תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
אני משחק team fortress 2 וקניתי עכשיו מיקרופון ולא שומעים אותי במשחק... מה לעשות? והדרייבר של הaudio שלי הוא "Realtek HD Audio Manager"... אין סיכוי בעולם שמקירופון פגום, ונראה לי שזאת הבעיה: הבס והטרבל על 0... ואי אפשר להזיז אותם... ניסיתי הכל כדי שיהיה אפשר ואני לא מצליח... תודה למי שעוזר! :s05:
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שאמור לשמש רק כגיבוי ברשת, כלומר, להיות פעיל, אך ללא התקנים מחוברים אליו. כשאני מנסה להפעיל אותו הוא לא מוכן לעבור את הביוס ללא מקלדת שמחוברת אליו. למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? תודה...
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היי חברים! אני אובד עצות, יש לי כונן קשיח 250 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל, ה-filesystem של הכונן הפך ל-RAW במקום NTFS. ניסיתי לפרמט אותו אבל הוא לא מסיים את הפרמוט, אין מידע חשוב על הכונן, אני רק רוצה להשמיש אותו בחזרה. מישהו יודע איך עושים את זה? חיפשתי שעות בגוגל ולא מצאתי מידע חד משמעי. אשמח מאוד אם תעזרו לי, תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, הוספתי כרטיס זיכרון של 512 למחשב, בנוסף היה לי כרטיס זיכרון של 256. כשאני מאתחלת את המחשב נשמע שני צפצופים והמחשב מתכבה. ניסיתי לשים רק את הכרטיס של 512 כלומר בלי הכרטיס של 256 ועדיין נשמע שני הצפצופים והמחשב מתכבה. מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לכל העוזרים. לחבר שלי יש מחשב עם מערך CF של SAPHAIRE HD 3650 המחשב מריץ בצורה טובה משחקים כבדים כמו COD4 אבל משום מה דווקא במשחקים קלים מאוד כמו HITMAN2 הישן ו NEED FOR SPEED הוא יוצא מהמשחק במפתיע או אפילו מאתחל לפעמים. מה אפשר לעשות על מנת לפתור את הבעיה חשוב לציין כי עידכנתי לו את הדרייבר ואת ה CCC מה קורה חברה..?? למה לא עונים........
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/my.php?file=miozzjflzjgw.jpg זה המחשב שלי intel core 2 duo processor E8400 3.0GHZ 1333MHz 6 MB ARctic Cooling Freezer 7 Pro GiGabyte Ga-P45-DS3 G.Skill DDR2 4096MB 800MHz Pi Cl4-4-4-12 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200RPM 16MB GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 NZXT Teampest SeaSonic S12II-500W
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום יש לי שני HD במחשב בזמן האחרון אני שומע הרבה תיקתוקים מאחד ההארד דיסקים ובנוסף מדי פעם מופיע לי מסך כחול לפחות משניה ועושה לי ריסט למחשב והכל חוזר לפעול כרגיל (חוץ מהתיקים) איך אני יכול לבדוק איזה מHD הולך "למות" לי? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את תוכנת IEXPLORER לאחר כמה זמן זה עושה לי אל תשלח וגם אם אני מפעיל תוכנת מסרים (כמו ICQ,YAHOO,MSN)אחרי כמה שניות נסגר לפעמים גם המחשב נעשה איטי(לעיתים יותר רחוקות..אבל גם בלי סיבה)..ויש לי ג'גה של זיכרון.(אם חשבתם שזה הבעיה)...אם אתה תותח במחשבים.... אז בוא תראה לי מה יש לך להציע!! תקס אחים שלי.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם תופעה מוזרה - כשאני מבצע כבוי מחשב מסודר ב- VISTA המחשב אכן מבצע את הכיבוי אבל נדלק מייד לאחר כמה שניות למה???????
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
Gigabyte 8l945gmf intel paentium 3.2 Ghz הדרייבר של Audigy 2 sound blaster מותקן sound: Audio codecs creative game port creative sb audigy legeacy audio driver legacy video capture devieces media control devices realtek High defintion audio אני שומע קול משני קרטיסי הקול עי שינויי בהגדרות אבל כשאני מנסה להגדיר משהו בCreative speaker setting מסך כחול ורסטרת כשאני מכבה את המחשב אין כיבוי בריא אלא מסך כחול מופיע בשלבים האחרונים איך אני פותר את הבעיה בביוס יש חמישה אפשריות לSATA disabled auto combined non combined enchanted איך אני מסדר שליטה מלאה ובריאה של האודיגי?
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היו לי בעיות ב2 המחשבים הנייחים הישנים שלי אז ניסיתי לסדר אותם... בדקתי כל מיני דברים ובקיצור הדלקתי את שניהם בלי הארד דיסק אחרי זה סגרתי אותם והכנסתי את ההארד דיסק בחזרה.. עכשיו שני המחשבים לא קולטים את שני ההארד דיסקים... עלי לציין שלשניהם מפרט זהה פרט לכונן דיסקים 1 ופרט שבאחד מהם יש כרטיס טלוויזיה (2 גורמים שלדעתי לא ישפיעו...) אז אני מתחנן ניסיתי הכל מה יכולה להיות הבעיה? מה הסיכוי שבשני המחשבים נדפק משהו או ששני הכוננים נדפקו? תודה רבה מראש...
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בקיצור ה"טכנאי" שלי נקרא לו ככה.. משום מה החליט לשים לי סיסמא בכניסה לביוס שאני רוצה להיכנס להגדרות.. עכשיו אני לא יכול להיכנס לשנות דברים... למשל לתקן את זה שכל פעם שאני מעלה את המחשב לבחור מאיזה בוט להעלות תמחשב... אז השאלה שלי אם יש דרך לעקוף או לשנות תסיסמא הזאת.. תודה מראש לכל העוזרים ואני מקווה שזה מתאים לפה זה המקום היחיד שניראה לי הגיוני...
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם לפעמים שאני משחק במישחק איזה שעה פתאום קופץ לי מסך כחול ( לא משנה איזה מישחק אני משחק ) הפעם התקנתי את UT3 איך שהפעלתי אותו היה מסך שחור וקפץ מסך כחול צילמתי את המסך הכחול הינא קוד השגיא (0X000000EA (0X863DEDA8, 0X864E65E8, 0XF7A47CB4, 0X000000001) אם אתם צריכים את התמונה תבקשו אני יעלה (אני לא בטוח שמה שקרה עם UT3 זה הבעיה שקורה אחרי שעה במישחק מסוים ) תודה לעוזרים יש לי הרגשה שזה היתחממות הכרטיס מסך
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
החלפתי לזכרון אחר-אותה בעי'ה. החלפתי לעוד זכרון והפעם המחשב לא עולה וגם לא משמיעה את הציפצופים. בעיה אולי בלוח, בקר זכרון שעל הלוח. אולי מעבד או בטריה פנטיום 4 1.4 לוח אינטל 845
-
- 5 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אהלן, המחשב של חברה שלי פעל לאט בזמן האחרון. הסתכלתי ב-CPU-Z וראיתי משהו מוזר. האם המעבד שלה הוא under-clocked? אם כן, מישהו יודע איך אני משנה את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב מחשבים SOCKET A, ישנים, אחד מהם עבד עד לפני כמה ימים, והשני שמתי אותו בארון אחרי שמדי פעם היה קורס. המחשב הראשון משמיע צפצוף (תיייי נווווווו) הוצאתי הכל ורק לאחר שהוצאתי את המעבד הצפצוף הפסיק. לקחתי את המעבד מהלוח השני ועדיין הלוח מצפצף. החלפתי לוח, לקחתי את הלוח של המחשב מהארון עם שני המעבדים ואותה בעיה כמו המחשב הראשון. לסיכום, 2 לוחות ו 2 מעבדים ב4 קומבינציות שונות, אותה בעיה. זיכרון קיימים אצלי 3 והם לא משפיעים. כרטיס מסך גם כן, קיימים 2 והצלבתי. רעיון למה הבעיה? זה מחשב לאחי הקטן והוא משגע אותי, אין לי רצון להשקיע יותר מדי.
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב חדש ושאני מחבר את הארדיסק החיצוני ומדליק תמחשב לא עולה הווינדס זה עולה רק עד התמונת מסך של הלוח אם לבחור ביוס וכו' וכו'.. אני זוכר שיש דרך בביוס עם הפעלת המחשב הוא יקרא את הארדיסק הפנימי ולא את החיצוני ראשון נכון? ואז ככה הוא יעלה את הווינדוס רגיל וכו'.. אך הביוס הזה קצת חדש לי בעיניים ואני לא יודע איפה זה בידיוק אם מישהיו יוכל לעזור לי איפה זה נמצא איך זה נקרא וכו'... לוח אם ep45ds3 מעבד q6600 . תודה.
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
-
שלום רב ברשותי מחשב עם לוח אם בעל שני סלוטים של pci. האם יש איזושהי דרך שאוכל להרחיב את מספר הסלוטים (אולי ע"י הוספת יחידה חיצונית...) שאוכל להגדיל את מספר הסלוטים לשלוש או ארבע? ראיתי במספר אתרים (לא ישראלים) שיש יחידה שנקראת pci expansion box. האם מישהו מכיר איפה אפשר לקנות במחיר עממי דבר כזה? בברכה ליאור
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כמו שרשום בכותרת פירמטתי והתקנתי חלונות מחדש על מנת לוודא שזה לא בעיית תוכנה למישהו יש כיוון מפרט רשום בצד...
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מחשב שעבד טוב והחלט שלא יפעילו אותו לזמן מסויים ,אז ניתקתי לו את החוט של ה POWER שבא ללוח אם מהמתג (לחצן) לאחר שלא בידיעתי מישהו בא שאני יעזור לו הוא לא ידע בדיוק מה לחבר אז הוא בא אלי וראיתי שהוא חיבר את כבל ה SATA בין המסטר 1 למסטר 2 ישיר וגם את כבל IDE בין שני הכניסות שיש בלוח ישיר כלומר עם הכבל הוא פשוט גישר ביניהם אבל החוט של מתג ה POWER נישאר מנותק חיברתי לו את זה כמו שצריך בלוח את כל החיבורים POWER ,SATA ,IDE ואז המחשב נידלק לשנייה וכבה מייד וככה גם המאווררים ניסיתי ספק לא עזר זכרונ ות לא עזר ניתקתי התקנים לא עזר יש לציין שעם ספק אחר זה גם אותו תופעה ניסתי לבדוק את הספק שלו בחוץ הוא לא עובד רק שומעים את הרילאי מתקתק והמאוור זז חצי סיבוב ונכבה אז:האם חיבור הכבלי…
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
ניסיתי להחליף מסך (שניהם עובדים) והמחשב עולה והכל... בדקתי אם יש חשמל לכל חלק ויש להכל !! המסך פשוט לא רוצה להידלק... כאילו הוא דולק בלי לחבר למחשב יש מצב נשרף כרטיס מסך ? אפילו שהמאוורר שלו דולק... תנו רעיונות תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם !! :hi: עזרתכם חשובה לי מכיוון שהמון מידע מונח על הכף.... היום לאחר שהמחשב היה דלוק כל הלילה פתאום הופיע לי "מסך כחול". :'( כשעשיתי ריסטרט למחשב התחלתי לשמוע צלילים של נקישות מההארדיסק. המחשב התחיל לטעון את המערכת הפעלה אבל לא נכנס אליה ועצר במסך השחור שיש בין הטעינה של XP לבין השולחן עבודה. מה היא הבעיה ?? ממה היא נובעת ? איך אני יכול סדר את זה ? תודה רבה לכל העוזרים ושבת שלום !
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שללוםם,לפני כמה ימים התחילה אצלי התופעה שכאשר אני חוזר מבצפר או קם בבוקר המחשב לא מגיב,העכבר והמקלדת עובדים טכנית אבל הווינדוס תקוע ולא קורה כלום,ואם במקרה העכבר כן זז אז לוחצים על משו ואז הוא טוען עד עולמים ולא באמת זז,אני עושה ריסט וחוזר לעבוד. בדקתי טמפרטורות ישר והמעבד והכל בסדר רק הכרטיס מסך קצת חריג 58 בIDLE אבל זה כבר ממזמן וזה לא נראה כמו בעיית כרטיס מסך..ניקיתי אבק והכל ליתר ביטחון ולא עוזר.אין לי קראשים בלו סקרין או משו כזה,לא יודע מה לעשות. תודהה מראש
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-