תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 8500 gt 512 m אני רוצה להגביר את ה-FPS שלי כי יש לי רק 50 וזה נחשב לכרטיס די טוב אם מישהו יוכל לתת לי איזה פקודה או משהו אני יודה לו אני צריך את הכרטיס מסך פעיל ממש כי אני משחק במשחקי רשת שדורשים כאלה נתונים תודה רועי. ???
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי תבעייה הכי מוזרה שיש אני לא יודע אם מישהו יצליח לעזור לי אני הסתבכתי אם זה 3 שעות ולא הצלחתי לסדר אז ככה התקנתי וינדוס חדש המחשב לא מזהה את הכרטיס קול בכלל ניכנסתי לוהפסת חומרה הוספתי אותו ידכנית דרך גריביר חדש שהורדתי מאתר של MSI אחרי זה הוא זייה ליי את הקול כלומר התחיו להופיעה האיקונים של קול ב מנהל התקנים אבל הוא רושם סימן קריאה על אחד מיהם ניסתי להתקין כבר הכול הכול לא יודע מה לעשות למישהו יש אולי רעיון מדובר על לוח אמ RC410M של MSI
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים באו לדודים שלי חברים וגם המשפחה שלי . עכשיו היה שם ילד קטן נראה לי שבן 6 או משהו , אז התקנתי לו את המשחק REVOLT אבל המשחק עבד מהר מידי אז ביטלתי ליבה אחת (מעבד E2200 נראה לי) עכשיו השאלה שלי זה האם אני צריל איכשהו להחזיר את הליבה או שלא ? אם כן איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וכמובן שהיה עליו מותקן ויסטה בגירסה מובנת יש לי כל הזמן מסך כחול של שגיאה נראה כמו שגיאת חומרה אבל אני לא בטוח אני ממש לא מרוצה מהמחשב או ממערכת ההפעלה שיש עליו איני יודע אני ממש רוצה להפוך לו את מערכת ההפעלה לXP ושאני מנסה להפוך אותה בפירמות אני מגדיר BOOT FROM CD המחשב ניגש מעתיק את הקבצים ואז בסוף שהוא צריך לגשת לפירמוט והתקנה הוא עושה לי F3 QUIT ניסיתי להחליף דיסק לחדש ועדין הוא עושה לי את זה מה עליי לעשות ? חברים אני ממש נואש ומחכה לתשובה תודה מראש לכל מי שיעזור דרך הגב בחנות אמרו לי שאי אפשר יהיה לשים עליו XP רק ויסטה כי אין דרייברים לא אכפת לי דרייברים ולא כלום אני רק רוצה XP שוב תודה מראש Micky Cohen
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
במהלך העבודה, המחשב לא מזהה את הכונן. (ההארדדיסק לא מחולק לכמה כוננים.) ריסט של המחשב מחזיר את הכונן. עוד משהו, הכונן נעלם בזמן העבודה ולא עם הדלקת המחשב. מה יכול להיות הגורם לבעיה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Gigabyte Geforce 8600GTS ואליו מחוברים מסך LCD של LG בעזרת כבל DVI, וטלויזית LCD של SHARP עם כבל אנלוגי ומתאם ליציאה השניה של ה-DVI בכרטיס המסך. יש לי חלונות ויסטה. כשאני מדליק את המחשב אז דווקא על הטלויזיה המחשב בוחר להראות את מסך הפתיחה של לוח האם, אבל מהר מאוד זה נעלם וכתוב לי על הטלויזיה unsupported format, ואז שני המסכים לא מראים כלום עד שמגיע מסך ה"ברוך הבא" ואז כבר רואים במסך שמוגדר כמסך הראשי (בין אם זה הטלויזיה או מסך ה-LCD הרגיל). המסך הרגיל מחובר לכניסת DVI מספר 1 בכרטיס המסך, והטלויזיה לכניסה מספר 2. כל זה התחיל רק כאשר חיברתי את הטלויזיה באופן קבוע לכרטיס המסך. עקב הבעיה הזו אני לא יכול להכנס לביוס (כי אני לא רואה אותו בשום מסך) וכ…
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
כאשר אני שומע מוזיקה שומעים חלק לגמרי ללא הפרעות אבל כאשר אני משחק אז שומעים הפרעות מוזרות ומעצבנות כאלה אשמח לקבל עזרה תודה[br]פורסם בתאריך: 12.05.2008 בשעה 22:15:20 אף אחד לא יודע?
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מחשב חדש כמוכן יש לי ארדיסק בלי שום קשר למחשב שיש בו המון מידע שאלתי היא האם אני יכול לחבר אותו למארז כארדיסק נוסף לא חיצוני אלא פנימי ולעבוד איתו בלי שהמידע יאבד תודה
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
ראשית אני רוצה לציין ששמתי לב לפוסטים האחרים שנוגעים בבעיות דומות אך לא מצאתי בהם תועלת. במהלך משחק (C&C TB3) המחשב שלי החליט לאתחל את עצמו, ובמסך הBOOT הראשוני - איפה שהמחשב מזהה כל פעם איזה כוננים מותקנים וכמה זכרון מותקן - שמתי לב ל-2 שינויים: הראשון, המחשב לא זיהה 2 מבין שלושת הכוננים הקשיחים שלי (הוא זיהה את כונן הIDE עם הווינדוס עליו, אך לא את שני כונני הSATA שלי). השני: בשורה אחת אחרי מפרט הכוננים שהמחשב זיהה הופיע משו בסגנון cmos error - עוד משהו שאנ'לא זוכר. אוטומטית לחצתי על אנטר והמחשב עלה, כמובן בלי 2 הכוננים הנל. בוינדוס שמתי לב לדבר מה מוזר אחר - עושה רושם שהוא מזהה את הכונני הSATA שמחוברים לי למחשב ומאפשר לי לעשות SAFE REMOVAL וכדומה, אבל כאשר אני נכנס …
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
טוב, יש לי פה בעיה קצת מוזרה... המחשב שלי נתקע מקודם, עשיתי ריסט והווינדואוס התחיל לטעון, כשהוא סיים והיה אמור לפעול פתאום המחשב מאתחל את עצמו, בלי שום BSOD, הודעה או כל דבר אחר. כל פעם זה חוזר על עצמו ומאתחל רגע לפני שזה עולה. ניסיתי Safe mode וקורה שם אותו דבר. די מוזר לי שזה התחיל סתם פתאום, זה לא כאילו שבחיים לא נתקע המחשב ופתאום עכשיו הוא עושה צרות אחרי זה. מקווה שיש לכם איזה רעיון, לא בא לי להתקין ווינדואוס מחדש עכשיו...
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
ערב טוב חברה, יש לי בזמן האחרון פסים כאלה שעוברים במסך, לא ממש רואים אותם שהמסך לא כהה מאוד (שחור), אבל בכל אופן, יש דרך להיפתר מזה? יכול להיות שזה נגרם ממגנטיות של רמקולים ליד המסך?
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי וחיברתי כונן 320 ג'יגה של סיגייט, הבעיה היא שבווינדוס (XP) הוא מציג לי שהכונן בעל קיבולת של 127 ג'ב... ניסיתי לעשות אתחול לכונן אך עדיין זה מראה אותו דבר. מה צריך לעשות כדי שזה יראה את הקיבולת האמיתית? (320 ג'יגה?) תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
ניסתי לחבר את ההארדיסק לכמה מחשבים שונים והווינדוס לא רוצה לזהות אותו,זה נותן את השגיאה הבאה http://img521.imageshack.us/my.php?image=74117952jl8.jpg http://img100.imageshack.us/my.php?image=60682134it2.jpg ניסתי להחליף את ההארדיסק עם הארדיסק אחר שעובד תקין (לקחתי ממחשב שעובד), ניסתי להחליף גם את הכבל SATA,אני בטוח שהבעיה היא מהלוח של המארז אבל מה כבר יכולה להיות הבעיה? זה ההארדיסק http://img143.imageshack.us/my.php?image=68372320vk4.jpg http://img143.imageshack.us/my.php?image=10914574jx5.jpg אני מצטער שלא רואים ישירות את התמונות,אני יותר מחצי שעה מנסה ולא מצליח.. תודה רבה רבה למי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מקווה שהנושא בפורום המתאים . שלום , היה לי מחשב שכל הזמן עשה בעיות בתוך הווינדוס והבעיות היו מוזרות ככה שכל הזמן רושם לי שגיאת DLL או שמה לא יודע הודעות מעצבנות בזמן התקנות תוכנות הוא נתקע באמצע ורושם שהוא לא יכול לגשת לקובץ או דברים כאלה, בקצרה בעיות ממש מוזרות . פירמטתי את המחשב אלף פעמים וניסיתי מליון גרסאות של XP !! ובסוף הכל היה אותו דבר רק שהבעיות מתחלפות כל פעם בעיה אחרת חשבתי הארדיסק --> החלפתי !! אותו דבר חשבתי זכרונות --> החלפתי !! אותו דבר חשבתי כרטיס מסך --> החלפתי אותו דבר !! בקיצר גם ספק החלפתי וגם לוח אם לבסוף! את המעבד השארתי בצד כי לפי מה שאני יודע שמעב או שהוא עובד או שלא !! ( זה נכון ? ) לקחתי את המעבד שמתי אותו במחשב אחר שהיה תקין לגמרי ע…
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
הכל התחיל מזה שה CCC (קטליסט קונטרול סנטר) לא עלה אז הלכתי והורדתי דרייבר חדש ל X1950 pro שלי, ורציתי לעשות התקנה נקיה, הסרת ב אד-רימוב פרוגרמס את הדריברים הישנים ועכשיו כל פעם שאני מעלה את וינדוס הוא עולה רגיל, מעלה את כל התוכנות ואחרי כדקה מוציא אייקון של חומרה ליד השעוון וכותב בבועת קומיקס שה VGA device לא מוכר ואז נתקע, מראה BSOD ומתרסט. אין לי מספיק זמן עד שהוא נופל, והוא תמיד נופל, להתקין את הדרייברים החדשים. מה אני יכול לעשות?? תודה מראש לכל מי שיעזור.
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה לאחרונה,המחשב נכבה בפתומיות. הטמפ' מצוינת,מעבד על 30 מעלות וכרטיס מסך על 38 מעלות. אני מאמין שגם הספק לא בעייתי(ENERMAX LIBERTY 400W)
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תופעה מוזרה שנורא קשה לי להבין ממה היא נגרמת , אני מאמין שזאת בעיה חומרה כלשהי אבל אין לי מושג איזה רכיב חומרה הוא הבעיה. ניסיתי לעדכן את כל הדרייברים וזה לא עזר , התופעה חזרה על עצמה ב-2 מערכות הפעלה שונות. גם WINDOWS XP וגם בנוכחית WINDOWS VISTA 64 SP1 . בפיפא 09 למשל לוקח בערך 3 דקות משחק כדי שהמחשב יעבור למסך שחור ואז אני מקבל הודעה כאילו אין סיגנל והוא נכבה והסאונד נשמע תקוע וחוזר על עצמו אותו דבר קורא ב-COD4 אחרי בערך דקה לעומת זאת להפתעתי ב-Crysis הצלחתי לשחק כמה שעות טובות עד שזה קרה... המפרט שלי הוא: Intel QX9650 Geforce 9600GT ASUS p5q pro Motherboard G.skill 4gb ddr 2 800mhz WD640Gb Hard drive SAMSUNG 250GB Hard drive אני דיי אובד עצות אז אני …
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום,יש לי במחשב כונן DVD מדגם: OPTIARC DVDRW AD-7200S ATAD DEVICE. הכוננן מקבל חשמל ונפתח אך לא מופיע בתקיית "המחשב שלי" אם אתם יכולים לתת לי דגם של כונן די וי די טוב אני אשמח מאוד וגם אם אפשר דרייבר לכונן שמצויין פה מקווה שתענו בהקדם תודה.
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
כי יש לי כרטיס מסך בנפרד... יש אפשרות כזו?
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב ..... קודם כל איך שאני מפעיל את המחשב זה מראה לי את המסך הזה.... http://img296.imageshack.us/my.php?image=pb280002pm0.jpg אחרי המסך הזה מיתכבה (כן הוא מיתכבה לא עושה ריסטרט) המחשב ואז אחרי שניה נידלק שוב אוטומטית ואחר כך מראה לי את המסך הבא ....... http://img301.imageshack.us/my.php?image=pb280001lo1.jpg וככה זה כל הזמן ועם אתם שואלים עם נגעתי בביוס אז כן נגעתי משהו שניקרא dram timeing עם אני לא טועה אני חייב עזרה לאפס את הביוס או משהו ניסיתי גם להוציא את הסוללה וגם לא עזר ..... בקיצור תוודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך Palit Geforce 9600GT Super 1G 256Bit עכשיו שמתי את הכרטיס במחשב הדלקתי את המחשב והופיע לי הודעה של nvidia שאומרת שהכרטיס מסך לא מקבל מספיק מתח משהו כזה והוא הוריד מהביצועים שלו כדי לא לגרום נזק משהו כזה... עכשיו ראיתי שקבלתי שתי כבלים http://www.unix.com.ua/news/img/4387-2.jpg סתכלו בתמונה של הכרטיס מסך בצד שמאל למעלה על הלוח של הכרטיס עצמו יש חיבור כזה עכשיו חברתי לשם ואז בצד השני של הכבל יש כמו שתי כניסות כאלה של משהו שאני צריך לדחוף עליו משהו עומד ראיתי את זה על הלוח אם למטה בצד שמאל כזה בערך.. חברתי את שתיהם לשם עכשיו קבלתי עוד כבל שמתחבר לצד ימין למעלה כזה של הכרטיס על הלוח בצבע שחור בקצה של התמונה כזה לפי מה שהבנתי זה מעביר מתח לכרטיס אז בצד השני ש…
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי את המחשב שבחתימה, קניתי אותו לפני כ3 חודשים. היום ניתקתי אותו מהחשמל(כמו שצריך... יענו כיביתי את הספק ואחרי זה ניתקתי)... ועכשיו החזרתי את המחשב לפעולה ומה שקרה לי פעמים ברצף זה שהמחשב פשוט קפא לי פעמיים בזמן גלישה באינטרנט... פשוט קפה ואחרי זה לא הצלחתי להדליק אותו עד שלא ניתקתי מהחשב והחזרתי. מה אתם חושבים שיכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים עריכה: בעיה נוספת שלי היא שהמחשב עומד על 1.7 GB RAM שימוש בזכרון -.-... האם זה בסדר?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
SYSTEM IS RUNNING IN FAIL-SAFE STATE PLEASE RECHECK BIOS CMOS SETUP אני נדרש ללחוץ F1 כדי להמשיך או להכנס לביוס הבעיה החלה לאחר התקנת כרטיס מסך ATI 4870 הכרטיס הותקן עם הדרייברים והכל. אין לי מושג מה לעשות, אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה במחשב הוא עולה אבל הוא לא מגיע לטעינה של הווינדוס ואז הוא רושם לי את ההודעה הבאה: (כנראה בעיית BIOS) "hardware initiate failed,please check device!!! The Bios does not be installed.Press G to continue" ואחרי שאני לוחץ על הכפתור G עולה הודעה אחרת תוך כמה שניות: Reboot and select proper Boot device Or insert Boot media in selected Boot device and press a key עכשיו כל זה קןרה דקה לפני שהXP טוען את עצמו והפסים הרצים. המחשב מתחיל לעשות רעשים מוזרים(לא צפצופים) ואז עולה ההודעה תוך איזה 40 שניות. עזרה דחוף. תודה רבה לעוזרים נ.ב אין לי מושג איך זה קרה אף אחד לא היה על המחשב והוא היה כבוי בלילה אני כיביתי והכל היה בסדר ובבוקר בום!לא עובד! אני ממחשב אחר כותב!!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לום, יש לי בעיה עם המורב, הוא מזוהה בביוס ובווינדוס אבל כשמכניסים לו דיסק הוא לא מגיב. כאילו לא הוכנס דיסק.
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-