תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
יש לי שלושה מכשירי אל-פסק בני 2-3 שנים שמחוברים לשלושה מחשבים שונים. לפני כמה ימים היתה הפסקת חשמל והם לא החזיקו את המחשבים אפילו לשניה. היום בדקתי שוב. ניסיתי לנתק אותם מהחשמל, וברגע שאני מנתק אותם הם נכבים. לכולם יש VA גדול מהרבה מהדרוש. אם זה היה קורה רק לאחד, הייתי חושב שהוא התקלקל, אבל מוזר שזה קרה לשלושה. כולם היו תקינים בעבר והחזיקו את המחשבים ל-5 דקות לפחות (תמיד כיביתי תוך 5 דקות). תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ושבת שלום יש לי ראוטר של intellinet וכבר כמה חודשים שהוא מסרב לחלק כתובות איי פי תקינות למחשבים ניידים(כמובן שעשיתי ריסט כמה פעמים) מה שיוצר מצב שאני נותן למחשב נייד כתובת יידנית כולל כתובת DNS ורק ככה אני מצליח להתחבר עכשיו יש לי פלאפון עם wi fi וכמובן שלפלאפון אי אפשר לתת כתובת איי פי ידנית ושאני מתחבר הוא כותב שאני מחובר אבל אין אינטרנט ואי אפשר לגלוש האם יש לכם פיתרון בשבילי למה הראטור מחלק לכל המחשבים הניידים כתובות איי פי לא נכונות??
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה.. המחשב שלי כמובן כמו של הרוב, עומד לו בכיף השאלה שלי היא, אם אני משכיב את המחשב ( ;D ) זאת אומרת על הצד של הלוח אם, והחלון כלפי מעלה איזה בעיות יכולות להיות? הצורב יקרא טוב את הדיסקים? ההרדיסק יעבוד טוב במצב כזה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני 4 ימים בדקתי את הארד דיסק שלי סמסונג וקיבלתי 12 שגיאות UNC מספר לא מבוטל בתוכנה MHDD ... כבר רציתי לזרוק את הכונן ואז חשבתי היום אולי נבדוק שוב ? ( עם אותה תוכנה ) על כל מקרה ונחשו מה ? אפילו לא שגיאה אחת כונן " חדש " לגמרי בקיצור מהיום והלאה אני לא משתמש בתוכנה המעפנה הזאת ונכנס רק לבדיקות של אתר יצרן בזה סיימתי תודה .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לוח אם EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E חדש זכרונות OCZ DDR2 חדשים כרטיס מסך ZOTAC 8600GT וספק תואם 500W חדש. עכשיו הרכבתי את המעבד E6700 על הלוח עם וחיברתי הכל וכאשר אני מדליק המחשב נדלק אבל לא נכנס אפילו למסך ה BOOT והמסך נשאר חשוך. עשיתי עוד בדיקה, נתקתי הכל מהלוח, כוננים קשיחים, לדים, DVD ועדיין אותה בעייה. למישהוא יש השערה מה זה יכול להיות ?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה שמתי לב שהזכרונות שלי עובדים במהירות של 400 mhz לעומת מה שהם אמורים לעבוד שזה 800, מצורף צילום מסך אשמח לעזרתכם. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני משחק במשחק ריינבו משהו שלא מצריך יותר מידי, יש לי מחשב עם כרטיס מסך חלש MX110 הורדתי את כל ההגדרות להכי נמוך עשיתי הכל שיעבוד כמה שיותר חלק היה מעולה נתן לי 50-60 FPS שהצלחתי להסתדר עם זה, אני קם בוקר למחרת נכנס רגיל לא שניתי כלום ופתאום זה תקוע לי על 25 FPS לא מסתדר לי. למה זה קרה? מה אני יכול לעשות? כי זה עבד לי אחלה ופתאום נדפק ולא שניתי כלום המחשב עצמו הוא I7 8550U עם 20 ג'יגה ראם כרטיס מסך MX110 . הסתכלתי בביצועים בזמן המשחק, הכרטיס מסך לא עבר את ה25 אחוז, המעבד היה על איזה 65 אחוז, הזיכרון לא עבר את ה6... לא מצליח להבין איך הכל עבד לי טוב, אחרי 10 שעות פתאום לא עובד לי חלק. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה מקורה בעדכון FIRMWARE ניסיון התקנה מחדש היה בפנים דיסק התהליך עדכון נתקע ומאז מגש הדיסקים לא נפתח והנורה מהבהבת והוא לא פועל באופן מוחלט. האם יש לכם רעיון איך לעזור במקרה הזה? הצורב הוא 2100s_core scsi של ימאה 16*10*40 . אני מאז שהוא התקלקל עשיתי מספר פורמטים והתקנתי בין היתר win 98se ו xp ונסיתי לעדכן מחדש אבל העידכון תמיד נכשל.העידכון אפילו לא מתחיל. הוא פשוט ניתקע וכל מה שנשאר לי לעשות זה ctrl+alt+delete בשביל לצאת מהחלון . הציעו לי לחפש גירסה קודמת של FIRMWARE אבל לא הצלחתי למצוא (הגירסה שהורדתי היא 1.0n). אם תוכלו תנו לי אתר שמשם אני אוכל להוריד קושחה ישנה. הציעו לי לעשות את העידכון בדוס אבל אני לא יודע איך. צריך עזרה בבקשה באופן דחוף....
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בערך כל רבע שעה המודם משמיע קול נקישה כמו נפילת מטבע לריצפה. מה זה הדבר הזה? אני בטוח שזה מימנו כי ניתקתי אותו מהחשמל ואין את הנקישות האלו.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפעמים שאני מדליק את המחשב הוא נתקע ויש קולות טיקטוק מהHD זה לא קורה תמיד רק לפעמים וזה לא רק שאני מדליק תמחשב זה יכול לקרות סתם פתאום... מה הבעיה? ומה הפתרון? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי שני HD's אחד WD 120GB 7200JB והשני WD 80GB 7200JB משום מה הם עובדים לי במהירות של 2 -MWDMA (?) במקום UDMA-5. יש לי בנוסף שני צורבי DVD. שני ה- HD's יושבים ביחד על IDE אחד, ושני הצורבים יושבים ביחד על IDE אחד. מה יכולה להיות הבעיה? וגם אני צריך המלצה לתוכנת איחוי טובה. תודה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם 1. יש ברשותי שני מחשבים ובשבוע האחרון שניהם לא נכנסים למצב שינה באופן אוטומטי אלא רק ע"י לחיצה על הכפתור של מצב שינה. 2. גם לאחר שאני עושה מצב שינה כפוי (ע"י לחיצה) הם לא נכנסים למצב שינה היברדי. האם משהו יודע על הבעיה אולי זה קשור לעדכונים או משהו כזה אשמח לקבל תשובה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט. את המחשב אחרי שאני לוחץ אנטר לאשר את ההתקנה (אני עושה בוט מה CD ) כתוב לי שם שאין לי כונני HD ועליי לצאת מההתקנה, איך אני מתקין את הווינדוס מחדש ??
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, עשיתי לא מזמן ריסט להגדרות הביוס (לאחר מכן גם Flash) ומאז בזמן ה-Boot אני מקבל את ההודעה: Scan devices, please wait. ואחרי כמה שניות מופיע No device found ואז המערכת ממשיכה לעלות כרגיל. מה פשר ההודעה הזאת? היא אמנם לא מפריעה יותר מדי, אבל יש דרך לבטל אותה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן טוב חבר שלי קיבל את המחשב שהוא קנה מנועה מחשבים AMD ATHLON 64 3500+ BOX 939PIN 1820 ¤ 1 ALBATRON 6800 ULTRA 256MB 3090 OCZ EL DDR 1024MB PC-3200 Dual Channel 1740 SEAGATE 160/7200 SATA 8MB 690 Thermaltake Xaser III Lanfire - Black Case 625 MSI K8N NEO2 PLATINUM 975 ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 525 ¤ 1 הרכבה 170 9345 אבל יש בעיה... קפצה לו הודעה שאין מספיק מתח זה קורה כל פעם שהוא מדליק את המחשב מה אתם אומרים? ואל תבקשו בנצ'מרק הוא מוריד עכשו את PCMARK03
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה בעיית החומרה, אתם תשפטו: לאחרונה דוד שלי חווה בעיות עם המחשב כך שהוא מתכבה ללא סיבה מיוחדת. כשהוא הביא לי את המחשב עשיתי את הבדיקות הבאות: בדיקת טמפרטורת המעבד - לא חריג. החלפת הארד דיסק - עדין מתכבה. החלפת כבל IDE- עדין מתכבה. הדברים שלא בדקתי ואין לי את האמצעים לבדוק: החלפת ספק כח החלפת צורב DVD הבעיה מתחילה כשווינדוס מגיע לחלון שבו הסמל של מיקרוסופט מתחבר ביחד מארבע צבעים. כמו כן מצב בטוח לא עובד. BOOT מהדיסק גם לא עובד. אני עכשיו מפרק את כל המחשב לחלקיו ומרכיב שוב (אולי קצר כלשהו). תודה מראש על כל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אם מישהו יודע מה הספק הכי טוב לפינג נמוך באיזור גרמניה אני אשמח לדעת. ספציפית יותר זה למשחק BLADE AND SOUL אם למישהו יש רעיונות בבקשה. אני משתמש גם בWTFAST שדי עוזר (VPN), אבל כל הצעה אני אשמח לשמוע. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך Viewsonic Vp930 בן כמה שנים שמחובר למחשב השני שלי (לא למחשב שלי שבמפרט). היום הדלקתי את המחשב והמסך לא עבד, הנורה הירוקה הבהבה מדי פעם ולא הייתה תמונה. חיברתי מסך רזרבי שהיה לי והוא עובד. השאלה האם אכן המסך הלך לעולמו או שניתן לעשות משהו. אודה לעצתכם בנושא, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי בטעות את ask [לא ברור לי אם זה תוכנת חיפוש, או סרגל כלים, או עלוקה דביקה]. אני מנסה למחוק ולא מצליח. נכנסתי לתכניות לעשות הסרה\ אבל אני לא רואה שהתכנית מופיעה. זה מציק ומטריד צריך עזרה דחוף תודה חברה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לנו מחשב כבן 3 חודשים בערך, ויש איתו בעיה של ריסטרטים חוזרים. זה לא קורה בשעת עומס או משהו כזה, סתם ריסטרט פתאומי, שיכול לבוא בעת גלישה באינטרנט ( שזה מה שעושים בעיקר עם המחשב ) יש לו גם מסכים כחולים, אבל כשניסיתי לבדוק אותם עם התוכנה, לא הבנתי בדיוק מאיפה הבעיה באה ( בעבר שהשתמשתי כן היה רשום על הדבר הבעייתי ). בכל אופן, מאיפה לדעתכם מגיעים הריסטרטים? המארז הוא של ג'יגה בייט, ועל הקופסא של המארז היה רשום שהוא מגיע עם ספק של 450 וואט ( או 350 \: ), הוא אחד מדגמי ה ISOLO ( אני לא יודע איזה בדיוק ). האם החלפת ספק לדעתכם תעזור?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב לכול חברי הפורום, נתקלתי באתר הזה, הוא נראה לי אמין ומקצועי אז חשבתי לבקש את עזרתכם. לאחרונה אני שוקלת לפרמט את המחשב שלי, אבל לפני שאעשה זאת יש לי כמה שאלות: 1. לאחר שאפרמט, אצטרך להתקין דרייברים. מכיוון שאני לא ממש בקיאה בסוגי הדרייברים אשמח אם תוכלו לפרט לי: א. אילו דרייברים נדרשים לאחר הפירמוט (הדרייבר היחידי שאני יודעת על קיומו זה דרייבר של כרטיס מסך. כבר מגיע לי פרס נובל ). ב. מהיכן ניתן להוריד אותם? ג. כיצד אני יודעת איזה דרייבר מתאים לחומרה של המחשב שלי? (אני יודעת שיש תוכנה שמעדכנת דרייברים לפי הצורך ומשלימה את החסר, אבל אני מעדיפה לעשות זאת בעצמי). 2. יש לי אינטרנט מ- HOT וספק מבזק בינלאומי, האם לאחר הפירמוט אצטרך להתקין איכשהו את האינטרנט ש…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב כבר בערך חודש אני סובל מבעיה של מסך כחול המתקבל בעת הדלקת המחשב לפני שאני רץ לטכנאי מחשבים הייתי רוצה להתיעץ אתכם כאן בנושא. הבעיה מתרחשת רק כאשר אני מנסה להדליק את המחשב. לאחר מסך הלוג אין של XP (עם הפס הכחול שזז מצד לצד) אני מקבל מיד מסך כחול שמסביר שהמערכת קרסה וכו'.. מספר נתונים: אני כמעט תמיד מצליח להפעיל את המערכת במצב בטוח בדרך כלל לאחר מספר נסיונות לא קטן אני מצליח להדלק את המחשב והמערכת עולה. הכי חשוב" המערכת יכולה לדלוק שבוע ללא שום תקלה. רק כאשר אני סוגר את המחשב ורוצה להדליק כעבור מספר שעות אני לא מצליח ומתקבל המסך הכחול. האם אני יכול להסיק מכך בודאות שמדובר בלוח אם תקול?? בעיה בספק אני ממש לא חושב שיש וכן בעיה עם הזכרונות הדבר היחיש שאני חושב עליו הו…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אוקי, ככה : אני מכין חתימה לבן דוד שלי בפוטושופ.. עכשיו, כבר לקראת סוף החתימה, המסך שלי נכבה ונגר נכבה ונסגר, על כמעט כל פעם שאני לוחץ על משהו בפוטושופ, אז מהר שמרתי את מה שהכנתי, ואז סגרתי את הפוטושופ, המסך התחיל להכבות ולהסגר, והדסקטופ השתגע, ואז המסך נכבה לגמרי.., חשבתי שהכרטיס מסך שלי נשרף, או משהו קרה, כי הייתי באובר קלוק, חשוב לציין שבתופעה הראשונה שהמסך נכבה ונסגר, לפני ששמרתי את מה שהכנתי, הורדתי את האוברקלוק! (רק לזכרונות). והכרטיס בכלל לא התחמם (הליבה) היא הייתה על 30 מעלות, אז לא הורדתי לה את האובר קלוק, הייתי איתה על 291MHZ, אבל לא משנה. בגלל שהמסך היה כבוי כל הזמן, כמו שאמרתי, אז עשיתי ריסט, שהמחשב עלה נתתי לו לעשות את ה scan הזה לדיסק.. הוא מצא ה…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן - לפני כמה ימים מרחתי גריז טרמי על הכרטיס מסך שלי - והוא השתגע המעלות ירדו אומנם 6 מעלות אבל הרזולוציה הייתה נמוכה והיה אפשר רק 8 סיביות... (עכשיו אני חושב שזה כבר לא הכרטיס תקראו ותבינו) טוב - הלכתי לחנות שלכו אותו לבדיקה ואני כנראה מקבל חדש. בנתיים הביאו לי GeForce 256 32mb חלפוי (בבבבבבבבבעעעע) אני מכניס אותו - מפעיל את המחשב המסך לא נדלק והמאוורר על הכרטיס לא עובד - חשבתי שהכרטיס דפוק ! הכנסתי למחשב אחר - עוד כמה גדול ! עכשיו הכנסתי וודו 3 המסך שוב דלק ושוב הכנסתי למחשב אחר - ושוב עבד כמו גדול ! רק כרטיס אחד ישן תיכו עובד אצלי (בנתיים) הוצאתי אותו מפנטיום 1 ! מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-