תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
עשיתי בדיקה, המעבד תמיד על 10- 18 אחוז גם כשכל התהליכים על 0% שימוש ואין אף תוכנה ברקע. יש למישהו מושג????
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שמעו פירמטתי את המחשב ואין לי עיבריתץץץ את זה אני כותב דרך מיקלדת באינטרנט חייב עזרה או מדריך..... תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אהלן כרטיס GPU חדש (RTX 2080). אם אני מחבר את המסך ליציאה הסטנדרטית- רואים את המסך. אבל כשאני מחשב ליציאת ה- GPU, אין שום תגובה על המסך. רעיונות איך ל"דבג"? האם מדובר בבעיית ספק? ואיך אני בכלל יכול לדעת שה- GPU מותקן היטב ומגיב? תודה וחג שמח דרור
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כשאני מדליק מחשב נייד vostro של דל בן כשנה וחצי הוא ישר עובר למסך הזה - https://ibb.co/D1NgBD0 ואז הוא עובר למסך הזה - https://ibb.co/7NDyHyb והוא נכבה. מה הבעיה? איך אפשר לתקן את זה? תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
- 1 follower
-
-
הנה משהו מעניין, מעבד: i3 2100 לוח אם: Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET B3 המחשב חדש (יומיים) הותקן עם Windows 7 כולל SP1 וכל העדכונים וכן דריוורים עדכניים של אינטל ועדכון לגרסת BIOS אחרונה. הבעיה היא כזאת, המחשב מתקשה להיכנס למצב BIOS - כלומר המסך שחור כמעט במשךכל ה-boot ורואים תמונה רק במסך ה-login של הwindows. אם לוחצים F2 (כניסה ל-BIOS) במהלך ה-boot המחשב לא מראה כלום (מסך שחור) ולא עולה ל-Windows. כמובן שבוצע CMOS CLR מספר פעמים לאחר שהמחשב לא עלה כלל. אם מחברים שני מסכים (טלויזיה ב-HDMI, ומסך ב-DVI) שניהם מושחרים והתמונה מופיעה מדי כמה זמן לשניות ב-DVI ונעלמת) כאשר windows עולה, בהגדרות מסך רואים רק מסך אחד ואין שום אפשרות להוסיף מסך שני גם דרך …
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפרורום. ברשותי מחשב קצת למעלה משנה. יש לי במחשב צורב של LG מדגם GSA-4163B, עד התקופה האחרונה הכל עם הצורב היה חלק לחלוטין. בתקופה האחרונה (כחודש) ברגע שאני מכניס דיסק לצורב (ריק לצריבה או מלא לקריאה) המחשב עושה איתחול... זה לא קורה כל הזמן, לפעמים הכונן מצליח לקלוט את הדיסק ואז הכל פועל כרגיל, קריאה מהדיסק תקינה וצריבה (NERO) עוברת ללא שום בעיה. כשהמחשב מאתחל את עצמו והדיסק עדיין בצורב, אזי גם לפעמים הוא עולה מחדש ומזהה את הדיסק ולפעמים הוא שוב מאתחל את עצמו... ברצוני לציין שיש לי כונן אופטי נוסף במחשב (DVD-ROM - גם של LG) שכאשר מכניסים את הדיסקים אליו, הוא אמנם לא תמיד מזהה ולוקח לו יובל עד שניתן לקרוא מהדיסק (כונן ישן מאוד, קרוב ל- 5/6 שנים) אבל אף פעם לא גו…
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
היי, אני מחובר לראוטר של הוט דרך הווי פי , הם טוענים שזה הראוטר הכי מתקדם שלהם. אבל המהירות באינטרנט ממש איטית. הגיע טכנאי ואמר שהמתאם רשת שלי לא תומך במהירות 500 מגה איזה מתאם רשת הייתם ממליצים לי לרכוש? ואולי בכלל לא זו הבעיה? יש לי מחשב מעולה (תמונה) אשמח לעזרה איך לקבל את המהירות המקסימלית דרך וויפיי זה המתאם שיש לי כרגע
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
יש לי ג'ויסטיק עם חיבור כזה ומכיוון שהג'ויסטיק ישן אז אין לי חיבור כזה בלוח אם מה לעשות? יש אולי איזה ממיר מהחיבור הזה לUSB? יש לכם אולי הצעות אחרות? תודה
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
פתחתי קובץ זדוני במחשב שמריץ קוד זדוני שבעזרתו האקר פורץ למחשב, את הקובץ ראייתי בקבוצה של אקרים, אני לא בטוח שזה קובץ זדוני אבל לפי מה שרשמו בתגובות מדובר על קובץ PDF שמריץ קוד זדוני, פתחתי אותו בעזרת תוכנת ארגז חול אבל אין לי מושג אם זה עזר. השאלה איך ניתן לדעת אם באמת זה קובץ שמוצפן בו קוד זדוני? או קובץ רגיל? ואם פירמוט יעזור למחוק את הוירוס? או שצריך להחליף כונן קשיח חדש?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי צורב מדגם ricoh *32 mp7320a אך לאחר הצריבה אני ניכנס לדיסק אך אין שם כלום וגם כאשר אני מנסה ליראות מה ניצרב דרך תוכנת הצריבה הוא מראה לי שהדיסק ריק ניסיתי רק על cdrw אני פשוט לא רוצה לידפוק לעצמי דיסקים סתם תודה לכל העוזרים מראש מאיר
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
לאחרונה לאחר זמן קצר של עבודה על המחשב הוא מתחיל לקרטע, כאשר אני פותח את ה Task Manager אני רואה שהמעבד אומנם עובד על 1%-2% אבל המחשב משתמש בכ 3.8Gb מתוך ה4 שיש לו וזאת למרות שכל החלונות סגורים ושום תוכנה לא רצה, ניסיתי להריץ סריקת וירוסים עם הנורטון ולא מצאתי כלום. ב Processes לא רואים שום תהליך שלוקח כל כך הרבה זיכרון. איך אני יכול למצוא מה תוקע לי את המחשב?
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי היום נתקלתי בתופעה מוזרה שבה כול משחק שאני משחק בו זורק אותי חזרה לDT ולפעמים מראה הודעת שגיאה של "התוכנית צריכה להסגר" או משו בסיגנון,בעיה מסוג זה לא קרתה בעבר מעולם בדקתי לסוסים טרויאנים\ספייווארים עם XOFTSPYSE 4.29.220 וANTIVIR ולא מצאתי כלום מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
הווינדווס מראה לי הודעה INVILED FILE BOOT.INI BOOTING FROM C:\WINDOWS בבקשה מי שיודע תעזרו לי בבקשה!!! דחוף!! אני חייב להעיף את זה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה, כאשר המחשב עובד לפתע שני המסכים שלי מאופלים (כאילו כיביתי את המחשב). זה יכול לקרות באמצע עבודה, זה יכול להיות כשהמחשב לא עושה כלום, יכול לקרות תוך שתי דקות ויכול לקרות אחרי 5 שעות. בדרך כלל זה קורה תוך שעה. רק ריסט פותר את הבעיה. המפרט: Q9550 על לוח Abit IP 35 pro XE, ללא אוברקלוק. כרטיס מסך sapphire hd3450, עם שתי יציאות DVI שלכל אחת מחובר מסך. 2x2gb corsair xms2 ddr2 psu corsair 520w בלוח יש LED כזה שמראה קודים של תקלות, אך כשהדבר הזה קורה הקוד שמופיע שם הוא FF, כלומר "הכל תקין". windows 7 enterprise 64bit, מקורי ומעודכן. יש רעיונות לכיוון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
פעלתי לפי ההוראות שניתנו כאן וככתוב הקריסות קרו בגלל שני קבצים atapi.sys ntoskrnl.exe מישהו בבקשה יוכל לומר לי מזה אומר?
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני לא יכול לעשות ריסטרט למחשב, כלומר, אני יכול, אבל אחרי שאני עושה ריסטרט והווינדוס במסך השחור שבו הוא מתחיל לעלות, הוא אומר לי שיש בעיה שהוא לא יכול/צריך לעשות boot from cd משהו בסגנון וככה הוא נשאר ואי אפשר לעשות כלום. מה שמעניין זה שזה קורה רק כשאני עושה ריסטרט, ואז נשארת לי אפשרות רק לכבות את המחשב ולהדליק מחדש, אז הווינדוס עולה כמו גדול. מה הולך פה ומה הבעיה? אני צריך לדעת מה אפשר לעשות עם זה, כי אני לא יכול להתקין מלא תוכנות למחשב, כי כל תוכנה דורשת לעשות ריסטרט על מנת שהשינויים ייכנסו לפועל, ואז כשאני עושה, הווינדוס לא עולה כמובן, אני חייב לכבות את המחשב, להדליק מחדש, ואז כל השינויים לא נכנסים לתוקף ואני לא יכול להתקין כלום. בתקווה שתעזרו לי Smiley זה די דחוף, כי …
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום רב לכולם ולילה טוב, לאחרונה בכל וידאו שאני רואה, כאשר יש הרבה תנועה על המסך, מופיע לי קו מרצד אופקי. זה קורה לי גם כשאני רואה סתם וידאו באתר אינטרנט, או בוידאו של משחק. פעם הייתה לי הבעיה הזאת, ואחרי פירמוט המחשב היא נפתרה, ועכשיו זה חזר שוב. מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (Nvidia GeForce 9400 GT) והתקנתי מחדש, וגם הסרתי את הקודקים של הוידאו מהמחשב והתקנתי מחדש - כלום לא עזר. אני משתמש בחלונות 7 (הבעיה היתה גם כשהיה לי ויסטה), והבעיה מופיעה גם במסך מחשב, וגם במסך LCD שמחובר למחשב. תודה רבה על העזרה! חג חנוכה שמח לכולם
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. זו הפעם הראשונה שלי באתר הזה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. קניתי לפטופ של HP מודל 6186re וכשאני נכנס לביוס הוא לא מזהה את ה-HD. אני רוצה לפרמט אותו אבל הביוס טוען שהוא לא מזהה את ה-HD מישהו כבר נתקל בבעיה הזו פעם? שמעתי שיכול להיות שאני צריך איזה שהוא דרייבר של חברת צד שלישי אבל אני לא בטוח לגבי זה וגם לא לגבי צורת ההתקנה. אחרי שישבתי במסנג'ר ובסקייפי עם חברים מומחים שגרים בחו"ל, הגענו למסקנה שהכי טוב שאגש מחר בבוקר לחברה שמספקת את האחריות למוצר ואבקש מהם לתקן את המצב. ראוי לציין שהלפטופ חדש, בן שבועיים בלבד ולא נעשו בו שום שינויים מרגע הרכישה. אןדה לכם על עזרתכם. יגאל.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט 40 מגה של בזק בינלאומי. יש לי בתקופה האחרונה בעיות באתר הסטרימינג twitch.tv, כל ערוץ שאני נכנס אליו ושם על וידיאו באיכות High הוידיאו עושה buffer כל 10 - 20 שניות, כמו כן גם באיכויות וידיאו יותר נמוכות עדיין יש buffer. ראוי לציין שבדקתי את האתר בחיבור אינטרנט אחר והוא עובד בסדר גמור אם מהירויות אינטרנט יותר נמוכות. בדקתי מחשבים אחרים על אותו קו אינטרנט והבעיה הנ"ל קיימת, כלומר הבעיה היא בקו הספציפי הזה. ניסיתי דפדפנים שונים - לא עזר עדיין קיימות תקיעות. בנוסף לכך בדקתי אתרי סטרימינג אחרים והם פועלים כראוי באיכויות הכי גדולות. אשמח לעזרה/דעה בנושא זה. נושא אחר הוא שמדי פעם הקו אינטרנט שלי מתנתק לשנייה וישר מתחבר. אני מרגיש את זה כאשר אני משחק אונליין במ…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תראו..קניתי מחשב מאוד חזק... INTEL CORE 2 QUAD 6600 2400 mhz Asus Maximus Formula 4 גי'גה זיכרון ddr 2 800 mhz bfg 8800 gt 512 ddr3 oc 2 וספק של 480 w והטכנאי שלי אמר שהכל יעבוד טוב,והספק הזה יספיק. אבל..הוא אמר את זה לפני שהבאתי את כרטיס המסך 8800 ,איך ששמתי אותו במחשב,התחלתי לשחק בטיים שיפט.. בום היה לי פיצוץ מהספק (אני מקווה) אז אני לא מבין למה לעאזעזל הוא חשב שספק כזה יפעיל לי את המחשב בכל הביצועים? ואיזה ספק אני יכול לקנות שהוא יהיה פצצה?ושיהיה לי גם לעתיד.משהו כמו 700 w או יותר,של חברה טובה ועוד שאלה.גם שקניתי את המעבד הזה,הטכנאי שלי אמר שזה בא עם קירור.אז במחשב שלי מחובר שלוש מאוורים קטנים,האם יעזור לי הקירור הזה? או שאני צריך קירור לכל חלק במחשב?ואם כן, אז מה?ותוד…
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי גברברים, חזרתי הביתה בערב, הדלקתי את המחשב (שהיה כבוי מליל יום קודם), השתמשתי בו מספר דק' בלבד ואז המסך כאילו נכבה לרגע וכשהוא חזר המחשב קפא - עכבר, מקלדת - שום דבר לא הגיב. כשעשיתי RESTART הוא כבר לא הצליח לעלות (נתקע בפס הציקלי של חלונות 7). לא רק זה, אלא שב-BIOS, בחלון הפתיחה של המחשב ובממשק של Win7 מדיסק ההתקנה במסך יש הרבה נקודות ו/או פסים מוזרים. גם ה-REPAIR מדיסק ההתקנה לא הצליח לתקן את הבעיה. שלפתי כרטיס מסך, החזרתי, ניתקתי את 2 הדיסקים וכונן ה- DVD, עדיין יש את התופעות המוזרות על המסך. עשיתי memory diagonsitc מדיסק ההתקנה ובאמצע הדיאגנוזה המחשב נכבה ונדלק שוב בעצמו לאחר איזה 10 שניות. מאז עוד פעמיים שניסיתי המחשב אינו מצליח לעבוד כמה דקות מבלי להיכבות. אז מה …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעביר קבצים לכונן דיסק-און-קי ולא משנה באיזה מהירות הקבצים מועתקים תמיד המהירות מגיעה לאפס, והמחשב אינו מגיב .... המחשב שלי אינו מפוצץ בחומר ואני גם מעביר קבצים מועטים לכונן אבל תמיד המהירות מגיעה לאפס והקבצים נתקעים ...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להריץ סריקה של אנטי וירוס על מחשב מנותק מאינטרנט, יש דרך פשוטה להתקין אנטי ווירוס על USB ופשוט לחבר ולהפעיל? אני לא רוצה להתחיל להסתבך עם בוטאבל פלאש דרייב, רק פלאג אנד פלי פשוט. תודה!
-
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני מספר ימים החלטתי לנקות את המחשב לאחר שחודשים לא עשיתי כך עקב הצטברות אבק עצומה. המחשב אצלי דולק כל הזמן רצוף במשך כמה חודשים בגלל הקלטה רצופה של מצלמה נסתרת. כשהתחלתי לנקות הייתי חייב לפרק כמה רכיבים אבל בגלל שאין לי כל כך מושג החלטתי לפרק רק את כרטיס המסך(9600GT) כיוון שהיה מאוד מלוכלך...במהלך הניקוי פירקתי גם את המאוורר שלו-אין לי כל כך מושג מה זה קשור לקצר שנגרם אבל אני מעדיף לספר הכל-וניקיתי בעדינות כדיי לא להרוס את השבב. בכל אופן, התקנתי הכל כמו שצריך בחזרה למקום אבל בשניה שחיברתי את הכבל חשמל לספק כוח כל העסק התפוצץ! הספק שייך לחברה EZcool ויש לו הספק של 450W. המחשב עצמו מכיל חומרה ישנה- מעבד פנטיום 4 3.00 Ghz לוח אם p5gd2-x של asus. כרטיס מסך ge…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-