תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
הייתה לי בעיה במחשב שהוא לא עלה, אחרי שעשיתי clear cmos אחרי קצת משחקים זה עזר והמחשב עלה. אחרי פחות משבוע ,כיביתי אותו בלילה ובבוקר הוא כבר לא נדלק... ניסיתי לעשות שוב פעם clear smos ,לשחק עם הזיכרונות ,הוא עלה עד השלב של להגיד לי להיכנס לbios והוא לא יכול להמשיך ואז שוב התחיל לא לעלות... מה כולה להיות הבעיה? זאת בעיית חומרה או משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אתמול בזמן שצפיתי בסרט במערכת המדיה סננטר, פתאום הנגן קפא לרגע, ואז התבצע אתחול לא צפוי. כשוונידוס עלה, קיבלתי הודעה שהתבצעה הפעלה מחדש עקב שגיאה/בעיה שנגרמה (לא זוכר בדיוק את נוסח ההודעה) אני לא מכיר היטב את ויסטה, אבל זכור לי שבמערכות הפעלה קודמות, היה באיזשהו מקום הוראה של ברירת מחדל לאתחל את המחשב בגלל סוג מסוים של אירועים. המומחים המליצו לשנות את ברירת המחדל הזו, כדי למנוע תופעה של ריסטרטים בלתי צפויים. השאלה שלי- האם גם בויסטה קיימת האופציה הזו, והאם גם כעת ההמלצה היא לבצע שינוי בברירת המחדל, או שדווקא עדיף להשאיר את זה ככה, כי ריסטרט זה בעצם פעולת "התגוננות עצמית" של המחשב בפני בעיה שעלולה להיות חמורה יותר אלמלא התבצע אותו אתחול? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי האם ניתן לשחק פיפא 17 במחשב עם השלט של אקסבוקס 1 באופן אלחוטי?? (ומשחקים אחרים כמובן) השלט מתחבר ומותאם באופן חוטי ואלחוטי(BT) למחשב בצורה תקינה. בתוך המשחק עצמו לא ניתן לתפעול באופן אלחוטי אלא חוטי בלבד. אני לא משתמש במתאם Xbox Wireless Adapter for Windows , האם השימוש בו מחוייב במציאות או שיש דרך אחרת לטפל בעניין? תודה למגיבים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב. תופעה מוזרה בכניסה וביוס מסך שחור ועכבר זז כמה שניות והכל נטקע . (עדכון ביוס לא עזר מF4 לF7) לוח GA-X79-UP4 מעבד -I7 3820 כרטיס R9 280X ספק 500W ברגע שאני מחליף לכרטיס מסך אחר GT730 נכנס לביוס ללא בעיות . יכול להיות בעיה בספק כח?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב, לפני כמה זמן הווינדוז התעדכן לי אוטומטית לווינדוז 10.. זה לא הפריע לי עד שפתאום המחשב לא קלט את המדפסת שלי, מחקתי והתקנתי מחדש את כל מה שצריך שקשור למדפסת ועדיין שום דבר לא קורה.. וזה מתסכל ! עכשיו בכלל הווינדוז לא מכניס אותי למשתמש הרגיל שלי עם כל הדברים שהיו לי, יש דרך להחזיר את ווינדוז 7 בלי לאבד את כל הדברים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך צורב מיוחד או תכונה מיוחדת כדי לצרוב דיסק של 90דקות? ואם יש משהו שונה שצריך לעשות בבקשה תכתבו ומה זה AC97 ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב מעודכן ל8.1, הכל עובד טוב ויפה עד שאני עושה ריסטרט ו מופיעה PLEASE WAIT כמו בתמונה ואי אפשר לעשות שום דבר, השארתי את המחשב לשלוש שעות וזה עדיין באותו מסך. זה קורה ראנדומלי, כנראה אחרי עידכון עלשהו או משהו שאני מתקין אבל בגלל שאני לא מכבה את המחשב( הוא תמיד במצב שינה) קשה לי לדעת ממה זה בדיוק,הפעם התקנתי ITUNES והוא ביקש ריסטרט, אחרי איתחול הופיע המסך... מישהו יודע במה מדובר?? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני דיי חדש כאן ויש לי מחשב של חבר שרצה שאני אסדר לו אותו וכאשר אני פותח אותו הוא רושם לי: reboot and select propet boot device or insert boot media selected boot device and press key אני לא מבין מה זה אומר ומה צריך לעשות כאשר אני מנסה להכניס דיסק לפירמוט הוא לא נותן הוא אומר לי לצאת ושאין אפשרות להמשיך. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מאחי את המחשב שלו, והתקנתי בו WINDOWS 7 מחדש. בזמן הפעלת משחקים עם דרישות גרפיות המחשב נכנס לBLUE SCREEN - KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR. אשמח להכוונה ועזרה. ================================================== Dump File : 081713-27175-01.dmp Crash Time : 17/08/2013 22:58:33 Bug Check String : KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR Bug Check Code : 0x0000007a Parameter 1 : fffff6fc`40008a98 Parameter 2 : ffffffff`c000000e Parameter 3 : 00000000`21803860 Parameter 4 : fffff880`0115393c Caused By Driver : ataport.SYS Caused By Address : ataport.SYS+1e93c File Description : ATAPI Driver Extension Product Name : Microsoft® Win…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
בעקבות הורדות נרחבות בקאזה המקום ב-c כמעט נגמר ונגיד עומד על 100 מגה. לפתע אני מדליק את הקאזה והנה קורה משהו מוזר ביותר : נעלמים לי איזה חצי מקבצי ההורדה או יותר . לאחר בדיקה קצרה והסקת מסקנות הבנתי שההרדיסק מוחק אוטומטית קבצים לא חיוניים כמו קבצי ההורדה בקאזה כדי לפנות מקום בכונן. זוהי תופעה מעצבנת ביותר בשבילי הרי תארו לכם שהורדתם כבר 650 מגה וחסר לכם 10 מגה ואתם מדליקים את הקאזה ולפתע קובץ ההורדה נעלם (אפילו בשביל מישהו עם אינטרנט מהיר-כמוני). איך מונעים זאת ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קבלתי את המצלמה מחבר ואין לו את הדיסק התקנה. על המצלמה לא רשום איזה חברה. היא נראת ככה : וזה מה שרשום לה בלשונית על הכבל חיבור ל-USB : USB PC CAMERA MODEL: DC-2110 MAD IN CHINA
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחר ש"תיקנתי" את בעיית המסך הכחול שלי במחשב, צצו לי מספר בעיות חדשות שמאוד מאוד מאוד מעצבנות אותי. קניתי היום עכבר חדש ומקלדת חדשה. חיברתי את שניהם והפעלתי את המחשב, כאשר המחשב עלה, הן העכבר והן המקלדת הראו אותות חיים (לייזר וכו') אך לצערי, העכבר לא הגיב והמקלדת כן הגיבה. לאחר מכן ניסיתי להחליף בין העכבר החדש לישן וזה תקע את המקלדת ואת העכבר החדש. 1) כשהמחשב עולה עם העכבר החדש - העכבר קופא 2) כשאני מחליף בין העכברים - העכבר והמקלדת קופאים 3) כשאני מעלה את המחשב בSAFE MODE, לפעמים זה קופא ולפעמים לא עם החדש. בעיה נוספת ששמתי לב אליה, היא ERROR שאני מקבל כול הזמן בEVENT VIEWER, כנראה בעקבות הבעיה הזאת: The COM+ Event System detected a bad return code during its inter…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה מוזרה לאחרונה ולאחר שבדקתי שזה לא נובע מהגדרות של חיסכון באנרגיה או משהו כזה החלטתי לפנות אל מומחי הפורום. אוקי אז כולם מכירים את הגדרות החיסכון באנרגיה של כל מחשב ממוצע : קיימת אפשרות לגרום למחשב לישון לאחר מספר מסוים של דקות ולצג לכבות גם כן . אצלי ההגדרות היו שלאחר 20 דקות ללא שימוש במחשב הצג כבה ולאחר 30 שעה המחשב נכנס למצב שינה. מה שקרה זה שלאחר ש"הערתי" את המחשב , נורת החיווי של הצג עברה ממצב כבוי (כתום ) לפועל (ירוק) כמו שצריך , אבל בהבהובים רצופים של הנורה הירוקה במשך כ-5 דקות ! זה ממש מעצבן שיש לך מחשב טוב ומהיר אבל אתה לא יכול להיכנס אליו לפחות 5 דקות בכל פעם . המצב חזר על עצמו פעם אחר פעם וגם כאשר המחשב כבוי לגמרי ואני מדליק אותו המצב חו…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה.. המחשב שלי כמובן כמו של הרוב, עומד לו בכיף השאלה שלי היא, אם אני משכיב את המחשב ( ;D ) זאת אומרת על הצד של הלוח אם, והחלון כלפי מעלה איזה בעיות יכולות להיות? הצורב יקרא טוב את הדיסקים? ההרדיסק יעבוד טוב במצב כזה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום 1 חיבורי ה-usb מקדימה אינם עובדים הורדי דריוור chipset ללוח. 2 בעת חיבור אחת מיציאות ה-usb מאחור יש לי מסך כחול . האם זו בעיה בלוח http://srv2.jpg.co.il/5/5265e6bf03b07.jpg http://srv2.jpg.co.il/8/5265e706af804.jpg תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צהוריים טובים לכם, רכשתי את הכרטיס קול הנ"ל לפני כשבוע ובנסיוני להתקין אותו, ממש בסוף כשהדרייברים מותקנים (ב-WIZARD), הוא נתקע ולא מסיים את ההתקנה. כל המחשב נתקע באותו רגע ולא חוזר לעצמו. הדבר מוביל גם אחרי ריסט לאי-זיהוי של צורבי ה-DVD שלי, הכרטיס קול OB אפילו ועוד משהו של PLUG & PLAY ב-DEVICE MANAGER. אם אני עושה את זה ב-SAFE-MODE, אז הוא כן מסיים את ההתקנה עד הסוף, רק שכאשר עושים ריסט ה-WINDOWS נתקע עוד ב-STARTUP שלו (הסימן הכחול פשוט נתקע ומפסיק לזוז, וזה נשאר ככה), ואז המחשב עולה רק אם בוחרים ב-LAST CONFIGURATIONS THAT WORKED. פרמטתי את המחשב, מאחר והוא גם ככה היה צריך פרמוט (אני מחזיק כבר את המערכת הפעלה יותר מ-5 שנים בלי פרמוט), ואחרי הפרמוט התקנתי אותו ונדמ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השארתי את המחשב דלוק ושחזרתי המחשב עבד והמסך היה שחור. בדקתי כל חלק במחשב שלי והתברר לי שזה הכרטיס היה לי FX 5200 שלא עבד יותר מאז שהלכתי ויש לי בארון עוד גיפה 4 שגם משום מה לא עובד(הוא עבד לפניכן) ניסיתי לבדוק מה קרה לכרטיסים שלי ואפילו מרחתי עליהם משחה טרמית חדשה ולא עבד... בנתיים אני תקוע עם הכרטיס הכי הכי הכי מעפן בעולם:RAGE 128 PRO עם 32 זיכרון מעפןןןןןןןןןןן מישהו יכול לעזור לי לתקן את הכרטיסים?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני התיקון שעשיתי לווינדוס הייתה לי תופעה של מסכים כחולים במשחקים אז עשיתי תיקון ועכשיו כל הזמן המשחקים קורסים ורושם לי ארור,אני יכול לשחק חצי שעה וזה יקרוס ולפעמים גם 2 דקות עדכנתי את כל הדרייבירם החדשים יש לי VISTA 64BIT עם כרטיס מסך 4850 אבל גם אחרי תיקון לווינדוס לא התשנה כלום ואני די עובד עצות בדקתי גם טמפרטורות הכול תקין ואני לא מוצא שום סיבה. יש הצעות? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני 4 ימים בדקתי את הארד דיסק שלי סמסונג וקיבלתי 12 שגיאות UNC מספר לא מבוטל בתוכנה MHDD ... כבר רציתי לזרוק את הכונן ואז חשבתי היום אולי נבדוק שוב ? ( עם אותה תוכנה ) על כל מקרה ונחשו מה ? אפילו לא שגיאה אחת כונן " חדש " לגמרי בקיצור מהיום והלאה אני לא משתמש בתוכנה המעפנה הזאת ונכנס רק לבדיקות של אתר יצרן בזה סיימתי תודה .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, קיבלתי ביום חמישי את המחשב החדש שלי, חיברתי אותו, הכל טוב ויפה רק נראה לי שההארד דיסק שלי תקול, למה? הנה: התקנתי ווינדוס, לאחר ההתקנה ניסיתי להתקין דרייברים של הכרטיס מסך, לאחר שהוא העיף לי שגיאה של kernel32.dll כשלחצתי Don't Send הוא הראה לי את "מסך המוות הכחול", עשיתי ריסטרט, כל הנסיונות להעלות את הווינדוס כשלו, בחלק מהם הוא פשוט אמר שאין Boot Disk ובחלק השני של הפעמים העלה את הווינדוס כמעט עד הסוף, הראה שוב את "מסך המוות הכחול" ועשה בעצמו ריסטרט, במשך כל הפעמים שמעתי טיקים מההארדיסק שלא אמורים להיות, נסיונות קריאה מאומצים של המידע שנכשלים (כמו שכונן דיסקים מתאמץ לקרוא דיסק דפוק ולא מצליח). אח"כ ניסיתי פעמיים להתקין ווינדוס מחדש, בפעם הראשונה הוא עשה לי את "מסך…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בערך כל רבע שעה המודם משמיע קול נקישה כמו נפילת מטבע לריצפה. מה זה הדבר הזה? אני בטוח שזה מימנו כי ניתקתי אותו מהחשמל ואין את הנקישות האלו.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המסך כבר איזה חצי שנה מתכווץ ונפתח, ולפעמים הוא נשאר מכווץ לכמה ימים. לפעמים אני נותן מכה (כן אני יודע שזה לא בסדר.. ) וזה מסתדר אבל עכשיו הוא גם התחיל להראות לי דברים כפול, לא בדיוק כפול אבל כאילו צל של כל דבר. המסך הוא Acer 76e 17' יש לי אותו כבר 4 שנים ואין לי כסף לחדש.. כמה אתם אומרים יעלה לי לתקן את זה, אם בכלל אפשר ? תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפעמים שאני מדליק את המחשב הוא נתקע ויש קולות טיקטוק מהHD זה לא קורה תמיד רק לפעמים וזה לא רק שאני מדליק תמחשב זה יכול לקרות סתם פתאום... מה הבעיה? ומה הפתרון? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ב''ה שלום וברכה, האם ניתן להכניס מידע אל המחשב דרך פתח ההיץ' די כשם שמוציאים דרכו אל הטלוויזיה? תודה אלעזר הראל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-