך פותרים את זה אז תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי, אתמול הרכבתי מחשב והייתי הפוך על עצמי לא שמתי לב למה שאני עושה . שמתי קבל יותר ממה שצריך ( אני חושב שקוראים לזה ככה , אני מדבר על הדבר הצהוב הזה זה שעומד על הלוח . הוא לא בהכרח צהוב) אז כנראה שבגלל זה נשרף המחשב .. היה ריח שרוף מהמחשב אני לא יודע בדיוק מאיזה חלק אני חושב מכיוון המעבד אבל מה שאני יודע שהלוח נשרף בוודאות . בקיצור יש לי אחרית ואני מחליף אותו , עכשיו רציתי לדעת אם המעבד גם נשרף , הוא עובד במחשב אחר השאלה היא אם הוא נפגם או משהו כי כשהוצאתי אותו שהלוח נשרף המעבד היה ממש חם . מדובר על מעבד Q6600 , הטרמפטורות שלו סבירות בדקתי ב , אוורסט ,HWMonitor טמפרטורה 45 פחות פחות או יותר השאלה שלי היא איך אפשר לדעת אם המעבד נפגם ייתן פחות ממה שהוא צריך האם יש דרך לב…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ששלום לכולם ! המחשב שלי הוא סבבה והכל אני לא דורש ממנו להפעיל תוכנות מיוחדות או טובעניות בכלל. הוא היה מהיר עד לפני מספר ימים שכאשר הדלקתי אותו הוא פשוט נהיה איטי ביותר. נורית ההארדיסק על המארז כל הזמן דלוקה- מה שמראה על מאמץ שלו, אך זה קורה כאשר המחשב לא מפעיל אף תוכנה. המחשב מתנהג כמו במצב של מחסור בRAM אך כמובן שזה לא המצב. השירים במדיה פלייר נשמעים מקוטעים, לפתוח את הfirefox לוקח שעות וכו', פשוט לא מתפקד. הרצתי את האנטיווירוס שמותקן לי NOD32 והוא לא מצא כלום. המחשב נותר במצב המעצבן הזה גם כאשר בtask manager לא רצה שום אפליקציה של המשתמש פרט ל"explorer" כמובן. זה מצב ממש מתסכל ולא אופיייני למחשב הזה. מה אפשר עוד לעשות? איך ניתן לשפר את המצב? תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקווה שזהו המקום המתאים לשאלה, אז ככה, האמת שזה קרה כבר לפני יותר מחצי שנה פשוט רק עכשיו יצא לי להתחיל להתעסק עם זה. עידכנתי את הגרסא של הDA ל1.25 ומאותו הרגע העכבר הפסיק לפעול, כלומר בתוכנה עצמה של העכבר מופיע העכבר כאילו הוא מחובר, אך הוא לא מגיב, ואי אפשר לעשות בו כל שימוש. קראתי באינטרנט בפורומים בחו"ל על תקלות כאלה שהעכבר כביכול "מת" אבל ישנה דרך לסדר אותו, רק שבשום מקום לא הצלחתי למצוא תשובה איך לסדר אותו. שלחתי בנוסף להודעה פה הודעה גם לתמיכה של RAZER בתקווה להצליח לפתור את הבעיה. תודה מראש לכל מי שיעזור\ינסה לעזור.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אתמול קניתי דיסק קשיח חיצוני 1TB של סיגייט (freeagent) הוא פועל מצויין ואני מרוצה ממנו. היום גיליתי שברגע שאני מחבר את האיפון למחשב אני מקבל הודעת שגיאה delayed writing failed משו כזה. בעיקרון זה כאילו פשוט מנתק את הדיסק החיצוני ואז אני מקבל שגיאת קריאה/כתיבה. נסיתי לבדוק אם זה תוכנתי אז העלתי לינוקס במקום ווינדוס, עדיין אותה בעייה, ככה שזה בטוח חומרתי. עדכנתי דריברים, לא עזר. עדכנתי ביוס, לא עזר. הורדתי OC והחזרתי ביוס להגדרות רגילות, לא עזר. אני לא יודע מה לעשות עכשיו. אני מניח שזה בעייה בלוח/USB או שיש סיכוי קטן שזה עניין של חשמל (ספק)שאולי לא מצליח לספק מספיק חשמל לרכיבים אבל אני בספק גדול לגבי זה. מפרט בצד (ראשון) תודה ולילה טוב.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
עבדתי לפי המדריך שבסטיקי ובמקום מה שצריך להופיע לי, זה מה שמופיע לי: Microsoft ® Windows Debugger Version 6.11.0001.404 AMD64 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Windows\Minidump\110809-20638-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: ואין את הסיבה לבעיה כמו במדריך, מה אני עושה?
-
שלום, התחדשתי במחשב חדש, הרכבתי את כל החלקים לבד בבית, אבל בהדלקה שומעים שהמאווררים מתחילים לעבוד, וגם הHD. אבל המסך לא נדלק, למרות שהוא מחובר. אין צפצופים אבל נדלקים 4 לדים בלוח אם של PHASE LED. המקלדת גם לא מגיבה (NUM/CAPS לא נדלקים) אם המפרט משנה אז: I5+NINJA2 P55UD2 CHIEFTEC650W 5850 SAMSUNG F3 500GB ניתקתי הכל, וחיברתי הכל מהתחלה. עדיין אין תצוגה. גם המחבר של ה8 פין, וגם הגדול יותר מחוברים היטב ללוח אם הכ.מסך מוכנס טוב למקום, וסגור עם 2 ברגים. 2 כבלי המתח מחוברים לספק. המחשב נדלק, כל המאווררים נדלקים. גם של כ.המסך, גם של המעבד, גם של הספק, וגם 3 המאווררים של המארז. אין צפצופים. 4 לדים של PHASE דולקים בלוח אם. המקלדת עדיין לא מגיבה. לא נדלקים הלדים של הNUM\CAPS. איפה …
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מזה שבועיים אני לא יכול לשחק בשום משחק שהוא יותר כבד מtorchlight וגם שם אני חווה פליקרים מדי פעם. הסיפור שלי מתחיל לאחר קבלה של פלטמורמה חדשה: ma785gt-ud3h amd x3 720be 2*2gb patriot ddr3 המערכת שברשותי: corsair 450vx 200gb wd 640gb wd 7800GT ברגע כזה 9800GT שנשלח לבדיקת מעבדה. שללתי בעיית תוכנה בעזרת התקנת דרייברים שונים וכן עד כדי פירמוט מערכת הפעלה. שללתי בעיה של 9800GT בשל העובדה שגם 7800GT עושה לי בעיות דומות, אפילו בCOD4 אשר אותו הוא הריץ פעם בצורה נפלאה. להלן דיונים שלי בעניין לקבלת רקע: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=438457.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=439542.0 אודה לכל עזרה באשר היא. אני פשוט יושב פה עם מחשב משותק מבחינת משחקים :…
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
יש לי אמפי מסוג Sansa Fuse, ולאחרונה התגלתה איתו בעיה מוזרה. כל פעם שאני מחבר את המכשיר למחשב, ברגע שהמכשיר משתנה למצב Connected - המחשב מקבל קצר ומנסה להפעיל עצמו מחדש - אך התהליך חוזר על עצמו בכל 2-3 שניות, עד שאני מנתק את המכשיר מהUSB. * המכשיר עצמו לא נראה מקולקל. * ניסיתי מספר יציאות USB באותו מחשב - התוצאה זהה. * ניסיתי להשתמש באותו הכבל ובאותו המכשיר במחשב אחר - שם הכל עובד כמו שצריך. * מכשירים אחרים דווקא כן עובדים עם הUSB, כמו המקלדת, העכבר וכבל Mini-USB. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום הלכתי לחבר שלי לעזור לו להתקין וינדוס XP, ניסיתי להתקין לו XP שהיה לו וגם הבאתי עותק אחד צרוב ומקורי(הבאתי גם ויסטה מקורי) בקיצור אני מנסה לעשות BOOT דרך הCD/DVD הוא מראה לי את ההוראה שצריך להקיש על מקש כלשהו כדי להתקין את מערכת ההפעלה הבעיה שלא משנה כמה פעמים אני לוחץ ועל מה אני לוחץ במקלדת הוא פשוט מתעלם מכל ההקשות וזו לא בעיה במקלדת כי נכנסתי לביוס דרכה, דגם של הלוח שלו הוא msi ms 6728 ניסיתי לחפש משהו בביוס שקשור לזה אבל לא מצאתי כלום תודה עריכה: הדיסק קשיח הוא בממשק IDE
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אני לא מבין מה הולך פה יש לי מחשב יחסית טוב מעבד e8400 כרטיס 9800gtx+ asus p5ql-3 4gb ram corsiar 550wtt nzxt tempest כל המשחקים החדשים כימעט עם זה MW2 ו thegodfather 2 רצים חרא ב godfather המשחק רץ על הגדרות הכי גבוהות רזולוצייה 1680x1050 ומתי שמיסתובבים עם המכונית ה fps ירד מ 60 ל 55 במהירות!! והיה ממש תקיעה מתי שזה ירד,ב MW2 שמתי על אותה רזולוצייה הכל extra הכי גבוהה וגם שם שהיו הרבה יריות פיצוצים אש! ושהייתי רץ במקום עם הרבה קרח או אש המשחק היה מקרטע!! ממש איטי וה fps ירד מ 60 ל 35-45, המעלות ניראה לי בסדר מעבד במאמץ שתי הליבות 55 כרטיס מסך במאמץ 65 הארד דיסק 36 לוח אם 27 ו aux 41 יש בזה משהוא? דרייברים הכי מעודכנים
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תמיד כשאני משחק משחק (בין אם זה Modern Warfare 2 או Sims) המסך נהיה שחור, המאוורר של הכ.מסך מפסיק לשנייה ואז הוא סוגר לי את המשחק וכותב שהיה error. לאחר מכן, כתוב בצד שמאל למטה "display driver has stopped and recoverd". שמעתי דרייברים? הורדתי דרייבים. למרות זאת, הבעיה המשיכה לקרות. אתמול זה היה קורה לעיתים נדירות יותר, עכשיו זה קורה בשניה שאני עושה "play". מוטב לציין כי יש לי ויסטה 64 ביט (מה לעזעזל חשבתי כשקניתי את זה :-X). אשמח לעזרה, תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך של BENQ דגם FP92W יש לי אותו כבר שנתיים וחצי, הוא דלוק כל היום וכשאני לא על המחשב אני מכבה אותו היום באמצע גלישה באינטרנט המסך החשיך טיפה, אחרי שניה החשיך עוד קצת וככה תוך כמה שניות הוא מחשיך שלא ניתן לראות כלום, זאת אומרת אני יכול לראות אם אני ממש מאמץ את העיניים ומתקרב עד כדי נגיעה במסך עם העין כדי לראות משהו כשזה קרה כיביתי את המסך והדלקתי שוב, זה עבד לשניה טוב ואז שוב החשיך ניסיתי לחבר למחשב אחר וזה אותה הבעיה לפני שזה מחשיך קופץ פופ אם וכתוב NONPRESET MODE מה יכול להיות מקור הבעיה ולמי כדאי לפנות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכם, לפני מספר ימים השתמשתי במחשב והגעתי לניצול מלא של הראם, כלומר 100% על פי מנהל המשימות. בזמן שאני נמצא בניצול המלא (שנמשך כחצי שעה) מיד המוזיקה התחילה להשמיע קירטועים והמסך התמלא בחירבושים ומיד הופיע המסך הכחול. לא הספקתי לתעד את המסך או לקרוא אותו לגמרי, אני זוכר שהיה כתוב משהו על hardware, שזה לא ממש עוזר לנו להסיק מה הבעיה כי זה כל החומרה. אני אציין שהמסך הכחול הזה הופיע מספר פעמים כשאני מביא את המחשב לניצול מלא וגם כן שאני מפעיל את המצב שינה של הויסטה. כל פעם כשאני מפעיל את המצב שינה ומחזיר את המחשב לפעולה הווינדוס נדלק ולאחר כמה דקות או מיד מופיע חרבוש ושוב מסך כחול. לאחר התקלה האחרונה שהתרחשה לפני כמה ימים הכל ניהיה יותר איטי וגם מדי פעם יש תקיעות זריזות (מ…
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
לאחרונה התחילו בעיות בהדלקת מחשב. המאווררים עובדים אבל אין קריאה מהדיסק וכמובן שלא מגיע אפילו לביוס. עשיתי ריסט לביוס והבעיה עברה. הבוקר שוב תקלה זהה. ריסט לביוס לא פתר כלום. קראתי כאן שצריך לנתק את ספק הכח וללחוץ מספר פעמים על לחצן ההדלקה כדי לפרוק קבלים. עשיתי והמחשב הסתדר. לדעתי הבעיה בלוח האם. מישהו מכיר הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-