תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה קניתי זיכרון חדש 4Gb KVR13N9S8/4 של kingston חיברתי אותו במקום לזיכרון ה kingston שלי 2GB KVR133303/2G על לוח אם של GIGABYTE GA-H55M-D2H יש לי מעבד של אינטל core i3 2.93GHz כאשר חיברתי רק את הזיכרון של ה2 המקורי המחשב עןלה ללא שום בעיות כאשר חיברתי רק את ה4 המחשב לא עולה כלומר נתקע בחלק של Memory Testing כמה שניות ולאחר מכן מופעל מחדש. אני כבר מעביר יומיים שלמים בניסיונות מה לא בסדר. במחשב מותקנת מערכת הפעלה של WINDOWS 64X ניסיתי לחבר את הכרטיס של ה 4GB בנפרד הוא נתקע במצב הזה- תודה מראש אמיתי
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
טוב, אני בלחץ היסטרי, הדלקתי את המחשב, והוא נתקע ולא טען את עצמו ורשם את ההודעה הבאה: DRAM Frequency has been downgraded, cause 50 Ohm ODT Unsupported לוח אם של ABIT, זכרון אני מניח ג'נרי, DDR2667Mhz . כיוון שחיפשתי קצת בגוגל ולא הבנתי כלום, אז אני אצרף לפה משהו שלקחתי מ Everest : Memory Bus Properties Bus Type Dual DDR2 SDRAM Bus Width 128-bit DRAM:FSB Ratio 8:6 Real Clock 273 MHz (DDR) Effective Clock 546 MHz Bandwidth 8734 MB/s מה זה אומר? שימו לב לEFFECTIVE CLOCK ולREAL CLOCK . האם הזכרון במציאות איטי הרבה יורת ממה שהוא אמור להיות? ולמה המהירות האפקטיבית נמוכה יותר? בתודה, אייל
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי את לוח האם K8V-E SE של אסוס. עד לאחרונה היו לי שני סטיקים של 256 MB במהירות 400 MHZ. היום הוספתי שני סטיקים של 512 MB שאמורים לעבוד גם הם במהירות 400 MHZ, אך משום מה פתאום כל הזכרון עובד ב-333 MHZ. התקנתי את הסטיקים לפי ההנחיות בחוברת של הלוח אם, שהם שבכל ערוץ זכרון (Dimm 1+2/ Dimm 3+4) תהיה אותה כמות זכרון, אך זה לא עוזר. מישהו יודע כיצד אני יכול לגרום לזכרונות לעבוד ב-400 MHZ במקום המהירות בנוכחית (333)? עדכון: התקנתי את גירסת ביוס החדשה ביותר ללוח הזה (1010) וזה לא שינה את המצב.
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
ישבתי לי לתומי, משחק WarThunder במחשב, ופתאום הכל קפא. לאחר עליית המחשב מחדש, הלוח אם השמיע צפצופים המעידים על בעיה בזכרון. התחלתי לשחק עם הזכרונות, לשנות מיקומים, ואפילו החלפתי את הזכרון בין מחשב למחשב. מצאתי סטיק אחד שגורם לבעיות הנ"ל. MEMTEST96+ נתקע איתו ב2:03 דקות. ככה זה? פשוט מת פתאום? בלי התראות? אחפש זכרון זהה לרכישה (כנראה מחו"ל) - פשוט הופתעתי מכך שהזכרון צפוי להתקלקל כך. הדגם הוא A-DATA 2GB DDR2 Vitesta 800+ CL4
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מעבד I5 8400 עם לוח אם Z370P והזכרון הוא של GSKILL, אם אני נכנס לביוס ואשנה שיעבוד על 3000 זה יכול לגרום נזק לחומרה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. לפני מספר שבועות הוספתי עוד סטיק זכרון DDR400 של KINGSTON VALUE 512MB לעוד סטיק שהשם חברה שלה לא ידוע O: קיצר נכנסתי לתוכנה CPU-Z בשביל לבדוק שהזכרון החדש עובד, וגיליתי שמהירות הזכרון עובדת על 166 MHZ בדקתי בSUPERPI את התוצאה שלי [1M] וקיבלתי 55 SEC :< לפני שקיבלתי את הזכרון עשיתי OC והגעתי ל2500MHZ, והתוצאה הייתה משהו כמו 43 שניות. בBIOS ההגדרה של מהירות הזכרון עומדת על AUTO, ואם היא על MANUAL אפשר לבחור בין 100MHZ - 200MHZ. מה דפוק פה!?@# המעבד שלי הוא AMD ATHLON 64 3000+ והוא מקורר ע"י SCYTHE NINJA PLUS. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מיד אחרי שקניתי את הזכרונות, התחילו להיות להיות באמצע משחקים ריסטרטים פתאומיים, אבל לא לפני שהיה מסך כחול למשך 2 שניות. המשחקים עובדים בסדר גמור, אבל אחרי 10 דקות זה מראה לי את המסך הכחול ועושה ריסט מיד לאחר מכן. עשיתי דיסק של ה memtest86, אבל כלום לא עולה לי... יש מצב שהזכרונות פגומים?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לפני משהו כמו 9 חודשים קניתי מחשב חדש מאז כבר פעמיים שהלך לי צ'יפ של זכרון, החנות טוענים שכנראה משהו היה דפוק בסט המקורי ובגלל זה הם נהרסו אחד אחרי השני השאלה שלי היא מה יכול לגרום לזכרונות להפסיק לעבוד ? האם יש סיכוי שמשהו דפוק בלוח אם ובגלל זה הם נהרסים ? מה שקרה, הוא שאחרי בערך חצי שנה נהרס הראשון, החליפו אותו ואז אחרי חודשיים גם השני נהרס (וגם אותו החליפו עכשיו) נראה לי קצת מוזר
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
יש לי win7 32bit השעה כל הזמן מישתבשת\מתאפסת ל 2/1/2003 אני מחזיר את זה וכשאני מדליק את המחשב יום למחרת זה שוב מיתאפס וזה חוסם לי אתרים... התקלה בערך כמה חודשים ככה... יש לי גם כמה בעיות את הביאוס ההגדרות כל פעם נימחקות שם... כל פעם שאני מדליק את המחשב אני לוחץ על F1
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
את המאוורר כבר הזמנתי כי המוכר אמר לי שזה אמור ליהיות מתאים אבל הוא לא מבטיח לי כלום .. כאן כתוב לאיזה סוגים הוא מתאים וה8600GT לא מופיע ביניהם מה שכן הוא מתאים לכל סוגי הג'יפורס של נוידה גם לסידרה האחרונה של 7 ככה שיש מצב שזה לא מעודכן מבינים .. http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=164&pr_name=VF700-AlCu%20LED מה נראה לכם זה יתאים לי לכרטיס או לא ?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום חברים, קיבלתי אתמול את הזיכרון ראם מאמזון, היה לי 2GB, ועכשיו קיבלתי 4GB, ניסיתי כל מיני קומבינציות להתקין אותו וזה לא עובד, כשאני שם את שניהם (על אותו ערוץ\צבע-כחול או שחור), זה נתקע לי במסך הראשון שבו עולה המחשב, כשאני שם רק את החדש, איך שזה מגיע לסמל של הווינדוס זה נתקע. Win10 - 64 דגם לוח אם: asus p7h55m pro דגם הזיכרון החדש: Kingston Technology 4GB 1333 MHz 240-Pin DDR3 SDRAM Memory Module (KVR13N9S8/4) בדיקת תאימות באמזון= מתאים. קישור באמזון:https://www.amazon.com/Kingston-Tech.../dp/B008CP5Q7M נא עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. הזמנתי תמחשב ואני זקוק לטיפים(:. מפרט: מעבד: [..] INTEL 2500K : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX ₪1085 לוח אם: [..] ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL - מבצע מטורף עד גמר המלאי ! - זמין במלאי ₪766 זיכרון: [..] TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪100 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪731 כמות:2 מארז: [..] FRACTAL DESIGN DEFINE R3 BLACK FRONT USB3 ₪551 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W ₪421 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN III - זמין במלאי ₪205 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 500GB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש מעל 3000 ש"ח ! ₪439 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪5…
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
כל הזמן שיש שידור חי של ספורט כדורגל כדורסל וכו' אני נכנס לאתר ויש לי פוברינג השידור נתקע ויש לי חבילה של 100MB ב HOT לפני זה הייתי בבזק והיה לי חבילה של 40MB וגם שם השידור היה נתקע זה משגע אותי אני רוצה לראות שידור ספורט וכל דקה שתיים השידור נתקע ולפעמים כל 10 שניות ... הספק שלי זה " אורנג " 100 מגה ואני חושד שהם הצרה הגדולה , אני לא סגור על זה אבל יש מצב שהם הבעיה ? או שסתם השרתים עמוסים עד 0 מקום מה שמביא אותי לשאלה מה זה שווה 100 מגה או 6000 מגה אם השרת יוצר צוואר בקבוק ורוב השרתים הם עמוסים כמו הורדות קבצים או צפיה בסרטים ולמעשה יותר 100מגה בייט שזה 12.5 מגה בייט לשניה זה סתם על הנייר . כמה מגה צריך שידור חי ? השרתים העמוסים בכלל לא תואמים לחבילה של האינטרנט יש …
-
- 15 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אהלן, יש לי טלווזיה חכמה ומחשבים אשר יושבים על אותה רשת. לא רוצה להוריד קבצים על המחשב ולהעביר בדיסק און קי לטלווזיה. האם יש דרך לעשות סטרימינג ישירות אליה? VLC בנייד מאפשר סטרימינג לטלווזיה בצורה טובה, האם יש דרך דומה במחשב?
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך sapphire r9 280x 3GB toxic. ביצעתי עדכון לכרטיס מסך בביוס ולאחר הפעלת המחשב אין תצוגה במסך. המחשב נדלק, עובד ואין תצוגה. לאחר ניתוק החשמל לכרטיס מסך וחיבור המסך לכרטיס מסך המובנה המחשב נדלק רגיל. איך ניתן להחזיר את המצב לקדמותו ע"י קובץ הגיבוי שעשיתי לפני עדכון הביוס. (אני פוחד לעשות עדכון וילך גם הכרטיס המובנה). תודה לעוזרים.
-
- 46 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי 2 מחיצות c ו d אני רוצה להחזיר את הארדיסק למצב שיהיה בו כונן אחד ומה שיש ב d יחזור ל c איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
המחשב הנייד עשה עדכונים לוינדוס 11. כיצד מחזירים לוינדוס 10 ?
-
- 1 תגובה
- 381 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה.. יש לי במחשב חיבור firewire שהוא לא פועל. אני מחבר אליו איזה משו והוא לא מגיב במחשב.. החיבור הזה נמצא במין קופסא כזו יחד עם כניסה לכרטיסי זיכרון ועם חיבור USB. עכשיו השאלה אם אני צריך להתקין לו דרייבר או מה.? תודה לעונים ולעוזרים.!!!
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי עכבר ps\2 אופטי, ואני לא יכול להשתמש באותו עכבר במחשב, בכלל בכל עכבר שהוא ps\2...עכשיו השאלה שלי היא: האם אני יכול לשנות את החיבור מps\2 לחיבור usb בלי מתאם, רק על ידי חיתוך הכבלים ושינוי החוטים?
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי, טוב אז ככה, כשניסיתי להוציא את הHDD מהתושבת שלו. הכבל SATA נתקע איכשהו, כך שהייתי צריך להפעיל לחץ בכדי לשחררו. כנראה שהפעלתי יותר מדי לחץ, ועכשיו כמה פינים נשברו והפלסטיק שמחזיק את הכבל במקום. דוגמה למה שקרה לי: רכשתי את הHDD שנה שעברה בKSP, האם אתם חושבים שיש סיכוי שהם יסכימו לתקן לי אותו? (הוא עדיין בתקופת האחריות). והאם זה אפשרי לתקן את זה בכלל, בלי להחליף את כל הלוח של הHDD?
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
כשרציתי להעביר את המחשב שלי מהסלון אליי לחדר הוא בטיפשותי התחלק לי בזמן שהכבל של החשמל והמקלדת היו מחוברים... החיבור לחשמל שבר את הפלסטיק של החיבור והכניס את כל המתחת של הספק פנימה... זה מקרה אבוד אני כנראה אקנה ספק חדש... זה עוד בקטנה... הקטע הוא שבגלל שהמקלדת הייתה מחוברים היא כנראה דפקה את החיבור של המקלדת ואולי של העכבר על לוח האם... רציתי לדעת אם אפשר להחליף רק אותם או אם כבר כדי לקנות מקלדת USB? ועוד משהו, לאחרונה פרמטתי את המחשב שלי (אחד אחר, ישן יותר) וקיבלתי הודעה כחולה על שגיאה בהארד דיסק, פירמטתי שוב והעניין הסתדר אך הדבר הזה עדיין מטריד אותי. באיזו תוכנה אני יכול להשתמש כדי לבדוק את מצב ההארד דיסק ואם אנחנו כבר בעניין גם את מצב לוח האם והמעבד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני פותח אתרים שונים נפתח לי חלון החיבור שלך אינו פרטי
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מצטער שאני פותח נושא שני פשוט הכותרת מאוד משקפת את התוכן לכן אני מעדיף לפתוח אחד חדש. וחוץ מזה, שניי השאלות שונות לגמריי. הנושא השני הוא בנושא הסאונד: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=208904.0 ועכשיו לעניינו.. יש מארז של טרמלטק סופרנו. (עם הדלתות החלון וכו') עכשיו יש לי פתח למעלה, שיש בו שני חיבורים USB אחד של מיקרופון אחד של רמקולים/אוזניות. ויש עוד חיבור שאין לי מושג למה הוא משמש.. עכשיו הם לא עובדים.. ושדיברתי עם הטכנאי (דיברתי איתו בקשר לבעיה אחרת אבל גם שאלתי אותו בנוגע לזה) הוא אמר שהלוח אמ שלי (asus 945P [P5LD2 SE]) לא מחובר.. ושהוא יכול להכיל מ6 עד 8 חיבורי USB. עכשיו לשאלה.. יש מצב שהוא טועה, ויש מצב שזה משהו שאני יכול לפתור דרך פעולות במחשב…
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי לוח של אינטל D975XBX BAD AXE REV 304 חיברתי היום מאוורר של מארז עם חיבור של 2 פינים(קומבינה שלא עלתה טוב) לחיבור של 3 פינים ללוח אם...הכל עבד יפה .. עכשיו הבעיה שחיברתי אותו פעם שניה הפוך.. המאוורר לא עבד.. ואז שהפכתי את החיבור הוא גם לא עבד.. חשבתי שהמאוורר נשרף החזרתי את המאוורר שהיה מחובר מקודם וגם הוא לא עבד אז הבנתי שהחיבור הלך.. החיבור בלוח לא נותן מתח יותר, נכנסתי לביוס ל HARDWARE MONITOR והכל נמצא על 0000 החיישנים של הטמפ".. המתח .. ומהירות מאווררים מתו לי.. גם ב EVEREST הוא לא מראה כלום יותר בחיישנים שאר החיבורים עובדים חוץ מזה שהרסתי.. האם מרוב חוכמתי שרפתי את החיישנים ואת החיבור של המאוורר שלוח???? ואין מה לעשות צריכים לממש אחריות?? מישהו נתק…
-
- 9 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הקדמה: כמובן שלא חייבים לענות על כל השאלות, כל עזרה תבוא בברכה. 1: נמאס לי! למה יש דברים שכל פעם עולים לי עם המחשב ? ) יש דרך לגרום להן לא לחזור לתמיד? (הלכתי ל MSCONFIG או ל STARTUP(שהפך למיותר) והסרתי כל פעם תוכנות כמו LEXMARK ALL IN ONE, QUICKTIME, REAL PLAYER וכל פעם הן מצליחות לחזור. ניסיתי להגדיר בתוכן שלא יעלו עם הWINDOWS אבל לשווא, כל פעם שאני מפעיל אחת מהן אז היא חוזרת לרשימה. ה LEXMARK עולה תמיד בלי קשר לכלום 2: FIREFOX2- למה באתרי אינטרנט יש לי סמן הכתיבה מהבהב כאילו שזה מסמך WORD? מעצבן. 3:IE - מכירים את זה שבשביל ללחוץ על ישום JAVA אז קודם כל צריך ללחוץ פעם אחת בשביל לעשות לו ACTIVATE ורק אחרי זה אפשר ללחוץ עליו ולהפעיל אותו? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום מדר…
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-