תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
Radeon Software Version - 17.7 Radeon Software Edition - Crimson ReLive Graphics Chipset - AMD Radeon R6 Graphics Memory Size - 512 MB Memory Type - DDR3 Core Clock - 800 MHz Windows Version - Windows 10 (64 bit) System Memory - 12 GB 1.8 CPU Type - AMD A10-8700P Radeon R6, 10 Compute Cores 4C+6G המהירות בסיס של המעבד שלי הוא 1.80GHz, ומשום מה, גם כשאין תוכנות פתוחות, הוא על 2.5 בערך (יש לו מהירות טורבו עד 3). 1. האם זה תקין? (המהירות כך גם כשה-CPU נמוך מידי) 2. איך אפשר לייעל את המעבד שלא יהיה כך? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היי, גישה לתפריט באפליקציית טאצ צ'אט ננעלה לי ואינני זוכרת את הסיסמא... מה אני יכולה לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
ב''ה שלום וברכה, האם ניתן להכניס מידע אל המחשב דרך פתח ההיץ' די כשם שמוציאים דרכו אל הטלוויזיה? תודה אלעזר הראל
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, הרכבתי מחשב עם המפרט שלהלן עם ספק כוח ממחשב קודם. בפעם הראשונה שהפעלתי את המחשב היה צפצוף 1 ארוך ו 2 קצרים בלי תצוגה. אחרי התעסקות עם החיבורים, איכשהו העניין הסתדר והיה צפצוף תקין. הבעיה נכון לעכשיו שבמצבים שונים, פתאום מפסיקה התצוגה ובהפעלה מחדש, ישנם צפצופים לא תקינים, כמו בפעם הראשונה ושוב איכשהו אחרי התעסקות זה מסתדר. עדיין לא מצאתי מה בדיוק גורם למחשב לחזור למצב תקין עד לפעם הבאה. האם זה יכול להיות קשור לספק הכוח, שהוא חלש מידי למפרט החדש? מעבד AMD Ryzen 5 5600X לוח אם Gigabyte B550M DS3H. זכרון 8GB X2 כרטיס מסך MSI RTX3060 Ti כונן אופטי ASUS DVD-R דיסק קשיח Transcend NVME M.2 …
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
עזרה בעריכת וידאו ממצלמה ביתית אודה למי שיש לו מידע האם ניתן להפוך כיוון הסרטה של וידאו שהוסרט כשהמצלמה לרוחב ומראה את הדמויות לרוחב?
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
קודם כל, מצטער על אורך ההודעה. הוספתי קצת הדגשות בשביל לעשות קצת סדר בדברים. מפרט המחשב: http://up360.siz.co.il/up1/mkjz3ijn4bcn.jpg הקדמה לפני כחודש וחצי החלטתי לנסות את WINDOWS 8. התקנתי את המערכת, ובמהלך ההתקנה התבצעה שגיאה כלשהי, ולאחר ההתקנה המערכת קרסה בכל פעם שהעמסתי עליה קצת חלונות, סרטים, מוזיקה וכ"ו. (בFAR CRY 2 המערכת היתה קורסת לאחר מס' דקות). בנוסף, באחד המחיצות נוצרו תיקיות עם שמות מוזרים, שלא היה ניתן לגשת אליהם או למחוק אותם - לחיצה על התיקייה הייתה מציגה הודעת שגיאה. אחרי שהתייאשתי מהקריסות ומהאיטיות, ולא ראיתי שדרוג משמעותי במערכת החדשה, החלטתי לפרמט הכל ולחזור ל WIN 7 הישן והטוב. (כל המידע החשוב כבר מגובה על HD נייד) הבעיה המחשב קורס בשעת מעמס. ללא הוד…
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
מתי מגיעים המחשבים הניידים שיש בהם gtx 1080 וכמה הם יעלו?
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, הרכבתי מחשב, והלוח-אם הוא strix z270i. החיבור שלי הוא דרך כרטיס רשת אלחוטי+אנטנה שמגיע עם הלוח-אם. כאשר אני מוריד משחק (למשל מ-steam) אז כאשר אני מגיע למהירות מקסימאלית של 9+ מגה לשניה פתאום מתנתק לי האינטרנט.. מישהו נתקל בתופעה?
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך FX 5700 שעובד על AGP X 8 אך משום מה הוא מזוהה בדרייבר כ PCI . גירסת הדייבירים 56.72 הלוח הוא : ASUS P4P800 תודה על העזרה
-
- 12 תגובות
- 981 צפיות
-
-
-
לפני כשבוע המחשב שלי התחיל להיתקע, פשוט להיתקע. זאת לא בעיית תוכנה כי פשוט לא יכלתי לעשות כלום, לא ctrl alt del ולא כלום, רק ריסט. אח"כ זה התחיל להיתקע גם באמצע אתחול המחשב, למשל הייתי יכול להיתקע במסך שרואים את הלוגו של אקספי. עשיתי הכל, הרצתי סריקת וירוסים, סריקת דיסק (scandisk), איחוי דיסק ואפילו סיסטם רקוברי, ושוב הכל מהתחלה ועדיין, המחשב מסרב לעבוד. כל הנסיונות האלה הביאו אותי למסקנה שזו בעיית חומרה. פתחתי היום את המחשב (המארז) וגליתי שהמאוורר על המעבד לא עובד, נגעתי במעבד והוא היה רותח, כנ"ל הזכרון הפנימי. ובקיצור.. המחשב פשוט לא עובר את השלב הראשון שהוא מראה איזה כרטיס מסך יש לו ולא עולה. מי שיכול להגיד לי, או לנסות לחשוב מה הבעיה אני ממש אודה לו ! נ.ב המחשב הוא פ…
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני שומע לי מוזיקה האיי סי קיו פתוח וגולש בכמה עומדי אינטרנט, עד שפתאום מסך שחור ואי אפשר לעשטת כלום מלבד ריסטרט! מה זה יכול להיות ? שמתי לב שלפני כן האייקון של העכבר נהיה כמו ריבועון כזה מקורטע! מה זה יכול להיות? יכול להיות ששורש הבעיה זה בדרייברים של הכרטיס מסך? (יש לי גרסה 3.8). תוה רבה לכל למי שעוזר!
-
- 12 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי WINDOWS 7 , והתקנתי לצידה את אובונטו ובהתקנה של אובונטו הקצתי לה 50 GB לאחר מכן, היה נמאס לי טוטלית מלינוקס הסרתי אותה על פי המדריכים דרך קליק ימני על המחשב שלי, ואז נכנסתי לניהול המחיצות והסרתי את הכוננים של LINUX ואחר כך, ביצעתי תיקון לMBR. הבעיה כרגע היא שבכונן C לפני התקנת הלינוקס היה לי 150GB בקיבולת הכללית ועכשיו, לאחר שהסרתי לינוקס יש לי בכונן C בקיבולת הכללית רק 100GB. אני חייב להחזיר את ה50 GB לכונן C בחזרה איפה הם נעלמו ??? איך מחזירים אותם בחזרה ??? ? תמונה של הניהול מחיצות...
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
המחשב עובד קצת איטי וסרטים עובדים לאט לפעמים והמחשב בסדר כי במסך רגיל זה היה עובד לי בסדר עד שחיברתי את הLCD האם זה יכול להיות קשור בכבל ? יש לי כבל VGA כבל DVI יכול לשנות או שאין קשר יש לי מסך 32 FULL HD תודה גדולה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אהלן חברים, קיבלתי היום HTPC שהזמנתי על בסיס המפרטים המומלצים באתר : AMD A6-3500 Gigabyte GA-A75M-D2H 4GB RAM כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה (HDMI out -> HDMI) ווינדוס נראה לא טוב, והטקסט מטושטש - בבירור לא איכות HD. הכבל זה לא הבעיה כי כשאני מחבר אותו למשהו אחר אני רואה FULL HD. הטלויזיה היא Philips 6606. ההגדרות של ה-AMD Vision Engine הם 1080p / 60hz - כלומר נראה בסדר.. מה שמוזר זה שראיתי וידאו באיכות 720p והוא היה נראה טוב, כלומר שוידאו לא מטושטש כמו טקסט/חלונות. מישהו נתקל בבעיה דומה, או יכול להציע לי כיוון לפיתרון?
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
כשאני דולק את המחשב הוא לא עולה הוא המתחיל לעשות רסיטים ברבה ואז עולה המחשב ללא OC GA EP43 DS3L C2Q Q9400 2X1GB 800MHZ 2GB 600MHZ HD4850 EZCOOL 500W עשיתי פירמוט למערכת לא עזר ,שמתי מעבד C2D גם אותו בעיה אני חושש שהלוח לא תקין יש מצב? חשוב לציין אחרי שהוא עולה הוא יציב מאוד אני משחק IV ועוד משחקים והוא נשאר דלוק כל השבוע ולא נכבה
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון המחשב עושה לי מדי פעם בעיות בהדלקה. היום, בזמן ניקוי אבק מהמחשב והספק שמתי לב לאחד הקבלים בתוך הספק שנראה מוזר, כאילו נפתח ו/או התפוצץ. הספק הוא דגם CORSAIR VX450W. מה דעתכם? הקבל באמת הרוס? אני חושב שיש לי עדיין אחריות.. אני מצרף תמונות של הקבל בתוך הספק. http://img10.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=img4865e.jpg תודה!
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
התקנתי מחשב חדש,הכל עובד ואין שום בעיה,אבל בהתחלה כשהמחשב עולה,אני מקבל כזאת הודעה לפני שהוא ממשיך לווינדוס (7) AMD data change...update new data to DMI יש איזה בעיה כלשהי? ומה זה אומר? אולי טעיתי בפורום סליחה מראש![br]פורסם בתאריך: 28.12.2009 בשעה 15:55:10 שחכתי להוסיף לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H מעבד AMD Athlon II X2 245 זיכרון kingston 2G ddr3 1333
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום, יש לי לאחרונה הבעיה עם המחשב/מסך. אם אני עוזב את המחשב להרבה זמן משהו כמו שעה+ אז כמעט תמיד שאני חוזר המחשב פועל והצג מכובה. בצורה רגילה צריכים להזיז את העכבר או ללחוץ על משהו ומיד רואים אבל הבעיה אצלי היא שהוא לא ממש רוצה להציג אחר כך משהו... היות והמחשב פועל ניסיתי קצת להילחם בזה ע"י הוצאת הכבלים של המסך ולהחזיר אותם, ללחוץ הרבה על כפתורים במקלדת ועל העכבר ועוד ועוד... בסופו של דבר הוא חוזר לעבוד גם ללא ריסאט אבל לפעמים לוקח לו חצי שעה וזה מתסכל מאוד. אני לא יודע למקד את הבעיה ולדעת מאיפה היא אם זה מהמסך, כבל המסך, תוכנה שמפריעה בווינדוס (7 - 64ביט) או אם זה הווינדוס עצמו או אולי אפילו דרייבר. הווינדוס עצמו מעודכן וגם הדרייבר של הכרטיס מסך (HD3870) מעודכן. בב…
-
- 11 תגובות
- 981 צפיות
-
-
intel core i5 750 2.66ghz 8mb l3 cache s1156 arctic cooling freezer pro rev.2 gigabyte ga-p55-ud3l kingston 2gb ddr3 1333mhz pc3-10666 kvr1333d3n9/2g (כמות:2) wd caviar 1tb 7200rpm 32 mb sata2 zotac gtx 260 ספק chieftec550W מארז coolermaster centurion 534 black atx case no psu אני כבר מיואש, בפעם הראשונה שהוא נלקח לבדיקה נמצא שהHD תקול (קובץ ה MINIDUMP שגרם ברוב המקרים לבעיה ה ntoskrnl.exe) הוחלף הHD ושוב... מסכים כחולים שיש על המחשב רק win7 . נלקח שוב לבדיקה והם לא מצאו כלום (מצורפות 2 תמונות של הבדיקות שהם עשו) נאמר לי שזה כנראה בעיה בווינדוס. http://img202.imageshack.us/g/test48.png/ http://img153.imageshack.us/img153/9361/43test.png התקנתי 3 גרסאות שונות של ווי…
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
לא הייתי באיזה פורום לכתוב..... מקווה שהגעתי לנכון. בכל אופן, חבר רוצה לפרמט מחשב הוא צריך שיהיה בוט ב-bios מהדיסק כדי להתקין ווינדוז מחדש אבל יש משום מה סיסמא על ה-bios למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? איך ואם אפשר לפרצוץ כזה דבר? טיינקס.
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב, התקנתי WIN7 ועכשיו אני רוצה להתקין את הדרייברים של לוח האם Asrock H67M-GE-B3. 1. בנוסף לכרטיס הקול המובנה בלוח האם, קיים כרטיס קול נוסף שאני משתמש רק בו. האם יש צורך להתקין את הדרייבר של הכרטיס המובנה (ולבטל אותו ב-BIOS)? 2. Windows Internet Explorer 9 for Windows 7 for x64-based Systems מוצג כעדכון חשוב. אם אני מתכוון להשתמש ב-FF, האם הוא באמת חשוב? תודה ושבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה עם המחשב. כאשר אני מפעיל את המחשב, לאחר זמן מה שהמחשב היה כבוי - המחשב עולה לכאורה כרגיל, נכנס לווינדוס ומאפשר לי לבחור יוזר - ואז מאתחל את עצמו. כאשר הוא חוזר, הוא מודיע שהמערכת קרסה עקב תקלה קריטית - ולאחר אירוע מרגש זה, הוא עובד בלי הגבלה - שנים. יש לכם ניחוש מה יכולה להיות הבעיה? לוח האם נראה תקין, ותוכנת MEMTEST לא העלת כל בעיות.
-
- 16 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון אני מגלה שוב ושוב שהמחשב קורס ומביא לי מסך כחול ואני כימעט בטוח ב100% שזה ביגלל הכונן DVD הדגם שלו: DVD-LG GSA-4165B BULK BLACK כמובן צורב DVD עכשיו זה קורה לי לפעמים שאני צורב דיסק בנרו ולקראת הסוף המחשב קורס ... לפני דקה שהפעלתי דיסק מוזיקה ושמעתי דרך הכונן DVD ולאחר הרצת הקטע קדימה ... שוב קרה הקריסה.... וגם שניסתי ליבא את הקבצי אדיו זה קרה... בקיצור אני לא יודע מה לעשות למישהו יש רעיון מה הגורם לבעיה??? (מפרט של המחשב רשום )
-
- 16 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון מופיעים לי נרבה פעמים מסכים כחולים. אני עובד עם אקס פי פנטיום 4 3000 מגה הרץ מופיע מסך כחול וכתוב את הדברים הבאים DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP 0X000000D1 MVSTDI5X.SYS יש למישהו ושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-