תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי מזהה רק 512MB זכרון מתוך 1024. למה זה קורה? זה יכול להיות קשור אולי לזה שיש לי ווינדוס 7? מה אני יכול לעשות בקשר לזה?
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה המחשב שלי נתקע כל הזמן אבל לא הצלחתי לאבחן את הבעיה ולצמצם את האפשריויות הוא יכול להתקע באמצע סרט, באמצע משחק או סתם תוך כדי גלישה באינטרנט. לרוב המחשב קופא ורק ולא נשאר לעשות כלום מלבד ריסט ולפעמים עולה מסך כחול שאמור לאבחן את הבעיה אבל גם המסך הכחול משתנה. בכל מקרה מה שעשיתי זה בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך, מעבד, לוח אם , ודיסק קשיח במצב מנוחה ובמצב עומס והטמפרטורות היו בסדר גמור החלפתי את הזכרונות במיקום על הלוח אם. ביצעתי בדיקת וירוסים . וכל זה לא עזר המחשב עדיין נתקע למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות ואיך אפשר לפטור את הבעיה?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, אני כבר יוצא מדעתי, מאז רכשתי את המחשב החדש שלי יש לי מסכים כחולים בכל פעם כותרת המסך הכחול שונה והינה הפרטים. לוח EP45 UD3LR F7 מעבד Q8400 זיכרון 2X 2G G-skill כ.מסך ATI 3600 silent ASUS נבדק על VISTA נבדק על windows 7 ושוב על VISTA ביצעתי memtest64 בלופ של 20 סריקות - נמצא תקין החלפתי כ.מסך - עדיין מסכים כחולים ביצעתי בדיקה של הרדיסק דרך התוכנה לבדיקה במצב דוס של WD - נמצא תקין לפעמים המחשב סתם קופא ולפעמים מסך כחול עם ספירה לאחור וריסט. לפני הצגת המסך הכחול המסך מקבל מלא צבעים בצורה מטושטשת למשך פחות מחצי שניה. המסך הכחול מופיע בזמן גלישה מאסיבית עם הרבה טאבים וחלונות ולרוב כשלוחצים על הקליק בעכבר אך גם לפעמים בבוקר אני שם לב שהמחשב עבר ריסט בעקבות מס…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לאחר עדכון ביוס לגרסא F4 יש לי באג בקריאת הטמפ הכללית של המעבד לפי מה שאני רואה/ חושב אין בעיה בקריאה של כל ליבה בנפרד אבל מה המאוור של המעבד עובד על המהירות הגבוהה ביותר. כרגע הוא נמצא על PWM אם אני אעביר את השליטה עי voltage זה ישנה ? (בכלל ממולץ?) חשבתי לחזור לגרסא F2 שאיתה הגיע הלוח אבל אני לא מוצא אותה באתר של GB ולא הייתי רוצה להוריד אותה מאתרים אחרים ככן כן כמו דביל שמרתי את את ביוס הישן על dok אבל אחרי שהעדכון הוכתר כעבר בהצלחה מחקתי אותו.. לפני ששמתי לב לבאג.. עדכון: נכנסתי לאתר של GB חיפתי את הלינק לעדכון ביוס F4 העתקתי אות לשורת הכתובת ושיניתי את הסיומת ל F2 כלומר מ> http://asia.giga-byte.com/FileList/BIOS/motherboard_bios_ga-p55a-ud3_f4.exe שיניתי ל &…
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מחשב שאחרי שהוא דולק כמה שעות הוא פשוט נתקע לגמרי. הבעיה היא בוודאות בעיית חומרה כי זה נתקע גם כשאני לוחץ F2 בהתחלה, מכניס אותו ל-BIOS Setup ומשאיר אותו ככה. על פניו זה נראה כמו מקרה קלאסי של התחממות (אם אני עושה Reset ישר אחרי שהוא נתקע אז בפעם הבאה הוא לא יחזיק יותר מכמה דקות) אבל ניקוי של המאוורר וההיטסינק והחלפת משחה תרמית לא עזרו. למישהו יש רעיון מה עוד יכול לגרום לבעיה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
כל 20 דקות בערך המסך קופא, ולאחר כמה דקות מתקבל מסך כחול כזה... הרצתי MEMTEST למשך יומיים - והזיכרון יצא תקין חיפשתי Bad Sectors - וגם הכל יצא בסדר NOD32 - אין וירוסים ניקיתי את המחשב מאבק, ובדקתי את כל החיבורים בתוך המארז (כולל ניקוי של כל הסלוטים מאבק) בקיצור עשיתי כמעט הכל חוץ מפורמט למחשב הבעיה היא שזה מחשב שמפעיל תאורה במועדון.... ולפרמט אותו זה חתיכת סיפור (בגלל שיש המון מידע והגדרות שצריך לשחזר) איזה עוד דברים אפשר לנסות? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשהמחשב עולה ממש עם הביוס הוא משמיע לי כאלה תקתוקים......ויש את ההודעה הזו SEC MASTER HDD ERROR מה זה אומר ? יש לי 2 קשיחים אחד של סמסונג 80 GB שעליו המערכת..ואחד 320 GB לקבצים. זה אומר שהסמסונג הלך או משהו? יש לי אפשרויות של F1 להמשיך או להכנס לבוט או פלאש ממורי וזהו אני לא יכול להכנס לא לWIN ולא לאובנטו. אולי הלך בכלל הזיכרון הפנימי מה זו הבעיה הזו? אני גם ככה תכנתתי לקנות מחשב אחר אבל האם יש לי דרך לכנס כרגע למחשב? והכי חשוב להציל את המידע שיש עליו ? כשאי לוחץ F1 להמשיך רגיל הווינדוס מנסה לעלות ואז מופיע מסך כחול שאומר שיש בעיה עם משהו בחומרה ואם זו הפעם הראשונה שזה קורה לעשות ריסט ואם לא להריץ DRVIER DIAGNOSTIC ולנתק דברים... מה הולך פה ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם במידה והמחשב מרסט ולא מייצר קובץ MINI DUMP, האם הדבר אומר שהמעבד מתחמם בוודאות? מדובר על פרסקוט שמגיע ל73 מעלות במאמץ. עבר ריענון משחה טרמית + ניקיון אבק יסודי. תודה מראש, סופ"ש נעים.
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
לא לפני הרבה זמן בצעתי raid0 במחשב הכל עבד מעולה. היום היה לי מסך כחול ולאחריו כשהמחשב עולה ראיתי שבמסך שהמחשב מציג את מערך הדסקים שלי על אחד מהם מופיע error occured! השאלה היא האם זו בעיה חומרתית בדיסק או שזו בעיה במערך.. יש לציין שהמחשב עולה לווינדוס!
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היום השארתי את המחשב דלוק והלכתי , אחרי שעתיים חזרתי והמסך היה שחור ולא הגיב לעכבר הפעלתי לשניה וראו ואחרי שניה עוד פעם מסך שחור . מה הבעיה בכלל ? ומה אפשר לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש ברשותי לפטופ של חברת dell שפתאום התחיל לעשות לי בעיות כשאני מחבר את הכבל רשת לעמדת עגינה זה עובד לי כמו שצריך אך כשאני מחבר את הכבל רשת ישירות לנייד זה לא עובד ופתאום מראה כאילו הכרטיס רשת מנותק בכלל (מופיע איקס אדום) מה אפשר לעשות??? ומה יכולה להיות התקלה ???
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול שיחקתי ב-mw2 ופתאום המחשב קופא חשבתי שזה לאג ,אז חיכיתי שזה יסתדר. ואז זה לא הסתדר עשיתי הפעלה מחדש ןמאז מופיע לי דבר כזה:http://img710.imageshack.us/content.php?page=done&l=img710/5759/mov01974.mp4&via=mupload וגם המחשב עצמו נראה כך:http://img63.imageshack.us/img63/5664/18027936.jpg אני נכנס למנהל ההתקנים,ואיפה שהכרטיס מסך שלי (מופיע עליו סימן אזהרה צהוב) כאני נכנס רשום כך: מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש,בדקתי על מסך אחר, בדקתי עם המוצא השני של הכרטיס מסך ועדיין אותו דבר. המחשב עובד על 4 ביט של צבע ועל רזו הכי נמוכה שיש,הדפדפנים קורסים כל הזמן(בקושי אני מצליח לרשום הודעה זו) מישהו יכול לעזור? תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם ולילה טוב, לאחרונה בכל וידאו שאני רואה, כאשר יש הרבה תנועה על המסך, מופיע לי קו מרצד אופקי. זה קורה לי גם כשאני רואה סתם וידאו באתר אינטרנט, או בוידאו של משחק. פעם הייתה לי הבעיה הזאת, ואחרי פירמוט המחשב היא נפתרה, ועכשיו זה חזר שוב. מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (Nvidia GeForce 9400 GT) והתקנתי מחדש, וגם הסרתי את הקודקים של הוידאו מהמחשב והתקנתי מחדש - כלום לא עזר. אני משתמש בחלונות 7 (הבעיה היתה גם כשהיה לי ויסטה), והבעיה מופיעה גם במסך מחשב, וגם במסך LCD שמחובר למחשב. תודה רבה על העזרה! חג חנוכה שמח לכולם
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על הכפתור הדלקה, הספק והמאווררים מתחילים לעבוד, וזהו ככה הוא יכול להיות במשך שעות... המנורות של המקלדת לא פעולות, לא רואים כלום... הדבר היחיד שעשיתי לפני שזה קרה זה זה: ניתקתי זיכרון מהמחשב(הכנסתי הוצאתי הכנסתי הוצאתי) שיניתי בביוס שהכונן קשיח יעלה ראשון פלופי שני וכונן דיסקים שלישי. מישהו יודע מה הבעיה? איך אפשר לסדר? יש מצב שזה קרה בגלל כרטיס קול שחיברתי?
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
קורא לי במשחקים מסויימים דברים מוזרים. או שבמשחק מסויים, האודיו מקדים לי את הוידאו, או ההפך או שבמהלך משחק, אני שומע גמגום של של הדיבור, כלומר המילה שנאמרת על ידי השחקן חוזרת על עצמה למשך חצי שנייה. רציתי לדעת האם זו בעייה של כרטיס המסך או כרטיס הקול?
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
לא יודע מה יש ליציאה מאחורה הירוקה אבל היא מוציאה לרמקולים שלי כאילו ערוץ 1 .. יש לי את הרמקולים Altec Lansing v4121 קניתי אותם חדשים בדקתי אותם על הMP3 הם עובדים מעולה..אבל כשאני מחבר אותם ליציאת הירוקה מאחורי המחשב הם פשוט משמיעים קול רק ברמקול אחד למעשה יש שני רמקולים וסאב והם משמיעים רק ברמקול אחד וברמקול השני שהוא הקונטרולר גם הם משמיעים ממש אבל ממש חלש.. בהתחלה הייתי בטוח זה בהגדרות שאחד מוגדר יותר חזק מהשני אבל ההגדרות בסדר גמור.. דרך אגב הלוח אם שלי הוא P35-DS3L REV 1 של גיגהבייט.. אני אל יודע מה הבעיה..ואני חושב שהיציאה מאחורה התקלקלה.. עצות או משהו..תודה מראש..
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שמי דניאל נתקלתי בבעיה במחשב שלי היום בבוקר שפתחתי את המחשב המחשב התחיל להתנהג בצורה נורא איטית וזה בא לו במצבים פתאום עובד כמה שניות מהר ופתאום נתקע אני לא יכול לשמוע שירים כמו שצריך ודיאו כל משהו שהוא טיפה מעמיס זה נתקע..המחשב שלי דיי טוב ודברים כאלה אמורים לעבוד חלק בלי שום בעיות... לאחר כל התופעה הזאת שהתחילה לי התחלתי בנקיון וסדר במחשב .ניקיתי את המחשב מבפנים מאבק,בדקתי עם יש וירוסים ,עשיתי כל מני נקיונות של ספירים וכדומה השתמשתי בתוכנות כגון!! Registry Mechanic MindSoft Utilities 2009 for Windows XP ולאחר כל האמצעים האלה המחשב עדין מגיב בצורה גרועה אומנם הוא עובד ביותר שקט מבחינת מאורר והשתפר טיפה עניין הנתקעות אבל שוב זה חוזר וחזור ואני בשלב של חתירה לפורמט ..…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב ! לפני יומיים התחילו בעיות מוזרות מאוד עם המחשב ! כיביתי אותו לרגע וכשהדלקתי אותו פתאום הוא התחיל כל כמה שניות נדלק ונכבה בסופו של דבר זה דפק את המערכת הפעלה והייתי צריך להתקין הכל מחדש ! נתתי למחשב לנוח 20 דקות שיתקרר התחלתי להתקין מערכת הפעלה מחדש ושוב באמצע התקנה נכבה ונדלק וכך הלאה מס' פעמים עד שלא הוצאתי מהשקע את הכבל אחרי יומיים הוא השתפר במקצת ונכבה כל 5-10 דקות(אחרי שהצלחתי להתקין מערכת הפעלה) אין לו בעיות חום כי בדקתי את הטמפרטורה של המעבד והיא תקינה ואין אבק בכלל במחשב שיסתום קירור מעבד מה יכולה להיות הבעיה ? הנה פירוט מ EVEREST Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8718F (ISA 290h) Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures: CPU 22 °C (72…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, כשאני מדליק את המחשב כל המאווררים עובדים אך חוצמיזה שום דבר אחר לא עובד, בעצם חוץ מחשמל שמסופק לרכיבים השונים במחשב שום דבר לא עובד. רציתי לשאול מה יכולה להיות הבעיה. מההתרשמות הראשונית שלי זה הלוח אם או הchipset. בכל מקרה אני חושב שאני צריך להחליף את הלוח אם. רק רציתי לוודא זאת. [move]תודה[/move]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המקלדת והעכבר (משטח המגע) פועלים כרגיל עד שההתקנה מסיימת להתקין את הדרייברים, ומופיע המסך שבו אני אמור לתת שם משתמש ראשוני ואירגון (כחצי שעה לפני תום ההתקנה - עפ"י ההערכה של ההתקנה) הסמן של הטקסט מהבהב בשורה של שם המשתמש, אבל העכבר והמקלדת לא מגיבים. מדובר במחשב נייד LG M1 dual express (אין לי מקלדת שמתחברת ב USB כדי לנסות לעקוף את המקלדת הרגילה, ואין חיבור חיצוני למקלדת במחשב זה - בכל מקרה נראה לי שזה לא יפתור את הבעיה) עריכה: הצלחתי להתקין את XP ע"י שימוש ב nlite + unattended installation, אבל לפעמים במסך הפתיחה של שם המשתמש והסיסמא או קצת אחריו - המקלדת והעכבר מפסיקים להגיב. בתודה לעוזרים, ערן.
-
- 6 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום יכול להיות שמקום ההודעה היא בפורום הזה . לוח אם - Gigabyte p55us3l. יכול להיות שמקור הבעיה היא בעכבר? המחשב מתעורר מקליק שמאלי בעכבר בעקרון. יש לי עכבר אלחוטי של לוג'יטק אבל גם כאשר אני מכבה את העכבר עצמו המחשב מתעורר לבד. מדובר במחשב חדש עם ווינדוס 7 , הבעיה היא שהמחשב מתעורר לבד ממצב שינה (Sleep). למישהו יש השערה איפה מקור הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי שלום לכולם יש לי הרדיסק 2.5 אינטש חיבור USB ללא חשמל. ההרדיסק לא מגיב כשאני מחבר אותו למחשב , הנורה נדלקת אבל ההרדיסק לא מגיב. יש לי שם מידע חשוב !! איך ניתן להוציא את המידע!!! כמו כן כמובן שניסיתי כבל אחר ומחשב אחר אך ללא הצלחה תודה על העזרה יוסי
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
לצורך העניין, התקנתי וינדוס 7 לפני כחודשיים. הכל עבד כשורה אך לפני כמה זמן קרה לי שכשאני מפעיל את המחשב, הווינדוס עולה, התוכנות (אנטי וירוס וכו') עולות והכל, אבל המקלדת והעכבר לא מגיבים בכלל. אמרתי לעצמי- טוב נו ננסה לפרמט, אבל אפילו במסך הפירמוט שמפעילים דרך הבוט, המקלדת לא עובדת. יכול להיות שזו בעיה במערכת ההפעלה? אחרי כמה רסטארטים העכבר החל לפעול אולם כשלחצתי על כפתור אחד במקלדת, הכל נתקע שוב. ואז אחרי עוד כמה רסטארטים העכבר והמקלדת חזרו לעצמם. הדבר הזה קורה לי כל יום ואני צריך כל פעם לעשות מלא ריסטים. קראתי באיזה פורום על עוד משתמש שזה קורה לו, והוא אמר שהוא פרמט כמה פעמים ואחרי כמה ימים זה שוב חוזר לו. מה יכולה להיות הבעיה?? איך פותרים את זה?! אני כבר מיואש ולא יודע…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש זה כך יש לי בעייה במחשב כול פעם שאני מדליק אותו ברגעה שהוא מגיעה לאיפו שהתמונוה הזות של המעבד הוא עושה לעצמו הפעלה מחדש וכך מיספר פעם עד שהוא נידלק למה זה ? גם שלחתי את המחשב לאיבורי לבדיקה במיסגרת האחריות שלי והם אומרו שהם לא מצאו כלום תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מאז שקניתי הארדיסק חדש וניתקתי את הישן אז שהמחשב עולה הוא כותב לי שאין IDE MASTER וללחוץ F1 כדי להמשיך, ואז המחשב עולה בלי שום בעייה. 2 הארדיסקים הם בSATA והמחשב הזה אף פעם לא עבד עם שום כונן IDE. אני יודע שאני יכול לקבוע בביוס שלא היה את הללחוץ F1 כדי להמשיך אבל אני רוצה לטפל בבעיה מה"יסוד" ולא לעקוף אותה... מישהו יודע מה גורם לבעייה הזאת? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-