תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.. רכשתי מחשב חדש לפני כחודש והיום צצה לה בעיה ראשונה.. כל הלילה ה UTORRENT וה JDOWNLOADER עבדו במרץ.. ושקמתי בבוקר והתסכלי על המחשב אני רואה שכל ההורדות/שליחות הופסקו ומצורפת להם השגיאה הבאה: "not enough storage is available to process this command" כמו כן הודעה זהה קיבלתי מהסקייפ. חיפשתי בגוגל לא מצאתי שום דבר רלוונטי לגבי.. אשמח לעזרתכם. מפרט: intel core i5 750 gigabyte ga-p55-ud3L gigabyte rreadeon hd4870 1g gddr5 [patriot ddr 3 1600mhz 2x2gb wd 500g 32mb smasung t240 WINDOWS 7
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שגיאות מוזרות במחשב אבל בבדיקה " לא ארוכה " הכול תקין . שהרצתי את המחשב רק אחרי 30 שעות MEM TEST הוא מצא שגיאה אחת והוא רשם GOOD 8080 EROR 8081 ? שתי שאלות : 1. יש במחשב 2 זכרונות זאת אומרת 8080 סלוט 1 ו 8081 סלוט 2 ? 2. אם אחרי 30 שעות שגיאה אחת זה תקין ? לא יודעת מה לעשות . היה רשום memory adress באדום , מספר שגיאה : 000086ee14c . איך אני אמורה לדעת איזה זיכרון מהם דפוק ? ובהמשך רשום GOOD 80808080 EROR 80808081
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך סמסונג T220 כל הזמן שאני משחק או סתם גולש באינטרנט או אפילו שהמחשב עולה הוא מתחיל להשתגע !!! הופך למסך שחור ומחפש חיבור או אנלוגי או דיגיטלי כל לאיזה 5 שניות ואז נכבה !!!! מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן! :pissed: !!!!!!!!! אני לא יכול לעשות כלום כל שניה נכבה כאילו הוא לא מזהה את החיבור !!!! ניסיתי כל מה שאפשר חיפשתי בגוגל לאלפי אנשים יש תבעיה הזאת ללא פתרון !!!!!!!!!!!! אולי המוח היהודי אתם יודעים לפתור את הבעיה הזאת תודה!!
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב, שכל הזמן הוא עושה restart. זה מתבצע בצורה כזו, שכאילו אני לוחץ כל הזמן על הכפתור שבמארז המחשב שעושה restart. זה יכול לחזור על עצמו בתדירות של כל שתי דקות, כל חצי דקה, כל חמש דקות, כל 20 דקות, או אפילו כל פחות משניה (ואז בעצם, זה נראה כאילו אני מתקתק על כפתור ה- restart עם האצבע בעצמי). במידה וזה קורה אחרי כמה דקות, אז המחשב פועל כרגיל (הווינדוס עולה ועובד), ואז פתאום עוד פעם restart. כמובן, שבכל פעם שזה קורה (האתחול), אז רואים במסך את מה שרואים כשמפעילים את המחשב (המסך של ה- motherboard ). זהו, השתדלתי לתאר זאת בצורה הכי מדוייקת......... מישהו אולי יודע מה הבעיה???
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב ולפני שהוא מתחיל לטעון את ווינדווס הוא נתקע וכותב disk read error occurred מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הבעיה בכותרת. אשמח לתשובה ממה הדבר נגרם. תודה
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
חברים, שלום! אם מישהו עוזר לי הוא ממש גאון מחשבים ואני מודה לו מאוד. החלפתי כבל, החלפתי כרטיס מה עוד אפשר לעשות? יש לי בעיה שכבר ניסיתי כל מה שאני יכול לחשוב עליו ואין לי מה עוד לחשוב חייב עזרה - אני אודה לכם מאוד. יש לי בבית טלויזה רגילה (לא פלזמה ולא LCD) עם יציאות RCA ובמחשב היה לי כרטיס מסך Asus EAX300SE Support up to 512MB with HyperMemory עם יציאת S-VIDEO עד עכשיו הייתי מעביר כבל בין המחשב לטלויזיה ורואה בטלויזיה את מה שמוצג במחשב יום אחד זה לא עבד - ממש סתם ככה לא נגעתי בכלום - ולא עשיתי שום דבר המחשב לא מזהה שיש טלויזיה מחוברת חשבתי שהכבל נדפק אז קניתי כבל חדש וזה גם לא עזר אז חשבתי שאולי הכרטיס נדפק - אז קניתי כרטיס מסך חדש - אבל זה גם לא עזר המחשב לא מזהה שיש טל…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפעמים רואים פסים\לא רואים חלקים מסויימים בתצוגה, לפעמים גם קורה במשחקים דוגמא: הדרייברים גרסא 191.07 (לא בטא) הכ.מ ב63 מעלות אז אני לא חושב שזה בעיה של התחממות, המאורר תמיד פועל ב100% מפרט בצד. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב המפרט : ספק -500W גנרי מעבד e2140 כרטיס מסך:hd 4650 זיכרון: 4 gb לוח אם :p5qp-am השאלה האם זה מסוכן להישאר אם הספק גנרי ? ואם כן זה בסדר שאני יוציא את הכרטיס מסך וישאר עם המאיץ גרפי (הוא על הלוח אם) מצפה לתשובה מיקצועית
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה עם המחשב הביתי ... הוא עשה לי הרבה בעיות , הוא היה נתקע באתחול .. עכשיו הוא נתקע בהמסך הראשון והוא לא מזהה את הארד דיסק ואת הסידירום.. מה לעשות ?? יש הצעות .. אני כבר שוקל לקנות מחשב חדש !
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
לפני בערך חצי שנה קניתי מחשב חדש והחלטתי במקום הארד דיסק יחיד של 7200 rpm לקנות 2 של 5400 ולעשות להם raid, דא עקא בהתקנת המערכת של xp-66 bit שלי סימנתי לו לעבוד ברייד והוא אישר זאת אבל מאז ועד היום הוא מסרב להכיר בדיסק השני שלי, ה-BIOS מזהה את הדיסק השני וכך גם מנהל ההתקנים אבל אני לא רואה אותו במחשב שלי וגם אין לי גישה אליו. היום ניסיתי להתקין דרייברים לרייד מהאתר של GIGABYTE אבל לא ראיתי שינוי. חוץ מזה יש גם בעיה של מתאם הרשת שלי, הוא מתעקש שיש בעיה ונותן אזהרה של limited connectivity אפילו שאני מחובר לאינטרנט וגולש במהירות מירבית. לוח האם שלי הוא: ma78gm-s2h rev 1.1 תודה רבה ישי
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי יציאת VGA מהמסך ו-2 אופציות לכניסה בכרטיס מסך - VGA ו-DVI. כשקניתי את המחשב והמסך קניתי גם מתאם בין VGA ל-DVI, חיברתי אותו לכבל של ה-VGA ואת המתאם עצמו לכרטיס מסך והכל היה בסדר. החיבור עבד מצוין ככה לפחות שנה וחצי. לפני כמה ימים המסך פתאום הפסיק לעבוד לי, וכשניסיתי לבדוק מה הגורם לתקלה גיליתי שכשאני מחבר את המסך לחיבור VGA רגיל הוא עובד, אך רואים הרבה פחות טוב. הסקתי שהבעיה היא במתאם וקניתי מתאם חדש - אך התקלה נשארה. חשבתי שאולי מקור הבעיה הוא בכבל VGA וניסיתי להחליף כבל עם מחשב אחר, אבל המצב נותר על כנו. מישהו יודע איך לעזור לי להשיב את המצב לקדמותו?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי, יש לי WIN7 32Bit לאחר התקנת call of duty יש לי בעיה עם הכרטיס מסך (Geforce px8800 GTS) כאשר הווינדוס נותן לי שיגאה- CODE 43 ובביוס יש מן פסים לבנים מוזרים. ניסיתי להתקין דרייבר חדש אך ללא הואיל. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שידרגתי לHD5850 והוספתי 4GB RAM ואני עובד עם enermax liberty 400w והכל עובד פיקס כל שאר המפרט שלי בצד, אבל אומרים לי שזה לא בסדר כי זה מתחת לW המומלץ. האם אפשר לעשות בדיקת מערכת לספק או משהו? כי כרגע אני יכול לשחק בלי לבעיות ואני מפחד לגורם נזק או משהו. בIDLE הוא 1.7A ובLOAD הכי גבוה הוא 50.1A.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב [ניתן לראות מפרט בצד ימין] מזה כשנה וחצי. כרטיס המסך שמותקן עליו הוא Club 3D Geforce 9800GTX 512MB [מדובר בגרסא שיצאה לפני גרסאת ה9800GTX+ ] עד היום לא היו לא כלל בעיות טכניות במחשב וכן לא בכרטיס המסך. אולם היום, לראשונה, החלו לצוץ בעיות שאני חושד [ואין כאן יותר מדי מקום לספק] שקשורות לכרטיס המסך. שיחקתי להנאתי Call of duty: Modern Warfare 2 כשלפתע המשחק נתקע, ע"ג המסך צצו ארטיפקטים מוזרים והמשחק קפץ לWINDOWS. גם בווינדוס היו ארטיפקטים נחמדים וכל התמונה הייתה מעוותת. עשיתי מיד ריסט למחשב, אך גם בחלון הדוס התמונה היתה מעותת ונראו ארטיפקטים על כל המסך ומיד המחשב קפץ לBSOD, שגם הוא הוצג בצורה מעותת. כיביתי את המחשב, ניתקתי אותו מהחשמל ובדקתי האם הוא ח…
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קיבלתי את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3229&CatCode=1 רק שלי במקום הזיכרון שיש שם יש GOLD OCZ 3X2GBׂ(6GB) DDR3 1333MHZ אחרי שהתקנתי את מערכת ה64 סיביות הוא זיהה את ה6 ולאחר חצי שעה פתאום זה נהיה 4:\ מה יכולה להיות הסיבה? וכיתד ניתן לפתור זאת. תודה. יש לציין שתוכנת האברסט מזהה שמחוברים 3 של 2 ראם
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וניסיתי להרכיב בו כונן DVD בחיבור IDE. על המחשב הותקנה WINDOWS 7 ULTIMATE ואין זיהוי של כונן ה-DVD. ניסיתי כונן DVD אחר, גם הוא IDE, וגם הוא לא עובד. גם ניסיתי להחליף את הג'אמפרים. מפרט המחשב (לא מה שמתואר בצד): לוח אם: Gigabyte GA-G41M-ES2H מעבד E6300 GSKILL DDR 2x2GB Seasonic 350W-ET למישהו יש רעיון לסיבה? האם הלוח אם תקול? (המחשב חדש, ניסיתי להתקין את הכונן יום אחרי שלקחתי אותו מהחנות).
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המחשב עובד באופן סדיר אבל כשאני נכנס למשחק CSS הוא מריץ אותו במשך 5 דקות ולאחר מכן המסך נכבה אבל המחשב עדיין עובד כרגיל ורק לאחר שאני עושה ריסט הוא מריץ שוב תמחשב מה הבעיה בדיוק? אני לא רוצה סתם לקנות מסך חדש או שאולי בכלל מדובר בכרטיס מסך תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, לוח אם: Gigabyte GA-Ep45c-ds3r גירסא אחרונה (F6a). זכרונות: g.skill 2X2 GB DDRII CL5-5-5-15 1066MHZ מעבד: QUAD 9660 INTEL בלוח אם יש 4 סלוטים של DDRII ו 2 DDRIII. קניתי אותם לפני כמה ימים ומאז התחילו הבעיות, חיברתי את שתיהם, הגדרתי וולטאג' לפי מה שהיצרן מבקש ועוד הגדרות ידניות נוספות שראיתי בכל מיני אתרים. ניסיתי הרבה הגדרות שונות ומשונות שחלקם אפילו גרמו למחשב שלי לא לעלות וחלקם גרמו למחשב לעלות, להכנס לווידוס (7) ואחרי כמה דקות מסכים כחולים וריסט. לאחר מכן אמרתי נבודד את הבעיה, שמתי ISO של MEMTEST86 על CD והרצתי על 3 סלוטים מתוך 4 של הDDRII כל זכרון בנפרד, בכל השלושה סלוטים קיבלתי שגיאות ישר איך שה-MEMTEST עלה. אבל יש צדיק אחד בסדום, הסלוט הרביעי. - בדקתי עליו את …
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
היום הופיעה אצלי פתאום בעיה במתאם רשת האלחוטי (TL-WN321G) המחשב רושם לי USB IS NOT RECOGNIZED והמתאם לא עובד.. ניסתי לחבר ולהכניס כמה פעמים, התקנתי שוב את הדרייברים, עשיתי UNINSTALL ועדיין לא עובד.. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
התקנתי למישהו ווינדוס xp פרו ויש לו לוח אם של abit מדגם lg 95c התקנתי לו את הדרייבר של הקול דרך דיסק הדרייבר, הותקן אבל אין קול .... הסרתי אותו ניסיתי שוב ושוב ואין קול.... הורדתי מהאינטרנט את הדרייבר הכי עדכני שיש והוא נותן הודעת שגיאה שההתקנה נכשלה. מה עושים במצב כזה ?? אתם חייבים לעזור לא להיוות אדישים בבקשה
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש: E6300 G41M-ES2L WESTERN DIGITAL 250GB 4GB 800MHZ RAM ספק ג'נרי של 520W וכרטיס מסך 9500GT. שני החלקים יוחלפו ב4870\90 ובספק CORSAIR 650W. במחשב הישן שלי חיברתי את ההארד דיסק החדש והתקנתי עליו ווינדוס, שמתי במחשב החדש ואחרי שחיברתי הכל הדלקתי את המחשב והוא מראה את המסך הראשוני עם הפרטים על המעבד והלוח אם ואחרי זה עושה רסטרט... ניתקתי את ההארד דיסק החדש ושמתי אחד ישן ואותה בעיה, ניתקתי את הצורב, מאווררים, כרטיס מסך, חיבורים למארז(הכל חוץ מPOWER) ובדקתי בכל פעם ואותה הבעיה...אז אני הבנתי שיש סיכוי שיש בעיה או בזכרונות או בספק =\ חיברתי את הספק למחשב הישן והמחשב מעלה את הBIOS אך לא ממשיך הלאה אחרי מסך הטעינה של הווינדוס... יש דרך ל-ב-ד-ו-ק אם הספק עובד…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ אתכם. יש לי מחשב שלא עולה, נורית הדיסק הקשיח דולקת באופן קבוע ( לא מהבהבת כרגיל ) וכלום לא קורה. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מחשב חדש בין חודשיים בין הזכרונות יש 4 לדים 2 השמאליים צבע ירוק לאחריו מספר 3 צהוב לד מספר 4 אדום המחשב עולה ללא שום ציפצוף אינו מאפשר לכבות או לעשות RESET כיבוי אפשרי רק באמצעות ניתוק מהחשמל הוצאתי את הזכרונות והחזרתי ניתקתי את הכונן קשיח והצורב הכול לשווא מה עושים-תודה רבה נעם
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום. הפעלתי את המחשב והנה לפני שיעלה את "הלוגו" של הוינדוס XP הופיע הודעה הזאת . windows could not start because the following file is missing or corrupt windows root> \system32\ntoskrnl.exe> please re - install a copy oy pf the above file אינני מבין איך נוצרה הבעיה. וגם איך לתקן את הבעיה. עזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-