עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני מפעיל את המחשב דבר ראשון הווינדוס לא עולה באופן רגיל, עולה המסך עם האפשרויות של עלייה במצב בטוח , ועוד האפשרויות הידועות לכם, ואז ישנה את האפשרות של עיילת הווינדוס אחרי 28 שניות , ואז אחרי הזמן הזה גם כן הווינדוס לא עולה כי מופיע הבזק מהיר של מסך כחול ומיד המחשב עושה ריסטרט אוטומטי וככה כול הזמן. אז מה שאני חשבתי אולי בעייה בהארדיסק או וירוס ולכן החלפתי את הארדיסק לאחד אחר שהיה לי בבית שהוא 10 גיג'ה והוא היה ריק לא מחולק למחיצות וללא מערכת הפעלה , לכן התקנתי אותו במקום הקודם חילקתי מחיצות בעזרת pqmagig , ואז הכנסתי דיסק והתקנתי מערכת הפעלה חדשה והמחשב עובד לי כמו שצריך. חשבתי אז אולי הבעייה היא הארדיסק ואני צריך אולי לפרמט אותו מחדש גם . לכן אני רוצה לדעת אם אני טועה…

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  2. שלום לכולם, עשיתי ריסטארט למערכת המחשב והשתנה מבלי אישורי לWINDOWS 10 מWIMDOWS 7. התקנתי את המדפסת (hp deskjet f2483) וכשרציתי להדפיס נחסמתי מכיוון ששירות ההדפסה ברקע אינו עובד. ניסיתי להחזיר מחדש לWIMDOWS 7 דרך השיחזור ולאחר שעשיתי את כל התהליך המחשב נפתח שוב בWINDOWS 10. לאחר מכן נכנסתי לSERVICES ושיניתי בPRINT SPOOLER לSTART, כשאני תותנת הוראה מחודשת להדפסה קופצת לי שוב הערה שההדפסה ברקע אינה עובדת, אני נגשת שוב לPRINT SPOOLER ורואה שזה חזר פעם נוספת לSTPO, ככה בכל ניסיון הדפסה. מה ניתן לעשות?? מה ניתן לעחחח

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. נותנת לעשות התקנה ובעת נסיון ההתקנה זה מתרסק. מה לעשות בבקשה עזרה? העם זה בעיה עם ההרדיסק? כשזה זה עושה checking for old windows installtion זה נתקע. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  4. אז ככה, יש לי לוח ASUS A7A266 , חיברתי הכל כמו שצריך (חשמל) וכשאני מחבר אל הספק את הכבל חשמל, הספק ישר נדלק, המאוורר שעל המעבד מתחיל לעבוד ואני שומע את ה-HD וה-CDROM שהם פועלים, אבל המסך לא נדלק. חשבתי שהספק לא מתאים ללוח (ספק ישן) , אז יש לי ספק ישן אחר שניסיתי גם איתו, כשאני מחבר הכל ואז מחבר לחשמל, הנורה שעל הלוח נדלקת, אך המחשב לא נדלק, ועל הלוח חיברתי כמו שצריך את הכפתור של ה-POWER SW וניסיתי לקצר בין עוד פינים שם במחשבה שאולי לא שמתי טוב את ה-POWER SW, אך הוא לא נדלק בשום מקרה! אתם יכולים לעזור ולומר לי למה הספק הראשון ישר מפעיל את המחשב ורק תמונה לא רואים ולמה הספק השני רק מראה שהוא תקין (הנורה שעל הלוח עובדת) אך אי אפשר להפעיל איתו את המחשב? זה די דחוף, המחשב פתוח…

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  5. Started by maxth,

שלום ברשותי מחשב נייד של asus דגם zenbook ux510ux-cn135t מידע חומרה בלינק ברצוני לברר האם ניתן להטעין את המחשב הנייד דרך חיבור usb type c ניסיתי לברר לבד בגוגל אך ללא תוצאה קונקרטית אשמח לעזרתכם תודה

• 5 תגובות
    • 15.9k צפיות
  6. Started by Madam Necrophagous,

שלום! יש לי כונן DVD של חברת LG. הייתי מעוניינת בהדרכה איך לפרוץ אליו ולשנות את האיזור שלו לMULTI-ZONE. תוווודה, מדאם נקרופאגוס. :AR15:

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by silky,

היי המחשב היחסית ישן שלי עבר איתי דירה. סוף סוף חיברתי אותו ואת כל הציוד אבל משום מה הוא לא רוצה לפעול. מה קורה: אני שומע צפצוף של שניה כל 5 שניות(כל 5 שניות הוא מתרסט וחוזר חלילה). בדקתי חיבורים והכל נראה בסדר. המעבד יושב טוב, הכרטיס מסך מחובר כמו שצריך. לא מבין מאיפה זה נחת עליי. אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  8. Started by עידו ארבל,

שלום משחק פורזה הוריזון 5 קורס לאחר שלוחץ START בתפריט המשחק והמחשב עושה ישר ריסט לא יודע מה לעשות מעבד i5 8600 לוח אם b365DH3 גיגה בייט זיכרנות ראם 2400 hyperx kingstone16GB 8X2 500 גיגה SSD TOSHIBA XPG m.2 512 GB כרטיס מסך 1080TI EVGA FTW2 ספק כוח 850W ססוניק.

9. אני משתמש בנרו. בזמן האחרון מדי פעם בצריבות באמצע הצריבה מופיעה ההודעה - "COULD NOT LOAD FIXATION" והצריבה נפסקת. יש למישהו מושג מה השגיאה בדיוק אומרת? למה זה יכול להיות קשור? (צורב / תוכנה / דיסק). יש עוד משהו שצריך להוסיף - זה קרה לי בנתיים (לא ניסיתי משהו אחר) עם דיסקים לא הכי איכותיים, או לפחות לא מחברה מוכרת - "OPTICAL STORAGE" - ?!?!? (חבר שלי קנה כמויות מהדיסקים האלה כשהוא היה בחו"ל והביא לי קצת)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by MoAv,

טוב בואו נתחיל עם המפרט שלי ואז נגיע לבעיה : Abit IC7-G P4 - 3.2 Prescott Corsair VS 512 X 2 Seagate 120GB 7200 SATA Albatron 6800GT Aspire 500W PSU מחשב דיי חזק לכל הדיעות שאמור להחזיק לעוד הרבה זמן , קניתי אותו לפני חצי שנה בערך בארה"ב . משחק איתו משחקים כבדים ופחות כבדים , והבעיה צצה כשהעליתי את NFSU2 לאחר 20 שניות במשחק המחשב פשוט כבה , לא נתקע ולא כלום פשוט נפילת מתח . כשניסיתי להפעיל אותו שוב אחרי כיבוי ה-PSU . אני רואה את כל נורות הלדים שבמאוורים נדלקות למאית השניה בהבזק זריז וכלום , לא פועל , ככה כמה וכמה פעמים . ניסיתי להחליף את הPSU מהמחשב הישן שלי , ואותו דבר קורה . דרך אגב הנורית שעל הלוח אם דווקא כן פועלת והיא מורה על כך שהמחשב במצב פעיל לגמריי , כלומר המחשב …

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  11. כמו שרשום בכותרת, רציתי לדעת איך לבטל את כל התוכנות שעולת שפותחים את המחשב (כמו: אייסייקיו, מסנג'ר וכו'...) תודה מראש, אלון 8)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by _אור_,

בזמן הפעלת המחשב יש רעש חזק שנפסק אחרי כמה דקות, מה לעשות ???

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  13. Started by יובל צידיקר,

המסך מדגם 2333HD הוא היה מחובר למחשב אצל אחותי וכשלקחתי אותו אליי הוא עבד אבל שהחזרתי אותו אליה הוא הפסיק לעבוד ועכשיו הוא רק נדלק ולא מראה כלום המסך לא מגיב אי אפשר להעביר SOURCE ואי אפשר להיכנס לMENU עזרה בבקשה !!!

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  14. Started by vk,

אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה ואין את הביפ של ההתחלה והמחשב לא נדלק.. המנורות ומאווררים דולקים.. זה משו בלוח אם?

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  15. Started by haimelm,

יש לי מחשב dell inspirion 5010 בן שנתיים. סוללה 6 תאים. . הסוללה שלאחר טעינה ל 100% היא מספיקה לי לשעה בלבד. הגיוני? אם המשמעות היא שנדרש להחליף סוללה או שזה לא נורא להמשיך ןלטעון אותו כל הזמן? יש אופציה להשיג סוללה חדשה בזול? אולי ebay?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. לא עולה במחשב, מה ניתן לעשות? אגב הוא מחובר בדוקינג של סטארטק(STARTECH) כזה אם זה קשור.. יש לציין שגם כשהיה בתוך הקופסה של ההארד דיסק זאת: גם לא עבד. האם יש פיתרון? לא רוצה לפרמט, כי צריך את המידע. בתודה רבה מראש על כל עזרה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ירון דיין,

לאחותי יש מחשב די ישן amd דומה ל"סלרון" החלפתי לה כרטיס זיכרון ram בהתחלה הכל היה בסדר . אחרי כמה ימים המחשב ניתקע לאחר כיבוי לא נידלק ! בהדלקה נורית ה "power " מהבהבת ( אמור לידלוק קבוע ) בפנים המאווררים עובדים הנורית על לוח אם דולקת וזהו !!!!!! המסך לא נידלק - כ ל ו ם !! 1 - החזרתי את הזיכרון הישן - לא עוזר 2 - אן שום ציפצופים ! 3 - לאחר הוצאת והחזרת כבל המתח מהספק לפעמים עוזר אך לזמן קצר !! 4- בבקשה עזרה - החלפתי כרטיס מסוג sdram ???

18. Started by Morphine,

שלום, יש לי מערכת הפעלה windows 7 והארד דיסק 10 TB על שני כוננים, אחד של 100 GB, שבו מותקנת מערכת ההפעלה (כונן C) וכונן נוסף שבו כל התוכנות, המשחקים, הסרטים ולמעשה הכונן שבו אני מאחסן את הקבצים שאני משתמש בהם. משום מה, בכונן C נותרו לי רק 14 GB פנויים, אין לי מושג איך זה קרה, אני מפחד למחוק משם דברים כדי לא לדפוק את מערכת ההפעלה. יכול להיות שכל עדכון של הווידוס מעלה את הנפח שם? טוב, מה שחשוב כרג זה שהוכנן הזה לא יגיע לקיבולת המלאה שלו אז חשבתי אולי לאחד בין הכוננים. יש דרך לעשות את זה בלי לפרמט? עריכה: עוד משהו ממש מוזר כאשר אני בודק כמה ג'יגה תפוס בכונן C על ידי לחיצה על מאפיינים אז זה מראה ש85 ג'יגה תפוס. כשאני נכנס לכונן ומסמן את כל התיקיות ועושה מאפיינים, זה מראה רק 5…

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  19. Started by ggg123,

שלום. יש לי מדפסת של HP photosmart 7260, דרייברים מהדיסק. המדפסת בת יותר מ 2-3 שנים לפי מה שאני זוכר ולכן אני מניח שהדרייברים די ישנים. בכל מקרה הייתה לי בעיה במחשב הישן שמדי פעם כשמכבים את המדפסת דרך הכפתור שלו המחשב מציג מסך כחול. עכשיו זה קרה לי גם עם המחשב החדש. זה קורה לעיתים רחוקות, בדרך כלל לא. הפעם זה קרה לפני 2 דקות ורשמתי את השגיאה שקיבלתי עם המסך כחול: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA זה מה שכתוב לי למעלה. בנוסף היה כתוב למטה שנוצר dump משהו כזה. מה עלי לעשות? האם יש לעדכן דרייברים? תודה.

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  20. בניתי מחשב סטרימינג ואני מנסה להתקין עליו ווינדוס, הכנתי Bootable USB ו גם Bootable DVD והמחשב פשוט לא מזהה אותם, מה שהוא כן מזהה זה את הכונן SSD החדש שאין בו ווינדוס. לא מצליח להגיע למצב של התקנת ווינדוס. את ה USB הכנתי דרך התכנה באתר של מיקרוסופט. רעיונות?

21. אוקי, רק הזכרה, פתחתי דיון לפני מספר ימים אחרי שקניתי זיכרון 256 והוא זיהה רק חצי.... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=19538 כמו שאמרו לי שם אנשים חכמים, החלפתי את הזיכרון לזכרון 256SDRAM של יונדאי, ועכשיו, כשעלה המחשב בפעם הראשונה, בספירה כשעולה המחשב הוא אכן ספר 320 (64קיים +256), וגם כשאני לוחץ על מאפיינים במחשב שלי הוא מזהה 320 ראם, הבעיה, שמאז הפעם הראשונה, בדרך כלל הוא לא סופר בהתחלה שם, עדיין במאפיינים במחשב שלי הוא מזהה 320, עוד בעיה, שמדי פעם, בעיקר בפעמים הראשונות שעשיתי ריסטרט הוא עשה איזה רעש כזה, מעין טחינה אבל לא כמו של הארד דיסק, הרעש נעלם אבל חוזר מדי פעם... רציתי לדעת: א. אם זה נורמלי שאין ספירה בהתחלה, ואם לא מ…

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  22. שלום אני לא מוצא את הדיסקט ההתקנה(פלופי) שקיבלתי עם הלוח ואני גם לא מוצא את הדרייבר באתר של אביט הדרייבר אמור להכנס לדיסקט 1.44 למי שיש לוח של אביט אני ישמח אם הוא יעלה לפה/ישלח לי את הקבצים תודה

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  23. קניתי הרד דיסק של WD 1TB. ההרד דיסק אמור להיות בעל כונן ורטואלי ועליו תוכנת התקנה כלשהי. לאחר שפרמטתי את המחש שלי כונן זה אינו מופיע יותר ובמנהל ההתקנים מופיע לי ש wd ses device usb device חסר דרייבר מישהו יודע איך אני פותר את זה. כל הבעיה עם ההרד דיסק הזה הוא שיש עליו 500GB של סרטי חתונה (אז אני לא יכול למחוק או להעביר אותם לשום מקום) וההרד דיסק גורם לתוכנת העריכה שגיאות ונפילות בעת דגימת סרטים להרד דיסק. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. כרטיס מסוג readeon 9250 יושב על לוח של פנטיום 3 ענתיק, עם AGP במיהירות X2. \= (צ'יפסט של via, אם זה עוזר במשהו) הכרטיס מחליף GEFORCE2 ישן, ששבק חיים, ואחרי פירמוט והתקנה נקיה לחלוטין, התקנתי את הדריבר (קאטאליסט) הכי מעודכן. הבעיה מתבטאת בצורה של ריסטים רנדומאלים כשהתצוגה קופאת, או בצורה של "שגיאת vpu recorder" שאם אני תופס את מי שהמציא את זה, אני מכניס לו מלט לנחיר. בנתיים אני מתאגרף עם המגירה. איך אני מפסיק את התופעה הזאת שעלתה לי בבריאות ובמגירה חדשה לשולחן? מה האפשרויות שעומדות בפני? כדאי להחליף את הכרטיס? אודה למי שיעזור לי בשעתי בקשה זו.

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  25. Started by Tzach_n,

אהלן חברים, לאחרונה בזמן שניקיתי קצת מידע מהכונן, שמתי לב לתיקייה הזו - C:\Windows\winsxs קראתי קצת באינטרנט והבנתי שהיא מכילה בתוכה מידע חשוב בנוגע לעדכונים ו-Recovery של המערכת. הבעיה היא שהתיקייה הזו תופסת אצלי 8GB מהכונן הקשיח. נכון לעכשיו כיביתי את System Restore כי הבנתי שזה משפיע על גודל התיקייה כי גיבויים נשמרים שם. האם יש דרך לנקות את התיקייה הזו מקבצים מסויימים? יש שם המון תיקיות משנה שכתוב עליהן AMD למשל ואין לי מושג למה כי אין לי שום רכיב של AMD במחשב... אני מניח שניקוי מלא של התיקייה אומר פורמט והתקנה מחדש. אבל לפחות לצמצם אותה איכשהוא, האם זה אפשרי? תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.