עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by lexsus,

שלום יש לי בעיה מהחודשים האחרונים שאני מדליק את המחשב הוינדוס לא עולה ואני הגדרתי מיליון פעם בבוט על הדיסק קשיח והוא פשוט לא עוזר גם בביוס הגדרתי אותו שיהיה הראשי אבל שום דבר לא עוזר אך אם אני מחקה בערך יום זה פשוט מסתדר ושוב לאחר כיבוי המחשב שוב אותו המקרה.. מה לעשות מתוסכללללל...?? תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  2. אני צריך עזרה דחוף!! ברגע שאני מפעיל קבצי אינטרנט במחשב(youtube וכדומה...) אני רואה אותם מפוקסלים משהו נורא מוזר אני הורדתי את הדרייב הכי עדכני שיש מאתר וזה לא עזר הגעתי למצב שאני מפרמט את המחשב וזה גם לא עזר. סרטים במחשב אני רואה רגיל חלק כמו שצריך. יש לי כרטיס מסך של navidia 8600 gt הדרייב האחרון שהורדתי הוא גירסה 195.62 האם למישהו יש פיתרון לזה?? יש מצב שאולי הכרטיס מסך נדפק??

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. ממש הצלחתי להכניס הכל בכותרת אז תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  4. Started by giladoX,

אהלן, ברשותי Ipod Nano 4th G ומערכת הפעלה Windows Vista x64 כשאני מחבר את ה Ipod למחשב מופיעה ההודעה הבאה: חשוב לציין שזה קורה עם ובלי iTunes מותקן. יש לכם רעיונות למה זה קורה..? איך לפתור את זה..? * חשבתי שאולי מדובר בתקלה בכבל, ניסיתי עם כבל אחר אותה הודעה * ניסיתי גם ביציאת USB אחרת (קדמית / אחורית).. אותה הודעה אשמח לרעיונות, גלעד.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  5. שלום, לא מזמן נהרס לקרובה שלי הדיסק הקשיח הישן(WD800BB-88JHC0) במחשב הישן שלה שהיה מחובר בכבל IDE וחיבור חשמל של מולקס 4 פינים מהספק, ומכיוון ששמתי לב שלוח האם(PM8M3-V) תומך בSata קניתי מתאם(מולקס 4 פינים לחשמל של Sata), כבל Sata מלוח האם לדיסק הקשיח וגם דיסק קשיח ST3250318AS. עכשיו מאז שחיברתי את הדיסק הקשיח החדש וניסיתי לפרמט היה כתוב לי שאין לי דיסק קשיח מחובר ולפני שבכלל הגעתי לקטע של הפירמוט אז ראיתי את המסך הבא ואחרי שלחצתי Tab הגעתי לפה עכשיו אין לי שום צורך במערך של Raid מאחר ויש לי רק דיסק קשיח אחד ואין לי מושג איך לשנות למערך אחר כדי שאני יוכל לפרמט? בביוס הדיסק הקשיח מוגדר כIDE Secondary Master ואני לא יודע איך להפוך אותו לIDE Primary Master?? תודה …

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. מרחתי על הציפסט ( גשר צפוני ) משחה טרמית של ZALMAN המחשב נדלק רגיל לכמה שניות ואחרי זה " בום...מת " .... , זאת המשחה : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=5807 היא מקצרת ? המשחה קיצרה לי את הלוח אם ? זה משחה איכותית אמורה להיות היא באה עם גופי קירור יקרים של ZALMAN ! , יש לי הרגשה שהמשחה הזאת לא מיועדת לציפסט , עוד לינק : http://zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=221 מה עשיתי לא בסדר ?! זאת לא פעם ראשונה שאני מורח משחת קירור על מעבד רק שהפעם זה ציפסט אותו עיקרון לא מבין מה קרה שם

7. Started by yanme,

היום קיבלתי מחשב חדש עם המפרט הבא core i5 750 2.66 לוח intel DP55WB זיכרון kingston 4 gb 1333 (2xgb) כרטיס מסך geforce gts 250 HD 500 GB SATA 2 הבעיה היא כזאת בעת התקנת מערכת ההפעלה בשלב העתקבת הקבצים מקבל מסך כחול ונתקע ניסיתי כמה פעמים זב קורה בשלב הרחבת קבצים כל פעם באחוז אחר פעם אחת הגעתי גם ל 97 אחוז והמחשב נתקע ראוי לציין הדיסק של ההתקנה תקין התקנתי לפני יומיים על מחשב אחר (windows 7 86x) ועשיתי FDISK תקין NTFS דרך ההתקנה יכול להיות שהגרסא לא מתאימה לCORE I 5 אולי צריך 64 ביט ? מה עוד יכול לגרום לבעיות אלו ?

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  8. המחשב קופא באופן רנדומלי. אחרי כמה משחקים בהגדרות של הביוס, החלטתי לנסות לעשות disable לכרטיס הרשת המובנה על הלוח, והפלא ופלא, המחשב לא קופא כלל. דרייברים מעודכנים (נמחקו והותקנו שוב ליתר ביטחון), פירמוט גם לא עזר, מע' הפעלה Windows 7 Ultimate. ???

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  9. Started by koz145,

אני מנסה למחוק קובץ [סרט] מהמחשב אבל מופיעה לי שגיאה: http://img15.imageshack.us/img15/8973/54510038.jpg ניסיתי את התוכנות UNLOCKER ו DELETE DOCTOR וכלום לא מצליח למחוק את הקובץ הזה. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  10. Started by yolh4f,

קניתי מחשב חדש והכרטיס קול שיש לי במחשב לא מתחבר הכי טוב ללוח וגם עם הוא מתחבר טוב וגם אני לא בטוח שהוא מתחבר טוב ב100% אז בשביל שיהיה דבר כזה צריך לא להבריג אותו כי עם אני מבריג אותו הוא לא נכנס לי טוב לPCI עכשיו שאלה עם יש אפשר לקנות איזה חלק מסוים שהכרטיס קול היפעל לי ? כי זה כרטיס קול של איזה 500 שקל אמרתי אולי עם יש חיבור חיצוני של PCI או תוספת ללוח משהו .. ?

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  11. Started by Iniesta,

הי, יש לי מסך למחשב 19 אינץ' שלפני שבוע שבק חיים. אופי תקלה: מסך לא נדלק. מסרתי אותו למעבדה ובתיקון החליפו ספק כשבאתי לביתי המסך דלק אולם הצבעים שלו השתנו והפכו להיות לא טבעיים, יש איזושהיא תקלה בצבע - הוא לא עשיר וחד כמו שהיה לפני כן. שיחקתי עם כל הגדרות התצוגה במסך ובמחשב אך שום דבר לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? דגם FP93GX, Benq

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  12. שלום, יש לי מדפסת משולבת תוצרת החברה הרשומה בכותרת. דגם המדפסת הוא MFC-215C. חיברתי את את כל הכבלים אבל הוא לא עובד! תודה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. בעיה די מוזרה אני חושב, לא משנה מה אני מחבר למחשב (רמקולים/אוזניות) שומעים רק בצד שמאל. ניסיתי לבדוק אם הבעיה היא ברמקולים/אוזניות וזה לא זה, לכן הגעתי למסקנה שמשהו נדפק בכ.קול. ניסיתי לעדכן דרייבירם לא עזר, שיחקתי עם הכניסות וניקיתי אותם וגם זה לא עזר. למישהו יש רעיון מה יכול להיות הפיתרון? תודה.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. שלום, השבוע שידרגתי את המחשב - החלפתי לוח אם (gigabyte h55) ומעבד (core i3 ) וכמובן הוספתי זיכרון ל 2GB DDR3 . התקנתי ווינדוס 7. הבעיה שאני לא מצליח לצרוב. כל פעם שאני מנסה הצורב נתקע והמחשב מתחיל לעשות בעיות. הצורב הוא צורב ישן LG GSA-4160B. באתר של LG יש עדכוני קושחה רק עד XP. יכול להיות שהצורב לא עובד עם 7 ואני חייב להחליף גם צורב? ???

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  15. Started by ItachiSan,

המחשב מבקש ממני סיסמה כשאני מנסה להיכנס לביוס (למרות שלא יצרתי אחת). איך ניתן לאפס אותה? עריכה- לא משנה, מצאתי את התשובה כמה עמודים לפני... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=437207.0

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Sad T.,

לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות קולות. לא בטוחה מה זה- משהו שמסתובב שם במהירויות שונות (מאוורר?) במקביל התחילו לי בעיות מוזרות, למשל: כשאני כותבת אימייל הרבה אותיות מושמטות פתאום, אבל זה לא קורה בוורד. יש קשר? לרוץ לבדוק?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  17. שלום וערב טוב ! אני מנסה בשנית לשקם מחשב שהלך לעולמו לפני מספר חודשים והחלטתי לקחת אותו כפרויקט . הבעיה של המחשב התחילה כשניסיתי להוסיף זיכרון שלא התאים והלוח אם ציפצף,לאחר מספר ניסויונות וריסטרטים כשהמחשב לא עלה ,הוא הפסיק לצפצף ועדיין לא עלה עם המסך.המסך פשוט נשאר כבוי . כשמדליקים את המחשב הוא כביכול מתחיל נורמלי למעט ציפצוף שהייתי רגיל לשמוע שהראה שהמחשב באמת עולה. המעבד פועל וגם הספק כמובן וגם הכרטיס מסך. את הספק החלפתי ליתר בטחון בספק שעובד בוודאות וכך גם את הכרטיס מסך והכרטיס מסך מתאים בוודאות למפרט הזה. מדובר במחשב ישן פנטיום 4 2.4 עם 512 זיכרון ב2 יחידות וכרטיס מסך גרוע למדי אבל בכל מקרה אני מתעד את המחשב הזה לעבודה משרדית. שאבתי אבק ושמתי משחה טרמית למעבד והכל ב…

• 25 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. Started by thedag,

שלום. לפני בערך חודש שמתי לב שנעלמו לי בערך חצי מהקבצים שהיו לי בתיקיית השירים שלי. עכשיו המצחיק הוא שאם אני מקיש בשורת הכתובת את שם השיר אז הוא עולה והכל עובד. למרות שיש שירים שהם פתאום נתקעים וזה עכשיו חשבתי יכול להיות שהבעיה היא סקטורים פגומים? במידה וכן אם אני מתקן אותם נגיד אז השירים יחזרו לי למקום? יש לי הארדיסק של WD 160 GB ד"א אני חייב לציין שהקבצים לא מוסתרים. תודה.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  19. Started by kinduv,

שלום, אני לא יודע אם הלוח אם שרוף או המעבד, אם תעזרו לי זה יהיה סבבה! המחשב שלי הפסיק לפעול, הוא נדלק ולא מראה כלום, אז דחפתי קצת פנימה את המעבד והמחשב פעל מצויין אחרי זה חזרה התקלה ושוב דחפתי פנימה תמעבד ושוב דלק מצויין ככה כל פעם במשך שלוש שבועות אח"כ ניסיתי להכניס מעבד אחר וזה לא עבד חזרתי למעבד הקודם והוא התחמם כך שנגעתי בו הוא רתח ומתכבה מייד ניסיתי לשים לו חומר טרמי ולא עזר המחשב נדלק לי עד הוינדוס ונכבה כי הוא רותח! איפה עכשיו הבעיה במעבד או בלוח אם???

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by BandiT,

שלום, יש ברשותי מחשב intel p4 3.0GHz לוח אם ASUS P4S800D הבעיה היא כזאת, כאשר אני מפעיל את המחשב, המסך לא נדלק, אבל המחשב עולה, אני שומע ברמקולים שהוא נכנס לWINDOWS, אחרי לחיצה על כפתור הכיבוי על המארז, (אחרי כמה נסיונות) המסך נדלק והמחשב מתחיל לעלות, אך לפני שהוא עולה מופיעה הודעה OC error וללחוץ F1 להגיע לsetup או ללחוץ F2 להמשיך לעלות את המחשב עם הגדרות ישנות, אם אני לוחץ F2 המחשב עולה רגיל והכל בסדר ללא בעיות, אם אני לוחץ F1 נכנס לSETUP וישר עושה F10 (יציאה) אז המחשב עולה כבר ללא ההודעה והכל עובד כמו שצריך. הבעיה חוזרת אחרי כיבוי המחשב, ומנוחה של כמה דקות. נגיד עוד שעה הוא יעשה את אותם הבעיות בהדלקה.. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הסיבה? דרך אגב. במחשב יש DDR400 512M…

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  21. Started by thebenjamin,

אהלן, יש לי בעיה שאני חושב שהיא בצורב... מדובר בsamsung SH-S223 כל פעם שאני מתחיל לצרוב משהו.. לא משנה באיזו תוכנה/מהירות/מערכת הפעלה...(ניסיתי VISTA/7 וNERO/ASHAMPOO) המחשב פשוט קופא... כל החלונות לא מגיבים פשוט.. ואחרי חצי 30-60 שניות הכל חוזר למצב הרגיל והכתיבה לדיסק מתחילה... מה הבעיה?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום לכם, כרגע אני בלי קול במחשב...יש לי WINDOWS 7. אז בואו אני יספר לכם את הסיפור.. כמו שאתם יודעים ווינדוס 7 בדרכ לא צורך התקנת דריברים, והוא מתקין אותם אוטומטית יש לי את המחשב הזה עם WINDOWS 7 כמה חודשים והקול עבד מצויין. עד שיום אחד בגלל שאני מפגר ראיתי שיש את הכרטיס קול של חברת IDT פועל כל הזמן ברקע אז אמרתי אני ללוח בקרה למחוק אותו.(רציתי למחוק אותו בגלל שWINDOWS 7 לא צריך שום דריבר) בקיצור לא מצאתי אותו שם ומחקתי אותו מ ה DEVICE MANAGER... אחרי זה זה מחק ושמעו נפלא אך הבעיה הייתה שמקידה במחשב לא שמעו כלום!רק מאחורה. בקיצור שום דבר לא עבד אז אמרתי אני יוציא ויחזיר את שהיה מחובר ללוח (זה הקבל של הקול ו USB הדקמי) אז עשיתי ריסטרט וזה.. ומה אני רואה אין כרטיס קול במחש…

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by ofer_shm,

שלום לכולם ..יש לי הארדיסק 1TB של סגייט לארונה הוא התחיל לעשות לי בעיות ואחרי בדיקה התגלה שיש לו 4 באד סקטור האם אני יכול להמשיך לעבוד איתו ? האם אחריות על הארדדיסקים כוללת באד סקטור כלומר האם זה מספיק שיש לו 4 באדסקטור בשביל לדרוש שיחליפו לי אותו? תודה

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  24. Started by yesman,

לאחר הפסקת חשמל פתאומית כשמדליקים את המחשב מופיע מסך הSETUP של הביוס וכשיוצאים מהמסך עם/בלי שמירה המסך מוחשך ומופיע הודעה NO SIGNAL חשבתי שכרטיס המסך הלך אבל זה לא מסביר את מסך ה SETUP של הביוס בכל פעם שמדליקים את המחשב איפסתי את הביוס ע"י הוצאת הסוללה וכלום לא השתנה מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by m3tr0x,

שלום! יש לי 3 כוננים במחשב DVD CDROM וצורב שכל אחד בתורו החליט שהוא מפסיק לעבוד ואני אסביר. הכוננים עצמם עובדים, אך לא קוראים דיסקים. ברגע שאני מכניס דיסק קורא אחד משני דברים: 1. המחשב נתקע 2. הדיסק לא נקרא ע"י הכונן. יש לציין שמדובר בכוננים יחסית חדשים (כבר לא במסגרת אחריות) שלא אמורה להיות איתם כל בעיה. אשמח לעזרה תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים