תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לעזור לחבר. כאשר המחשב שלו עולה מייד עם האתחול (לפני הופעת Windows) מופיעה ההודעה Disk Read Erro, press ctrl+alt+delete to restart computer. הרעיון הכמעט טרויואלי אומר שמהו בדיסק לא תקין. מדובר בדיסק של Western Digital 200Gb מסדרת ה-JB (עם ה-cache המוגדל). מערכת הפעלה - Windows XP Prof. הורדתי והפעלתי את תוכנת הדיאגנוסטיקה של WD ולאחר בדיקה מקיפה, לא נמצאה אף שגיאה. בדקתי גם עם chkdsk אך גם כאן שום שגיאה לא הופיעה. ניסיתי עם תוכנות אחרות לגשת לדיסק, כאשר אני מאתחל מ-CD או דיסקט ובמקרה זה אין כל בעיה לגשת לדיסק ולקרוא ממנו כל חומר. כבר מחקתי מחיצות, פרמטתי, התקנתי הכל מחדש והתקלה חזרה. נקודה רלוונטית. חבר שלי אמר לי שהתקלה חזרה כאשר הוא ניסה לעדכן את האנטי וירוס ש…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 4 2.8 GHZ ווינדוס XP HOME SP2עם כרטיס מסך GEFORCE FX5500 חדש שקניתי לפני שבוע בגלל בעיות שהיו לי וכן החלפתי את הזיכרון RAM שהיה לי. משום מה אני מקבלת הודעת שגיאה שאותה אני מצרפת , לאחר איתחול מחדש אין תיבת דו שיח שמאפשרת להעלות את הנתונים אודות כשל זה אל מייקרוסופט כמו שכתוב בהודעה.וכן לאחר כמה שעות אני מקבלת שוב את ההודעה. אשמח לדעת מה הבעיה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
אני מישתמש ב WIN XP PRO אורגינל ושאני מריץ לפעמים משהו יוצא לי שגיאה Only part of a ReadProcessMemory or WriteProcessMemory request was completed.מזה?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה יש לי בעיה עם כל דיסק און קי שאני מכניס למחשב אני לא יכול למחוק קבצים ממנו ולעשות שום פעולה של העברת קבצים ,מחיקה ,הדבקה, גזירה, ממש כלום וניסיתי עם כמה דיסק און קי שונים כל הזמן נפתחים לי הודעות אזהרה איך שאני מחבר אותו למחשב צירפתי לכאן כמה תמונות על אודות התקלה ישנה תמונה אחת גם שניסיתי למחוק שיר [שנקרא שתיקה] ותראו איזה הודעת שגיאה הוא פותח לי שכאילו הקובץ פתוח באיזה שהוא מקום, אלו ההודעות שגיאה שאני מקבל על כל פעולה של קובץ מהדיסק און קי שאני מנסה לעשות גם שאני מנסה לנקות מערכת ולתקן את שגיאת המערכת זה לא עוזר כלום אם מישהו יכול לעזור תבוא עליו הברכה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היו לי וירוסים וטרוינים במחשב בשלב כלשהו מחקתי קבצים שהיו נגועים בלי קשר למחיקת קבצים נגועים מופיעה לי כעת שאני מעלה את המחשב ההודעה הבאה שצירפתי כתמונה. איך שאני מעלה את המחשב אני מקבל הודעת השגיאה הזו: מהי התקלה וכיצד פותרים ומה אומרת ההודעה runtime eror [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב לפעמים מופיעה לי ההודעה הזאת WARNING OVER CLOCK FIL N מה זה אומר??? והאם יש איזו שהיא בעייה??
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
חבר שלי לקח את הארד דיסק שלו אל חבר שלו ומהמחשב שלו עשה פורמט (מהווינדוס) שהוא החזיר את ההארד דיסק שלו למחשב שלו כתוב BOOT FAILUR ובסוגריים 40, שהוא מנסה להכניס דיסקט בוט הוא אומר לו להוציא דיסק מדיה או דיסקט (משהו כזה). אני בכל זאת לא הבנתי כלום האם משהו יותר מומחה יכול לעזור לי (בעצם לחבר שלי) תודה. אני לא רוצה להתחצף אבל זה חשוב מאוד כי יש לו לעשות עבודה עוד יומיים, תודה
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
למה זה קורה ? מה אפשר לעשות ? מצורף צילום מסך [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
בס"ד מופיעה לי ההודעת שגיאה הבאה: ??ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ. אם הקובץ נמצא במחשב אחר, ודא שאתה מחובר לרשת. אם הקלדת נתיב, ודא שהוא נכון. אם הבעיה נמשכת, ייתכן שהשרת אינו זמין. מה זה אומר ואיך אני פותר זאת?
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ. ייתכן שהנגן אינו תומך בסוג הקובץ או ב- Codec ששימש לדחיסת הקובץ. אני רוצה לצפות בקבצים של מצלמת הדרך שלי וזה ההודעה שאני מקבל. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ושבת שלום כל פעם שאני פותח דפדפן של אינטרנט אקספלורר מופיעה הודעה שגיאה ש-"Internet explorer הפסיק לפעול". איך אני מתקן את הבעיה הזאת ?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי מעבד E2160 DUAL CORE והתקנתי אותו על לוח של ASUS P5L-VM 1394 . לאחר שהתקנתי את כל הרכיבים ואני מבצע הפעלה, בשלב ראשון אני שומע את הצפצוף שמבשר שהכל מותקן כמו שצריך ושניה לאחר מכן צפצוף אחד נוסף מלווה בהודעה CPU ERORR PRESS F1 TO CONTINUE במידה ואני לוחץ F1 אני יכול להמשיך להתקדם לביוס או להתקין מערכת הפעלה , אבל איך אני יכול להתגבר על זה באתחול המחשב ושההודעה לא תקפוץ לי כל פעם שאני מדליק את המחשב תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב P4, 3 Ghz, 512 זכרון פנימי, כרטיס מסך 6600Gt. אתמול, תוך כדי שימוש במחשב המחשב לפתע כבה. שהפעלתי אותו מחדש, הוא נדלק למשך 10 שניות (נורית המחשב נדלקה בצבע אדום), המסך עדין לא נדלק, ונכבה אוטומטית.ושוב, הפעלתי אותו, הוא נדלק למשך 10 שניות ונכבה. ככה כמה פעמים. לאחר 10 דקות, הפעלתי אותו שוב. לאחר 15 שניות קבלתי את ההודעה הבאה: over clocking failed. please enter setup to re configure your system. F1-to run setup F2- to load default value. בחרתי F2. המחשב אתחל את עצמו, לאחר 15 שניות הפעיל את המסך והעלה את מערכת ההפעלה (Xp-2). זמן טעינת Windows מהירה כפי שהייתה קודם. נכון לרגעים אלה, המחשב נכבה באופן אוטומטי לאחר X דקות של שימוש. ואין לי מושג למה. אבהיר כי לא…
-
- 9 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי ביוס של American Megatrends, Inc ומדי פעם כשאני מאתחל את המחשב (לא תמיד) מופיעה לי ההודעה הזו: "3rd Master Hard Disk Error. F1 to resume" כשאני לוחץ על F1 מופיעה לי ההודעה הבאה: "Reboot and select proper boot device or insert boot media selected boot device in and press a key" ומהרגע הזה אני לא יכול להמשיך, אלא רק כאשר אני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק אותו. אתחול לא עוזר וגורם להודעה להופיע מחדש. אני יודע שזה קשור להגדרות עדיפות ב-boot, אבל אני לא יודע מה אני צריך לעשות שם. נכנסתי לאתר של חברת הביוס ומצאתי PDF שכתובות בו כל השגיאות הקיימות והסברים. הנה ההסבר: "3rd Master Hard Disk Error: The IDE/ATAPI device configured as Master in the 3rd ID…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב, הילד עשה בלגן במחשב, אין לי מושג בדיוק מה. ועכשיו כשאני מכניס תקליטור די וי די הוא לא מפעיל אותו אוטומטית והוא כותב לי "היישום לא נמצא". ניסיתי להגדיר את הדברים ב"הפעלה אוטומטית" בלוח הבקרה. וזה עבד רק לתקליטור שמע או משחקים. אבל בDVD זה לא מצליח לי. כי הוא נותן לי אפשרות להפעיל עם "ווינדוס מדיה פלייר קלאסיק". ושם זה לא מצליח למצוא את התוכנה וכותב לי "היישום לא נמצא" ! הסרתי והתקנתי שוב את "מדיה פלייר קלאסיק" וזה לא עזר ושוב "היישום לא נמצא" . הסרתי אותו לגמרי ועדיין הוא ורק הוא מופיע לי בתפריט הפעלה אוטומטית . איך אני מחזיר את המחשב שיפעיל לי את הDVD אוטומטית ב"מדיה פלייר" הרגיל , או תוכנה מומלצת אחרת שתעלה את הדיוידי בצ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין אפשרות להעתיק את DATA2: פונקציית MS-DOS לא חוקית מה זה אומר למה אני לא יכול להעתיק את הקובץ הזה
-
- 6 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום. יש לי ווינדוס 7.ומחשב אסוס p5kpl. ועכשיו שאני מפעיל את המחשב. קופצת לי ההודעה הזאת no ide master hdd detected. איך אני מגדיר את זה נכון לפי הגרסה. של הביוס שלי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב נייד, כאשר המחשב עולה מופיע לי מסך השגיאה הבא : עכשיו זה לא מפריע לתפקוד ואני פשוט כל פעם יוצא מזה, בעיקר מסקרנות - למישהו יש מושג מה זה? תודה מראש למי שלא רואה, הנה קישור לתמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=omotid0cz1yt.png
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מנסה להתקין חלונות (10, 7, 8 ) באמצעות USB ותמיד מקבל הודעת שגיאה "A required CD/DVD drive device driver is missing" (מצורף בתמונה). ניסיתי כמה התקנות בכולם אותה שגיאה. רק חלונות XP הצלחתי להתקין. מה זה יכול להיות? ואיך פותרים את זה? יש שמציעים להוציא ולהכניס את ה-USB - לא עוזר. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
"power surge on the usb port" קיבלתי את ההודעת שגיאה מצורפת תמונה ולא מחובר שום דבר לUSB
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי בשגיאה די מוזרה בווינדוס 98. בזמן עבודה עם המחשב, לפתע מופיעה הודעת שגיאה בכל מיני תוכנות: "אין מספיק זיכרון לביצוע הפעולה...". ההודעה באה בואריאציות שונות בתוכנות שונות אבל המכנה המשותף דומה: הודעה כאילו אין מספיק זיכרון. בדקתי את משאבי המערכת. 20% פנויים. בדקתי את השטח הפנוי בדיסק: יש ג'יגה שלם פנוי. אין וירוסים. אין תוכנות מזיקות. למחשב יש 256MB זיכרון. למישהו יש רעיון מה עוד יכול לגרום לזה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
fatal system error the initial session process or system process terminated unexpectedly with status of 0x00000000 the system has been shit down מה הסיבה להודעת השגיאה הנ"ל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום... מופיעה לי הודעת שגיאה (מסך כחול) כאשר אני בא להדליק את המחשב: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. A wait operation,attech process' or yield was attempted from a DPC routine. If this is the first time youve seen this stop error screen'restart your computer. If this screen appers again follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation ask your hardware or software manafacturer for any windows updates you might need. If problems continue disable or remove any newly installation hardware or software. Disable BIOS memory opti…
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי סורק HP 2400 ואני משתnש ב microsoft scanner and camera wizard כל פעם שאני מתחיל לסרוק אני מקבל הודעת שגיאה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-