עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Omer DA,

כשאני פותח את המחשב קורים 3 דברים,אחד הוא שהמחשב מנסה להריץ את הבדיקה של הזכרונות ונתקע לפני הוא רושם memory tes אפילו לא רושם את כל המילה,ולפעמים הבדיקה רצה,כשהיא כבר רצה אז בסוף מופיעה ההודעה CPU is unworkable or has been changed please recheck CPU soft menu לא שיניתי כמובן כלום בנוגע למעבד וכאשר אני לוחץ F1 המחשב עולה כרגיל ועובד מצוין. מה יכולה להיות לדעתכם הבעיה? הבעיה הנוספת היא שלפעמים כשאני מדליק את המחשב הוא נכבה לשנייה ומדליק את עצמו מחדש ורק אז מתחיל לעלות,אין לי מושג למה זה קשור אז אני אתן כבר את כל המפרט שלי: E7200 G.SKILL 2GB 800MHZ ABIT IP35-E NZXT 500W W.D 640GB SAMSUNG 250GB ATI 3850 256MB

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by eurostar,

שלום, יש לי בעיה עם הארדיסק שלי ואני מקווה שתוכלו לייעץ לי איך ניתן לפתור תתקלה ותתנו לי קצת תקווה יש לי בעיה כלשהי בארדיק שאני לא מצליח לתקן אותה אז בעיקרון, המחשב לא מזהה את הארדיסק כלל ברגע המחשב נדלק הוא חושב ואומר תכניס ארדיסק ותסרט עכשיו בדקתי בביוסים והארדיסק לא מופיע שם אני חושב שהבעיה בסרט הנחושת שמתחבר למתכת שהוא עקום קצת, יכול להיות שהוא קיבל מכה קטנה :\ האם זה אומר שהארדיסק מת לגמרי? או שיש אופציות לחלץ את הקבצים משם? ? חשוב מאוד בבקשה תעזרו :-[

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  3. Started by Lishay,

שמעו יש לי מחשב של אחותי דפוק ניסיתי להפעיל אותו כי הוא לא עובד וגם המעבדה לא הצליחה להפעיל אותו בכל מקרה לקחתי את המחשב הישן שלי, שמתי בו את הספק של אחותי והדיסק קשיח שלה, עדיין לא עבד (ככל הנראה בעיה בספק, למרות שמפעילים המאוורר שלו עובד) בכל מקרה, לספק שלה יש כזה כפתור VOLT אתם בטח מכירים.. עכשיו הייתי דפוק וידעתי שזה לא טוב או משהו אבל אמרתי לא מעניין אותי כל כך המחשב גם ככה אני זורק את שניהם, כיביתי את המחשב, אבל הכבל חשמל היה מחובר למחשב, וברגע ששיניתי את הכפתור הזה לצד שני להספק יותר נמוך אני חושב.. לא הסתכלתי אז או ברגע הזה, או ברגע שלחצתי על הפעלת המחשב, היה פיצוץ כזה, בום עם הלם כזה (זאת אומרת ראיתי כמו אש כזה אדום לשניה ממש והיה בום קטן, וריח של שרוף.. ישר כיבת…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Speed Demon,

הבעיה קיימת כבר המון זמן וזה ממש מעצבן. המחשב נוטה לאתחל את עצמו מתי שבא לו,אפילו אם זה באמצע משהו מאוד חשוב שאני עושה עליו. מה יכולה להיות הבעיה בכך? פרמטתי כבר במון פעמים מאז שהבעיה ידועה לי וזה לא עוזר...

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  5. שלום, אני חושב שכרטיס הקול שלי נשרף, לכן רציתי לדעת איך אפשר לבדוק בוודאות שהוא אכן נשרף. דגם כרטיס הקול הוא: ALC1200 הכרטיס מובנה, על לוח: P5Q של ASUS. ואם הוא באמת נשרף כמו שאני חושב , איפה אני יכול למצוא כרטיס קול בסביבות ה 50 - 150 פחות או יותר, משהו ברמה של ה - ALC1200.. תודה ויום טוב..

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  6. Started by xsoft7,

שלום חברה יש ברשותי את הלוח אם הבא: asus p6t deluxe bios: 1701 זכרון מותקן: 2*3 ocz gold ddr1333 שמתי לב בשלב מסויים בשימוש במחשב שיש לי רק 4 ג'יגה מתוך 6 ניסיתי לבדוק להוציא ולהחליף בין הזכרונות- ועדיין זה 4 עכשיו גם בדקתי ב2 תוכנות: everest cpu-z זה מזהה שיש לי 6 ג'יגה זכרון הווינדוס והביוס מזהים רק 4 מה יכול להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  7. Started by HuGeMouTh,

יש לי במחשב 4G זיכרון (2X2G), ביום שישי התחילה בעיה עם זיהוי הזיכרון. במקום להראות 3.2G (מערכת הפעלה 32BIT) המערכת המפעלה הציגה 340M זיכרון בלבד. הבעיה הסתדרה וביום שבת הכל עבד כמו שצריך, היום שב הבעיה חזרה והפעם לא הצלחנו לסדר אותה. ניסיתי לפרמט את המחשב אבל הוא התקשה לעשות BOOT מ CD (שוב כניראה מחסור בזיכרון). עכשיו אני מריץ MEMTEST אבל הוא כותב שיש 1090M זיכרון ולא 4G (גודל שונה ממה שהוצג במערכת הפעלה). לפני שבוע-שבועיים היה לי בעיות עם הורדה ופריסה של קבצים מקובצים (RAR/ZIP), הוצאתי את הסטיקים של הזיכרון ובדקתי כל אחד בנפרד, MEMTEST הראה שהכל תקין, באחד בהם באמת הייתה בעיה עם קבצים מקובצים אבל אחרי שהוצאתי והכנסתי אותו הוא הסתדר ומאז ועד שהתחילו הבעיות בששישי הכל עבד …

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  8. Started by yehuday,

אני יודע שיש לי בעיה או בכרטיס מסך או בחיבור PCIE שלו על הלוח אם. איך אני יודע מי מהם עושה את הבעיה מבלי שיהיה לי כרטיס מסך נוסף לבדיקה או לוח אם נוסף לבדיקה? אשמח לרעיון...

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  9. Started by yehuday,

יש לי לוח אם Asus P5KC וכרטיס מסך Asus EN8500GT Silent graphics card בממשק PCI-E לאחרונה התחיל המסך לוגו של Asus שמופיע עם הדלקת המחשב להיות "מחורר" כלומר שיש נקודות בתמונה שנהיו שחורות, בנוסף הכתובת שמופיעה לפני תחילת טעינת הוינדוס של חברת J-Micro (שלפי מה שכתוב שם היא זאת שיצרה את הבקר שאחראי על ה PCI-E) נהייתה משולבת באותיות קטנות וגדולות ללא חוקיות ובחלק מהכתובת גם בג'יבריש. לאחר מכן הוינדוס מתחיל לעלות ומופיע Blue Screen שמדבר על קבצי Dump ועל כך שחומרה כלשהיא גורמת לוינדוס לא להצליח להעלות. גם לאחר פרמוט והתקנה מחדש של הוינדוס זה לא הועיל והוינדוס מצליח לעלות רק במצב של Safe Mode אני חושד שמדובר בבעיה בכרטיס מסך או בלוח האם בחלק שאחראי על יציאת PCI-E פעם אחת התקנתי …

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  10. Started by insane95,

אהלן, לקחתי את המחשב של אחיין שלי בשביל לנסות ולתקן אותו. עכשיו, כשאני מדליק את המחשב לא רואים כלום על המסך. נראה כאילו הוא נדלק רגיל אבל לא רואים כלום. - בדקתי את המסך מחשב אחר, והמסך עבד. - החלפתי בין 3 כרטיסי מסך ועדיין לא עובד. אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  11. התחדשתי במערכת I5 ואני צריך קצת עזרה עם ההגדרות בביוס. המערכת הקודמת אשר התעסקתי לה בביוס וביצעתי בה O.C. הייתה P4 2.8C על לוח ABIT וכאן העניינים קצת שונים. זה המפרט: אין כל מטרה לבצע O.C. הדבר היחיד שאני רוצה רוצה זה לוודא שהכל מוגדר בסדר מבחינת מעבד (תדרים ומתחים) ומבחינת הזכרונות (מתחים, תזמונים ותדר שאמור להיות 1600). אשמח אם תעזרו לי בשלב זה לדעת את המתח בו אמור להיות המעבד (כרגע סביב ה1.15-1.3) ואני מאמין שאת התדרים אני יכול להשאיר על AUTO וזה יהיה בסדר. בנוגע לזכרונות, על איזה מתחים הזכרונות האלה אמורים לעבוד? 1.65? הלוח נותן להם בAUTO 1.58 וכשאני עובר שם לאופציה של X.M.P (אגב, אשמח להסבר לגביה), מופיעים התזמונים 7-8-7-24 והמהירות 1600MHz אך המתח עומד על 1.6…

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  12. Started by 1st,

מערכת שעבדה ללא שום בעיות, העלתה פתאום עם ההדלקה עשן לבן רב ומיד עם הכיבוי שלה מצאתי כי חוטי הפנל הקדמי נשרפו והפלסטיק שלהם נחשף, מה עושים עכשיו ??? שהרי חוטים אלה מחוברים למארז !!!

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  13. שלום, יש לי מחשב X1700 של acer עם כרטיס מסך HD4350 המחשב בא במקור עם Windows Vista Home Premium, אני שדרגתי אותו לWindows 7 (לצורך העניין ניסיתי גם 32 וגם 64 ביט), הכל עבר חלק ומעולה, עד שאני מגיע לכרטיס מסך. הWindows מציין בDevice Manager שמדובר ב"Standard VGA Graphics Adapter", ניסיתי כל כך הרבה פעמים להכנס לאתר של ATI הורדתי את הדרייבר לHD4350 בדקתי שזאת המערכת הפעלה הנכונה, ועדיין אחרי ריסטרט ואחרי ההתקנה, המחשב טוען שמדובר ב"Standard VGA Graphics Adapter", בגלל שלא מותקן הדרייבר הנכון אפילו הAero לא מוכן לפעול. באתר של Acer אין שום דרייבר לWindows 7, רק לויסטה. מה עושים? אני ממש מיואש בחיים לא קרה לי כזה דבר.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. חיברתי רק את הספק ללוח אם ולמעבד, אני מקבל את המנורת בדיקה בצבע ירוק מהלוח אם, אחר"כ חיברתי את המפסק מהמארז ללוח אם אני בטוח שבמקום הנכון ולמרות זאת ניסיתי עוד וריאציות, וזה פשוט לא פועל!!! אפילו המאוורר של המעבד לא מסתובב, מדובר במחשב פשוט E5300 עם לוח אם פשוט של INTEL וספק כח טיפה ישן. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  15. Started by rann,

לא יודע אם זה קשור לפה אם לא תעבירו אותי יש לי וינדוס 7 64 ביט ועכשיו נכנסתי לביוס וראיתי ת'אפשרות הזאת (לפי המודגש) ************************************************** ***** Power Management Setup ************************************************** ***** ACPI Suspend Type.....................: [s3(STR)] USB Device Wake-Up From S3............: [Enabled] Soft-Off by PWR-BTN...................: [instant-Off] PME Event Wake Up.....................: [Disabled] Power On by Ring......................: [Disabled] Resume by Alarm.......................: [Disabled] Date(of Month) Alarm..................: Everyday TIme(hh:mm:ss) Alarm..................: 0 : 0 : 0 HPET Support......…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  16. Started by pure perfection,

מה קורה ?? התקנתי לוח חדש שהוא ASUS P5KPL-AM , עכשיו חיברתי את מה שצריך לחבר בשביל להפעיל את חיבורי ה USB הקדמיים אבל הם לא עובדים כשאני מחובר משהו המחשב מזהה שמשהו התחבר אבל לא יודע מה זה , בחיבורים האחוריים הכל עובד כמו שצריך מה יכולה להיות הבעיה? תודה

17. Started by mush0n,

אהלן חברה, קיבלתי את המחשב שהזמנתי ויש לי בעיה מעצבנת נורא: רציתי לבדוק את הרמה של הכרטיס מסך עם כל החלקים אז התקנתי תוכנה שקיבלתי עם הMOBO - 3DMARK שמסמלצת עבודה עם הכרטיס ומראה תוצאות. שאני מפעיל את התוכנה, היא נתקעת. בפעם הראשונה שהפעלתי אותה היא עבדה. חשבתי בהתחלה זה קשור לעובדה שהתוכנה פועלת על 32 ביט ולי יש 64, אבל אז שמצאתי באיזה חור את HF2 והתחלתי להתקין, זה שוב נתקע. שאני אומר נתקע אני מתכוון לFREEZE של המחשב שרק ריסט עוזר. (האם העובדה שחלק מהתוכניות עובדות עם 32 ואני עם 64 יכול לגרום לFREEZE של המחשב?) בהתחלה חשבתי שזה אולי קשור לדריברים של הכרטיס מסך אז מחקתי אותם, והתקנתי שוב מהדיסק (מתי שקיבלתי את המחשב מיהרתי לעדכן לדריבר החדש של ATI). אבל זה שוב התקע. (לפעמ…

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  18. זה התחיל לי לפני כמה ימים... המחשב לא עולה ועושה צפצוף ארוך כזה שאני מדליק אותו (בד"כ הוא עושה צפצוף קטן) הוא נתקע כל 5 דקות וצריך להפעיל מחדש (גם כשאני לא מעמיס עליו) מה לעשות?? אני משתגע!

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  19. Started by tomarie,

שלום לכולם, שמי וטום וברשותי מחשב נייד TOSHIBA בעל מערכת הפעלת vista home premium 32bit אתמול חיברתי את המחשב לטלויזיה באמצעות כבל HDMI ושיחקתי במשחק מחשב. לאחר זמן מה המחשב כבה ואותחל מיידית ומאז הופיעה לי שגיעה. מצורפות שתי תמונות השגיעה שמופיעות לי בעת הדלקת המחשב: http://img29.imageshack.us/i/img9210a.jpg/ http://img29.imageshack.us/i/img9212p.jpg/

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  20. ^. ניסיתי לנתק כל מה שאפשר, אחרי ניתוק מאווררים, כוננים וזכרונות המחשב עדיין מתנהג באותו אופן בדיוק (מאווררים נדלקים לחצי שניה בדיוק, נכבים מעצמם וחוזר חלילה בלופ אינסופי), עם כי אחרי ניתוק חיבור ה6PIN לכרטיס המסך התווסף צפצוף חד, שמתחיל מיד עם ההדלקה וגווע יחד עם המאווררים. בכל מקרה, ניסיתי עם כ.מ. אחר שאינו דורש חיבור חשמל נוסף, הצפצוף נעלם אבל המחשב עדין לא נדלק. יש לציין שהמנורות השונות על המחשב נדלקות גם הן כרגיל בהדלקה (ונכבות יחד עם הכל), וגם הנורה שדולקת קבוע על לוח האם, גם כשהמחשב כבוי אך מחובר לחשמל דולקת בקביעות כרגיל. רשימת החשודים כרגע מצומצמת ללוח אם\ספק. העניין הוא שאין לי ספק אחר בשביל בדיקה ואין לי מאיפה להביא אחד כרגע. רצוי גם לציין שאין אחריות על המחשב,…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by I7210I,

שלום יש לי כמה וכמה יציאות USB במחשב אני מחבר מאחורה את המסך שלי ומדפסת שתיהם על יציאה נפרדת כל אחד מהמסך של המחשב יש עוד יציאות של USB ושמתי לב שלפעמים כשאר אני מנתק את הפלאפון שלי N97 שמחובר למחשב וטוען ממנו מתנתקים לי כל היציאות (יש לי קורא כרטיסים שנמצא מחובר לUSB ובנוי על הפאנל של המארז)וכן המקלט של העכבר והמקלדת..רק לאחר כיבוי והשהייה של המחשב למשך 15 דקות המצב לפעמים חוזר.. מה עושים ? איך מטפלים בזה?

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by Dark Respect,

אני מתקין כ מסך חדש N250GTS במחשב שלי וכשאני מדליק את המחשב המסך שחור אני חושב שאני צריך לחבר את הכרטיס לספק אבל אני לא מוצא את המקום הנכון או את הכבל הנכון מישהו יכול להראות לי על התמונה מה המקום? עריכה: מקריאה ברשת הבנתי שאני צריך לחבר חשמל לחיבור שהקפתי בצד השמאלי של התמונה, הבעיה היא שהחיבור הזה הוא מסוג מולקס מורחב או משהו כזה ואין לי יציאה כזאת מהספק. איך אני פותר את זה? הולך לחנות וקונה מתאם? אם כן, איך קוראים למתאם? אני אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  23. המחשב נקנה מאייבורי והבנתי שזאת חברה דפוקה והכל שעושות קומבינה אבל חייב להיות הסבר כלשהו למה שקורה למחשב. הוא היה עם ויסטה ואז ניסיתי לפרמט ולשים 7, והמחשב נתן שגיאות כאילו הוא לא יכול לקרוא מהדיסק והתחלתי עוד התקנה. תוך כדי המשב התחיל להשמיע 'ביפ' שגיאה כשהוא עולה, ואחרי שהתקנתי 7 שוב פעםקיבלתי ממש לקראת הסוף את השגיאה הבאה: windows could not apply unattend setting during pass [offline servicing] פירמטתי שוב את המחיצה והתחלתי שוב התקנה של 7 על המחיצה השנייה, ביינתים המחשב כבר עלה עם רשימה מערכות של ויסטה, 7, ועוד 7. בהתקנה הזאת קיבלתי את אותה שגיאה בדיוק אבל בסוגריים היה כתוב משו אחר, כבר שכחתי. כשהרמתי ידיים והתקנתי מחדש ויסטה ההתקנה הייתה בלי בעיות. מה זה יכול להיות? נ…

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  24. Started by Googleness,

יש לי ווינדוס ויסטה אולטימייט 64 ביט, צורב של LG מדגם GH22 שמתחבר עם כבל SATA. עכשיו משום מה רק עם נירו הוא צורב לי, ניסיתי עם איזה 10 תוכנות ורק כשיש לי נירו מותקן הוא צורב בלי שיש שגיאה כלשהי שמכשילה את התהליך (המערכת צריבה המובנית של ווינדוס דווקא עובדת). עכשיו הסיפור שאני לא אוהב את נירו היא כבדה מדי ורציתי תוכנה קלילה אבל משום מה התהליך נכשל כל הזמן מסיבה כלשהי. רעיונות?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  25. Started by MatanFrenkel,

קודם כל זה התחיל בלי שום סיבה , המסך פשוט קופא וחייב ריסטרט בשביל לצאת מההקפאה (כנראה ממש קר לו ) בכל מקרה , רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע והאם יש פתרון , זה קרה כמה פעמים כבר פעם בלי קשר , פעם בדפדפן ופעם במשחק .. לא הורדתי שום דבר זה התחיל בפתאומיות. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים