תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
הי האם ניתן לשחק פיפא 17 במחשב עם השלט של אקסבוקס 1 באופן אלחוטי?? (ומשחקים אחרים כמובן) השלט מתחבר ומותאם באופן חוטי ואלחוטי(BT) למחשב בצורה תקינה. בתוך המשחק עצמו לא ניתן לתפעול באופן אלחוטי אלא חוטי בלבד. אני לא משתמש במתאם Xbox Wireless Adapter for Windows , האם השימוש בו מחוייב במציאות או שיש דרך אחרת לטפל בעניין? תודה למגיבים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן חצי שנה (אני סובל מהבעיה מהיום הראשון) העכבר והמקלדת שלי למרות שמקבלים זרם לפעמים מפסיקים לעבוד לנתק ולחבר לעיתים רחוקות עוזר. ווכבר לא עוזר לחבר במקום אחר עזרה מישהו???
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי ספק כוח בסיסי שמחוברים אליו 2 כונני DVD, כונן floppy, ו 2 הארדיסקים. הוספתי את ההארדיס השני לפני כשבוע ומאז כל כמה זמן (רנדומלי) ההארדיסק הראשון מתנתק ומופיע מסך כחול של Dumping memory. חשוב לציין שהספק מלפני שנתיים ולכן לא היה לו חיבור sata לחשמל של ההאדיסק החדש שתומך רק בחשמל sata אז נאלצתי לשים מתאם. אז עכשיו יש על כבל חשמל אחד 2 כונני DVD וfloppy. ועל הכבל השני האדיסק אחד בחיבור חשמל רגיל והארדיסק שני בחיבור חשמל sata דרך מתאם. למישהו יש פיתרון? תודה מראש ושנה טובה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן ניסיתי לחבר דיסק קשיח בעזרת קאבל IDE ללוח אם , כאשר בנוסף מחובר דיסק קשיח ראשי עם קאבל SATA. ניסיתי לחבר את הכל אבל לא הלך לי ובסוף השארתי את הרגיל שהיה עם החיבר SATA, לאחר הניסיונות הרבים לחבר את הדיסק הנוסף בתוצרת SLAVE, הדיסק הקשיח שהיה מחובר כבר מתפקד נורא לאט, לוקח למערכת הפעלה לעלות יותר זמן ממה שהיה כל הפעולות נהיו איטיות, משחקים ,התקנה של משחקים וכו'... מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? האם פגמתי ברכיב כאשר ניסיתי לחבר דיסק קשיח נוסף? אשמח מאוד לעזרה, אני נואש.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם.יש לי win7 pro אנגלית מקורי.יש לי מדפסת hp 5610 all in one .הורדתי תדרייבר שמתאים ל win7 32 ביט.התקנתי תדרייבר הסורק צילום ופקס עובד מצויין. כשבאים להדפיסק זה כותב לי שיש בעיה לא מוכרת ואי אפשר להדפיס ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש תמדפסת לא עזר.ב xp שהיה לי מיקודם עבד ההדפסה טוב מאוד.ב win7 לא מסכים להדפיס למה זה? איך פותרים תתקלה?.תודה מראש לכולם!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב יש לי בעיה מציקה מאוד,בנושא הנל. עד לפני שבוע עבדתי עם וינדוס XP והכל היה בסדר.ברגע שעברתי לוינדוס 7,אחת מכניסות ה SATA לא מזוהה אצלי יותר. יש לי למעשה סך הכל 3 כניסות (כן כן לוח אם ענתיקה).צירפתי תמונה של הכניסה שלא עובדת אצלי,נראה שהיא גם ממוקמת שונה מ 2 הכניסות התקינות.ניסיתי אגב לחבר דיסק קשיח/צורב,אך ללא הועיל,החלפתי גם את הכבל עצמו לבדוק אם משם הבעיה,לא עזר. אגב זה קישור למפרט של לוח האם באתר של ASUS. אני מאוד מקווה שלמשהו כאן יש איזשהו רעיון או נסיון עבר עם דבר כזה. תודה מראש http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2/M2V/
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. שיחקתי וורקראפט 3 וכאשר יצאתי ראיתי ליד השעון הודעה שאומרת שהזיכרון הוירטואלי שלי נמוך מדי. כבר ראיתי כמה נושאים שקשורים לזיכרון וירטואלי ועשיתי חיפוש אבל אני לא יודע למה ,כל הניסיות שעשיתי (בהתחלה כתבתי "זיכרון וירטואלי" אחר כך "זיכרון ווירטואלי" , זיכורן ויירטואלי" לא עזרו , אפילו כאשר כתבתי virtual memory לא ניתנו לי תוצאות , יכול להיות שזה בגלל הבעיה שהיתה אתמול? קיבלתי רק נושא אחד שבו מישהו התחיל לדבר על זיכורן ווירטואלי אבל מהר הוא נהפך להיות נושאר שמדבר על SYMANTEC. השאלה שלי היא איך אני מסדר את הזיכרון הוירטואלי , יש לי WIN XP עם 128 מגה (עוד מעט אני מקבל עוד 128 מגה) . בכמה אני צריך לעלות את הזיכרון הוירטואלי? איך אני עושה את זה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב שלי לט עולה ונותן לי את הרור הזה Disc boot failure insert system disc? מה אני צריך לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון כל פעם ששיחקתי(AAO) המסך נהיה שחור ועבר למצב המתנה\התמונה קפאה ונאלצתי לאתחל את המחשב. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך וזה לא עזר. לפי עיצה שראיתי באתר של חברת ספיר(כרטיס מסך) נכנסתי למאפיינים של המסך->הגדרות->מתקדם->SMARTGART ושם שיניתי את הפרמטר AGP מ-*8 ל-*4 . אגב מה הפרמטר הזה אומר בדיוק ואיך הוא פתר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי מפרט יחסית טוב. מעבד E8400 וכרטיס מסך 9600GT 1GB. והוא התחיל לקרוס לי במשחקים בזמן האחרון. זה לא קרה לי לפני. זה כאילו מראה שהמסך לא עובד אבל המחשב כן ואני לא יכול לעשות איתו שום דבר. זה קורה לי גם במשחקים חזקים כמו CRYSIS וגם במשחקים יותר ישנים. מה אני אמור לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם קיים רכיב שיכול להגיד לי אם "ספק הכוח" תקין או לא? " " " "לוח-אם" " ? " " " "מעבד" " ? אני שואל משום שקרה לי מקרה בו חשדתי שהמעבד הוא זה שנישרף והכנסתי מעבד תקין ללוח אם שבדיאבד היה שרוף ומה שקרה זה שהוא שרף לי את המעבד התקין. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן - לפני כמה ימים מרחתי גריז טרמי על הכרטיס מסך שלי - והוא השתגע המעלות ירדו אומנם 6 מעלות אבל הרזולוציה הייתה נמוכה והיה אפשר רק 8 סיביות... (עכשיו אני חושב שזה כבר לא הכרטיס תקראו ותבינו) טוב - הלכתי לחנות שלכו אותו לבדיקה ואני כנראה מקבל חדש. בנתיים הביאו לי GeForce 256 32mb חלפוי (בבבבבבבבבעעעע) אני מכניס אותו - מפעיל את המחשב המסך לא נדלק והמאוורר על הכרטיס לא עובד - חשבתי שהכרטיס דפוק ! הכנסתי למחשב אחר - עוד כמה גדול ! עכשיו הכנסתי וודו 3 המסך שוב דלק ושוב הכנסתי למחשב אחר - ושוב עבד כמו גדול ! רק כרטיס אחד ישן תיכו עובד אצלי (בנתיים) הוצאתי אותו מפנטיום 1 ! מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אשמח לחוכמת ההמונים יש לי מחשב חדש יחסית ( פחות משנה ) ועם חלקים טובים קוראים בו פריזים ותקיעות רנדומליות בין אם באמצע משחק או בצפייה בסרט או סתם בגלילה ביוטיוב או בוואלה או אפילו באמצע שומר מסך סתם על פניו נראה שרנדומלי לחלוטין ולא במאמץ או משהו ..זה כבר מתסכל זה יכול לא להיות בכלל ויכול להיות 3 פעמים ביום ...יש מה לעשות ? מוכן גם לשלם אם יש מומחה תותח שיכול להגיע לבדוק ולא ישר להציע תפרמט זה יעבור תודה
-
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחלתי לשחק קצת יותר במשחקים ולאחר כמה זמן המשחקים נתקעים, שומעים מין סאונד לשנייה כמו שמקליטים בתוכנה של WINDOWS רק בלי מיקרופון והמשחק נתקע. אי אפשר לצאת מהמשחק כל המחשב תקוע וחייבים לעשות Reset. המשחקים שנתקעים לאחר כמה זמן: Keepsake Heroes Of Might And Magic 5 Demo המחשב שלי ממש חדש (בן חודש) והחלקים שבו אמורים לתפקד טוב... Intel P4 3.0Ghz 630 2Mb Sapphire X800GTO 256 GA-8I915P Duo Spectech 512Mb DDR2 קניתי את הכרטיס מסך מ KSP יש מצב שהבעיה אצלו... יש לכם מושג אולי מה הבעיה ??? הינה טמפרטורה של המעבד (למה אני לא רואה את הטפרטורה של הכרטיס מסך?) http://img159.imageshack.us/img159/3160/untitled7vc.gif ועוד שאלה מזה החיבור הלבן שיש בכרטיס מסך שלי (בתמונה בצד ימין) צריך …
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מאוד מוזרה במחשב. אני לא יכול לשמוע שום סאונד במחשב, ולא משנה מאיזה תכנה אני מנסה לשמוע זה פשוט לא עובד. ומה שמוזר זה שרשום לי במחשב שהסאונד צריך לעבוד כמו שצריך, התקנתי את הדרייברים כמו שצריך, ועד לפני יומיים זה עבד אחלה, זה מחשב חדש, והרמקולים טובים (בדקתי אותם ע"י חיבורם למערכת סטריאו). מישהו יכול לעזור לי למצוא מה הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך משדרגים BIOS דרך USB בלוח אם ep43-ds3l? ובאותה מכה איך אני מעלה מערכת הפעלה DISKONKEY הUSB ? והאם יש אפשרות לדעת לפי המחשב האם הוא תומך בעליה מDISKONKEY בלי להכנס לBIOS ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב שכל הזמן חוזרת שאני משחק במשחקים שדורשים גרפיקה גבוהה. בכל פעם שאני משחק במשחק כזה אז אחרי 20 דקות בערך שאני משחק,המשחק קורס לי ונהיה מסך שחור שרשום בו "Power saving mode" לשנייה ואז ההודעה נעלמת ונשאר מסך שחור. ואחריו המחשב עושה ריסיט לעצמו. (לפעמים הוא לא עושה והמסך השחור נשאר, אז אני עושה ריסיט ידני). מה יכולה להיות הבעיה?? כי כשקניתי את המחשב אז בהתחלה לא היו את הבעיות האלו אלא הם באו רק לאחרונה. תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה מוזרה לאחרונה ולאחר שבדקתי שזה לא נובע מהגדרות של חיסכון באנרגיה או משהו כזה החלטתי לפנות אל מומחי הפורום. אוקי אז כולם מכירים את הגדרות החיסכון באנרגיה של כל מחשב ממוצע : קיימת אפשרות לגרום למחשב לישון לאחר מספר מסוים של דקות ולצג לכבות גם כן . אצלי ההגדרות היו שלאחר 20 דקות ללא שימוש במחשב הצג כבה ולאחר 30 שעה המחשב נכנס למצב שינה. מה שקרה זה שלאחר ש"הערתי" את המחשב , נורת החיווי של הצג עברה ממצב כבוי (כתום ) לפועל (ירוק) כמו שצריך , אבל בהבהובים רצופים של הנורה הירוקה במשך כ-5 דקות ! זה ממש מעצבן שיש לך מחשב טוב ומהיר אבל אתה לא יכול להיכנס אליו לפחות 5 דקות בכל פעם . המצב חזר על עצמו פעם אחר פעם וגם כאשר המחשב כבוי לגמרי ואני מדליק אותו המצב חו…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ושבת שלום יש לי ראוטר של intellinet וכבר כמה חודשים שהוא מסרב לחלק כתובות איי פי תקינות למחשבים ניידים(כמובן שעשיתי ריסט כמה פעמים) מה שיוצר מצב שאני נותן למחשב נייד כתובת יידנית כולל כתובת DNS ורק ככה אני מצליח להתחבר עכשיו יש לי פלאפון עם wi fi וכמובן שלפלאפון אי אפשר לתת כתובת איי פי ידנית ושאני מתחבר הוא כותב שאני מחובר אבל אין אינטרנט ואי אפשר לגלוש האם יש לכם פיתרון בשבילי למה הראטור מחלק לכל המחשבים הניידים כתובות איי פי לא נכונות??
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד Dell Vostro V131, קיימת בעייה כבר הרבה זמן שבחרתי להתעלם ממנה עד עכשיו. בבחירת הPowerPlan יש אופציה 'Turn Off Display', באופן קבוע ברגע שהמסך מתכבה גם כשאין שום דבר פתוח במחשב והטמפ' נמוכה ככל הניתן, המאוורר של הCPU מתחיל לעבוד ולעשות רעש בלי הפסקה עד שאני יוצא מהמצב הזה של סטדנביי .. מבדיקה שעשיתי כאשר המסך מתכבה הטמפ' עולה מספיק ,והמאוורר מתחיל לפעול השאלה למה ? אני מניח שהאופציה הפשוטה ביותר לפתור את הבעייה היא לבטל את כיבוי המסך, אבל בלילה האור של המסך מציק לי ואין שום סיבה שהוא יהיה דלוק ולכן אני נהנה מהיתרון של הכיבוי האוטומטי. למישהו יש רעיונות איך פותרים את העניין?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול בערב עשיתי ריסט, והמחשב נתקע על המסך של "shutting down" ויותר לא הגיב, גם לחיצות על כפתור הריסט או החזקת כפתור ההדלקה - לא השפיעו כלל, לכן כיביתי את החשמל, ומאז המחשב לא נדלק... זוהי לא בעיה בספק למיטב ממצאי, משום שמצלמת האינטרנט שלי נדלקת ברגע שאני מחבר את הספק ומדליק את הכפתור שלו מאחורה... מה אני יכול עוד לנסות?? תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי העביר אליי את המחשב שלו משום שהוא חיבר אליו דיסק און קי ואז המחשב נפל. ניקיתי את המחשב ואת המאוררים, המחשב נדלק אבל מסרב לעעלות, הוא מגיע עד למסך של בחירת המשתמש, מראה כיאילו הוא מתחיל אבל לא מגיע לשולחן העבודה. יש למישהו ריעון מה הסיבה לכך וכיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה רבה. שכחתי לציין- המחשב הוא סלרון, ומערכת הפעלה היא XP HOME.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי כמה מדריכים מפה וגיליתי שהBSOD במחשב נייד שלי בגלל הקובץ "ntoskrnl.exe" חיפשתי עליו בגוגל ולא הבנתי כל כך למה זה קורה.... אפשר מידע איך לסדר או משהו ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כשהאימיול עובד הגלישה באינטרנט דרך האקספלורר עובד לאט מאוד!! יש לי ADSL ובעבר זה לא היה קורה!!! מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-